nataly 6. oktober 2011 Prijavi Deli 6. oktober 2011 Jezus - kaj je pa tole ratalo?????Nič bom pustila, se mi ne da na novo pisat:))) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest razlika 6. oktober 2011 Prijavi Deli 6. oktober 2011 oooo, nataly, ena taka dizajnerska rrrevolucija! drugač pa super, fajn te je brat in vse naj-naj dobro Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. oktober 2011 Avtor Prijavi Deli 7. oktober 2011 Nataly! Lol. Kakšno vreme!blazota. no sej so rekl da bo. jaz sem pa reveža smrdljivca prej ven zabrisala.sicer zame napredek.včeraj si nisem upala zagrnit zavese, ker je bila ena žival gor, pa da ne bi letala pa se zaletavala. no in pol sem pozabla na to, prej pa ga zagledam in hočem tko s papirčkom od spodaj da ga ven pihnem, pa začne frčat tle okol! no pol se pa ustavi in ga jaz Z ROKO tko frcnem na drugo roko, da sem ga imela V ROKI in je zujil not, potem sem ga pa skozi okno zabrisala. Prijela sem ga! Ne morš verjet.Pa še niti ni blo tolk grozn, razen zujenja not v pesti. Imam nekaj šibanja dons in bom zgleda plavala (ne hodila). Lep deževen dan! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 7. oktober 2011 Prijavi Deli 7. oktober 2011 Jst sm bla prej v trenutku čisto premočena, ko sem šla vezat kolesa na balkon (zaradi močnega vetra). Kot da bi se slap ulil po meni! Sm morala hitro slečt vsa oblačila, ker je kar teklo z mene, in se toplo oblečt. Močna burja, grmenje in bliskanje, mrzel dež in nizke temperature... čisto nič podobno prejšnjim toplim, sončnim dnevom... Danes bo kar zelenjavna juha, pa čajček z medom. Pa na toplem pod deko... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 7. oktober 2011 Prijavi Deli 7. oktober 2011 ***Aja, včeraj sm pa spet srnco božala... Pa dve mladi mucki, čisto črni... pa ena psička se je cartala pri meni... pa kozlički, in race... 2 Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 7. oktober 2011 Prijavi Deli 7. oktober 2011 ***Aja, včeraj sm pa spet srnco božala... http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/srcoci.jpg Pa dve mladi mucki, čisto črni... pa ena psička se je cartala pri meni... pa kozlički, in race... http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/srcoci.jpg http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif ale, a si ti zihr da nisi sneguljčica?! Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 7. oktober 2011 Prijavi Deli 7. oktober 2011 marsa, heh, tvoja žužkovna prigoda me je spomnila na en moj dogodek, smo bili v tropskih koncih, zraven mene je na armaflexu spala prijateljica, ki se je vsega gomazečega bala (zanimivo a ne, da so se ravno njej dogajale razne žužkovne prigode...), no in eno noč me zbudi enakomerno tolčenje, tako zamolklo... prižgem baterijo in v njen soj ujamem ubogo punco, kako že čist otopelo z natikačem tolče po armaflexu, obraz je imela pa prosojno bled. Sem ji šla na pomoč, ker je uspela izdavit, da jo je napadel ogromen ščurek.potegnila sem jo z armafleksa in v njegovi globini je bil mali hroščič... ga ni poškodovala, ampak samo "vdolbla" v mehak armafleks http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif 1 Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 7. oktober 2011 Prijavi Deli 7. oktober 2011 ale, a si ti zihr da nisi sneguljčica?! Ma ne nism ne... sneguljčica... Se pa razumem z živalmi že od malega. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 7. oktober 2011 Prijavi Deli 7. oktober 2011 prej nisem končala žužkoprigode;taista prijateljica se je na istem potovanju, ko smo ostali spali pod mrežami proti komarjem, uspela ujeti pod mrežo ŽABO http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/SHOCK.gif , potem pa se je v paniki tako zapletla, da je padla z mrežo in žabo vred, s pojstle http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/Oogle_anim.gif. in še višek, ko smo zjutraj se ji do solz narežali - našli smo jo spečo, ampak so jo bojda komarji, kljub mreži, tako pikali, da se je v mrežo ovila in tako spala http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/biggrin.gif . tud jaz sem enkrat ujela smrdljivega martina v roko. ga spustila ven, še skoraj bi mu pomahala, ko je odletel - potem mi začne nekaj hudo smrdet. ja itak, da je pustil pečat v moji dlani da smrdljivec, ampak tisti hudič od packe ni hotel stran!! tudi smrad je ostal na roki dva dni. za crknit. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_clown.gif 2 Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. oktober 2011 Avtor Prijavi Deli 7. oktober 2011 moj ni pa nič smrdel. sem še povohala roko. mogoče pa sploh ni bil smrdljivc? zadnjič je bla pa na meni v tioliju rumenočrna pikapolonica in sploh ni hotla it dol.da bi odletela. Dons so pa vsi mogoči vremenski pogoji, od deževja, bliskanja, grmenja, SNEGA!... do mavrice... zdajle jo gledam. že bledi. tolk me zafrkava tule nekaj! :xx!:delam koledar in se mi čist meša.nekaj mi ni delalo in sem se 3/4 ure za*, pol so mi še efemeride po tleh zletele in sto listov okol in sem pol to zlagala...pa kuhala sem pa zunaj sem bla, sem tud jaz bla čist mokra.in zdej pa spet tole. sem si mislila, mal za spremembo da ni text pač pa cifre, pa me vse nervira. ***Aja, včeraj sm pa spet srnco božala... Iii! 1 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 7. oktober 2011 Prijavi Deli 7. oktober 2011 Sem že študiral kdaj naj avto malo odpeljem na obisk v avtopralnico in danes se mi je želja celo uresničila...Danes šel na morje...sem imel celo pot maxi pack pranje...med Postojno in Kozino pa še desert s snegom...kako lepo je bilo gledat sneg na šipi, kako lepo se je prijemal na gume...In seveda sledila je še burja oz. kao pihanje...in na morju še sušenje...Samo še povoskat bi ga moral...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif In tako kot se je avto šetal po snegu s poletnimi copatkami tako sem se tudi jaz malo prošetal s supergami po snegu...na srečo samo do okrepčevalnice...E svaka čast vremenarjem, so celo pravilno napovedal vreme...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/OK-thumb.gif In ob večernih urah sem se ob plaži šetal celo z bundo in kapco...Je bil full lep sončni zahod...full lepe barve nebo, že dolgo nisem videl česa takega. Na lastne oči, v živo valjda...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif Lep večer še naprej in ne pozabit pripraviti zimskih oblačil...za svaki slučaj...you never know...tralala...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/OK2.gif 1 Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. oktober 2011 Avtor Prijavi Deli 8. oktober 2011 a ne, 'zimska oblačila'? ...Je bil full lep sončni zahod...full lepe barve nebo, že dolgo nisem videl česa takega. Na lastne oči, v živo valjda...