nataly 9. marec 2009 Prijavi Deli 9. marec 2009 Joj smo že vse. Od kleti dalje. Smo ga enkrat že v garderobo za dan in pol zaprli, pa revšče niti pokakal ni nič. Pač pa sila ven takšna, da to ni res. Enkrat pa tudi v kleti ostal za cel dan zaprt - je vsaj tisto miš pol ulovil. tak, da smo kar mojstri za zapiranje žwali(enkrat v kopalnico ostal sestrin maček - pa šel nad sifon lulat in kakat ) Sem v soboto v grabi na orehu opazila rumenega mačkona. Tako nepremično bil zvit med vejami, čisto tak kot naš Žučo, sem vsa trda dol šla -pa sestrin pesjanar bevskajoč poleg, pol pa vidim, da je od bratranca - očitno je ptiča čakal, ker jo odkuril, da se kadilo pol. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. marec 2009 Prijavi Deli 9. marec 2009 morgen... zgleda planeti neki chudn tole stojijo.... sploshni pojav preglobokega pogleda v kozarec.... machek.... :xx!: zlomk....ajajajzmock...zmock....zmock.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. marec 2009 Prijavi Deli 10. marec 2009 morgen.... zdej se pa zares zachne..... x:px a tako?pol so pa une ene slikce sfejkane... kere slikce? zlomk....tralalacmok....cmok....cmok.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. marec 2009 Prijavi Deli 10. marec 2009 morgen evribadi.... moj trenutek prihaaaaaaaaaaaaaaaajaaaaaa...... grema štrafat čemažove liste...pje prav za v dnevnik..prvič po dugem cajti, nekak vune se vidi, da bo mogoče pa res pomlad če keri nea zastopi, te naj uporabi štajersko slovenski slovar čuj Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 10. marec 2009 Prijavi Deli 10. marec 2009 čist se mi rola v glavi, režim se sama sebi, pa sem čist trezna. aaa, mam skrivnost. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 10. marec 2009 Prijavi Deli 10. marec 2009 VilaSonca Skrivnosti so kul. No sej pol pa poslušam od prjatlc, da jim nič ne povem Jah pač določenih stvari res ne maram delit z nikomer, pa kaj nej... ziher je ziher... moram pač vseeno dat sebe in svoje želje na prvo mesto. Sej jim po drugi strani velik povem, kar je sam za izbrana ušesa sam pa vseen cvikam pol lia simpatična kot vedno Danes sem prešpricala faks... zjutraj ker sem šla prepozno (prezgodaj ) spat, ko sem se pa na popoldanska odpravla, sta mi rekli frendici, da sta na kavi na sončku... V knjižnici sem si sposodla neki CDjev, joj kolk muzike pa tolk mal časa da bi lahko vse preposlušala... Vidla pol dva kolega... pa en znan avto v daljavi... :xx!: Pol pa pichila urejat plac, je blo spet luštno, kolk hitro mine, če je družba pa se pol spet vozila po Lj Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. marec 2009 Prijavi Deli 11. marec 2009 morgen.... bemti delozhuranje.... astreodrisco v krej....dons pa dalje.... pa jutr....pa....pa....pa.....bemu nikad mira.... zlomk....tralalacmok....cmok....cmok.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 11. marec 2009 Prijavi Deli 11. marec 2009 ¸¸ Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. marec 2009 Prijavi Deli 11. marec 2009 ¸¸ iiiiiii.....cosma-tinka.... :2src: zlomk.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 11. marec 2009 Prijavi Deli 11. marec 2009 Eno vprašanje: mogoče kdo ve kje se da dobit navadne prozorne vrečke - za detoksinator - ... višina 45 cm, širina 75 cm... z odprtino na širini x?x Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 11. marec 2009 Prijavi Deli 11. marec 2009 Latinoameričanke so najboljše, ker imajo takšen sproščen odnos do svojega telesa. Tudi če je malo močnejša, si bo oblekla tanga kopalke in se pri tem čisto fajn počutila. Pri nas pa se baba cel dan obremenjuje s tem, kako izgleda v kopalkah. Pa četudi ima super postavo. Tko da ne se sekirat..... Zdej en dan pa smučat na Vogel!!! Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. marec 2009 Prijavi Deli 11. marec 2009 midva tud že ta tretji rožmarin poskušava preživet vse raste, tole pa nikakor... en crknil lani pozimi, en sred poletja, tale zdajle je bil pa v Hoferju kupljen par tednov nazaj in se zaenkrat še drži.. upamo na najboljš.. joooj, kok dobro masažo sem zdajle imela Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 11. marec 2009 Prijavi Deli 11. marec 2009 Latinoameričanke so najboljše, ker imajo takšen sproščen odnos do svojega telesa. Tudi če je malo močnejša, si bo oblekla tanga kopalke in se pri tem čisto fajn počutila. Pri nas pa se baba cel dan obremenjuje s tem, kako izgleda v kopalkah. Pa četudi ima super postavo. Tko da ne se sekirat.....ja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 12. marec 2009 Prijavi Deli 12. marec 2009 iiiiiii.....cosma-tinka.... :2src: zlomk.....tralala o lej ga Tist prej gor že imela napisan post, pa ga je Zajki priredila za javnost in je zdej tak kt je. Se spozna na pisanje postov ni kj se takoj opazi.Drugač pa diham na škrge in sem si zdele naredila inhalacije, pa sem še kr vsa neki bz ne morem dihat. Gostim en smotan prehlad.Vmes sem še shendlala perilo v stroj, pa v sušilec pa na sušilnik, evo kok so koristne tele jutranje zgodnje ure ima človek še ful elana.V bistvu nisem še zaspala zaradi občutka dušenja pfffff zdej se fiksam