druidka 19. december 2011 Prijavi Deli 19. december 2011 Bila v Ljubljani. Vsaj malo vzdušja ujela se mi zdi, da sem te videla. samo trajalo nekaj časa, da doumela, od kod mi znana Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 19. december 2011 Prijavi Deli 19. december 2011 Dns popoldne moram torto narest, bog ve kaj bo ratalo iz tega haha Potem bova imeli pa popoldne enako delo Jaz za jutrišnji sinov rojstni dan. Pa še ne vem, katero bom. Če je to sploh vprašanje, saj najmanj komplicirano je en biskvit, po pa čokoladna ali sadna varianta. Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 19. december 2011 Prijavi Deli 19. december 2011 Jaz bom Nutellino. Pa vmes dam sok sveže iztisnjenih pomaranč ... pride odlično. Jutri ma moj dragi rd pa bi rada poleg darilca neki dala še zraven Ja, nutelina je odlična, hvala za idejo za pomarančni sok. Jz pa nutelino pripravila konec novembra, za starejšega sina in se nočem ponavljat. Po receptu sem jo pa navlažila z vodo, sladkorjem in rumom. Meni se tudi zdi, da je tk "šikano" če daš še zravn kako torto in jo malo okrancljaš. Da je bolj prijetno, ker za darila našima dvema letos kar keš . Starejši gre smučat, mlajši pa tudi že sam najbolj ve, kaj potrebuje (že s punco živi). 1 Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. december 2011 Prijavi Deli 19. december 2011 aaaaahhh .. tišina .. so se mi že možgani cedili ven skozi ušesa za pol ure je zamudila svoj tajming za spanje in se ji je čist scufalo, 2 uri tulila .. meni pa nič jasno kaj ji je, jo nosila okol za kupčke podirat, previjala, hranla, zabavala, crkljala, ona pa na vso moč uaaaaaaa pol sem obupala in odložila v posteljo, prižgala beli šum, dala igračko v roko, duda v usta in zaprla vrata .. po 10 minutah se je odklopila in zdaj spi ko angelček in je ne spustim ven naslednji 2 uri, da se naspi, kot je treba. Zrihtala registracijo, na hitro 35 na uro po Tržaški do Brezovice, ker je bil očitno snežni vihar, čeprav sem jaz samo 5 snežink videla Zdaj se pa s Tristanom relaksirava na kavču, najinih 5 minut Jaz sem pa zadnjič spet korenčkovo torto naredila, za I. rojstni dan ... je tamala bla pridna in sodelovala se nisva preveč silila in vabila folka na torto, jo je itak zmanjkalo v 3 dneh čakam na malo lepše vreme, da si gremo pogledat smrekco in lučke .. zaenkrat sem samo do božičnih stojnic tam pri Zlati ladjici prišla ... 3 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. december 2011 Prijavi Deli 19. december 2011 Mysti fajn, da si spet fit Aliana si cisto predstavljam tele vije vaje, tudi nasa se sicer cele dneve smejcka, potem pa zvecer vcasih kricalne vaje, nic ne pomaga, niti ce jo nosiva naokoli. Res pa je, da se jakost poveca, ce jo poskusiva poloziti v posteljico.. Danes malo birokracije za dobro jutro, sibam na amerisko ambaado zaprosit za mojo in Ninino vizo. Moj potni list je namrec zacasen in jo tokrat tudi rabim,razlog da je treba tja je pa ta, da moram dati delat nov potni list, ker ga tule ne morem. Bo kar malo drag spas, moram reci... Sicer pa je precej mraz pri nas, zdajle zjutraj je 6 stopinj, cez dan se na soncku malo ogreje, ceprav pa moram priznat, da se mi je zdelo, da so bile pretekle zime hladnejse tule in imamo letos zaenkrat kar sreco. Fajn zacetek tedna vsem! 1 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. december 2011 Avtor Prijavi Deli 19. december 2011 Haj. Nič nisem pisala niti vas nisem nič brala.