nataly 21. julij 2012 Prijavi Deli 21. julij 2012 Tudi tebi Pujsita:))Pa da se pozdravite čim prej. Mater sem razvajena - zdaj me pa zebe in mi spet ni prav:)) Cookie - zdržite - glede na vremensko napoved se ni prahu za bat, kvečjemu blata do kolen. Ale-blagorček:))fino da sta napolnili baterije:)) Marsa -meni so pohane melancane tudi ok..(sam jih še nimam, neke male melancančice so gor..)-no za špase je seveda prej strelec kot devica:)) tak, da tole je sigurno strelčevsko...racionalnost pa sigurno devičja...Ampak sem res neka popizdljiva zadnje čase - in prav nevljudna -sem se zalotila, da sem včeraj kar presekala samogovor enega strica in hitro hitro udarila čisto nekaj tretjega - me je ta starejša očitajoče gledala - jaz pa še najprej sploh nisem pokapirala kaj je narobe...baje človek zameril...samo živčna ratam, če nekdo predolgo dolgovezi ali pa govori v en dan..(očitno sem iz vaje vljudnega kimanja in vljudnega pogovora - pa tudi zato nisem nikoli zdržala v raznoraznih odborih v šoli pri deci - samo mlatenje prazne slame...in se mi škoda cajta zdelo -seveda mi na kraj pameti ni padlo, da eni pač dnevnice kasirajo...madona lajtnga). 2 Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. julij 2012 Avtor Prijavi Deli 21. julij 2012 te je res luštno brat, Nataly. se mi prec usta razlezejo. ja, pohane melancane, veš kolk cajta nisem tega jedla!mogoče enih 7 let al pa kej. in sem tako pozabla, kolk strašno je potem to nasitno...ampak je blo pa dobr, še clo sem pol maso do konca sama naštimala. prej razmišljam, kako pa kaj, ko pa začnem delat, se mi pa vse zdi čist normalno in avtomatično. jaz tudi nisem najbolj taktna. se tud učim, sej včasi mi pa rata. poslušam muzkico in spravila sem se nekaj brati, sploh ne berem zadnje čase že dolgo, nekako ne pridem do tega...rada bi šla mal ven, da se vsaj mal zluftam, pa dežuje... mogoče bom šla vseen vsaj mal.včeraj me je frend povabil na drink, tako da sem bla mal zunaj... Pujsa, vse najboljše in čestitke tud da ste shodili! hehe, imaš razlog da imaš dolge lase. a kar z antibiotiki te založijo in ti se smejčkaš in rečeš hvala, pol pa jih stran vržeš. No vidiš, pametno. jaz se pa jezim in pritožujem, še posebej k moram pol jaz skrbet za zlosanje tega v naravo. Ale', dbest da sta se imeli dbest na morju! vedno šape mal odklopa! 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 22. julij 2012 Prijavi Deli 22. julij 2012 Čer Po dolgem času spet tu - koliko branja za nazaj Vidim, da se kar veliko dogaja, kljub "počitniškem času". Jaz sem se vmes privoščila dopust v Italiji, potem čez nekaj časa pa še 14 dni dopusta in razvajanja pri mojih dveh - večino dni preživela na motorju Zdaj pa je konec za kar nekaj časa ker sem iztrošla svoje zaloge financ. Že tako živim iz meseca v mesec, s temle dopustom pa sem precej na tesno šla čez. Sicer pa spet neko čudno obdobje, zato molk z moje strani - sem bila raje sama. Čeprav - po drugi strani sem spet spoznala kar nekaj novih fajn ljudi Med drugim žensko, ki me v marsičem totalno spominja na tebe Marsa - poleg izgleda obnašanje, karakter - kolikor sem vaju obe uspela spoznat no. Prav lahko bi bili sestri Vmes mi ni dal miru nekdo iz moje preteklosti Vidim, da se nikdar ne bo spremenil - par dni pred poroko mi je pisal, da me ljubi in tri sestavke raznih bla-bla-bla-jev, kako je bil primoran najti nadomestek,... potem pa se je čez par dni dejansko poročil... Boga punca oz. zdaj že žena... Nad-vesela, da me je