viyola 16. julij 2012 Prijavi Deli 16. julij 2012 Pa ne samo skrivnosti..včasih čutiš, ali doživljaš kaj, kar ne moreš ubesediti..ker kakorkoli bi poskušal povedati nekomu, bi mogoče izgubilo svoj čar..Bljak skrivnosti..ne jemljem jih več kot nekaj bljak..so del mene..del mojega učenja, jih sprejemam z razumevanjem, da nisem znala, zmogla ali vedela drugače. Na življenje ne gledam več tako, kot včasih...niti nebi mogla gledati več tako..površinsko..nekaj na zunaj..preprosto gledam ali vsaj poskušam gledati s srcem...saj mi ne uspeva vedno, pa povsod..vedno pogosteje pa ja..in ne želim slišat zjamrano..precej let je bilo težkih..takih, ki so me klestile..danes vem, da so mibile ta leta potrebna..po svoje utrdijo..po drugi plati pa naredijo dovzetnejše za druge..za razumevanje drugih..za neobsojanje..za sprejemanje...Mi je zadnjič ena starejša gospa, pred mesecem je bila na operaciji srca rekla.."A veš, ko si pred tem, ko moraš izbirati, spoznaš, da je življenje nekaj dragocenega.."In to dragocenost mu pridajajo skrivnosti..takšne in drugačne... Ne morem spat..zjutraj pa ne vstat.. 1 Citiraj And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. julij 2012 Avtor Prijavi Deli 17. julij 2012 aleluja! Končno sem dobila zobno ordinacijo in se tudi naročila. (sicer šele oktobra so me naročili... ampak boljš kot pa da me ne bi )zdej pa še tadrugo pokličem. ... dons sem spet mal telovadla (pa se mi zdi da se že od enkrat pozna ), pa še prej k me je pičilo sem 5 počepov naredila (za spodbudo)...samo lase mam smotane. hecne sanje sem imela, neke bloke in hiše, in da sem bla na enih terasah blokov, ki so bili totalno nad lepe turkizne barve, vse je blo turkizno, kot bi bil skoraj še bazen gor... da ko smo pa čez gledali, pač okolje, so bile pa čisto druge barve in svetlobe - rumenozelene, take kot zdaj, poletne, samo ful žive, tko kot te turkizne, na katerih sem bla gor. samo tega se spomnim... Lep dan! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. julij 2012 Avtor Prijavi Deli 17. julij 2012 O hudo! Da greš na Kolpo! xokxUživaj! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 17. julij 2012 Prijavi Deli 17. julij 2012 Oh ja evo me tukaj po dobrem mesecu. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif Jaz sem pa imela danes generalno moje sobe. Vse predale sem dala ven jih fajn ščistla in pobrisala prah. Ne morem verjet kaj vse sem imela v predalih. Pisma od moje sestre, ko mi je pisala iz tujine zaradi študija (takrat še ni bilo interneta), pisma od moje najboljše prijateljice iz srednje šole ko sva si dopisovale in si zaupale razne skrivnosti, pa razne voščilnice za rojstni dan, novo leto, božič, velika noč itd, pa razne zastarele prijavnice za izpite ko sem še študirala, pa razne zastarele izvide.... V mojih predalih je bila moja preteklost in čudoviti spomini. Vsak človek me je z nečim dopolnil in mi nekaj dal v dobrem in slabem. Odločila sem se, da bom vse vrgla stran kar me veže na preteklost. Skratka obrnila sem stran. Spomini pa naj ostanejo v srcu in to je to. Zdaj pa morjeeeee, krasno, toplo, čisto. Lepše ne more bit. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/viola-sm.jpg 3 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. julij 2012 Avtor Prijavi Deli 17. julij 2012 super, pametno! Uživaj na morju! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 18. julij 2012 Prijavi Deli 18. julij 2012 Mislim, da ste tukaj enkrat debatirale o mixerjih...bi ga tud zelo rada imela ampak so mi cenovno vseen mal še nedosegljvii, no zdej sem pa vidla, da majo tukaj eno akcijo. http://www.vega-shop.si/blender-vita-mix-tnc-5200-bele-barve.html Če se katera kej spozna na to bi bila ful happy Lep sončen pozdravček Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 19. julij 2012 Prijavi Deli 19. julij 2012 Uf - zobna ordinacija. Moja zobarka že v penziji, pa zaradi pomanjkanja javnih zobarjev še vedno dela par dni v tednu...in ima gnečo nenormalno. Moram se tudi naročiti - iz bednega razloga - pred leti, ko mi pulili zob - ga niso dovolj dobro in zdaj mi ostanki korenine lezejo na plano (bi človek pomislil, da mi raste tretji zob) in potem bi si pač dala tam ko manjka delat drugega (čeprav sem proti uničevanju zdravega zobovja zaradi tega) Mihaela - da odgovorim malo za nazaj - nisem se ne hecala - malo že, ker imam en tak odpiljen humor na čase - ampak čisto praktično - ful let - vsaj dve desetletji in pol sem nosila dolge, res dolge lase...in kar se seksa tiče se skoraj nisem prioževala...oz. se nisem...potem sem lase ostrigla in seksa je bilo manj (čudno..res zakaj), pa tudi volja do seksualnih aktivnosti je padla. (ni zastonj Samson nosil dolge lase - pa ni vse v seksu:)), zdaj sem si pustila spet dalše lase (pa ne toliko zaradi seksa - ker še takrat niti nisem povezala eno z drugim), pač pa ker prisluhnila hčeram, ki trdita, da mi daljši lasje bolj pristajajo - in hudir - vratio se Šime (gre ona reklama)...kakor koli...Zdaj pa nastal problem - ker se gospodič spomnil, da pa je njemu tudi vroče in se nad lase spravil z giletko - dobesedno...in sem popenila -nakar dobim servirano - ti si tudi se postrigla, pa bilo vse v redu...(v bistvu ni bilo..pa komu mar podrobnosti)...Ta starejše dete modro ugotovilo, da imava očitno oba lase za fetiš...in da se jebema v glavo (dobesedno)...kako modre otroke sva vzgojila res:)) 4 Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. julij 2012 Avtor Prijavi Deli 19. julij 2012 hecno, jaz sem se pa od nekdaj bolje počutila s kratkimi oz. krajšimi.v tem smislu mi lasje nič ne pomenijo. se mi ne da imeti tolk tega na sebi. čim manj. tudi nohtov ne maram - na sebi, nadrugih pa so mi lahko tudi lepi - tako kot lasje. Ti in Larisa imata ful lepe. 1 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 19. julij 2012 Prijavi Deli 19. julij 2012 Hvala - sem pogledala tam tudi Larissino fotko in res ima lepe lase. Moji so drugačni gosti, žimasti pa tudi sivi že pač oz. zdaj pa res non stop barvani. Tudi hčeri imata take fajn lase - goste in lepe. Veš v čem je point - saj se tudi jaz v kratkih laseh dobro počutim - ampak ne hudo jezi, ker so lasje tako samovoljni - štrlijo po svoje, ni šans, da jih ukrotim recimo s potegom rok ali kakšnim gelom ali voskom..ne to morajo biti cele tone voska gor, da so bili tako kot sem hotela. In pa zaradi svojega okroglega obraza sem na koncu res zgledala kot lunica z kosmato kapo:)) Saj ne bodo tako dolgi kot so bili - tole me že emšo ovita..ampak en tak paž..daljši je zdaj.In v tem stilu bo to.Nohtov tudi jaz ne maram, pa bi bilo fino, če bi jih imela, samo me tako ovirajo, da živčna ratam. so mi pa drugje lepi. 2 Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. julij 2012 Avtor Prijavi Deli 19. julij 2012 Veš v čem je point - saj se tudi jaz v kratkih laseh dobro počutim - ampak ne hudo jezi, ker so lasje tako samovoljni - štrlijo po svoje, ni šans, da jih ukrotim recimo s potegom rok ali kakšnim gelom ali voskom..ne to morajo biti cele tone voska gor, da so bili tako kot sem hotela. In pa zaradi svojega okroglega obraza sem na koncu res zgledala kot lunica z kosmato kapo:)) ne govor! včasih se počutim oz. sem se počutla kot da imam nekakšno kučmo! :xx!:kot da si prav prisiljen, da imaš nekakšno kapo na glavi! tâko a la princ valiant... verjamem pa, da je pri tebi še veliko 'huje' (reva ), ker imaš bolj goste, močne, tudi debelejše in trše... jaz imam v bistvu tenke lase. bolj svetlolasi imamo pogosto tanjše. 