Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 27

Marsa

Recommended Posts

Ste dobri... pri tebi Nataly sem se glasno smejala. x:Dx

Jaz kar ne znam na internetu najti to odajo, ima pop- tv, tko kot tv slo možnost pogledati stare oddaje, me res zanima, in firbec kako zgledaš Marsa, kaj si rekla, pa tudi kako so to predstavili... če razumem gre za vpliv polne lune na ljudi.

no če je kdo kej bl znajdljiv, bi bla vesela, če me vodite. :sori:

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

Deli na socialnih omrežjih

Sprobala Silvijin link za učenje nemščine. Mi ni dalo miru http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif kljub vročini. Saj za silo gre, ne vem pa kako nastavit na nemško slovenski prevod. Da prevajam iz nemščine v angleščino http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/w00t.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon28.gif

To, to je pa za moje znanje tooooo maččč http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon15.gif Bi rekla, da je že na meji znanstvene fantastike http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/horro-cb.jpg

Sem prišla iz vrta in sadovnjaka. Malo sem zalila zelenjavo, saj vsega se ne da. V sadovnjaku sem našla pravo upostošenje. Drevo breskev, ki zori so napadli priči, vse je pokljuvano, kar niso uničli priči bodo dokončale pa muhe in ostale žuželke http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/mad.gif Taka invazija teh letečih nadlog, da skoraj ni varno priti čisto do drevesa. Še bolj rizično pa je z roko seči po sadežu, saj nikoli ne veš ali boš prijel za kakšno oso ali sršena.

Groza, ne vem kako naj to preprečim, saj imamo nasad drevja, ki bo dajalo sadove vse tja do jeseni, tako po obrokih. Vse nam bodo uničli http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_evil.gif Rada imam te živalce (ptice), pozimi jih hranim, sam tole je pa mal hudo!

... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe...

Eto, se mi je uresničla želja in sem vidla prisevek in tebe Marsa. Sem vesela, da sem te spoznala še v podobi. V bistvu presenečena, drugačna si v živo kot na slikah. Vsekakor močan glas in zanimiva oseba. :palec:

Bi najraje vidli ti ljudje, da Luna ne vpliva... bi jim morali povedat da luna vpliva ne na dan polne lune, ampak v dneh ko se približuje... dva tri dni prej... še tu na LF je blo videti... mojo dramo in to x:Dx ...

Jaz že na vse zgodi tečna, če bo mogoče bom šla že zdej teč, da izmatram to svojo tečnobo iz sebe...

Lep dan, m xsrcx

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

Sem premišljevala zadnje dni...se mi zdi, da nas je večina žensk tako po svoje ..neumnih..

Vse okrog se razdajaš..maksimalno pri otrocih, doma, v službi..ko je pa treba nekaj zase naredit..http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/sorry.gif ..

je pa tako fajn tisti izgovor..da ni časa, se ne ljubi..ali pa da ni denarja..

Saj potem res ni čudno, da začne boleti monotonija..http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/sorry.gif ..Pa še čakaš, da te en vpliv lune nekam potegne, namesto, da bi se sam ..http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_biggrin.gif ..Opažam, da v svojih obdobjih naletavam na ljudi, ki se počutijo

podobno, in ko mi nekdo med vrsticami hoče nekaj povedat. Tako da vedno pogosteje berem tudi drobni tisk..med vrsticami, skrite znake..pa ne tako površno....Če želim, da sem nekak v ravnovesju, da se počutim dobro,potrebujem ravnovesje..čas med ljudmi..in čas v naravi, v tišini, v miru..

Tudi meni so ptiči pojedli ribez, kosmulje..krompir zgleda, da bodo miši..( nenormalno veliko miši, povsod, kamor pogledaš, miš..)..na vrtu voluhar, saj navadno je bilo nekaj zanj, pa zame tud...

ga sploh ne preganjam, dokler je v mejah..

And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years.

