Tipka 19. marec 2009 Prijavi Deli 19. marec 2009 Če so drobne, ala "pajkova mreža" (=varice) predlagam Fade out leg treatment. Meni je uspešno obledela varice na stegnih. obrazu?Tipka, predlagam vikenda obisk term v Lentiju na Madžarskem; kolegica je 14 dni nazaj bla tam z možem in se je fantastično imela, ker še ni sezone. Apartma za dve osebi s polpenzionom (zajtr, kosilo ali večerja) na dan stane 28 eur s tem, da imaš prost vstop v VSE bazene in VSE savne. Kaj češ lepšega, kot razvajanje v dvoje pa še sebi se lahko posvetita ( ni nekih "motilcev" otrok, hiše ipd., total odklop). Aja, masaža telesa košta 7 eur V Lentiju je baje polno Mariborčanov in tega, tko da v Moravske hodijo sam še Ljubljančani, ker tapametni hodijo v Lenti Sploh pa si ti tam blizu, Benetke so pa zeeeelo daleč Sam ideja Ej, Cookicna, hvala za idejo...mi je ze sinilo, kaj bo za 40 posladek.....kolegica dela v Vivatu v Moravskih toplicah, pa sva pogruntali sobo za naju z mozekom za eno noc ...kupili bova vrtnice, pa jih bo kolegica nastavila na posteljo...pa bom lubija takoj po sluzi peljalatja na kosilo, pol pa masaza, pa nocno kopanje, pa spanje ( pa domaca naloga ), pa spanje pravicnega v miru... sem pravkar mamo poprosila, da bo pazila mulcke ...ja, pri naju gre zaradi mulckov vse skupaj malo tezje, vsaka odsotnost itd... bomo videli...ko pa bo prilika, pa vsekakor gremo k sosedom, saj ze od nekdaj velja, da je tam vse ceneje ****drugace pa pri nas napeto...ta sredni otrok bolan ze celi teden...vneto uho in antibiotik, pa nas kuza je ze dva dni totalno bogi in danes celo na infuziji pri veterinarju...dobil neko kur* paravirozo ( zakaj glih nas, ko ga tak cuvamo :xx!: )...jutri zjutraj mora spet na infuzijo, je se celi popoldan bruhal ..upam, da se bo zlizal....uzivajtev miruMojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 20. marec 2009 Prijavi Deli 20. marec 2009 .....kolegica dela v Vivatu v Moravskih toplicah, pa ...pol pa še dobro, ker sm mislila, da NISI ljubljančanka mislitisepraviničvedeti.press Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 20. marec 2009 Prijavi Deli 20. marec 2009 mislitisepraviničvedeti.press Ti s' totalno prfuknjena. Pravzaprav mi je ravno to p'r teb wšeč. lalala Bog se usmili - jutr se začne pomlad, moj pes ma pa zunaj vodo v posodi zmrznjeno. pa nasploh je mraz k hudič križa, lalala No2 Aja, včeraj sem se vozil ob Savi in se mi je zdela prav lepo zelenkasta (nič čudnega, saj je večina industrije, ki jo je svinjala, crknila). Ni nemogoče, da bom začel spet v Savi ribe lovit. lalala No3 Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. marec 2009 Prijavi Deli 20. marec 2009 Pa kaj je to zadnje čase?Sama živčnost, vsi se mi zdijo slabe volje, ne znam bit več diplomatska (če so pa vsi leni ali pa zmedeni, če moram skos čakat, da se nekaj naredi, odpiše, zračuna in ko se razveselim, da je nekaj končno narejeno, pa faks začne zafrkavat...tako da moram še to smotano mašinco na servis peljat).Vse mi je bedno. Vse gre takoooo počasi.Sfeclano.Še dobro, da čez en teden grem. A je kej v zraku?Smotano. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. marec 2009 Prijavi Deli 20. marec 2009 u zraku je marsikaj..