Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 27

Marsa

Recommended Posts

Grofova voda je tam nekje pri Gabrjah. Menda ena izmed (naj)bolj zdravilnih in energijsko močnih na svetu. Dobra je tud Dicova voda (Klavže) pa Babja sitnost (slap Sopota, malo naprej od Podmelca).

Jap...sem moral celo malo pogledat kje so sploh Gabrje...zraven Dolje...zdaj sem se spomnil da so mi to o Doljah neki omenjal...sem našel celo link kako se kao pride do izvira...

Izvir Grofove vode - Atraktivni krajši izleti v Tolminu in okolici - finder ...

Ostalo mi pa ni znano...bom še malo prečekiral...pa imam spet kao par turističnih točk za obiskat...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/OK2.gif

Thanks Britches...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_biggrin.gif

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

Deli na socialnih omrežjih

Brezo in Britches hvala za info :palec: gremo tole pogledat, sam da tamala tolk zraste, da jo bomo lahk v ruzaku nosili :palec:

Mi bili tudi na tistih koncih (hribčki nad Tolminom) in tud slive in jabčke nabirali v petek in soboto ... pol pa še na moto piknik, mal pogledat stare znance .. tamali je muzka čist dogajala x:)x

Tristan je skoraj dobil družbo, mamo v planu enega simpatičnega mačkona posvojit, ki se mu drugače nič kaj lepo ne piše ... če bo šlo (beri - če se bo šef tristan strinjal), drugače mu bomo pa vsaj kul dom našli, je tak whiskas tigrček, z okroglo glavo in ful ljubezniv in crkljajoč in predeč in sploh .. I. se čist zaljubil, ker končno maček, ki se mu pusti crkljat x:)x Sam ni bilo placa v avtu pa še spotoma smo se ustavljali, tako da je v planu pobrat ga, prvič ko se bomo spet tam okol vozili.

Danes pa po dolgem času vsi trije skupaj doma, se družili, ukvarjali z bejbiko in dve gajbici sliv razkoščičili, ena porcija se že suši, pa 6 lončkov marmelade je še nastalo .. jutri pa nadaljujem, bi še mal posušila pa mal zmrznit dala, da bo za štrudlje .. probala dat v sokovnik, ampak dobim Frutek ven, tko da to odpade :inocent:

Meh, ne morem posvojit tele Žvau-e .. si bom morala kaj drugega zmislit ...

pa pozabljam jest in pit :o|o: grem zdaj ..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

dobro jutro!

Uspelo mi je razvozit otročad in prit do službe, se izognit enemu krešu (če zavijaš na glavno je ptreba pogledat, če ni kdo gor, a ne -sam enim to še ni jasno) - no torbe so popadale naprej, ostali smo ostali na svojih mestih,

skratka,

zdaj sem tu, mokra samo do pol goleni, tako da sem trdno prepričana, da si še danes kupim une gumijaste škornje do kolen, ker tole je čsit tumač.

amapk vseeno sem dobre volje, uživam spat ob dežju in grmenju, čeprav moram priznat jeseni, da je prišla, sem pa izkoristila poletno vročino čist do konca - včeraj sem nabrala solato na vrtu in jo trebila direkt na soncu, mi je vse teklo dol, ampak se nisem dala, o ne! x^x

popoldne šli na rojstni dan od sinčka od prijateljev, bil osuper, se vidli po dolgem času, nasmejali nagofljali, samo na koncu je ta mali sinek takoooooo pritulil k mamici, da smo mislili da mu pol glave manjka x:Ox, no zgodba pa je bila taka, da sta se z mojim sinom (ista starost) z baloni stonkala - priča je povedala, da je tale fantič mojega nekaj krat po glavi z balonom, tojnk, tojnk! moj je po moje čist paf stal najprej :wOOt:, 8tak miroljuben in nenavajen da dobi po buči) potem pa je s svojim balonom parkrat - tuf-tuf-tuf, onega fantiča poklofutal. okol kepe je dubu, po domače. :blackeye:

sicer sem čsit proti takšnemu merjenju moči, na koncu sta oba tulkala, ampak smo rešili problem ,tako da smo se pogovorili in na koncu sta si že mahala in moj je čsit prepričan, da bo njega tudi povabil na svoj rojstni dan.

