Mihela 21. februar 2012 Prijavi Deli 21. februar 2012 jaz mojim tamalim , pa tudi sebi ko sem bolana stisnem eno limono in tisti sok zmešam z žličko ali dvemi medu, sploh ko je tudi grlo bogo. Meni je čist fino, pa srednji deklici tudi, ostali se pačijo, vendar se vseeno popije in dela čudeže. Seveda pa to ni za dojenčke. Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 21. februar 2012 Prijavi Deli 21. februar 2012 najprej, z želodcem je vse ok Problem je glava, v kateri je zabetonirano, da je limonin sok u iber kisel; vendar če bi imela na izbiro al čisti limonin sok al amaroli, vam s 95% verjetnostjo zagotavljam, da bi dala prednost limoni, pa tut če je nebio Po drugi strani pa, če bi blo zelo resno (rak al kej podobnega), bi znala pa tut amaroli prakticirat.Sam pol bi kušvanje verjetno odpadlo zakwa kušwanje odpade?a se voda tut samo na izviru pije... iz flaš pa kozarcov pa nč več sploh pa... če se amaroli izvaja, dokler je z zdravjem vse uredu... pol ne moreš amarolija kdaj izvajat ko kej z zdravjem ni uredu-ker do tja sploh ne pride... ampak to trdi še marsikdo za kako svojo njuejđersko pogruntawščino... samo tale urin je menda zelo prewerjen. pa slina tudi... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 21. februar 2012 Prijavi Deli 21. februar 2012 Cookie, za rano na želodcu pomaga zjutraj na tešče en požirek olivnega olja. Po enem mesecu se zadeva popolnoma pozdravi.Če pa je šla ljubezen skozi želodec, pa pomaga macola po glavi . x:Dx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. februar 2012 Avtor Prijavi Deli 21. februar 2012 Haj. nekaj mi šteka komp in sem ga včeraj resetirala parkrat pa kar izključenega mela itd., pa ni nič boljše, pa miška mi šteka, zamrzuje, kljub temu da sem jo zamenjala (začuda sem našla eno kar tu gor že) in me to totalno živčno dela.Poleg tega me pa tolk glava boli že pol dneva, da komaj gledam (pa čeprav sem bla zdaj mal zunaj, kao da mi bo zrak pomagal).Že zjutraj sem se taka zbudila, kot bi me kdo vso noč mlatil, pa čist počasna, utrujena, tko da sem dons tud najtežje delala (ampak vseen velik nardila pa še nekaj se je zamešalo in sem mela še več dela)...Pa še zebe me, kar trese... Drugače pa vsak dan pač delam, sicer sem čist zmatrana, sam vseen kar uživam, mi je res super tole uletelo.Prav kulsk se mi zdi.Drugače pa nisem preveč družabna in takšna, zame je pomlad čist en tak čas mal čuden, pravzaprav ne šizim na pomlad pa še svetloba mi ni prava. Vseen je pa fajn da je sonce in več svetlobe, človk rab mal tega po vsej zimi in temi in vsem.sam men je vseen pomlad mal depresivna (mogoče še bolj zato, ker je kot bi blo sonce v 12. hiši, pač tik pred vzhodom). Dons je mlaj v ribah (na takle položaj sem bla jaz rojena pa tud je blo rpestopno leto). Upam da ste vsi zdravi in ok. aja letos sem bogato povečala povprečje krofov na leto, ker bom dons pojedla že četrtega. (drugač povprečno pojem 1/2 krofa letno ) Lep preostanek dneva. aja Zalaya, ful sta carska! (sem si te pa čist drugač predstavljala, sam zdej več ne vem kako - k je pač zdaj logično da me ti vprašaš, kako) 1 2 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 21. februar 2012 Prijavi Deli 21. februar 2012 Čaki, a je že pomlad al kako? Uf ... Se že za 50% boljš počutim Ma v bistvu se res, sem imela še en day off danes (je nona si vzela frej dan in sta imeli s tamalo doooolg pohod po mestu), jaz sem pa še malo prespala, se crkljala s čajčki, vodo, limono, pomarančami (po TKM so pomaranče hladne in pri prehladu niso glih najbolj pametne, če je tist mrzel, tekoč prehlad .. če maš pa vročino, pol so pa menda kul, ker mal hladijo .. in sem izkoristla in se basala z njimi )Pol sem si pa še dolg aroma tuš privoščila (ni se mi dal kopeli delat pa sem samo zaprla odtok in kapnila spodaj par kapljic mete in se zaprla not .. pa tuširala .. in je čist fajn vonj prišel do mene) In sem že ful ful boljš Tko da kljub temu, da jamram, da sem že tretjič v pol leta bila bolna z vročino, je pa vseeno fajn, da vse mine