Brezo 16. junij 2012 Prijavi Deli 16. junij 2012 aja sej res. a kdo ve, kje v centru delajo kake dobre fotke za osebne dokumente (da vsaj približno zgledaš gor )? sem ugotovila, da mi bo vsak cajt potekla osebna in se moram še slikat.in a kdo ve, kolk stane nova osebna izkaznica? Jaz osebne nimam že vsaj 10. let...bolj prisegam na potni list...vsaj ni treba skrbet v katere države ne moreš samo z osebno...No ja, je pa osebno lažje spraviti v denarnico, če človečka slučajno ustavi policist, če ne gre glih čez prehod za pešce...mislim pa, da je kazen too much, če se nima nobenega identifikacijskega dokumenta... 830 evrov kazni, če nimate osebnega dokumenta | Slovenskenovice.si V maxiju so delal kar dobre slike, foto in še nekaj zraven (blizu Name, malo naprej gledano proti Tivoliju), pa nasproti tržnice je tudi nek foto (zraven Vodnikovega hrama)...za te lahko rečem, da nimajo glih slabih fotk, vsaj za dokumente... Izdaja osebne izkaznice - za osebno izkaznico z 10 letno veljavnostjo 19,02 EUR - za osebno izkaznico s 5 letno veljavnostjo 9,98 EUR - za osebno izkaznico s 3 letno veljavnostjo 6,34 EUR - za osebno izkaznico z 1 letno veljavnostjo 5,42 EUR. 2 Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. junij 2012 Avtor Prijavi Deli 16. junij 2012 Evo Marsa, info za osebno izkaznico. http://e-uprava.gov.si/e-uprava/dogodkiPrebivalci.euprava?zdid=1213&sid=52O tenx! (no sej, sem pričakovala kaj podobnega, morda ne ravno 20€ pa pol še fotke...) Jaz osebne nimam že vsaj 10. let...bolj prisegam na potni list...vsaj ni treba skrbet v katere države ne moreš samo z osebno...No ja, je pa osebno lažje spraviti v denarnico, če človečka slučajno ustavi policist, če ne gre glih čez prehod za pešce...mislim pa, da je kazen too much, če se nima nobenega identifikacijskega dokumenta... 830 evrov kazni, če nimate osebnega dokumenta | Slovenskenovice.si V maxiju so delal kar dobre slike, foto in še nekaj zraven (blizu Name, malo naprej gledano proti Tivoliju), pa nasproti tržnice je tudi nek foto (zraven Vodnikovega hrama)...za te lahko rečem, da nimajo glih slabih fotk, vsaj za dokumente... Izdaja osebne izkaznice - za osebno izkaznico z 10 letno veljavnostjo 19,02 EUR - za osebno izkaznico s 5 letno veljavnostjo 9,98 EUR - za osebno izkaznico s 3 letno veljavnostjo 6,34 EUR - za osebno izkaznico z 1 letno veljavnostjo 5,42 EUR.O hvala Brezo! ja, ampak mensezdi mi pa tud pasoš poteče. in zaenkrat nimam namena it v kake avstralije. tko da si lohk sam eno stvar privoščim pa bo to najbrž kar osebna. madonca kake kazni! (moram hitro pogledat datum poteka ) aha no sej jaz sem se tud parkrat fotkala tako zraven name kot tudi nasproti, pa so bile kar dobre fotke, samo sploh ne vem če še obstaja..> hodim mimo, pa ne opazim. ...Ockej, tolk da vem. še enkrat hvala obema. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. junij 2012 Prijavi Deli 16. junij 2012 Jaz sem se k Potrcu hodila fotkat. Gledam prejle, da bi dala link .. in so nehali delat februarja.. kar čuden filing, od gimnazije naprej se skoz tam fotkala, za vse dokumente. Moj dragi sicer rekel, da sem kot devica marija na the fotkah, ker je res imela bejba malo tak stil, da si bil ves nežen in lep, ampak meni je bilo fajn. Škoda, no, bom imela kar problem zdaj kam it... Tako da žal, nimam pametnega predloga Danes smo Se potepali po drevesnicah in vrtnarijah, iskali razlike za na igrišče, ki ga imamo vplanu uredit, pa stare sorte dreves