Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 27

Marsa

Recommended Posts

Ni ravno zgodnje jutro, nasmejal sem se pa vsem nočnim in zgodnjejutranjim prigodam tukaj. xDDx

Upam samo, da nimate mačka ali kakšnih ocvirkov, ker ste tako kozarce in flaše menjaval. :vragec:

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!
Deli na socialnih omrežjih

Umrl je Damijan Cavazza :V: :C:

http://24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/umr...an-cavazza.html

Totalni šok.

Sožalje vse njegovim.

Boris je izgubil že drugega sina...

xvrtcx xvrtcx xvrtcx

Poznal bežno. Prehitro odšel.... Pa ni res da je bil z Unca.Unec je čist drugje...V medijih lahko piše svašta.Vikend je imel v vasi pri Cerkniškem jezeru.Ne poslušat medijev,ker prodajajo laži.

Sunčana nedelja!Jutri smučat na višjeležeče smučišče!BRAVO,BRAVO xDDx

Darling,stand by me

Odšel je prekmalu, bi lahko še kj ustvaru.

"Razloge smrti bo pokazala obdukcija, ki naj bi jo opravili v prihodnjih dneh"

http://lifestyle.enaa.com/prikaziCL.asp?ClID=35352

"Sodeloval z ljubljansko Dramo

Damijan Cavazza se je rodil 19. marca 1973 v Kranju. Kot scenograf in kostumograf je največ sodeloval z ljubljansko Dramo, Gledališčem Koper in Slovenskim mladinskim gledališčem.

Iz SNG Drama Ljubljana so posredovali še natančnejše podatke o projektih, pri katerih je v njihovi hiši sodeloval Damijan Cavazza. Bil je asistent scenografa pri predstavi Jess Borgeson-Adam Long-Daniel Singerjevih Zbranih delih Williama Shakespeara (okrajšano), uprizorjenih v sezoni 1998/99 v Mali drami.

Leta 2004 prejel nagrado vesna

Kot samostojni scenograf je mladi Cavazza sooblikoval predstave Vita & Virginia Eileen Atkins (1999/2000 Mala drama), Tri verzije življenja Yasmine Reza (2002/03 Mala drama), Molierove Scapinove zvijače (2004/05), Prerekanja Juliana Barnesa (2007/08 Mala drama) in še rojevajočo se predstavo Bostonska naveza Davida Mameta (2008/09 Mala drama). Pri Treh verzijah življenja se je podpisal tudi kot avtor glasbe.

Na 7. festivalu slovenskega filma leta 2004 pa je Damijan Cavazza prejel nagrado vesna za scenografijo v omnibusu Desperado Tonic. Za scenografijo za ta film so bili nagrajeni še Andraž Trkman, Vasja Kokelj, Mateja Medvedič in Pepi Sekulič."

http://www.finance.si/241629

Guest VilaSonca
zdaj lahko grem mirne vesti spat, ker sem dokončala eno stvar, ki jo mam čez dva tedna ... ampak, ko pomislim, kaj vse me še čaka, se počutim nepomembno in nekoristno, nezadostno, premalo se trudim, premalo delam, premalo učim. :C: 6 obsežnih izpitov, dva sta celo taka, da sta za dva, skratka 8 obsežnih izpitov, unih mičkenih, da ne štejem. :C: nikamor ne grem, nobene zabave, nič, samo učenje učenje učenje. hočem in ni druge in zato bom, druga varianta pa ne obstaja in delujem kot da obstaja samo ena možnost. bo. bo pa bo. vztrajam do zadnje kapljice krvi, ni mi mar za počutje, druženje, nič.

nikamor ne grem, nobene zabave, nič, samo učenje učenje učenje.

tole je pa super bedno... :xx!:

riknla boš glih tko naumna... :o|o:

no, ampak boš pa vsaj stara devica :palec: x:px x:Dx

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

mah, to je tako, letos, ker je pač najbolj zajeban letnik in ni heca.

