Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 27

Marsa

Recommended Posts

Ja, saj.... Kako pa to spremeniti?

Sicer sem pa na tem forumu daleč najbolj razgaljena v svojem življenjuhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_blush.gif

Ne bom preveč pametoval, ker se mi ne da...Vidim, da je Marsa popoldne enkrat skenslala temo o nekem zdravilcu, ker je rekla, da noče nič imeti s takimi zadevami. Po eni strani ji dam čisto prav glede na tisto obrazložitev, ki jo je povedala takrat...

Ne bi rekel razgaljena, prej bi rekel strahovi, da bi se preveč razotkrila al pa da bi kdo malo več zvedel o tebi...Že samo številka postov pove dosti...Pojmi- reiki, sanje, odstranjevanje karmičnih vezi, odpiranje srca, svetloba...puzzlesi, ki skrivajo odgovore...

Mi je pa zanimivo kako sem lahko v dveh dneh naredil, tisto kar se mi prej ni dalo v dveh mesecih. Zgleda, da poletni vpliv malo popušča. Danes govoril z mojim kamikaza "zajčkom", je malo raztrobil naokoli in mi jih zrihtal še par- sami tadomači (prijatelji). Pa sem mislil, da bom moral že malo na FB-ju vprašat...me prav res spominja na tisto "Ako Meho ne dođe gori, gora dođe Mehotu"...Bom moral jutri res malo odpret skripto in prebrat kaj sploh piše noter. Ma v bistvu je dost, če samo slikce zapamtim. Ostalo se pa potem da vse ven spelat...x:)x

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

Deli na socialnih omrežjih

Vidim, da je Marsa popoldne enkrat skenslala temo o nekem zdravilcu, ker je rekla, da noče nič imeti s takimi zadevami. Po eni strani ji dam čisto prav glede na tisto obrazložitev, ki jo je povedala takrat...

mater ste lukavi, pa to ne morš verjet! x:o)x

ampak finta je v tem, da sem vedla.

vedla sem, da ko se je odprla tista tema, da bo prišla prijava na temo, ampak samo meni, da bo izpadlo, kot da imam jaz problem s tem - ko je ne bo več....

ejjej. :|

skratka: zadnjič sem skenslala forum Zdravilci.

Vedela sem, da boste provokatorji čim prej se bo dalo, to nekako izrabili, samo me je zanimalo, kdo.

In je to bil - Brezo. x:o)x

xokkx

• Lajkam 2
  • Buuuu 1

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

skratka: zadnjič sem skenslala forum Zdravilci.

Vedela sem, da boste provokatorji čim prej se bo dalo, to nekako izrabili, samo me je zanimalo, kdo.

In je to bil - Brezo. x:o)x

xokkx

In po čem sklepaš, da sem provokator...:fiju: Sem celo prebral tisti prispevek iz dnevnika...sem hotel napisat komentar pa sem raje prepustil zadeve dogodkom...

Sem pa zdaj šel preverit temo zdravilci...nazadnje ko sem jo gledal je bila samo zaklenjena...vsaj mislim, da je bilo tako...

Torej, če jaz dobro razumem- vsebina je zbrisana, obstaja pa še zmeraj naslov, na desni strani pa kao zadnja objava-hipnoterapevti...torej ni 100% skenslana, ker obstaja naslov...Razen če se ne da kar tako zbrisat in je treba spreminjat določene nastavitve foruma...

Samo po drugi strani se pa pojavi vprašanje, če si ti s prejšnjo politiko tisto skenslala in se tega še zmeraj držiš, v čem se je potem ta nova tema razlikovala od prejšnjih, da bi kao obstala...:fiju:

Sorry, nisem toliko pameten, da bi štekal...in kao za uradni zapisnik...nič nisem imel proti tisti temi in nič nimam proti tebi...x:)x

Če je pa kakšna naključno napisana misel al pa čisto brez vezna opomba kao provokacija, potem pa res tudi ne štekam pomen pisanja dnevnika...pa naj razume kdor more...SSKJ...

