Silvija 15. julij 2012 Prijavi Deli 15. julij 2012 Jeeeeeeee. Vstala sem ob pol šestih, očistila oziroma umila zadnji pobran ribez. Pobarvala in okrasila s servietno tehniko eno škatlico. Več kot dve uri razvajala sovico, nastavila zvezek in prve sistematične zapiske za nemški jezik. Opravila test za Basic 1, začetki Basic 2 in Phrases. Poklicala sestro (tudi že odlašala ) in ji pošiljam sedaj še fotke. Tule svetim zraven Pa kuhat grem 2 Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. julij 2012 Avtor Prijavi Deli 15. julij 2012 Pridna. ..... jaz sem pa spala do pol enajstih. Lepo deževno nedeljo vsem! 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 15. julij 2012 Prijavi Deli 15. julij 2012 Pridna. ..... jaz sem pa spala do pol enajstih. Lepo deževno nedeljo vsem! Pridna tudi ti Saj prav, naspat se je treba. Jz se žal ne morem, se zbujam navsezgodaj in še zmatrana Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 15. julij 2012 Prijavi Deli 15. julij 2012 Sem brala za nazaj - nič nisem vedela o tisti solati bed energije tam...in sem šla brskat malo - lani tole bilo? No, lani sem se tako kot ponavadi najbolj ubadala sama s sabo - bom dobila plačo, oz..v kolikih delih bo..če bo (ker pol itak ni bila) še mi ni padlo na pamet, da je tole pri meni mogoče. V glavnem...malo strašljivo tole - česa vsega je človek sposoben - sploh, če bi naj bil kao dober.Samo po moje je težko biti dober...ker nismo ljudje takšni...da bi bili samo eno. Če je eno, je drugo...vedno je nekaj...samo Dober je lahko Bog. Po moje. (pa še to nisem ziher)No - egoistična kot sem...me je najbolj zanimalo,kje sem bila v tem času jaz:)) (doma zabubana, hazole.com) Jaz tudi zanemarila sovico - niti ocufana ni..tudi sem zanemarila vse živo..včeraj ravno sem gledala pajčevino...ne morem verjet, kako hitro sem dobila podnajemnike. Čeglih koristni in lovijo komare, ampak drzni v razpredanju mrež - madona, vedno večje so.Tudi se naj pohvalim, da mi uspelo podariti vesolju cele 4 kg:)) pridno gibam (bolj ali manj), deca pa so zadovoljni, kar se diete tiče. Samo me nekaj želodec boli na čase - očitno se sekiram spet nekaj in kot ponavadi - reagiram telesno.Napisala sem eno brzinsko prošnjo in jo brzinsko odposlala in šele potem šla s strokovnim učem gledat..in prvo kaj mi pade v oči - ena taka gromozanska slovnična napaka, da bi bila z lune vidna. Tudi če bi bila edini kandidat za službo (pa ne, da bi imela kaj proti tej, v kateri sem zdaj, ampak...se ji čas izteka), je ne bi dobila... 2 Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. julij 2012 Avtor Prijavi Deli 15. julij 2012 sočustvujem za želodčne zadeve... ja to je stres (kar tvoja kombinacija s poudarkom na devičjem delu) ja, saj nič hudega, dobro zate, sploh če si imela že svojih težav dosti. si morala pa res bit čist v svojih štosih, ker je bilo v bistvu skoraj nemogoče ne opazit, mal začutit teh čudnih viber.Ja, pač enim svašta dogaja...Ma niti ne želim več govort o tem, niti kej razmišljat več. wow, super za 4 kilce! (samo ne stradat! da nou še dodatnih želodčnih težav) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 15. julij 2012 Prijavi Deli 15. julij 2012 V bistvu sem res bila (v mojih štosih) - hudo kregala doma, pa finačno šlo vse živo po zlu...če sem slučajno prilezla na LN - sem pojamrala malo - pa spet nič kaj..v bistvu nisem bila sposobna dojemat kaj druga - razen sebe. Postavila sem se v središče dogajanja, itak bila najbolj uboga kar jih obstaja...in potem sem res tole ratala - ker pač telo reklo, dosta heca...gremo na krvodajalsko..in sem pol imela dva meseca in pol krvodajalsko...Dokler se nisem pač skulirala in čudno pač...pri vsem tem je ratalo to, da ko misliš, in si stoprocenten, da pa je konec...ti na koncu ravno on (gospodič tole) stopi ob stran in pol so tam ene take drobne zadeve, ki...no...da ugotoviš, da pa je le vredik. (čeglih se normalno morama skregat...ker kam pa bi tole peljalo, da se ne bi - že zaradi las.) Pa čisto praktične sorte sem - vidim, da imamo bolj pestro spolno življenje, ko so daljši lasje... tak, da bo lase očitno treba pustiti dolge do kolen (ni važno, da so sivi...samo, da so dolgi) (hvala bogi, da deca tole ne berejo - upam vsaj) Bo -kar držalo - stres je...in ne - ne stradam - samo manj kruha jem - skoraj nič, ga itak ne pogrešam kaj dosti, po šesti nič, dolge pohode s skipingi vmes in lastovkami (nečakinja pokazala tole) pa nekaj še za moje kuharske roke - samo za prsi se ne spomnim nič kaj - glede na to, da si puščam dolge:))) mislim, da tule ni pomoči. Ne - ne razmišljaj - si izšla iz tega močnejša in modrejša. 