Ale' 19. januar 2012 Prijavi Deli 19. januar 2012 Čestitke za s.p. Aliana. Pa naj ti fajn laufa biznis... Mene je tudi kar malo strah ta velikih konjev .. sploh od takrat, ko sem po eni podobni zgodbi kot Cookie, v Egiptu dol zletela .. tud zagalopirala kobila, jaz mal cviknila, jo poskušala ustavit .. in se je res ustavla, ja .. sam pol je začela pa ritat in sem letela mimo njene glave dol v pesek v lepi, beli srajčki I. bil ves presran, sva se kregala še cel teden glede tega .. in to je bilo vmes, ko sem že eno leto hodila na jahanje na Rožnik .. sam islandci so mali in mal bolj na izi ... Sestrična me skoz vabi jahat, se ukvarja s tem že par let, zdaj je začela tekmovat v skokih .. ima skoraj svojo kobilico ... pa se kar ne morem odločit .. no, mal sem imela izgovor nosečnost, zdaj pa majhno bejbiko .. ampak mislim, da se bom vrnila islandce jahat, če bom že kaj ..So mi pa lepe in fajn živali .. ja, dišijo, res Miva z Donom sva se prej vse lepo zmenla. Sem ga v mislih prosila da naj bo priden, da naj mi pomaga premagat strah... in je našpičil ušesa kot da bi mu naglas govorila, še pred tem sva se ful cartala, nisem kr navalila na njega, pa poiskala sem mu mlade listke regrata - ne moreš verjet kolk nežno prime vsako bilkico ... in res je bil fuuul potrpežljiv z mano... in glede na to da je vodja črede in so šli njemu podrejeni konji galopirat, on pa je moral po polžje z mano, res vsaka mu čast za potrpežljivost! Zato je tudi dobil potem za nagrado, da se je šel lahko past na travnik s svežo travo. Kolk je bil vesel! Edino potem je bil pa že malo naveličan ko smo šli še malo po gozdu, malo gor, pa malo dol, pa hitri obrati,... in sem rekla da grem raje dol ker sem ga čutila da ima dovolj. Ne maram delat s prisilo. Živali so bolj inteligentne kot si marsikdo misli, in če bo ona želela pomagat, bo pomagala, če ne bo pa trmasta... in če še vztrajaš potem te pa lahko tudi poškoduje. Za islandca sem pa pretežka, tako da ga ne morem jahat. Je bla pa na islandcu. Ima pa islandski konj menda drugačen način hoje kot drugi konji.Sem začela ful prebirat o konjih, kar požiram vse informacije... me pa najbolj zanima Tellington TTouch Training . Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 19. januar 2012 Prijavi Deli 19. januar 2012 marsa, jaz tudi mislim nate. VSE BO KUL. boš vidla. jaz pa pečem kruh v kruhomatu.eksperimentiram.kruh A sem spekla včeraj, naredila sem "emulzijo", samo PZ moka. Rezultat sem jedla danes zjutraj, ko mi je uspelo razrezat.Sko bi rabla motorko, tako trda skorja je bila.Noter pa mmmmmmmmm!!zdaj se peče kruh B - pirina moka in drugačna priprava.Čez eno uro še kruh C, ržena moka. Jutri pa kruh D - bela nebeljena bio moka po "tapravem" receptu (ki uspe). tako da jutri bo pokušina in glasovanje (dobimo obiske). moram najti en recept za totalno polnozrnat kruh. zdaj pa šibam po tamalo. lep večer vsem skupaj!!! 1 Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 19. januar 2012 Prijavi Deli 19. januar 2012 kruh B - pečen.diši omamno, zgleda bolj ubogo - na sredini je ugreznjen. kakšnega okusa je, še nevem, ker je še prevroč.sem šla brat vzroke za to, zgleda preveč kvasa.imam pa nek kvas brez emulgatorjev (od alnature se mi zdi) - mogoče bi moala običnega??no, zdaj se spravim pečt še rženega.vaja dela mojstrico Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rožica I 19. januar 2012 Prijavi Deli 19. januar 2012 Ne daj se, Marsa! Samo najpogumnejši pokažejo tudi svojo ranljivo plat . 