Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 27

Marsa

Recommended Posts

a ne, Zalaya! Lakše se diše... :)

Fajn, Ale'. na vse mogoče načine se da kej spedenat, tudi uvelega in takega. xDDx x:Dx

me pa čudi, da ti pašejo ocvirki v tej vročini...

hehe, maščobe se ne vidi... se pol vidi.. na trebuhih pa stegnih pa tem. x:px

no men je tud zakon krompir na putrčku včasih (ravno danes sva ga jedli z mamo), samo je tega putrčka bolj za vzorec, za okusek pa da mal porumeni pa to, drugač pa dam v glavnem kokosovo mast. men je zakon, čist povsod in za vse se da uporabljat (mast oz. olje).

včasih mi pa paše sam na olivcu, je pa res, da je krompir 'požrešen' na maščobe.

jih kar rabi.

...

jaz sem bla pa pri frendu, se dobila s frendo in ji dala alojo (kremo dobi jutri, sicer sem jo naredila, samo bo šla še skozi še eno mešanje pa še orehovo bom dodala, ker kakavovo in karitejevo sta še mal v grudicah).

Na poti k frendu grem mimo ene bajte s ful sončnicami... ravno je nehalo deževat, taka svetlova je bila lepa, pa mal *sočna*, pa tiste sončnice...

Pa se en gospod znajde nenadoma in pravi o, dama, dober dan, kako je kaj... al nekaj takega... me je čist presenetilo, da meni govori.. pa pravim, o, dober dan, hvala, imate pa res lepe sončnice. :)

In on pravi, če hočem eno, pa pravim, o, lepo prosim, in gre notri po škarje in pride ven in naj si izberem eno, pa mi jo odreže. Pol pa še eno odreže... pa še eno... da ne bosta samo dve (k morjo bit 3 oz. neparno :))... in odkod sem in kako mi je ime in da naj še drugič pridem mimo in da bom dobila spet sončnice. x8Dx

In se mi je tolk nad zdelo, sem mu rekla, res hvala, ste mi pa res prav polepšali dan...

Šele ko sem šla z busa že dam, sem se spomnila, da smo danes 'obravnavali' van Gogha in da sem se spomnila na njegove sončnice (ne jih pa tudi eksplicitno omenila, ker saj se ve, da je on tudi njegove sončnice), kako žive so.

Tko da čist odštekano..

Pa še mama je bila ful vesela, sam gledala je, kako sem uletela s temi velikimi sončnicami. :)

Zdej bom pa gledala film pa vmes bom še nekaj prčkala.

Lep večer! :vio:

• Lajkam 3
  • Buuuu 2

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Ko mene opomni na mail, odprem link, me tudi takoj popelje, kjer sem ostala. Če pa se sama prijavljam, po pa kr neki, ma bom že zgruntala.

...

Včeraj sem sinetu povedala, kako sem nas (z)animirala in mi povedal, da je našel link ob gledanju neke oddaje o novih dosežkih. In se je prijavil, da ga obvestijo, ko bodo odprli za javnost. Tako da je res bilo namenjeno. Namreč, omenila sem, da bi šla v bližnjo Avstrijo kaj delat, mi takoj pošlje en oglas za super delo, pa še preko poznanih, ki bi lahko pomagali. Nato rečem, kako bi se ekspres naučila nemščine, že dobim link... Za tisto delo bi morala pa že menda zelo dobro nemško znat, da bi delala neke ponudbe in to... Pa se bo že še kaj našlo, v katerikoli smeri že, kot si namišljam x:Dx

Helou,

spregledala sem tale tvoj post.

Aja, pismu full pridna!! Jaz ne vem, če bi imela toliko poguma! :inocent:

Drugače pa se jaz kar vedno sama prijavim na to sovo, pridem na "german skill tree" in potem kliknem na tisto polje, kjer sem končala. Imam pa oranžno pobarvana tista, ki sem jih že delala/jih delam. Si predstavljam, da če bom kar po tem drevesu šla naprej, da nimam kaj preveč zabrkat.

Samo učit se moram!

