prunus 5. december 2011 Prijavi Deli 5. december 2011 Marsa, cel dan se z nekimi citrusi in čajčki filam. mislm da bom do srede še mogla preležat tole. prehlad al neki podobnega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. december 2011 Avtor Prijavi Deli 5. december 2011 Tenx, Prunus. pocajtaj se! ......... js tud nisem nič fajn.čist vse me boli pa zebe me pa trese, se bom kar kmal zabubila...upam da kej ne zbolim.pa kri mi je iz nosa tekla (pa mi zlo redko).(v takih trenutkih pa res pogrešam banjo) nekaj bi morala narest, pa nisem. In nič me ni v dobro voljo spravilo... hehe, 200 stvari najdt! mi je pa bil blazno všeč zrak, ful je dišal. sem skoz okno gledala pa ugotavljala, da to je pa ful dbest ko tko diši zrak in da po snegu diši, pa se mi je še čudn zdel, k sem istočasno vidla na iskri da je 13 stopinj.Pol je pa mat rekla da bo res ohladitev, tko da mogoče bo pa res sneg? Kolk sta neskončno butasta Jackie Chan in Owen Wilson, 'gledam' z enim učem.ampak drugač mi je pa v bistvu kar simpatičen Chan. prej me je pa Brezo v smeh spravil s konjem. (sam pol nisem mogla dat še enga smeška ) pa zdej pijem ful dober čaj.pol bom pa še kaki pojedla.zdej jih pa po ta novem jem. skoraj vsak dan enega pojem, a ni odštekano, pa sploh jih nisem marala?(skor so se mi clo mal graužal) ko sem bla mejhna, nisem marala čokoladnega pudinga, k me je na jetra spominjal. ... Lep preostanek večera in lepo noč. 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Beli lotos 5. december 2011 Prijavi Deli 5. december 2011 Kolk sta neskončno butasta Jackie Chan in Owen Wilson, 'gledam' z enim učem.ampak drugač mi je pa v bistvu kar simpatičen Chan. Legende men sta ful dobra oba no vidiš smeh je že pol zdravja 1 Citiraj Vsak mora sam poiskati resnico. Sokrat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. december 2011 Avtor Prijavi Deli 5. december 2011 res, men sta tud hecna največkrat.sta kar dober tandem..pa ful sem presenečena nad Chanom, k je tolk okreten (k ne zgleda na videz tak da bi bil) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Beli lotos 5. december 2011 Prijavi Deli 5. december 2011 Najbolj smešene pri Jackie Chanu so te njegove face, ki jih dela. Sam da pomislim na to, mi gre že na smeh Citiraj Vsak mora sam poiskati resnico. Sokrat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. december 2011 Avtor Prijavi Deli 5. december 2011 ja sej, tak resen kao pa ful vnet pa zagnan pa tak. men je tud smešen. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 6. december 2011 Prijavi Deli 6. december 2011 dan.gledam maile in odprem mail od LN, preberem o astro cafe in seveda takoj naročim razlago osebnega horoskopa. tak da, zdaj pa me spet čaka branje marsa in mitja, čestitke za tale vajin projekt xrosex bom mail posredovala dalje. sicer pa pijem čaj, berem novice. detece spi, tak mi je fajn, da imam zjutraj toliko časa samo zase nas je pa v četrtek zapustil naš mačkon gal (nekaj časa ga klicali ina, dokler nismo izvedeli, da je v resnici mačkon) ko se prikazalo sonce, ga spustila ven, da se malce prezrači, ko ga šla uro kasneje pogledat, pa ga našla negibnega. takoj ga peljali k veterinarju, ampak mu ni bilo pomoči. ne vedo, kaj bi bilo. najbrž imel kakšno prirojeno napako, srce ... še vedno žalostna. upam, da je vedel, kak ga imeli radi. v sedmih mesecih izgubila dve mački. konec marca nas po desetih letih zapustila geja, ki je imela prirojeno srčno napako, prejšnji teden pa še gal. zdaj potrebujem nekaj časa, da malce prebolim, spomladi pa zagotovo za svojega vzamem mačkona/mačkonko, ki bo iskal dom. veliko zdravja in sončka za vse 5 Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 6. december 2011 Prijavi Deli 6. december 2011 http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/ROSE1.gif za mucka Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 6. december 2011 Prijavi Deli 6. december 2011 Druidka, moje sožalje za oba mucka mene tudi stiska misel, da mogoče ne bo več dolgo, ko bo odšla naša mucka Pika. Je res kot članica družine. Pridna, čista, polovi vse miške okoli hiše...zdaj teče 11. leto, kar jo imamo. Ja, Marsa, fajn sta tole z Mitjem naredila Sem se tudi spravil kupit horoskop, pa ne vem, če mi je uspelo plačat z moneto...sem pri Simobilu, in tam pri nekih PIN kodah se mi je zapletlo... Sploh ne vem, da je treba kakšno PIN kodo uporabljat In ko sem vpisal geslo od SMS-a, mi je napisalo, da je bila tokratna transakcija 0 €, tako, da ne vem, ali sem kupil horoskop, ali nisem Ga pa na vsak način želim 1 Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 6. december 2011 Prijavi Deli 6. december 2011 Marsa, http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/crossfingers.gif da ne zboliš in da se boš kmalu bolje počutila... prunus, http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/crossfingers.gif da se čim prej pocajtaš druidka, tudi moje sožalje za muckahttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/sorry.