3 Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. julij 2012 Avtor Prijavi Deli 15. julij 2012 Ne - ne razmišljaj - si izšla iz tega močnejša in modrejša. ja. ti tud, kot vidim. fajn da ste spet vse uštimal in porihtal. probaj s kakšnimi pilates vajami... pa spredaj lohk stiskaš roke, potem lohk jih gor obračaš, kot da bi imela kej težkega v rokah (uteži ti v bistvu ne priporočam)... več je teh vaj...jaz nisem zelo pridna, sem delala izmenično tibetance in ene svoje (mix 'navadne' telovadbe, joge in pilatesa)... samo zelo malo. tolk da vzdržujem, se ne prenaturiram, ker imaš pol lohk preveč kože (ravno zato ne maram več uteži).Ja, joške... če imaš velike, je kar tečno, gravitacija pač opravi svoje... ampak nimaš kej. men je to lepše kot pa plastika ki je videti čist nenaravno, nesorazmerno in po možnosti tik pred eksplozijo. 1 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 15. julij 2012 Prijavi Deli 15. julij 2012 No, saj tile umetni joški so mi bili vedno zanimivi - ne vem, če so kdaj rabile te dečwe športne modrce - po moje ne...nič kaj ne migajo. Ja nerodno je -pač par let nazaj bi še vedno lahko naokrog brez modrca hodila..saj zdaj bi še tudi lahko....samo pogledi bi bili drugačni Hvala za vaje. Na tibetance sem pa čisto pozabila. Pa sem jih kar redno furala par let nazaj.. Mysti Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 15. julij 2012 Prijavi Deli 15. julij 2012 Že drugič v pol ure sem sovici skurla srčke. Jezna je Tole mi je napisala : Verdammt! You are out of hearts... Sovice pa žal ne znam skopirat Nataly, evo srčki zate Pa saj se je fajn učit, nisem vedela, da je v angl.jeziku nominative imenovalnik, accusative pa tožilnik...ahaaa...mogoče bom zdaj manj srčkov skurla, ko bom znala sklanjat Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. julij 2012 Avtor Prijavi Deli 15. julij 2012 aja to imate une svoje nemščine. men je blo tolk všeč na Mac-u, k je imel mitja in sem se ČIST VSAKIČ smejala, k je blo... namreč če je blo kej kul narejeno, so ble fanfare: tataratatatam! tko zmagoslavne...če pa je kej narobe blo, je pa reklo: uequequequeque... s takim zoprnim tonom.In jaz sem čist vsakič v smeh padla. se mi je tolk zabavno zdelo 1 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 15. julij 2012 Prijavi Deli 15. julij 2012 aja to imate une svoje nemščine. men je blo tolk všeč na Mac-u, k je imel mitja in sem se ČIST VSAKIČ smejala, k je blo... namreč če je blo kej kul narejeno, so ble fanfare: tataratatatam! tko zmagoslavne...če pa je kej narobe blo, je pa reklo: uequequequeque... s takim zoprnim tonom.In jaz sem čist vsakič v smeh padla. se mi je tolk zabavno zdelo Ane, the best je, tudi če smo odrasli, da imamo malo teh for za vzpodbudo. 1 Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. julij 2012 Avtor Prijavi Deli 15. julij 2012 a ne? jaz sem zdaj tud veliko boljše, k sem si dala mal spodbude. Si moram zaenkrat kar sama dat, pa si kar sama zapojem tataratatatam! ko mi kej uspe.sam z jeziki sem bla slaba zdej v tem obdobju, pa so skoz piskale te sove.pa sem vidla da nisem za te jezike. sem pa za kakšne druge bolj. sem kul, poslušam eno fajn muzko, mi je frend link poslal (k sem pri njem vedno to poslušala pa mi je blo všeč, k je bl ambient pa to, pa bolj brez vokalov pa tega), z drugim učem film kukam, mal tle brskam....prej sem brala, pol šla na sprehodek...tko, fajn, pa mal sem o svojih željah razmišljala pa takšno... tko, na zemlji pa to, kul. sem se kar mal pogrešala. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. julij 2012 Avtor Prijavi Deli 15. julij 2012 joj saj res, kaj se mi je danes sanjalo... da so ble pred mano ene take kao kamnite skulpture(tako je zgledalo od daleč), kot recimo kakšen Stonehenge ali kaj podobnega, pa take gromazne so se zdele, no ko sem pa bližje prišla, se ble pa ful manjše in gor namest tistega kamnitega na vrhu je bil kar kruh. v bistvu je blo iz kruha. (take lepe zapečene skorjaste in z gubami štruce) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 16. julij 2012 Prijavi Deli 16. julij 2012 joj saj res, kaj se mi je danes sanjalo... da so ble pred mano ene take kao kamnite skulpture(tako je zgledalo od daleč), kot recimo kakšen Stonehenge ali kaj podobnega, pa take gromazne so se zdele, no ko sem pa bližje prišla, se ble pa ful manjše in gor namest tistega kamnitega na vrhu je bil kar kruh. v bistvu je blo iz kruha. (take lepe zapečene skorjaste in z gubami štruce) No vidiš, simbolika sanj je, da nobena reč ni tako velika in huda kot zgleda. Celo več. Zgleda trdo kot kamen, a je dobro kot kruh 3 Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. julij 2012 Avtor Prijavi Deli 16. julij 2012 Ja, hvala. Včasih bi tudi jaz tako gledala najbrž na te sanje. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 16. julij 2012 Prijavi Deli 16. julij 2012 Ja, hvala. Včasih bi tudi jaz tako gledala najbrž na te sanje. Ja kako pa danes? Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. julij 2012 Avtor Prijavi Deli 16. julij 2012 danes pa drugače. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 16. julij 2012 Prijavi Deli 16. julij 2012 danes pa drugače. Prav Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 16. julij 2012 Prijavi Deli 16. julij 2012 Dobila na mail http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif Navodila za naravno past za komarje (žal ne znam prilepit videa, ali pwer pointa, ali kaj je že ) Potrebujemo: 20 cl tople vode - v kateri raztopimo 50 g rjavega sladkorja 1 g svežega kvasa plastenko ( 1 1/2 ali 2 l) Plastenki odrežemo vrat, vanjo zlijemo raztopino sladkorja in vode ter na to nadrobimo kvas. Plastenko ovijemo v temen papir ali folijo. Odrezan del plastenke obrnemo in pokrijemo odprtino (lijak), postavimo v kakšen kot, polico, sobo, balkon.... Komarje privablja fermentacija sladkorja. Plastenko po tednu ali dveh zavržemo in po potrebi naredimo novo past... 1 Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 16. julij 2012 Prijavi Deli 16. julij 2012 Dobila na mail http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif Navodila za naravno past za komarje (žal ne znam prilepit videa, ali pwer pointa, ali kaj je že ) Potrebujemo: 20 cl tople vode - v kateri raztopimo 50 g rjavega sladkorja 1 g svežega kvasa plastenko ( 1 1/2 ali 2 l) Plastenki odrežemo vrat, vanjo zlijemo raztopino sladkorja in vode ter na to nadrobimo kvas. Plastenko ovijemo v temen papir ali folijo. Odrezan del plastenke obrnemo in pokrijemo odprtino (lijak), postavimo v kakšen kot, polico, sobo, balkon.... Komarje privablja fermentacija sladkorja. Plastenko po tednu ali dveh zavržemo in po potrebi naredimo novo past...Vem da so dobri nameni, ma je še vedno bolj koristno narediti zaščito na okno, kot pobit toliko komarjev... vsaj moje mnenje je tako. 1 Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. julij 2012 Avtor Prijavi Deli 16. julij 2012 aja pa res... sem raztresena... že dajem plus, češ, o fajn, nekaj proti komarjem, ampak sistematično pobit cele vojske? sicer pa jaz ubijam komarje. nisem tolk papeška, da bi se mi revež smilčkal, medtem ko mi pivčka kri, češ, bom jaz boljša. ampak ne vnaprej in sistematično.v bistvu je komar edina žival, ki jo ubijem. aja in klop. krvosesov ne maram. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 16. julij 2012 Prijavi Deli 16. julij 2012 Nataly tebi se vedno nasmejem... vesela za tvoj minus na vagi, upam, na čim več plusa na banki Sem tudi jaz ena tistih, ki sem kmalu ugotovila, da za tek niso pomembni samo dobri športni copati ampak tudi res tesn športni nederček...Jaz pravim, da ma vsaka ženska svoj čas cvetenja, ta prsate cvetimo zgodaj... ta plohaste kasneje, ostajajo dle mlade in to... ma vse je tko in tko okej, se mi zdi... Dolge lase pa seks... to pa ne znam povezat... verjetno gre sam za tvoj smisu za humor Jaz nisem lih v svoji koži ... grozni glavoboli... že tri dni... šli družinsko na Nanos, tamala prišla sama do vrha, za navzdol pa jo je blo treba kar velik del poti nosit. Mene čevli ožulli, tako da ima en bogi mizinček tri žule, palec ker je bolj mesnat pa še več, tudi pod nohtom ma žul... hudo... ma je blo lepo... otoci rastejo in lepo... Me ma še vedno siva tetca v rokah, me hoče zvleč k sebi za vsako ceno... pa sem včeraj zvečer gledala dokumentarec o sirotišnicah na Kitajskah, o sobah za umiranje... o vseh teh nezaželjenih deklicah.... in se mi je odprlo srce... na enkrat sem vidla kako so moji problemi samo v moji glavi, in vse navezanosti samo iluzije, ki mi spodbujajo določena čustva, ki me vodijo stran od tega, kar želim. Nosim že vso noč in kar je današnjega dne slikico Brezimene umirajoče deklice v sobi za umiranje... in se zavedam, da moram delati, delati, delati.... postati trpežnejša, bolj sočutna, bolj praktična,bolj odločna... , koliko se le da, da če bom kdaj postavljane zraven trpečih, da bom znala odpret srce in naredit kar je treba za njih... da se ne bom kar predala sistemu in jemala stvari take kot so, sprejela stvarit take kot so, ampak se borila za pravice tistih, ki rabijo mojo pomoč. Še veliko je dela. Dokumentarec je bil videti star, resnično upam, da so se od takrat stvari spremenile. Mi je dala ta Brezimena veliko, predvsem novo moč, novo voljo... me odlimala mal od sebe... fajn...Gremo dalje, en lep dan želim vsem Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 16. julij 2012 Prijavi Deli 16. julij 2012 aja pa res... sem raztresena... že dajem plus, češ, o fajn, nekaj proti komarjem, ampak sistematično pobit cele vojske? sicer pa jaz ubijam komarje. nisem tolk papeška, da bi se mi revež smilčkal, medtem ko mi pivčka kri, češ, bom jaz boljša. ampak ne vnaprej in sistematično.v bistvu je komar edina žival, ki jo ubijem. aja in klop. krvosesov ne maram.tudi jaz imam največ problemov s klopi in komarji... tok ne maram ubijati,in zase imam srečo, komarji me še nikoli niso zares požrli, ma je bil moj sine s taborniki, je pršu tak domov, da je bila pika pri piki, grozno, se ti res zasmili in ni čudno, da jih pobija.Klopa, če ga dobim še v naravi ga dam lih tam nazaj, če ga dobim doma, pa ga splaknem z vodo v lijaku in mi je vedno hudo potem, sam si mislim, če ga vržem na trato ob bloku, kaka je verejtnost, da se bo prej ali slej zasesal v kakega soseda, kdo bi vedu kaj je prav. Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. julij 2012 Avtor Prijavi Deli 16. julij 2012 Prav ... gre za sanje... zdelo se je, da so skulpture iz kamna, potem mal kasneje pa se je zdelo, da so iz kruha.Torej ne vem, iz česa je v resnici bila skulptura; morda je bila pa filmska kulisa in je bla skulptura plastična? Morda pa je v resnici bila iz kruha, ampak starega (k z njim, če ga vržeš komu v glavo, ga ubiješ)... Mislim ker... saj skulpture še prijemaš v bistvu ne, kaj šele, da bi vanjo recimo ugriznil. Se pravi je vseeno v bistvu iz česa je (ampak samo je). 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 16. julij 2012 Prijavi Deli 16. julij 2012 spet jazma tko mi je kul no, da svoje misli zlijem na enkran in delim danes razmišljam o skrivnostih kako so pomembne kako moder človek ve, koliko povedati in kdaj ne govorim samo o bljak skrivnostih, stvareh katerih se sramujemo... te ni dobro preveč talačiti, ker imajo svojo lastno naravo in prideje prej ali slej na plan in to še trikrat huje, kot so v resnici ble govorim tudi o stvareh, za katere veš, da ljudje ne razumejo najbolj, ali tiste, ki rabijo čas, da dobijo trdne korenine... marsikaj raste bolje v tišini... te skrivnosti v sebi nosijo nekej svetega, nekaj čistega in imajo s tem neverejtno moč... zato se ta večer odločam za tišino, celo moj govor je tišina... Nočko 1 Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.