2 2 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. julij 2012 Avtor Prijavi Deli 19. julij 2012 ... boli me grlo...škoda k ni Butla, da bi mi prišel povedat, da je to zato, ker nečesa nisem izrazila oz. ne izrazim, pa še da je povezano tudi s spolno čakro. In z vsemi.No saj je pa Brezo kje okol, da mi bo lahko prišel to povedat. pa vse me boli, sem mal preambiciozno zastavila tole svojo telovadbico, vseeno, pa čeprav minutaža majhna, pa kar ornk 'učinek' (zaenkrat boleče mišice, sam če bolijo, pomeni da so ) imam med in limone in vse, pa se mi še ni dal naštimat. Mlaj je bil dons zjutraj.Če je kdo sesut itd., da ve da je mal tud od tega. Lep dan! 6 6 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 19. julij 2012 Prijavi Deli 19. julij 2012 Opaža dete ta mlajše, kakšen vtis pustim na ljudi - recimo frizerka - bom stopila skozi vrata, pa bo točno vedela katera sem( recimo tista, ki si je zažgala lase)...in zdaj mehanik - v bistvu sem "posvojila" dva mlada dečka, ki sta začela na novo z obrtjo - in sta se v prvo tako blazno potrudila s puntekom da joj..in še čisto maličko računala..da sem morala dati hitro nekaj za kofe...- no, ta mahanik - si me je zapomnil zato, ker sem zlomila ročico za odpiranje pokrova motorja alias haube...in če še ne zaradi česa drugega...ker modrujem, da bi bil pa mogoče čas, da res počasi nabavim kaj..in ga povprašam, če ve za kaj dobrega in poceni - pa me vpraša..kaj je za vas poceni..jaz gruntam, kako na lep način povedat, da bi bilo 300 evrov glih fajn dati za avto - pa mi on reče - 1000 evrov mi dajte, pa vam dam ono alfo tam - alfa lepa..vprašam - a je dizel - ne bencinc - uf..pol pa žere..hm..kaki ima prtljažnik?..oni velike oke (alfa čisto neka športna a mene kuferam zanima)...pol pa kar nadaljujem...bom spravila kosilnico not? on..pa čisto gotov - kaj pa na njivo bo avto zdržal?...neee...no, pol pa ga res ne morem kupit..(verjetno je imel v mislih, da iščem traktor:)))ampak v punteka to vse gre..dve flaksarici...pa še vse živo polek. 3 Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 19. julij 2012 Prijavi Deli 19. julij 2012 Zdaj me pa res, čisto zares zanima, zakaj si je Marsa tam zgoraj prislužila - ... je ženska čisto vredik povedala, da je mlaj (zdaj vem, zakaj bila tak občutljiva včeraj zvečer in kar na kreg). (sem plus stisnila,da se negativa malo zmanjša) 1 1 Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 19. julij 2012 Prijavi Deli 19. julij 2012 Mlaj je bil dons zjutraj.