Larisa22 26. julij 2011 Prijavi Deli 26. julij 2011 Nekaj se šušlja....da bi naj imela službo dalje....me poklical šef..dela seznam, kdo pripravljen kam it..sem vprašala kakšna je druga možnost - ni druge možnosti...in sem rekla seveda - daj me na seznam... Zdaj pa je samo odvisno, kako zelo se jim bo moje ime in priimek dopadlo. Upam, da zelo:))) naty,http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/crossfingers.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/crossfingers.gif da dobiš službo nazaj..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 26. julij 2011 Prijavi Deli 26. julij 2011 No - ne ravno službe nazaj...milijon procentna sem,da bodo na firmi danes objavili stečaj - če ga že niso -ampak pač - konkurenčna firma bi imela ta boljše delavce in prostore in delo,ki smo ga opravljali..če ne bom med izbranimi, bom na borzi. Na junijsko in potem julijsko plačo si pa itak lahko samo mislim.Pa malo sem se hecno izrazila - krvavenje se pri meni pojavi, ko sem v stresu - ko umrla mama sem 14 dni krvavela kot da si odprl vodovodno pipo. Zdaj pa..je nekaj podobnega Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 26. julij 2011 Prijavi Deli 26. julij 2011 No pa še nekaj sem opazila - otečenih nog in prstov recimo - pa tudi nimam - in ja - bolj pogosto odvajam tudi vodo (včasih sem se spomnila 2x na dan) živa groza tole..Sem omenila, da sem pobarvala lase? Rdeča sem hotla bit...pa neka vijolardeča ven prišla...ni slabo ) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 26. julij 2011 Prijavi Deli 26. julij 2011 naty, a bomo kšno slikco vidlhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_question.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_question.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 26. julij 2011 Prijavi Deli 26. julij 2011 E Cookie stranski učinki čiščenja oz. okrevanja telesa znajo biti tudi da je človek ene dneve total zmatran samo od sedenja al pa ležanja...Ko se pa stvari uravnajo pa potrebuje celo manj ur spanja na dan kot večina...Pa da ne boš postala tako kot jaz ko sem včeraj gledal v trgovini slatkiše, čokoladke, glih kar pripravljenoo pecivo in ostale stvari, meni pa sploh ni nič pasal...na koncu pa kupim par "pure fruits" kao iztisnjeno iz svežega sadja...No ja, včasih vsaj na šihtu skompenziram s kakšnim burekom al pa pomfrijem...Preveč zdrava hrana tudi ni dobra, mora obstajati določeno ravnotežje...Healty and junk food- jin in jang... V ledvicah se pa po TKM nahaja življenska esenca...evo link od nekega foruma...takoj na začetku druge strani je dobro razložen mal o ledvicah... Duse, ki kradejo energijo (Stran 2) - Vprašanja in nasveti - Pesem ... 2 Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 26. julij 2011 Prijavi Deli 26. julij 2011 O ful dobr! Hvala za izčrpno poročilo.Ko si začela hodit k dr. PikPiku sem že omenila, da sem tudi sama kar nekaj let razmišljala, če bi probala akupunkturo. No zdaj sem prepričana, da bom! ja, ni kaj ko sem sama bila v dilemi (predpriprave), sem ravnotako pogrešala neke first hand report. Zato sm pa sem napisala. Če bo komu nucal, super Brezo, ja (tole okol ledvic in esence - plusek!) grem zaj oni link brat Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. julij 2011 Avtor Prijavi Deli 26. julij 2011 Sem razmišljala, če bi odprla posebno temo o akupunkturi, ampak se mi ne da (oven, pač ), pa bom rajši sem zapisala svoja dosedanja opažanja: ... lenoba ovnovska , zdej bomo pa moral na 278. strani dnevnika xy to iskat. sej eno podobno temo menda imamo... (ne sej dbest da si pisala, itak sem ti dala plus ) Nat, da