takrat le srečala pamet in da sem sedaj stran od tega s*anja! Upam samo, da bo od zdaj naprej mir in bodo razni sms-i in maili prenehali - če že prej moje ignoriranje le-teh ni zadostovalo. Ne privoščim pa nobeni življenja s takim glumcem Vidim toliko podlih stvari, da se dejansko sprašujem koliko ljudi je sploh še iskrenih do svojih partnerjev... Če samo pomislim kako naivna sem bila jaz Sicer pa sem zadnji mesec/dva v nekem čudnem razpoloženju - grabi me panika da imam za sabo že recimo 1/3 življenja (če bom dolgo živela sicer pa polovico ) in da sem v tem času premalo dosegla, da bi lahko dala več od sebe, da sem sposobna marsičesa, jaz pa (z diplomo) gnijem v neki uradniški službi in se sprašujem da če sem res za to študirala. Da se od mene ne pričakuje niti kančka izvirnosti, ampak zgolje golo izpolnjevanje ukazov nadrejenega. Da je vsaka ideja ali predlog za izboljšave sprejeta kot grožnja "vladavini" nadrejenega. Vem, da sem lahko vesela da sploh imam službo, a počasi mi je to le še slaba tolažba saj imam občutek da dobesedno gnijem tistih 8 ur na dan, duši me rutina, počutim se kot lev v premajhni kletki, ki bo zdaj, zdaj podivjal... Res pa je, da se mi je končno le uspelo postaviti zase. Par tednov nazaj sem (ko je bil pisker že prepoln in se tako ni več dalo delati) imela pogovor z vodjo - na miren način povedala vse, kar mi je ležalo na duši, na drugi strani celo dobila dokaj človeški odziv. Mogoče sem dala kaj za misliti da tisto nečloveško znašanje, poniževanje in zaničevanje ne vodi nikamor in da si ne bom več pustila s*ati po glavi le zato da bi obdržala službo. Prišlo je namreč že tako daleč da sem bila pripravljena dati odpoved če se stvari ne bi umirile. Ker sem se prvič uprla je bil šok na drugi strani razumljivo velik. Mislim, da se je morda celo kaj premaknilo v tisti bolni glavi - a verjetno le za kratek čas. Resnično ne razumem - po 28-ih letih s*anja doma se postavim na noge in začnem živet, spoznam bivšega, ki me v dveh letih uspe sesut še nižje kot sem bila - no v bistvu sem se sama sesula in se potem ko sem dobila tisto zadnjo brco v rit z njegove strani končno uspela zbrat pogum, spokala stvari in zaključla z njim. Se že spet postavla na svoje noge, začela z novim življenjem, se spet osamosvojila, zaživela, dobila novo službo... Tukaj pa že spet - znova in znova preizkušnje moje vzdržljivosti - ponovno poniževanja in vse ostalo o čemer sem pisala že zgoraj In spet sesuto moje zdravje, moja samopodoba,... Ne me narobe razumet - ne jamram. Sem borec - se borim kot že toliko let do zdaj, ma zdaj preprosto več ne razumem zakaj. Vem, da sem dober človek, poskušam delati dobro, živeti tako da ne prizadaem nikogar, pomagati drugim po svojih najboljših močeh,... A nekako ne znam najti ravnovesja v sebi in ostati samozavestna in odločna v vseh življenjskih situacijah. Včasih se mi zdi, kot da se vrtim v začaranem krogu. Trenutno mi je lepo na vseh drugih področjih v življenju, le v službi ne. In to mi zelooo mori - da moram dobesedno skivati svojo pamet in ideje zato ker se nekdo počuti ogroženega, da se nekdo znaša nad mano samo zato ker ima probleme sam s sabo... Po vseh teh letih še vedno nisem osvojila tega, kako se postaviti zase. Še vedno kadar pride do kakšnega večjega konflikta zmrznem, se zaprem vase in potem v sebi premlevam. Namesto da bi se že prvič uprla sem dve leti prenašala znašanje psihopata v službi. Česa se ne znam / zmorem naučiti da se mi ena in ista