Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 27

Marsa

Recommended Posts

jaz bi tud svoj prejšnji nick spremenila v tega zdejšnjega, sam ne vem, kako.

sicer sem pa v stanju nekakšne otopelosti.

Ne žalostna, ampak kot da je bil ozadnje čase preveč dražljajev, zdaj pa bi rada se malo obvarovala.

Če pomislim - v času počitnic, torej več kot dva meseca, nisem imela čas za kakšen konkreten počitek. Skos laufala okoli, skos imela ljudi okoli sebe.

Pa imam rada ljudi. Polno hišo ljudi ,dobre energije. Ampak zdaj

priznam, bi se rada zabubila v eno luknjico in bila mal osama s sabo.

če bi lahko bi se klonirala in bi ena jaz ostala v tem življenju, da ne bi družina trpela, druga jaz bi pa se zabubila za kak teden. Joj bi mi pasalo.

a realnost?

danes obiski, jutri meni zelo ljubi obiski, ena prijatlejica, sorodna dušca pride, v nedeljo z otroki v arboretum, naslednji vikend rojstni dan od prijaltjeev...

jaz bi vse to,,, ampak tudi

zabubila bi se rada...

zabub, zabub.

yeee novica vredik. oddahnila ful...

http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif

If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside.
Deli na socialnih omrežjih

Nataly super za fajn novice x8Dx :palec:

Zalaya skoraj v fotofinishu, saj bo, bos videla :palec:

Aliana smo tudi mi v pevsko kricalnih vajah xDDx ,je vsak dan kaksen nov glas in sporocilo. Je pa res, da ze od cetrtega tedna naprej prespi celo noc. ali pa se v najslabsem primeru zbudi enkrat za jest.

Marsa aktivna kot vedno, cestitam za kilce, me pa res zanima, ce si ti to z zelenjavnimi juhicami uredila ali si na strudl dieto presaltala x:Dx .

Sicer pa vidim, da je in bo tule kar nekaj narascaja xsrcx .

No jaz sem pa v ponedeljek ostala na bolniski, vid, ki se mi je proti koncu nsecnosti poslabsal je tako slab, da res ne morem uciti, tako da sem uradno doma, na bolniski, v praksi pa to pomeni skakljanje od javnega zdravstva, kamor je treba, da ti bolniska tece kot ke treba, do ostalih oftalmologov in svakinje, da se mi zadeva cimprej pozdravi,za popestritev pa se urejanje ostale birokracije. Ampak zadeve ne jemljem prevec tragicno, poskusam cimbolje izkoristiti situacijo in poleg ostalega uzivam v trenutkih z malo pikico.

Vam oa majckeno zavidam vrocino, mi smo med 20 in 25 s popoldanskimi nalivi.

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Angeli varuhi moji - Hvala vam za pomoč, da sem preživel, da sem vzdržal vse do zdaj, premegal vse dosedanje ovire - prosim vas še, če je v vaših močeh, da mi pomagate izboljšati moje finančno in ljubezensko stanje.

Hvala vam Angeli varuhi moji! x;)x

Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA

Guest Jeti

prav paše tale ohladitev ... nekatera telesa in glave ... vključno z mojo x:Dx ... so bila že pošteno razgreta xcivx

zjutraj sem doživela temperaturni šok ... premalo oblečena ... zunaj pihljal hladen veter

pesi se je pa čisto strgalo od navdušenja ... delala kvalifacijske kroge po trati x:o)x

danes delovna nedelja ... uspela skuhati normalno kosilo ... pralni stroj se vrti xcivx

drugače spremljava atletiko ... :eek: Bolt pobegnil s starta ... f1 v glavnem poslušam ... kolesarji bodo tudi na poti x:px

za vse, ki potrebujete :detelca:xgoldfishx

lep preostanek nedelje :flowers:

Res zadnji čas, da se je ohladilo.

Ponovno sem začela uporabljati pljuča... ne vem s čim sem zadnje dni dihala.. s pljuči ziher ne... x:Dx

Uh kako je bilo fajn nocoj ponoči spat... malo svežega prepiha, odejo do brade... xDDx A zjutraj sem vstala čist zlomljena... zgleda, da so me ponoči "tepli", samo jaz nič ne vem za to... Zdajle se mi pa že spet drema :U: x:Dx

... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe...