no fajn. sej... drug let bo pa ta pru let po ta najbl zajebanmu letu.

spet bo zajeban. se bo že kej najdl x:px x:Dx

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Guest VilaSonca
vem, kaj hočem in ko to vem, sem ponavadi vztrajna in marljiva, take pač Devičke smo. lajf je pa lep in ne zajeban v splošnem gledano. :2src: zajeban je pa študij, zajebani so odnosi, zajebano zdravje, kaj vem, vsak ma svoje, meni je pomemben študij, sam lajf je pa lep, kakoli počneš, karkoli maš. saj zato sem še tu, veš, ker se splača živet. x:Dx

Opa,me veseli za poroko.Pazi se potem zakonskega rom pom pom-a...

Sem pogruntal da bolj se giblješ,manj rabiš jest x:Dx Ker ni časa.... x:Dx

Sam je blo pa super včeri z bratrancom na Voglu.Sicer vstal ob 5.30,2 ure vožnje....Itak ko se ''ulaufaš'' pol steče.

Res je bla pa ''šajba''.Malo ljudi,proge tip-top,smučke nove.Gostinska ponudba tud vredu,edino muzika minus.Turbo-turbo-turbo.Jupiii x:Dx

Ene ženske pa smučajo res super! x:px Ne moreš verjet....Sem pa tko hecno opečen.Sem mel smučarska očala in čelado.ME je opeklo samo v lica,brado in nos.Sem ko jelenček Rudolf. x:Dx x:Dx

Sem pa nardil eno akrobacijo po neumnosti.Seboj sem nosil majhen nahrbtnik,ker sem imel not fotoaparat,pa se vsedem na enosedo in me je naprej mal vrglo,z smučko zapičil v sneg in nardil salto naprej. x:Dx Še sreča da se je smučka odpela...Un čičo tam,ki naj bi ustavil sedežnico je pa brezskrno mazal zasko na kruh. x:Dx No na koncu je vse izpadlo srečno...

Jedla sva v nekem lokalu ob cesti,so imeli samo ''turist menu''.Se pravi samo to.No sva vzela,je bla lakota prevelika in je blo kar fajn.Domača juha z domačimi rezanci,šnicel,pomfri,riž z zelenjavno prilogo(grah,korenje,paprika,koruza) in solata.Pa trije kosi kruha za dve osebi....

Darling,stand by me

:vragec:

morgen.... :o|o: :o|o: :o|o:

spet me matrajo... :xx!:

ob takihle urah se zbujat je nechloveshko... :o|o:

prou smilm se sammu seb... :inocent:

zlomk....nch tralala

cmok...cmok....cmok....pa vseen.... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Se pofočkam po (pre)dolgem času x:Ix :inocent:

Upam da bom zdaj, ko imam malo več časa, tudi več na forumu.

pa še prenovil sem se tehnično :hepko: nov monitor (22 '' ), potem sem pa slučajno naletel na comp za (relativno) malo keša, pa na obroke brez obresti in sem v virtualnih nebesih x:)x

Zarečenega kruha se največ poje!!!

Vedno sem govoril, da se tehnične stvari NE kupuje v trgovinah s pohištvom xrolleyesx ampak tole je bilo preveč mamljivo, jaz pa preveč labilna oseba. Razlika med staro in novo opremo je OGROMNA (6 let star comp, 256Mb RAMa, 80Gb HDD in celih 64Mb na grafični, sem bil presenečen da mi je sploh še delalo vse), zdaj pa nova oprema dela ko raketa :eek: 3Gb RAMa, 1Gb na grafični, 500Gb HDD, ... za 30+ evropejčkov na mesec.

Grem se še malo igrat in testirat vse kar mi prej niti pod razno ni hotelo delat.

Se kmalu spet beremo.