spoznavali... Potem šli pa v supernovo v all you can eat in se nabasali vegi sushijev in ostalega T. dobila svoj stolček in en sushi z avokadom v sredini in ga je pridno razfrckala po celi mizi potem sva šli pa babysittat zadnjič pazim moji ameriški puncki, v četrtek se selijo v Mehiko.. in sta na vsak način hoteli videti Tiso, tako da smo se zmenili, da prideva skupaj za dve uri, potem jo je pa I prišel iskat za spat. Smo šle na sprehod, se valjale po travi, pojedle večerjo .. tamala je kar žarela od navdušenja, da se dva otroka z njo ukvarjata Zdaj pa že vsi spijo, no za T ne vem kaj sta se zmenila z očitom, jaz pa z mobijem brskal po netu, ker mi je I prinesel laptop brez polnilca (ja, nimamo vsi Maca, ki zdrži 6 ur) in se je že poslovil.. Za brat imam samo lonely planet Mexico, ostalo so že pospravili, tko da grem Pujsitino domovino študirat zdaj Nocko 4 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. junij 2012 Avtor Prijavi Deli 16. junij 2012 a dej, ti si tud jedla suši. a veš kok je bil *moj* dober. (ta ki ga je naredil, se ga je naučil od ene japonke, ki je nekaj časa živela pri njih)in je bil res nad dober. sem jih kar nekaj pojedla. pa ingver tko naštiman zraven, res dobr.samo pa tud ful nasitno v bistvu. no zdaj sem z največjo možno slastjo na svetu pojedla DVE breskvi! pravzaprav obe. sem dobila kao dve, morda zame pa za mamo. samo ko sem eno pojedla, se nisem mogla več zadržat in glede na to, da mat ne šizi (ali pa bi čez dva dni rekla, da je "pojedla tisto breskev, da pa je bila gnilkasta in jo je morala ful obrezat" )... no in sem jo pol kar jaz. še ta drugo.in mi je skoraj to najbolj pasalo od vsega kar sem danes pojedla in jedla sem same dobre stvari. (predtem še mineštrice eno tamalo šalčko... imam ene svoje doze... ) ko sem šla dam in tam mimo, kjer stoji policaj, je bila pa policajka in me je pa ful prijazno pozdravila! sploh nisem mogla verjet... sem imela zapoznelo reakcijo. se mi je zdelo, da je nekaj rekla proti meni... in se je izkazalo da je rekla dober večer, a ni nad? ful je dogajalo, hecno gre zvok, nisem si mislila da je lohk od Špice, sam je očitno bilo...no v glavnem, frend je rekel da je bil ta red bull event in da jih je ful poletavalo, da so pa vsi ali večinoma padli v vodo kot kamen. zamudila sem enih par filmov... npr. mona lisa je dober film, sem vidla da je bil, glih konec.. škoda k ni še kakšne breskve.... lepo noč. 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. junij 2012 Prijavi Deli 16. junij 2012 Ha, a res! Jaz sem tud breskvo Tamle so jih imeli na oknu in sem si kar eno privoščila, ker vedno pravijo naj kar vzamem, kar hočem, pa v bistvu nikol nič jaz tud šizim na breskve, ful sam tale še ni bila tolk zrela, je še mal hrustala .. Pa ravno sem razmišljala, da mi letos ne bo uspelo priti do tistih par kil češenj, da bi marmelado naredila kar mineva čas, jaz se pa vozim mimo unih briških in nikol nimam 20€ v denarnici ... Pa še potem bi morala k mami po razkoščičevalnik in potem še pripravit marmelado pa je to že cel projekt in se kar nekaj obiram Evo, sem že doma, priklopla računalnik, tamala spi (sta bila še na obisku pri naših pa je menda tam spala celo uro, potem pa žurala mal, pol sta se pa še stuširala prejle in sem ju glih ujela, ko sta šla v posteljo, da sem lahko še lupčka dala in lahko noč rekla).. sem gledala, da tale američanka piše mamin dnevnik .. že od začetka, ne vsak dan ampak tko, pomembne stvari .. jaz bi tud to .. ker mi bo čez par let žal, da nisem, ker je toliko ljubkih stvari, ki jih imam zdaj razpisane po raznih blogih, FBjih, forumu .. pa nikjer preveč osebno, ker je pač otrok in ne pišem tolk o njej .. in na roke je tko, bolj osebno, domače .. samo čas pa šiba mimo, eno leto bo že stara no, imam pa vsaj albumček z vsemi pomembnimi dogodki in kratke tekstke zraven, vsaj to sem uspela nič, grem gledat še en del Californication, pol pa spat 3 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 17. junij 2012 Prijavi Deli 17. junij 2012 Da vam naredim malo skomin... http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif Skozi kuhinjsko okno opazujem breskovo drevo, obilno obloženo s sadeži, ki iz ure v uro pridobivajo na velikosti in barvi. Po "strokovnem" ogledu in otipu še niso zrele, manjka jim še kakšen dan ali dva, ampak dišijo pa že. Prav tako omamno diši lipa, ki je v polnem razcvetu, vonj se meša z vonjem pokošene sušeče trave in gozda. Čisto natur. Hvaležna, da smo daleč stran od cest in podobnega. Sem se zbudila zjutraj ob štirih. Malce se je že svitalo. Popolna tišina, mir in spokoj. Petnajst minut čez četrto se oglasijo prvi ptički s svojim petjem, ob pol petih je že pravi orkester, ob petih imajo pa že cel simfonični koncert, ki bo potihnil tam nekje okrog poldneva. Ob vseh teh lepotah narave, ki mi polnijo dušo lažje prenašam težave in bolečine, ki mi jih povzroča kolk. Prav pasje, pasje na kvadrat, me zadnje čase boli in me prav grdo ovira pri čisto preprostih in vsakdanjih opravilih, katerih se skoraj ne zavedamo, da jih počnemo, a meni povzročajo precej preglavic. Da o delu na njivi niti ne razglabljam. Trenutno še uspem naredit bolj ali manj vse kar je potrebno, ne vem pa kako dolgo še. slej ko prej bom morala na operacijo kolka. Nekako se ne morem sprijazniti s tem, a ne bo druge. Pri devetnajstih sem že bila operirana na obeh kolkih zaradi prirojenega izpaha, že takrat je bil levi kolk v precej slabem stanju (ortoped je takrat izjavil, da je obrabljen kot pri sedemdeset letni stari mami). Zdaj, po 26 letih pa očitno obraba na višku. Zato so tudi bolečine tu nekje. Odlagam obisk ortopeda, ker vem, da mi bo najprej "odtrgal glavo" zaradi preveč kg, naslednje pa bo, da sem še premlada za umetni kolk.... Tolažim se z geslom: " Saj bo boljše. Če ne v prvih stotih letih, v drugih sto procentno" http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif 4 Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 17. junij 2012 Prijavi Deli 17. junij 2012 zalaya, mogoče samo namig, ostalo pa presodi sama.Držim pesti za tvoje boljše počutje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. junij 2012 Avtor Prijavi Deli 17. junij 2012 Zalaya, sranje za kolk.. Mystica, ... mater je blo vroče... 40 minut sem na totalni betonski žgalini čakala bus, k je bila kolesarska dirka in nisem vedela in so bile drugačne proge in vse pobrkano... očitno ne preveč dobro organizirano, folk se je ful bunil, nihče ni vedel, pa so stari ljudje morali pešačiti čez cel center, pri levu pa so kar 14-ke vozile pa 6-ke pa 19-ke pa takšno... pol me je pa prav zanimalo, kaj se je dogajalo, kaj za ena dirka, pa ni nikjer bilo nič napisano, no pol sem pa le videla v poročilih...sem šla k frendu na pico, sva prestavila na danes.je pa šele zdajle za okoli hodit, zdaj bi bil prav simpatičen sprehodek, samo se mi pa nikamor več ne da. menda bo jutri spet taka blazota... meni je všeč zmerno podnebje. danes sem razmišljala, ko je teklo z mene pa bila čist dehidrirana, da blagor meni, k imam vodo, se lahko umijem in jo lahko pijem. sem pomislila na ene, ki imajo pomanjkanje vode, pa morda v taki vročini pa nimajo možnosti osebne higiene niti pitne vode!! tko da ene stvari k so enim samoumevne, drugim niso.tko da sem res vesela, da je voda. lep preostanek večera! 