Sem se spomnila - glede roombe - moja frendica si ga je nabavila, ko je koštal silnih 1200 evrov -(točno v taki situaciji kot Aliana - z malim dojenčkom). Ful navdušena in me prepričuje v nakup -meni se vse dopadlo razen cene - in potem dojenček nekoliko zraste -pa se roomba pokvari. Serviserji gledajo...hm..ne vejo kaj bi in zamenjajo z drugim...se čez čas tudi ta pokvari...ponovno zamenjajo...in ko se v tretje pokvari -ji odločno povejo: gospa - zdaj pa pazite kaj delate, ker VAM pa od zdaj naprej ne bomo več zamenjali...in odidejo -ona pa mi nekoliko osramočeno pove: da z roombo ni bilo sploh nič narobe - dokler se njeno dete ni spravilo nanj in uporabilo sesalec za brezplačen prevoz po stanovanju...Tak, da - roomba definitivno NE zdrži dodatne teže na sebi:))

no...zdaj se meni počasi že tudi cena dopade:)))ampak še vedno ni na vrsti za nakup.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

:o|o:

... totalno mi je slabo že vse dopoldne... prej sem skor dol padla, si sploh nisem upala čaja prinest v sobo, da mi šalca ne odleti iz rok. čist telečja... taka slabost, da groza... kar mrzel pot me je oblil in sploh nisem čutla telesa.

sem se kar v predsobi na sredi na tla usedla mal.

Mi je bil en čuden vonj, da me je še presenetilo, k vedno ful zračiva z mamo in okno je blo odprto... kot po kakem plinu mal al pa kej, sam ker mat nima plina, sem mislila da morda po radonu, samo saj pravim, bi blo čudno ker ful zračiva, se nima cajta in možnosti nabrat v stenah.

V glavnem in pride prejle mat dam in pove da je blo spodaj obvestilo, da so povsod zaprli plin ker je nekje uhajal!

mene pa prav tko ogabno zvilo... mogoče je blo tu kje blizu.

in sploh nimaš plina, pa sploh pomislit pol ne moreš na takšno.

In še jaz k sem občutljiva na plin, sem mela večkrat kakšne zoprnije. :o|o:

Tko da sem še zdaj čist boga. Pijem čaj.

sej bom kmal okej, sam mal se prediham pa mal se cela bajta prezrač al kaj.

Lep dan/uspešen začetek tedna! :palec: :vio:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pravijo da je Grosuplje že dalejnska?

Zdej pa ne vem al je Grosuplje al so Grosuplje.

Sem pa bil ne po svoji krivdi na festivalu radia Zeleni Val.. Bog mi pomagaj, kaj se kle posluša, tako mi Bog pomagej..

V lajfu nisem videl takega števila ljudi na eni prireditvi....

Od otrok do najstnic do milfic in babic vsi znajo na pamet komade bendov Skater (prvič slišim zanje in hvalabogu, da mi je to dosedaj bilo prišparano) pa skačejo na Verbotnovo in znajo na pamet vse komade od nekega Borna...

Pa naj mi še kdo reče da ne maramo Hrvatljne.. Ajde da ludujemo ove noči zažiga sto na uro še bolj pa dalmatinske jadikovke in poskočnice :D

se pa folk zabava in je srečen, kar je najbolj pomembnu :)

x:o)x

ha, dalenjski grasupelčan tapravi x:Dx x:Dx

te te pa kdaj še kje vidim, ko bom h frizerki šla x:o)x

se midva s xsrcx v hladni polovici leta dost druživa tam x:o)x

kvadraturo maš pa na nivoju Festivalne xsuperx

čestitke in pozdrave vsem novopečenim staršem, babicam in dedkom, zalaya, tole maturo boš razturala :palec:

škoda k se je nekdo preimenoval v francoza, no dalejnskemu kvakkvaku :frog: vseeno čestitam za bodoči razširjeni harem x:px stari, ti si v glasovanju pečen :wOOt:

dopusta je konec, ajm bek to uork :vio:

je zelo potekal v rMerkurjevsekm velikem slogu, tj. od zastojev v prometu, do crka vseh prevoznih sredstev, hitra pošta rabi 8 dni, da dostavi nek paketič, ki bi ga človek v treh dneh peš sam dostavil xrolleyesx

no, ko so se vsa prevozna sredtva usposobila za vožnjo, sva šla pa dam xcivx

gneča itak za popi.dit, vroče je blo ja, ampak men je to normalno, je blo pa vsaj morje toplo in tapravo za namakat x:px če me ne bi žulili kamenčki v kolke in kolena, bi si lah zamišljala da se namakam kje v tropskem morju :2src: tko pa mal realnosti bojda ne škodi :inocent:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Preživela prva dva preizkusa...