Če je kdo sesut itd., da ve da je mal tud od tega. Lep dan! Zdej vem zakaj je pikica tok slabo spala danes, pa sem hotla pogledat, če kaj je z luno danes pa se pozabila Ampak ni frke bomo že nadoknadl. Se mi pa nekak ne da velik danes....grem mal ven, da se mal pogrejem Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 19. julij 2012 Prijavi Deli 19. julij 2012 ... boli me grlo...No saj je pa Brezo kje okol, da mi bo lahko prišel to povedat... Kaj pa če obstaja čisto zemeljska razlaga...kako radi se nekateri izgovarjajo (izgovarjamo) na luno, čakre, mistiko, ipd...Kaj pa če je čisto preprosti vzrok: klima, razni ventilatorji, mrzla pijača, nepravilno dihanje pri teku ali telovadbi, ipd. Pa da se še malo na luno izgovarjam...se mi zdi da je bila res malo otkačena...kot da bi malo bolj vplivalo na podzavest oz. nižje čakre. Al sem pa samo jaz tako čutil. Po drugi strani bi bilo pa logično ker črna luna se kao povezuje s podzavestjo, polno luna pa kao z višjo zavestjo. Sem zasledil, da ima celo duša svoje plimovanje-up & down, dokler se človek malo ne ozavesti...Pa baje je dobro začeti s pomembnmi in zahtevnimi projekti, ko luna začne naraščat... Danes celo dobil eno knjigo o jasnovidnosti, valjda skopirano in prevedeno v hrvaščino, ker takih knjig se v slovenščini ne dobi. V bistvu se jih še v bivših jugo jezikih težko, ampak jaz imam itak več sreče kot pameti...sigurno je poštarja al pa knjigo malo luna nosila, ker je rabila iz Celja do LJ skoraj 1. mesec...Jap, čudna so to kozmična pota...al pa turistična gneča na cesti in pločniku... 4 Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. julij 2012 Avtor Prijavi Deli 19. julij 2012 Zdaj me pa res, čisto zares zanima, zakaj si je Marsa tam zgoraj prislužila - ... je ženska čisto vredik povedala, da je mlaj (zdaj vem, zakaj bila tak občutljiva včeraj zvečer in kar na kreg). (sem plus stisnila,da se negativa malo zmanjša)tenx, Nat. Kaj pa če obstaja čisto zemeljska razlaga...kako radi se nekateri izgovarjajo (izgovarjamo) na luno, čakre, mistiko, ipd...Kaj pa če je čisto preprosti vzrok: klima, razni ventilatorji, mrzla pijača, hehe... res je... klime tudi in to... pa ponoči me je pekla koža, ful mi je bilo vroče, pa sem se čist razkrila, okno na stežaj, me je opomnilo špikanje v razgaljen hrbet. dihanje pa kar obvladam, je tudi pri telovadbi kar avtomatično, še celo sem tolk dobr dihala, sem se prav zavedela [včeraj in predvčerajšnjim], za kaj mi je koristila telovadba in vse... tko se znam dobro pretegnit.... itak se fulkrat dnevno... al pa tud ko sedim, kar nekako roke navzgor stegnem, se zravnam na stolu, če se zalotim, da začenjam puklotiti. me pa še vedno boli grlo. bila tudi taka čudna, omotična, da sem si šla prav vročino izmerit in jo imam. :o)(jaz imam hitro povečano, ampak ne čez 37, pogosto sem vroča, pa je 36.8-9 ali kaj tacga)tako da nisem preveč dobro, tud apetita nimam.samo pa počivam.prejle sem sicer šla v trgovino (ker sem morala tud nekaj za mamo it iskat in v bistvu tud nalašč, da mal vidim, kolk sem pri močeh, pa sem kar telečja bila pa težko mi je vse).Drugač pa nisem slabo. Sem si vzela dons na izi, počivalsko. Da se mal cajtam. K sreči imava z mat mineštro od včeraj in mi tako ni treba nič kuhat.Pa še pesin sok sem kupla (mama je od zdravnika dons prišla, jaz se pa še nisem naročila, je pa fajn, k grem lohk kadarkoli, če čem oz. če bom res morala... ) ... 1 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 20. julij 2012 Prijavi Deli 20. julij 2012 Mihaela - da odgovorim malo za nazaj - nisem se ne hecala - malo že, ker imam en tak odpiljen humor na čase - ampak čisto praktično - ful let - vsaj dve desetletji in pol sem nosila dolge, res dolge lase...in kar se seksa tiče se skoraj nisem prioževala...oz. se nisem...potem sem lase ostrigla in seksa je bilo manj (čudno..res zakaj), pa tudi volja do seksualnih aktivnosti je padla. (ni zastonj Samson nosil dolge lase - pa ni vse v seksu:)), zdaj sem si pustila spet dalše lase (pa ne toliko zaradi seksa - ker še takrat niti nisem povezala eno z drugim), pač pa ker prisluhnila hčeram, ki trdita, da mi daljši lasje bolj pristajajo - in hudir - vratio se Šime (gre ona reklama)...kakor koli...Zdaj pa nastal problem - ker se gospodič spomnil, da pa je njemu tudi vroče in se nad lase spravil z giletko - dobesedno...in sem popenila -nakar dobim servirano - ti si tudi se postrigla, pa bilo vse v redu...