še s sinusanom mogoče kj odpre kšno loputo. Zjutraj pa že v naspidiran dan *paradižnik se sadi v drugi polovici maja ponavadi, vmes lahko naseješ baziliko da odganja škodljivce, pa še paradižnik dobi malce arome. Doma na okenski polici ga pa po moje lahko gojiš celo leto. lep dan vsem in naj bo manj zblojen kot je bil včerajšnji Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. marec 2009 Prijavi Deli 12. marec 2009 A deej, kako si lahko tak. Jaz gradim potičke ti pa s kolesom v peskovnik. Ti nisi iz moje ulice. ....tale je dobra..... mal brala za nazaj kaj se vam je dogajalo......drgač pa glih komaj da se da sebi sledit sproti......bobni laufajo....pa še kaj bi se našlo.....u glavnem kul..... cosma, kaj pa ti vampiriš..... ....lupčke zajkitu.... mejte se..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 12. marec 2009 Prijavi Deli 12. marec 2009 Eno vprašanje: mogoče kdo ve kje se da dobit navadne prozorne vrečke - za detoksinator - ... višina 45 cm, širina 75 cm... z odprtino na širini x?x Tantra nam manjka, on bi že vedel kje.Kaj pa je detoksinator?Da vsaj vem kaj iskat? Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. marec 2009 Prijavi Deli 12. marec 2009 lep dan vsem in naj bo manj zblojen kot je bil včerajšnji :wOOt: NEEE!!!!!bl k je zblojen dan....manj se je treba truditv de to rata..... pa cnej je....k manj substanc rabish.... x:Dx dons bo mega zblojen.....rolam v jalla-jalla.... zlomk....tralalacmok....cmok....cmok..... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 12. marec 2009 Prijavi Deli 12. marec 2009 sem bila v jalllli v torek. kaj misliš? po pol ure sem spizdila. a res danes ti rolaš? samo, veš, danes me ne bo. mogoče pa next month. odvisno, kako music točno vrtiš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. marec 2009 Prijavi Deli 12. marec 2009 Cau, upam, da ste vsi OK. Papa Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. marec 2009 Prijavi Deli 12. marec 2009 sem bila v jalllli v torek. kaj misliš? po pol ure sem spizdila. a res danes ti rolaš? samo, veš, danes me ne bo. mogoče pa next month. odvisno, kako music točno vrtiš. tis chist fukjena....v tork je biu v K4 astro....tyi pa v jaloo.... :xx!: mam pa samn en chetrtek na mesec....skratka....zamudish dons....chakash spet ves mesec name.... drgach se bomo pa dons mal zajebaval iz comercialhousa pa starga disca... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 13. marec 2009 Prijavi Deli 13. marec 2009 Rožmarin je crknil. lavanda pa ne, kdaj se sadi češnjevec? pa bazilika?v tolažbo ti naj bo, da se jaz že 3 rožmarine ukompostila v un rjav zabojnik za odpadke nikak da rata, al se premisli in v momentu (provzaprov v dveh dneh) naredi harakiri (dobesedno se posuši), al pa kake zoprne škodljivce dobi (enkat je bla bela plesen, k itak, da ne morš škropit, če je pa za jest - rožmarin jasno, ne plesen), enkat pa une nadležne bele mušice (provzaprov men čist vsak let nažirajo živce une bele mušice - ne glede na vrsto rastline, edin oleandra se še niso lotile, to pa zato, k mam tam vsakoletne boje z rdečo pršico)torej češnjevec, tko kt je rekla cosma, sam jst rajš kupim sadike, pa da se ne hecam s tem.Bazilika ja, ta je tut poglavje zase; čist zmer, ampak res čist zmer, jo kej fenta; al siva plesen, al pa proklete bele mušice človk bi mislu, da v šestem štuku bloka na JZ strani nič ne leta (ker ni ne muh, ne komarjev, ne listnih uši), ampak so pa proklete pršice, plesni in mušice midva tud že ta tretji rožmarin poskušava preživet vse raste, tole pa nikakor... en crknil lani pozimi, en sred poletja, tale zdajle je bil pa v Hoferju kupljen par tednov nazaj in se zaenkrat še drži.. upamo na najboljš.. ..čedalje bolj sem mnenja, da vse te škodljivce prnesem dam v zemlji lončka ja, men je bazilika iz hofra še najdalj zdržala. rožmarin iz tržnice je biu fiuuuuuu, iz Krka 2× tudi Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. marec 2009 Prijavi Deli 13. marec 2009 morgen.... shpil minil.... blo fletno....ful folka.... eni so clo plesal.... dons se pa vikendpaketdelozhur zachenja....ajajaj... x:px zlomk...tralalacmok....cmok....cmok.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 13. marec 2009 Prijavi Deli 13. marec 2009 sam tolk, da se mal javimoperacijo preživela oddala diplomsko zdaj pa mal počivam, ker pač moramsicer pa vse ok lep večer vsem Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 13. marec 2009 Prijavi Deli 13. marec 2009 sam tolk, da se mal javimoperacijo preživela oddala diplomsko zdaj pa mal počivam, ker pač moramsicer pa vse ok lep večer vsemMa braaaavoooo!!!! wiš ju lak! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 13. marec 2009 Prijavi Deli 13. marec 2009 tis chist fukjena....v tork je biu v K4 astro....tyi pa v jaloo.... :xx!: mam pa samn en chetrtek na mesec....skratka....zamudish dons....chakash spet ves mesec name.... drgach se bomo pa dons mal zajebaval iz comercialhousa pa starga disca... x:Dx zlomk....tralalana izbiro smo meli Rog al Metelkovo in še pozabla sem, da je 10. in astrodisco. uauuuu, repertoar na višku. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.