prunus 19. november 2011 Prijavi Deli 19. november 2011 Obljubljene fotke... i, kako luštno, ful ti pašejo! 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 19. november 2011 Prijavi Deli 19. november 2011 Mysti, full lepe fotke, full so huda očala, full ti pašejohttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_kisses.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 19. november 2011 Prijavi Deli 19. november 2011 ... dobra očala ... "na rdeče" ... meni si zeeelooo všeeeč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. november 2011 Prijavi Deli 19. november 2011 Hvala .... sej nočem zgledat učiteljsko tega sm se najbolj bala heheJe že padla pripomba, da sem naughty secretary x:Dx vem, saj zato pravim Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 19. november 2011 Prijavi Deli 19. november 2011 E Mysti sem že gledal ali si to res ti ali ne...sem te bolj navajen iz žurerskih fotk, ne pa tako resno in uradno kot neka pisarniška referentka...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 19. november 2011 Prijavi Deli 19. november 2011 Mysti VAU! Lepa kot vedno. Ti pašejo tale očalca - odlična izbira P.S. meni prav nič "pisarniško" ne zgledaš, prej zelo "učeno" 1 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. november 2011 Avtor Prijavi Deli 19. november 2011 Mystica, PIH! Dbest izbira očal! Ful si čedna, taka bolj... hm, ne najdem izraza tapravega...skratka, res gud, čedna, sexy, bolj sofisticirana. .... ahhh! odštekan dan. ... prejle sem si postrigla 5 mm frfruja in me zdaj po celi faci gricka. pa špinači sem dve naredila (eno za zmrznit, eno pa za dons za špagete, pa zraven sem še naredila radič in sem imela avokado in sem ga not naseckala, mal pa po faci napackarla, da sem se skor ustrašla, ko sem zelen ksiht zagledala v špeglu - hehe, 1x je šla frenda od mene z avokadom na faci za job se menit )...pa prej sem naribala redkev (včer sem drugač zastavila) itd. sploh nisem šla k 'ribji frendi' (sej v resnic je strelc, samo ribja je zato, k pridem na naddobre orade pa brancine ), pač pa k škorpijonski, k je imela včeraj rojstni dan in sem bla povabljena na torto. Ni me pa nič k reki potegnilo, začuda.Ko sem se z busom peljala mim Portala, sem se spo0mnila na Brezota. Brezo, ko boš naslednjič v Portalu - točno nasproti je stolpnica, kjer sem enkrat živela in sem imela svojo reko in je blo fajn. I tako dalje... drugač: ribja posla (pa še mal marsovska, k je bla dons konjunkcija... in res mi že eno obdobje, morda 14 dni, srce total nabija, da se včas kar prestrašim... nekak sem spet tole tahikardijo staknila... ko sem prejšnjič to imela, sem uspela sam z dihanjem skulirat, no zdej mi pa nekak še ni čist ratalo... upam da mi bo). Nič ni pametnega po tv.nekaj sem lačna skoz, bom probala ne jest... čeprav mi nič narobe ne hodi v nobenem smislu, mi vseen ni všeč ta moja razvada. ... Sanjsko noč! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. november 2011 Avtor Prijavi Deli 20. november 2011 Dan! Ful sem zgažena, sem se čist nespočita zbudila, najrajš bi šla kar nazaj spat. V kavi imam kita, ki brizga vodo, tak curek, točno tko kot je v kakšnih slikanicah. Kaj se zgodi, če spraskaš materino znamenje?Namreč na hrbtu ga imam in me je skoz nekaj dražilo in srbelo (mogoče od kakšnih šivov al pa od našitka na puloverjih ali majicah) in sem se skoz praskala in prav s tako ihto in sem mislila da je sam taka hrastica in sem jo prav dol odpraskala, pol sem pa vidla da je v bistvu ta *pika*... no in je čez njo spet se naredila hrasta, pika je pa menda še vedno tam. valjda si je nisem dol spraskala.In me zdaj ful skeli. No namazala sem se s tistim Justovim tea tree mazilom, pa se mi zdi da je že prec pomagal.A to pol gre hrasta dol, pa je s piko vse okej? Lepo nedeljo! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 20. november 2011 Prijavi Deli 20. november 2011 O marsa, glede znamenja sem jaz tud tak zaskrbljenc,sem bla pred leti v Tuniziji na eni "domači", lokalni masaži, kjer me je v roke dobila ena konkretna Tunizijka, (da ne omenjam vseh firbčnih ženskic, ker je prišla belka na masažo), no ona mi je po francosko nekaj razlagala (verjetno kaj bo delala) in se semjaal, ja pa - kaj pa naj bi - sem se ji prepustila. e vlegla na ploščad iz mozaičnih ploščic in čakala...in se vrne maserka s škafom vode in me polije, prav tko kot da bi zlila odpadno vodo proč - pljusk! ko sem prišla do sape, sem uspela skoz mokro faco in očmi polnimi vode videt, a priprvlja neko milnico, potem pa me je začela drgnit z eno grobo krpo, po celem telesu (na sebi sem imela samo gate) - ni šparala moji h bradavic, in v tem sem se spomnila na znamenje, ki ga imam na boku, ampak v tistem ribanju in spalhovanju mi sploh ni uspelo kaj zint - če nisem hotela dobit milnico še v usta. In em torej se vdala in že razišljala, kako bo kri tekla iz tistega znamenja, kar v curku, kot kak vodomet...ampak tudi mislit nisem mogla na to, ker me je una polivala, zalivala, drgnila... in rezultat?oooooh kaka ekstaza!!!!na koncu dobiš stekleničko ore s slamico in se lahko greš razlit na počivalnik...matr je pasalo... oo, da se le spomnim.... sicer sem šla stran od rdeče niti, ampak dejstvo je,da je moje znamenje bilo samo oluščeno (kot ti praviš, skorjica), ostalo pa je še tam, kjer je bilo... upam, da greš na pregled za znamenja 1x/leto?jaz kar grem in tam sem zvedla, da ena znamenja sploh niso taprava, ampak nekaj drugega in z enim mojim takim tadrugim se je zgodilo, da se je posušil in nekega dne odpadel enostavno kot knof od gat drugač pa, če se kopate v megli kot se jaz, predlagam, da se dvignete nekaj metrov nadmorske višine, kjer je čisto druga pesem.Mi smo včesaj šli na eno goro, kjer je bil okot v raju - drevesa v norih jesenskih barvah, nebo plavo kot se za plavo barvo spodobi, toplo glih ni bilo, a prav mrzlo tud ne.tko da kar zbrcat se, pa ven. lepo nedeljo vsem!! 1 Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. november 2011 Avtor Prijavi Deli 20. november 2011 ja sej se mi je zdelo, tenx! Ne ne hodim na preglede, k jih nimam veliko pa majhna so pa nč niso kej rdeča pa čudna pa nč se ne spreminjajo. Pa niso izbočena, razen enega ki je pa res na smotanem mestu in me pa res skrbi da ga bom kar odluščila enkrat.V bistvu je edino mal večje na hrbtu zraven tega manjšega ki sem ga spraskala. Zato sem vedela, da ni ta in sem veselo praskala, k sem mislila da je ta drugo malo bolj stran odmaknjeno. ful me motijo tile našitki pa včasih so s kakšno zoprno ostro nitjo našiti in me draži pol, pa ne da se jih vedno dol odrezat al pa odparat... ja verjamem oz. vem, mi sam da smo šli do kake Dobravce (k nima neke silne nadmorske ), pa si prav videl da je vsa Ljubljana v megli. Včeraj sem ravno razmišljala da bi se kar kam odpeljala (al pa do frenda k me skoz vabi na Rakitno) in da pogrešam avto.Po drugi strani mi pa kar prav pride, kar vidim kako bi kazni dobivala tule v centru. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. november 2011 Avtor Prijavi Deli 20. november 2011 primsk! (jaz sem se pa tolk nadogabno premrazla k mi je bus pred nosom ušel! tko da so mi busi ful požrli za brezveze v bistvu ) ma ne, tale moja znamenjca so pikrič, ne sam da ne rastejo, kakšna še kar izginejo al kaj. ne res, nimam frk s tem, sploh ne razmišljam da bi hodila kej čekirat teh par peg... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 20. november 2011 Prijavi Deli 20. november 2011 Upam, da si tudi ti užila svojo! http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gifhvalaza želje, ma nisem...smo vseeno šli na en megleni sprehod, nazaj grede na vročo čokolado in zdaj me čakajo še službene zadeve... joj sem se spomnila, kako smo ene ... (da zračunam ... madona, že ... http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_eek.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/w00t.