se ti porihta. a tko, divjo rdečo imaš zdaj? jaz sem se pa zadnjič enkrat *na svojo barvo* pofarbala. tako medeno. pa je bla mal ubita pa je frenda rekla da je pusto (iskrenost pa to ), sem ji rekla čak da grem 2x na sonce pa mi bo že pigment ven udaril in bo rumena oz. oranžkasta.In točno to se je seveda zgodilo.Tako da imam zdaj nekako zlato šavje. Totalno sem dobre volje. Dobr spala, prijetno se zbudila, zdej sem pa kar taka lebdeča... kot da bi bla mal zadeta... zdej mam pa še ene par ibung in se potem dobim z Marjetko, je včeraj klicala. Fino. Sem rada z njo v družbi, ker ima fajn energijo in radi se pogovarjava. Pa malo je *odštekana*, tako kot jaz. Pravzaprav se ob njej počutim skor mal resna in taka (čeprav daleč od tega da bi bla ona neresna al pa kej). Z mamo sva se tudi smejali že prej na polno, jaz sem se prav krohotala... Kakšne imava včasih. Ona ima ful smisel za humor, ji lohk svašta rečem, včas postanem že kar objestna... Škoda k se ne znam imet vedno takole lepo... Lepčkan dan vsem! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 26. julij 2011 Prijavi Deli 26. julij 2011 Kaj so mi smešni ti Kitajčki al kaj so, ki vsake tolk časa kličejo in v mal smešni angleščini hočejo govort s šefom http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_clown.gif jim rečeš, da ga ni v pisarni, pa bi kar mobitel .. pol jim razložiš, da ni glih fluent v angleščini pa da naj kar teb povejo, da boš posredoval naprej .. pol pa kr neki zmomlja in dol vrže http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif vsaaakič isto http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif mi je prav žal, da nisem tip, bi rekla ja, jaz sem šef, ker me prav zanima kak hud biznis hočejo ponudit http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif Cookie, http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif in hvala za poročilo .. sem že mal naprej poslala http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_cool.gif Jaz mam pa očitno trenutno kar kul ledvica in te zadeve, načeloma bi po vseh predpisih zdajle morala imet zatečene noge in tak, pa ni nikjer nič videt .. si v bistvu niti ne predstavljam kako naj bi to zgledalo http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon27.gif Danes je bila sicer ena noč bolj brez spanja, ampak če bo šlo po pravilu, bom zato to noč spala ko medvedek Še mal in bom vse papirje imela u nulo urejene v pisarni http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_approve.gif ponavadi si puščam, da se nabere mal več, ker se mi ne da vse sproti delat, zdajle bom pa popucala vse do avgusta, da ne bo kake panike .. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif Pol grem pa k mami na obisk, nesem pehtran za potico pa mal se moram pokazat, ker me že par mesecev ni bilo okol ... 2 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 27. julij 2011 Prijavi Deli 27. julij 2011 Vrnila iz Južne Dalmacije. Malo prej zaradi dežka, ki sem ga v svoji tečnobi nad začetno vročino, prav gotovo priklicala jaz. Mal čarovnice . Hrvaško morje je zame še vedno sopomenka za "počitek", oplemeniten z zmernim gibanjem s hojo, kolesarjenjem in predvsem plavanjem. Da se poiskati kotičke, kjer si čimbolj sam in prepuščen naravi kot "od boga rojen". (smeški mi ne delajo, zato kar ustvarjalno dodajte svoje ). V bližnji Korčuli sva ujela že dalj časa "željenovideti" moreško. Južna Dalmacija je tokrat preplavljena s Čehi, Poljaki, Slovaki, ampak jih je prav simpatično poslušati, pa še razumemo se. Saj smo vsi domači, Slovani . Prvič v življenju sem pogrešila klimo, ki sem se ji dosedaj zavestno