Aeval, imam čisto podobne želje na seznamu:

Prva in največja: enkrat, ko ne bo več zaključnih računov, bom pred božičem cel teden doma. Pospravljala bom, pekla peciva, izdelovala lastnoročna darilca in čisto romantično bo :vio:

Potem stanovanje: prebarvala okvirje oken, vrat, sten, preuredila, se prestavila nazaj v večjo sobo, spalnico, v enih vratih, ki so zaprta, vstavila lastnoročno izdelano mandalo in sploh in oh uredila stanovanjce čisto fengšujevsko kmečko laično domačno xcivx

Poležavala, hodila v naravo in bralaaaaaaaaaaa, bralaaaaaaaa, pa vlaganje marmeladic, zelenjave... kok bomooo srečniiiiiii x;)x

Reala: pridem domov okrog 16.ure, crknjena. Se namislim, kaj bi skuhali, s skupnimi močmi vržemo kaj v pisker, magari je pomoč, da en skoči v trg. ali na vrt :). Malček počijem. Napišem par vrstic diplome in dva dni spet čaka, ker mi "smrdi", trenutno se pa še na vročino lahko zgovarjam x:px . Migat je treba, ane, ker zdaj je cajt za kondicijo, razgibavanje,zato okrog 7 ali 8 zvečer dam dol telovadbo... Preden umijem še kak ostanek posode in se stušam, je ura že vsaj deset in grem pred tv. Včeraj izvedba melisinega sirupa, kaki frendici treba naredit vpogled v tarot (jemljem kot učenje), v trgovino treba, mularija za vikende na kupu, še več kuhe, pa še sovica zadnje čase... Na, pol pa imej, če lahko x;)x

x:)x

Jaz sem si jutri rekla, da se grem z eno frendo ven, malo zmigat se, pa če se svet podre! x:o)x

Še nekaj cincala, da kako&kaj pripravim za kosilo, pa tok happy, ker mi bilo doma rečeno, da naj ne kompliciram in grem.

(menda ugotovili, da jih ne bo od lakote pobralo, če pridem kasneje/me ni.

Pa ja, tudi to je dosežek x:Dx )

Mi je pa tok smešno, ko si prav želim, da ko bo čas, da bom kaj naredila - urejanje/ustvarjanje ... se na momente počutim kot "moja mama" s podobnimi "skrbmi", za katere sem se pred leti imela na sumu, da mi bodo odveč in grenile "svobodo".

Super mi je, ko nekaj svojega ustvarjaš in se vsaka malenkost tako pozna x:)x

... še malo pa grem na dejt s sovo! x:Dx

... Say what you mean

And mean what you say ...

... še malo pa grem na dejt s sovo! x:Dx

Hehe, si se zagnala, mi kar daješ vzpodbudo. Sem se danes spet prešvercala, bo cmerala sovica spet x;)x Smo bili v trgovini, rolat sem šla, tuš in nekaj sem še na hitro popeglala za jutri, evo spet konc dneva. Klinc :xx!: Za vikend bom bla pridna, si bom še zvezek nastavla xrolleyesx

Fajn, Ale'. na vse mogoče načine se da kej spedenat, tudi uvelega in takega. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_biggrin.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif

me pa čudi, da ti pašejo ocvirki v tej vročini...

hehe, maščobe se ne vidi... se pol vidi.. na trebuhih pa stegnih pa tem. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gif

no men je tud zakon krompir na putrčku včasih (ravno danes sva ga jedli z mamo), samo je tega putrčka bolj za vzorec, za okusek pa da mal porumeni pa to, drugač pa dam v glavnem kokosovo mast. men je zakon, čist povsod in za vse se da uporabljat (mast oz. olje).

včasih mi pa paše sam na olivcu, je pa res, da je krompir 'požrešen' na maščobe.

jih kar rabi.

:)

Ocvirke lahko tudi spustiš če komu ne pašejo... itak dajo najboljši okus dodane začimbe.