If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside.

Evo mene! :)

Še sem živa. Je šlo pa na tesno tokrat. Ful se mi je vnela rana in se je zagnojilo vse skupaj. Nič čudnega da sem imela tako napet trebuh.

Je prišla patronažna (v sredo) da me preveže, pa me je poslala direkt na urgenco, pod nujno. Tam so probali stisnit gnoj, pa je preveč bolelo, tko da so me sprejeli nazaj na oddelek. Popoldan je temperatura samo še naraščala, izvidi so bili ful slabi, tako da se je zvečer odločil še enkrat odpret rano in iztisnit gnoj. Za anestezijo ni bilo več časa, tako da so mi delali kar na živo. Gnoja je blo cc. 2 dl. S prstom je prišel do trebušne votline brez problema. Je bolelo, ampak hkrati sem čutila olajšanje s tem ko je šel gnoj iz mene. Naslednje jutro so mi še malo prerezali s skalpelom (spet na živo) in je šlo še cc. 3 dl gnoja ven. Gnoj je bil razlit po površini celega trebuha, v podkožju. Še zdaj me srbi/boli/skeli cel predel v podkožju, ko se mi celi. Tam kjer so bili šivi so pustili za zdaj odprto, mi hodi patronažna prevezovat vsaki dan, bojo verjetno v ponedeljek napravili še kakšen šivček da se bo lepo zarastlo. Zdaj gre na bolje, prav čutim kako se mi vrača energija. xsrcx

To se je kuhalo že s sobote na nedeljo v bolnici, ko me je tresel mraz in hkrati potilo na polno, vendar ni pokazalo povišane temperature. Zakaj ne? Ker Lekadol znižuje temperaturo. Jst sm pa pila proti bolečinam Naklofen in Lekadol (skupaj), ker mi Analgin ni primil. Sestre pa tudi niso povezale tega skupaj. Na srečo je patronažna takoj vedela. Zlata je ta "moja" patronažna. xrosex

Joj Ale - ful vsega se te je lotilo.

Ginekološko pa le porihtaj - tudi ostalo, ampak tisto mi je nekak blizu - jaz sem hotla kar dol past od navdušenja, ko mi povedala, da so izvidi v redu in ni rakasto. Čeglih več nisem na krvodajalski - pridno jem Stedril madona - in ga bom še naslednje tri mesece, me tole zrušeno ravnovesje hudo nervira. Ena taka sitna babnica sem ratala:))), popadljiva kot hud pes.

V glavnem - hitro se pocajtaj:))

Hvala za tale post. :palec: x:Xx

madonca.

Ale', drži se!! xcrossfingx :detelca:

(fajn da je vsaj to za tabo, tečn da maš še dodatne vijavaje, sam tistole 'strganje' je dost rutinski poseg, tko da se nč bat preveč x:)x xwizardx)...)

x:Xx xsrcx

Grofova voda je tam nekje pri Gabrjah. Menda ena izmed (naj)bolj zdravilnih in energijsko močnih na svetu. Dobra je tud Dicova voda (Klavže) pa Babja sitnost (slap Sopota, malo naprej od Podmelca).

Res je dobra je tale Grofova voda. Se je splačalo malo potrudit v hrib. xDDx

Drugih dveh pa nisem še sprobala. x:)x

**

Ponoči je bil fajn naliv, pa bliskalo, grmelo.... tko da se je že fajn ohladilo, ma pravijo da se bo še bolj menda....

Samo paše malček ohladitve, k tu je blo še vedno prevroče (okrog 31-32°C). Meni je idealno tam okrog 25°C.

Uživajte... :flowers:

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

Evo mene! :)

Še sem živa. Je šlo pa na tesno tokrat. Ful se mi je vnela rana in se je zagnojilo vse skupaj. Nič čudnega da sem imela tako napet trebuh.