Super xokx, upam da bojo fajn rezultati! xcrossfingx

Drugače pa sem se ene pol ure poskušal logirat brezuspešno in sem že naredil teorijo zarote v glavi

x:Dx

(čestitke da je tamala shodila!)

yeee novica vredik. oddahnila ful...

x8Dx :palec:

jaz bi tud svoj prejšnji nick spremenila v tega zdejšnjega, sam ne vem, kako.

Ja tko kot si si tole zamislila, se ne da.

Ampak saj sva že nekajkrat spreminjali, kot se spomnim?

Sicer se pač samo zamenja nick: pišeš meni (PREDTEM si čekiraš, če že ne obstaja nik ki si si ga zamislila) in pol ti ga zamenjam - tvoji posti ostanejo, vse je isto, sam pač drug nik imaš.

sicer sem pa v stanju nekakšne otopelosti.

Ne žalostna, ampak kot da je bil ozadnje čase preveč dražljajev, zdaj pa bi rada se malo obvarovala.

Jaz sem tudi čudna.

Mal je tud mlaj vplival (oz. še vpliva).

sej bo. xupx

Marsa aktivna kot vedno, cestitam za kilce, me pa res zanima, ce si ti to z zelenjavnimi juhicami uredila ali si na strudl dieto presaltala ... .

Štrudl dieta. :D

Niti ne, sem pa res več kruha pojedla (no sicer to ni take sile, k je ržen) pa makaronov pa tega (OH) pa sploh sem več jedla, pa zvečer pa tko...

No jaz sem pa v ponedeljek ostala na bolniski, vid, ki se mi je proti koncu nsecnosti poslabsal je tako slab, da res ne morem uciti, tako da sem uradno doma, na bolniski

To je pa šit, sočustvujem. :sori: Pol pa mogoče ni najbolj pametno na kompu preveč viset itd. Upam da se ti uredi tole. :detelca:

Angeli varuhi moji - Hvala vam za pomoč, da sem preživel, da sem vzdržal vse do zdaj, premegal vse dosedanje ovire - prosim vas še, če je v vaših močeh, da mi pomagate izboljšati moje finančno in ljubezensko stanje.

Hvala vam Angeli varuhi moji! x;)x

Dbest za premagane ovire in da si zdržal vse! :vtz:

Upam da bo tudi še naprej tako! :detelca:

In za € in love: xwizardx

(itak pa mislim da ga skoraj ni, ki ne bi rabil še mal pomoči na teh področjih, no meni tudi ne bi bila odveč :vio:)

Nej nam laufa! xsrcx :palec: x;)x

prav paše tale ohladitev ...

Jaz sem se pa skoraj mal prehladila....

Tle v kratkih hlačah in v majci, z nagim hrbtom, pol me je pa kar ornk zazeblo pa sem tud taka nekam švoh...

Men pa ne paše tolk ohladitev... neverjetno. x:o)x

Menda sem letoč prvič kar kul prenašala vročino... resda pri mat ni take blazote kot sem imela zdaj ful cajta (taka lega da je blo direktno not ves dan sonce), vendar je tu tudi vroče, ravno moja soba, ker je v bistvu na jug... no malo tudi na vzhod (je tko čudno nesimetrično bajta obrnjena).