(v bistvu ni bilo..pa komu mar podrobnosti)...Ta starejše dete modro ugotovilo, da imava očitno oba lase za fetiš...in da se jebema v glavo (dobesedno)...kako modre otroke sva vzgojila res:)) Joj kok ti mene vedno nasmeješ... mislim, tolk srčna, direktna in zabavna si, da se mi zdi, da se maste vi doma fajn, ker znaste stvari na hec obrnit. Jaz res nisem tega povezala... to pomeni, da je za seksualno vznemirjenje še vedno najpomembenjše čutilo vid ? Jaz sem lih to razmišljala... kaj vse vznemirja... prej sploh nisem razmišljala o tem... in pot sem ugotovila, da ne vznemirja samo pogled, da nas nekdo privlači tudi zaradi svojega glasu, dotika, vonja... vse se zbere in ti paše... zgodi se pa kdaj, da te kdo vznemirja tudi zaradi tega, kako razmišlja... No če te njegova obrita glava moti... poskusi zapreti oči, in ga spodbujej, da ti kej govori.... s mal domišljije in če ma glas, ki te vznemirja, ne bo hudga Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. julij 2012 Avtor Prijavi Deli 20. julij 2012 ... to pomeni, da je za seksualno vznemirjenje še vedno najpomembenjše čutilo vid ? ja, slepi sploh ne seksajo oz. se nič ne vznemirijo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. julij 2012 Avtor Prijavi Deli 20. julij 2012 ... v teh dneh sem se večkrat spomnila na Vilinčico. Upam da se ima fajn in da uživa, kjer pač je. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 20. julij 2012 Prijavi Deli 20. julij 2012 ja, slepi sploh ne seksajo oz. se nič ne vznemirijo. Ošpica No, ne le da jih vidiš - fino je potisniti roke v lase in ga pocukat malo:))Tak, da je v bistvu in vonj in dotik in vid pa sluh..kaj še...fino je, da te predtem ne razpizdi do amena. In veš kak je - vedno ti pa tudi ni se za hecat - oz. se lahko v hipu razpištolim in potem pasem mulo - sploh neham govorit (hvala bogi, bi kdo rekel ) čisto se odmaknem, padem v svoj svet in sem gluha in nema za vse dogajanje okrog sebe. In ne spustim nikogar v svoje polje (dobesedno energetsko). Kar tudi ni vredik,se probam odvajati tega.Sicer pa s humorjem velikokrat rešujem krizne situacije in velikokrat v nevarnih situacijah ohranim mirno kri - tole pa je ziher deviška luna kriva. 2 Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. julij 2012 Avtor Prijavi Deli 20. julij 2012 (*samo ne vem, če bi ravno luna bila 'kriva'... probaj tko pogledat: če izvzameš ostalo, a bi bila devica al strelec prej za kake špase ) drugače pa jaz tud (s humojrem rešujem), pa tud skomuniciram... no, ponavadi sem... ja, razumem te, enim vam to ful pomeni... no meni so v vsakem primeru ljubši krajši lasje pri moškem, da mu ne potisnem rok v lase al pa da se ga da kej cukat al pa kej. meni pa vonj... in koža. tudi glas... ... ... kolk sem se najedla... danes sem bolje, grlo me samo še malo boli, vročine menda nimam (si nisem pol več nič merila).Samo spat sem šla... ponoči sem se nekaj spotila, komaj sem zdržala bit pokrita (kao nalašč da mal 'zakuham')... zjutraj si najprej sploh nisem upala sline pogoltnit (včeraj me je kar grdo rezalo), pol sem pa prec