1 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 17. junij 2012 Prijavi Deli 17. junij 2012 Marsi, mislim, da je Zalaya pisala o kolku. Sranje Zalaya ja, tudi sama sem nekaj nazaj čutila en malček, mini, da me hoče kolk bolet. In tudi jaz ne upam k ortopedu zaradi hrbtenice, ker me bo prvo nakuru naj shujšam, ziher. Pa saj vem, da moram in se trudim in iščem poti, samo pač ne znam narest tistega discipliniranega reza, da bi se ogljikovim hidratom odrekla. Tudi jaz sem danes razmišljala o vodi. Privoščila sem si, da sem posamezne liste solate, vsakega posebej umivala pod tekočo vodo. V bodoče bom res pregledala, če niso na solati z mojega vrta kakšne uške, ker tiste se držijo ko prilimane. In če jih ne bo, kr lepo natrgat, pa v stoječi vodi umit. In tudi mislila na tiste, ki morajo šparat vsak liter vode. Misty, navijam zate, da se ti obnovi imunski sistem. Jz sem pa zadnjič našla članek na forumu Tadeja Pretnerja. O alergiji otroka je šlo in bilo govora o miazmah...prečekiraj malo... Si mislim, kolk mora bit hudo, če vse storiš in se disciplinirano prehranjuješ (ne kot jz ), po pa na koncu spet neki akutni izbruhi. Tako sem bila tudi jaz žalostna pri mlajšem v otroštvu, ko smo se tako trudili, bili čimdalj na morju, iskali najcenejše variante, nato pa je že takoj septembra zboleval za bronhitisom, da ne govorimo še o celi zimi. No, potem sem ugotovila, da je vlaga tista, pa sem ga morala vsak popoldan sredi najboljše igre že kje ob 17.uri potegnit v stanovanje. Od moje prijateljice sin pa Chronov sindrom...ojej... :xx!: In kaj takrat, kortizonska zdravila, diete...itd...izbruhi pa še vedno... Misty, omenila si chia semena al jagode, al kaj. Po čem pa veš, da ti pašejo. Povej kaj več prosim. Kaj pa MSM prah? Sem pobrskala na netu. Pa je res super hrana tista optimalna za naše telo? MSM prah me je pa pritegnil, namreč če so včasih ženske včasih zaradi nosečnosti izgubljale zobe, so se meni totalno zmehčali nohti Pa tudi sklepi že malo "hrskajo". Mogoče bi tudi jaz to poskusila. Ali da bi celo bili koristni pri kakšni obrabi, na primer kolka? Ampak, kako vemo, da je to dobro? Danes je bil res čudovit čudovit dan...sploh vožnja s kolesom tako proti večeru, ko je nadvse blagodejno vreme. Včeraj pa tudi čudovit, samo nismo bili v naravi, ampak na praznovanju abrahama. Juhej 2 Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. junij 2012 Avtor Prijavi Deli 17. junij 2012 Joj sori!!! (grem prec popravit!) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 17. junij 2012 Prijavi Deli 17. junij 2012 Ja nič hudega Marsa, sej si en pikič začutla ane, ko so me zadnjič hotli kolki bolet Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. junij 2012 Avtor Prijavi Deli 17. junij 2012 to bo najbrž, ja. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. junij 2012 Avtor Prijavi Deli 17. junij 2012 Od moje prijateljice sin pa Chronov sindrom...ojej... :xx!: In kaj takrat, kortizonska zdravila, diete...itd...izbruhi pa še vedno... poznam primer, kjer ta bolezen ni bila neozdravljiva (znanka), otrok oz.mlajši človek pa ima še boljšo regeneracijo pa še več možnosti je, da še kaj ful učinkovitega vmes najdejo/odkrijejo/spkrakticirajo...zoprna zadeva sicer.