Sova nas zasvojila x:Dx

Prigurala skozi prvi level - btw Silvija, mene kar avtomatično pelje skozi, po lekcijah ... ponavljam se edino če grem "Back" ali pa lekcije ne končam ...

Bom pa res šele sedaj videla, ko se začne "mreža delati", kako mi bo šla sistematičnost.

Si pa kar v zvezek pišem nove stvari.

Ker preden bom jaz to - meni povsem izmišljene nemške besede :o|o: - uspela memorizirati, pa sama presklanjati do prave oblike ... bo še trajalo xcivx

Sem pa opravila že par prevodov x:o)x

in si prislužila bonus točke.

Srčke pa klatim zato, ker površno preberem :o|o:

Bo treba počasi, čas si vzeti ...

Fajn se imejte!

Jaz spet planiram neko kopanje in preurejanje okoli hiše ...

Upam, da kmalu dobimo neko podobo vsaj začetne faze urejenosti.

... pa malo bi rada začela migati ... xcivx

... aja, sem že nakazala, da grem z neta!

Delat! xDDx

... Say what you mean

And mean what you say ...

Sem premišljevala zadnje dni...se mi zdi, da nas je večina žensk tako po svoje ..neumnih..

Vse okrog se razdajaš..maksimalno pri otrocih, doma, v službi..ko je pa treba nekaj zase naredit..http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/sorry.gif ..

Saj potem res ni čudno, da začne boleti monotonija..http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/sorry.gif ..Pa še čakaš, da te en vpliv lune nekam potegne, namesto, da bi se sam ..http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_biggrin.gif ..Opažam, da v svojih obdobjih naletavam na ljudi, ki se počutijo

podobno, in ko mi nekdo med vrsticami hoče nekaj povedat. Tako da vedno pogosteje berem tudi drobni tisk..med vrsticami, skrite znake..pa ne tako površno....Če želim, da sem nekak v ravnovesju, da se počutim dobro,potrebujem ravnovesje..čas med ljudmi..in čas v naravi, v tišini, v miru..

.

Se zelo strinjam Viyola .... gre za to, da ne prisluhnemo dovolj svojim potrebam, osnovnim potrebam in jih kar nekam dol tlačimo in potem ko je pa že do konca vse narobe... je nek problem...jaz sem zaštekala kaj je blo z mano, oddaljila sem se od duhovnosti, od meditacije... in mi je to tolk manjkalo, da me je kar lomilo... ne bi človek verjel... vendar se z voljo nisem znala pripraviti, vse v meni se je upiralo... in veš kaj sem nardila, ker vem, da jaz na silo ne morem nič, sem si sam zaželela večkrat na dan, da pridejo zunanji pogoji in notranja volja, da meditiram... no in danes sem meditirala... deklici sta se zunej igrali, jaz sem za nekej časa pustila sesalec in sem se odločila za meditacijo... ja to mi je manjkalo... ta smisel... ko meditiram z jasno motivacijo, da trenutek za trenutek postajam manj škodljiva bolj koristna mi to res pomaga in je pomemben del moje narave, ne gre drugače... tko ... sej ne vem koliko se bodo ti pogoji zunanji in notranji še nadaljevali... nič ne pričakujem... ker vem da je vse proces in da se ne da nič na silo, vsaj pri meni ne, oba planeta, ki predstavljata voljo sta blokirana s Saturnom in Plutonom... ampak ja imaš prav, mormo si pisluhnt, čutit kaj rabimo in najti način, da zadovolimo svoje osnove potrebe, potem smo boljši tudi za vse tiste, ki so odvisni od nas, ki bo z nami.

dnevni horoskop

Samo še tole civknem, potem nazaj k delu:

Sprobala Silvijin link za učenje nemščine. Mi ni dalo miru http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif kljub vročini. Saj za silo gre, ne vem pa kako nastavit na nemško slovenski prevod. Da prevajam iz nemščine v angleščino http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/w00t.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon28.gif

To, to je pa za moje znanje tooooo maččč http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon15.gif Bi rekla, da je že na meji znanstvene fantastike http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/horro-cb.jpg

Se bojim, da se ne da v slo. nastaviti.

