Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 27

Marsa

Recommended Posts

x:px mam gorenje plasmo, bom dobila tudi dvd. akcijaaaa...

je kabeska, i will knock me owt... pupe so pri meni, kost pa samo ena, jedle so, laufale tudi, zdaj gremo ven v mesto, da vidim kako se bosta vedli. zaenkrat sta čudoviti, edino loly se boji stopnic... smo zgoraj...

kuhala mineštro, dodala kokošjo kocko... pustil prejšnji najemnik, riš, prejššnji najemnik, kupila kečap. pojedla tudi balzen kekse prejšnji lastnik :vragec: bi se morala učit, mogoče bo kak film,...

jutre grem čekirat za job, ...jeeeeeeeeeeee...

wow, city lajf, bomo pobirali kakce...

jeee..!!!

Deli na socialnih omrežjih

kuhala mineštro, dodala kokošjo kocko... pustil prejšnji najemnik, riš, prejššnji najemnik, kupila kečap. pojedla tudi balzen kekse prejšnji lastnik :vragec: bi se morala učit, mogoče bo kak film,...

jeee..!!!

dok maš še kej kurje juhice (za najstniške duše), pa riža...

ne rabiš đoba x:Dx

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

x:px mam gorenje plasmo, bom dobila tudi dvd. akcijaaaa...

je kabeska, i will knock me owt... pupe so pri meni, kost pa samo ena, jedle so, laufale tudi, zdaj gremo ven v mesto, da vidim kako se bosta vedli. zaenkrat sta čudoviti, edino loly se boji stopnic... smo zgoraj...

wow, city lajf, bomo pobirali kakce...

jeee..!!!

:palec: x:)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

ja, domišljija in drive in čimmanj kiksov... ljubezenskih... vam želim:)

sem dobla željen job, je blo kar v redu ;) folk kot folk pač... my plejs je po mojih željah in pričakovanjih, recepšon, triizmensko delo... we re loving it... boljše plačano kot v princessi, kjer se nisem hotla smejat folku in pogovarjat in jesti kosila pa večerje ipd, ker bi skozlala vse ven. samo enkrat sem jedla tam- klobasa in mineštra, en je ka povratijo mi za ovratnik - 45 letnik, varnostnik... veš kaj je to... komaj se prisiliš ...sem pa to vzela kot spodbudo, da sem preveč debela za to- takrat je blo 10-15 kil več

pol me je lubi hotu maserat po vratu, pa da ga prešlatam po trebušnih, kako je ves trd... jaz pa ooooooooooo... ne moreeeeeeeeem.. keeeer si ... debeeeel... (sem vrnila, ker me je zbadal in zaje), ma vselih je edini ki me "totalka" zdrma. butast, ma sem bolj izobražena kot on in še nikoli nardila kiksa v lajfu!

(!) komu drugemu vsaj.... kako malenkost, vse povrnila, ... je povedal zadnjič en IQ otrok, da smo itak vsi vesoljci :) to je z opazovat od daaaaaaaaaaaaaaleč. jaz nečem vplivat na otroke, ker jih preveč spoštujem!

vem kako je.... ne rabiš nič, samo spoštovanje in brezpogojno ljubezen!

papa

:vragec:

morgen.... x:)x x:)x x:)x

she dons....pol pa ves teden frej.... x:)x

she zadnji vzdihljaji smucharije... x:px

sej....pol bo pa tko al tko zhe hmal konc sezone... x:o)x x:o)x

pol pa 3 (TRI) mesce frej....hehe

zlomk....tralala

cmok....cmok....cmok..... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

čaj pijem, pa mal brskam po netu x:)x

že odhodla danes svoje, prijetno utrujena

včeraj toliko hodla, da se spravla spat že ob devetih zvečer x:o)x , še prej pa si naredla kopel

dobila včeraj mail, ki ga tak dolgo čakala, pozabili me obveščati :o|o: mislim ... samo datuma pa še vedno ne vem xcivx

lep dan vsem x:Xx

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Danes ob 20.30 ugasnite vse luči za eno uro

Ura za Zemljo

Ko je bilo to nazadnje napovedano, je bil čez en dan komentar strokovnjaka na vseh kanalih.

Če bi to vsi zares naredili, bi bilo več škode kot koristi.

Dobo da se nekateri na to požvižgajo.

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

včeraj pozabla ugasnit vse luči- ana prižgana in tv, x:ma je blo kul, smo pozaspali , nismo sedeli v temi... xDDx zdaj imam konkreten cilj, si bom spletla črne lase v kitke po celi glavi in šla ven, ker se imam za piflat, imam resen cilj, da bom vse znala!

Ne razumem zakaj? Obstajajo kaksni tehtni argumenti?

Ko je bilo to nazadnje napovedano, je bil čez en dan komentar strokovnjaka na vseh kanalih.

Če bi to vsi zares naredili, bi bilo več škode kot koristi.

Dobo da se nekateri na to požvižgajo.

No, tkole je bilo. Če res imam angela varuha in če je bil res razpoložen, potem sem ga prepoznala! Ker je prišel na zemljo. Čist zares! Spoznala sem ga pa samo zato, ker moj angel varuh bi prišel na zemljo točno v taki obleki in telesu, da ga nihče ne bi resno vzel. Namreč, telo, ki si ga je oblekel, je bilo štorasto preobilno, ampak imresivno, zelo razsežno, lepo, verjetno udobno, angele kosti motijo, rabijo blazince. Imel je bele copate, črn puli in črne hlače in roza šal. In se mi je ves čas nekaj nasmihal. Pa take zeleno blond kodre je imel. In bolj ko se mi je nasmihal, bolj sem si ga želela vgriznit v roko. Ampak ga nisem

:eek: x:Dx x:Dx x:Dx kot da bi jaz napisala, sam če se še enkrat prikaže seronjo jedan, ga pa bom x;)x x:px x8Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

evo jst mam pa nove pridobitve... 3 nove luknjice v ušesih...

skupno jih mam 11 (5 na enem, 5 na drugem ter pirs v bradi...) x:Dx

sem ko cedilo... (stric me kliče patrija z navoji) x:px

Education is the most powerful weapon which you can use to change the world.

Nelson Mandela

Sem spala do enajstih :eek: no -sem pa šla spat ob dveh ponoči - zijala sva tisti NLPjevski film na HRT in pol še treba kakšno rečt. Me sicer dvignil pokonci ob pol sedmih -idi si prestavi avto, sem s tvojim užigal svojega, ni vžal - zgleda, da je spraznil akumulator, ko nekaj zj z žarnicami včeraj.

Sem vsa zlomljena zdaj. Utrujena, pijem drugo šalco kofeja poleg neta. In enih par tehtnih odločitev sprejela -prva je hm..losanje konjskih hormonov -kot so rekli eni - kar jutri to na vrsti. Pol pa po vrsti dalje. Vsak dan se bom po onih bolnišničnih placih sukala. Skoraj no vsak dan.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Nat, :vtz: bod močna - sej bo :palec:

Maš zdele vse na kupu, sam se bo uredilo tako, da bo za vse prav.

Mislim nate xsrcx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

evo jst mam pa nove pridobitve... 3 nove luknjice v ušesih...

skupno jih mam 11 (5 na enem, 5 na drugem ter pirs v bradi...) x:Dx

sem ko cedilo... (stric me kliče patrija z navoji) x:px

x:Dx

Sometimes I wish

my face wouldn't use its freedom of expression

http://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...