Je prišla patronažna (v sredo) da me preveže, pa me je poslala direkt na urgenco, pod nujno. Tam so probali stisnit gnoj, pa je preveč bolelo, tko da so me sprejeli nazaj na oddelek. Popoldan je temperatura samo še naraščala, izvidi so bili ful slabi, tako da se je zvečer odločil še enkrat odpret rano in iztisnit gnoj. Za anestezijo ni bilo več časa, tako da so mi delali kar na živo. Gnoja je blo cc. 2 dl. S prstom je prišel do trebušne votline brez problema. Je bolelo, ampak hkrati sem čutila olajšanje s tem ko je šel gnoj iz mene. Naslednje jutro so mi še malo prerezali s skalpelom (spet na živo) in je šlo še cc. 3 dl gnoja ven. Gnoj je bil razlit po površini celega trebuha, v podkožju. Še zdaj me srbi/boli/skeli cel predel v podkožju, ko se mi celi. Tam kjer so bili šivi so pustili za zdaj odprto, mi hodi patronažna prevezovat vsaki dan, bojo verjetno v ponedeljek napravili še kakšen šivček da se bo lepo zarastlo. Zdaj gre na bolje, prav čutim kako se mi vrača energija. xsrcx

To se je kuhalo že s sobote na nedeljo v bolnici, ko me je tresel mraz in hkrati potilo na polno, vendar ni pokazalo povišane temperature. Zakaj ne? Ker Lekadol znižuje temperaturo. Jst sm pa pila proti bolečinam Naklofen in Lekadol (skupaj), ker mi Analgin ni primil. Sestre pa tudi niso povezale tega skupaj. Na srečo je patronažna takoj vedela. Zlata je ta "moja" patronažna. xrosex

...

pizdarija :O: pa kaj maš ti to?

proti gnojenju pliiiiiiiiis pij sveže stisnjen pesin sok (magar malo pomešan še s korenčkovim oz.jabolčnim sokom, če ti je okus pese fuuuj); pa rmanov/kamilični čaj (ček diz awt); če nimaš glih odprte rane, si lah mažeš z gabezovim mazilom (še boljše gabezova obloga, ampak tega razkošja ti v tem hipu nimaš), lah pa uporabiš glino

folk, pliiiiis ne žret naklofenov, lekadolov, dnevna doza paracetamola varira od posameznika do posameznika, od letnega časa xrolleyesx to se vse na jetrih in ledvicah pozna. Je pa že boljš kake druge antipiretike uporabit; sicer pa je vročina dobra reč (razen za dojenčkein starčke), je pokazatelj da se nekaj kuha v telesu, da ni ravnovesja, če pa je virusna/bakterijska okužba se pa telo z vročino brani pred razmnoževanjem le-teh.

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Ko ste glih pri vodah - moj foter hodi v Studenice po vodo. Menda hudo zdravilna in kaj vem kaj še vse - sem je zadnjič skoraj liter spila, ko sem bila žejna.

Mi pa smo imeli včeraj trgatev - tako nenapovedana bila, na vrat na nos - če to z nekim slabim vremenom vremenerji grozijo in smo se v soboto odločili, da pa ne tvegamo več. Čeglih bi še šiponu kakšen dan pa pasalo, da se praži na soncu... In prvič v lajfu v kopalkah grozdje trgala :2src: , dedci pa zgoraj brez...ostali pa vsi v kratkih hlačah pa mini majčkah. Vroče za popizdit. Smo trgatev končali v dobrih dveh urah in ker ravno v delovnem zagonu, sem še obrala hruške.

Pravi pol sestrin tip: tak zdaj so pa lahko jutri snežni zameti, nas ne bo motilo:)

Samo smežnih zametov še ni..vroče naprej ko pes..edino veter je pač.

Uf, Ale...tebi pa se res dogaja..hvala bogi, za tvojo patronažno - viš to pa so izkušnje. Ti je rešila življenje.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Uf, Ale...tebi pa se res dogaja..hvala bogi, za tvojo patronažno - viš to pa so izkušnje. Ti je rešila življenje.

Ja, res mi je rešila življenje.

Ker sama verjetno ne bi šla na urgenco, tudi če je tko bolelo. Ker sem mislila da mi mogoče črevesje pritiska na rano, čeprav mi je bilo čudno ko sem lahko vedno manj jedla, trebuh je pa bil vedno večji in trd. :8):

Te zagnojitve so lahko bolj problematične kot same operacije.