vidla da je manj in tudi počutla sem se boljše, ne tolk telečje. Še celo telovadila sem. ampak samo malo, vmes ko sem čakala da voda za čaj zavre... enih 6-7 minut.Naštimala sem si slano limono-oranžo-grenivkado in ful čaja sem spila in je blo to to.Pol se mi je še celo dal it v staro po sol, k je je mat zmanjkal za roko, včeraj pa če bi mi plačal, se ne bi mogla do tja odvlečt. Srečala sem ex sošolko, ki se nisva videla 20 let, se pogovarjava ful časa, pol grem pa v čajnico, po sol, na tržnico in vse... in jo nazaj grede pa spet srečam. dvakrat v pol ure, prej pa 20 let se nisva videli. Prej je klical frend, da je klical zato (k nisem slišala telefona pa pol vidla klic), k so ble ravno Tožibabe - Dežuje na radiu, ko je vozil in da če se pa tedaj ne bi spomnil, pa res da ne ve... K mava ene fore okol spomnit pa slišat se pa to (moj frend škorpijon).Sem mu rekla, da če mu udarim v ušes, da me je pa praktično res nemogoče ne opazit. Potem sem dobila mail od sosedov, ki se sto let nismo vidl.... mi je všeč k nič ne zamerita al pa kej, ko se jaz vmes sto let ne javim.... mi je blo kar nerodno, pol se mi pa še manj da. No in eni štekajo pa kar oni se javijo, ne komplicirajo. Sem mislila it do frenda, samo je pa že mal 'pozno' oz. ne vem če se mi da po busih cijazit...mogoče tud boljše da mal počivam itd., ker še nisem čist taprava in tud grlo me še mal boli.je pa fajn, k mam apetit. kolk so letos dobre breskve! in sploh nimam več alergij. samo ful jo umijem in še obrišem z brisačko pa je kul. joj še dobro da očitno ni šlo naprej v kako angino al pa kej.je tud psihološki dejavnik mal zraven, zato k mam vse poštiman pa 'lohk zbolim'. tedaj nisem imela in je še dodaten prešr pa si še bolj bolan. ampak hec: ni fajn klicat zdravnika pa to, sem se kao ful nekaj hotla naročevat... namest da vesela bla k zdrava, k prec kej fašeš tkole, ne kaže klicart preveč. Ošpica čeprav je tečkasto, se sliši pa ful simpatično in mi je všeč in še nihče mi ni nikoli rekel tega. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 20. julij 2012 Prijavi Deli 20. julij 2012 Ošpica No, ne le da jih vidiš - fino je potisniti roke v lase in ga pocukat malo:))Tak, da je v bistvu in vonj in dotik in vid pa sluh..kaj še...fino je, da te predtem ne razpizdi do amena.In veš kak je - vedno ti pa tudi ni se za hecat - oz. se lahko v hipu razpištolim in potem pasem mulo - sploh neham govorit (hvala bogi, bi kdo rekel ) čisto se odmaknem, padem v svoj svet in sem gluha in nema za vse dogajanje okrog sebe. In ne spustim nikogar v svoje polje (dobesedno energetsko). Kar tudi ni vredik,se probam odvajati tega.Sicer pa s humorjem velikokrat rešujem krizne situacije in velikokrat v nevarnih situacijah ohranim mirno kri - tole pa je ziher deviška luna kriva. sam res; zame tut velja, da ko sem razpizdena do amena, popolnoma utihnem (ker mi gre vsa energija v to, da se zadržujem, da ne izbruhnem; mi pa pomaga, da grem ven na hitri sprehod, da se spiham, al pa AMC zalaufam ) drgač pa...Lip Bled - kdor razmišlja o njem, naj se ga na daaaaaaaaaaleč ogne, prokleti šalabajzerji :xx!: drug teden se začne hidroizolacija bajte; a je še kej lepšiga, ko razkopano okrog bajte, pa drrrrrr, brrrrr in prah do vesolja da ne omenjam, da ne nimam kam vrtnic vmes začasno umaknit, mah neky se morm spomnit, ressssspa gomolje od tulipanov, narcis, špargljev,...