v 3-4 dneh, namesto da bi se mi pol celo zimo vleklo .. Pa Nosebuddy mi je ušesa rešil po moje .. me je nekaj kljuvalo not, kot da me hočejo bolet, ker sem imela vse zabasano .. in sem šla ob 3h ponoč si čistit nos z enim litrom tople vode .. in je bilo takoj boljš v bistvu grem zdajle ponovit, dokler T. še spi ... pa tamala me je ful vesela kar zažari, ko me zagleda .. zadnje 3 dni me je bolj od daleč gledala in samo na hranjenje hodila, pa še to sem si roke prej razkuževala in bolj stran gledala, da nisem vanjo spuščala živali .. se je pa zato z očitom tolk več družila Aja, Cookie, nisem nikol razmišljala, da bi bil to problem Krofi so en redkih cukrov, ki sem jim ne morem upret in se mi vsake tolk tako noro zluštajo, da sem se sposobna vsest v avto (ok, na motor) in zapeljat do Trojan Tko da imam raje kakega v rezervi v zmrzovalniku za take primere .. ga lepo dam na nekih 100* pečt/odmrzovat v pečico in pride čist super, še malo hrustljav po vrhu .. Pa tale Viki (naj slaščičarna na našem koncu) jih dela samo okrog pusta in so res dobri in niso enormno veliki, tako da jih potem nabavim ene 10 in dam v vrečke po enega, da imava pol crkljanje vsake tolk .. 3 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 22. februar 2012 Prijavi Deli 22. februar 2012 Heh - ko si ravno vprašala Cookie - kam se da trideset krofov? Nimam pojma. Štirje odrasli pri hiši, vsi sladkosnedi...recimo, vsak dva zjutraj pri kavi - je to osem...pa pol pred tv vsak enega..je dvanajst...pa gospodič za hude cajte še dva...pa še se kdo zapodi...in ja v enem dnevu jih je šlo dvajset, drugi dan se jih je kupilo deset, od tega se še dva valjata. Trojanski so mi malo preveliki, je pa res, da so dobri. Pa saj iz naših pekarn tule jim tudi nič ne manjka.Miške se tudi nekaj potikajo )) No in včeraj nas obiskala Mala Rusa - mate kaj za naso bogo Luso???)) tak mala je bila...Ja v naših krajih res pust živi. Je lani mi rekel en bosanski šofer, ki je prvič videl kurante kako so ga šibali po cesti, da je skoraj s ceste zapeljal...(šta je ovo, majke mi) in potem klical naokrog, da so mu povedali. Tak, da je moje obnašenje tokrat čisto a tipično za naše kraje...No bi pa skoraj včeraj pristala na Čukih in Kingstonih - skoraj...sem si že celo popoldne prepevala...šc izza ovinka...pol pa...ne morem it, ker se morajo eni zgodaj vstat...in smo že v letih, pa tole zgodnje vstajanje ni za nas. Celo maske sem našla - hudiček(jaz) in padli angel(on)...ah jbg..bo za drugo leto. 3 Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 22. februar 2012 Prijavi Deli 22. februar 2012 Živjo! Zame je bil 17. februar en tak preobrat na pozitivo... sprejeta sem bila v službo (za šest mesecev), administracija... pol zvečer odprem fejsbuk iin najdem objavo od frendice da podarja karte za shaolin kung fu predstavo, in itak da sva šle naslednji dan v Ljubljano... vmes sva se še dobile z drugo frendico ki mi šiva hlače, da sem pomerila, spotoma pa mi je še eno trenirko zrihtala k jo ful rada nosim (od adidasa). Pred halo Tivoli pa potem ful gužva, ma sva vseeno uspeli prit pravočasno na predstavo, ki je bila ful carska celi dve uri (+ 20 minut vmes odmora). Sem si jih ful želela videt v živo, in kljub oddaljenosti (tribuna) sem jih lahko čutila, tudi v dvorani je bla pozitivna energija, kot da bi prej energetsko očistili prostor. Včeraj sem napravila zdravniški za službo... mi je taka faca zdravnik, se lahko ful pogovarjava o duhovnosti... večina folka ga ne šteka, meni je pa fajn.Mi je rekel da naj začnem bolj pozitivno mislit, da vse to kar se mi dogaja (bolezni, operacije), da je to posledica misli... ja, sej to vse vem, samo je še treba udejanit... so me pa šaolini tudi spomnili na veliko stvari ki sem jih že znala, pa malo pozabila... sem prav začutila drugačno energijo v sebi... notranjo moč... Pa pomladni dnevi so že čisto kle pri nas, vsak dan je bolj toplo na sončku... Uživajte... 