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 19. januar 2012 Prijavi Deli 19. januar 2012 V bistvu nič posebnega ne želim, samo malo razumevanja in potrpljenja, če bom kdaj sitna in to. rođer stara sej je men jasn, da se za fejst ritasto kobilo že mora mal poprašit 1 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 19. januar 2012 Prijavi Deli 19. januar 2012 kruh B - pečen.diši omamno, zgleda bolj ubogo - na sredini je ugreznjen. kakšnega okusa je, še nevem, ker je še prevroč.sem šla brat vzroke za to, zgleda preveč kvasa. Hojla.. Jaz tudi pečem kruh v kruhomatu. Vedno rata. Dam pa eno vrečko suhega kvasa. Vedno dam iste stvari notr in isti program in ni nobenih težav. Bolj simpl kot pa it v trgovino Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 19. januar 2012 Prijavi Deli 19. januar 2012 (in prosim, naj bo to samo v mislih ok.. v mislih... Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sin 19. januar 2012 Prijavi Deli 19. januar 2012 ok.. v mislih... Citiraj http://shrani.si/f/3c/LU/qflxJd/ego-eco.jpgNe meči svinjam biserov! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gordana 20. januar 2012 Prijavi Deli 20. januar 2012 :palec: Citiraj Gordana-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------<3<3<3Vse je dobro! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 20. januar 2012 Prijavi Deli 20. januar 2012 ...jaz pa pečem kruh v kruhomatu.eksperimentiram.kruh A sem spekla včeraj, naredila sem "emulzijo", samo PZ moka. Rezultat sem jedla danes zjutraj, ko mi je uspelo razrezat.Sko bi rabla motorko, tako trda skorja je bila.Noter pa mmmmmmmmm!!zdaj se peče kruh B - pirina moka in drugačna priprava.Čez eno uro še kruh C, ržena moka. Jutri pa kruh D - bela nebeljena bio moka po "tapravem" receptu (ki uspe). tako da jutri bo pokušina in glasovanje (dobimo obiske). moram najti en recept za totalno polnozrnat kruh. zdaj pa šibam po tamalo. lep večer vsem skupaj!!!Večini resda kruh bolj uspeva s suhim kvasom, kot s svežim. Ampak bistvo peke kruha je v BELI moki, oz. količini le-te. No, pa maščobi tudi Bele moke naj bi bilo vedno več, v primerjavi s katero koli drugo vrsto moke. Bela moka pomaga kruhu vzhajat, vse ostale pa so pretežke. Osebno nisem še nikoli pekla v kruhomatu, amapk v navadni el.pečici, v modlu za štruce/toast in se je zmer lepo spekel. Da pa je skorjica mehka, moraš kruh takoj, ko je pečen, zavit v svež kuhinjski prtič (nič mehčalca!!), da se skorja ravnoprav omehča, če ne, je pretrda. Nekateri zavijajo sveže pečen kruh v vlažen prtič, men to ne ustreza. Če želiš hrustljavo skorjico, pa daš na dno el.pečice posodico z vodo, da voda izhlapeva, ko se kruh peče. Struktura testa pred vzhajanjem, je pri meni bolj mokra, kot suha, pa kruh nič ne gnetem; samo s (za to posebej) kuhalnico zmešam sestavine, da se glih povežejo in ga dam prec vzhajat, ko je vzhajan, ga spet samo s kuhlo pomešam in predenem v model, pa hajd v toplo pečico, temp. postopoma dvigujem.Aja, še to z maščobo. Kruhu oz. testu za kruh zmer izdano odmerim (na uč) oliv.olje, včas dodam še kako smetano al pa kej, če morm porabit in je tak kruh res okusnejši. Še okol soli; sol zmer zmešam s presejano moko, predno grem po postopku naprej. Krasen kruh pride tudi s provansalskimi zelišči Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 20. januar 2012 Prijavi Deli 20. januar 2012 cookie, hvala za to podelitev naj poročam o kruhu:c-varianta je propadla na celi črti, prav mi je, kaj se pa en pozanimam o fizičnih lastnostih (in kemičnih) polnozrnatih mok. Zlasti ržene. Res je pretežka, mi