še dobro, da je Razbojnik pridkan, upd, glih zdej se je začel dretttt šibam 6 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. julij 2012 Avtor Prijavi Deli 21. julij 2012 Hoj. danes sem spet dolgo spala...všeč mi je, ko imam res nad dober način za se pocajtat, namreč spanec.sploh včasih nalašč ne zafuram ničesar drugega, dodatnega, pač pa mi je prav izziv samo s sabo se pocajtat oz. s tem kar je na voljo. grlo me skoraj nič več ne boli, samo še zelo malo. malo da še spomni da je. danes bom packarla pohane melancane! ne spomnim se, kdaj sem jih nazadnje tko pripravila in jih bom dons (no sej zdej mat štima maso, k jaz je ne znam ).mi je pa prav zapasal na tak način jih narest. pa še ni tolk vroče, da se mi da.Drugače jih najrajši kar samo popečem, narezane na kolute. Me je spomnil Miško, ki je odprl temo in postnil par fotk kristalov in sem iskala selenit, samo sem se pol spomnila, da sem ga fwd-ala frendi. sem pa našla nekaj drugih kamnov, dbest, sem kar pozabla da jih imam... mogoče zato, k jih je še v bistvu malo, v primerjavi s tem, koliko sem imela tega...no kamenih strel imam (še) vedno nekaj, potem pa razne kamenčke...pa tud ne vseh na enem kupu.vseeno je kar lepa zbirkica, čeprav čisto oklestena.... ... Lep dan! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 21. julij 2012 Prijavi Deli 21. julij 2012 Pa sva spet nazaj... ...iz poletja v zimo... 11 dni morja je minilo prehitro... bi ostali še vsaj kak teden. Čudovit dopust, letos sva ga res izkoristili bolj za ponovno nabiranje nove energije... jutranje plavanje, ko še vsi spijo (in potem še večkrat čez cel dan), počitek v senci pod borovci, uživanje na polno, kolesarjenje, raziskovanje skritih kotičkov, možgani na off... nekaj novih izzivov, med drugim veslanje s čolnom (sva se pa kar namatrali, je bil ful močen tok za nazaj... na trenutke je kar dvigovalo spredaj čoln, ko sm zakopala z vesli, da sva se rešili najmočnejšega toka... itak da so potem trzale vse prsne in ramenske mišice). Še danes pa jutri malo odklopa, potem pa spet na polno v službi... Lep vikend... http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif 3 1 Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. julij 2012 Prijavi Deli 21. julij 2012 Ale fino, da sta se odklopili in uzivali v vsakem trenutku, dopusti so pa itak vedno prekratki. Nataly imas strasno dober razlog za pustit daljse lase. V vsaki sali je tudi nekaj resnice . Ko smo e pri laseh, tudi jaz imam ze od OS paz ali malenkost daljse, ker ce imam kratke lase, mi vsak po svoje strli nekam. S tvojo analizo seksa si me pa se dodatno prepricala, da se nikakor ne bom postrigla Marsa kot vedno v svojih zanimivih dogodivscinah. Fino, da si se pzdravila in to takole cisto natur. Tule je druga logika, takoj treba k Dr. laufat po AB, ponavadi jih kar injecirajo. No ko mene kaj zacne grlo hecat takoj dobim od sodelavcev ene 3 razlicne AB in nikakor ne morejo razumet, da bom jaz samo cajckala in se malo medila pa bo, tako v vsesplosno dobro z zahvalo in sirokim nasmehom sprejmem AB in jih mecem stran. Cookie upam, da najdes varianto za tvoje vrtnice in cebulice . Sicer pa, a sem ti ze rekla, da si ta glavna ? Razbojniku. Jaz imam pa pocitnice zdajle, bolj svoh sicer, ker je Nina spet zbolela in bila cel teden doma. Vmes je zacela hodit, tako da je je povsod pono, najbolj tam, kjer ni treba, pa njen RD smo zafestali in jo krstili. Sem pa po dolgem casu prebrala eno knjigo, ki se me je resnicno dotaknila Paula - Isabel Allende, imam pa zdaj ze naslendji dve ugledani. Fajn vikend vam zelim! 4 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.