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/sorry.gif sem pa tudi sama imela muco in vem kako se počutiš ob izgubi...le vzami si čas zase, da boš lahko v miru prebolela izgubi muck... 3 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. december 2011 Avtor Prijavi Deli 6. december 2011 dan.gledam maile in odprem mail od LN, preberem o astro cafe in seveda takoj naročim razlago osebnega horoskopa. tak da, zdaj pa me spet čaka branje marsa in mitja, čestitke za tale vajin projekt xrosex bom mail posredovala dalje.Tenx! Me veseli! sicer pa pijem čaj, berem novice. detece spi, tak mi je fajn, da imam zjutraj toliko časa samo zase luštn. (pr men ni blo skor nikol tko... sem skor po prstih neslišno hodila, ker me tim za eskundo ni spustil...sva bla prva astrologa v reviji Karma, glih so začeli, smo imeli sestanek, jaz bi pisala horoskop, sem že dobila podatke od Rifleta pa že začela delat, pol sem pa ful prezgodaj rodila pa ni blo cajta.Pol sem mislila, aha kul, otrok bo spal - jaz bom pa medtem škljocala, superca. Tako predstavo sem mela. In ni blo nič iz tega pol) nas je pa v četrtek zapustil naš mačkon gal ...Oh, sožalje! (oh kako sem jaz jokala, ko je Mici izginila, neutolažljiva sem bla, prav tako ko je šla Miška ) Ja, sem tud jaz rekla po Miški da nočem nobene (oboževala sem Miško, to je ta ki je z mano na sprehod hodila pa vse), no a pol se seveda nisem mogla upret.., In dobila Mimi. Pogrešam jo. Ja, Marsa, fajn sta tole z Mitjem naredila Sem se tudi spravil kupit horoskop, pa ne vem, če mi je uspelo plačat z moneto...sem pri Simobilu, in tam pri nekih PIN kodah se mi je zapletlo... Sploh ne vem, da je treba kakšno PIN kodo uporabljat In ko sem vpisal geslo od SMS-a, mi je napisalo, da je bila tokratna transakcija 0 €, tako, da ne vem, ali sem kupil horoskop, ali nisem Ga pa na vsak način želim a res, tenx! lepo od tebe. Ja, to je cela frka bila, menda naj bi vse blo ok, bom rekla Mitji oz. če je kej bilo, bo hitro odpravljeno, v glavnem, vsi boste vse dobili, nič bat, če je plačano...Morda simboil še pedena (vem da so ble kar frke s tem, je kar zahtevno tole) Skratka bomo uredili. Marsa, http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/crossfingers.gif da ne zboliš in da se boš kmalu bolje počutila...Hvala, Larisa, danes sem bolje, ja. Mal me je zvilo. pa očitno je bil mal tud pms Tud okoli *tistega* nisem tolk črnogleda kot sem bila včeraj... včasih sem neverjetno 'hormosnki tip' (že od nekdaj bla) ... Dons moram pa nujno narediti tisto! Lep dan! 2 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 6. december 2011 Prijavi Deli 6. december 2011 joj no. bemtiš.jaz mam še vedno "telesne" sanje. tokrat sem sanjala, da sem bila suha kot v dachovu. prav vidm se, kak osem se pogledaal v ogledalo in si štela rebra. in še nič jošk ne, tok sem bial suha. porkaduš.nekaj mi hočejo sanje dopovedat, sam kdo bi vedu kaj..... 1 Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. december 2011 Avtor Prijavi Deli 6. december 2011 Morda da morš kej materializirat, 'v meso spravit'? al pa telo 'skup sestavit' (če so ti prsti odpadali in takšno)... Da ne govorim kaj sem jaz sanjala tedaj ko so tebi prsti odpadali... (tud nekaj... malo podobnega, zelo slabe sanje, meni zmeraj slabo pomenijo ) Jošk nisi imela? A drugače jih imaš? Men *vsi* pravijo da kolk odštekano, k sem tolk suha, da 'joške mam pa še vedno (velike)'... sej je res hecno. ...... tle nekaj pišem in rada bi čimprej vsaj en del naredila, k bi šla malo ven, je lepo zunaj... rabim mal zraka pa še težko sem pri miru.Pa že zjutraj sem totalno jedla, še ponoči sem hotla it jest, pa se z železno voljo ustavila... Dons je konjunkcija Lune z Jupitrom (to pomeni požrešnost tudi in tudi