Marsa 9. maj 2012 Avtor Prijavi Deli 9. maj 2012 Ja, je Škisova tržnica.Ful se sliši muzka itd. pa sem šla prav pogledat na net in je danes, ob 11:30 se začne, se pravi so zdaj predpriprave oz. tonske itd.se pravi ne bo slonov. jaz sem se pa namenila na tržnico (med drugim po orehe) in v čajnico, samo pride Tim že ob 13h na kosilo, tko da ne vem če mi bo uspelo, k mam še nekaj za narest. Vročine nisem imela včeraj in dons sem dobr spala in sem boljše, samo telovadla pa vseen nisem (že drugi teden, prejšnji teden sem imela tud *izgovor* ).Zjutraj me je pa galeb zbudil z značilnim krikom (namesto postovke), da je bilo skor kot bi bila na morju - ful enih takih glasov, šumov in galeb. Zunaj je pa zlo lepo, tud kot kaže bo vroče. Zdej bo že počas za kakšne kratke hlače pa minice pa to, komaj čakam da se zlosam teh raznih zimskih plaht.Samo pol ko pogledam tele bele noge pa to, si pa premislim. Zadnjič sem si hotla mal noge posončit na terasi in sem zdržala 10 minut. v senci me je pa zeblo v kratkih. ... lep dan! 2 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 9. maj 2012 Prijavi Deli 9. maj 2012 čaw zvezde.sej nimam cajta vas brat...loh vas pa pozdravim in mal objamem in vam zaželim prijeten dan. 4 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 9. maj 2012 Prijavi Deli 9. maj 2012 kolk vas je fajn brat tolko enih različnih 'lutanj'sem imela zadnje leto...da sem bolj malo uletela na lnf,nažalost.vmes službo menjala, pa sama sebe iskala povsod, tud pod mizo pa tolk enih ustvarjalnih idej, da je blo težko pri miru sedet , pa si mir dat, pa kej prečitat tukile al pa podebatirat.zdej, ko sem spet tuki, se mi zdi kot bi itak skoz' bla tuki, pa vseen čutim kolk sem pogrešala ta forum. i'm BACK 6 Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 10. maj 2012 Prijavi Deli 10. maj 2012 Dobro jutro včeraj sem malo čekirala kaj dogaja lunatkom in lunatkam,špijunla sem, no pa sem videla Aliano z otročkom in dojenje zunaj svaka čast,pa vidla, da je Cookie v pričakovanju oziroma morda tudi ona že ziba,pa še drugih zgodbic.... da notr pridem, seveda jaz se, tako kot vsako pomlad posvečam precej sebi in odnosom, ki jih gojim, nekatere skušam gojiti.za mano je leto velikih spoznanj, nekatera so bila zelo težka zame, saj se tičejo predvsem mojega ega.Včasih ga sploh ni opazit, včasih postane tipičen rjoveč Lev...grrr, ni mi všeč.Zanemarila sem v prejšnjih letih duhovnost, delo v čistem kapitalizmu me je pahnilo v neko brzino površnega življenja,da me je zdej kr včasih groza kolk dela mam zdej s sabo.Zdej treba temeljito se v roke vzet,da pridem v svoj naravni ritem in spet najdem tisti srček, ki v meni čaka na razcvet.Prav nič mi ne pristoji strah, neodločnost in podobna lažniva čustva.No, pol poti sem naredila že s tem, da sem se usedla in si priznala določene stvari. Zdaj pa pljunit v roke in gremo naprej korajžno -svet je lep xrosex 7 Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tijanti 10. maj 2012 Prijavi Deli 10. maj 2012 Zelo lepo si tole napisala, Cigancica. Se je treba kar naprej imeti v rokah, kajne. Tako kot barko na morju. Drugače te valovi in vetrovi kar nekam odnesejo. Imamo vsi enake probleme. Lepo se je prepustiti, lepo pa se je tudi usmeriti...Bodi dobro in lepo 3 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 10. maj 2012 Prijavi Deli 10. maj 2012 Cookie, čestitke malemu Razbojniku , tebi in atu, seveda. uživajte v prvih skupnih trenutkih Aliana, uživajte naš mali lump pa končno pokazal zanimanje, da bi pa tudi sam držal