Tako da je očitno stres res dejavnik za svašta (celo za to kako prenašamo recimo vročino).

~~~

Jaz sem pa zdaj precej boljše, sem ful čaja spila, pa prepih naredila pa mal dihala globoko (prej sem verjetno tud zato še bolj bla občutljiva, ker sem telovadila pa pol dihalne vaje delam in sem očitno nad globoko vase vlekla tisti strup x:o)x).

Prej je nejc prišel, dons mama kuha, čez vikend sem pa jaz, sem bla kar aktivna, sem pospravila mal tudi po kompu pa urejala, preden mi kolapsne vse, sicer sem pa taka čudna bla... občutljiva in smotana, tud v bistvu žalostna in dost na down, pravzaprav.

No včeraj sem bla pa boljše. x:)x

Valjda me je mlaj zvil pa vsi ti merkurji pa vse, tko da sem čist čudne zadeve predelovala pa tud telesno sem bila zelo zanič, mdr. sem tud kar eno alergijo dobila, zadnjič me je na terasi totalno začelo dušit, sem kašljala kot bi mi poper kam prišel, sam sem sklenila da je od prahu (kolizej pa še šolo spodaj nekaj gradijo). Pa jajčniki so me total zvil (morda sem se prehladila k sem bla tud ko se je shladilo sam z enim čist tenkim pregrinjalcem pokrita ponoči).

Pa še sanje sem mela čudne, gorzne v bistvu, s precej slabo simboliko (vedno ko to sanjam, se je kej slabega zgodilo, tko splošno, al je npr. bla vojna za slovenijo al je kdo umrl al se je komu kej zgodil...), pa sem bla tolk of, da se mi še opozorit ni dal pridt napisat.

Me pa čaka en ornk zalogaj enega dela, ki se moram pa prav zares zbrcat, ker mam spet zastavljen novi dedlajn.

Upam da tole rata, pol bi mogoče se mi lohk kej mal na boljš obrnil. xupx

Dons bo spet pesa (zadnjič sva se je že mal naveličali, čeprav šiziva obe) pa kosmičevi polpeti.

Mat je kul, k je vidla kolk sem boga (še dobr da je bila ona dolgo zunaj, da ni še nje kaj zvilo!!), je ful blaga pa še bolj prijazna je kot ponavadi, to mi res veliko pomeni. xsrcx

Pa tud me v dobro voljo spravlja in tko, prej smo se že ful smejali z Nejcem, je rekla da to bo pa za Nejca - olupki od pese x:px.

On pa najprej debelo pogleda, pol pa tko hecno z roko zamahne in reče Joj babi, ne!! x:Dx

Včeraj sem končno srečala best frendo iz otroštva, vsak dan gledam z okna na njen balkon s slabo vestjo, da sem že skoraj 3 mesce tu, pa se ji še nisem javila, sem kar računala da se srečava. No in sva se včeraj, sem je bla ful vesela. Dbest ženska, ves lajf sva že prijateljici, vedno me je tudi podpirala v vsem, čeprav je imela čist drugo špuro... bikica z luno v škorpijonu, taka trdna zdrava normalna oseba.

Je rekla da kolk sem suha in da nou šla z mano ven (ko sva se zmenili da greva kdaj skupaj na sprehod)... x:px

Vsakič ko jo srečam to reče.

Ona je pa čist ista kot je bla ko je bla majhna. Taka mal buckasta, sam men je všeč ona taka.

Pa z Marjetko sva se za kratek čas vidli, z njo se tud rada vidim.

... xcivx

Mejte se! xupx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Cookie, WB! :palec: x8Dx

je zelo potekal v rMerkurjevsekm velikem slogu, tj. od zastojev v prometu, do crka vseh prevoznih sredstev, hitra pošta rabi 8 dni, da dostavi nek paketič, ki bi ga človek v treh dneh peš sam dostavil xrolleyesx

no, ko so se vsa prevozna sredtva usposobila za vožnjo, sva šla pa dam xcivx

x:o)x x:Dx

Fajn da si se vseen imela super. x8Dx

Picasso

Prijeten podaljšani vikend je za nama. :inlove:

Je blo treba bežat z vročine, so temperature dosegale že 38 stopinj v senci. Me je že začelo srce malo matrat. Pa sva šle... v Ribnico na Pohorju. xDDx

Se je poznalo da je blo cc. 10 stopinj manj, pa sami smrekovi gozdovi... ful osvežilno.

Sva imeli svoj apartma (spalnica + dnevni prostor + kuhinja + kopalnica + balkon) s polpenzionom, v banji sva si lahko privoščili kopel (doma imam tuš pa sm to ful pogrešala). Tko, malo razvajanja. :2src:

Sem računala da greva za moj rojstni dan, pa sva se raje zdej umaknili vročini.

En dan sva bli na Lovrenških jezerih (start iz koče na Pesku; 5 ur hoje brez počitka), en dan pa na Ribniškem jezeru (kle je blo bliže, sva se pa lahko sladkali s svežimi borovnicami in brusnicami :yumy: ).

S sobote na nedeljo se je pa shladilo še za cc. deset stopinj, tko da je bil zjutraj že skoraj zimski zrak. Pred odhodom me je še vleklo še na Janževski vrh v cerkvico Sv. Janeza Krstnika. Zanimiv plac. :mezik:

Potem pa še na obisk k njenim domov, pa vse živali pozdravit... postanek na Trojanah (še vedno imajo najboljše krofe :yumy: )... potem pa domov...

Kljub vsemu luksuzu je pa najina postelja še vedno najboljša. :palec: Sem spala ful globok spanec do osmih in pol zjutraj.

Danes še "dopust", jutri pa spet akcija. xrosex

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

Marsa, pazi nasehttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/ROSE1.gif...men je blo pa prejšn petk full slabo, pa sm skor skp padla, sm pol ugotovila da od vročine pa od napora k sm telovadla, ampak sm se pol mal ulegla pa je blo bolšhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif

ale' full lepo da sta uživali, jah tle je pou pasal, da se mal shladil ker se sploh živet ni dal tolk je blo vročehttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/ylflower.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/ylflower.gif

Uff kolko novic :vio: :palec:

zalaya xcrossfingx xgoldfishx za uspešno opravljene preostale izpite.

pujsita xwizardx da se čim prej izboljša! Uživaš itak z malim bitjecem x:)x

preimenovani Dr. Le Quack (kak vzdevek! x:px ) čestitke za prve korake - zdaj jo boš šele lovil :wOOt: in za selitev - zdaj boste lahko uživali v miru, na "svojem".

aliana če je le mijavkanje maš pa res srečo x;)x dobro da (še) ne vadi za kak metal-bend x:o)x

Ale luštni so tile vajini odklopi :palec:

Marsa drži se :vtz: xupx

Jaz sem tudi nekaj napol zbolela (me boli grlo) ker sem pila ledeno mrzel sok :fiju: pa ni blo nobenga zraven da bi me okrcal (pri enih zadevah sem še vedno tak "otrok"), zdaj pa mam x8Dx Bo že - propolis in zvarek iz slamnika, pa bo xcivx

Prejšnji teden sem bila še kar malo na "off", podopustniško delovno in tako...

Dopust seveda prehitro minil, nardila sem (od junija) do zdaj že več kot 11.000 kilometrov po Sloveniji, Avstriji, Italiji in Hrvaški. Uživam v glavnem, svoboda, veselje, navdušenje... med tednom razmišljam samo kam bom šla čez vikend, v soboto zjutraj se prav tresem od adrenalina in ko se vsedem na motor se mi pod čelado še vedno samo smeji x^x (no ja - razen ko me kak norc prestraši :vragec:) ali pa ko me kot ta vikend prestraši burja :horro-cb: Je že Aliana enkrat pisala da kako je to - no ta vikend sem izkusla na lastni koži kako zgleda vozit motor pri burji 98 km/h - ni fajn :wOOt: prestavljalo me je na nasprotni vozni pas (še dobro da je bila v tistem času obakrat prazna cesta), sicer pa sem vijugala od enega konca svojega pasu do drugega... Ma če odštejem take dogodke v glavnem super.

Manjkajo mi edino kaki hribi letos - na žalost ni časa za vse. Mogoče pa kaj več jeseni xnckrivx

Sicer pa - v moji družbi smo tudi dobili še enega malega levčka xsrcx ga grem ta teden pogledat. Eno malo devico pa še čakamo :hepko:

Nekaj smo že proslavljali, nekaj še bomo x;)x

Lepo se imejte, naj bo čim bolj miren teden... xwizardx

"In spe nascendi." (Živim v upanju)

Latinski izrek

http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg

No, vilinčica, pa si še en moto krst dala skozi x;)x :palec:

Moj motor je bil pa par vikendov nazaj na Grossglocknerju :2src: brez mene sicer xcivx ampak sem dobila spominsko shoping vrečko z napisom in slikico planike x:o)x