telesnost, pravzaprav - morda je pa s tem povezano - pač da se zavedaš svojega telesa... jaz se ga tud, k me jajčniki mal bolijo ) 2 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 6. december 2011 Prijavi Deli 6. december 2011 Marsa, mi je všeč tvoja razlaga, zdaj premišljujem o tem, kar si napisala in vseh asociacijah, ki so se mi zbudile.definitivno je nekaj na tem. skup se vzet moram, v roke se vzet.. točno!! že vem!! hvala ti ej!! mislim, da vem!!! Ma joške mam, ne glih za se hvalt, amapk za silo bo že grem zdaj razvijat svojo misel naprej... ti marsa pa pejdi ven. tema je itak kmalu, včasih se je treba zbrcat za kak sprehod, pol pa, če nič drugega, vsaj malo te bodo žarki obsijali. 2 Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. december 2011 Avtor Prijavi Deli 6. december 2011 super, me veseli da sem ti bla v pomoč. Hvala, sej grem res (in res mi bo prav piršlo mal sonca, sem čist *bela*.. taka bledikava ) 3 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 6. december 2011 Prijavi Deli 6. december 2011 Hvala, sej grem res (in res mi bo prav piršlo mal sonca, sem čist *bela*.. taka bledikava ) Marsa, užiwej na sončku še za nas k morm bit notr pa delathttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif, sicer bi tut mel sedl mal sonca, sam morm neki narest in nimma pogojev da grem na sončkahttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/sorry.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. december 2011 Avtor Prijavi Deli 6. december 2011 sej sem že nazaj.moram tud jaz delat. je blo pa lepo na sončku, mi je prav pasalo , še celo vroče mi je blo! pa sem imela eno v bistvu jesensko jakno.pa kupila sem si korenčkov pa pesin sok. korenčkovega sem že malo spila (pa je zlo sladek, sem si ga drugače predstavljala). dobr delaj, Larisa! 2 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 6. december 2011 Prijavi Deli 6. december 2011 Marsa, hvala tihttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif, tut ti dobro delajhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif, pa super da si bla na sončkuhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 6. december 2011 Prijavi Deli 6. december 2011 Danes sem se pa že mal preveč naletal okol...zjutraj sem šel lepo v knjižnico, hočem noter in tup...nič jasn...vrata se niso hotela odprt...gledam na mobitel kaj je danes za en dan in koliko je ura, vse kaže da je delavnik...berem urnik in vidim da se glih danes od vseh drugih dni odpre ob 10.00...zakaj torek, nimam pojma...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif Potem pa valjda malo v BTC pa domov in spet v shopping...itak je december, mora da se troši pare na veliko...Potem sem pa celo začel sestavljat stojalo za obleke...sem se matral celo uro...me prav mal prsti bolijo od šraufanja...mislim da je bila že dosežena delovna norma za danes...zdaj pa kao zasluženo odmaranje...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif Nekaj sem zasledil, da imate nekateri full probleme s sanjami...polna luna na vidiku...Hm, mogoče je pa tudi v povezavi z Miklavžem, kakšne bolj high energije v zraku...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif...Mi je bilo pa zanimiva tista tretja rokca pri Cipci, malo stika z astralnim svetom...Če sem jaz prav zasledil se Cipci kao ukvarja nekaj z jogo, torej bi se ji moralo malo sanjat o teh zadevicah...al sem pa jaz sanjal da se ukvarja z jogo, mogoče sem pa celo kaj zamutil...who cares...Čiko crnogorac priporoča malo več prizemljitve al pa ozaveščanja...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif Zdaj pa še malo študirat astro trič trače...počasi se mi celo začenja mal svetlikat, ampak štekam pa še zmeraj skoraj nič...Evo malo trič trača iz ezoterike...potem pa študirajte kaj to pomeni...Jaz grem pa malo prečekirat hieroglife iz astrologije pri moji natalni karti pa da vidim koliko ima Venera kaj prste vmes...