6 1 Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 22. februar 2012 Prijavi Deli 22. februar 2012 ... Krofi ... Viki (naj slaščičarna na našem koncu) ..ha, poznam Vikija s krofi, ja. Pa baje ima tortice ravnotako že od zmeraj wow včer zvečer sem enkrat gricnila v Vikijev krof, namenjen glih tok, da sem ga pokusila. Sem popoldan pojedla en star krof (še od nedelje, pa stran ga neomo metal), pa mi je bilo pol slabo cel večer, amapk Vikijev krof sem pa "morala" pokusit Dober je bil, mi je všeč, ko je manjše velikosti - glih taprave, no Heh - ko si ravno vprašala Cookie - kam se da trideset krofov? Nimam pojma. Štirje odrasli pri hiši, vsi sladkosnedi...recimo, vsak dva zjutraj pri kavi - je to osem...pa pol pred tv vsak enega..je dvanajst...pa gospodič za hude cajte še dva...pa še se kdo zapodi...in ja v enem dnevu jih je šlo dvajset, drugi dan se jih je kupilo deset, od tega se še dva valjata. Trojanski so mi malo preveliki, je pa res, da so dobri. Pa saj iz naših pekarn tule jim tudi nič ne manjka....za trojanske krofe rabi človek že tavelk krožnik, pa vilice in nože, da ga sploh lahko poje. Men osebno so tut preveliki, ga zmeraj delim. No, razen, če nisem sestradana, pol požrem celega. Na splošno pa nisem nek krof fan *******Ale, čestitke za službo ********Jaz tudi bila včeraj prava crkovina. Mlaj al kaj ste rekl; imela take fine namene mal po kuhinji poordinirat v smislu redoljubja, pa sem se po tuširanju sam mal dol ulegla - da pridem h sebi - no zbudila sem se ob 22h in se samo prestavila v posteljo. Je bilo treba zato danes zjutraj narest, kar včeraj nisem Ta teden spet nadomeščam sodelavko tule v službi :xx!: porkafix laudan, pa tristo kosmatih Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. februar 2012 Prijavi Deli 22. februar 2012 včer zvečer sem enkrat gricnila v Vikijev krof, namenjen glih tok, da sem ga pokusila. bla bla... toj blo zato, sam da ga zažiraš, pa tut, če ti škoduje. baba ko baba. in itaq si mela usaj njegowe gate gor, če ne tut srajco... uno... do kolen Ale, čestitke za službo ********js tut Ta teden spet nadomeščam sodelavko tule v službi http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif ja sej. delaš za dwe, pa še zmer maš cajt ircat... bom raj nehu... porkafix laudan, pa tristo kosmatih drži Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 22. februar 2012 Prijavi Deli 22. februar 2012 Tortice - čokoladna je naj, naj, najboljša torta, kar jih obstaja višnjeva je tud dobra ... pa pite, jaz ponavadi na tem pristanem ... češnjeva ali slivova, kadar se počutim klasično, kadar mi paše kak drugačen okus pa makova, skutina .. rabarbaro imajo tud pa še en kup okusov ... (pa če boš kej tam okol, zdaj ko sem tolk reklame nardila, poklič, se prisprehodim mimo ) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. februar 2012 Prijavi Deli 22. februar 2012 (pa če boš kej tam okol, zdaj ko sem tolk reklame nardila, poklič, se prisprehodim mimo ) ni treba, da kliče... sej jo boš slišala fajn se mejta- mejte uglawnem... 1 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 22. februar 2012 Prijavi Deli 22. februar 2012 bla bla... toj blo zato, sam da ga zažiraš, pa tut, če ti škoduje. baba ko baba. in itaq si mela usaj njegowe gate gor, če ne tut srajco... uno... do kolen ja sej. delaš za dwe, pa še zmer maš cajt ircat... bom raj nehu... gate in to še tuje fej in fuj srajce nisem imela, ker nima(m) nobene zlikane.Od dragega rada oblečem sam pasje hlače in pasjo bundo, k se mi svojih ne da vlačit zraven ...(pa če boš kej tam okol, zdaj ko sem tolk reklame nardila, poklič, se prisprehodim mimo )okidoki Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 22. februar 2012 Prijavi Deli 22. februar 2012 Že drug dan zapored sem med vožnjo v službo videl lisico na jasi ob avtocesti, malo pred bencinsko pumpo Voklo. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angelit 22. februar 2012 Prijavi Deli 22. februar 2012 Danes sem bila na Kekcu-en hrib nad Gorico. Je bilo opasno. Zvečer sem zmenjena, gremo malo ven. Se bom morala naklepetat. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_biggrin.