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 17. junij 2012 Prijavi Deli 17. junij 2012 Res je sranje, sam kaj čem. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/pevc.jpg Z njim živim že od rojstva, lahko bi rekla, da je rahlo šepanje moj zaščitni znak že celo življenje. Saj sem navajena in bolečina je konstanta, hudič je, ko ta bolečina preseže to konstanto. Zadnjih nekaj mesecev mi res povzroča preglavice. Ne popusti niti po dooozi analgetikov. Potem se pa soočam s tako vsakdanjimi gibi kot je zravnati se s sedečega položaja, skloniti se preko levega kolka, dvigniti nogo naprej in podobnim. Sklep mi "zablokira" in ostanem na pol pokrčena in po velikih mukah počasi spusti in takrat se lahko zravnam. Nič ne morem na silo naredit, dokler ne spusti. To me ovira pri tako običajnih opravilih kot je obleči spodnjice, obuti zokne, zavezati čevlje ali športne copate, porezati nohte na tej nogi je postala znanstvena fantastika. Pa saj se znajdem, pomagam si na različne načine bolj ali manj sama, razen nohtov, mi vse drugo še uspe, upam da čim dlje. Res mi je mučno, da moram gnjavit druge, da mi kaj pomagajo. Pa saj bo... http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_clown.gif Ne vdam se kar tako, nooo http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif 1 Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 17. junij 2012 Prijavi Deli 17. junij 2012 Zalaya Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 17. junij 2012 Prijavi Deli 17. junij 2012 Vidim, da se je Mysti malo oglasila...jo že nekaj časa nisem zasledil... Jaz sem pa danes malo čistil stanovanje, ker mi je včeraj stoječa luč skoraj padla na glavo. Še zdaj mi ni čisto jasno kako se je lahko kao podnožje začelo razpadati. V bistvu je kao neka okrogla cigla zavita v plastiko. Plastika se je kar začela drobiti, potem pa še okrogel posdstavek- kao kamen od nekega mavca al bele cigle. Ma v bistvu jo skoraj nič nisem uporabljal, stara malo več kot dve leti, včeraj sem jo malo premaknil, mi neki beli kamenčki začeli padat po tleh (kot malo večji pesek), luč se kar povesila in skoraj padla na tla. Sigurno je made in china. Danes sem jo pa pospremil na zadnjo pot do smetnjaka. Sigurno kakšen čuden vpliv črne lune, vročine, pa kakšnih škratkov... http://www.lampwise.co.uk/images/level4/5192_thumb.jpg Crohnova bolezen se pa baje da pozdraviti, je pa zelo treba paziti na pravilno prehrano...povedala neka višja medicinska sestra iz infekcijske...če pa pride do zapletov in se črevo kao "zaštrika" pa preostane samo operacija... Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. junij 2012 Avtor Prijavi Deli 17. junij 2012 ma ne no! nekaj mi je prizujilo not! ogromnega. ni vešča. nek žužek, kot bomba je počil v sobo in direkt na tla in tja nekaM zadaj za komp... in si še luči ne upam prižgat, da ga lociram in da vidm kaj sploh je.. mislm! zdej pa nom imela miru sploh... sam da se premaknem, začne še on zujit. včeraj me je -tako sem mislila- las poščegetal po vratu in me je zmotilo in ga hočem prijet pa odstranit, je pa kar nekaj mal mokro blo in nekaj ogromnega, da sem za hip pomislila da je ogromna muha, je bil pa blazoten pajek!!! na mojem vratu! pa kar tak vlažen je bil...se ne bojim pajkov, samo ni bilo nič prijetno.in zdej se