(sem se dala mal na of)Upam da ste vsi ok. ... bila sem pri frendi v soboto, včeraj pa sem po tem, ko sem spala 13 ur, še popoldne spala par urc po kosilu (sem jaz kuhala pa še blazotno skledo radiča sem naštimala z bučnim oljem po dolgem času).Me je čist telo bolelo. sem mislila da bom zbolela. no očitno nisem. Drugač sem pa velik okol hodila, po stari ljubljani pa tko, sem bla v Čajnici 2x, pa sol sem kupila ... pa mal sem se kar tko sprehajala.pač taki mirni dnevi. Lepo se mejte! 4 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 19. december 2011 Prijavi Deli 19. december 2011 , prižgala beli šum, Kva je to...beli šum? http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_shy.gif Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. december 2011 Prijavi Deli 19. december 2011 butl: white noiseoziroma fen, sesalc ali samo šššššš na uho ... pomirja dojenčke, ker jih spominja na zvoke v maternici, vsaj tko pravijo deluje pa zihr .. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 19. december 2011 Prijavi Deli 19. december 2011 butl: white noiseoziroma fen, sesalc ali samo šššššš na uho ... pomirja dojenčke, ker jih spominja na zvoke v maternici, vsaj tko pravijo deluje pa zihr ..ojoj, sem si prižgal tale beli šum, nisem zdržal niti 5 sekund, se mi je že cufalo no, če ne drugega, vsaj za zihr nisem več dojenček jaz pa danes (upam, da) še zadnjič pregledujem diplomsko nalogo...verjetno bo tole že čisto zadnja verzija, dvomim, da se bo dalo mentorici iti še enkrat skozi vse no, saj se je že prvič potrudila upam pa na vsaj en hiter pregled skozi bistvene točke, kjer me je popravljala, če so zdaj OK... tale teden bi bilo fajn narest še poročilo o praksi, v sredo me čaka še zadnje druženje z organizatorji psihošole ( verjetno skupina in dogodki, ki jih bom po koncu študija pogrešal naaaajbolj...res je ta skupinica tista, ki je naredila čas tega študija tako lep ) Pujsita, še zmeraj si nisem čisto na jasnem, kako, da si pristala v Mehiki...očitno sem to dogajanje prepavziral Zadnje, kar se spomnim, je bilo nekaj v zvezi z CV-ji, pa je to že 5-6 let nazaj Jaz bom Nutellino. Pa vmes dam sok sveže iztisnjenih pomaranč ... pride odlično. Jutri ma moj dragi rd pa bi rada poleg darilca neki dala še zraven hudo, dva kozoroga skup...a se nisi enkrat zaklinjala, da kozoroga pa nikoli več, al kako že? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 19. december 2011 Prijavi Deli 19. december 2011 hudo, dva kozoroga skup...a se nisi enkrat zaklinjala, da kozoroga pa nikoli več, al kako že? Kolikor jz vem, jutri 20. 12. je še strelec . Sicer pa, kozorogi smo the best Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. december 2011 Prijavi Deli 19. december 2011 ...mater je tole vreme depresivno... sploh ne vem kaj bi s sabo... neki nazaj začenjam kadit... ni to dobr... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 19. december 2011 Prijavi Deli 19. december 2011 Kolikor jz vem, jutri 20. 12. je še strelec . Sicer pa, kozorogi smo the best ups, strelec je še, res ne vem, kaj se mi je sukal v glavi, da smo danes že okoli 22. ali 23. matr, se mi mudi bit čim starejši Samson, ti pa pazi, ne dovoli, da ti vreme diktira tvoj lajf Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. december 2011 Prijavi Deli 19. december 2011 Samson, ti pa pazi, ne dovoli, da ti vreme diktira tvoj lajf pa kako da ne, bogami... vrijeme je sve što čini život... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 20. december 2011 Prijavi Deli 20. december 2011 Bravo Mysti, ful vesela zate prav polepšala si mi jutro s temle komentarjem, res Jaz imam pa eno uro pavze, dete spi, I. šel k frizerju ... izkoristit kupon za Stevota, bi skoraj pozabila .. pa da vidimo, če bo s kao najbolj profi frizerjem v SLO kaj bolj zadovoljen, kot je ponavadi .. on in njegovi skravžlani lasje (še vedno čakamo a bo tamala imela njegove laske al ne, bi blo kjut, ker bi bla blond in skravžlana, sam čez ene 15 let naju bo preklinjala zarad tega ) Je boljše volje, celo spala fino ponoči .. sem klicala pediatra in smo naredili en virtualni pregled in se je odločil, da je začetek neke viroze in da jo verjetno glava boli .. ampak smo ji očitno uspeli fino zrihtat imunski sistem, ker danes zgleda že precej zdrava jaz sem pa mal tečna prednovoletne fore, kaj vse letos nisem naredila pa bi bilo fajn če bi, kdaj bom začela z diplomo, kaj vse bi lahko v tistih parih urah, ki jih imam frej, ko tamala spi, pa ne naredim .. pa zdaj sem nehala tamalo v pisarno vozit, pri tem mrazu in virusih, ki skačejo okol, se mi ne zdi pametno .. in sem malo zaprta tlele v stanovanju in mi že malo preseda .. no ja, saj danes bo joga in pol ena mini vselitvena žurka, pa jutri prednovoletna večerja s prijateljicami, pa kak dan se bom na Rakitno spravila dopoldne, da mal sončka vidiva ... pol drug teden pa verjetno mal v Rovinj, itak bo že Novo leto .. pa upam, da bo kaj sonca tam ... pa I. moram rezervirat za kako masažo, tako zategnjena in zmečkana že dolgo nisem bila .. se kar z omrtvičenimi rokami zbujam, zapestja mi pa kar klikajo, ko jih obračam jamr, jamr, jamr ma ne, saj v bistvu ... sem čist fajn dokler se znam sama svojemu tečnarjenju nasmejat 2 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 20. december 2011 Prijavi Deli 20. december 2011 Fuj to Bodi priden in ne kadi. Veš, da je večini problem nehat."Ja, Samson, poslušaj me, kaj govorim, ne glej, kaj delam" Je pa še kako res, kar praviš...če se spomnim akcije prenehanja pred 2 letoma, pa se nisi dala Drugač pa, Misty, še malo, pa boš kot prerojena ne se pa zdaj predozirat z vitamini Aliana, se ti ne zdi, da te tale diploma mal preveč skrbi? Že tako imaš veliko dela, pa da si še to naložiš v prostem času, saj boš čist pregorela Pri sebi vidim, koliko idej imam, ki bi jih rad kar vsak dan čez cel dan uresničeval, pa si nič frei časa jemal...ampak preprosto ne gre, ker mi vse skupaj prekipi in se mi zagabi potem...vsako stvar je treba primerno dozirat kaj pa lahko tudi počaka, nobena stvar ni tako nujna, kot davke plačevat in umret kar počasi...ko bo čas pravi, bo že danes pa še drugi del diplome pozorno pregledam, in potem gre v končno oddajo k mentorici...nato pa se lotim poročila za prakso...tudi kar nekaj dela še pred mano... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 20. december 2011 Prijavi Deli 20. december 2011 E Mysti počakaj še malo da bo Božič- potičke, šunka pa novo leto...bo sedimentacija takoj narasla...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif Jaz sem pa full delal tri dni...sem čist noter padel v neko strateško igrico, sem čist pozabil jest in spat...No ja, par uric v treh dneh in malo sadja ni tako slabo...sem celo opazil, da je nekaj malega sneg padal...zdaj pa počasi malo na sprehod in nadoknadit s kakšnim junk food-om in kuhanim vinčkom...baš lepo sija sunce...tralala...