dnévnik -a m (ẹ̑) 1. osebni zapiski o dnevnih dogodkih, doživljajih: pisati dnevnik; popotni dnevnik; objavil je nekaj odlomkov iz svojega dnevnika // zvezek, knjiga s temi zapiski: njen dnevnik je bil vezan v usnje 2. uradna knjiga, v katero se dnevno vpisujejo pomembni dogodki, podatki: voditi dnevnik o poteku gradbenih del; blagajniški, ladijski dnevnik; prometni dnevnik železniške postaje ♦ fin. temeljna poslovna knjiga za kronološko evidenco poslovnih dogodkov; šol. uradna knjiga, v katero se vpisuje obravnavana učna snov in odsotnost učencev; zvezek učencev nižje osnovne šole, v katerega se delajo zapiski in pišejo vaje pri pouku 3. časopis, ki izhaja vsak dan: naročiti se na dnevnik; objaviti v dnevniku; uredništvo dnevnika / radijski, televizijski dnevnik oddaja z dnevnimi političnimi, gospodarskimi, družbenimi vestmi 4. zool., rabi se samostojno ali kot prilastek metulj, ki leta podnevi: metulji dnevniki

Mogoče za začetek preberi kakšno knjigo ala Naučimo se reči NE.

Nič ne vidim, nič...Kje, mogoče pod fotke? x;)x

Hvala za predlog. Čeprav teorija meni prav lepo gre, zatika se pri praksihttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/viola-sm.jpg

Pri vseh teh besedah fotke niso potrebnehttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_clown.gif

Ne bi rekel razgaljena, prej bi rekel strahovi, da bi se preveč razotkrila al pa da bi kdo malo več zvedel o tebi...Že samo številka postov pove dosti...Pojmi- reiki, sanje, odstranjevanje karmičnih vezi, odpiranje srca, svetloba...puzzlesi, ki skrivajo odgovore...

Mogoče res, ne vem. Odvisno od situacije, ljudi. Ugotavljam, da se pred zelo bližnjimi kar zaprem, pred drugimi pa niti ne. Slabe izkušnje iz preteklosti.

Število postov pa je odvisno predvsem od pomanjkanja časa. Čeprav jih je malo, je pa vseeno kar nekaj napisanegahttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif

Life begins at the end of your comfort zone.

Mogoče res, ne vem. Odvisno od situacije, ljudi. Ugotavljam, da se pred zelo bližnjimi kar zaprem, pred drugimi pa niti ne. Slabe izkušnje iz preteklosti.

Število postov pa je odvisno predvsem od pomanjkanja časa. Čeprav jih je malo, je pa vseeno kar nekaj napisanegahttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif

Jap, lahko bi se reklo izkušnje iz preteklosti ali bolj po domače vzorce...Število postov sem pa dal kao banalen primer, da še zdaleč ne vemo o tebi tako veliko kot misliš. Čeprav zna biti tudi to res kar si omenila zgoraj, da si se tukaj najbolj odprla (kao razgalila) in povedala o sebi več kot doma, al pa med znanci...

Stvari kot jih jaz vidim...začela si kao z reikijem...torej si se nekako usmerila v razčiščevanje tega...bo pa treba malo več kot samo enka al pa to kar si se do sedaj delala na temu...Potreben bo tudi nekdo, ki te bo vodil skozi to, razložil podzavestne vzorce ki so trenutno v giru, ti stal ob strani, pomagal, itd...Vsaj tako je bilo pri meni in če delam primerjavo s tem, se mi zdi to čisto logično...Pa še to sem opazil šele po kasnejši retrospektivi, da sam takrat niti pod razno nisem bil sposoben iti čez vse to kar se je dogajal...Prva stvar je tudi da si človek v sebi prizna koliko je sploh sposoben, svoje zmožnosti in da se nauči reči besede- NE; PROSIM; HVALA

Kar se pa časa tiče...za nekatere stvari si je treba vzeti čas...pa ne mislim na forum...No ja, razen če delaš cele dneve...Če imaš familiojo naj še drugi opravijo kakšen del doma, razen če imaš otroke, ki tega še niso sposobni...pol urce do ene urce na dan se pa meni ne zdi problematično, da si človek ne bi moral vzeti čas za poglobitev vase...Lahko je tudi po delčkih 3x 10 min/ dan...x:)x

Sem pa zdaj šel preverit temo zdravilci...nazadnje ko sem jo gledal je bila samo zaklenjena...vsaj mislim, da je bilo tako...

Torej, če jaz dobro razumem- vsebina je zbrisana, obstaja pa še zmeraj naslov, na desni strani pa kao zadnja objava-hipnoterapevti...torej ni 100% skenslana, ker obstaja naslov...Razen če se ne da kar tako zbrisat in je treba spreminjat določene nastavitve foruma...

