Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 27

Marsa

Recommended Posts

sam tolk, da se mal javim

operacijo preživela x;)x

oddala diplomsko x:)x

zdaj pa mal počivam, ker pač moram

sicer pa vse ok

lep večer vsem

Bravo. x;)x

Tako naprej, boš videla da boš uspela. :palec:

Diplomska bo pa tudi kmalu potrjena oz zagovor. xDDx

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!
Deli na socialnih omrežjih

:vragec:

bohdej..... x:)x

noch minila....after tut.... x:)x

zdej pa kava....pa kak perchek pol....no.....pol pa dalje.... x:px x:px x:px

bemu.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

cmok....cmok....cmok.... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Nimam pojma, kakšne "rožice" bi tu pomagale.

Vem pa, da se da pomagati v kakšnem kozmetičnem salonu z laserjem.

Kaj boljšega ti ne znam svetovati.

Kako so sploh nastale te kapilare, ali je to podpludba, ali so izstopile same od sebe.

... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe...

morgen.... x:)x

pa smo ga!!!!....pa smo ga!!!!..... :hepko: :hepko: :hepko:

konc vikenda... x:)x

se bo prlegl ves teden frej bit.... x:Dx x:Dx x:Dx

bemu mam fajn sluzhbo... x^x

pa prou posebi morm shefe pohvalt.... x^x x^x x^x

zlomk....tralala

cmok...cmok....cmok.... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Guest VilaSonca

Mysti tole je dedno in še tanko kožo imaš, ta je k pokanju kapilar nagnjena še bolj. izogibaj se kakih tonikov in pen z alkoholom. nobenega alkohola. tudi mraz, vočina, vse to škodi. to je pač občutljiva koža, zato z njo tudi moraš ravnati nežno.

z laserjem se danes da skoraj vse odpravit, vprašanje pa, kako je kaj to zdravo ... toliko let spet ni aktualno, da bi se vidle posledice .... ne vem no, če si pol vse rdeč, vnet, če je glih zdravo ...

Eh pa je spet nedelja... Lih prispela v Lj in gledam TV. Pa še dežuje...

A se je kdo že cepil proti klopnemu meningitisu? Kje se to cepi? Kakšne informacije? Vem za Parmovo, ampak me zanima, če se še kje...

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Hojla vsem,

Mysticna, probaj ajdov caj, meni ljudje porocajo, da ful omili tezave....

ja, res je problem s kortikosteroidi, ki po eni strani pomagajo, po drugi pa zelo tanjsajo kozo...zato ne morem verjet, da se narod tak veselo maze z Elocomi, Aflodermi in podobnimi sr*...pa se boge mulcke mazejo, ker treba vsak mozolcek skrit :xx!: ...

ej, mysti, zate vem, da si zdravila rabila, zato to ni letelo nate :palec: xDDx ....

drugace nic pretresljivo novega :inocent: ...vesela, ker je zunaj ze soncek...pomlad, pa toplo, juhuhu...pa cemaz in koprive, pa trobentice, pa regrat za veselo jemo x^x ...bo glih jutri cemazeva juhica x:px ...

ja, drugace pa moj mozek v petek praznuje 40 xsrcx xDDx ...sem imela v mislih kaksen izlet v Benetke, kot darilo, pa bi se morala spravit na agencije , pa sem zaradi bolniske se vedno nemobilna :o|o: ...

ma kdo se kaksno idejo, kaj bi mu lahko podarila ?

bodite v soncku

Mojca

Bom kar tule povprašala, ker upam, da boste prebrale :)

Kaj pomaga pri popokanih kapilarah? Ali sploh kaj? Kakšna krema, tinktura divjega kostanja? Karkorli prosim, ker sem obupana ...

Zakaj to sploh nastaja? :sori:

Imam pa grozne dneve .. včeraj imela nesrečo z vrelim oljem, na srečo sem nosila očala in ne leč, ker drugače bi se mal drugače končalo, ne samo z eno opeklino .... no ja. Niso moji dnevi ...

Pozdravček vsem pa res prosim za kakšen nasvet :D

Če so drobne, ala "pajkova mreža" (=varice) predlagam Fade out leg treatment. Meni je uspešno obledela varice na stegnih. Kje pa maš te kapilare - po obrazu?