Včeraj sem zaradi vročine in sopare lahko v celem dnevu popila samo en jogurt in eno veliko skledo domačega kislega mleka, tko da sem rabla nekaj bolj konkretnega za v želodček.

http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/rainbow.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/rose.gif

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

ja sej štekam, jaz sem ga zadnjič naredila s skuto. na koncu sem še pač skuto fliknila.

enkrat sem pa že skuhanega še dala mal popražit k čebuli in poru, enkrat pa z bučkami, enkrat pa sem celo stebla -spodnji del- od špargljev narezala pa potem s kromprijem popražila še. al pa s korenčkom...

sem zlo iznajdljiva, kar se tiče kuharije oz. kar je doma in tudi če je malo ali 'nič', kar nekaj sčaram. :)

• Lajkam 1
  • Buuuu 1

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ma ja, krompir na tisoče načinov... http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif

Midve ga imava obe ful rade, tko da ni problem eksperimentirat.

Tudi vem katere okuse lahko kombiniram skupaj, tko da se lahko igram s tem kar imam doma na razpolago.

Se spomnim ko sem bla še otrok, da se je kuhalo vedno po enem receptu... restan krompir, pa bašta... brez kakih začimb zraven, ki itak naredijo piko na i.

Jst rada bolj eksperimentiram kot pa moja mama, pa pridejo zanimive jedi.

**

Oblači se, zgleda da bo dž. :/

lep vikend vsem... http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/fish.gif

• Lajkam 1
  • Buuuu 1
http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

Hvala, enako! :palec: :)

Ja, oblači... :o|o:

se s frendo meniva za ribice in je kot zakleto, nikakor se ne uskladiva, no in kao sva se danes zmenili da bova šli, pol je bilo pa že čisto oblačno, že grmelo...

Tako da če se bova res spravili, upam da prideva do njih in da naju ne bo čisto namočilo....

Ker sem ravno včeraj pomislila na sardelce (ko sem šla mimo ribarnice), da bi mi pa dišale. Dolgo časa mi niso dišale sploh ribe, no itak mi od vseh skoraj še najbolj pašejo 'obične' sardelce. Jih ful maram, samo jih skoraj nikoli ne jem, sploh zdaj (mama ne mara rib).

Krompir... jaz mam prav taka odbobja... včasih ga dolga obdobja sploh ne jem ali pa zelo zelo malo, včasih pa mi ful diši in ga potem večkrat zapored jem - ali pač eno obodbje..

letos je kar dober, včasih pa je ali vodén ali preveč škrobnat ali ima rjo (al kaj je tisto) notri...

Picasso

hojla, pred mal več kot pol ure prišla domov.. sem se potepala po Ljubljani, mal delala... mal zabavala... mal posvečala duhovnosti... vsega po mal... xDDx

Marsa tisto s sončnicami je slišati tako zelo lepo in na neki simbolni ravni si prinesla sonce v dom... veliko svetlobe in toplote... prekrasno. :palec: mogoče tudi ustvarjalnost, ker je sonce povezano tudi z ustvarjalnostjo...

Oh jaz se šele sedaj zares zavedam, kako še vedno jemo premasno in premalo zdravo... bo treba še malo delat na temu. :sori:

Danes sem imela posebno izkušnjo, nekaj kar je večini žensk verjetno povsem navadno, a eni preprosti Mihelci ne najbolj... bla sem prvič pri pedikerki... moja priajteljica dela manikuro in pedikuro... in ker ji sem pa tja kej pomagam z astrologijo me je vsaj eno leto vabla, da pridem k njej na tretma... taka kot sem, se mi je to zdelo povsem nepomembno... no ja, pa mi je ena, meni zelo draga, prijatlca rekla, če sem nora al kaj... da je fajn se mal pocartat in okej, nej bo, poskusim zdej to... se naročim, grem danes k njej in je blo kr tko no, moraš kar zaupat da ti nekdo reže in brusi, podplate, kožico in nohte, tako da je blo vse to zame dogodivščina... in potem ko me je vprašala, a mi jih pofarba, in glede na to, ker me pač pozna predlagala francosko... in jaz. " ne, če sem že tuki, nej bo hudo"... izbrala temno rdečo... :eek:

sej vem, da večini žensk ni to nič posebnega, zame je pravi podvig :o|o:

Dobro da mam jaz to mojo prjatlco, ki me spomni, da se je treba mal pocrkljat, pa nase pomislit... no naučila me je še nečesa, da lahko dajam tudi, če sem z denarjem na tesno... brihtna ta moja frendica... ker ve da nabiram zelišča, me je spomnila, da so tudi zelišča lahko koristno in lepo darilo x:Ix ja, vse sorti se da, če človek ne tiči v svojih omejitvah (Saturn v drugi) :o|o:

Danes sem utrujena, že zbudila sem se utrujena in zaspana, sem že med delom zjutraj kar mal zakinkala... no ma dan je za mano, kljub vsemu zanimiv in danes ne mislim delati dolgo v noč... se bom šla kar k mojemu stisnt... mi je tudi on polepšal dan... danes je ta moj mačo men... vojak in sploh moški tradicionalne šole, z najinimi deklicami piškote peku... če sem še včeri neki težila in tečnarla kaj vse je narobe... potem pa me tako kupi... mislim, da me z ničemer ne more tako dobiti, kot s tem, da prinese srečo najinim otrokom xsrcx, in potem je vse drugo pozabljeno, spuščeno... daleč stran, ker to, kar šteje je ta neka pozornost, a ni, kdo bi vedu :vio:

Oh mejte se fino, pričakovala sem lahkotno energijo od te Lune v vodanrju, pa ni bla... saj zame ne, mogoče zato, ker je dispozitor v kvadratu s Plutonom, kdo bi vedu...

Nočko xsrcx

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

Lepo, Mihela, želim ti, da se čimvečkrat pocrkljaš..jaz sem se včeraj barvala..http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/sorry.gif ..

itak da je barva na meni izpadla čisto drugače..namesto svetle je izpadla tam nekje..

med sivo in modro..tamala se je iz vljudnosti hodila ven smejat..http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif ..

sem klicala frizerko..pravi, da me lahko samo pobrije..http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_biggrin.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_biggrin.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_biggrin.gif ..

And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years.

Marsa, sončnice so prišle v prave roke..

sem ravno danes premišljevala..občudujem te, in upam, da se zavedaš kako pomembno je tole, kar počneš..preko tebe se učimo, s pomočjo tebe se lahko učimo..tako, da hvala..

naj bo čimveč sončnic v tvojem življenju..

And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years.

Nesem sončnico na rami, zlat metulj je sedel nanjo. Sončnica se je nagnila, o da ne bi se zlomila ... in tko nekak naprej, a ni :)

iz ene otroške knjigice :)

Uf, ja, ful tega imam še doma v omarah in na podstrešju, about time da grem mal brskat in prinesem ..

jaz sem se ful teh pesmic naučila na pamet, ko sem bila majhna, prav uživala sem pri tem, in jih v bistvu ful še zdaj znam, vsaj neke delčke ...

sem pa malo utrujena .. po celem tednu konkretnega dela .. Ampak po drugi strani je pa teden neverjetno hitro minil xsrcx Danes se je še I. družil z nami in smo šli vozičkat okol .. izkoristili dopoldansko sonce :)

Jutri sem pa freeeej, in to čiiiist :) Greva s frendico sami se za cel dan potepat x8Dx V Ikeo, pa verjetno mal na sprehod po Palmanovi, pa mogoče na kofe v Gradež .. pa tko .. za nosom :) En mini roadtrip bova imeli, za obujat spomine na najino Španijo in Portugalsko ...

Tko da grem spat zdaj, upam, da bo tamalčka spala .. je bila tako naspidirana čez dan in totalna čvekica :) Pa ful fajn je preživela prvi teden z drugimi otroki v hiši, tolk sem ponosna nanjo xsrcx Nič ljubosumja, užaljenosti, jokanja .. sam nasmeh do ušes vsak dan znova in šibanje po stanovanju in skupinsko ugotavljanje kaj bi se še dalo ušpičit x8Dx Prejle popoldne sva je pa I. še prinesel peno in sva zaščitila balkon (zaprla luknjo spodaj pri ograji), da se lahko zdaj v miru igrajo gor in jim bom drug teden kar bazen dala, ne samo lavor za čofotat x8Dx upam, da bo še sonce :)

MImogrede ... če poznate koga, ki išče varstvo v LJ, okoli Viča .. od septembra imamo še frej .. je ena mamica skenslala zadnjič, ker so dobili vrtec ..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Nisi edina, ki še ni bila pri pedikerki Mihaela - vendar sem jaz tako hudo občutljiva na te moje podplate, da ni šans, da nogo komu drugemu zaupam. Prav boleče mi je kakršno koli dotikanje tam - bog ne daj, da bi se kdo spomnil, da me požgečka - bi lahko kar ubijala. Tak, da si pete brusim sama:) (no pete niso občutljive - vse ostalo pa). Ne vem zakaj tole...in ker pa ful rada hodim bosa in prav uživam v stiku z zemljo.