lekcija ponavlja že toliko let? Ne znam se imeti rada. Kako naj se tega naučim? Mislim, da se imam, a se več kot očitno motim če se mi ta lekcija ponavlja v vseh možnih oblikah. Najprej doma, potem v vezi, zdaj v službi. Včasih se mi zdi da ne zmorem več, da bi preprosto vse spustila iz rok in se prepustila. A potem mi moja trma in vztrajnost ne da da bi obupala. Vstanem kot že ničkolikokrat do zdaj in se borim naprej. Vse kar si želim je "normalno" življenje. Odnose doma sem / smo spravli na nek boljši nivo, z veseljem grem domov. Zdaj sem bila 14 dni pri mojih in se nam je uspelo le nekajkrat malo spričkat, sicer je bilo prav luštno. Rada imam oba - kljub vsemu kar je bilo. Od tiste slabe izkušnje v ta zadnji vezi se sicer še vedno pobiram, tisto drezanje z njegove strani ni kaj dosti pomagalo - vsakič me spomni koliko jeze je še vedno v meni zaradi vsega kar je naredil... Zaradi vsega, kar sem si jaz dopustila, zaradi tega ker vem, kako neumna sem takrat bila - kot bi mi nekdo odklopil možgane Poskušala sem dajat jezo ven iz sebe vsakič ko je spet poskušal vzpostaviti kontakt, poskušala ne odreagirat na njegove provokacije... Ker upanje umre zadnje še vedno upam, da mi uspe najt novo službo še pred iztekom pogodbe tukaj ker ne bi rada podpisala podaljšanja tukaj... Najbolj neumno se mi zdi ker vem, da sem pridna, da sem se pripravljena naučiti vsega kar bi zmogla delati, imam veliko izkušenj na različnih področjih, a vseeno sem do sedaj v dveh letih prejela vsega skupaj morda 10 odgovorov na prijavo na razpis in od vseh možnosti sem bila le na enem razgovoru (še to preko vez). Vse to ubija mojo samozavest in je hudo načelo še tisto malo upanja, ki je ostalo da mi bo uspelo dobiti službo brez vez (ki jih tako ali tako nimam - vsaj na "pomembnih položajih" ne). Človek v taki situaciji težko ostaja optimist. Še dobro, da imam okrog sebe fajn ljudi - prijatelje v bistvu pa so mi (tisti bližnji) kot druga družina. Vesela sem tudi za svojo ta pravo družino - ne glede na vse, se imamo radi. Rešuje me tudi moj motor, ki mi v prostem času daje občutek svobode, ki ga tako pogrešam tistih 8 ali več ur na dan. Vožnja je moja meditacija, užitek ko sem sama s seboj v čudoviti naravi, ko odkrivam nove kraje in spoznavam nove ljudi - takrat sem kot majhen otrok ki se veseli vsega novega. Ni lepšega kot zjutraj ob kavici na zemljevidu najti še neprevoženo cesto in še neobiskane kraje in jih potem čez nekaj ur tudi dejansko najti in prevoziti... Vesela sem za vse nove ljudi, ki sem jih spoznala - sami dobri ljudje Če ne bi imela vseh teh ljudi okrog sebe bi se mi verjetno že zdavnaj "sfuzlalalo". Včasih imam občutek da nekdo preizkuša koliko bom zmogla. Mislim, da je počasi že čas da začnem živeti kot se spodobi in predvsem da se končno naučim imeti rada samo sebe - ker tega več kot očitno vse do zdaj nisem uspela osvojiti Sem borka, ma ne vem koliko energije in optimizma mi je še ostalo. Trenutno je stanje pozitive bolj švoh, tako da se držim bolj zase ker ne želim obremenjevat nikogar... Se opravičujem za tale "prosti spis" - mogoče bo zdaj kaj bolje - ko sem dala ven iz sebe. Over & out! Vsem želim en lep večer - kako paše tale ohladitev 7 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. julij 2012 Avtor Prijavi Deli 22. julij 2012 (WB, itak) ... Se opravičujem za tale "prosti spis" - mogoče bo zdaj kaj bolje - ko sem dala ven iz sebe. Over & out! Ma ne seri, dbest, lep in iskren, fantastičen prosti spis. (bom pol vsaj še 1x prebrala ) Ful lepo te je vidt. Tudi od mene lep večer tebi in vsem! 