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif Ko sva bli s frendo v Piranu lani al kdaj, pa sva na rivi bli v eni gostilni in jedli ribe... pa je bil blazoten sončni zahod, res krasen! In potem je sonce se pogrezalo v morje in je blo božansko in smo vsi nehal jest, strmeli v tisto sonce, in ko se je dokončno potopilo, smo PLOSKALI! Kot v kakem ameriškem filmu. Tko čist različen folk, stari, mladi, domačini, turisti, tujci...Je blo nepozabno. ... Včeraj sem vseeno naredila kar precej (v bistvu eno delo do konca), samo sem imela v planu več, ampak okej, nekaj je pa le pod streho (in ful me je zaj*). Ful sanjam (zvečer je bla konjunkcija Lune z Neptunom), ampak očitno dost trdo spim, da se nič ne spomnim. prejšnjo noč sem mela grozne sanje, da sem kot v neki bolnici in so me eni držal čist negibno, eni pa slačili! In nekako sem se rzaven gledala v špeglu in sem bla čist suha, kar rebra so se mi poznala (še bolj kot v resnici)... In sploh nisem nič mogla, samo z glasom sem se nekaj upirala. Dons je blo mensezdi nekaj lepšega. Sem pa bla kar pridna že dons tud, še mami sem nekaj pomagala, zdej pa kuha rižibiži. Pol grem pa najbrž do frende, še prej sem pa s tadrugo zmenjena.Tolk se mi ni dal telovadit in sem mislila kar zamehurit, pa sem rekla ah sam mal moram, pol sem pa kar not padla.Sem pa slabe, k sem razdevičla eno ful dobro kremo za telo, ki sem jo dobila za darilo pa je še nisem odprla... in se prej stuširam in se namažem, je pa žarka in ima vonj. Nova kao. Pa neka ful fensi. Mislm! Zdej je pa kar sonce zunaj, se človek prec boljše počuti. Lep dan! 2 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 8. oktober 2011 Prijavi Deli 8. oktober 2011 5 minut pavze, I. in tamala sta šla na sprehod do Merkurja ... Ne bom prehitro hvalila, ampak sem dobila ene kapljice, ki sem jih iz GB naročila proti krčem in .. se mi zdi, da delujejo .. bom še par dni počakala, preden bom ful navdušena, mogoče je samo kak kul dan vmes, samo včeraj je bil kakorkoli že prav relaxing dan .. čisto nič tuljenja in tamala se je parkrat po pol ure sama zabavala na ležalniku ... še nikol prej ... kapljice delujejo na sistem, da male mehurčke zraka spojijo v en velik balonček, ki gre pol ven spredaj ali zadaj .. niti slučajno natur varianta, ampak .. če pomaga .. se mi zdi, da tud tamali čist dogaja, da lahko še kaj drugega počne, ne pa sam s prebavo se ukvarja pospravla en kup papirjev v fascikel, štrudl se peče zdajle .. pa v trgovini sem bila sama, na izi, samo so me malo razočarali v DM, ker sem pričakovala, da bodo foto knjige že narejene pa še ni nič ... sem ujela zadnjih 15 minut popusta zadnjič po netu in dala delat za (pra)babice in (pra)dedke foto knjigo Prva dva meseca življenja ... kriza, včeraj je bil že sneg menda bo zdaj še par dni kar sončno in toplo, pol pa najbrž res bolj konec za letos .. mah, še vedno mi je dbest, da je tamala imela še dva meseca poletja za začetek, ne pa kar puf - direkt v zimo in sneg in mraz ... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 9. oktober 2011 Prijavi Deli 9. oktober 2011 )) nič me ne spraševat za inštrukcije spreminjanja dizajna:)) tole je namreč neponovljivo (upam) Sem povedala, da je naš vd zeta diplomiral -in to pri 22 in pol letih? Neverjeten je res. In da je res izreden um, so ugotovili tudi na faxu in mu ponudili službo. Tako, da ima že službo, vpisal je magisterij in jaz krepko računam nanj, da bo ta starejši pomagal pri fiziki. Tak, da bomo očitno zanj še slišali. 