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 20. december 2011 Prijavi Deli 20. december 2011 http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon21.gif Zakaj mi takoj zbijaš moralo? Da malo preizkusim tvojo psiho in voljo...it.s a joke...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif Ajde realno povedano...sedimentacija ne naraste kar tako hitro zaradi nepravilne prehrane, malo hitreje se poviša zaradi alkohola, ampak še zmeraj ne tako hitro kot pri kakšnem vnetju oz. bolezni...Tako da če ne boš popapcala kakšnih 10. kg potice, kakšnega full rejenega pujska, ki so ga našopal z raznoraznimi antibiotiki in popila kakšen sod vinčka v parih dneh, se nimaš nič kaj preveč za obremenjevat...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/OK2.gif Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 20. december 2011 Prijavi Deli 20. december 2011 Dopust Jutr pripeljeva Staneta in Marjanco iz Barke k nama. Jima sledi orng masaža pr men /ful mata rada masažo/, prot večeru gremo pa še k najini vnukinji. Je še nista vidla in komej čakata. Mislm, da bo jutr en fest lep dan. 5 Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 21. december 2011 Prijavi Deli 21. december 2011 halo, nekaj fehtarim tam pri kristalih, znalci, pejte malo pogledat (hvala!) Drugače bolehno. Pa saj ni biti drugače, ko psiha popusti Lepo se imejte! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 21. december 2011 Prijavi Deli 21. december 2011 halo, nekaj fehtarim tam pri kristalih, znalci, pejte malo pogledat (hvala!) Drugače bolehno. Pa saj ni biti drugače, ko psiha popusti Lepo se imejte! ha, ti nam pošiljaš rožice, ko jih sama najbolj potrebuješ, da čimprej ozdraviš Upam, da se kmalu spočiješ, in da psihe ne boš več izpostavljala takšnim naporom drži se 1 Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 21. december 2011 Prijavi Deli 21. december 2011 Hvala!! ... po novem letu mislim, da bo bolje.Sedaj bi bilo pa fino, da zdržim še do takrat! 2 Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. december 2011 Prijavi Deli 21. december 2011 Mysti super za izvide, privoscim res!!!!!! Aliana, kaj ga pa ti biksas? Kaj ti pa manjka se narest letos?????Rodila si, stanovanje sta prenovila in vsak dan napises seznam, kaj vse si naredila, ki je za enega povprecnega cloveka dolg za 3 dni, torej si v bistvu v 1 letu dozivela 3. Nehaj mi slabo vest vzbujat Butl uzivaj!!!! Smo z Aliano vsi v dojenckastih temah , samo da ti tole ze drugi krog dozivljas. Daj mi iskreno povej, kaj je razlika v biti oce in dedek, v obcutkih? Mi smo pa v finalnih predbozicnih pripravah. Letos bomo pri nas doma, ker je N. premajhna in se nama res ne guzva kje, tako da bova midva organizatorja. Nekaj malega nama se manka, sicer smo pa ready. Mala ga nekaj biksa zadnje dni, imamo maratone nosenja naokoli, pa tudi to ne pomaga najbolj. Pravijo, da so zobki, ker tlaci vse, kar ji pride pod roke v usta in neutolazljivo krici. No malo jo s homeopatijo crkljamo, upam, da zadeva cimprej pride. Sicer pa danes pride najin najboljsi prijatelj, ki se je preselil 12 ur voznje iz mesta, pa je zdaj 3 tedne na pocitnicah, enkrat smko se ze videli, sta imela fantovsko popoldne na biljardu, no danes bomo pa palacinkali. Je tudi N. boter, kar je tule nadvse pomembna funkcija in me preseneca, da se vsakic tako zelo zanjo zanima, se pogovarja z njo, jo nosi okoli, hrani, no zdaj ji je pa Bozicek pri njem prinesel zlate uhancke . Fajn je imet takele prijatelje, ne zaradi uhanov, ampak je res clovek, katerega bi ob 2h zjutraj poklicala, ce bi ga rabila. Fajn dan vsem 6 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