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Uhhh, zanimiv dan. Nič kaj dosti počela. Eni okostnjaki iz omare so me razburili, da ne rečem razpi**ili :xx!: xrolleyesx nič hujšega, v bistvu sploh kr neki, po moje repressed anger al pa kej, k je pač dosegla boiling point, sam sem bla pa dobra za neki urc. :sick: :!!: :blackeye: Sem se šla pol sprostit v plac, smo špohtlali stene, ko smo za danes zaključli sem bla že totalno pomirjena xupx xsuperx xegox xyesx xrosex x^x Se je baje vidlo da sem jezna... :inocent: Nisem niti opazla da oddajam tak vibe, ne bi niti rekla da sem bla vmes jezna, sam očitno pa že... x?x Pa neki... xnckrivx :inocent: Frendici bla uho za njene težave, pa mela ful zabaven pogovor s ful dobrim kolegom... :lol: x:Dx xDDx All in all fajn dan. x^x x:px

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

dan. že skoraj dva meseca vsak dan čakam poštarja, da bi prinesel eno pošto.

klicarim in pisarim, kdaj za hudiča bom dobila tole, kar čakam. in za odgovor dobim: "bodite mirni in brez skrbi.

najboljše krepčilo je: potrpežljivost" :eek: :o|o: :blackeye: :!!: ma ne vem, najbrž se nekdo norce dela iz mene.

pa plačala tole zadevo. samo datum čakam. jezna in razočarana.

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Porka flek a še zdej nimaš datuma za zagovor al kuga :eek:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

morgen... x:)x x:)x x:)x

ONIX ojla... x:)x

dons ga bomo pa zhgal.... x:px x:px x:px

JLY... :vio: x:o)x

zlomk....tralala

cmok....cmok....cmok.... x:)x

Ojla

Kaj pa dogaja? Bi se kar pridružil dobremu žuru x:px

Da ne bom imel pravokotnih oči od buljenja v nove pridobitve xrolleyesx še moja xsrcx je navdušena nad novo tehniko :eek:

Sem kar nehal uporabljat TV kartico in po novem TV gledam preko VLC playerja (pa še plačljive programe (T2) in nekatere HD imam zastonj x:)x )

Neverjetno kako hitro se navadimo (razvadimo) na kvaliteto :o|o:

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Howhow, sem bila v mojem plejsu, mi je padla klima na glavo oz... odpadla je klima 8ker sem hotla uštimat, da bi delala) pa je bilo treba pritisnit samo en gumb za električne funkcije (bojler ipd).. in odpade klima... visi na tistih ceveh...

jo grem našraufat nazaj... stol, pa mizo, stol na mizo... nakar zdrsne stol, jaz pa vdano za njim ..."ŠIT"...

medtem odpade termostatna škatlica (ko jo trči klima...)...

ker sem bila še vedno v prisebnem stanju sem poiskala elektrikarja enega, ki se je k sredi takoj odzval in prišel popravit stvar. za minimalno ceno, je našel gumb in vse popravil. tudi vrtal je nekaj. wow...

svaka čast.

xsrcbumx xrainbowx

Po dolgem času se spet jst tuki uglašam x;)x

Zdele grem na najdalše mučenje v moji zgodovini in

potem na neko zabavo in jutri nazaj se mučit...

(nevem v kakem stanju :inocent: ali zmožnosti...)

Education is the most powerful weapon which you can use to change the world.

Nelson Mandela

Porka flek a še zdej nimaš datuma za zagovor al kuga :eek:

ne :o|o:

Zdele grem na najdalše mučenje v moji

tole se pa čudno bere. da le ne bi bilo tako zelo mučno x:)x

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

morgen.... x:)x

pa smo ga!!!....jezusa.... x:px x:px x:px

blo kr fletno....cheprou neki mal folka...ampak muza pa kul... x:)x

jutr she maksimal....pol pa spet gorenska.... x:)x

zlomk....tralala

cmok...cmok....cmok.... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...