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/crying.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/SHOCK.gif ..) .. 18 let nazaj hodili od predavanj direkt na vročo čokolado in sicer na Nazorjevi je to blo, si šel po štengicah dooool, tam pa tok simpatičen ambientek, taka jazz muska.. in potem si dobil svojo skodelio tako dobre, aromatične vroče čokolade, ravno prav goste.. oh, božansko! smo hoile jaz in par babnc vsak dan, sem si tisto jesen na račun tega zihr kakšno kilo pridelala.naslednej leto smo šle takoj okobra spet tja. In nič več vroče čokolade... ker nimajo več tistega aparatka... http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/sorry.gif zdaj je itak preveč vročih čokolad, pa to ni več to... pegice so pa meni od vedno tok luštne in sem kar mal folš (fouš, fovš) vsaki, ki ji hima ... http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/viola-sm.jpg Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. november 2011 Avtor Prijavi Deli 20. november 2011 Kaj zdej, pege al znamenja? ma ne, pege sem rekla zato, k so pač majnha.imam jih nekaj... peg na obrazu nimam, tudi poleti (ok eni dve), jih imam pa po ramah.pa nek zemljevid pigmentni imam na nogi in če me bodo kje razkosal, bo to dokaz da je moja noga. (v bistvu za dva odtenka ali več temnejša koža, takorekoč napaka, ki bi lahko bila precej moteča, če bi npr. bila na obrazu al pa kje tko... je pa na desnem meču.. khm... desni meči? in še to se opazi samo poleti - ko se ta del temneje obarva, zdej recimo praktično sploh ni razlike na priv uč)... Vroča čokolada, to se mi sliši fajn k sem čist prezebla... sem imela pretenek plašček, mi ni bilo za živozelenit dons. jaz imam pa neprijetno izkušnjo iz tega placa; [...] .... tako da nisem pol nikol več not stopila v ta plejs. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. november 2011 Prijavi Deli 20. november 2011 jaz imam pa neprijetno izkušnjo iz tega placa; [...] .... tako da nisem pol nikol več not stopila v ta plejs....a to je tam, k je zdaj Sarajevo 1984,ne??? ... super čevapi!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. november 2011 Avtor Prijavi Deli 20. november 2011 a res? čevapi so zdaj tam?včas je bil nekakšen kafič pa pol slašćićarna..zdej pa že xx let nisem bla not.od zunaj tud ni videt, sem šla že večkrat mim. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. november 2011 Prijavi Deli 20. november 2011 mislim, če govoriva o istem placu... čist na vogalu nazorjeve in slovenske, gor je kompas - po štengah dol... včasih je bl tam Flex... cca. 5 let nazaj... zdaj majo pa čevape pa baklave, pa sarajevsko pivo.. men je kar kul plac... mislim predsem so čevapi v iber dobri... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. november 2011 Avtor Prijavi Deli 20. november 2011 aja ne, se mi je kar zdelo da mora bit nekaj narobe oz. da mogoče ni isti plejs... ne to ni to...aha vem kaj misliš oz. ker plejs, ne vem če sem sploh že bila kdaj not..a tko (ponudba), tenx za info... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 20. november 2011 Prijavi Deli 20. november 2011 Crknjena preživela v pisarni praktično cel dan, pa še tamalo zraven pedenala .. Bratec ma tolk dela, da se ven ne vidi pa sem mu šla mal pomagat .. Zdajle sem si polento s sojinim mlekom nardila, tko kot mi je mama včasih delala (no, ok, ni blo s sojinim včasih ) zdaj se bom pa po moje kar počas pridružla pikici, je bla tud ona ob 8h že čist koma .. I. pa itak še ni doma, verjetno so šli še na kako pivo ... Flat je mal v razsulu, ampak bom jutri .. dva škorpijončka sta prišla danes 2 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 20. november 2011 Prijavi Deli 20. november 2011 Dober večer! Delavno,delavno in delavno.Gremo naprej s projekti.Smo pri utripajoči rumeni luči.Kmalu bo zelena. Danes s frendo na vroči čokoladi in točno nasproti naju so bli eni deci. 2 med njimi sta bila huda za znort in eden od njiju dveh je skoz gledal k nama samo problem je bil,ker nisva vedle,da katero gleda mene ali mojo frendo.Jaz sem imela skoz občutek,da gleda mojo frendo in moja frenda pa mi je skoz trdila,da gleda mene.No po določenem času se nam približa in me vpraša,da če grem plesat in seveda sem šla.Med plesom sva spregovorila par besed in zamenjala sva si tel.