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 22. julij 2012 Prijavi Deli 22. julij 2012 Vmes mi ni dal miru nekdo iz moje preteklosti Vidim, da se nikdar ne bo spremenil - par dni pred poroko mi je pisal, da me ljubi in tri sestavke raznih bla-bla-bla-jev, kako je bil primoran najti nadomestek,... potem pa se je čez par dni dejansko poročil... Boga punca oz. zdaj že žena... Nad-vesela, da me je takrat le srečala pamet in da sem sedaj stran od tega s*anja! Upam samo, da bo od zdaj naprej mir in bodo razni sms-i in maili prenehali - če že prej moje ignoriranje le-teh ni zadostovalo. Ne privoščim pa nobeni življenja s takim glumcem Vidim toliko podlih stvari, da se dejansko sprašujem koliko ljudi je sploh še iskrenih do svojih partnerjev... Če samo pomislim kako naivna sem bila jaz. Vilinčica, nekaj podobnega se je dogajalo tudi meni, ker mi bivši nikakor ni dal miru in to se je vleklo 4 leta, pa sem mu rekla, da imam drugega, ampak tudi to ni zaleglo, on je želel biti z mano, ampak danes mi je pa to presedlo in sm mu napisala, da imam resnega fanta in da mu želim veliko sreče...tako da tole je pomagalo...je pa tudi on meni stalno pošiljal sms-je, me klical, se hotel dobivati z mano, mi zvonil na vrata ob nenormalnih urah, tako da tudi sama nisem vedela kaj narediti...me je bilo zelo strah, saj sem vedela česa je sposoben, sam sem se na koncu le potegnila zase, se ohrabrila in naredila temu konec za vedno..tako da te čisto razumem in ti želim, da se čim prej pobereš in da boš spet tako kot si bila, saj si super punca in si zaslužiš le najboljšehttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif.... 3 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 22. julij 2012 Prijavi Deli 22. julij 2012 Podobni smo si, podobni bolj kot bi radi verjeli... imamo vse... pa vendar nam nekaj manjka... in tisti manjko kliče in kliče, včasih ga je lažje pretentati, včasih manj... sem mi zdi. Lepo brat Vilinčica, lepo brati iskreno, srčno izpoved trenutnega doživljanja... Oh lepo da imaš motor... to je občutek moči in pustolovščine pa mlada si in verjetno tudi lepa in še vse je pred tabo in si svoja in svobodna sam mičknu ujeta v boj za preživetje v to smo ujeti vsi... no večina... jaz danes mirna, opazujem odnose, hrepenim po pravljici, ki je ni in je ne bo... tko da bi mi prav prišla Vilinčina pomoč, da jo vsaj v sanjah doživim vedno bolj raste v meni zavedanje, da je zadovoljstvo in sreča stvar notranjega doživljanja in ne toliko zunajih dogodkov... no ja kdo pa sem da bi vedela ... sedaj opazujem življenje... in mu pustim, da me uči Nočko 3 Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 22. julij 2012 Prijavi Deli 22. julij 2012 vedno bolj raste v meni zavedanje, da je zadovoljstvo in sreča stvar notranjega doživljanja in ne toliko zunajih dogodkov... no ja kdo pa sem da bi vedela ... sedaj opazujem življenje... in mu pustim, da me uči Mihela, to si pa res zelo lepo napisalahttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif, vedno te je lepo bratihttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 22. julij 2012 Prijavi Deli 22. julij 2012 Ker mi je že zmanjkalo pluskov za danes vas lahko le še citiram Hvala za razumevanje in lep sprejem po tolikšnem času (WB, itak)Tebe Marsa in vse skupaj pa je lepo spet brat! ... sam sem se na koncu le potegnila zase, se ohrabrila in naredila