kyllah 26. marec 2009 Prijavi Deli 26. marec 2009 mam gorenje plasmo, bom dobila tudi dvd. akcijaaaa... je kabeska, i will knock me owt... pupe so pri meni, kost pa samo ena, jedle so, laufale tudi, zdaj gremo ven v mesto, da vidim kako se bosta vedli. zaenkrat sta čudoviti, edino loly se boji stopnic... smo zgoraj... kuhala mineštro, dodala kokošjo kocko... pustil prejšnji najemnik, riš, prejššnji najemnik, kupila kečap. pojedla tudi balzen kekse prejšnji lastnik bi se morala učit, mogoče bo kak film,... jutre grem čekirat za job, ...jeeeeeeeeeeee... wow, city lajf, bomo pobirali kakce... jeee..!!! Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 26. marec 2009 Prijavi Deli 26. marec 2009 kuhala mineštro, dodala kokošjo kocko... pustil prejšnji najemnik, riš, prejššnji najemnik, kupila kečap. pojedla tudi balzen kekse prejšnji lastnik bi se morala učit, mogoče bo kak film,... jutre grem čekirat za job, ...jeeeeeeeeeeee... jeee..!!! dok maš še kej kurje juhice (za najstniške duše), pa riža...ne rabiš đoba Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 26. marec 2009 Prijavi Deli 26. marec 2009 mam gorenje plasmo, bom dobila tudi dvd. akcijaaaa... je kabeska, i will knock me owt... pupe so pri meni, kost pa samo ena, jedle so, laufale tudi, zdaj gremo ven v mesto, da vidim kako se bosta vedli. zaenkrat sta čudoviti, edino loly se boji stopnic... smo zgoraj... kuhala mineštro, dodala kokošjo kocko... pustil prejšnji najemnik, riš, prejššnji najemnik, kupila kečap. pojedla tudi balzen kekse prejšnji lastnik bi se morala učit, mogoče bo kak film,... jutre grem čekirat za job, ...jeeeeeeeeeeee... wow, city lajf, bomo pobirali kakce... jeee..!!! Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 27. marec 2009 Prijavi Deli 27. marec 2009 jeee..!!! vesela zate se mi zdi, da vedno tak pozitivno gledaš. četudi ti ne rata takoj, še vedno vtrajaš. kar tako dalje Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. marec 2009 Prijavi Deli 27. marec 2009 Lepo se mejte!Se vidimo cez nekaj tednov! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 27. marec 2009 Prijavi Deli 27. marec 2009 Enjoy. Have A Good Time. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 27. marec 2009 Prijavi Deli 27. marec 2009 ja, domišljija in drive in čimmanj kiksov... ljubezenskih... vam želim:) sem dobla željen job, je blo kar v redu folk kot folk pač... my plejs je po mojih željah in pričakovanjih, recepšon, triizmensko delo... we re loving it... boljše plačano kot v princessi, kjer se nisem hotla smejat folku in pogovarjat in jesti kosila pa večerje ipd, ker bi skozlala vse ven. samo enkrat sem jedla tam- klobasa in mineštra, en je ka povratijo mi za ovratnik - 45 letnik, varnostnik... veš kaj je to... komaj se prisiliš ...sem pa to vzela kot spodbudo, da sem preveč debela za to- takrat je blo 10-15 kil več pol me je lubi hotu maserat po vratu, pa da ga prešlatam po trebušnih, kako je ves trd... jaz pa ooooooooooo... ne moreeeeeeeeem.. keeeer si ... debeeeel... (sem vrnila, ker me je zbadal in zaje), ma vselih je edini ki me "totalka" zdrma. butast, ma sem bolj izobražena kot on in še nikoli nardila kiksa v lajfu! (!) komu drugemu vsaj.... kako malenkost, vse povrnila, ... je povedal zadnjič en IQ otrok, da smo itak vsi vesoljci to je z opazovat od daaaaaaaaaaaaaaleč. jaz nečem vplivat na otroke, ker jih preveč spoštujem! vem kako je.... ne rabiš nič, samo spoštovanje in brezpogojno ljubezen! papa Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 27. marec 2009 Prijavi Deli 27. marec 2009 morgen.... x:)x she dons....pol pa ves teden frej.... she zadnji vzdihljaji smucharije... sej....pol bo pa tko al tko zhe hmal konc sezone... x:o)x pol pa 3 (TRI) mesce frej....hehe zlomk....tralalacmok....cmok....cmok..... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. marec 2009 Prijavi Deli 27. marec 2009 plac?... .v plac... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 27. marec 2009 Prijavi Deli 27. marec 2009 Grem na nek private house party.....Mamma mia! Peace! Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 28. marec 2009 Prijavi Deli 28. marec 2009 čaj pijem, pa mal brskam po netu že odhodla danes svoje, prijetno utrujenavčeraj toliko hodla, da se spravla spat že ob devetih zvečer , še prej pa si naredla kopeldobila včeraj mail, ki ga tak dolgo čakala, pozabili me obveščati mislim ... samo datuma pa še vedno ne vem lep dan vsem Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 28. marec 2009 Prijavi Deli 28. marec 2009 Trikrat bil doma in zmeraj je bil na kavču moj frend,ki si je sposodil našo hišo za resting.Je žural cel dan in celo noč.Naj počiva božček. Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 28. marec 2009 Prijavi Deli 28. marec 2009 Danes ob 20.30 ugasnite vse luči za eno uroUra za Zemljo in Prehod na poletni čas...ob 2h ponoči se premakne ura naprej, na 3h... <samo za info> Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 28. marec 2009 Prijavi Deli 28. marec 2009 Sem ravno hotel napisat, pa si ze ti vec >> Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 28. marec 2009 Prijavi Deli 28. marec 2009 Danes ob 20.30 ugasnite vse luči za eno uroUra za ZemljoKo je bilo to nazadnje napovedano, je bil čez en dan komentar strokovnjaka na vseh kanalih.Če bi to vsi zares naredili, bi bilo več škode kot koristi. Dobo da se nekateri na to požvižgajo. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 28. marec 2009 Prijavi Deli 28. marec 2009 nekam mirno je...zgleda, da so res usi luči pogasnil... in pozaspal Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 29. marec 2009 Prijavi Deli 29. marec 2009 včeraj pozabla ugasnit vse luči- ana prižgana in tv, x:ma je blo kul, smo pozaspali , nismo sedeli v temi... zdaj imam konkreten cilj, si bom spletla črne lase v kitke po celi glavi in šla ven, ker se imam za piflat, imam resen cilj, da bom vse znala! Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 29. marec 2009 Prijavi Deli 29. marec 2009 Ne razumem zakaj? Obstajajo kaksni tehtni argumenti?Ko je bilo to nazadnje napovedano, je bil čez en dan komentar strokovnjaka na vseh kanalih.Če bi to vsi zares naredili, bi bilo več škode kot koristi. Dobo da se nekateri na to požvižgajo. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 29. marec 2009 Prijavi Deli 29. marec 2009 No, tkole je bilo. Če res imam angela varuha in če je bil res razpoložen, potem sem ga prepoznala! Ker je prišel na zemljo. Čist zares! Spoznala sem ga pa samo zato, ker moj angel varuh bi prišel na zemljo točno v taki obleki in telesu, da ga nihče ne bi resno vzel. Namreč, telo, ki si ga je oblekel, je bilo štorasto preobilno, ampak imresivno, zelo razsežno, lepo, verjetno udobno, angele kosti motijo, rabijo blazince. Imel je bele copate, črn puli in črne hlače in roza šal. In se mi je ves čas nekaj nasmihal. Pa take zeleno blond kodre je imel. In bolj ko se mi je nasmihal, bolj sem si ga želela vgriznit v roko. Ampak ga nisem kot da bi jaz napisala, sam če se še enkrat prikaže seronjo jedan, ga pa bom Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brusnica 29. marec 2009 Prijavi Deli 29. marec 2009 evo jst mam pa nove pridobitve... 3 nove luknjice v ušesih...skupno jih mam 11 (5 na enem, 5 na drugem ter pirs v bradi...) sem ko cedilo... (stric me kliče patrija z navoji) Citiraj Education is the most powerful weapon which you can use to change the world.Nelson Mandela Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. marec 2009 Prijavi Deli 30. marec 2009 Pazi to: Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 30. marec 2009 Prijavi Deli 30. marec 2009 Sem spala do enajstih no -sem pa šla spat ob dveh ponoči - zijala sva tisti NLPjevski film na HRT in pol še treba kakšno rečt. Me sicer dvignil pokonci ob pol sedmih -idi si prestavi avto, sem s tvojim užigal svojega, ni vžal - zgleda, da je spraznil akumulator, ko nekaj zj z žarnicami včeraj.Sem vsa zlomljena zdaj. Utrujena, pijem drugo šalco kofeja poleg neta. In enih par tehtnih odločitev sprejela -prva je hm..losanje konjskih hormonov -kot so rekli eni - kar jutri to na vrsti. Pol pa po vrsti dalje. Vsak dan se bom po onih bolnišničnih placih sukala. Skoraj no vsak dan. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 30. marec 2009 Prijavi Deli 30. marec 2009 Nat, bod močna - sej bo Maš zdele vse na kupu, sam se bo uredilo tako, da bo za vse prav.Mislim nate Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 30. marec 2009 Prijavi Deli 30. marec 2009 Hvala Cookie - saj sem, oz. bom no. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 30. marec 2009 Prijavi Deli 30. marec 2009 evo jst mam pa nove pridobitve... 3 nove luknjice v ušesih...skupno jih mam 11 (5 na enem, 5 na drugem ter pirs v bradi...) sem ko cedilo... (stric me kliče patrija z navoji) Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.