prunus 21. december 2011 Prijavi Deli 21. december 2011 No pa da malo povzamem zadnje dni...Sem vas malo bolj brala pa malo manj pisala, ste pa skrajno prisrčni, od ljubezenskih izpovedi pa do želje po dvojčkih. V ponedeljek sem takoj po šoli šibala na sestanek prostovoljcev, nato pa naprej na Rudnik ker sem v sodelovanju z enim fotografom portretirala direktorja Retro MS-a. Skrajno fajn človeka, oba. Sem se naučila v parih urah toliko kot prej že mesece ne. No potem je imel Arne Hodalič tam še predavanje o svojem 8 mesečnem potovanju po JV Aziji, pa sva še tam malo ostala, samo meni se je potem že v MGL naprej mudilo, na eno predstavo Nevihta. Če jo je kdo že videl, ve, o čem govorim... je pa predstava res odlična, sicer kar dolga, ampak sploh ne opaziš. Deluje pa zelo močno na čustva publike in je res... mislim meni ena boljših. No potem sem se spravila na bus, prišla domov 15 čez polnoč in šla naravnost spat. Naslednji dan sem imela še teater po šoli, pripravljamo eno igro in jo moramo do februarja končat, tako da nam gre že kr mal za nohte, in moramo pospešeno delat. Potem sem šibala še v Cha in pa na sladoled, nato pa v staro Ljubljano na delavnice s prostovoljci, kjer smo delali družbo eni skupinici, ki je prišla z azilnega doma. Je bilo res fajn. No potem me je pa dans mal slabost zagrabla in sem ostala doma, prejle sem pa še do konca uredila seznam printov in jih jutri nesem v tisk, ko bom šla še mal po božičnih nakupih. So se pa zdej končno začel dogovori za razstavo v Metropolu (kafič), tko da ko/če bo, boste vabljeni. Ps lepe sanje! 5 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 22. december 2011 Prijavi Deli 22. december 2011 Daj mi iskreno povej, kaj je razlika v biti oce in dedek, v obcutkih? Hojla Pujsita Ja. Je. Velika. Pr men. Jst sem mel prvega sina zlo zgodej /dons gledan/, pri 22-tih, drugega pa štiri leta kasneje. Obakrat, lahko rečem, nezrel, pravzaprav na začetku. Zakona, službe, eksistence, kariere. Ok, to ni nč narobe, vsak tko začne ponavad. Ni blo pa dobr, da sem bil hudo, kva nej rečem. Naduvan. Mislu sem, da vse vem /tu je bla ziher največja cokla, kar sem uvidu dost dost kasnej, ko sta bila otroka že skor al pa že odrasla/, da vse zmorem. Z levo roko. Čeprav mi je bla družina vse, se tko nisem obnašal. Poslušal sem ju, pa ne slišal, čutil sem ju, pa ne občutil, gledal sem ju, pa ne videl... Tko kt sebe, a ne. Vnučko doživljam čist drgač. Zavedam se je...tko kt sinov že en cajt. Kt posebno, najdragocenejše, neponovljivo...Božje darilo. In me začara. Vsakič. 8 Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 23. december 2011 Prijavi Deli 23. december 2011 Ooooh butl - čisto raznežena (ampak našim pa se naj kar nič ne mudi:)))) hvala bogi, da nista po mojih sledeh šle - ta starejša že itak skozi moja kritična leta, ta mlajša pa bi morala biti na konec noseča, če bi to tak bilo:))) ampak ni.In bog ve, kdaj bom jaz lahko takole pisala. Ali pa tako čutila..kaj vem. Jaz še vedno hudo uživam v svoji materinski vlogi, se v vlogi babice niti ne morem predstavljat. 1 Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.