Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 27

Marsa

Recommended Posts

ja, saj tako je. x:)x

(daš vse od sebe in v bistvu uživaš xsrcx)

(no jaz pa se z Jankom v tem ne strinjam, ampak saj ni važno... point je lep... x:)x)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

res je, lepo je da imajo nekateri lepo (jaz pa tudi vem, da je lahko lepo, ne samo iz branja in/ali pripovedovanja drugih).

no jaz ne vem, kaj je ozadje pri Janku, ampak itak je nekoga citiral, da me je še presenetilo, da je to prav tko kao modra misel...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

vse mi gre na živce, vsi mi grejo na živce.

jebiga, pride tko.

...

drugač sem pa mal razmišljala o teh odnosih in to, kako fajn imate eni, lepe pristne odnose, n

Marsa xupx xwizardx

Ane - tudi meni je fajn videt da se da, da jim laufa, da živijo, uživajo... xsrcx

In ravno to uživanje zdaj 2 tedna spremljam. Medtem, ko gre vse narazen, razpada ali pa se kako drugače matra, da preživi, gledam kako nekateri pari znajo uživat x:)x Kot neke vrste meditacija za mene biti v takem okolju in videti, da se da tudi tako.

xyesx jaz mam tudi par takih okrog sebe. Prav uno - veselim se za njih, z njimi, ko vidim, kako lepo se imajo. Ni mi lepšega kot videt nekga, ki ga imam rada, da je res srečen.

ah kje, kdo pa še loh šejka na tak cigumigu x:o)x x:px x;)x

Uživaj danes v glavnem x;)x

En lep večer želim vsem xcivx

"In spe nascendi." (Živim v upanju)

Latinski izrek

http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg

Ja sem pa že cel mesec čist :hepko: in ne morem pomagat.Čutm,da imam tuk energije v sebi,da me bo raznesl mater božja.Moram pa priznat,da presenečam sama sebe,ker delam stvari ki kakšen mesec nazaj jih nikoli ne bi naredila.Sem postala,kar orenk predrzna,pogumna in si kar upam.Folk zraven mene pa sam :eek: to pa nisi ti hehe....

Mami pravi,da me luna daja že cel mesec....

Jutr se pa grem ustrič pa mal mojo special friend pogledat na šiht in joj še eno darilo moram kupit za eno mojo frendico.Kaj mogoče kdo ve kje bi js lahko kupila v Lj en lep pleten bel šal?Vem,da si ga ona zlo želi.

Pa seveda pred tem moram pa še neke zadeve za šiht uredit.

Nedelja pa večerja pri stricu,ker praznuje 50let.Naslednji teden pa še žurka za moj r.d. x:Dx

Pijem zdele London Pride od Fuller's-a... mater je to dober pir! :palec: :palec: :palec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

kolk sem lačna...

bla pri frendi, je zbolela, sem ji nesla čaj pa mal mineštre današnje pa mal redkve naribane...

lep večer. :vio:

Picasso

Guest Jeti

Marsa ... upam, da si se že nasitila x;)x ... mene bo verjetno razgnalo od pečenih kostanjev :yumy:

hitro začni s preventivo ... upam, da bo zalegla in ne zboliš tudi ti xcrossfingx

Candel ... in vsi, ki greste na žur xbendx... uživajte :palec:

ostali se bomo imeli pa radi ... tako ali drugače ... sami ali v dvoje xwizardx

Če se prav spomnim si konec septembra pisala, da bi naj bil oktober težek mesec za tebe in začetek težkega obdobja. Naj te spomnim, da smo drugi polovici meseca oktobra x:px

V glavnem lepo je videt, da ti gre res hudo dobro x8Dx :palec:

ja tko so mi rekli,da bo mesec oktober težek mesec sam meni se dogaja pa ravno nasprotno.drgač pa aja ti misliš,da sem zdele vsa taka hiper zaradi tega mojega tranzita v osmi bajti. :inocent:

jaz pa sploh več ne razmišljam o temu,ker pravite da je zdele še vse prehitro,da bi sploh kakšne spremembe začutla....

