Uriella 23. februar 2009 Prijavi Deli 23. februar 2009 Noč prebedela ob oscarjih. Letošnji so mi bili posebej všeč - taki bolj osebni, čustveni, ljudje sedeli bolj skupaj. Najbolj vesela za Kate in Heatha. Pri glavni moški vlogi mi je bilo žal, da niso še ostali dobili, ker so bili vsi tako dobri. :palec: Citiraj Gonna rise upBurning back holes in dark memoriesGonna rise upTurning mistakes into gold Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 23. februar 2009 Prijavi Deli 23. februar 2009 Butl, to pa je bil tak nezen komentar, bi te clovek takoj vzel za moza pozdrav, Mojca Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. februar 2009 Prijavi Deli 23. februar 2009 she sredo prezhvim.... zlomk....tralalacmok.....cmok....cmok.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 23. februar 2009 Prijavi Deli 23. februar 2009 Pust je zame skoraj mimo, smo bli v soboto zunaj, jutri bom samo še na faksu šema Danes napisala seminarsko, v čet. mam predstavitev, v petek en izpit... ta teden bo študijski, komaj čakam vikend! Za vikend mam predvideno eno žurko, pa en koncert Bedno mi je, da bom zaradi učenja zamudila špil z bandom, sej ne bo ne vem kaj, ampak vseen bi bla rada spet zraven... Hopefully bomo za vikend začeli z urejanjem placa za vadit, bo kr neki dela, sam če nas bo dost tam bo to fajn... Smo meli danes na faksu končno začetek enga projekta, ki spodbuja team spirit na našem faksu... jah, tega manjka ja... :palec: ...premalo se poznamo, premalo se družimo, mi je blo kr precej čudno ko smo bli en večer skupi na eni mali pijanki.... sm se kr mal out of place počutla, kr nisem vedla kaj nej govorim z njimi.... ....vemo drug za drugega kdo smo, ampak se sploh ne poznamo.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 24. februar 2009 Prijavi Deli 24. februar 2009 Maškare.......... končno............. Vsako juto bujenje otroka izgleda nekako takole:Vstani, dobro jutro, jutro je, nič spanja več, gremo.............Po petih minutah je nekako takole: Gremo, vstat bo treba.............. Danes:Mamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii a je že toliko ura da lahko grem v šolo? x?x x?x x?x In to predčasno od vsakodnevnih bujen in vstajan.Naj uživajo, saj prehitro zrastejo. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 24. februar 2009 Prijavi Deli 24. februar 2009 ahoj jp, tale pust. so me včeraj tamali spraševali, v kaj se bom preoblekla danes, pa sem rekla, da bom danes kar jaz, itak semcelo leto šema sem imela od nesreče pod desno očko približno 2cm dolgo in nekaj mm široko rano. ko krasta šla stran, se ful poznalo. pa sem si prejšnji teden spacala sama eno kremico (olivno olje, karitejevo maslo, čebelji vosek, eo nerolija) in se začela mazat. pa ful pomaga.ful manj se mi pozna lep dan Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 24. februar 2009 Prijavi Deli 24. februar 2009 Maškare.......... končno............. Vsako juto bujenje otroka izgleda nekako takole:Vstani, dobro jutro, jutro je, nič spanja več, gremo.............Po petih minutah je nekako takole: Gremo, vstat bo treba.............. Danes:Mamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii a je že toliko ura da lahko grem v šolo? x?x x?x x?x In to predčasno od vsakodnevnih bujen in vstajan.Naj uživajo, saj prehitro zrastejo. Nekak sem se pri sebi odločila, da nimaš otrok -ee glej zdaj, kaj berem No, pri nas bujenje danes zgledalo tako: Mamiiii joj....zamudila bom...in pol panika in dirkanje gor in dol...pa še: Mami, daj vstani že...in opet dirke(jaz še vedno kraljujem v postelji)...Mami!!! Zdaj pa takoj vstani. Viš, da moram v maškare!!!In potem počasi in medvedje godrnjaje s postelje, pljusk vode v faco, da pridem k sebi, dva kozarca vode..na hitro krtačo v glavo, mimogrede ščetka..ona že cepeta med vrati...pohiti mami, kaj tako dolgo rabiš...evo. In sem se odvlekla do garaže..(mimogrede opazila, da cucek polulal in pokakal poleg drv -mater veselje takoj)...odpeljem otroka in evo počasi pijuckam kofe, gledam skozi okno, bentim čez hudičev sneg, ki OPET naletava. Sosedov breg že celi beli, naš ziher ni izvzet, boga mularija pa hoče po fašenku laufat. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brusnica 24. februar 2009 Prijavi Deli 24. februar 2009 Jst pa praktičen človk ko nič se grem včeraj odpravit nohte barvat in seveda ker sem si jih največ 4x v življenju pobarvala sem se zafrkavala z sem in se odločla da grem spat... danes v jutro ugotovim da imam lak od nohtov povsod! tko da ima kdo kak nasvet kako si pobarvat nohte da zgleda dobro in da ga ne razmažem povsod? Citiraj Education is the most powerful weapon which you can use to change the world.Nelson Mandela Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 24. februar 2009 Prijavi Deli 24. februar 2009 tko da ima kdo kak nasvet kako si pobarvat nohte da zgleda dobro in da ga ne razmažem povsod? lak namazes sam po nohtih! ne po blazinici prstov, ne po sklepih al pa kozici okol.... pol je pa priporocljivo bit potrpezljiv in pocakat, da se ornk posusi... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. februar 2009 Prijavi Deli 24. februar 2009 takle je bilo dans dop pri nas :xx!: Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 24. februar 2009 Prijavi Deli 24. februar 2009 takle je bilo dans dop pri nas :xx!: U mašinca.Pri nas pa do pred kratkim sonček. Nekak sem se pri sebi odločila, da nimaš otrok -ee glej zdaj, kaj beremNo nekak je staro že kar nekaj let.Za veselje, radost...... Samo da ga meni ni potrebno vozit v šolo, imamo kar kombi in orgarniziran prevoz. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. februar 2009 Prijavi Deli 24. februar 2009 she mal....pa spizdim...zlomk.....tralala cmok....cmok...cmok.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 24. februar 2009 Prijavi Deli 24. februar 2009 Pri nas tudi snežilo. Še vedno vse belo pravzaprav. No nekak je staro že kar nekaj let.Za veselje, radost...... Samo da ga meni ni potrebno vozit v šolo, imamo kar kombi in orgarniziran prevoz.Meni tudi ne - kombi se ustavi točno pred našo hišo. ampak pri nas so počitnice in temu primerno sem jo peljala k sošolki, da sta se našemile in naredile pohod po Halozah. Od hiše do hiše. Dejansko kar prislužen gnar tole. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 24. februar 2009 Prijavi Deli 24. februar 2009 a, doma mamo spet sneg ali kaj? zdaj je pa res tu mač. hočemo pomlad in sončka. dobro, da sem pogledala v zvezek, drugače bi jutri brezveze šla na vaje. fuf. kamen od srca. kaki tekst nam je dala nova lektorica za prevajat. čist kratek, ampak bom morala iti na kakšno kulinarično spletno stran pošvinglat. Bog je usmiljen. cimra je šla domov. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 25. februar 2009 Prijavi Deli 25. februar 2009 Bemu raki res hodmo naprej rikverc - tko da nazaj gledamo.... Pogrešam določene ljudi, pogrešam določene stvari, ki smo jih skupaj počeli... that's gone for good... pa ful mi dogaja, nisem si mislila, da se bom mela na tak način tok noro dobr kot se mam, the best, sam po drugi strani pa še vedno.... se nisem poslovila od preteklosti... ....mal me skrbi kaj bo čez 10, 20 let (če bom še tle) - kaj bom čist zagrenjena, ker smo se mel nekoč fajn in tega ni več - pa čeprav se mamo še vedno fajn, sam na čisto drug način, v čisto drugi sferi... ...u nekom graduna nekoj drugoj predstaviu nekom drugom cirkusu... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 25. februar 2009 Prijavi Deli 25. februar 2009 Ribica katjaKaj pa je sedaj to?Kakšno mrko, temačno razmišlanje?Živi za danes, veseli se danes.Vsako jutro ko se zbudiš, naj bo to tvoj najsrečnejši dan, ki ga živiš 24 ur. xrosex Vila SoncaJest imam pa zvončke. Čisto male, samo na enem koncu, ampak so. xyesx NatalyProvizija pripada, ker si morala vstati zjutraj. Ni nujna v denarju, amapak v tednu prijetnega obnašanja. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. februar 2009 Prijavi Deli 25. februar 2009 she dons.... pol pa SNEEEEEGGGG!!!!...... :hepko: konchno spet mal taprave zime.... x:)x mal plezat, mal bordat pa mal smuchat.... x:)x no....sej "smuchal" bomo verjetno zhe dons kej.... zlomk....tralalacmok....cmok....cmok.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 25. februar 2009 Prijavi Deli 25. februar 2009 Vila SoncaJest imam pa zvončke. Čisto male, samo na enem koncu, ampak so. xyesx zvončki ali norice? veš, da sem jih iskala ta vikend v gozdu, pa jih ni bilo, vsaj tam, ko sem jih iskala. mi mamo dosti noric. tu in tam so pa zvončki. jih je en poln breg pod gradom. she dons.... pol pa SNEEEEEGGGG!!!!...... :hepko: konchno spet mal taprave zime.... x:)x mal plezat, mal bordat pa mal smuchat.... x:)x no....sej "smuchal" bomo verjetno zhe dons kej.... zlomk....tralalacmok....cmok....cmok.... Sun is shining, the weather is sweet. ti kr ... mej večno zimo. večina nas hoče sonce! beraško peč po tvoje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. februar 2009 Prijavi Deli 25. februar 2009 zvončki ali norice? veš, da sem jih iskala ta vikend v gozdu, pa jih ni bilo, vsaj tam, ko sem jih iskala. mi mamo dosti noric. tu in tam so pa zvončki. jih je en poln breg pod gradom. Sun is shining, the weather is sweet. ti kr ... mej večno zimo. večina nas hoče sonce! beraško peč po tvoje. berashka pech je izum slavnega toneta belaka shraufa (slovenskega oetzija) zhal pokojnegavechna zima bi bla pa prava blagodet zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 25. februar 2009 Prijavi Deli 25. februar 2009 hvala za enlightening. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. februar 2009 Prijavi Deli 25. februar 2009 hvala za enlightening. od tega se tko al tko prehranjujem.... x:Dx FIAT LUX!!!! zlmk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 25. februar 2009 Prijavi Deli 25. februar 2009 pridem enkrat na Astrodisco. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. februar 2009 Prijavi Deli 25. februar 2009 pridem enkrat na Astrodisco. 10. 03.31. 03. zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 25. februar 2009 Prijavi Deli 25. februar 2009 na psy trancu tudi ti bliskaš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. februar 2009 Prijavi Deli 25. februar 2009 na psy trancu tudi ti bliskaš? aaaa...seveda..... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.