kar naježim, če me kak las žgečka.dons pa na terasi, obešam cote, pa kao spet las na tilniku, pa spet pajek!!!! čisto majhen sicer.so me pajki pa žužki napadli. evo zdaj spet zuji... :||| 1 2 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 18. junij 2012 Prijavi Deli 18. junij 2012 Hvala Mysti za odgovor. Že včeraj sem iskala MSM prah, med drugim sem naletela tudi na tega, je cenejši. Edino, sumljiv mi je izvor iz Kitajske...hmmm. Je že tako, da je treba tu zaupati ali pač ne. Čeprav se ponašajo z vsemi mogočimi certifikati, ostajam vseeno en malček nezaupljiva. Evo: http://www.food-and-living.si/msm-v-prahu-250g Zdaj, v srednji šoli nismo imeli kemije in sem bolj slaba, ampak a je tole kaj drugega kot MMS kapljice? Le te namreč vsebujejo natrijev klorid dioksid in takole po hitrem branju mi to ni žveplo . No, te kapljice je kak teden pila sodelavka, meni je prinesla probat. Bljaki, kot da bi pil klorirano vodo iz bazena . Ampak seveda, če ima kdo resne težave, se bo že potrudil. Okus pa je...? Če si predstavljam žveplo... A kapsul pa ni? Olje, no way. V poštev pride samo na solati. Saj vem, razvajeno. Tako da, podpora, da se trudiš za zdravje Chia semena pa bom Marsa, ma ti si pravi magnet za žužke, ptiče, pa ziher še kaj 1 Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 19. junij 2012 Prijavi Deli 19. junij 2012 Ne, prav nobene povezave z MMS kapljicami ni.MSM je okrajšava za Methylsulfonylmethane. Kar je pomembno, je, da je pridelan iz RASTLIN in moraš pazit, da ne kupiš česa, kar je iz nafte, ker si ne boš naredila nobene usluge pri zdravju Obstaja tudi v kapsulah ja, ampak mislim, da je za boljšo absobrcijo v telo boljši prah, pa še želatine in vsega sranja ne vneseš v telo (pač iz česar je ovoj kapsule). Okus? Grenak. Z limono in žličko MSm-ja dobim jutranjo dozo Schweppsa Bitter lemon No če je samo grenko, še bo šlo. Sam da ne hkrati še smrdi, recimo po kakšnih pokvarjenih jajcih :xx!: In če mi bo pomagalo recimo za sklepe, lase in nohte itd..., je vredno poskusit. Kožo imam od nekdaj neproblematično, če se mi še polepša, bo ja že kičasto, hehe. Ampak kako fajn je, da nikoli nisem rabla komplicirat in kupvat nekih dragih krem. Bom pazila, iz česa je pridelan. Kozmetika je lahko iz naftnih derivatov, recimo otroška olja, sem brala. Tako da, olje za telo recimo kupujem v Sanolaborju ali če dobim od koga, ki ima preverjeno pridelavo. Za kremo za obraz, milo ipd. sem pa vesela, našla v našem kraju nekoga, ki jih sam izdeluje in celo vem, od kod dobi zelišča... Ali pa če bo Marsa kdaj imela delavnico in si same izdelamo kreme 1 Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 19. junij 2012 Prijavi Deli 19. junij 2012 dan. zadnjič malce zamorila tule gor. samo tak se pač počutila moram povedat, da sem zdrava (ful hvaležna za to, res), samo počivat moram pa vseeno.pa hitreje se utrudim. trenutno stanje pač ... nič težkega dvigovat-to bilo sprva kar težko, ko n.hotel, da ga dvignem, jaz pa ga nisem, pa ni razumel in jokal nič kaj rekreacije (tak pogrešam svojo hitro hojo in dooooolge sprehode). se pa odločila, po posvetu z zdravnico, da pa vseeno odšibam za par dni na morje-upam, da bo t. dobil proste dni, da lahko odšibamo že sredi prihodnjega tedna. če bo kaj narobe-lahko je, lahko ni-pa pač takoj v lj. včeraj bila pri zdravniku, cela popikana: dve pikici na desni roki, ena na levi. pa da ne govorim, kake roke imam zdaj zgledam kot džanki, mi bilo včeraj