temu konec za vedno..tako da te čisto razumem in ti želim, da se čim prej pobereš in da boš spet tako kot si bila, saj si super punca in si zaslužiš le najboljšeSuper Larisa Upam, da boš zdaj imela mir pred njim! Hvala za lepe žele in enako tudi tebi Podobni smo si, podobni bolj kot bi radi verjeli... imamo vse... pa vendar nam nekaj manjka... in tisti manjko kliče in kliče, včasih ga je lažje pretentati, včasih manj... sem mi zdi. ... jaz danes mirna, opazujem odnose, hrepenim po pravljici, ki je ni in je ne bo... tko da bi mi prav prišla Vilinčina pomoč, da jo vsaj v sanjah doživim Saj - takrat ko le spregovorim o vsem, kar držim v sebi ugotovim, da je okrog mene ogromno ljudi s prav podobnimi težavami... Najtežje je dat ven iz sebe - se počutim kot da naga tečem med množico ko se tako "osebno razgaljam" Ma je potem dejansko lažje - ko vidiš, da nisi sam, da drugim uspe preživet in se borit za lepši jutri dobiš tudi sam zalet in upanje da ti lahko uspe Če imam kaj vpliva ti z veseljem pošljem lepe sanje Saj dobre misli tudi štejejo kajne Hvala vsem - ker ste! 3 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. julij 2012 Avtor Prijavi Deli 22. julij 2012 ... meni je pa bil v bistvu današnji dan zelo lep, tako da bom šla kar spat. mal ibungic še, pol se pa zleknem, tv imam še prižgan... morda ga pa kar ugasnem.Nočem da mi nič ne pokvari tegale prijetnega filinga in vtisa današnjega dne. Lepo noč in sanjske sanje želim! 2 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. julij 2012 Avtor Prijavi Deli 23. julij 2012 Waaaaaaaaa, preživela Metal Manio Z enim mojih najljubših bendov odkar pomnim ... .... Pa žur z mlajšim bratcem. Neprecenljivo http://shrani.si/t/3Z/Jk/4H1Ih3hZ/sam0641.jpg super da si tko uživala! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. julij 2012 Avtor Prijavi Deli 23. julij 2012 hecno... sem prej dobila prebliskec; tebe, ko sva se srečali, ko si se mi zdela taka mirna in tiha in sramežljiva.... pa sliko zdaj, ko tu opisuješ metal žure pa to... pač kako 'si se *naredila*' pa vse... ... grozno piha, fajn k mam cote za posušit, samo jih bo ziher obračalo al clo pometalo okol (enkrat so ble rjuhe na tleh, drugič je pa očitno kar odneslo kos kopalk nekam )...pa nekam moram it z mamo pa neke stvari moram tu uštimat, pa pol sem mneda nekaj zmenjena... tko da sem mal na večih koncih... mal raztresena dons tud pa taka... prej sem skoraj sol dala v kavo... Lep dan! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. julij 2012 Avtor Prijavi Deli 23. julij 2012 Ja, res je. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 23. julij 2012 Prijavi Deli 23. julij 2012 Tale prosti spis sem prav z veseljem prebrala.Ženska z glavo na pravem mestu si. Res - in vse bo ok v lajfu s tabo. Hvala Mysti Tebe je pa lepo videt tako sproščeno, navihano in razigrano - oddajaš energijo kot kaka najstnica - seveda v pozitivnem smislu! Se ti vidi da živiš - z velikim Ž Upam, da se ti tudi tole tvoje zdravje uredi - da se očistiš bremen preteklosti, ki jih ne rabiš s seboj v sedanjosti! Včeraj sem pozabla napisat - meni se fizično vse tole pozna tako da neprestano nenormalno kašljam - kot bi še vedno skadila dve škatli na dan. Moja reikistka in maserka mi je vedno pravla, da je v meni še vedno preveč žalosti (to se odraža na pljučih) in jeze (nastradajo jetra). In da naj dajem vse to ven iz sebe. Hmmm ja - je treba delat poje Adi Pa še kako res je - je treba delat na sebi prav vsak dan in bolj ko sem lena, večja in težja je borša s prtljago... En lep, miren večer vsem 2 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 24. julij 2012 Prijavi Deli 24. julij 2012 Konc dopusta. Tko je. Prvič po sto letih se je naredl, da ni blo ribje fešte. Da ni blo rib sploh.Prevroče je blo.Bo pa naslednjič...