sploh ni hotlo mešat, tko da sem vse skup zbezala v pomije... zakaj polnozrnat in ne bel kruh? ker sumim, da imam atopični dermatitis zaradi "bele" hrane. Zakaj to sumim? ker ko sem se strogo držala "ne-bele" hrane, se m ije stanje 100% izboljšalo. Ampak lahko da je še kaj drugega no ne vem, ampak itak mi paše tak kruh. Torej B-kruh (pirina polnozrnata) pa je fantastičen in ej ga 3/4 familije - škoda da še tamale ne morem prepričat, naj ga vsaj proba! Sem pa dala noter olivno olje, ja. Danes pade še bel kruh, ampak tega smo že dosti prepekli, tko da menda bo. meni se pa enkaj dogaja.Kar mal neprijetno-strašno mi postaja.Dobivam namreč nekakšne vročinsek oblive. Kot da bi bila v meni!! Ampak nisem, ker imam še aktivnih jajc na zalogi (je rekel gino...). No zgleda pa tako, da me v trenutku oblije vročica, zakuham pa v glavo in pazite to, kam še, haha - v noge POD KOLENOM!!! pa nimam škornjev niti dolgih nogavic! Svašta. Ta oblivek preneha v minutki, potem je kul, potem se pa pojavi še (ne vedno po vročici) še minutno tresenje (bolj v sebi, kot ko ti narašča vročina). No, upam, da ni ščitnica ampak "samo" stres, ker zadnjih par mesecev je stanje v službi noro - delo se mi kopiči, kljub temu, da se trudim, da se ne bi ampak nove svari (nepredvidljive in res težke...) pa prihajajo in prihajao in me kar duši. Še dobro da se znam spraznit. AMpak zdaj me skrbi - a se res znam??? No, bom vidla kako bo s temi oblivi, kar ne bi šla k zdravnici, če res ne bi bilo nujno... je pa res tako zoprno, ko ti telo dela malo po svoje... marsa - sam pozdravček ti pošilajm Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 20. januar 2012 Prijavi Deli 20. januar 2012 Ko je ravno debata o kruhu, če želiš da ima kruh skorjo spodaj in zgoraj, ga preprosto daš peči na vroč pekač, seveda če ga pečemo v pečici. Glede soli, sol je dobro zmešati z vodo in potem skupaj z ostalimi sestavinami zmešati skupaj. Tako dobimo sol razporejeno povsod.Meni ga ravno včeri uspelo nardit, čez dva dni pa spet v nov pekovski podvig... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 20. januar 2012 Prijavi Deli 20. januar 2012 Marsa, en izmed tistih note-ov of The Universe pravi tak: There will always be people, who think you're a target, who wish you'd be satisfied, or who want you to control you. Hey, not all students are easy. Lepo in pogumno od tebe je kot praviš, da ne si ne boš dovolila vzeti tega, da ne bi več mogla zaupati. Jaz si podobno želim, čeprav je zelo zelo težko, ko vidiš, da si pravzaprav ti sam tista oseba, ki je sebe zapustil.., prav z zaupanjem drugim. Jaz nisem nič na boljšem, mam takšno bad obdobje in čeprav je to samo ena oseba, ki sem ji dala vse - v zameno za posmeh in zaničevanje, ne morem prikriti bolečine in gneva do vsega ostalega. In s takšno držo skoraj ne more it na boljše... Ampak to je šola, da najdemo pravo mero. Saj bo, kot praviš tudi sama! http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/smile.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/sorcerer.gif Drži se.. 2 Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. januar 2012 Avtor Prijavi Deli 20. januar 2012 Hvala vsem. ... Mejte se! 2 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. januar 2012 Prijavi Deli 20. januar 2012 Marsa Aliama , da jokanje pri T. preneha, sicer sem pa jaz pri nasi N ugotovila, da je edina konstanta sprememba. Smo resili jok med kopanjem, vceraj je ze veselo skropila in se smejala, je milostno odpustila, da sva pricakovala, da bo zaspala sama v spalnici. Cookie in Cipcipi.. sta mi luste s kruhkom naredili Danes se bomo pa malo druzili, pride na obisk se en slovensko mehiski parcek in bomo naredili skampe na buzaro, ahhhhhhhhhhhhhh komaj cakam in bom lepo spijonirala in naplonkala recept. Ker pa najina draga oba v kratkem na isti dan praznujeta rojstni dan, sem spekla nutellino torto, mi je kar dobro ratala, verjetno zacetniska sreca . Fajn vikend vam zelim!!!! 