žlico/vilico in poskuša sam jesti. tudi vedno več korakov naredi sam pa da ne govorim o tem, kako plave noge ima. štor pa mami, najbrž se več kot mesec dni nazaj pritožila na nek sklep. in ta teden klicarila, da vidim, kako stvar poteka. so rekli, da imajo dva meseca časa, da mi odgovorijo. katastrofa. pa moram danes spet klicati v bivšo službo, da popravijo napako, ki so jo naredli. da lahko potem to dam naprej kot dokaz. tak da mi ne da s tem ukvarjat, samo ni druge. rabim denar. poleg tega pa mi pripada po zakonu. krasen dan je danes. spet. izkoristite ga. midva z n. bova spet lumpala okoli do onemoglosti aja, pa svetovni dan gibanja je danes 4 Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. maj 2012 Prijavi Deli 10. maj 2012 Druidka, uzivajta na sprehodu. Mi bomo danes na izi, smo se včeraj cel dan potepali. Evo, ena izkušnja več.. zakaj romantične pescene (mivka) plaže niso za otroke Se ustavili na plaži, da se malo posoncimo. Pa da bo T lahko malo divjala okoli po plaži, ker je tak fajn mini pesek, skoraj mivka. Ja seveda jo sleceva, poloziva na tla, evo, šibaj. T pa zagrabi pesek z eno roko in hop v usta. Medtem ko sva ji čistila eno roko, je nesla že drugo v usta in tako naprej, do histericnega joka, ker ji ne pustiva jesti peska .. Danes je bila končno ena zelo naspana noč, sva se samo 3x dojili in je takoj nazaj zaspala (smo imeli drugače zurke ob 4h zjutraj, ob 6h se pa že igrali na terasi) Čakam I da pride iz kave s frendico, pa da se tamala zbudi in gremo mal do tržnice. Cigancica, pozdravcek * Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sin 10. maj 2012 Prijavi Deli 10. maj 2012 nč, sonce je! 1 1 Citiraj http://shrani.si/f/3c/LU/qflxJd/ego-eco.jpgNe meči svinjam biserov! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. maj 2012 Avtor Prijavi Deli 10. maj 2012 Haj Cigančica, lepo da si spet okol! .... jaz sem se pa danes spomnila še tudi na eno osebo, ki je že dolgo nisem videla.Upam da se ima lepo. ............ Lep dan vsem! 3 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Popular Post Cookie 10. maj 2012 Popular Post Prijavi Deli 10. maj 2012 ammmm, zamudila cel teden LNF-ja 1.5. se je Razbojnik odločil za carski prihod. Kar je blo pravzaprav dobro, ker drugače bi bila Cookie al v dveh delih, al pa pod rušo Kot se za pravega Razbojnika spodobi, je velik (kot enomesečni doj.), težek, z velko glavo (tole ima po atu, pa značaj tudi), cele dneve šteje prste en, dva tri (dejansko jih kaže en, dva tri), ima tudi nick Mislec (ker si zmer podpira glavo v naročju tko kot un kip misleca), ko spančka pri nama, ma pa obe rokice pod obrazom - kot angelček.Vse tole ima sto posto po atu, ker če bi mel kej po men (ok, pogled ima pa res po men - tak ubijalsk zna pogledat, da me je lastnega otroka strah ) bi se drl na ves glas, ne bi čakal ama nič, tko pa začne najprej s cmihanjem, čez ene 10 min pa se začne jokat.Če pa še to ne pomaga, pol pa ena gasiiiiiiilska Včer je pršla sestra na obisk i ga je mela mal v naročju glih, ko je biu buden, pa jo je tko grdo gledal v stilu; kdo`s pa ti? kwa delaš tuky? ipd. pogledi ispod obrva Sva ugotavljali, da tale tipični pogled ima pravzaprav po najinem fotru - ta šele zna strupen pogledat Kokrkol, če bere tole (by any chance) kaka nosečka, edino geslo za finale je: EPIDURALNA je ZAKON Je blo hecno, pridem v kr.porod. (tm majo plačljivo EA, LJ je nima spljoh ), pa že prec na sprejemni rečem; guspa, jst sm sicer spisala porodni načrt, amapk ne glede na to, kaj piše v njem, jst hočem epiduralno, kr