7 Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 9. oktober 2011 Prijavi Deli 9. oktober 2011 čer, kako je bilo danes mrzlo zunaj, brrrrsmo se odpravili v Logarsko, bilo je sicer prelepo sočno vreme na začetku, potem pa tak veter in mrat, komaj 5 stopinj, da smo bili pri našem španciru presneto hitri bo terba bolj počasi enkrat ko bo zunaj spet 25 in več. sicer pa težko verjamem ali se navadim, da pred tremi dnevi še v kratkih rokaih, dobesedno, danes pa skoraj v bundi - če bi jo imela - dobesedno. Ni tole ok. Že zdaj se veselim pomladi.okej, kak dan, ko je vse belo, ko padajo bele kepurine in je zvok od snega pridušen - se da tudi lepo preživet. kak dan, teden, dva, potem pa je že kar dosti.ali pa, da ne bom koga užalila - naj pada tam, kjer je zaželeno.Vsaj ceste naj ostanejo suhe. prej je prišel moj in se čohal po glavi, z eno idejo, da bi delala midva orehovo olje.Da je bral, kao je vsestransko uporabno in koristno. Orehov imamo pa dobesedno za izvoz.Tko da zdaj premišljuje o tem, da bi kupil stiskalnico, potem bi se pa vsi 4 zbrali za mizo in trli orehe, hehe, si pripovedovali zgodbice in - bili skupaj. TO bo še zanimivo http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif . lep večerčič! http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif 2 Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 9. oktober 2011 Prijavi Deli 9. oktober 2011 )) nič me ne spraševat za inštrukcije spreminjanja dizajna:)) tole je namreč neponovljivo (upam) Sem povedala, da je naš vd zeta diplomiral -in to pri 22 in pol letih? Neverjeten je res. In da je res izreden um, so ugotovili tudi na faxu in mu ponudili službo. Tako, da ima že službo, vpisal je magisterij in jaz krepko računam nanj, da bo ta starejši pomagal pri fiziki. Tak, da bomo očitno zanj še slišali. Če pregledujem LNF- dnevnik, kot gost, izgleda "stvar" fantastično...barvito...super ti je uspelo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 10. oktober 2011 Prijavi Deli 10. oktober 2011 Ne bom prehitro hvalila, ampak sem dobila ene kapljice, ki sem jih iz GB naročila proti krčem :dan. sem samo malce brala, pa tole vidla, pa moram se oglasit me nekaj zanima. naš tamali še ni imel krčev sploh ful vesela za to, res. bi pa vprašala, ji morda daješ ad3 kapljice? te naj bi povzročale krče. midva mu jih ne dajava. se pa v avstriji dobijo ene take kapljice, ki so podobne tem ad3, samo da so veeeeeliko bolj kvalitetne in ne povzročajo krčev. Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 10. oktober 2011 Prijavi Deli 10. oktober 2011 , za tamalo pojma nimam,jaz jim kar v porodnišnici zatežila, da naj naredijo test za tamalega, da vidim, katera krvna skupina je. pa ne vprašaj, kako zelo težko jim je bilo to. jim težila dva dni. Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 10. oktober 2011 Prijavi Deli 10. oktober 2011 ... ampak sem dobila ene kapljice, ki sem jih iz GB naročila proti krčem in .. se mi zdi, da delujejo .. bom še par dni počakala, preden bom ful navdušena, mogoče je samo kak kul dan vmes, samo včeraj je bil kakorkoli že prav relaxing dan .. čisto nič tuljenja in tamala se je parkrat po pol ure sama zabavala na ležalniku ... še nikol prej ... kapljice delujejo na sistem, da male mehurčke zraka spojijo v en velik balonček, ki gre pol ven spredaj ali zadaj .. niti slučajno natur varianta, ampak .. če pomaga .. se mi zdi, da tud tamali čist dogaja, da lahko še kaj drugega počne, ne pa sam s prebavo se ukvarja ...kako se imenujejo, kak link morda firbčna.press upam, da so kapljice take, kot na začetku - učinkovite res pa je, da čist v vse kapljice proti krčem, vsaj tuky v SLO, dajejo cukr :xx!: in kako nej pol tamalga navadiš na komarčkov čaj, če ga prej žlampa uiber pocukranega? Pa tok so proti cukru, kao