Tukaj berem o nekih pirčkih...in že mi hodijo po glavi misli kje se dobi take pirčke...kao vse na enem mestu...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif

Danes kar nekaj zmatran...ne da se mi niti brat, niti gledat filma, še razmišljat ne...mogoče zaradi nedela...mogoče je pa jesenska utrujenost al pa kakšni viruski na pohodu...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif

Zvečer hotel iti kao na coctail party...zdaj sem oa odločil da bom imel kar "tea party" doma...Ne vem zakaj, ampak mi je čajček prav zapasal. Ne juice, ne pirček, ne voda, ampak prav čaj...mogoče je pa pomanjkanje "agnija" v telesu...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif

Kaj pravi kaj astro prognoza...pojma nimam, vem pa da so neke čudne energije v zraku...bolj high kot ponavadi...na nekatere lahko vplivajo blagodejno na nekatere pa lahko sprožijo kaj neprijetnega- da pridejo podzavestni vzorci na površje...Sem že gledal, če sem spregledal kakšno luno, potem sem se pa spomnil da se take sile lahko sprostijo na Zemljo po kakšni lokalni ali malo večji vojni...zdaj je kao v giru Libija...skratka energije za okrevanje, preseganje zamer, odpuščanja, srca...Skratka izplača se pristaviti kakšen lonček v obliki meditacije, sprehoda v naravi, poglabljanja vase ali kaj v tem smislu...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/OK2.gif

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

Ne jaz sem pisala kaj si ti govorila o tranzitu in kaj naj bi bilo. Pa ni.

Kar jaz mislim je, da zdaj vidiš kaj je tvoj chart in kaj je imeti usodo v svojih rokah x:)x

aha razumem.misliš reč,da na koncu je vse odvisno od mene sam je pa tut marsa nekje omenila,da tak tranzit kot je npr moj zna bit tut orenk rušovje :fiju:

x:px London Pride brewed in Manchester! xcivx x:Dx

Aja sej nismo lokalci :ermm:

Pir... men recimo sede tudi tak bolj rich taste varianta Leffe. Pa zanimivo tud Cobra indijski ni tolk slab. Pravzaprav boljši od italijanskih, ker ni toliko voden x:)x Kolonizacija je naredila vsaj nekaj dobrega :inocent:

... Leffe pa meni ni nič posebnega... naspolh mi belgijska ne potegnejo najbolj... če je ležak naj bo češki... ale pa od Fuller's-a al pa Brewdog-a (5 A.M. Saint... mami kok je pa to dober pir...)... ostalo težko pokunzumiram, edino še kakšnega pšeničnega Erdingerja.... drugo pa težko, še najtežje tele naše Unione pa Laške... me prav zanima kok minusov bom zdele pokasiral za tole... x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Guest Jeti

... Leffe pa meni ni nič posebnega... naspolh mi belgijska ne potegnejo najbolj... če je ležak naj bo češki... ale pa od Fuller's-a al pa Brewdog-a (5 A.M. Saint... mami kok je pa to dober pir...)... ostalo težko pokunzumiram, edino še kakšnega pšeničnega Erdingerja.... drugo pa težko, še najtežje tele naše Unione pa Laške... me prav zanima kok minusov bom zdele pokasiral za tole... x:Dx

:wOOt: a tole je rdeče pivo ... in kje se to pije xcivx

imam rada pivo :inocent:... samo tu pri nas ni ne vem kakšne izbire ... ne v lokalih, kaj šele trgovinah ... tako, da ponavadi pristanem na kozlu ali temnem guinness-u x;)x

Meni je pa všeč Stella - belgijsko pivo.

Drugače so pa naši piri postali čist vodeni. :o|o:

Jaz v glavnem pijem Laško (ker je ponavad sam to v izboru), no pol sem pa zadnjič pri frendi spila enega Staropramen in sem bla kar prbita. :eek:

Hočem rečt - ful razlika.