Bo pa dve muhi na en mah, kar pogumno! x;)x

... Say what you mean

Sem prišla iz vrta in sadovnjaka. Malo sem zalila zelenjavo, saj vsega se ne da. V sadovnjaku sem našla pravo upostošenje. ....

o štala za breskev, sočustvujem! :sori: xcrossfingx

Eto, se mi je uresničla želja in sem vidla prisevek in tebe Marsa. Sem vesela, da sem te spoznala še v podobi. V bistvu presenečena, drugačna si v živo kot na slikah. Vsekakor močan glas in zanimiva oseba. :palec:

Bi najraje vidli ti ljudje, da Luna ne vpliva... bi jim morali povedat da luna vpliva ne na dan polne lune, ampak v dneh ko se približuje... dva tri dni prej... še tu na LF je blo videti... mojo dramo in to x:Dx ...

Jaz že na vse zgodi tečna, če bo mogoče bom šla že zdej teč, da izmatram to svojo tečnobo iz sebe...

ja, fajn, lepo. :)

sej drugač sem pa vedno drugačna: na vsakih slikah, na videih itd. Ja, "tale glas"... stokrat sem že bila na radiih (to mi ni tolk težko), imam ful svojih glasovnih posnetkov. pa me ni nikoli nič zmotilo, tko da morda je blo ipak malo pretirano. Morda pa tudi ne.

Ja, enim se zdim še kar zanimiva. :)

Sej jaz sem bila tud presenečena, ko sem te videla tudi v živo. :)

saj ne da sem si te kako posebej rpedstavljala, ampak ko sem te videla (nekje je nekdo dal link na eno oddajo, mroda v sklopu enih Bernovih), sem rekla, oho, a takale je Mihela... Pač, simpatična punca, morda manj 'rezervirana' in takšna, kot deluješ po postih.

Tako da fajn, da se zdaj 'poznava'. :) :palec:

....

podobno, in ko mi nekdo med vrsticami hoče nekaj povedat. Tako da vedno pogosteje berem tudi drobni tisk..med vrsticami, skrite znake..pa ne tako površno...

imaš prav...

Ja, jaz se tud srečujem z ljudmi, ki se imajo podobno in imajo podobne težave in zadeve kot jaz... je tud kriza, pa se to čuti na vseh področjih... ni tolk veselja, radosti, vsi smo bolj zakrknjeni vase, ni več tolk sproščeno, vsi čist ogroženi in napeti, takoj planemo...

jaz mislim, da so tud taki časi, skratka.

Jaz sem pa preveč drobnega tiska pa tega brala (kljub temu da sem sicer tudi kar površna), morala bi pa tud kakega 'debelega'. x:o)x

... Prigurala skozi prvi level .....

...

Jaz spet planiram neko kopanje in preurejanje okoli hiše ...

Ful si pridna, skoz kej prčkaš pa vedno kej študiraš. x8Dx

Blagor tebi za energijo! :palec: x:)x

..........

Lep dan vsem! x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Kdo od otrok pa ima rad nezadovoljno, zagrenjeno mamo?..Pa otroke ni za podcenjevat..tudi če ne poveš, sami dobro čutijo..

Izgovor, da ni časa..je tudi bolj tako, tako..prej ni volje, če je volja, se čas že najde. Dona Vida je lepo napisala v svoji knjigi..

glede našega dojemanja časa..pravi nekako takole .."Vsak dan zjutraj si reči, da danes imaš pa čas postorit vse", to ozavestiš,

pa zares deluje..pa imaš čas tudi zase..za svoje želje, za svoje potrebe, za crkljanje otroka v sebi..

Če se prepustiš toku časa, te zmeče..nezavedno te posrka vase, pa začneš noreti z njim..:O: ..

pa sebe pustiš nekje nazaj, potem se pa iščeš..to doživlja večina ljudi na Zemlji..

Lepo, MIhela, da si pustila sesalec..itak te počaka..