Ja, preizkušanje barv je kritična reč - se zgodi tudi najboljšim:))

Alianca te je fajn prebrat - prosti termin boste pa že poflikali, grem stavit, da jih kar nekaj rabi varstvo.

Glede krompirja - tudi jaz imam takšna obdobja..včasih smo non stop nekaj krompirjevi, pol pa ga mesec dni niti ne pogledamo...ali pa štirinajst dni, no:)

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

... jaz še tudi nisem bila na pedikuri. Niti na manikuri. Tudi na masaži še nisem bila (enkrat, obraza, pa nekdo me je nekoč že zmasiral, ampak prav da bi šla kao na masažo nekam, pa še ne).

Tudi ne maram, da bi me kdo (drug) bril ipd.

Še dobr, da lohk vse to sama počnem. Eni ne morejo. :sori: xcrossfingx

Ja, čudovite so sončnice! xsrcx

Škoda ker jih nisem že takoj fotkala, zdaj so že izgubile del svežine, pa so še vedno božanske. :2src:

Ja, imam fajn odnose in srečanja v resničnem življenju z ljudmi - pa tudi z živalmi. :)

Vedno je kaj. Mi kar kaj dajo, so zelo prijazni, rečejo lepe besede, kako pripombo, se kaj posmejemo itd.

To je lepo.

Včeraj ko sva bili s frendo na ribicah, so uelteli svirkat cigani in so nad lepo igrali, so najprej tako malo dlje igrali, zunaj dometa lokalčka, potem so pa kar k nama prišli in so potem tik ob najini mizi igrali, kao nama, pa pač celi 'konobici', da nama je bilo kar malo nerodno. :)

Potem pa naju je fejst namočilo in še mene dvakrat potem kasneje, ker sem še morala letet v sanolabor po posodice. Pol pa še enkrat, ko sem šla do frende, tako da sem imela vse čisto premočeno.

Ribice so bile dobre, so mi pasale, sem bila še ves dan čisto sita, hkrati pa je lahka hrana to. Tako da sva se zmenili, da bova šli še kdaj. :)

Pol mi je pa frenda dala še motovilc pa rukolo in sem zvečer pojedla še skledo motovilca.

Z mamo rečeva, da sva takšni kot Prežihov Voranc. xDDx

On je bil menda blazen jedec solate in je prav skledo nosil s sabo, ker so mu bile vse druge premajhne (kot meni xDDx) in nekoč na enem potovanju jo je razbil.

Pa je šel v trgovino in rekel da potrebuje skledo za solato, so mu ponudili vse žive, pa ni bil zadovoljen. Pol se mu pa razjasni obraz, ko zagleda ogromno blazotno skledo, pa pravi, to hočem. Pa pravi prodajalka, aja, oprostite, sem mislila, da potrebujete skledo samo za eno osebo. :)

aja, ful dobro kremo sem naredila, frenda je bila ful zadovoljna.

jaz pa tudi, je res mazljiva in takšna. no saj nič čudnega, k sem dala skoraj vse karitejevo maslo notri.

danes pa še ne vem, kaj bom. na trg se mi ne da, pa tudi imam precej zelenjave doma, čeprav nimam pa paradajza dovolj. ampak sam zato se mi pa ne da lazit, sploh če je ful drugega.

Jaz sem zadnjič spet nekaj za stročjega navijala x:o)x, pa mama ni bila za, je rekla da dvakrat je imela pa dovolj v tako kratkem času. xDDx jaz pa ne. x:Dx

ne vem kako je s pranjem, moram čekirat vreme, včasih sem samo nase se zanesla (sem mal pogledala nebo), zdaj pa kar vremenarje poslušam, zato k ponavadi uganejo.