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/OK2.gif "Venera je najokultnija, najmočnija i najtajanstvenija od svih planeta; ona čiji je uticaj na Zemlju i odnos prema Zemlji krajnje izrazit...".........Druga imena za Venero so še Izida, Sukra, v krščanski in židovski kabali je to tretji planet, Pitagora jo je imenoval Sol alter-"drugo Sonce".........Po tajnem nauku je ta planet izvor našega planeta in njen duhovni prototip.........http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif 2 Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. december 2011 Avtor Prijavi Deli 6. december 2011 Hehe Brezo... bibavičja posla. a ste vidl konjunkcijo lune in jupitra? Lepo. čeprav ni polna. čeprav zakaj bi že morala bit? kao zarad estetsko umetniškega in misterioznejšega učinka... ... Lačna sem ful.pa se mi nič ne da packart..aja sej res, mogoče bom pa zelje al pa brstični ohrovt(k se je matki mal preveč olivca gor polil, men pa sede, k je nad dober...).Prej sem pa z rižem naredila šitake, k mi jih je frenda dala in je blo ful dobr. Pa pisala sem. nekaj, kar je blo še za narest. in sem res mukoma naredila 1/2. prav po polžje...čeprav nisem nezadovoljna, v bistvu mi je šlo čist dobro, sam nisem pa stresla iz rokava, kar bi v bistvu morala, sam se mi ...da ne rečem kaj... od teh besed vseh. pol sem se pa tolk grdo premrazla k sem bla čist premal oblečena, k mi je blo prej vroče (nisem računala ipak, da ma sonce lohk še tako moč, da je taka razlika). S Timom sva bla en giro zunaj, ko je glih Miklavž pa tko pa sem mu dala darilce. ... Lep večer! 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. december 2011 Avtor Prijavi Deli 6. december 2011 a daj nehaj.zdajle sem opazla da mam ful minusov? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. december 2011 Avtor Prijavi Deli 6. december 2011 Sem pa imela danes priložnost uživat v čudovitem sončnem zahodu A veste kako lepo naravo imamo?? Se kdo kaj ozre, kdaj kaj opazi, na nebu, na travniku, gorah...? Tale zahod gre pa v spomin v srce.Spodaj temne barve od hribčkov in drves (v daljavi), nad njimi prava oranžna, ki se je na hitro prelila v rumeno in ta rumena počasi prehajala v svetlo modro, seveda pa slednja v temno modro nebo, ki je začelo počasi objemati nebo. Za piko na i, ali tisto češnjico na vrh vsega kar je razgled ponujal, je v modrem delu neba, ki je počasi jemal dan, stala še zvezda Večernica Božansko... Hudo! Ne. Kdaj pa je bila? zdaj enkrat, pred kakšno uro? pa itak ima luna povprečno 2 uri na stopinjo, se pravi da je dolgo vidna konjunkcija, čez dost velik del dneva, pa še jupiter je, čeprav dost oddaljen, največji, pa ima zato ne sam tolk več vpliva, pač pa je tud bolj viden - voila! ga imaš direkt gor... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. december 2011 Avtor Prijavi Deli 6. december 2011 ma ne jih zdaj zame zapravt... brez veze...kaj naj rečem...tko no, sej pravim, hecno se mi zdi, v dnevniku da dobiš minuse. ti da jih dobiš. kao: če maš na primer 3 minuse = trije so mnenja, da je bil tvoj dan totalno nikakav ali da si ti nikakav ali da je nikakvo kar si naredil ali da je nikakvo da si o tem pisal (in/ali seveda način na katerega si pisal). se pravi, morš bit tiho... da nou kdo se vznemiril, al pa pač napisat: danes je bil res super dan. našel sem celo dvesto eno stvar! 3 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. december 2011 Avtor Prijavi Deli 6. december 2011 ne rabiš skbret. ti kar rajš jih zapravi ko bom kake nad hude poste napisala al pa kej. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. december 2011 Prijavi Deli 6. december 2011 Ok, da vidmo če to dela ..Mam nov mobi in ta je očitno sposoben pisat na forum (ker s prejšnjim sem lahko samo brala) I. si je kupil novega in me ful prepričeval naj ga se jaz. Pa nisem hotla ker sem se prejsnjic zafrknila na ta način in bila čist razočarana .. pa ga je v petek dobil po pošti in mi ga pustil za testirat, ko je šel v Skopje. Sem ga res čist precekirala čez vikend in včeraj pride domov in vpraša kako je .. sem rekla kul, bi ga mela .. bom enkrat res nabavla. In reče - kaj, pol grem lahko se svojega razpakirat? sploh nisem dojela najprej.. pa se ful lep vijola ovitek dobila za zraven kao za novo leto in vse te možičke Prehladila sem se v nedeljo .. bla včeraj čist boga, ampak je danes že velik bolje. Sem skenslala oh-je za 2 dni, da se lahko telo z bacili ukvarja. Sedim v postelji in tipkam, čakam da tamala zaspi tu zraven. Nič ne nosimo, samo sedim zraven in berem al pa bluzim po mobiju in zaspi, včasih pa se to ni treba, sam odlozis in spi ma fajn punca je, res, glih danes tašči rekla, da je pol manj komplicirano tole, kot sem mislila da bo. Grem zdaj nekaj pojest .. sem že spet na 46 kilah 3 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.