Jaz vedno bolj čutim potrebo, da vsak dan naredim kaj drugače..od včeraj..da dan ni enak drugemu, s tem, ko spreminjam svoje dneve,

spreminjam sebe..znotraj in zunaj...

And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years.

Ful si pridna, skoz kej prčkaš pa vedno kej študiraš. x8Dx

Blagor tebi za energijo! :palec: x:)x

..........

Lep dan vsem! x:)x

x:Ix

Za določene stavri kar imam veselje. Mi je ok, da mi kakšno delo ni odveč, ampak zanimivo in da se dobim ...

Pa žeeeeljeeee, joj česa vsega jaz ne bi! x:Dx

Mi je full všeč tole: sanje so dovoljene.

Ker počasi, počasi se pa že najde čas, pokaže priložnost ...

Aja Marsa, zadnjič sva se malo pogovarjali okoli ne/razumevanja povedanega, spreminjanju ljudi oz. nesprejemanja ... pa sem ti hotela reči Hvala tudi tebi! ker je na nek način kar lažje, ko vidiš, da nisi sam "vesoljec", da se take stvari pač lahko zgodijo/dogajajo in da se jih v bistvu da razložiti, razumenti, ker so nekoliko "univerzalne".

Papa x:)x

... Say what you mean

x:Ix

Za določene stavri kar imam veselje. Mi je ok, da mi kakšno delo ni odveč, ampak zanimivo in da se dobim ...

Pa žeeeeljeeee, joj česa vsega jaz ne bi! x:Dx

Mi je full všeč tole: sanje so dovoljene.

Ker počasi, počasi se pa že najde čas, pokaže priložnost ...

Ja, fajn, to mi je všeč pri tebi.

jaz pa nekako nimam tolk želja... v materialnem smislu sem skromna, drugače pa si ne želim želeti preveč, so me *sanje* preveč odnesle, potem pa težko hendlam in sem na zemlji.

Morda imaš ti -zaradi Vodnarja- to lahkotnost in zračnost in razigranost, ki je meni nekako umanjkala. ...

ker je na nek način kar lažje, ko vidiš, da nisi sam "vesoljec"

res je.... xyesx

Tudi jaz tebi. :palec: :vio:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Sova nas zasvojila x:Dx

Prigurala skozi prvi level - btw Silvija, mene kar avtomatično pelje skozi, po lekcijah ... ponavljam se edino če grem "Back" ali pa lekcije ne končam ...

Bom pa res šele sedaj videla, ko se začne "mreža delati", kako mi bo šla sistematičnost.

Si pa kar v zvezek pišem nove stvari.

Ker preden bom jaz to - meni povsem izmišljene nemške besede :o|o: - uspela memorizirati, pa sama presklanjati do prave oblike ... bo še trajalo xcivx

Sem pa opravila že par prevodov x:o)x

in si prislužila bonus točke.

Srčke pa klatim zato, ker površno preberem :o|o:

Bo treba počasi, čas si vzeti ...

Hehe, Aeval. Jz od nedelje vseeno nisem uspela več vadit, včeraj sem bila do 7 na šihtu, nato nadaljevala z delom doma. Ko mene opomni na mail, odprem link, me tudi takoj popelje, kjer sem ostala. Če pa se sama prijavljam, po pa kr neki, ma bom že zgruntala. Res je, treba si je v zvezek pisat, pa z eno učiteljico nemščine bom predebatirala okrog sklonov glagolov itd... Nazadnje sem si nekaj mimogrede kar v wordov dokument zapisovala.