Lep dan in vikend! xrosex

Picasso

ha, jst sm pa že bla na pedikuri; enkat na dobri (pete brusi s strojčkom) in dvakrat na slabi (pete poreže z britvico :O: ) - v treh različnih salonih.

Letos si pedikure (še) nisem privoščila (pred sezono je fajn, ker je potem lažje vzdrževanje), zdej smo pa že globoko v sezoni, tko da bom kar še naprej pedenčkala sama x:Ix

nabrane kože se NIKOLI ne reže s klinco, ker prvič, koža hitreje otrdi v parmezan, drugič, se hitro zareže preveč, tretjič, to je tko, kot bi se na krajšanje nohtov spravil z mesarskim nožem - sej jih porežeš ja, sam kako xcivx

tko da punce drage, izogibajte se salonom, kjer pete obrežejo, namesto pobrusijo x^x

Dons je (bil, no sej je še zmeraj) super dan, sem imela 200% realizacijo dnevnega plana (običajno mam naštelan na 350, pa če je pol samo 100 % je tut ok)

Razbojnik je strašno velik že, zadnje tri dni bi se skos pogovarjal, pa težek je že tudi (7,4kg) zdej ne vem, al men čista smetana ven teče al kaj x8Dx še malo, pa bo podvojil porodno težo x:Ix

pa kravce pasemo že ohoho časa (mesec in pol), pa je šele dva mesca star. Kako hitro gre čas, ko je luštno (no, tudi sicer mi cajt kr beži) :sori:

Tak dobrovoljček je, včer sva šla v službo pozdravit, pa naju takoj na vhodu pričaka welcome comitee (v resnici je bla ena licitacija) in takoj 20 glav prec v lupinco uuuuuuhat in aaaaaaahat, tamalček se je pa skos smejal, pa grulil, da je blo men nerodno, namest da bi jih prov pošteno nazijal - tko kot je pediatrinjo x:Dx x:o)x pol pa še procesijo skozi pisarne smeje prenesel, vsako žgečkanje in pačenje, ma men bi živc že na začetku počil, ta pa nič :vio:

Dons sva pa po mestu harala skup z babico, pol pa še mal do koseš.bajerja zavila (prokleti komarji, pol litra krvi so mi spili in se zdej čoham ko kak ušiv berač :vragec: ) pol je pa mal rjovel, da so se mimoidoči kar ozirali kaj da matramo wotroka. Je mel pa sam vsega p.k. in se je hotu nosit v naročku, pa kaj sem druzga hotla, kot da sem mu ustregla. Z Razbojnikom se ni za pogajat kadar je sitne (kar je hb zelo redko).

Zdej sm pa tri kose pirinega kruha z zaseko in paradajzem pojedla x:px pa me mika še bazilikin pesto, sam se bom mal zadržala. Da se ne bom zredila, mam sam še 2kg fore do predporodne teže.

Aja, pa še to: res je, kar pravijo v šoli za starše: bolj dojiš, bolj hujšaš. Tok, kokr pa zdej (kcal) požrem, nisem požrla med akupunkturo, kg pa padajo x:px :palec:

če bi se dobile pa še ritne mišice, bi pa zmagala. Tko mam pa roke ko boksar (od prenašanja Razbojnika in njegove šare) :wOOt:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Pozabla povedat, da unale kosovka na terasi spet gnezdi :eek:

pa zdej ne vem, al drugič alcelo tretjič :inocent:

ker zgodaj spomladi (enkat marca) bi prisegla, da sem vidla že skor operjene mladiče, pa je pol blo dost kmalu vse tiho (po ene 14 dneh), tko da sm mislila, da jih ja zapustila in da so pomrčkali.

Pol sm pa vidla (čez kak mesec, v bistvu je blo v začetku junija, tri frišne, že kr orenk operjene mladiče in sem bla priča kako sta dva poletela/izletela (če nista padla ven iz gnezda), vsak dan en (za tretjega pa ne vem) in sta čepela kak dan na terasi, da se nisem upala ven ju motit, v atriju pa sami mački xrolleyesx da me je skrbelo, če nauta mačkam direkt v gobec padla.

Pa ne vem kako se je zanju izteklo, za enga goloba se je krvavo.