Še nekaj linkov:

http://www.fadeout.com/

http://med.over.net/forum5/read.php?79,1851174 tukaj pa ene niso tako zelo zadovoljne. Jst sm preizkusila omenjeno kremo za noge, kako se podoben produkt obnaša na obrazu, pa žal ne vem (niti una za podočnjake). Kupila sem pred leti v lekarni (al je bil Sanolabor?), anyway, je kr draga zadeva, sam meni je na stegnih pomagala (res pa je, da sem imela zelo malo teh varic, ni bila kaka "epidemija" oz fuuul tega).

Laser je pa tko; eno tako razpokano kapilarico sem mela na obrazu, blizu očesa in mi jo je dermatolog zakuril/požgal z laserjem. Zadeva je scvrknila in se odluščila kot mini hrastica. Meni se ni nikoli več ponovila. Kolegici pa se kapilare "vračajo" - tp, gre na laser, ji požgejo kapilarce (ok, dve je mela), sam se ji na skor istem mestu pojavita novi. Tko da se je pač sprijaznila in uporablja korektor.

Ajdov čaj, hm hm, men pa ni bil dober za pit (tko da sm ga pila kao sam enkat pol pa ne več), tak "kruhast" okus je imel (nisem sladkala), drgač pa ajda (in ajdov čaj) krepita stene žil, kapilar in s tem so bolj prožne (in ne razveznjene kot vene). Upam, da si se mazala s korti kremo (in ne, da si jih jedla), ker pol zna bit, da boš tut prej krčne žile fasala. Za te je pa odličen divji kostanj x^x Jst ga jeseni naberem, olupim rjavo kožo preč, naseckam na mini koščke, posušim in stolčem v prah. Jem po noževo konico na dan, kak mesec (zarad krčnih). Veliko boljše :palec:

Tipka, predlagam vikenda obisk term v Lentiju na Madžarskem; kolegica je 14 dni nazaj bla tam z možem in se je fantastično imela, ker še ni sezone. Apartma za dve osebi s polpenzionom (zajtr, kosilo ali večerja) na dan stane 28 eur s tem, da imaš prost vstop v VSE bazene in VSE savne. Kaj češ lepšega, kot razvajanje v dvoje :2src: pa še sebi se lahko posvetita ( ni nekih "motilcev" otrok, hiše ipd., total odklop). Aja, masaža telesa košta 7 eur xDDx V Lentiju je baje polno Mariborčanov in tega, tko da v Moravske hodijo sam še Ljubljančani, ker tapametni hodijo v Lenti x;)x

Sploh pa si ti tam blizu, Benetke so pa zeeeelo daleč x;)x

Sam ideja x:o)x

Preživela vikend delavno (opet, že 3 na spisku); spet sva z xsrcx belila, tokrat dnevno v sončno rumeno (provzaprov je barve Post it listkov, in je zdej tak "provansalski" vtis), nama je še od prejšnjega vikenda ostala rumena barva (s katero sva pleskala spalnico, pa še ogromne make - stenske nalepke sem nalimala in zdej sploh ne grem več iz spalnice x;)x ), sem jo preveč namešala (in zraven ugotovila, da je mešanje barv oz odtenkov zelo podobno kuhanju, dodajaš barvo beli, zraven mešaš kt za palačinkem in gruntaš, a je že taprav odtenek, gostota al še mal) anyway ker je stanovanje obrnjeno na V, je zjutraj krasen sonček, popoldne pa senca in jst kot depresivno bitje rabim sonce, ergo rumena torej, sm mal zgoljufala psiho :vio:

Študiram, da bi tuky nalimala ogromne cvetove sivke, sam je draga tale zadeva nalepkaška, 30 ojrov hočejo zanjo :vragec:

Včeri sem pekla kruh in borovničev štrudel, popoldne pobirala veje od obrezanih dreves pr xsrcx starših, spet smo obrezovali, pometali in se prirpavljali na pomlad.

Aja, pa regrat sm jedla, z ocvirki x8Dx

Nabrat ga pa nisem mela cajta, je prej začelo deževat :C:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Tipka, predlagam vikenda obisk term v Lentiju na Madžarskem;******