št. Zdele,ko tko razmišljam najbolj me je šokirala moja reakcija,da sem jaz to sploh sprejela,ker do zdele sem jaz take dece vse odjebala po hitrem postopku.Sploh nisem dovolila,da se mi približajo.Zdele nevem al se je meni čist utrgalo al kwa..... Jutri pa prost dan.Lahko spimo malo dlje. 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 21. november 2011 Prijavi Deli 21. november 2011 Mysti, huda očalca, ni kej pa ful ti pašejo, zgledaš pa odraslo pa mal si shujšala al pa tak vtis naredijo daljši lasje ***********Ne vem koga rajca minusiranje skor vsakega Marsinega posta napiše čist korekten post, ok, mal "pojamra"/omeni, da je blo svinjsko mraz al da si ji kej ne da, in evo prec pof, minus sick, sick, sick ***********Drgač pa PLIIIIIIZ Univerzum mal bremze na vse grozote prejšnjega tedna, ki so se kar stopnjevale še preko vikenda, a loh pliiiis mal pavze pa da se poštima najnujnejše/da se stanje izboljša, ker je mal preveč vsega na kupu. Mislm, zdravje first korenina menda ne pozebe pa čim lažje sprejemanje situacije bližnjih želim, gremo iz trenutka v trenutek, kaj/če bi (lahko) bilo zdele preveč energije jemlje ***********aja, jst sm ok, if anyone asks Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 21. november 2011 Prijavi Deli 21. november 2011 [twitter][/twitter]Obljubljene fotke, so slabe, se opravičujem, ma nimam fotoaparata, moj telefon je pa eno jajce od Samsunga kuk si lušna, pašejo ti očala Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 21. november 2011 Prijavi Deli 21. november 2011 Mystihttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/srcoci.jpg , kera tršica Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. november 2011 Avtor Prijavi Deli 21. november 2011 a ne? čist sexy. .... dons sem pa komaj čakala da pridem dam pa da vas malo vidim. sem se že 1x vmes hotla konektat, pa sem si premislila (k pol je brezveze ) sej dons bom še delala, ampak doma. zdej grem pa joto jest počas ( ). lep preostanek dneva! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. november 2011 Avtor Prijavi Deli 21. november 2011 No fino. (kako pa je z okrevanjem po nesreči? vse ok?) .............. jaz sem pa zdajle še nekaj dokončala in sem dons bila res ful učinkovita, sem mislila da se mi ne bo dal več škljocat, sem imela kar krizico in da bom šla kar spat al kaj, sem pa še tole dokončala in res mi je dons kar dobr šibal. Zdaj sva pa res že čisto pri koncu.Uštela sva se, nou v škorpijonu (mitja tudi mal za strelca navija), malo tudi zaradi saturnove konjunkcije, ampak ne sam zato.so še kakšne finese, ono tretje, ampak v bistvu je pa to to.. še res samo malo... Celo sem kar pozabla da me totalno vrat boli, da me kar peče not v vratu, kar krivi me, sam se mi ni dal v to ufurat, sem kar odmislila.Vmes sem se mal ulegla na ravno pa za podboj sem se mal obesla, nisem pa si upala preveč, da ne odtrgam česa. Zdej sem pa lačna. Jutri bom po mojem kar doma tole dokončala, k mi dost cajta vzame (pot itd.) in v bistvu tud nimam glih miru, je blo pa fajn, da sem se mal v en tak ritem zbrcala. Zdej pa še mal *sprostitve*, pol pa upam na lep in prijeten spanec in spočitost, da jutr še finiširam. Lepo noč in prijetne sanje! 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. november 2011 Avtor Prijavi Deli 22. november 2011 Aloha. Dons sem doma in sem si rekla, sam mikrič skočim na forum.... Moram se zbrcat škljocat, ne smem več zabušavat tukaj.Težko se skoncentriram, nekaj mi meša misli, ampak se moram.K sreči mam dobro koncentracijo (sam mars v ribama ). Lep dan! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.