Včeraj sem sinetu povedala, kako sem nas (z)animirala in mi povedal, da je našel link ob gledanju neke oddaje o novih dosežkih. In se je prijavil, da ga obvestijo, ko bodo odprli za javnost. Tako da je res bilo namenjeno. Namreč, omenila sem, da bi šla v bližnjo Avstrijo kaj delat, mi takoj pošlje en oglas za super delo, pa še preko poznanih, ki bi lahko pomagali. Nato rečem, kako bi se ekspres naučila nemščine, že dobim link... Za tisto delo bi morala pa že menda zelo dobro nemško znat, da bi delala neke ponudbe in to... Pa se bo že še kaj našlo, v katerikoli smeri že, kot si namišljam x:Dx

:palec:

res je včasih fascinantno, kako se katere zadeve začnejo odvijat, če narediš samo kakšen korakec. :)

Fajn da ste takole zagnane, morda se še mene kej prime. xDDx x;)x

Picasso

Ja, fajn, to mi je všeč pri tebi.

jaz pa nekako nimam tolk želja... v materialnem smislu sem skromna, drugače pa si ne želim želeti preveč, so me *sanje* preveč odnesle, potem pa težko hendlam in sem na zemlji.

Morda imaš ti -zaradi Vodnarja- to lahkotnost in zračnost in razigranost, ki je meni nekako umanjkala. ...

res je.... xyesx

Tudi jaz tebi. :palec: :vio:

Aha, razumem.

No saj jaz tudi nisem toliko v materialnem smislu.

Mi je včasih full smešen moj, ki vsake toliko: jaz bi bi imel oz. bi si naredil jadrnico, pa ne vem ... kozice bi imel, pa ...

In se mu samo smejim,

ker meni bolj potegne na: imela bi čas za kolo, pa želim si na ta pa ta hrib, pa z glino bi enkrat tako rada začela pacat, pa knjige nazaj brat, pa okna bi rada prebarvala, pa rožice posadila, pa francoščina mi je tok :2src: (ne pa nemščina x:Dx :o|o: )...

Tako.

Glavno, da se imamo fajn, karkoli že pač kdo počne x:)x

... Say what you mean

ja ne, saj nisem mislila da ti nisi... :) pač ko sem pomislila na želje, znajo bit te za veliko ljudi pretežno materialne... saj kot praviš, jadrnico, to, ono, tretje.... :)

Čeprav jaz sem imela željo, ki sicer ni bila materialna, je pa terjala materijalno... :)

Npr. če želiš imeti neko kočico, na samem, za popolnoma skromno življenje...

moraš imeti ohoho tudi materialnega, da lahko to udejaniš... ali podobno...

ja, jaz sem se tud zato odločila za francoščino (in ne za nemščino, ki mi je bila včasih trda in neprivlačna, ampak zdaj mi je pa čisto všeč).

Ja. xyesx :palec:

Picasso

Aeval, imam čisto podobne želje na seznamu:

Prva in največja: enkrat, ko ne bo več zaključnih računov, bom pred božičem cel teden doma. Pospravljala bom, pekla peciva, izdelovala lastnoročna darilca in čisto romantično bo :vio:

Potem stanovanje: prebarvala okvirje oken, vrat, sten, preuredila, se prestavila nazaj v večjo sobo, spalnico, v enih vratih, ki so zaprta, vstavila lastnoročno izdelano mandalo in sploh in oh uredila stanovanjce čisto fengšujevsko kmečko laično domačno xcivx

Poležavala, hodila v naravo in bralaaaaaaaaaaa, bralaaaaaaaa, pa vlaganje marmeladic, zelenjave... kok bomooo srečniiiiiii x;)x

Reala: pridem domov okrog 16.ure, crknjena. Se namislim, kaj bi skuhali, s skupnimi močmi vržemo kaj v pisker, magari je pomoč, da en skoči v trg. ali na vrt :). Malček počijem. Napišem par vrstic diplome in dva dni spet čaka, ker mi "smrdi", trenutno se pa še na vročino lahko zgovarjam x:px . Migat je treba, ane, ker zdaj je cajt za kondicijo, razgibavanje,zato okrog 7 ali 8 zvečer dam dol telovadbo... Preden umijem še kak ostanek posode in se stušam, je ura že vsaj deset in grem pred tv. Včeraj izvedba melisinega sirupa, kaki frendici treba naredit vpogled v tarot (jemljem kot učenje), v trgovino treba, mularija za vikende na kupu, še več kuhe, pa še sovica zadnje čase... Na, pol pa imej, če lahko x;)x