zdele, takoj, čimprej...pa je trajalo še neky cajta, da sm jo dejansko dobila,ker je anesteziolog mel urgentni CR (za nepoznavalce - carski rez - med brati imenovan sekcija )pa ko rečejo, da se ženske derejo - no, ene se, sam to je čista izguba energije - jst sploh nism mogla nič rečt med popadki, med njimi sm lah sam ponavljala epiduralna, epiduralna, epiduralna, takoj zdejle,...pred popadkom pa sam še pesjan al pa še to sam okrajšavo ps. Je mogu dragi prevajat babici kaj sploh govorim, s tem, da me je stalno spraševal kaj, kaj si rekla, nakar popizdym med premorom in mu rečem, da nej spremlja in se skoncentrira, ker res nimam energije dvakrat mu ponavljat Sem pa vso energijo usmerila samo v sproščenost vseh mišic (razen rok okej) in pa ritmično dihanje. Dela čez glavo, kje boš še mlatil okol sebe pa vpila na ves glas v glavnem, s kranjsko porodnišnico sem izredno zadovoljna, z osebjem (zdr., babice, sestre, celo en bratec je biu - s tem sem šele mela hece - strežnice), pa vse na visokem nivoju da hrane spolh ne omenjam roke mam pa zdej mal boljše, prej sm bla ko džanki zdele mam pa mikrić časa, da mal za nazaj preberem, je šel Razbojnik na svoj prvi sprehod, jaz pa dol po štengah še pridem, nazaj bi me mogl pa nest - verjetno (nimamo dvigala III.štuk je pa ful visok - šele zdej vidim ) 13 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. maj 2012 Avtor Prijavi Deli 10. maj 2012 Čestitke, Cookie!!! In srečno!!! (*zdej se pa začne *drugačno štetje* - BT in AT - je blo v mojem primeru ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 10. maj 2012 Prijavi Deli 10. maj 2012 čestitke Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 10. maj 2012 Prijavi Deli 10. maj 2012 Da bi bli zdravi pa dobro rasli! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 10. maj 2012 Prijavi Deli 10. maj 2012 Cookie za vse vas http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/wizard.gif pa ne pozabi počivati. Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. maj 2012 Prijavi Deli 10. maj 2012 Cookie še tukaj čestitke od nas treh! Viš, jaz sem pa prišla tja pa rekla vse, kar čte, samo epiduralne ne (igla v hrbet, a se hecajo ) Naše dete pa danes samo spi, ene 4 ure je bila danes pokonci. Saj je kul, naj si konkretno odpocije, midva imava pa čas za malo biznis stvari.. sem obljubila en članek pa je že par dni minilo, brez da bi kaj povohala 1 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 10. maj 2012 Prijavi Deli 10. maj 2012 hvala vsem quote name='Aliana' date='10. maj 2012, 18:50' timestamp='1336668647' post='1055631445']Cookie še tukaj čestitke od nas treh! Viš, jaz sem pa prišla tja pa rekla vse, kar čte, samo epiduralne ne (igla v hrbet, a se hecajo ) eh, čebelji pik bolj boli tole sem se moral prav prijavit, čeprav sem se zaobljubil, da se ne bom brez pravega razloga.. Draga Cookie, osladno sporočam, da ti želim veliko sreče, crkljanja in topline s tvojo bebiko.. ni lepšega od tega .. čeprav se čudno sliši, lepše je celo od pizze in tiramisuja na prazen želodec.. lepo tak post prebrat 1 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sin 10. maj 2012 Prijavi Deli 10. maj 2012 he he dobro si se držala. ammmm, zamudila cel teden LNF-ja 1.5. se je Razbojnik odločil .. lepše je celo od pizze in tiramisuja na prazen želodec.. Citiraj http://shrani.si/f/3c/LU/qflxJd/ego-eco.jpgNe meči svinjam biserov! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 10. maj 2012 Prijavi Deli 10. maj 2012 Cookie, mal z zamudo, ampak iz srca, iskrene čestitke, pa veliko užitkov vam želimhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sin 10. maj 2012 Prijavi Deli 10. maj 2012 Dans sm ograjo šival ... zgleda da je bil šivalski dan, eni smo šival, drugi so bli šivani Citiraj http://shrani.si/f/3c/LU/qflxJd/ego-eco.jpgNe meči svinjam biserov! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 10. maj 2012 Prijavi Deli 10. maj 2012 Cookie čestitam, vse dobro ti želim, Razbojniku pa en velik virtualni cmok. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. maj 2012 Avtor Prijavi Deli 11. maj 2012 aja Cookie, me zanima če ga boš klicala žwau. 1 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 11. maj 2012 Prijavi Deli 11. maj 2012 Cookie... Carjeviču, teb in očiju iskrene čestitke in vse naj naj http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/ROSE1.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/heartpump.gif 1 Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 11. maj 2012 Prijavi Deli 11. maj 2012 Dan Peeeeteeek mama si je pa prej že sama jabuk olupila. nad dobr da se je tko kul izteklo in da lohk že kej pomiga tudi, tudi zanjo, ne sam zato da meni ni treba.Marsa - super za mamo Lepo da je že OK. 1.5. se je Razbojnik odločil za carski prihod. Cookie čestitke za novo vlogo pa vse dobro tebi in malemu Razbojniku Uživajte Še dobro, da je petek danes sem že navsezgodaj nekaj zašuštrala in dobila tak odziv Šlo je samo za en list papirja, za katerega nisem vedla, da ga moram dat zraven (pucam delo nekoga drugega) in je bila potem cela panika zaradi tega Kako je treba vsako najmanjšo stvar zbirokratizirat... Reakcija na drugi strani kot da bi šlo za življenje ali smrt. Počasi je res že čas da dobim delo, pri katerem bom rabla uporabljat tudi možgane, ne samo delat po navodilih /korakih / obrazcih nekih birotkratov... Mislim pozitivno in delujem v smeri sprememb na boljše Ker je za vikend napovedano neko čudno vreme (hmja bliža se poscana Zofka in ledeni možje ) bom dobro izkoristla današnje popoldne - komaj čakam. Destinacija še ni znana, čakam na preblisk Lep petek želim vsem, naj vam čim hitreje mine čas v službi, da boste lahko potem uživali zunaj na sončku 2 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 11. maj 2012 Prijavi Deli 11. maj 2012 Cookie in novopečeni ata - čestitam --pa vse najboljše tudi pubecu...je bilo fajn tole prebrat - mi že malo iz spomina ušlo - vse dogajanje v porodni. Ja -kričanje je izguba energije..meni se tudi škoda zdelo dret nekaj brezveze..ker haska itak nobenega. No - deca rastejo - in naenkrat pride ta mlajša z idejo,da ne bo šla na faks (to včeraj) ker itak ne bo službe dobila...logika...na vprašanje kaj pa bo...no bo že še vidla...danes pa...mogoče bo pa šla na faks...ker kaj pa naj doma, dela slučajno?...(na srečo je še celo leto pred njo) 1 Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 11. maj 2012 Prijavi Deli 11. maj 2012 dan je bil simpatičen, pravi oddih po tehle parih scary dneh no, pa še odločitev glede dopusta je padla končno, ker smo bili zdej par let po Peloponezu in sploh nisem razmišljala drugam it.......no zdej bo pa treba zarad financ, ker so trajekte za v Grčijo svinjsko podražali zarad nafte pa krize itd.. Pa sem bla čist zmedena 'kam pa letos'..tolk sem se navadila na grke in vse to....ampak mislim, da smo našli kul nadomestek, pravzaprav superkul varjanto-KORZIKA ojeeeah čist hepi zdej, da se je tko izšlo.komi čakam advenčr-mi2 pa pes in gass raziskovat wuhuuu 2 Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.