Preživela vikend delavno (opet, že 3 na spisku); spet sva z xsrcx belila

sem šla pogledat njihovo stran in moram reči, da navdušena x:)x

razmišljam, da ko se bom naslednjič spravljala v toplice, da bom šla sem pogledat, do zdaj sem hodla v tuheljske

a ni fajn belit :vio: pa mešat barve in to x:Ix

aja, včeraj se spravla regrat nabirat. nekam malo ga je še, samo za kosilo pa bo x^x

lep dan vsem x:Xx

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

sem šla pogledat njihovo stran in moram reči, da navdušena x:)x

razmišljam, da ko se bom naslednjič spravljala v toplice, da bom šla sem pogledat, do zdaj sem hodla v tuheljske

a ni fajn belit :vio: pa mešat barve in to x:Ix

aja, včeraj se spravla regrat nabirat. nekam malo ga je še, samo za kosilo pa bo x^x

lep dan vsem x:Xx

samo beljenje predstavlja eno petino vsega dela; večji delež oredstavlja priprava in potem pospravljanje in pucanje. Ob polnoči, ko so se že viktorji zdavnja končali, sem jaz pucala okna (prah se je nabral, čeprav so bila zaščitena s folijo/plastiko).

Še neky morva spleskat, pol bo pa mir za vsaj 5 let x^x

Lenti je super, jst bom tut mojga xsrcx tja shecala x:px sploh mi je všeč k je za kolesarit, pa energijski park, pa...na Madžarskem sploh še bla nisem xrolleyesx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Lenti je super, jst bom tut mojga xsrcx tja shecala x:px sploh mi je všeč k je za kolesarit, pa energijski park, pa...na Madžarskem sploh še bla nisem xrolleyesx

Mene si tud navdušla s Termami xDDx Sem šla tud sama gledat njihovo stran, zgleda čudovito, še posebej Beauty farm x8Dx s savnami in masažami...pa znamenitosti okol...

Savne me privlačijo kot ne vem kaj ta čas...bila prejšnji teden v Olimju...super savne res! velike...(to mi je še posebej všeč), več vrst parnih, finskih, solna savna...2 whirpoola, z vročo vodo, še posebej navdušena nad zunanjim x;)x in prostori za počivanje so pobarvani z različnimi živimi barvami :palec:

e, fino x:px :palec:

mene je navdušila kolegica iz službe; še posebej sem bila paf nad cenovnimi ugodnostmi. Pa blizu je tudi, iz Lentija do LJ sta z možem z os.avtom porabila 2,5 ure.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Madona se vam dogaja

Stanovanje v novi podobi, toplice.............

Jaz se lahko pohvalim z zelo lepo nedeljo v Rogaški slatini.

Otroški festival folklore.

Sam v toplice pa tja ni za it, ker so dragi ko žafran.

Narod je pa maksimalno prijazen.

Svaka jim čast.

Slike sledijo, ko poštudiram kako jih iz telefona spravim na komp (misija nemogoče, ker očitno manjka program ki se mojega računalnika ne prime)

Hoj,

v soboto sem cel dan poležavala, jedla in se smilila sebi ter jezila.

pridejo taki dnevi, se nabrere, pa misliš da ne zmoreš...

in sem se zbudila v sončno nedeljo ... in sklenila... da bom kupila stanovanje.

kar me je tako navdihnilo, da sem šla danes v agencijo in banke se pozanimat, ... ter ugotovila, da ni pogojev zaenkrat .

torej čez leto, dve, tri...

sem pa dobila v najem eno stanovanje v NG, eno leto, pogodba, možnost nakupa... kdo ve... kaj se lahko še izcima.

NG- here I am. xDDx

No fajn če ima kdo voljo kupovat stanovanček.

Kapo dol, ker se meni tudi ne izide, pa še nekaj časa se mi ne bo.

http://www.shrani.si/f/3b/yV/1InDPgx4/ara-059.jpg

obljuba dela dovg.

Pomanšala sem jo, upam da ne bo preveč velika prišla na koncu ven.

Naši otročki na festivalu folkore

Naša ta mlajša tudi pri folklori. :) So lani v Celovcu še pred Haiderjem plesali.

Midva sva tudi malarja-zadnjič kabinet v toplo rumeno pofarbala, za jedilnico kupila dva odtenka oranžne(naj se ljudje torej najejo -ker oranžna menda vzpodbuja tek). To še sicer nisva pofarbala, ker ni časa zdajle.

Gruntam kaj bi z dnevno - ker prevladuje modra barva - modra sedežna, modra preproga, modre zavese. Nekaj rumenega bi morala dati zraven, ali vsaj vanilijo..da malo otoplim zadevo. Oranžna se mi zdi preveč.