mhhh, pijem domače mleko v pravem čaju, čist sveže, neprekuhano .. se je smetanca nardila po vrhu :vio: ne vem kdaj sem to nazadnje videla, verjetno ene 20 let ali še več nazaj, ko smo hodili do kmeta s kanglico ...

Celo gajbico sliv dobila, se moram lotit in naredit par lončkov marmelade ... se je sicer teta ponudila, da mi jo kar ona naredi, sam .. ko ne zna brez sladkorja, klasičnih pa midva ne jeva več sploh ...

Tamalu je neki slabe volje zadnje dva dni, nič več ne mijavka, začne kar takoj, ko se zbudi z divjim rjovenjem x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Aliana, kako pa se dela marmelada brez sladkorja, ne da bi se čez kratek čas že pokvarila?

To bi jest ful rajš, ne, da skoraj sladkorno fašem od domače presladke marmelade...

in še okus mi je naraven ful boljši kot sladkana, ko čutiš skoraj samo cukr in nič sadja...

meni se počasi služba približuje koncu...danes sem šel na hitro kupit tiskalnik, ker je tisti v službi crknil, serviserja še ni bilo, jaz pa sem nujno rabil printat in kopirat ene dokumente, s katerimi bom poskusil nekoliko podaljšat absolventski staž...bi mi prav prišlo oktobra in novembra do diplome, da bom v Lj. med pisanjem diplome lahko še na bone šel jest x:)x imam pa tako bedne argumente za podaljšanje, da skoraj ni verjetno, da mi res podaljšajo x:o)x ...poskusil pa bom

jutri pa še na servis avtomobila...mi ga vleče ves čas na levo...po mojem sem desno prednje kolo zbil navznoter, ko sem se zadel v robnik...sem se umikal gasilcu s sireno ob rob ceste na robnik...upam, da mi poštimajo..

bi moral imet jutri tudi piknik z eno kolegico, ki se je lani preselila v Pariz, pa je prišla domov na počitnice...sedaj se pa nič ne javi :sori: mogoče je tudi ideja za piknik že passe :o|o:

kar nekoliko pogrešam Lj...sem vesel, da jo bom še kak mesec ali dva okušal kot študent...lepa študentska leta so bila :palec: x8Dx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Ja tko kot si si tole zamislila, se ne da.

Ampak saj sva že nekajkrat spreminjali, kot se spomnim?

Sicer se pač samo zamenja nick: pišeš meni (PREDTEM si čekiraš, če že ne obstaja nik ki si si ga zamislila) in pol ti ga zamenjam - tvoji posti ostanejo, vse je isto, sam pač drug nik imaš.

ma ne.

sem sam pomislila, da bi si dala une stare poste od prejšnjih nickov (ki sem jih zamenjala ker se verjetno nisem spomnila al ge4sla al česa... pa sej ni važn), pod ta nick, tko da bi imela pač celo "mene" pod isto streho. ampak sej ni panike, sam prešinek pač :)

jaz sem še vedno v stanju bubiranja, me sprašujejo okoli, kaj sem tok tih, k oponavadi govorim, duhovičim itd, zdaj pa kar ne,

pa se mi sploh ne da razlagat. Vse je ok, rečem, sej bo.

trenutno je pač tko, faza neke inkubaciej al kaj.

vem pa to, da prav ničesar ne vem,

oziroma zelo malo,

edino, kar šteje, so izkušnje in TA trenutek...

If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside.

Ne vem kaj so zaene lune, včeraj vem da je bil mlaj, pa se še danes pozna na cestah. Za nick sm pe že ful časa nazaj prosila pa se takrat še ni dalo. xnckrivx

Sm bla dopoldan v Ikei pa sm en parkrat popizdla zaradi križišč in vožnje Italijanov. Že na vrtojbenskem bloku je tako krožišče da se skoraj izgubiš, vse neki prepleteno v vse smeri... kr neki... sm hotla prit na hitro cesto za Villesse, pa sm morala it vse naokrog... ok, končno sm gor, itak ful ozko vse k je gradbišče kamor pogledaš, ma dobro, si mislim, vseeno bolje kot se cijazit petdeset skozi vasice po stari cesti... pa pridem do odcepa za Villesse (za Ikeo), pa je bil ta odcep zaprt! Sm morala it direkt na avtocesto (smer Udine), plačat cestnino (70 centov) in it vse naokrog na Palmanovo in potem na Gradiško, da sm prišla do Ikee. Tko da sm pol za nazaj vseeno raje šla po tastari cesti, čeprow so se Italjančki tko vozli da bi 90 postov zgubilo vozniško če bi jst kej ukazala. x:o)x