Pridem en dan iz službe pa na drugi terasi vse krvavo in poperjeno z golobjim perjem, pa neka čreva al kaj razvlečen in napol požrt torzo goloba. Ma se mi je gravžalo pospravit, sam kaj, a nej zdej čakam, da se kri zapeče v kahlce :o|o:

No, da se vrnem h kosom.

Par dni nazaj se vrnemo v flat (malo lutamo okoli - po treh lokacijah; jaz pravim, da ciganimo - ko morm met vse perajt v potovalki), no in koga ugledam tik pod streho terase (sem pospravljala grozljivko po suši, je večino rož suša pomorila).

Kosovko xDDx ki gnezdi, sam zdej me ne gleda več tko sumničavo. Sm z Razbojnikom mal bumbarasala na terasi pa naju je sam gledala. Kr skos čepi na unmu gnezdu, pa še kos vsake tolk prleti pa jo futra al kaj :inocent: ker sedet ga še nisem vidla, tam okol pa se je motal ja x^x

A je možno, da kosi gnezdijo večkrat na leto, če je situacija ugodna?

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Cookie, mislim da ja.

O groza - golob! x:Ox

Naša Miška (al je bla Neža) ga je enkrat sklatila, v dnevni sva jo zalotla z golobom, k sva dam prišla, samo ga ni razmesarila, sem ga pravočasno rešila, samo perutničko je imel mal ranjeno, sva zgleda glih ta prav trenutek prišla.

Picasso

hja, sam mi smo v tretjem nadstropju, mački so pa v pritličju. Ok, res se pa šetkajo po terasah, k so take, da bi še jst lah dol splezala, kaj šele en maček sem gor x:o)x

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Golobu sem vrat zavila, mačko pa natepla, tako da je revica brez enega učka ostala.

ja sevede. :)

Picasso

Doma :) suuuuper dan je bil :) tolk fajn sva se imeli s frendo, prišle sicer samo do Ikee, od vseh strašnih planov x:o)x ampak nacvekali sva se pa za pol leta nazaj in to je bistvo. Pa v Ikei imajo tud čist dobro kavo ... Ok, ambient sicer ne tolk, sam... Vsega pa tud ne mores imeti x:o)x

Tamalcka me seveda čakala čist budna, zdaj pa že spi. Midva greva pa mal police sestavljat :)

Drugac pa prišla sam vprašat, Marsa, a slučajno rabiš posodice za kremo, 150 ml, od hladilnega mazila Malček? Jih lahko spravljam na kup, namest stran mečem, ce rabiš...

loesje

Spet nazaj -

super da sta uživali! xokx

ej hvala ti, ful si prijazna, da si skrbela! x:Xx

ampak ne rabim, veš, k ne delam takih blazotnih količin, v bistvu 50 ali 100, 150 morda za body kvečjemu, tega pa ne delam spet tolk.

mam pol kar te razne majhne, pa še v sanolaborju sem jih odkrila in so 50 centov al pa kej. najrazličnejše.

pa tud zdej, k nimam svojga placa, se ogibam kakih silnih takih zalog, prejšnjo rundo sem ful tega stran pometala, pa še vseen ful dvema frendama podtaknila. :)

Picasso

aja sej res!! sem se nekajkrat že danes spomnila pa pol sproti pozabila; včeraj sem mroda videla Lili Mai? :8):

okoli 16h v bližini Metalke, si mogoče bila (ko boš tole videla)?

Mislim v zadnjem hipu sem 'te'(?) uočila in ko si šla že mimo, povezala s slikco (k v živo smo vseeno malo drugačni). Skoraj nemogoče da ne bi bila ti, če pa nisi bila, pa je to čist neverjetno, ker ti je bla ta punca čist podobna, v nulo! Isti ibraz, konjski rep, postava, vse... xyesx

Me prav zanima... :)

Picasso

Ja, saj zato.. se mi je zdelo, da ti bodo prevelike. Ampak vseen raje vprašam :)

Crknjena sem... I. sestavlja, jaz pa ležim zraven in dremam...

loesje

Spet nazaj -

ja, sej je prav, hvala! :)

jaz sem pa dons razturala! česa vsega nisem!! med drugim sem likala!! :eek: :switz: lol, ne spomnim se, kdaj sem nazadnje. in to kar 5 srajc (se je od nekod pojavilo, sem mislila, da imam ene dve :)).