Zakaj za zlomka si nebi želeli tudi materialno?..Saj ni vse v materialnem, samo če imaš materialno, si lažje privoščiš tudi kaj za dušo...

kučico nekje v hribih, pa potovanja, pa ...saj, na koncu pa ne veš...imaš ti vse to, ali ima ono tebe...:o|o:

Sem zadnjič tamalo peljala po nakupih..prav opazila sem, kako gleda na ceno..sem bila prav jezna sama nase..

sem res vsadila nezavedno v njeno prepričanje, da je nekajpa zanjo predrago?..da si ne sme privoščiti?..ali da si ne more??!!

Ji rečem..ne glej na ceno, poglej, če ti je všeč, pa kupiva..Saj menda je v nematerialnem svetu za vse vsega dovolj..:eek: ..

treba se mi bo naučit to zmaterializirat..x:o)x ..

Khmmm..časi so taki..ali smo ljudje taki?..Mar niso tudi rodovi nazaj živeli v boju za preživetje, za obstoj..

• Lajkam 3
  • Buuuu 1

Tko

Še mal, pa se začne dopust /čez ene pol ure/, jutri pa na morje.

Morva z ženo pokosit /letos še nisva bla dol in pravjo, da ma trava meter+/ pa pripravit vse, ker v nedeljo pride srčica in pol pa za travo in pospravljanje ne bo cajta, no, bi bil zgubljen cajt. Bo pa cajt /poleg druženja s pikico/ ziher za orade, brancine, škampe... njami.http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gif

Lepo preživite naslednjih štirinajst dni

http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

Zakaj za zlomka si nebi želeli tudi materialno?..Saj ni vse v materialnem, samo če imaš materialno, si lažje privoščiš tudi kaj za dušo...

:palec: seveda, saj je vse povezano... :)

pol ne morš bit cel(osten).

S frendo sva imeli dostkrat debato, kdaj si svoboden. Sva ugotovili, žal, da skoraj nikoli. x:)x ... x:o)x :o|o:

...

končno dež! aleluja!

me je mal ujel, samo ni panike...

sem šetknila do stare... v bistvu sem hotla it sam do Name, k je najbližje, po solato, kao sej pač enkrat ne bo tolk zdravo, bo pa sveže in kar nama paše jest, sam pol pa ni blo tolk blazotno, pa še mal je zapihljalo pa oblačno bilo, tako da ni tolk nabijalo, sem si pa kar premislila in se odločila, da grem pa kar na trg po solato... sej ni tolk daleč. pol sem šla pa še v čajnico, usput srečala Martina, ki je igral, pa sem pol nazaj grede se ustavila, je rekel da dobro zgledam x;)x in da sem se mal zredila xDDx in da nej se kej oglasim... sva bila soseda na zadnjem plejsu.

No pol sem šla še po sol, k je je zmanjkal, na trgu sem pa kupila še peso pa breskve pa še una mi je kar nekaj dala zraven k solati zelenjave, k je začelo grmet in da bodo počasi začeli pokati...

Zdej bova pa kuhali z mamo, pol bom šla pa mogoče do frenda, k se meniva in mam plane že en teden, pa je bilo preblazotno... ker ima tudi on zelo vroče...

pol smo pa kar vsak zase bolj v tem hajcu crkavali... :)

pol sem pa s frendo zmenjena, ji moram dat alojo (pa kremo če mi jo bo uspelo naredit, včeraj mi ni, pa mi je žal, da nisem izkoristila kar sončne toplote).

Pa nekaj se mi je dobro izšlo s cashem pa to (sicer malenkost, a vendar), pa sem zadovoljna, imam par stvari manj za se sekirat okol. :)

Zdej grem pa solato spucat.

...

Lep preostanek dneva, upam da vas je malo osvežilo, pa hkrati, da ni bilo kakih ujm in podobnega (nisem nič gledala okoli še)

:) :palec:

• Lajkam 3
  • Buuuu 1

Picasso

Tko

Še mal, pa se začne dopust /čez ene pol ure/, jutri pa na morje.