karies, pa vse, pol pa tkole ...Sem povedala, da je naš vd zeta diplomiral -in to pri 22 in pol letih? Neverjeten je res. In da je res izreden um, so ugotovili tudi na faxu in mu ponudili službo. Tako, da ima že službo, vpisal je magisterij in jaz krepko računam nanj, da bo ta starejši pomagal pri fiziki. Tak, da bomo očitno zanj še slišali.uau Nat, tole je v teh cajtih (pravzaprav v bilokaterih cajtih) zlata vredno pa lepo je brat navdušenje vd tašče tašče niso glih (no, zeti in snahe ravno tako ne) na dobrem glasu ... prej je prišel moj in se čohal po glavi, z eno idejo, da bi delala midva orehovo olje.Da je bral, kao je vsestransko uporabno in koristno. Orehov imamo pa dobesedno za izvoz.Tko da zdaj premišljuje o tem, da bi kupil stiskalnico, potem bi se pa vsi 4 zbrali za mizo in trli orehe, hehe, si pripovedovali zgodbice in - bili skupaj. TO bo še zanimivo http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif ....cenejše ga je kupit no, razen, če imata stiskalnico, knowhow in primerno embalažo. Kaj še rabta? aja, hladen in temen prostor za hrambo kaj pa, če bi jih rajši (za začetek) prodala komu, ki stiska orehovo olje? al je odkupna taka , da jih rajši v graben vržeta. Še eno vprašanjce; kako jih luščita/treta? Milsm, kakšen potopek imata?Orehi popadajo, vidva jih pobereta, kako jih spravita iz črnih lupin? Ročno verjetno potem verjetno sledi sušenje, koliko časa, kak prostor (ok, itak, da suh in temen). Hranita verjetno v lupinah, dokler se ne rabijo, potem se strejo in uporaba naprej Sprašujem zato, ker sem ravno včeraj debatirala s parom, ki jima je letos oreh dobro obrodil, pa nimata pojma, kako orehe spravit ven iz črnih lupin. Onadva jih mislita kar prati v topli vodi jaz pa menim, da bodo potem splesneli, če jih bosta namakala v vodi. dan. sem samo malce brala, pa tole vidla, pa moram se oglasit me nekaj zanima. naš tamali še ni imel krčev sploh ful vesela za to, res. bi pa vprašala, ji morda daješ ad3 kapljice? te naj bi povzročale krče. midva mu jih ne dajava. se pa v avstriji dobijo ene take kapljice, ki so podobne tem ad3, samo da so veeeeeliko bolj kvalitetne in ne povzročajo krčev.tut jst isto slišala za AD3 klinc, okol mene kar rojevajo tak da sem hočeš nočeš v teh debatah jaz jim kar v porodnišnici zatežila, da naj naredijo test za tamalega, da vidim, katera krvna skupina je. pa ne vprašaj, kako zelo težko jim je bilo to. jim težila dva dni.a so katere krvne grupe manj nagnjene h krčem? Zakaj je pomembna krvna skupina, v povezavi s kolikami?firbec.press ************uffffff, jaz pa pridna cel vikend. V soboto sem zlikala malo manj kot ziljon srajc, ene par desettisoč me jih še čaka, večinoma moje bluzice ovolančkane v nedeljo pa sem kosila ko blazna, brez kose s samohodno kosilnico, mam žulj od stiskanja ročic za plin in za naprej hodit.Tko da zdej sem validirana kosica, znam kosit skor z vsem; in s tapravo koso, z uno na nitko, električno (pazi kable!), bencinsko strižno (o, groza), in tole bencinsko samohodno s hranilnikom.Manjka mi sam še izpit za uno kosilnico - avtoček; taka, kot jo uporabljajo za košnjo za nogometna igrišča.Sem bila pohvaljena kako lepo in temeljito pokosim; kot na fuzbal placu, lepo redi/vrste eno gor, drugo dol in to v sadovnjaku ti ostane tak vzorec v možganih, če si hodil s fuzbalerjem (hb je konc tega) pa štrudel sem spekla, v soboto sicer, ampak sem ga prvi, upam, da ne zadnji letošnji Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 10. oktober 2011 Prijavi Deli 10. oktober 2011 a so katere krvne grupe manj nagnjene h krčem? Zakaj je pomembna krvna skupina, v povezavi s kolikami?firbec.press ************uffffff, jaz pa pridna cel vikend. pojma nimam mene to kar tako zanimalo (al je po meni al po atu)zdi se mi koristno, če vem, katera skupina je.