Bila pa sem tudi 'čevljarka' xyesx zrihtala sem si ene japanke (ker so bile previsoke pa mi potem skače noga pa se bojim da si kak gleženj izpahnem spet). mal sem improvizirala. sem jih lani nesla k čevljarju pa je rekel, da moram prav k takemu, 'pravemu', ki tudi šiva pa to... pol sem pa dons za stran dajala, sem se pa kar lotila (ker mi gre na živce da imam tolk tega, ko pa hočem kej obut, pa nič ni fajn).

pa vse živo sem še. tudi skuhala ful dobro kosilo...

pol sem pa še prejle pojedla 3 manner napolitanke, 3 rum kokos bombone in zdaj 1/2 kinder buenota. xDDx prej pa še breskev... pa še kar gledam, kaj bi še kej. x:o)x

nč kej tacga ni po tv, pa zdej gledam Abyss, v bistvu ga še nikoli nisem celega.

Lepo, mirno in čimbolj svežo noč! :vio:

Picasso

Končno prišel malo k sebi...me je včerajšnja šetnja in poročne procedure po soncu kar malo zmatral...pa še barvo sem dobil...sedaj nisem več bledoliki, ampak rdečekožec...x:Dx

Moje crnogorsko težko delo se je začel pri nekem letališču v Postojni oz. zraven avio pub. Sem moral držati kozarec, nazdravljati, se šetati po soncu, itd...in to od 11.00 dalje po najhujšem soncu. V glavnem tam smo se zbral, prišla še neka dva muzikanta v narodnih nošah in žurka je počela. Ko smo malo poplaknili suha grla smo šli kao po nevesto v Selce. Tam je bilo seveda treba malo pojest, popit in s tem naredit kao dober vtis. Če domačini kaj ponujajo ni glih dobro rečt ne. Potem pa neka cerkvena poroka v Slavini. Za cerkev lahko rečem samo to, da je v poletnih časih lepo hladna. Potem po par spitih kozarčkih "obične vode" pa dalje v neko vinsko klet v Štanjelu. Mislim, da sem tam celo prvič videl in seveda poskusil kao rdeč šampanjec, domači pršut sem pa samo malo povohal...Potem pa še malo sončenja na gradu Štanjel, kao civilna poroka, fotkanje, itd...in valjda ob vsej tej vročini je bilo treba grlo spet malo splaknit v tistem kafiču gor...in seveda spet romanje nazaj v Selce kjer se je potem šele začela glavna fešta. Ob zgodnjih jutranjih urcah po tortici in slatkiših pa nazaj v LJ. In največja fora je bila, ker sem moral vso to pot vozit en avtoček v katerem nisem bil sam. No ja, za nazaj predpostavljam da so celo malo duhci pomagal, ker so se meni tiste lučke na cesti in ob cestah ponoči včasih prav malo zarolale...Mi je pa zanimivo, da sem največ popil prav obične vode in ne radenske al pa sokov, poleg ostalih hlapljivih zadevic valjda...Jap, zgleda da me že malo EMŠO matra...

Je bilo pa zanimivo opazovati njihove običaje, jih nisem bil navajen. Pa še malo sem spoznaval lepote krasa po starih stranskih cestah. Uradno verzija je bila kao da se izognemo zastojem na AC, ampak mislim, da je bilo bolj kakšnim policajčkem in alkotestu. Sem pa parkrat slišal nek komad "Jezus Kristus kak smo žejni...pa nam nč ne dajo pit..." Se mi je začel prav sviđat...xg:Dx

jezus kristus kak smo žejni

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

Oj Brezo, fejst kraji a ne? ;) pa mal barvice zdej poleti se tudi prilega, malo od sonca, malo od teranove penine ;)

***********************************************************************************************

Out beyond ideas of wrongdoing and rightdoing, there is a field.

I'll meet you there.

When the soul lies down in that grass, the world is too full to talk about.

Ideas, language -even the phrase "each other"- doesn't make any sense.

(mevlana jelaluddin rumi - 13th century )

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...