Morva z ženo pokosit /letos še nisva bla dol in pravjo, da ma trava meter+/ pa pripravit vse, ker v nedeljo pride srčica in pol pa za travo in pospravljanje ne bo cajta, no, bi bil zgubljen cajt. Bo pa cajt /poleg druženja s pikico/ ziher za orade, brancine, škampe... njami.http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gif

Lepo preživite naslednjih štirinajst dni

O superička!! :palec: x8Dx

Siesta! xokx

MAX uživajte! :mex: :palec:

• Lajkam 1
  • Buuuu 1

Picasso

Butl, lep dopust, uživajte! :palec:

Vidim, da ste vsi v nemščino padli tlele x:o)x No, mene ne dobite zraven :vragec: 4 leta nemščine v gimnaziji je bilo, kot da se je sploh ne bi učila (medtem ko sem po 3 mesecih znala tolk španščine, da sem se v Madridu s cimrom večinoma vse zmenila) .. In sploh ne bom šla gledat sovic in srčkov, da me slučajno ne potegne not x:o)x xcivx x;)x

Deteta spijo xsrcx Dežek jim pa uspavanko poje :) Prejle smo še v vročini čofotali na balkonu (sem jim lavor ven postavla in je bilo samo hihitanje in čofotanje slišat ene pol ure x8Dx Je bil še en občasni v varstvu, tako da je bil cel žur x:px

Po 4 dneh uspem tamalga uspavat v 3-5 minutah, zjutraj pa zakoja samo zato, da se mamica sekira, ko zapre vrata za sabo, naslednji trenutek se mi pa že smeji in čeblja na veliko x:o)x

V glavnem, ful uživam xsrcx Še boljš je, kot sem si predstavljala ..

Evo, Marsa, malo hlajenja, a ne :)

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

ji moram dat alojo (pa kremo če mi jo bo uspelo naredit, včeraj mi ni, pa mi je žal, da nisem izkoristila kar sončne toplote).

Midva mava alojo doma in jo kr uporabljava. Skor vsak dan pojeva po en krhelj sveže kr z lupino...sploh ni tolk grenka. Pa če je treba kej namazat...tud kr s svežo. Raste pa hitr...kt konoplja, tko da jo mava skoz. Fajn zadeva.

Hvala, hvala obema...in enako v uživanju

http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_biggrin.gif

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

tko tu je še ena ženska, ki usklajuje med svojimi željami in svojo družino... mi jo je blo lepo danes pogledati, mogoče bo tudi vam :) k smo se lih o tem pogovarjale v zadnjih dneh, o ženski in njeni vlogi

dnevni horoskop

Oh, kako prijetno http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_clown.gif Ohladilo se je.

Imeli smo konkretno nevihto, a k sreči je samo mooooočno pihalo, bliskalo in grmelo, padlo je par zrn toče, močno dežuje že kakšno uro in super se je ohladilo. Celo dihat se da. Ni bilo slišat nobene sirene. Dobro smo jo odnesli. Kazalo je precej boj grozeče http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon16.gif Pa prav groza me je teh poletnih neviht, treskanja, neurja, siren...

Ohladitev, ta pa prija....http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/tongue.gif se bo dalo spati....http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/linktongue.gif

... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe...

Naj vam izdam en recept, kako porabit že uvel star krompir, pa da pride okusno za jest.

Jst ga najprej skuham v oblicah, ga ohladim in olupim.

Potem v ponvi stopim košček masla, narežem krompir na koščke, posolim, dodam malo ocvirkov, popram, in dodam sveža zelišča - rožmarin, timijan in origano.

Vse skupaj pustim da se lepo prepoji s krompirjem, da ni nikjer videt maščobe.

In to je to.

Zraven paše ena skleda solate (z jajcem/paradižnikom/redvico... pač po želji).

Dober tek!

*

Butl, uživajta max! http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...