čez tri tedne. Me je blo strah, kako bo srčica prenašala vročino. Ampak mala je itak carica. Mi smo crkaval, ona pa uživala. Tko je. Skratka, čudovito in enkratno je blo in žal mi je, da je že konc in komej čakam, da bo spet. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif 4 Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 24. julij 2012 Prijavi Deli 24. julij 2012 jaz razmišljam o odnosih, o partnerstvu kaj je bistveno včasih se zdi, da je že funkcioniranje pomembna zadeva ( da si razdelimo delo, in se uskladimo) kaj je še pomembno... verjetno smo skupaj tudi za to, ker je lažje funkcionirati v dvoje, ker imamo določene potrebe, čustvene, mentalne in fizične, ki jih je v dvojini lažje zadovoljiti... zadnje čase veliko poslušam Adele in vsa ta njena strast in ljubezen... kaj pa to... a ima to sploh kej s partnerstvom...ali je samo neka iluzija s katero nas nafilajo že v otroštvu ( princ jo je poljubil in živela sta srečno do konca svojih dni) pravljica bo vedno pravljica, kljub pomoči Vilinčice... se še vedno soočam z hladno realnostjo... da je odnose težje živeti, kot sanjati... vsa strast, vsa hrepenenja so dnevno ujeta v zgodbico, ki jo pišem...in na ta način dopuščam delu sebe da živi... sej znotraj realnih okvirov ne mora ne dihati,ne biti. Vilinčica, poznati sebe je ključ do razvoja, do sreče... mislim da je njegova svetost Dalajlama reku, da je pomembneje poznati eno samo lastno napako kot poznati tisoč napak nekoga drugega, neki v to logiko... tko da super, ja tudi zame isto, delati na sebi, ni druge... dan za dnem, in v trenutkih, ko se zdi, da nič ne vidim in nič ne razumem biti odprta do slepote in razumet, da bo prišel moment, ko mi bo postalo jasno, vedno pride, če le imam željo, odprtost in zaupam. Lep dan 3 Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. julij 2012 Avtor Prijavi Deli 24. julij 2012 Hmmm ja - je treba delat poje Adi Pa še kako res je - je treba delat na sebi prav vsak dan in bolj ko sem lena, večja in težja je borša s prtljago... mogoče se je treba pa sam mal sprostit... sicer je eno samo mučenje... pol je pa že boljš bit debel, len al kaj jaz vem kakšen, ko se stalno ne obsojaš, tudi ostalo pride. Konc dopusta. Tko je. ... Skratka, čudovito in enkratno je blo ...Dbest, da ste se imeli enkratno! in škoda k je konc, sej boste pa za kak vikend al pa kej kakšne ribce še ubodli, sej poletja je še velik. jaz razmišljam o odnosih, ... Tudi jaz dosti... Fajn je imet fajn odnose... Lepo da tko lepo furaš in to ob treh otrocih! Vsa čast! Je najbrž pol kar težko hendlat, saj je vsakdo poglavje zase, pa ne glede na gene. Pa veseli me, k maš očitno tudi razumevajočega moža in hkrati takega, ki ti nudi tale osebni in čustveni razvoj, da potem z nami deliš svoje misli in izkušnje. ... Fajn je sodelovanje, ja, kakovostni odnosi, da si lohk zaupajo ljudje med sabo, se zanesejo drug na drugega, se medsebojno izpolnjujejo....Jaz sem imela kar srečo, sem imela kar fajn in tudi plodne odnose oz. interakcije... ... Lep dan vsem! 2 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 24. julij 2012 Prijavi Deli 24. julij 2012 Super Larisa Upam, da