Men je všeč pir. x:)x

Včas ga pa nisem marala, dolgo ga nisem pila.

Ko sem bila majhna, sem mislila, kolk je dobro oz. kolk mora bit dobro - una zlata tekočina s smetanco. x:Dx Pol sem pa probala in je blo čist grenko x:o)x in ga pol nisem 30 let pila.

Dons nisem skor nič spala, nekaj travmirala... xrolleyesx

No pol me je pa *Bog* *potolažil*. x8Dx

Sanjala sem spet, da sem na bazenu in je bla gužva, ampak je bla pa vsaj turkizna voda in čista. x8Dx (da ni bla spet kaka spljačina).

Potem sem pa še sanjala Emo Kurent. x:o)x

Da sva se dobili v nekem lokalu zabasanem in se me je nad razveselila in sva si ful toplo segli v roke in sem še v sanjah pomislila, kolk ima kul močen stisk (ne kot bi ribo prijel x:px).

Pa ful majhna je bla. x:o)x

(k se mi zdi da je kar visoka, morda višja od mene).

Hecn.

Bolj tmurno je zunaj in mrzlo, upam da se kako sonce pokaže, je prec prijetnejše.

Lep dan! :vio: :palec:

Picasso

:wOOt: a tole je rdeče pivo ... in kje se to pije xcivx

imam rada pivo :inocent:... samo tu pri nas ni ne vem kakšne izbire ... ne v lokalih, kaj šele trgovinah ... tako, da ponavadi pristanem na kozlu ali temnem guinness-u x;)x

... če si iz Ljubljane, je kar nekaj lokalov, kjer se da tole piti, pa tudi v drugih mestih se najde kakšen: http://www.fullers.si/gostinski-lokali-pubs-bars.html... pa tudi v vseh večjih Mercatorjih (je pa res, da je najcenenjši v tej trgovini, direkt od uvoznika na Dunajski)... drugače pa mislim, da ima v Slo daleč največjo izbiro piv Leclerc...

Guiness mi ni nič posebnega... dost dolgočasno pivo pravzaprav...

Frank Zappa

Drugače so pa naši piri postali čist vodeni. :o|o:

Jaz v glavnem pijem Laško (ker je ponavad sam to v izboru), no pol sem pa zadnjič pri frendi spila enega Staropramen in sem bla kar prbita. :eek:

Hočem rečt - ful razlika.

Men je všeč pir. x:)x

Včas ga pa nisem marala, dolgo ga nisem pila.

Ko sem bila majhna, sem mislila, kolk je dobro oz. kolk mora bit dobro - una zlata tekočina s smetanco. x:Dx Pol sem pa probala in je blo čist grenko x:o)x in ga pol nisem 30 let pila.

Staropramen pa Budweisser od ležakov tudi meni najbolj sedeta, pa Carlsberg in Amstel sta tudi dost solidna... Stella Artois mi pa sploh ni... ne vem no...

Frank Zappa

a veš da sem ga zadnjič po dolgem času pila pa bila presenečena, da mi sploh ni bil tolk blazno všeč kot včasih.

ampak sem mislila da je kej narobe z mojim okusom.

Bi mroala še kakšnega spit x;)x x:o)x - da bi lohk *dokončno* rekla da mi ni več všeč.

Ja, Bud je tud kar kul pa Amstel, Carslberg mi pa mensezdi ni tolk.

(*ps - reklame so ble pa hude za Buda)

Res je - v Leclercu imajo menda največ izbora, majo res kar si zmisliš.

Picasso

Joooj Silvija kje si zdaj da se zdilava s cajtom, ampak jaz ne bi rabla čas za lenarjenje pač pa aktivni čas, v katerem bi bila sposobna ful naredit!!

Ta teden, ki prihaja, bo ubitačen, ker sem si nakopala (ali pa se je tko izšlo) poln elovnik od ponedeljka pa vse do nedelje!!