kar malce nerodno hodit po mestu, imela črne hlače, all starke, bleda sem že po naravi, potem pa še take popikane plave roke MSM, že kar nekaj časa razmišljam, da bi ga nabavila. morda ga bom. tam, kjer ga Mysti nabavlja, imajo zdaj te dni ravno brezplačno poštnino. chia semena so super, da. pa konopljina tudi. jah, tale mrčes povsod ga polno. imam dve sadiki paradižnika v loncih na terasi. in včeraj opazila na vsaki po dva paradižnika gor. taka micena. samo vseeno imela kar polepšan večer, res. čiliji tudi fajn uspevajo. upam, da bo paprika tudi kaj obrodila, imam štiri sadike. lep dan vsem 6 Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 19. junij 2012 Prijavi Deli 19. junij 2012 Druidkahttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif za zdravjeMysti http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/crossfingers.gif za zdravje In vsem ostalim http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/crossfingers.gif za zdravje 3 Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 19. junij 2012 Prijavi Deli 19. junij 2012 uh, vidim, da vas je kar nekaj z zdravstvenimi težavami vam želim čimprejšnje okrevanje in boljše počutje sicer sem pa tudi sam nekak tam-tam z zdravjem v soboto smo na seminarjih imel neko igro z vlečenjem vrvi med dvema ekipama (ko cilj igre sploh ni bilo to, katera ekipa bo zmagala, pa nas večina udeležencev ni razumela pointa te igre ). Tako, da sem si jaz vrv dal okrog dlani, pa nisem pomislil, kakšne bodo posledice, nasprotna ekipa potegne v svojo smer, tisti za mano, v kontra smer, in mi vrv tako stisne dlan, da bi mi jo kmalu zdrobilo še danes, 4. dan po tem imam otečeno med palcem in kazalcem zaradi stiska včasih sem res presenečen nad tem, kako ne znam ocenit posledic nekaterih dejanj... včeraj pa sem staknil klopa na zadnjo stran leve noge, ga sploh nisem opazil. In sem včeraj popoldan začutil neko izboklinico, sem mislil, da je kak mozolj ali krastica, in sem upulil, preden sem opazil, da je to klop. Seveda je glava ostala v koži, in danes smo s pinceto pulili ostanke. Še vedno mislim, da je ostalo nekaj notri, rdeči krog okrog pika pa postaja širši. Bom šel popoldan k zdravniku na preventivni pregled, da ne bo kaj bolj neprijetnega nastalo iz tega včeraj zvečer imeli podelitev diplom, je bilo prav fino, čeprav malo razvlečeno nam je igral simfonični orkester filfaksa, ki deluje šele eno leto. In so nam igrali repertuar Bizeta (mogoče ga poznate kot avtorja opere Carmen)...luštni so bili da ne povem, kako luštne so bile moje pravkar diplomirane kolegice v svojih oblekicah sedaj pa se odločam, morje: da ali ne? To je sedaj vprašanje... 3 Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 19. junij 2012 Prijavi Deli 19. junij 2012 Vidim, da je kar pestro - sama se trenutno skrivam pred tole hudo vročino, pesjanar pobegnil v klet -točno ob vinskem sodu leži - upam, da ne toči:)) bom imela ne le operiranega psa - ja - odstranit smu mu dali bulo, pa ima skoraj dvajset šivov - no, ne le operiranega, ampak tudi vinsko pijanega:)))Medtem - ko ne bila tule gor (odvajanje očitno bolj ali manj uspešno), se dogajalo veliko, ali pa nič...kakor vzameš. Oz. na razvoj dogodkov pri najboljši volji nisem mogla vplivat. Nisem jaz kriva, da se tam ena skala spomni in zvali navzdol in zasuje cesto in kdo ve kaj še...in nam obrne svet na glavo. Pa nisem domačinka bog ne daj...samo v ono smer pa sem morala hodit - in vsa sreča, da se