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 20. marec 2009 Prijavi Deli 20. marec 2009 Dej, jaz se že dva dni prepričujem kok sem kul in dobre volje in se mal manj kot na silo v avtu sama seb režim in clo pojem skoz neki, ker čim neham nekaj počet, mi začnejo misli laufat.. in mi niso všeč.. in se ciklam v ene in iste fore, ki se mi jih res ne da zdaj premlevat... v glavnem, lalalalalala Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 20. marec 2009 Prijavi Deli 20. marec 2009 Dej, jaz se že dva dni prepričujem kok sem kul in dobre volje in se mal manj kot na silo v avtu sama seb režim in clo pojem skoz neki, ker čim neham nekaj počet, mi začnejo misli laufat.. in mi niso všeč.. in se ciklam v ene in iste fore, ki se mi jih res ne da zdaj premlevat... v glavnem, lalalalalala Da ne boš na suho prepevala , ti dajem malo podlage Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. marec 2009 Prijavi Deli 20. marec 2009 zame en čuden dan... dopoldne smo šli v Lj zapravit še nekaj eurčkov predno gre Tami v zdravilišče... upam, da ima dovolj opreme za terapije ... pokonc sem že od 4, zadnje čase ne morem spat... ni šans... dopisujem se z enim direktorjem v Angliji, če bo vse steklo gre moj naslednji ponedeljek za dva tedna delat tja -da bi le uspelo tole. V nedeljo gre Tami za 14 dni v Strunjan, me je presenetila z odgovorom na moje bluzenje, da ne bo razočarana, če bo sama te starosti, in ona odgovori, da gre tja garat, ne uživat... dopust imam danes, kako paše... majke mi da res... pogrešam se... me je kdo srečal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. marec 2009 Prijavi Deli 20. marec 2009 Umrl je Damijan Cavazza http://24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/umr...an-cavazza.html Totalni šok. Sožalje vse njegovim. Boris je izgubil že drugega sina... xvrtcx Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 20. marec 2009 Prijavi Deli 20. marec 2009 Hudo Moja Lolly je iz Unca. Danes sem... oddalla podpisane pogodbe za stanovanje, šla na Mazdo in citroen se pozanimat, kako bi dobila kje kaj...nič. posprejala avto, ... umetniški touch... da ni tako depresiven...oprala avto v avtomatski pralnici, medtem ko so ga fantje špricali ipd, jaz pa sedela not... se zredila še en kg... šla v solarij in sprobala IR sauno zastonj za prvič, bom še. ker je boljše kot bazen. jedla pa:- rižotka, solata paradajz kumare, ohrovt kuhcan- posladek- jabolčni jogurt 2 banana in sladka koruza. zdaj pa res zares na 50 kg- IR, dieta, telovadba, ... in se selim 1. aprila, če ni fora. lpp- mestni bus je v NG zastonj! Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. marec 2009 Prijavi Deli 21. marec 2009 Včeraj se mi je ratalo zastrupit s kemikalijo za čiščenje tal (Ajax). Sploh nisem porajtala, potem pa me zagrabi hud glavobol, pa sinusi zatečejo in v pljučih me začne žgečkat.Jaz sem pred nekaj dnevi pucala okna z Ajaxom in imela podobno izkušnjo. Česa takega :xx!: :xx!: Imam zelo občutljive oči, zato so se mi začele solziti, slabo mi je postalo... Ne moreš verjet!!!!Sem že eksperimentirala s "homemade" čistili in glede oken... ni šans, da kupim še kdaj Ajax. Kis, limonice pa tako dalje... To je pa tako, ko se ti mudi... Kakor jaz vem se da cepit pri vsakem zdravniku,samo plačat je trebaTole sem pa čisto spregledala! Hvala!Pri moji dohterci se to ne da, zato sem pa vprašala Drugače pa vem, da je to grozna stvar, je mel tudi en znanec, zato sem tudi toliko bolj panična (no, to je itak stalnica).Nujno moram to storiti. Drugače pa tako lep dan, sonček, vse lepo, ptički pojejo....jaz pa v "prelepem" svetu davčnih napovedi Lep preostanek sobote in nedeljo vam želim! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uriella 22. marec 2009 Prijavi Deli 22. marec 2009 Jaz sem pred nekaj dnevi pucala okna z Ajaxom in imela podobno izkušnjo. Česa takega :xx!: :xx!: Imam zelo občutljive oči, zato so se mi začele solziti, slabo mi je postalo... Ne moreš verjet!!!!Sem že eksperimentirala s "homemade" čistili in glede oken... ni šans, da kupim še kdaj Ajax. Kis, limonice pa tako dalje... To je pa tako, ko se ti mudi... Ja svašta, res! Jaz bom tud začela z naravnimi zadevami. A je kakšna tema o tem? Ker tole je blo pa že preveč. :xx!: *puke* Še en svašta. Ura 3.30, jaz pa niti malo zaspana. Nič, film gledat, pa upat, da dol padem. Citiraj Gonna rise upBurning back holes in dark memoriesGonna rise upTurning mistakes into gold Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. marec 2009 Prijavi Deli 22. marec 2009 Še en svašta. Ura 3.30, jaz pa niti malo zaspana. pa še za ircat nobenga...tretji swašta Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uriella 22. marec 2009 Prijavi Deli 22. marec 2009 Citiraj Gonna rise upBurning back holes in dark memoriesGonna rise upTurning mistakes into gold Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. marec 2009 Prijavi Deli 22. marec 2009 tole.... pa je četrti swašta Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 22. marec 2009 Prijavi Deli 22. marec 2009 hehe....težko je najt primernega irckompanjona ob štirih zjutraj...mogoče probaj na železniški...pa lahko s kakim pijančkom odircata v noč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. marec 2009 Prijavi Deli 22. marec 2009 hehe....težko je najt primernega irckompanjona ob štirih zjutraj...mogoče probaj na železniški...pa lahko s kakim pijančkom odircata v noč ja kuko pa da si že nazaj iz železniške? a je tko mraz? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 22. marec 2009 Prijavi Deli 22. marec 2009 ja kuko pa da si že nazaj iz železniške? a je tko mraz? flašo sem pri tebi pustu...pa sem sem hitro nazaj prlaufu da vse ne spiješ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. marec 2009 Prijavi Deli 22. marec 2009 flašo sem pri tebi pustu...pa sem sem hitro nazaj prlaufu da vse ne spiješ sej glih prou das pršu, da mi daš edin farcajk nazaj Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uriella 22. marec 2009 Prijavi Deli 22. marec 2009 No, na zdravje! Saj res. Mogoče pa me kakšen kozarček uspava. Citiraj Gonna rise upBurning back holes in dark memoriesGonna rise upTurning mistakes into gold Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 22. marec 2009 Prijavi Deli 22. marec 2009 sej glih prou das pršu, da mi daš edin farcajk nazaj sem ga glih za pol pira menjal...pa takoj spil mal pretopel je edino bil No, na zdravje! Saj res. Mogoče pa me kakšen kozarček uspava. dva...za zihr Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. marec 2009 Prijavi Deli 22. marec 2009 vidwa se kr zajebawejta jes grem pa počas na posu Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 22. marec 2009 Prijavi Deli 22. marec 2009 vidwa se kr zajebawejta jes grem pa počas na posu a si znoru...idi rajši ležat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. marec 2009 Prijavi Deli 22. marec 2009 a si znoru...idi rajši ležat ja sej. kwa pas mislu??? da sm semafor Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 22. marec 2009 Prijavi Deli 22. marec 2009 ja sej. kwa pas mislu??? da sm semafor ne...mobitelov oddajnik...v jutranji smeni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.