izogibala. Ampak, premagana od predmenskega hacanja, sem norela in na koncu za dnevni počitek, namesto mehke postelje v senci apartmaja, izbirala senčno plažo pod borovci, sedeč na razno raznih variantah bolj ali manj ostrega kamenja. Tudi prav ali še bolje. TV smo imeli, mhm ja. Samo satelitske programe. Tako sem poslušala BBC in bila globoko pretresena nad pokolom mladih ljudi na Norveškem. Ne samo zaradi misli o mojih sinovih, ki sta letovala po svoje, med mladimi in s puncama. Ne samo zaradi njunih prijateljev, ki jih poznam in vse po vrsti sprejemam kot srčne, pozitivne ljudi. Zaradi vseh mladih, njihovih staršev, sorodnikov, prijateljev... Če že smrt neizmerno boli, še toliko bolj boli nesmiselna, kruta smrt, ob kateri se ne moreš pomiriti z vzrokom, oprostiti... In potem sem razmišljala naprej, da menda dogodek toliko bolj odmeva, kolikor bližnji je. Manj se nas dotakne odmaknjen dogodek, ki ni nič manj boleč. Skratka...kako zelo se moramo ljudje še spremeniti in izboljšati.... Cookie, "rajcaš" me z akupunkturo vse bolj in bolj . Domov sva se vračala preko Bele Krajine. Fantazija lepo okolje. Najdlje sem bila enkrat v Metliki, ampak samo v Kolpa keru (hehe). Matr, moram zalutat to poletje še tja do Kolpe. Marsa, le pojdi v izvidnico in poročaj . Z nekom sem se pogovarjala, kdaj veš, da se staraš (hehe, smeške rabim). No, on je bil frapiran, ko mu je srednješolka na avtobusu hotla odstopit plac. Jaz, ko mi je trgovka ponujala nalepke za vnukce. Tu pa res, smeško, ki mu utripajo očke na pecljih. Prisežem, da zgledam mlajše, takrat sem imela samo izjemno slab dan . Nadaljni znak staranja pa je, da na morju zjutraj pijuckaš zravn kavice enega kratkega . Včasih mi je to bilo za znoret bedasto in nepotrebno, hehe. Sam...je pa res koristno, če človek v veliki vročini in tujem okolju z kdo ve kakšnimi "vsedrugačnimibakterijami" malo razkužuje . 5 Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. julij 2011 Avtor Prijavi Deli 27. julij 2011 ahh Korčula! južna dalmacija!!Blagorček! ja meni je tudi ful všeč bela krajina, čist ena spešl atmosfera.me privlači zelo. no sej reke me kar skor vse, sam ene so mi bolj všeč kot druge. pa v enih je boljš plavat kot v drugih. ravno včeraj smo se pogovarjal kako je lepa Slovenija in recimo eni prepotujejo ves svet, pol pa rečejo kolk je lepa Slovenija, mi pa tu živimo pa recimo sploh pojma nimamo.No ampak pogosto tud zato, ker eni smo taki da ne maramo da nas bo pol kdo z vilami odganjal. Dons je mal topleje, hvalabogu, ker 13 stopinj konec julija je pa še men mal mrzlo. Bila že na terasi pa obesla cote (k ni bilo prej priložnosti) in mal meditirala gor in poslušala veter in promet in zvoke, je bilo kot da bi bila kje drugje. ... Nekaj tule besno delam, sem se mal težko spravla, a ful se dobro počutim, prav nič mi ne manjka. (no kaj že... )ampak tko mi je lepo pa tko. aja ne morš verjet.včeraj sem se grdo udarila v koleno, tam kjer je mehko in me v bistvu kar boli, ampak sem vseen telovadila danes, čeprav me je malo bolelo. Moram nehat s tem.Tam ena okna so odpirali pa se drenjali mimo mene, pol imam pa jaz te noge špičaste... Nekaj sem sanjala ful dobrega pa se nič ne spomnim žal, samo svetlob in barv in energije...V kavi sem imela pa fenixa pa enga tacga veprčka s kitaro. Zdej pa mat kuha pol pa Nejc pride, jaz mam pa mal mewel, bom vidla. Mogoče bom šla kak giro mal okol, pol moram pa še tole skončat. Lep dan! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 27. julij 2011 Prijavi Deli 27. julij 2011 Hotla sem bit živo rdeča - pa pigment moj ni pustil - tako,da sem hm..vijolardečerjava. Če bi bilo sonce, bi mogoče pordečela, ampak tudi tole ni slabo. Za fotko bo treba počakat -neko depresivno faco imam bolj ali manj:)In ne - včeraj še ni bilo stečaja, mogoče bo danes, mogoče jutri. Smo pa tudi mi prenehali z delom...Bogata država, da si bo toliko stečajev lahko privoščila..500 zaposlenih tu, pa 5oo tam... Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 27. julij 2011 Prijavi Deli 27. julij 2011 Marsa, meni se zdi, da ti je tale selitev sam koristila .. te pje prav luštno brat zadnje čase Silvija, lušten post, fajn za dopust Nat pa .. ma saj ni kaj rečt drži se ... (ploščice sva pa zdaj vse tiste bolj ta cele spakirala v eno škatlo in pod balkonom čaka .. ) Evo, oddelala zadnji dan za ta teden, jutri in v petek sem si dopust vzela ... jutri šraufava elektriko po stanovanju, v petek pa Ikea in še k sestrični spotoma po ene baby stvari ... ful bila pridna v službi, se mi tako fajn zdi, da bom pustila vse urejeno za sabo Mislim, saj itak bom dost tam visela med porodniško, ampak vseeno .. Talno gretje funkcionira So danes stestirali in bomo zdaj en teden kurili, da se še estrih v kopalnici posuši .. pa da stestiramo pod, če slučajno kaj začne odstopat, da lahko še reklamiramo ... Joj, komaj čakam, ko se bomo lahko po tleh valjali in bo lepo prijetno toplo, pa v štumfih bom lahko hodila po stanovanju in mi ne bodo noge zmrznile 1 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 27. julij 2011 Prijavi Deli 27. julij 2011 Za menoj je deset dni življenja , ki se je lasersko sfokusiralo v en sam cilj...... Borba ...... Samo mati se tako bori za otroka...samica za mladiča.... Vse je OK...in danes sem lahko utrujena... Strelci smo pa res 4 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. julij 2011 Avtor Prijavi Deli 27. julij 2011 smo se Kolpali tam prejšnji teden. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 28. julij 2011 Prijavi Deli 28. julij 2011 Yes yes smo se Kolpali tam prejšnji teden. Pa še bi/bomo šli. Zato tudi ti eni pravijo, da naj se naslednjič, ko gremo skozi naše (domače) mesto malo ozremo naokoli. Takoj bomo našli kako super pročelje hiše,... kot, da imamo oči odprte samo v tujini. tole pa drži kot pribitohttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif večkrat poslušat tujce ko pravijo, kako imamo lepo mestohttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif, prav imajo, samo malo se moramo naokoli ozrethttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 28. julij 2011 Prijavi Deli 28. julij 2011 Marsa, meni se zdi, da ti je tale selitev sam koristila .. te pje prav luštno brat zadnje čase ...anje, anje pa nič se (še) ni porezala, opekla, spekla, sam enkat se je v kolen butnla in to je to Za menoj je deset dni življenja , ki se je lasersko sfokusiralo v en sam cilj.........enja sam da je 1 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. julij 2011 Avtor Prijavi Deli 28. julij 2011 Hotla sem bit živo rdeča - pa pigment moj ni pustil - tako,da sem hm..vijolardečerjava. Če bi bilo sonce, bi mogoče pordečela, ampak tudi tole ni slabo. Za fotko bo treba počakat -neko depresivno faco imam bolj ali manj:)In ne - včeraj še ni bilo stečaja, mogoče bo danes, mogoče jutri. Smo pa tudi mi prenehali z delom...Bogata država, da si bo toliko stečajev lahko privoščila..500 zaposlenih tu, pa 5oo tam...aja. pol maš glih obratno kot jaz. No sej zdej to upoštevam pa dobim vedno pravo barvo ven. ampak ne morem imeti recimo nobene barve ki ni mal na rdečkasto ali bakrenkasto/zlatkasto. Če sem se pobarvala na biserno blond (zmešala 3 barve in dodala 17 kil blanša ), sem imela