boš zdaj imela mir pred njim! Hvala za lepe žele in enako tudi tebi Hvala vsem - ker ste! Vilinčica hvala za te želje, moram rečt, da se je sedaj bivši umiril in da imam mir pred njim, tako da sedaj tudi lažje diham:palec: in nisem v neprestanem strahu kdaj bo spet prišel v moje življenje in me prizadel...samo sedaj sem toliko močno, da me ne bi mogel več prizadeti... zato pa smo tu, da si pomagamo:palec:, hvala tebi da si, ker mi deluješ super punca in vem da boš enkrat dobila najboljše kar si zasluži taka punca kot tixsrcxxsrcx 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
viyola 24. julij 2012 Prijavi Deli 24. julij 2012 Mihela..lepo te je brat..se mi zdi včasih, kot bi brala moje misli..hmmm..tole o odnosih..že precej dolgo sama razmišljam..a je za verjet v pravljice, ali nas je nekdo res v otroštvu naplahtal s tistim..in živela sta srečno do konca svojih dni.. Sem ločena..srečno ločena, leta ujetosti v zakon, v katerem ne vidiš več smisla..ker so moji pogledi na partnerstvo popolnomadrugačni s pogledi bivšega..ko doživljsš psihično in tudi fizično nasilje od nekoga, ki naj bi te imel rad..in ti njega..Danes?..Sprejemam lekcije kot del učenja, kot nekaj, kar mi je bilo potrebno, njega kot učitelja, ker me je o meni naučil veliko več, kot bi si najbrž želel..Da zmorem, da lahko , samo če želim premikati meje v sebi, da zmorem in tudi z lahkoto poskrbim za vse sama..Zdaj lahko rečem, da uživam svoje življenje..vsaj največ, kolikor ga lahko, kljub prezaposlenosti in vsem, kar sodi poleg službe, otrok in dela domaneznansko obožujem svoje večere..ko si vzamem čas zase, za svojo dušo ..pa tudi vem, da moja sreča ni na nekom drugem..je moja in samo moja odločitev..Ko se nimaš več na koga zanesti..začneš zaupat..Bogu, vesolju..življenju, da je bilo, je in tudi bo vedno tako, kot mora biti.. lep dan 6 Citiraj And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 24. julij 2012 Prijavi Deli 24. julij 2012 Ne sam, da je za verjet v pravljice. Prou mus je.Ampak ni dost sam verjet.Jih je treba še nardit.Ker same se ne. Al ja?http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/viola-sm.jpg http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_kisses.gif 2 Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
viyola 24. julij 2012 Prijavi Deli 24. julij 2012 Ne sam, da je za verjet v pravljice. Prou mus je.Ampak ni dost sam verjet.Jih je treba še nardit.Ker same se ne. Al ja?http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/viola-sm.jpg http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_kisses.gif Ne vem..če verjameš, imaš željo..potem najbrž ja Citiraj And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 24. julij 2012 Prijavi Deli 24. julij 2012 Hvala vsem za svoje misli. Pravlico je treba narediti... funkiconiranje je okej Marsa... ma vedno nekaj manjka... bližina, se mi zdi... pristna srčna bližina, ki jo je včasih lažje ustvariti s priajtljicami, kot s partnerjem... hvala Viyola za tvojo iskrenost... in se včasih tudi meni zdi, da je bolje biti sam, kot v odnosu, ki ne funkcionira... ne znam si predstavljati kaj vse si doživela, sem pa vesela, da si našla moč, da si se osvobodila, da živiš v skladu s svojim ritmom, z ritmom tvoje duše... Butl ( joh kok mi je težko to ime napisat, ker mislim, da si zelo pametn), povej mi kako je vama uspelo... iti preko funkcionalnosti... Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 24. julij 2012 Prijavi Deli 24. julij 2012 ..ko doživljsš psihično in tudi fizično nasilje od nekoga, ki naj bi te imel rad..in ti njega.. viyola, te popolnoma razumem, ker sem tudi sama to doživela v odnosu z bivšim, je pa res da je mene najbolj bolelo psihično nasilje, ki ga je izvajal nad mano, res je trajalo dolgo časa, da sem se pobrala in da sem dojela, da to pa res nikamor ne pelje in da si tega res ne zaslužim, tako da sem prav vesela, da sem se rešila tega...on je svoja dejanja kasneje obžaloval, ampak je bilo prepozno, ker vem da si zaslužim kaj boljšega kot to kar je on delal z mano.... tako da sem vesela zate, da si zbrala toliko moči in da si sedaj zadovoljna s svojim življenjem... 4 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 24. julij 2012 Prijavi Deli 24. julij 2012 Glih dons sem govoru z eno znanko. Mi je pravla, kako je šla med vikendom mimo bajte svojga bivšega in kako so se ji tresla kolena in kako ga ma še zmerej noro rada.Pol je povedala, da je bla njegova ljubica 11 let, preden se je ločila od bivšga bivšga moža, ki da je čisti biser, razen, da ni mel take seksualne potrebe kt ona in se poročila še za 8 let, nakar jo je šutnu od sebe. Povedala je, da jo je obravnaval vseh skor 20 let kt smet, da njenga otroka ni sprejel nikakor, da jo je poniževal, da jo je istočasno varal še s štirimi ženskami in da je vse to vedla, da se je pustu streč spred in odzad, da je bil skopuh, da... še cel kup takih stvari, ampak ona je bla nora nanj in bi bla še kr z njim, če bi jo le vzel nazaj /o fizičnem zlorabljanju ni rekla nč/. Mislm, sej razumem, kako močni so ti podzavestni porivi iz otroštva, ampak vseen...ne razumem...no, težko dojemam, da se človk vseen lohk tolk degradira. In da ne spregleda. A lohk ktera pove, ki ma podobno izkušnjo, kva takrat, ko jo partner razvrednoti na nivo predpražnika, misl al pa čut, da še kr vztraja? A se je res možno tolk ne met rad? http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/sorry.gif 2 Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 24. julij 2012 Prijavi Deli 24. julij 2012 A lohk ktera pove, ki ma podobno izkušnjo, kva takrat, ko jo partner razvrednoti na nivo predpražnika, misl al pa čut, da še kr vztraja? A se je res možno tolk ne met rad? http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/sorry.gif butl, js sm mela na faxu sošolko, k jo je fant obravnaval kot prepražnik, poleg tega da je spal s njo, se zraven spal še z vsako, ki jo je srečal, ampak ta moja sošolka ga je imela rada in si je želala, da bi ostala skupaj, tako da men je blo zelo hudo ko sva se pogovarjali in ko me je spraševala za nasvet, kaj naj naredi, sama sem ji povedala, da mislm da je najbolje zanjo, da se začne ceniti, ampak tega nikakor ni mogla dojeti...tako da meni je bilo zelo težko da sem gledala, kaj ji fant dela, ampak na žalost ji nisem mogla odpreti oči...tako da butl tudi sama ne razumem kako je možno, da se nekdo res ne more imeti toliko rad.... se opravičujem za te izpovedi, samo imamo ravno take teme in rada delim izkušnje z vami... 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
viyola 24. julij 2012 Prijavi Deli 24. julij 2012 Jaz se vedno sprašujem drugače...če mi lahko kdo pove, kaj nekoga pripelje do tega, da svojega partnerja hoče razvrednotit na nivo predpražnika?..Kaj za zlomka se dogaja v njem?.Ali..kaj se je nekoč zgodilo nekaj v njem, da ni sposoben enakovrednega partnerstva?.. 2 Citiraj And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.