Tile veliki maki so pa :palec: super ideja. ne reci trikrat pa bojo še v hazole prišli.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Včeraj se mi je ratalo zastrupit s kemikalijo za čiščenje tal (Ajax). :sick: Sploh nisem porajtala, potem pa me zagrabi hud glavobol, pa sinusi zatečejo in v pljučih me začne žgečkat. Šele čez nekaj časa pogruntam, da me skoz moti en vonj - to je bil pa vonj, ki je ostal po čiščenju. :o|o:

Danes se zbudim, glavobol in oteklina še tu. Razstrupit se bo treba. xrolleyesx

Gonna rise up

Burning back holes in dark memories

Gonna rise up

Turning mistakes into gold

Per aspera ad astra

morgen.... x:)x

fletkan tole bit tkole frej.... x:)x

ampak sam do sobote... :sori:

pol pa spet shus od celga tedna.... x:px

ampak....pol sm se pa zdilu na shihtu de sm spet frej.... x:)x x:)x x:)x

she zadnje smuchanje izkoristit... x^x

zlomk....tralala

cmok....cmok....cmok.... x:)x

hoj,

testiram svoj laptopčekič in net dela! wow... imam mobitel instant internet, dvakrat sem ga nesla nazaj v trgovino, da mi uštimajo.

zdaj sem zadovoljna... ta večna krivda, kaj čmo... ker se kmalu selim- res... izbrali so me med 14timi kandidati za plac, očitno je božja volja in jaz to zmorem, pa še kaj drugega.

zdaj bom še malo počakala, jutri podpišemo, tukaj bom lahko za dlje časa, dokler si ne nagrabim dovolj (namenski varčevalni račun) za svoj plac. napredujem. pa še blizu doma sem, če bo kaj narobe. bom mela varstvo za tijico in loliko. imam še rončota. torej- folk--- jaz mam tri psa! AAAAA A

ma ne me jesti...svašta, jaz... in trije psi v gozdu... šibamo... moooooooooaaaaa aaaa... my dreams come true

im so happy, da sem se morala prijavit na forum. xsrcx vsi ljudje imamo svoj smisel in pot. vztrajnost se izplača. za ta plac---- sem morala odpreti s.p. se trikrat preseliti, enkrat biti s psi brez strehe nad glavo, dvakrat si izposoditi avto, oziroma štiri krat! dvakrat šibala k nosorogu, in domov. dila enkrat prizadeta, odprla poslovni račun, začela pičkat keš in tu smo zdaj. tečaj opravila, še nekaj izpitov imam za zdelat, bila na lepotni kirurgiji (šepaše), ....KJER JE VOLJA TAM JE DNAR.

LPP

Yes! Peru se končno skristaliziral. gremo x^x kolk je pa tole živcev šlo za brezveze...

zdaj lahko začnem počas pakirat x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Yes! Peru se končno skristaliziral. gremo x^x kolk je pa tole živcev šlo za brezveze...

Kraljica kastiljska in aragonska, nas je pooblastila, da vas blagoslovimo, na poti Reconquiste in vnovične kolonizacije in rekatolizacije teh poganskih plemen, ponesite slavno ime Španije in prinesite vse zlate malike da jih pretopimo v hvalnice Gospodu.

Ko boste pakirali, ne pozabite vzeti kislo zelje, da vas obvaruje pred skorbutom, naoštrite meč katoliški in helebardo.

Zdaj v roke kopje, zdaj naj zapoje buzdovan, Ink brezbožni na grmadi bo požgan.

Mens sana in Inquisitio hispana

Gloria in excelsis Deo

Glória in excélsis Deo

Et in terra pax homínibus bonæ voluntátis.

Laudámus te, benedícimus te, adorámus te, glorificámus te,

Grátias ágimus tibi propter magnam glóriam tuam,

Dómine Deus, Rex cœléstis, Deus Pater omnípotens.

Dómine Fili Unigénite, Iesu Christe,

Dómine Deus, Agnus Dei, Fílius Patris:

Qui tollis peccáta mundi, miserére nobis;

Qui tollis peccáta mundi, súscipe deprecatiónem nostram,

Qui sedes ad déxteram Patris, miserére nobis.

Quóniam tu solus Sanctus, tu solus Dóminus, tu solus Altíssimus, Iesu Christe,

Cum Sancto Spíritu in glória Dei Patris. Amen.

Odlično.

:palec:

Naj ti bo pot prijetna, bivanje v užitek.....

PS: Kano imam še na zalogi, tako da se ti s tem ne bo potrebno ubadati x^x (malo za hec in dobro voljo) xDDx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...