Razlog da sm šla v Ikeo pa je ta, da ne dobim nikjer enih pametnih bombažnih rjuh za se pokrit. Niti blaga. Tko da sm tam kupla pač večje dimenzije, pa "bomo" napravili po meri, s preostankom pa prevleke za powštre.

Itak pa nism mogla it mimo sveč, pa svečnikov... pa nov pekač sm rabla, pa še to, pa ono... x:px x:o)x

Ne vem kaj so zaene lune, včeraj vem da je bil mlaj, pa se še danes pozna na cestah. Za nick sm pe že ful časa nazaj prosila pa se takrat še ni dalo. xnckrivx

Sm bla dopoldan v Ikei pa sm en parkrat popizdla zaradi križišč in vožnje Italijanov. Že na vrtojbenskem bloku je tako krožišče da se skoraj izgubiš, vse neki prepleteno v vse smeri... kr neki... sm hotla prit na hitro cesto za Villesse, pa sm morala it vse naokrog... ok, končno sm gor, itak ful ozko vse k je gradbišče kamor pogledaš, ma dobro, si mislim, vseeno bolje kot se cijazit petdeset skozi vasice po stari cesti... pa pridem do odcepa za Villesse (za Ikeo), pa je bil ta odcep zaprt! Sm morala it direkt na avtocesto (smer Udine), plačat cestnino (70 centov) in it vse naokrog na Palmanovo in potem na Gradiško, da sm prišla do Ikee. Tko da sm pol za nazaj vseeno raje šla po tastari cesti, čeprow so se Italjančki tko vozli da bi 90 postov zgubilo vozniško če bi jst kej ukazala. x:o)x

Razlog da sm šla v Ikeo pa je ta, da ne dobim nikjer enih pametnih bombažnih rjuh za se pokrit. Niti blaga. Tko da sm tam kupla pač večje dimenzije, pa "bomo" napravili po meri, s preostankom pa prevleke za powštre.

Itak pa nism mogla it mimo sveč, pa svečnikov... pa nov pekač sm rabla, pa še to, pa ono... x:px x:o)x

Ne bi o ita. vožnji :o|o:

Pa jooooj Ale' xcivx

Vileš je po naše!

Citiram in zravem pametujem se pa le zato, ker še nikoli nisem bila v Ikeji (ne bi o tem), pa me zanima, če si morda (ali pa kdo drug) videla doli kakšne ala okrasne kartonaste (ne plastičnih!) škatle. Pa kok ta zadeva sploh stane??

(moram nekam pospravit kup čevljev, pa ker se kao ni časa ukvarjati z garderobno omarico (tudi o tem ne bi) pa sem pomislila na škate - in ker bodo že na vidnem bi - nečimernica - kakšne lepše, ne navadnih, raklamnih od čevljev)

Tako x:)x

... Say what you mean

And mean what you say ...

Hehe x:)x

Sm napisala tko da se ne bo še kdo zgubu če bo kej dol hodu. x;)x

Ma škatl maš takih in drugačnih kar češ, samo gledaš in izbiraš. xDDx Za ceno pa nimam pojma. Ma mislim da se splača it pogledat.

Lahko pa si malo prelistaš KATALOG.

ok, oproščeno! xcivx x;)x

ja ... že bentim, ker mi comp.riba, ko hočem listat katalog xcivx :o|o:

Sama pa ne bi (več) pacala, ker ... hmm, malo se mi noče več (mi ne ravno ostaja čas), malo je to, da je kakorkoli obrneš - preveč dela, če je treba še več stroškov ... pa zdi se mi, da bodo kupljene škatle bolj trpežne in odporne proti prahu&ok za čiščenje, kot če jih sama z neko barvo premalam... Pa še rada bi, da so vse enake, ker bodo pač na vidnem mestu...

KompliKatorKa xcivx

x;)x

... Say what you mean

And mean what you say ...

Haj.

sam jamram zadnje cajte... se mi že sploh ni dal napisat (k se mi ne da skoz pač jamrat)...

ampak i could use some pobož...

namreč, razneslo mi bo glihkar glavo, komaj držim oči odprte. :sori:

da ne govorim da me jajčniki strahotno bolijo, imam čist normalno skoraj ohlapne pajkice, pa se počutim kot da bi imela železen tesen pas.

grozno se počutim.

Lep večer, upam da ste ostali bolje! xupx

(in da bom jaz kmal)

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...