Forum ni odprt za javnost.

Če je pa kakšna naključno napisana misel al pa čisto brez vezna opomba kao provokacija, potem pa res tudi ne štekam pomen pisanja dnevnika...pa naj razume kdor more...SSKJ... ...

V bistvu je dnevnik dnevnik, ja, vendar to (sskj pa to) boš potreboval zase, ko boš pisal dnevnik (čeprav se razlaga pravzaprav dosti ne razlikuje), tukaj pa v osnovnem postu - prvem - piše, čemu je tema namenjena in kaj (bo) obravnava(la).

In ta tema je odprta tako:

V to temo clani LN foruma zapisujemo svoje misli, (vsakodnevne) zadeve... .

Lahko pisemo, kaj smo poceli... ali kaj smo mislili... ali cutili... ali kar se nam pac zdi... Dnevnik pac.

Temo si lahko pri sebi vsakdo brez tezav preoblikuje v "Organiziranje svojih misli", "Nacrtovanje", "Pregledovanje bilance"... ali "Moje misli tebi, prijatelj, da bos stekal, zakaj se ti nisem oglasil..." x:)x itd. ipd. .. ...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Evo mene x:)x

Imela lep vikend. Še bi takšnih. V soboto sva bluzila po Tolminu - se že vse pripravlja na MetalCamp .... gostinci z metal menuji z obveznim pirom zraven x:Dx

Sva povsod dobila kakšno pijačo zastonj, ko so naji videli haha. V sočo sem šla sam do kolen, pa me je vse minilo ... mene preveč zebe za tole. Z Nadižo je drugače :)

Šla sva malo po kampu ... ljudje že postavljajo šotore. Malo mi je žal, da me letos ne bo v vsem tem dogajanju. Ampak če ni denarja in služba kliče ... ni drugega. Pa cela klapa bo tam. Jaz bom pa doma meditirala I guess x:Dx

Mogoče še boljše zaradi mojega zdravja, malo me želodec heca zadnje dni. Nič hujšega sicer.

Pa mamo jutri peljem na Bodies Revealed razstavo. A je kdo od vas že bil?

Pogrešam Sočo, rada sem plavala v njej, ko so drugi samo gledali x:)x. Nekaj časa nazaj sem sanjala Tibero, ki je bila čudovitih barv, podobnih Soči. Pogrešam tudi Kolpo. Zadnjič smo hoteli v Iški Vintgar, pa nas je policija usmerjala samo še nazaj. Vse zatrpano. Nagužvanost me poleti spravlja ob pamet. Zdaj si lahko še privoščimo dopust izven sezone, ko gužva popusti, ko bodo šli otroci v šolo, bo kriza :xx!:.

Na Bodies Revealed me ne vleče. Rada bi šla gledat razstavo Indijanci amazonskega deževnega gozda v SEM, pa ne vem, če mi bo zneslo. Vedno je kaj drugega čez vikend.

Kako se vse dogaja, Ni da ni.

Žena je zdej že drug teden uradno varuška in je pikica pri nama od 7 do 7, tko da jo lahko tud jst pocrkljam vsak dan, ko pridem iz službe. Sej tamlada prideta prej, ampak se pol kr zasedita na terasi /onadva je nimata/ in se jima nikamor ne mudi. Hvala Bogu, da je tako vreme, ker mala uživa, ko je zunaj /še spi več al manj v vozičku/.

Ne morem verjet, kako že vse zastop, pa še en let ni stara. Opazil sem tud, kako ločuje ljudi. Enih se boji, pr enih je čist ravnodušna, eni jo pa navdušujejo, pa ni važn, a kej dreznejo vanjo al gredo samo mimo al jih pozna al ne. Bohved kaj vid al pa zazna pri njih. Včasih si prou želim, da bi lahko vidu skoz njene oči. Se mi zdi, da bi bil presenečen.

:2src:

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

Mi smo šli gledat bodies relealed ... v bistvu sem šla s parimi maserji, kao iz študijskih namenov :) Je kul, se splača videt, čeprav cena je pa ubijalska :o|o: ampak res, če te vsaj malo zanima anatomija in se mal s temi stvarmi ukvarjaš .. je tlele vsaka kita, mišica, žilica .. točno tam in točno taka, kot je zares .. :palec:

(še tamala se je čist zabavala, pa je bila še majhna takrat .. smo šli čist prvi mesec, ko so odprli...)