1 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 20. januar 2012 Prijavi Deli 20. januar 2012 Fajn punca, da ne zameri takoj A Nutello se da dobit v Mehiki? Pol pa ni tko slabo živet tam Drugače bi jo jaz zihr preko neta naročala edina nezdrava stvar (pa še čokoladna povrhu, ker drugač sploh ne jem čokolade), ki se ji ne morem upret .. in so pol zdrave, polnozrnate pirine palačinke ... z nutelo T. danes boljš, smo skenslali kašico za kosilo .. in se odločili, da bo še kakih 14 dni kar lepo na mleku, pa kakorkoli je že navdušena nad hranjenjem .. Očitno njen prebavni sistem še ni dovolj zrel za tole, če se potem cel dan in celo noč ukvarja s tistim bogim korenčkom .. Saj se nikamor ne mudi, lepo na izi .. Pa malo ji bom probiotike dajala naslednja 2 tedna, potem pa ponovno poskusimo. Včasih tud ne moreš 100% poslušat otrokovih želja ... Smo pa dobili danes z DHL nov voziček .. tak, ki se fajn zloži, da bo šel brez težav v moj prtljažnik in načeloma bi ga tudi na letalo morali brez težav dovolit. Iz ZDA, mal pod 100€ s poštnino in carino vred v 3 dneh prispelo Veliiiika shoping košara spodaj za v trgovino, dost velika kolesa, da se ne matraš po tlakovcih ... I. preštudiral čist vse, kar se je dalo in se za tegale potem odločil .. sva imela najprej v planu nekega rabljenega, ki bi prišel 400€, pa so potem lopovi pobrali denar, temu namenjen Kar se pa kruha tiče .. meni vedno rata tak, da se ga ne da lepo rezat, ker razpada .. oziroma moraš debele kose rezat .. predvsem zato, ker bele moke sploh nimam pri hiši in je vedno že za osnovo polnozrnata pirina, pol pa dodajam še kako koruzno ali ajdovo .. Sem pa oddala kruhomat in ga kar lepo v pečici spečem, kadar ga .. včasih s kvasom (suhim, svežim), včasih pa s pecilnim .. Ampak sem prav zadnjič rekla, da bom zanalašč kupila kilo navadne moke in naredila enega čisto belega, da vidim kako naj bi sploh 'ta prav' kruh zgledal Cipci, men se 'atopični dermatitis' (tko je rekel dermatolog) tud nardi, kadar se preveč bašem z belo moko in cukri .. pa še suh zrak zraven in zmaga Letos rešujem stvar z Eucerionovim losjonom za telo, enkrat na teden se namažem, in čimmanj neumnosti v usta .. pa je zelo ok Tamala spi, I. čaka enega za masažo, jaz sem pa že dva odstavka diplomske napisala ... pa zvečer grem lahko na jogo, ker sta se frenda javila za varstvo Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 20. januar 2012 Prijavi Deli 20. januar 2012 Aliana, najprej čestitke za odprt s.p. pogumna odločitev, da greš na svoje ravno danes sem bral, da je samostojnih "svežih" podjetnikov, ki imajo podjetje odprto manj kot 3 leta, le 3.65% vseh prebivalcev, kar nas uvršča na rep ne samo evropskih, ampak svetovnih držav. Lani je bil ta procent še okoli 4,6%. Veš, kaj me zanima? kako si se spoprijemala s tistim zakonom, ki precej otežuje hitro odprtje s.p.ja, ko morajo menda pregledovati, da nimaš kakšnega zločinskega ozadja iz drugih institucij? (menda predlog Žerjava, al koga že) Ta postopek preverjanja lahko traja tedne in tedne, medtem, ko nekateri rabijo imeti s.p. odprt v nekaj dneh po vlogi, in to je bilo do tega zakona celo možno... Drugače pa čestitam za voziček ne morem verjet, kako draga je lahko pri nas ta roba glede na ZDA. Kam gre vsa ta razlika v ceni??? me kar srat prime, ko vidim, kako sem vsakič, ko v Sloveniji karkoli kupim, nategnjen po dolgem in počez. Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 20. januar 2012 Prijavi Deli 20. januar 2012 Cashy, nobenega problema ni bilo .. v postopku preko e-vem portala moraš podpisati (s certifikatom) eno izjavo v zvezi s tem in to je to. Sem tudi jaz pričakovala kake komplikacije, pa sem imela v 2 dneh vse urejeno (pa še to zato, ker so mi zavrnili ime, ker se nisem dovolj držala predpisov o tem kako slovensko mora biti ) Kar se pa vozičkov tiče .. drage so te mašine v bistvu po celi Evropi .. kolikor sva gledala tiste, ki so nama bili všeč, se jih tudi iz IT, Nemčije, UK ne dobi kaj dosti ceneje (ko poštnino prišteješ). V ZDA so ful cenejše te zadeve, samo je problem, da večinoma ne dostavljajo k nam, če pa že, je pa poštnina čist prevelika ..no, tegale sva na koncu preko Amazona kupila ... 1 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. januar 2012 Avtor Prijavi Deli 20. januar 2012 Aliana, najprej čestitke za odprt s.p. pogumna odločitev, da greš na svoje...se pridružujem čestitkam, Aliana! :palec: 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sin 20. januar 2012 Prijavi Deli 20. januar 2012 ta je dobraHey, not all students are easy. Citiraj http://shrani.si/f/3c/LU/qflxJd/ego-eco.jpgNe meči svinjam biserov! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 20. januar 2012 Prijavi Deli 20. januar 2012 E Alianči...čestitke za s.p....http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/OK-thumb.gif...sigurno si že dobila polno propagande za računovodske storitve pa storitve od bank za poslovni račun...to je prva stvar, ki začne prihajat v nabiralnik...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif E Cashy zadevca je na VEM točki urejena v pol urce...Seveda, če kao prvič odpiraš s.p. Drugače pa malo preverijo ali so plačani vsi prispevki in obveznosti do države za nazaj, ampak danes tudi to ne traja več tako dolgo...skratka firma je hitro odprta potem pa še izpisek iz Ajpesa, ki traja teden, dva...ko se dobi matična št. potem je pa res vse...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif Sicer pa jaz nisem imel nobenih komplikacij z imenom...pa sploh ni slovensko ime...mislim da je bolj neka sanskrtska beseda. Še noben jo ni izgovoril v prvo brez, da bi se malo zapletel...v trgovini pa itak najbolje da kar črkujem...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif Pa ne pozabit privatniki lahko privatniku plačujejo največ do 50. evrov...zato je treba imeti vedno kakšno kartico s sabo in seveda tudi kaj na računu...pa dobro je da se ima dva enega običnega in seveda poslovnega...potem se pa samo priliva tja kjer manjka...vodenje računa in te scene...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/OK2.gif Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 20. januar 2012 Prijavi Deli 20. januar 2012 Pa ne pozabit privatniki lahko privatniku plačujejo največ do 50. evrov... ja, o tem je bilo kar nekaj hude krvi zadnje čase...menda prvi korak k uvedbi davčnih blagajn, res pa hudo ovira enostavnost poslovanja, praktično vsako reč moraš plačat preko računa, pa vedno mora imeti prejemnik denarja slip mašino zraven nič več ne bo šmuglanja sem pa vesel, da ne komplicirajo...verjetno bo pri meni kmalu na sporedu kak popoldanski s.p. vsega