Se strinjam. xyesx Zdaj vem.

pizdarija :O: pa kaj maš ti to?

proti gnojenju pliiiiiiiiis pij sveže stisnjen pesin sok (magar malo pomešan še s korenčkovim oz.jabolčnim sokom, če ti je okus pese fuuuj); pa rmanov/kamilični čaj (ček diz awt); če nimaš glih odprte rane, si lah mažeš z gabezovim mazilom (še boljše gabezova obloga, ampak tega razkošja ti v tem hipu nimaš), lah pa uporabiš glino

Gnoja ni več. Samo rano še dnevno prevezujemo. Prihaja patronažna vsak dan k meni.

Bom pa napravila rmanov/kamiličin čaj, to bo pasalo ja. :) Zdaj sem kuhala bebe zaradi prebave.

folk, pliiiiis ne žret naklofenov, lekadolov, dnevna doza paracetamola varira od posameznika do posameznika, od letnega časa xrolleyesx to se vse na jetrih in ledvicah pozna. Je pa že boljš kake druge antipiretike uporabit; sicer pa je vročina dobra reč (razen za dojenčkein starčke), je pokazatelj da se nekaj kuha v telesu, da ni ravnovesja, če pa je virusna/bakterijska okužba se pa telo z vročino brani pred razmnoževanjem le-teh.

Vem da pušča posledice na jetrih in na ledvicah, vendar se moraš v takih primerih odločit za prioritete. Ko boli tko močno da se ne moreš premikat, moraš najprej mislit da omiliš bolečino. Na ledvice in jetra bomo potem mislili ko bo bolečina malo popustila. Sicer pa že znižujem dozo protibolečinskih ker ne boli več tko močno. :)

Ja, res mi je rešila življenje.

Ker sama verjetno ne bi šla na urgenco, tudi če je tko bolelo. Ker sem mislila da mi mogoče črevesje pritiska na rano, čeprav mi je bilo čudno ko sem lahko vedno manj jedla, trebuh je pa bil vedno večji in trd. :8):

...

noben normalen trebuh ni vedno večji in trd (tole v kontekstu tvojega zapisa, da se ne bo kdo "obesil"). Tak trebuh je zmeraj znak, da je nekaj hudo narobe (bodisi slepič-vnet, razlit, bodisi notr.krvavitve - po kakem udarcu npr., bodisi kaj rakastega, obolenja jeter,...ma ful je tega; sam nič od tega pa ni "kar tako, saj bo, požrem pest tablet pa je")

za prebavo pa ja, bebe (nesladkani itak!!) čaj, kumina, janež, šetraj, lovor, kuhana (parjena) zelenjava, juhice (korenčkova, zdrobova, krompirjeva, nič gob ipd.), od mesa pusto piščančje, ma v bistvu tako kot za majhnega otročka.

Brez mlečnih kuhanih zadev oz zelo malo. Jogurt, kefir ipd. je ok, ovseni kosmiči.

Veliko pij, tekočina naredi potem svoje x;)x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Cookie :palec:

Bom od zdaj naprej bolj pozorna.xDDx :switz:

Bebe pa pijem z medom. Tudi med je zdravilen proti vnetjem.

Za hrano pa hvala za idejo, ravno razmišljam kaj naj napravim za kosilo. :)

Sicer so mi pa rekli da lahko jem vse, ampak zmerno. Paše mi jogurt, pa domača goveja juhica (nemastna).

Tudi kaj drugega mi zadiši, ampak pazim da pojem v mikro količinah.

Dnevno popijem cc. 3 litre tekočine (čaja, vode, jogurta).

S xsrcx pa naju je ta izkušnja še bolj povezala. xlove2x xsrcbumx

Guest Jeti

Ale' ... za čim manj bolečin in hitro okrevanje xwizardx

Nat ... za obilno letino xsuperx... upam, da si že dobila peneze!