***sicer pa ti čisto preveč pridna. če ti je ostalo še kaj energije, se priporočam, da mi prideš lupiti kostanj Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 10. oktober 2011 Prijavi Deli 10. oktober 2011 ... če ti je ostalo še kaj energije, se priporočam, da mi prideš lupiti kostanj :OO!: no way, mommy Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. oktober 2011 Avtor Prijavi Deli 10. oktober 2011 O haj Druidka! Lepo da se vsake tolk mal oglasiš. mislim da krči niso povezani s krvnimi skupinami (lahko pa da se motim). Midva sva imela težave s tamalim pri porodu (in tud v nosečnosti), ker imam jaz ta RH minus, pa je zato se tud prej rodil... skratka, sem potem tako izvedela, katero krvno skupino ima.Pa sem rekla Mitji, evo no vidiš, zdej pa tudi ti veš, kakšno krvno skupino imaš, ne da bi rabil si to dat čekirat.Pa pravi Mitja: razen če se ne izkaže, da NIMAM B plus. ampak ne velja, če sam veš in sam poveš: morš met še štempl.Čudno ob vsem napredku in karticah in tem da to ni kar lepo že not, ker to bi bilo pa smiselno. ... Dons sem pa kar dobr spala in tud sanjala, clo nekaj lepega... Pol imam pa nekaj in sem še kar mal nervozna, čeprav ni nič takega. Lep dan in prijeten in uspešen teden! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 10. oktober 2011 Prijavi Deli 10. oktober 2011 no, jst tut vem svojo +grupo, sem bila pa kar malo užaljena, kako A+, jaz sem vendar 0 no, pa nisem Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 10. oktober 2011 Prijavi Deli 10. oktober 2011 orehi.press zeleni plodovi na drevesih:midva jih določeno količino nabereva, potem jih jaz, orokavičena v tiste zdravniške oranžne rokavičice (v nasprotnem primeru se prsti črno obarvajo), prerežem na par delov, dodam potrebne sestavine in iz tega žmohta nastane čez nekaj časa orehovec.To je npr. en način uporabe orehov. sicer pa zelen "ovoj" pri orehih, ko so le-ta še na drevesih, začne gnit in v določeni fazi potemni - počrni in potem pade na tla. Na tleh v nekaj dneh črn ovoj čist propade - izgine in ostane oreh v svoji rjavi lupinici. Potem je potrebno motivirat osebke, ki so na razpolago v tistem momentu, da te orehke poberejo. Poberejo (mo) jih v košarice, potem jih natresemo v tiste najlonsko pletene rdeče al irjave ali rumene vreče (kot npr. v njih kupiš krompir). No, potem to damo sušit v suh prostor - mi v kurilnico, kjer je suho in toplo, oziroma, če je vreme lepo ali pol, ko ni mrzlo ,kar zunaj, da vreča na pol čez kako lato visi (probaj si predstavljat, kot bi barbapapo obesil čez drog). Potem se to nekaj časa suši... 2 do tri mesece. In potem, ko je to suho, se spet najde motiviran osebek ali več njih, ki to trejo. Ponavadi je edinole tašča dost pri volji, da to dela. Jaz samo za svoje potrebe. http://www.shrani.si/f/1z/h0/1v9Jb5g4/oil-expeller-press-piteb.jpgtole je moj na internetu našel, baje da tole hvalijo. mi to ne bi biznis s tega delali, bolj za domačo uporabo in za npr. novoletna darilca 3 Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 10. oktober 2011 Prijavi Deli 10. oktober 2011 http://www.piteba.com/eng/index_eng.htm lep primerek tega, kako združiš priejtno s koristnim 1 Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.