časa, energije, denarja in odrekanja za glasbo ne bom kar pognal v nič (ok, duševno veselje, ki je najbolj pomembno, tu ne šteje , bolj gre za veselje v denarnici in posledično na krožniku in v želodcu ) Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 20. januar 2012 Prijavi Deli 20. januar 2012 ja, o tem je bilo kar nekaj hude krvi zadnje čase...menda prvi korak k uvedbi davčnih blagajn, res pa hudo ovira enostavnost poslovanja, praktično vsako reč moraš plačat preko računa, pa vedno mora imeti prejemnik denarja slip mašino zraven http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_clown.gif nič več ne bo šmuglanja http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/pevc.jpg http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_evil.gif Davčnih blagajn še nekaj časa ne bo...tak ukrep je pa bolj prizadel majhne in srednje podjetnike in ne tiste velike al pa tistih, ki mutijo z denarjem po ciprskih in ne vem kakšnih še bankah. To velja samo, če privatnik plačuje privatniku in hoče račun na firmo. Če noče računa na firmo lahko še zmeraj plačuje kakor hoče. Prav tako tudi stranke. Prav zaradi take budalavštine so eni prvič sploh začeli uporabljati poslovne kartice...Toliko se namreč komot zapravi v kakšni boljši gostilni, s kakšno blejsko kremšnito za desert...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
prunus 20. januar 2012 Prijavi Deli 20. januar 2012 No, pa se po nekej časa spet oglašam; Aliana, še od mene čestitke za s.p., pa vso srečo, jasno. Marsa, tebi pa pošiljam pozitivne misli, sej bo, na koncu se vse uredi tako, da je najbolje za vse. Danes sem mela res po dolgo časa en dan, za katerega lahko rečem, da je bil res fajn. Najprej jasno šola, spustimo to, potem sem šla pa si pogledat od enega frenda fotografsko razstavo in potem srečala še ene 3 ostale, sem jih spoznala prek bivšega, pa smo se tko dobr zaštekal da se še zdej dobimo na vsake tok časa, res so super. No smo šli na en čaj in potem mal okrog po Tivoliju, se sprehajat pa si grafite ogledovat (umetnost je umetnost). Potem pa na bus domov, sem pa srečala tut enga frenda s katerim se nism že cca. dva meseca vidla, pa sva mela ravno čas mal podebatirat, je blo fajn. Uglavnem, dons mi je nekdo-tam-od-zgoraj dal jasno vedt, da mam polno ljudi, na katere se lahko obrnem, kar sem ubistvu res rabla. Zdej pa brat! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 20. januar 2012 Prijavi Deli 20. januar 2012 Davčnih blagajn še nekaj časa ne bo...tak ukrep je pa bolj prizadel majhne in srednje podjetnike in ne tiste velike al pa tistih, ki mutijo z denarjem po ciprskih in ne vem kakšnih še bankah. To velja samo, če privatnik plačuje privatniku in hoče račun na firmo. Če noče računa na firmo lahko še zmeraj plačuje kakor hoče. Prav tako tudi stranke. Prav zaradi take budalavštine so eni prvič sploh začeli uporabljati poslovne kartice...Toliko se namreč komot zapravi v kakšni boljši gostilni, s kakšno blejsko kremšnito za desert...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif Sva se z očitommal pogovarjala o tem in ugotavljala, da zmajo bit to kake mučke bank .. kdo ima kaj od tega .. če rabiš na firmo račun, ga moraš itak dat v evidence in ne moreš kaj dost bluzit .. če pa ne, pol pa tole ne velja .. banke imajo pa precej od tega, da gre vse preko plačilnih nalogov in kartic, ker lahko potem lepo fino plačujejo provizijo ... sem si zrihtala biznis maestro in takoj zahtevala še sms ob vsaki transakciji zraven izkušnje Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.