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 22. februar 2012 Prijavi Deli 22. februar 2012 a ste opazili, koliko dvojk je danes v datumu? kar pet od sedmih možnih! To gotovo nekaj pomeni meni se pa doma že malo fuzla. Upam, da čimprej dobim kako službo, da odpeketam od doma. Saj mi ni nič hudega, sploh ne, a mogoče je ravno to štos. Počutim se kot zavit v vato in povsem odveč. Rabim izzive! Treba bo malo bolj resno prijet stvari v roke. Energije je kar nekaj več, kot jo je bilo včasih, zahvaljujoč fitnesu, pa tudi telo se hitreje oblikuje, kot pred leti, ko sem šele začel. Mišični spomin je res odlična stvar Na fitnesu sem spoznal zaročenko trenerja hokejskega kluba na Jesenicah. Danes pa berem v novicah, kakšno štalo so mu naredili, so mu kar po pošti sporočili, da mu odpovedujejo pogodbo Res me je globoko sram, na kakšen način se gre menedžment kluba biznis :xx!: sramota! Meni je nerodno zaradi njih Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. februar 2012 Avtor Prijavi Deli 22. februar 2012 Že drug dan zapored sem med vožnjo v službo videl lisico Lisica!! jaz sem bla čist... presenečena, ko sem jo vidla v živo... ker je bla po eni strani čist drugačna, po drugi pa čist ista kot v pravljicah oz. ilustracijah (kot ježek, ta je tud tak, čist isti z unim noskom )...No in so ful plašne v bistvu (vsaj ta je bila)... to je bilo na meji iz Graza... in so jo cariniki že poznali in je prišla zraven... totalno lepa in RES čist oranžna!! nisem mogla verjet, kakšna v bistvu elegantna živalska osebica... .......... Danes sem imela zelo učinkovit in kul dan (po tem, ko sem bla včeraj čist boga, bolela glava, kašljala, čist švoh, spila ful čaja, se potila... sam pol sem se pa stuširala pa naspala...) in sem bila na nogah in ful ultra našponana od 6:40 do 18:40, se pravi 12 ur na polno... ... všeč mi je moja zobarca. res fajn da sem po naključju nanjo naletela. je bla zadovoljna, kako sem si sam z žajbljem spedenala dlesen (zobe imam b.p., sam dlesni mam občutljive, sluznico, to mam od nekdaj...).pa tud leska mensezdi zdaj cveti pa mam mal tak nos pa angora oči . se čuti prihajajoča pomlad, še men je kul, k ne šizim. (aja miško sem očitno uštimala. ene parkrat sem resetirala pa mal prčkala pa clo en un štilček sem nekaj premikala, je bil mogoče za 0.01 mm 'zvit', premaknjen... skratka in zdaj dela... sej ne vem če je blo to. ko sem bla majhna, sem tud ure *popravljala*. pač niso delale, pol sem jih pa razšraufala pa mal poprčkala not, pol so pa kar delale. ) Mejte se, lep večer! 1 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 22. februar 2012 Prijavi Deli 22. februar 2012 ko sem bla majhna, sem tud ure *popravljala*. pač niso delale, pol sem jih pa razšraufala pa mal poprčkala not, pol so pa kar delale. ) mislim, da bi čist zate bil ta zadnji film od Scorceseja: Hugo posnemi si ga, sem prepričan, da ti bo všeč Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 22. februar 2012 Prijavi Deli 22. februar 2012 Pomlad Pust bi letos skoraj odšel neopazno mimo mene...včeraj zazvoni pri vratih, vzamem v naročje našo trimesečno kokeršpanjelko , odprem vrata in pred nos dobim prazen klobuk in nasmeh šestih maškar........se opravičim, da so me zelo presenetili (v hiši ne premoremo niti enega krofa in samo 1 € gotovine..POS terminala pa maškare še ne nosijo s seboj ) in da nimam ničesar za dar...pa se oglasi mala in pravi: " Imate kužka! "...ja imam, ampak tega pa ne dam.... Sem jih prosila, naj se oglasijo danes, ...sem šla dvignit 20 € ...včerajšnjih maškar pa ni....ostaja grenak priokus 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 22. februar 2012 Prijavi Deli 22. februar 2012 mislim, da bi čist zate bil ta zadnji film od Scorceseja: Hugo posnemi si ga, sem prepričan, da ti bo všeč kak 'posnemi si ga', kaj pa govoriš? te bo Acta napadla evo, samostojni podjetnik sem že delala danes, konc bolniške saj sem že čist ok, še pljuča so se mi nazaj raztegnila, ko sem včeraj še mal težko dihala .. potem smo pa vsi trije prespali celo sončno popoldne sem pa zato jutri frej, tko da upam, da bo še sonce in pride še ena frendica in se gremo sončkat v mesto al pa na Rožnik lisička pa naj ostane na jasi ... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 23. februar 2012 Prijavi Deli 23. februar 2012 kak 'posnemi si ga', kaj pa govoriš? te bo Acta napadla evo, samostojni podjetnik sem že delala danes, konc bolniške saj sem že čist ok, še pljuča so se mi nazaj raztegnila, ko sem včeraj še mal težko dihala .. potem smo pa vsi trije prespali celo sončno popoldne sem pa zato jutri frej, tko da upam, da bo še sonce in pride še ena frendica in se gremo sončkat v mesto al pa na Rožnik lisička pa naj ostane na jasi ...dokler je ACTA zamrznjena, me prav nič ne skrbi Pol, ko jo bodo pa odtajali, bo pa hudič ja. Potem lahko internet kar izklopimo, ker ne bo ne filmov, ne glasbe, ne youtuba, ne e-books, padli bomo lepo nazaj v kameno dobo, če bo pa kdo poskušal ven štrleti, ga bo pa doletela milijonska kazen in par let na Dobu hvala lepa za tak lajf Si pa ne pustim kratit pravic, da "ukradem" vse, kar me zanima huh, LiliMai,kramp pa lopata, ja, me bodo takoj napadli, da delam na črno, zdaj, ko ni nobenga gradbenega podjetja več med živimi, da bi se nanj zgovarjal. Lahko pa ustanovim svoj s.p. Cashy, črnokopi: zemeljski izkopi po meri za vsakogar 2 Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 23. februar 2012 Prijavi Deli 23. februar 2012 A, boš delal ko črnc? itak, da! drugač tud milimetra ne prebijem čez tole zmrzlino pa zadnje čase je menda moderno delat kot črnc, da imaš vsaj za črn kruh pa še tole pomladno sonce me bo osmodilo, da bom črn ko črnc Nedvomno bo vse v znamenju črnine. Če ne drugega, je to vsaj zelo elegantna in večno modna barva Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 23. februar 2012 Prijavi Deli 23. februar 2012 Lisica je mene tudi presenetila, ko sem jo prvič videla - predstavljala sem si veliko večjo žival - v naših krajih so kar domače, tako, da smo si na ti:)) (če se spomnim, da je pred leti nas srna skozi okno not gledala). Ampak- včeraj imela napeto - utrgalo mi zobati jermen na motorju afta...pa ventili, pa kaj vem kaj vse šlo...in zdaj čakam natančno mehanikovo diagnozo, z izračuni koliko bi kaj koštalo...ali koliko bi stal drug motor...in če mi se sploh splača...ja. ne vem zakaj je tole zdaj dobro. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 23. februar 2012 Prijavi Deli 23. februar 2012 Lisica je mene tudi presenetila, ko sem jo prvič videla - predstavljala sem si veliko večjo žival - v naših krajih so kar domače, tako, da smo si na ti:)) (če se spomnim, da je pred leti nas srna skozi okno not gledala). Ampak- včeraj imela napeto - utrgalo mi zobati jermen na motorju afta...pa ventili, pa kaj vem kaj vse šlo...in zdaj čakam natančno mehanikovo diagnozo, z izračuni koliko bi kaj koštalo...ali koliko bi stal drug motor...in če mi se sploh splača...ja. ne vem zakaj je tole zdaj dobro. U, jeba tole z jermenom. Zna bit mrbit res cenejš drug motor kt pa popravilo. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon21.gif Pr nas je lisic tud dost, sam vseen je to tolk redka in previdna žival, da če jo vidš, je al bolna al pa maš veliko srečo in polepšan dan /če to ni v tvojem kurniku in s kuro v njenem gobčku/. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_biggrin.gif Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 23. februar 2012 Prijavi Deli 23. februar 2012 Stare fotke mlade lisičke 12 http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/srcoci.jpg Kva je cortkana. A to si ti slikala? Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 23. februar 2012 Prijavi Deli 23. februar 2012 http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/sorry.gif srotka Kje in kdaj se pa ti sprehajaš, da naletiš na trop lisic...no...lisičk? Čez dan nej bi ble dost neaktivne in neopazne ponavad. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.