če to preživim brez resnih poseldic, bom živela 100 let, čeprav mi mož vedno pravi da kopriva ne pozebe... le kaj bi to naj pomenilo....

zdaj bi se pa morala preselit rubriko "kaj bomo dons jedl", ampak nimam časa, zato vas sprašujem, ali imate kakšne ideje za obložene kruhke, ob tem moram upoštevat faktorje:

- za 14 odraslih in vsaj toliko malih ljudekov

- poceni (odpade kaviar, tartufi, školjke, polži ipd)

- nekomplicirano (da zna tudi vsak trotl pripravit, torej ne neke posebne zahteve glede priprav)

- zanimivo (ne glih pašteta argeta)

- tudi vegetariansko (lahko spaštetam kakšno lečo čičeriko ipd)

- presno (sam kaj, ko se ne smem samo nase ozirat...)

- tudi mesno (npr. pršut, ribji namazi)

Zanima m, ali prodajajo francoske štruce samo v beli varianti ali tudi polnozrnate, koruzne, pirine, idr??

sej bom šla še kaj pogledat na internet, ampak če lahko kdo priporoča kaj, da je sam pripravil in je bilo njami http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gif

zdaj pa šibkam,

lepo nedeljo vam privoščim!!!

If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside.

Lili Mai :palec:

Cipci, drugač imamo pa spešl temo Namazi.

(pravzaprav so ble 4 al clo 5, sem jih zdaj združila)

Picasso

Daaan :)

Začelo se je prav fajn :)

I. ugotovil, da mora nekam šibat in sem skoraj ostala brez tuša (ker naj bi se s tamalo družil tačas, da se jaz konkretno odrgnem x:o)x ), ampak se nisem dala kar tko in sem tamalo položila v njen stolček, postavla v kopalnici na tla, pustila odgrnjeno zaveso od tuša in ji pela in žvižgala in se pogovarjala z njo cel čas .. zraven pa uživala pol ure pod vročim tušem :2src: še lase oprala in pol posušila, kar ji je itak cela žurka ...

Zdaj sva pa trenirali pasenje ovčk (aja, kravic x:o)x) in je pol mal popizdila, ker ji je zmanjkalo moči v rokah in se ni mogla več prekucevat okol in je začela besno tulit x:Dx tko da je dobila dudo v usta in padla v komo tamle na kavču x:)x

Jaz sem si pa privoščila (ne prav uspele) muffine s pehtranom (manjka sladkor, sicer zanalašč, pa kar mal pekoči so od pehtrana ... sam ne bom nič nutele čez dajala, ker sva se odločila, da je čas mal uredit prehrano in nehat s cukri ...) pa ztraven earl grey s .. kozjim mlekom x:)x

tole je pa tud pogruntavščina od včeraj .. se nisem do zdaj nikol opogumla, da bi kupila mleko pri uni teti, kjer kozje jogurte in sirotko nabavljam .. ker sem enkrat kupila tetrapak od Vindije in je bilo na-gravž-no http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif in se včeraj tole pogovarjamo pa teta vzame kozarc in odpre eno flašo in mi nalije dva požirka .. nisem mogla verjet, kako je to 100% drugo od tistega gravža x8Dx in sem potem kar kupila cel liter in zdaj testiram, če gre v čaj in čist fajn paše :palec:

Cipci, namaze jaz največkrat s čičeriko ali lečo delam .. zmiksaš (najlažje kar konzerve, da se ne boš še s kuhanjem ukvarjala) čičeriko al pa lečo in dodaš začimbe + zelenjavo po filingu, okusu oz. kar najdeš v hladilniku ;) česen povsod fajn pride, čeprav ga jaz ne dajem, ker ga težko prebavljam surovega :o|o: aja .. ups, druga tema x:o)x se grem preselit ...