če se dan po jutru pozna, potem bo danes lepši kot včeraj :vragec:

iz sanj me je vrgel dolg, oglušejoč grom, coprnica je začela histerično lajati ... najprej sem pomislila "zdaj je pa konec - treščil na zemljo komet ali satelit" x:Dx

vsa tresoča se, brez jutranjega pretegovanja po postelji, dvignem in odpravim v kuhinjo in "tresk bum" po tleh ... steklo na balkonskih vratih je ostalo celo ... na glavi je zrasla konkretna buška, da ne govorim o modrici na desnem stegnu in riti http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif... in kako se je ustrašil lev xcivx

dopoldne sem pestovala bolečino, hladila buško z obkladki, živčkarila, malo kuhala ... po kosilu zaspala ... na večer si je lev zaželel šarkelj ... hvala tehniki za kruhomat x:px

zvečer zopet nisem mogla zaspati in sem gledala filma Frida in Modigliani ... zraven pa točila solze, ker me vedno znova presuneta njuni življenski zgodbi xrainbowx

moj današnji bioritem: fizično okoli kritične točke-0, čustveno skoraj na vrhu, intelektualno skoraj v podnu ... pestro

saj bo xyesx ... si bom privoščila bolj lahkoten dan :vio:

naredite si lep dan :flowers:

Ale' ... za čim manj bolečin in hitro okrevanje xwizardx

Hvala, tudi tebi xwizardx !

Rana se lepo celi, ni nič več gnojna. Bolečin tudi skoraj ni več, pijem le še en Naklofen dnevno in antibiotike. Energija se mi vrača, apetit tudi. Še vedno pa pazim pri prehrani da jem zmerno in da pijem veliko tekočine.

Od operacije sem shujšala še 4 kile.

Danes je prijeten sonček... in fajn zrak...

Zdej grem pa brat knjigo... :)

Lep dan vsem... xrosex

Ale', super da se ti lepo pedena tole. x8Dx

In da maš tko fajn podporo, to je res zlata vredno! xsrcx

(jst sm mela tud tko fajn partnerja kar se tega tiče, vedno ful ob strani, skrb, nega itd. to je res potem prava ljubezen in pravi lep odnos! x^x)

Si že zaslužiš. xDDx x8Dx

Jeti, o štala! x:Ox

Še dobro da maš podporo tud ti (ja M se je tud ful ustrašil in prec priletel vedno, enkrat me je nesel, težko kot klada, čist negibno, ko me je odneslo na mokrem linoleju po vsem balkonu)...

Upam da te ne boli preveč. xcrossfingx

Jaz sem tud šaltala neke filme pol pa vse skup ugasnila.

Zeblo me je in kolena me blazno bolijo... mal najbrž zato, k sem v tenkih pajkicah tle skoz, mal pa zato, k skoz sedim po turško, prvič ker mi paše taka poza, drugič pa itak skoraj nimam izbire, ker je pod mizico komp in nimam kam nog dat. x:o)x (skompete).

Ponoči me je tko maternica bolela, kot bi mi jo ven vlekli z vakuumom, prav tko ščipanje, precvikanje, ogabno... pol sem pa ms dobila, spet ves teden prezgodaj. Še dobr da sem se h giniju naročila (in se moram zdaj seveda prenaročit).

Sicer mam pa same neke brezvezne situacije, ki mi vzamejo ful cajta pa 0 ne opravim, npr. matkin mobi (:xx!:) in moja bančna kartica (:mad2:). Za popizdit! x:o)x

Kot zakleto nekaj.

Pa tv mi je crknil, komp 10x zamrznil ipd., z mat sem se včer skregala in ji siknila nekaj in je rekla kaj da sikam... in takšno...

x:o)x xrolleyesx

Lep dan! x:Dx x:o)x xcivx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jeti, upam da si nis kj zlomila, pa da boš kmal bolšhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/ROSE1.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/ROSE1.gif

Marsa, upam, da boš stvari porihtala, pa se bosta z mat pomenle, pa da bo spet use ureduhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif

Ale', super da se ti lepo pedena tole. x8Dx

In da maš tko fajn podporo, to je res zlata vredno! xsrcx

(jst sm mela tud tko fajn partnerja kar se tega tiče, vedno ful ob strani, skrb, nega itd. to je res potem prava ljubezen in pravi lep odnos! x^x)

Si že zaslužiš. xDDx x8Dx

xDDx

Je čist drugi lajf odkar sva s xsrcx skupaj, kot pa prej ko sem morala it sama čez vse. Je ni stvari s katero bi lahko kupil ter filinge. :love:

xsrcx :palec:

(thanx Larisa, z mamo sva že včer bli pol prjalti, celo je naredila paradajzov zos, ki jaz čist šizim oz. ve da lohk to praktično skor vsak dan jem x:Ix... in nisva nič več pogrevali, razen mene je pičil en vražiček in sem ji pol rekla, če sva že prjatli zdej x:px - pol se pa omehča xDDx ... če ji dam mir, pol sama pošteka, mal razmisli, in ker ne kenjarim in ne očitam, sam siknem, ima čas da se zamisli... al kaj. Ni pa vedno bilo tako :vio:)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest Jeti

punce hvala :flowers:

tokrat nič zlomnjeno ... bušk in bolečin pa že navajena :mezik:

poslance sem hotela poslušat x:Dx ... ne vem od kje mi ta ideja xrolleyesx ... me je hitro minilo in sem preklopila na glasbo :listen: ... govejo juho sem skuhala, notri domači rezanci ... zjutraj tako zadišalo po stopnišču od sosede ... lev bo gotovo rekel, če se mi je čisto zarolalo xhypnox

:palec:

(jaz sem pa zadnjič poštekala zakaj sem zadnjič ponoč imela tisto nezgodo... ko se mi je skoraj ponovno zgodila... namreč očitno mi je pritisk padel in ko sem na hitro na pol v spanju vstala iz postelje, se mi je zavrtelo... včer al kdaj sem se morala za stol zagrabit oz. se mal naslonit, ker sem prav tako v hipu imela temo pred očmi.

Drugače sem pa poštekala tudi, da morda zarad astigmatizma se tud kdaj kaj spotaknem itd. oz. je to že 1x prej sestra poštekala, ki ga ima tud)

Zdej pa Tim pride, makaroni se pa že kuhajo.

On je tak kot jaz: če mu je kaj dobro, lohk to milijardkrat je. x:)x

Picasso

no pol nas je pa kar nekaj. xDDx

k me včas že hecajo frendi, češ kolk mam dolgočasen okus..

al pa rečejo, kaj da bi mi pasal, recimo pica al pica? x:px

Prej sem pa ful dober namaz naredila, ribji (iz nekih sardin, nikol nisem iz tega delala, pol mi je pa frenda jih prinesla, se mi je še čudn zdel, kaj mi to nosi [če še za sveže nisem vedno] no pol pa kao da je dbest za namaz).

In je nad dober. x^x

še boljši kot zadnjič.

drugače sem pa še kar srotka, sam ni tolk sile, v bistvu me najbl kolena bolijo. prej sem si jih mal masirala, pa ni ne vem kolk pomagal. si bom pol s čim namazala, morm še pogruntat s čim.

sem hotla v postlo da raztegnem noge končno pa gledat tv, če bi blo kej pametnega, pa ni nč, pa še kr tle zujim. x:)x

Picasso

aja sej res. x:)x

en američan je zorganiziral in so se stiskale TŽB majice (moram jih kej dobit) in je poslal mail, da so imeli v L.A. koncert in da je ful folka jih vidlo in so se zanimal in da ena mlada punxica je hotla majco z njega dol snet oz. jo kupit. x8Dx

Zounds01-with TZB T-shirt.jpg

Picasso

pa še današnje nebo...

je blo tolk lepo, samo sem malo zamudila...

drugače sem pa zdej mal boljš, eno tako oblekco imam čez pajkice, da mam kolena pokrita... pa tko izi sem, ravno sem jasminov čaj spila... in se bom počas v postlo premaknila...