celo res biserno blond. ampak en dan al kolk. a tko? a to ti je en naštimal faco al kaj? (da 'je' depresivna) Marsa, meni se zdi, da ti je tale selitev sam koristila .. te pje prav luštno brat zadnje čase O tenx! Res mi paše kak mesec brez stresov po enem letu na polno (sicer pa po 5 letih al po pač xx). Talno gretje funkcionira So danes stestirali in bomo zdaj en teden kurili, da se še estrih v kopalnici posuši .. pa da stestiramo pod, če slučajno kaj začne odstopat, da lahko še reklamiramo ... Joj, komaj čakam, ko se bomo lahko po tleh valjali in bo lepo prijetno toplo, pa v štumfih bom lahko hodila po stanovanju in mi ne bodo noge zmrznile fino da ste uštimal... ne boš rabla unih *medvedkov-copat* Za menoj je deset dni življenja , ki se je lasersko sfokusiralo v en sam cilj...... Borba .........Vse je OK...in danes sem lahko utrujena... (sori ampak men se ti pod razno ne zdiš tipični strelec... tudi strelci niso vztrajni ravno po defoltu... kdor se hoče zdaj pritožit, ne sprejemam, ker ima vsak strelc ki ga poznam kakega kozla al pa škorpijona okol) anje, anje pa nič se (še) ni porezala, opekla, spekla, sam enkat se je v kolen butnla in to je to tenx! ja res, no sej sem se že zadnjič v komolc (sam nisem nč jamrala, sem s stisnjenimi zobmi po moško prenašala )Spečem se pa zato ne, ker nisem še pice tle pekla. K mat ne šizi pa tud ona ima peko čez (bikovska posla ). ..... tle sva z mamo že besno kuharili, k sem zadnjič dobila bučetino... in še neke svaljke je mat delala (jaz jih obožujem, sam so vedno bli bolj za tamalga oz. sta me kakšna dva pričakala ob nedeljah)... pa nekaj sva pospravljali...Pol bo pa Tim prišel...Zmenjena sem nekaj, samo se mi nikamor ne da, bom še vidla...Nekaj sem izgubila oz. založila in mi gre tolk na živce k ne najdem... in na listku ni napisano (k nisem bla spet tolk podrobna) in bom morala zdaj v kleti po škatlah brskat al kaj... Ful mam malo placa tu...... na vse manj placu me je. Fajn bodte! 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 28. julij 2011 Prijavi Deli 28. julij 2011 Marsa, takrat ko boš najmanj iskala boš našla to, kar si založilahttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif, no sj ponavad je tko... ja ja učas fajn met na kakih škatlah napisan kva maš not, da pol ne iščeš preveč, to sm se navadla, k smo se selil, pol sm pa pisala kva mam kje, da pol k kj iščem tut laži najdem http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. julij 2011 Avtor Prijavi Deli 28. julij 2011 O čapljaaaaaaaa... ravno se je vračala v živalca (sklepam). predvčerajšnjim sem jo pa vidla od daleč, letela po fotkiča da jo fotknem (in jo še sem fliknem) in mi vmes zmanjka baterije! In sem poštekala da mi včas ne pusti... si misli, uživaj raje v predstavi... ne res... kolikokrat sva se v štepiju gledali, pa ko jo hočem fotknit, mi zbeži... no enkrat mi pa ni, sem jo ful lohk pofotkala. Larisa, dvomim da bom kaj dost v kleti se slučajno pojavljala. (da bom kao 'našla ko bom najmanj iskala'). ja sej sem si napisala na pildke, pravzaprav še kar zlo podrobno (se mi je še dbest zdel kolk sem organizirana), samo ne pa TOLK podrobno in jaz imam ful enih stvari... mislim tud tko, kao potrebnih... a nej kar cele zgodovine svoje stran pomečem? recimo k niso sam moje.... recimo ful enih kaset starih, predpotopna dinozavrska roba, samo kaj nej nesem na deponijo vse TŽB posnetke...?? In takšno...mah.preveč imamo enega stafa, raznoraznega, men je fajn imeti čim manj, samo seveda kej pa pač tud rabim a ne. (pa ful mam kakšnih stekleničk pa šalčk pa prčkarij k razne kreme delam itd., samo sem to recimo zdaj vse stran pometala oz. razdala frendam)((pa slikarskih nekih rob - ogromno imam recimo pri ex sosedih))(((da ne govorim o knjigah... ))) ... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. julij 2011 Avtor Prijavi Deli 28. julij 2011 ne klič hudiča! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 28. julij 2011 Prijavi Deli 28. julij 2011 Marsa, sj učas je res bolš, da uživamo v predstavi, je pa fajn, če kdaj tut lohk kj pofotkamo, pa mamo pol za spominhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif ma ja, js tut učas stvari kr zbiram, pa si rečm, mogoč bom pa še kdaj rabla, pol pa po 1 letu use stran zmečem, ker če 1 leto nism neki pogrešala, tut pol ne bom....no taka je moja taktikahttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. julij 2011 Avtor Prijavi Deli 28. julij 2011 imaš prav, tud jaz ponekod nekako podobno furam...samo po drugi strani bi po tej logiki morala že pred nekaj leti ves svoj slikaraj stran pometat. skratka imam še s čim plane tud kdaj...pa čevlje pa takšno... pa mi kakšno sezono jih ne paše nosit, se recimo samo barve naveličam (nekaj časa sem - več let - furala vse temnomodro, sicer pa sem na zeleni in rdeči [in črni] bolj ali manj)...imam ene čevlje ki sem jih samo enkrat obula. ful hude sicer (tko med supergami pa med čevlji, sem si jih nekoč na neki razprodaji kupila - geox)...pa nekako sem imela vedno kaj drugega in so zelo specifične barve, jaz pa ponavad drugačne zelene nosim. ... ja seveda, fajn je imet fotke...sam včas je pa čist kul sam v glavi fotke imet... so čist žive in takšne in sploh ne zbledijo niti nič placa ne jemljejo, razen v glavi, to pa ni problem, ker je lepš met zapolnjene predale z lepim in tud nobene gužve ne delajo, k je še ful placa. ups zdej pa čez 4 minute že tim pride. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 28. julij 2011 Prijavi Deli 28. julij 2011 Danes sem prebrala knjigo in pol. Polovica se je vlekla nekje štirinajst dni pa je bil danes čas, da jo dokončam. Potem pa sem kar posegla po drugi..eno tako poletno čtivo s hepi endom. na račun tega, me zdaj boli glava - ker sem bila tolko lena, da si nisem šla dol po očala in matrala oči očitno. Nakar sem se s težavo posmukala po kuhinji (murkov zos+sadni štrudelj) nekak skup spacala -hvala bogi, da imam hvaležne jedce.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. julij 2011 Avtor Prijavi Deli 28. julij 2011 .... eno tako poletno čtivo s hepi endom. na račun tega, me zdaj boli glava... drugič rajš kakšno tragično preberi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. julij 2011 Avtor Prijavi Deli 28. julij 2011 ... zadnjič ste se pogovarjali, kdaj veš da si star (poenostavljeno). No meni še ne vstajajo na avtobusu (po eni strani , po drugi pa: včasih... celo ko sem bila visoko noseča, se je ena stara gospa naturila zraven mene in najprej dihala, pol stokala, pol že godrnjala, nazadnje pa me kar že VPRAŠALA (!), kdaj grem dol. Ne morš verjet. (res pa da se mi ni zlo vidl, k sem pozimi nosila in sem imela kak plašč al pa kej). No ampak sem pomislila, da bi pri moji mami morda kdo hotel da mu zic odstopi. Moja mama je živ dokaz, da nisi nikoli na koncu poti, da ni res da ne moreš napredovati itd., ampak da nekako pač že [lahko] sfuraš kar maš za sfurat.Če ma internet mat!!! Hudo.Jo komandiram, kot da je ona tamala in se neskončno zabavava. ... Prej sta šla z Nejcem v Tivoli in se je preoblačla in sem se hecala, da ji bom minico posodla. In je Nejc kar gledal, mal nejeverno, pa tud.. nekak se mu ni zdelo gud. Haha! ... 4 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.