skala spomnila za odlom par ur za tistim, ko sem se jaz mimo peljala...in zdaj sem pristala na čisto drugem koncu, v čisto drugi situaciji...in če odštejem vožnjo...je kar vredik. In -ker za ene stvari pač dalj časa rabim...no...naj povem, da sem navalila na petke...jaz, ki prisegala na čevlje z ravnim ali miniaturnim podplatom...evo...navali narod. Zadjič smo vse tri šle tako natovorjene iz Massa, da nas folk že čudno gledal. Kot da so delili kaj zastonj madona. In s starejšo imava isti okus za čevlje in skoraj podobno nogo - le da je moja širša in višji nart imam - no ta starejša si je hitro določila, katere čevlje bo še ona nosila, preden jih ne raztegnem. S tamlajšo pa izmenjujeva cunje...madona..sem zadnjič bila huda, ko vidim, da mojo majčko nosi...in hitro me je utišala s ponudbo, da mi "posodi" par svojih...skratka, zdaj smo v tem. Dete mlajše se tudi odločilo, da čas, da naredi izpit za avto...celo prišparala si nekaj...ostalo pa vljudno čaka naju.Menda sem kar zdrava -dokler mi ne dokažejo nasprotno - ampak, nobenih slabih stvari nisem izvedela na zdravniškem pregledu -razen, da bi bilo fino odstraniti eno piko, ki baje nekam sumljiva (ampak moja mati je 70 let živela s točno takšno...ne vem, zakaj še jaz ne bi).In zjutraj me zadelo, kako poln - kaj poln -bujen vrt in ostalo imam. bujen v dobesednem smislu...in pri kraju imam ogromno ognjiča..zdaj bi bil pa res čas, da se naučim delat ognjčevo mazilo...imamo tole kje zapisano? 4 Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 19. junij 2012 Prijavi Deli 19. junij 2012 Ja. Ta teden naj mine, ker imam nekaj v petek in vem, da bom spet vsa napishirana ( ), potem se pa dobiva Itak, živciram se in mi je spet imunski sistem padel, kljub vsemu .. zdravi prehrani, nič alkohola, supehrani, vitaminski dodatki ... sam naj zdržim do vključno petka. Prosim zmenjeno punca, držim pesti pa se tipkava in dogovoriva, ko si bova lahko končno vzeli čas... je pa res, da se moji mirni dopoldanski dnevi iztekajo... počitnice pomenijo v mojem svetu, polna hiša otrok. Držim pesti zate... da se ti vse obrne kot je treba. 1 Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. junij 2012 Avtor Prijavi Deli 19. junij 2012 ... izmučena, sesuta, z blazotnim žuljem bolečim... hude težave skratka. ne ampak res... sploh dihat ne mroem, če pa odprem okno, bodo pa žužki. unga mi je uspelo ven vreči, a ni prejle bil spet en tak, morda isti?, pa sem ga spet ven vrgla...včeraj sem šla po neko vrečo v klet, s sandali pa tem, pa najdem ta oranžne, o saj res, še tele imam... pa sem se pol spomnila, ko sem dobila mehurje, da zakaj jih ne nosim. Potem ko bla okol s frendo, pozabla očala, nazaj letela, vsak kroakec mi je zarezal v žulj, v glavnem, sem jih dobila nazaj.pridem dam da se končno usedem in zadiham, pri mat tv ne dela in sem vse možno izvajala, resetirala, vse posebej, vse skupaj, izklopla net, vse... pol obupala, klicala, pa mava spet majstre jutri... pa še tečno k me ne bo doma.še jest nisem mogla, mi je blo kar slabo od vročine... in seveda še razna lunine zadeve...tko da sem prejle pojedla ful pese, pol pa še mal jagod pa še eno breskev.sploh ne morem jest čez dan...in zdajle, namest da bi odprla okno na stežaj, ko se končno diha... ne!, ne morem tega narest. :xx!: še tole je tolk svetlo pa tv, da bo prec bzz bzzz, vsa mrgolazen direkt v mojo sobo! lep večer in sapičasto noč! () 2 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.