Nebo2092011.jpg

Picasso

...

drugače sem pa še kar srotka, sam ni tolk sile, v bistvu me najbl kolena bolijo. prej sem si jih mal masirala, pa ni ne vem kolk pomagal. si bom pol s čim namazala, morm še pogruntat s čim.

sem hotla v postlo da raztegnem noge končno pa gledat tv, če bi blo kej pametnega, pa ni nč, pa še kr tle zujim. x:)x

šentjanževo olje in klik

jaz sem si pri 14-ih mazala kolena, ker sem prehitro (z)rastla in hrustanec ni hendlal. je pa super tudi za obrabljena kolenčka xDDx

edin cunje ti pol smrdijo, pa barva se zažre not, tko da pol si z nečim povij - za čez noč x;)x

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Kar se prehrane tiče, sem pa tudi jaz dolgočasna. Zdej če gledam nazaj, več kot eno leto sem jedla skoraj samo riž za kosilo... zelo redko kaj drugega. Riž z brokolijem in grahom. Ok zdej to poletje je bil riž s korenčkom in papriko http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_cool.gif Predtem sem ful časa pašto... še prej krompir. Še dobro, da mi ni treba za koga drugega kuhat, bi popizdil http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif

Trenutno imam pa tule tolk hrušk in grozdja in fig, da samo to jem. Aja pa še paradajz http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/yuma.gif

:palec:

meni ni čist jasno, zakaj bi moralo bit za kosil ovsak dan kaj drugega?

če maš nekaj rad, pak kje je problem, če tisto ješ še 3 dni?

da se prenasitiš al kaj? :eek:

meni je ta pojem neznan.

ja sej, pol ko boš kdaj za več ust kuhala, boš že vidla. x:o)x

If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside.

A ne?

No jaz lohk tud naslednji dan še hrano jem (npr. kake mineštre al pa kej k so naslednji dan še boljše lohk), samo je pa res da imam dbest prebavo. No pa tud sicer, sej nč tacga ne kuharim.

A take vijevaje, Britches? x:Dx

Ja selitev je štala, jaz sem 3 zaboje knjig okol potalala...

pa svašta je vsega...

Cookie, hvala, sej res, sem čist pozabla na št.janževko, sej jo mam, to mam vedno. x:)x

Samo pr men ful dela placebo in sam da vem da mam tisto tam, že dela. xDDx

(razen brazgotine nočjo izgiint same od sebe... sam delam na tem x:px)

Danes so ful boljše kolena, najbrž tud zato k mi je bolj toplo, mam eno trenerko drugo, mal toplejšo (ki sem prej se že začela slačit v kratke skor :D)... pa še sonce mi je nabijalo v kolena (pravzaprav samo v levo).

Sicer sem si jih pa še masirala, pr men to večkrat zlo pomaga, k mam vedno vroče roke (tko da še včas mi kdo reče nej mu dam mal roke gor, če ga kej boli).

((ampak včer pa očitno nisem imela dovolj vročih...))

Tko da se nisem nič mazala, pa je vseeno boljše. x8Dx

je res tečno, k zna tko žaltavo zasmrdet tisto, pa mi ni da bi mi vse po tem vonjalo x:o)x

Zdajle sva se tolk najedli z mat, je bla špinača, k čist šizim in kot da bi mat vedla da rabm Fe (mensezdi da sploh nimam nič več krvi) in je poleg tega da je skuhala špinačo, prej še slive prinesla. No sej ne da blazno šizim, sam so mi pa dobre in včas mi prav pašejo.

Zdej se tle mal oddahnem (haha, od hrane) pa čaj spijem, pol se pa s frendo dobim.

Želim vsem govedarski in ogaben in smotan dan! :frog: x;)x

Picasso

Vidim, da so celi straufenpachti tule, se najprej zdravstva lotim:

Ale, hvala bogu za patronazno, kaksne smotane komplikacije imas :sori: , vazno pa, da se zadeva zdaj ze dobro zdravi in sem prepricana, da opora xsrcx pomaga veliko.

Jeti, hvala bogu, da so bile ´samo´ buske in nic hujsega, je bilo pa verjetno eno ne prevec prijetnih juter.

Marsa :sori: upam, da so kolena za precej boljse in kako zoprno za maternico...

Jaz se tudi lahko v tale klub pofockam, desni uc se kar na pocitnicah, danes pa k zobozdravniku poslihtat granulom, pa se kaj bi se naslo...

Marsa jaz tudi do nezavesti lahko jem eno in isto, dokler me zadeva ne mine. Kako si pa naredila namaz iz sardin? Sem ravno te dni razmisljala, da bi bilo fajn kaksne namaze ustvarit.

Fajn sredo vsem :palec:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...