(aja, pa včeraj sva s tamalo pospravili celo njeno omaro cunj in vreč (bilo vse nametano še od selitve) in sem ugotovila, da še naslednjih par mesecev ne rabim čisto nič kupovat, ker imam tako zalogo oblek št. 62 zanjo, da je lahko vsak dan v drugo stvar oblečena x:o)x sam se vseeno nisem mogla zadržat in kupila dva zelena bodija v Hoferju, da mal razbijemo tole pinki sceno sposojenih cunj od frendic in njihovih princesk x;)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Kako zaspan vikend x8Dx

Včeraj sem pobegnila k mojim v upanju na kaj sončka, pa ga tudi tam ni bilo. Sprehod je pa vseeno padel - dobrih 15 km po burji - mrzlo :wOOt: je pasalo se zmigat :hepko:

Danes pa sem čisto lenobna, sem zmenjena za en obisk potem popoldne (še dobro - sicer bi verjetno kar cel dan ždela doma :inocent: ).

Lepo nedeljo vsem x;)x

"In spe nascendi." (Živim v upanju)

Latinski izrek

http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg

Uh včeraj sem bla pri mojemu frizerju,ki je pa tut moj kolega in je tut astrolog pa mi je malo pokukal,da kako je kaj situacija pri meni.Že zlo dolgo mi ni nič gledal.

Pogled mu je pa padu direkt v osmo bajto na moj tranzit in je kar za nekaj sekund ostal brez besed preden je sploh spregovoril in prvo stvar,ki me je vprašal je,da kako je kaj ljubezen?Jaz pa "no comment". :vragec: Mi je pa povedal,da to sprašuje zato,ker v naslednjih letih bom čist spremenila odnos do moških in da čez nekaj let mu bom znala povedat,da če je imel prav.Our right kolega. :palec:

Bila pri kolegici na šihtu in mi je naredila kakav s smetano gor pa s čokolado. :yumy:

Naslednji teden pa,kar 2 žura.Naprej v petek moja frenda pol pa v nedeljo še jaz. x8Dx

Aha -no frizersko imam tudi jaz. V petek končno prišla do frizerja (to je sicer postala redna praksa -hitro postričt kar zraste - ker zraste pa res hitro). In se odločim za en tak kombiniran paž (kaj je to živi bog ne ve...samo sem povedala kaj hočem - goli vrat, zgornja dolžina bolj ali manj ista -da mi zjutraj ne bodo lasje tako stali, kot da petarda eksplodirala v moji glavi in razredčene zelo. Sploh zgoraj.

Evo in ko že proti koncu s frziranjem...uleti ena dečwa, ki bi imela vijolične lase in šefica tam išče barvo...a točno tiste barve zmanjkalo. In popeni babnica - zakaj ji ni nobena javila in zdaj nima s čim ženske pobarvat..padale so še nekaj jezne besede...in moja frzerka ratala živčna...in zgrabila napačne škarje. In junački odreže velik šop las tam pri strani. (mislila je stanjšat, definitivno pa ne odrezat) in potem naju je pa kar obe skoraj kap. Imelo me je, da bi popenila, pa sem videla njeno obupano faco in sem si premislila. Nekak rešite zdaj to, sem ji tiho rekla in molila tam pri sebi, da bi ji ratalo. Pol sem bila deležna dodatnega striženja :vragec: ...v glavnem - na koncu ni tak hudo napačno ven ratalo..samo tak kot pa sem hotela pa tudi ne. Malo gruntam zdaj, če bi zamenjala frzerja -samo verjetno ne bom - ker me toti jebeni saturn daje in ko enkrat spustim korenine jih težko dvignem.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Joj Aliana, ful uživam, ko berem tvoje dogodivščene s tamalo. (sicer ne tako zelo, da bi sama kaj več naročila :2src: ).

Ravno včeraj sva s sestro hvalili nečakinjo, ki ful nič komplicirala s tamalo in pučka super, pri dveh in pol že ful govori in en tak sonček.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...