Mi smo pa pihali (pljuvali) prvo svečko xsrcx x:)x

Drugače pa nič novega .. .delam v pisarni ... I. je danes varuška ...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Pa mamo jutri peljem na Bodies Revealed razstavo. A je kdo od vas že bil?

Bila lansko leto v Zagrebu in imam namen iti tudi letos. Mi je bilo fascinantno videti našo notranjost, ki jo lahko drugače (če nismo ravno zdravniki) le v knjigah. In te so kar malo drugačne od realnosti:) Toplo priporočam.   PS: Brezo, delam na tem:)   PPS: Enter ne dela...

Life begins at the end of your comfort zone.

xsrcx :palec:

Zato bi bilo prav da se na gasilskih veselicah šagrah in ostalih kmečkih radostih ženski spol upre izbiri komadov ala "žena naj bo doma čakala na moža, mi ga spijemo domov še ne gremo.... ne pa da skačete k pomladanske ovce na žvižg pastirja. xcivx x8Dx

Ti ne razumeš tega - gumijasti škornji pa šurc - nemogoče upreti...(kdo pa pol študira za šparhet in mir in tišino...)pa domači zdravi kmečki vonj...misija nemogoče x;)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Danes ponoči sem direkt iz postelje skozi na stežaj odprto okno cca pol ure opazovala *nlp*. :)

se mi ne da pregovarjat, komot se sklene, da 'sem si izmislila', 'da je bilo kaj drugega' itd.

Skratka: avion bi hitreje zapustil vidno polje, poleg tega ne bi lebdel in se ne bi spuščal (na tak način, v tem položaju oz. tej smeri), avion ni pravokoten (oz. je drugačne oblike, aerodinamične, 'ptičje') in nima treh različnih barv oz. svetil...

Celo sem šla po fotoaparat, samo se pa ni čisto nič videlo in mi je še javljal izpraznjene baterije.

tako da nimam *dokazov*.

je bilo pa zelo odštekano... :)

Picasso

Danes ponoči sem direkt iz postelje skozi na stežaj odprto okno cca pol ure opazovala *nlp*. :)

se mi ne da pregovarjat, komot se sklene, da 'sem si izmislila', 'da je bilo kaj drugega' itd.

Skratka: avion bi hitreje zapustil vidno polje, poleg tega ne bi lebdel in se ne bi spuščal (na tak način, v tem položaju oz. tej smeri), avion ni pravokoten (oz. je drugačne oblike, aerodinamične, 'ptičje') in nima treh različnih barv oz. svetil...

Celo sem šla po fotoaparat, samo se pa ni čisto nič videlo in mi je še javljal izpraznjene baterije.

tako da nimam *dokazov*.

je bilo pa zelo odštekano... :)

Sam da te niso na piko vzeli... x;)x

x:o)x xDDx

sam je blo res odštekano... mal nadrealistično...

pa ko je tako zgoraj lebdel, sem pomislila, bogve če me 'oni' x:px s kakšnim takim 'daljnogledom' posebnim morda lohk čist od blizu vidijo...

res se mi je zdelo, da... 'vejo' da jih vidim.

nekako tudi ko sem šla po fotkiča (v temi sicer, samo je blo svetlo od Lune sijoče), je blo, ko sem prišla, kar bolj 'megleno' al kakšno, kot da bi namenoma spustil mal megle, da se jih ne bo dal slikat... kar bolj nejasen je postal, medtem ko je bil prej zelo jasen obris in precej blizu.

v bistvu je res hecno, kaj bi to bilo toliko časa v takih čudnih položajih in gibanjih.

pa nisem nek 'fen' al pa da bi v nebo gledala pa vrebala za tem al pa da bi se posebej palila... se mi zdi, če bi to samo slišala ali brala (kar jaz zdaj pišem), da bi samo zamahnila z roko... sam ko pa vidiš, pa ko ne moreš z ničimer znanim razložit....

ker satelit bi bil precej višje, dlje in drugačno pot ima, bolj 'artikulirano'..

no in zato je bil nlp - neznani leteči predmet. :)

Picasso

tenx. x:o)x x:)x

saj v bistvu bi me čisto zanimala kakšna znanstvena razlaga, prav rada bi videla, ko bi nekdo razložil ('ja, to je pa to in to' in če bi se poklapalo z videnim in doživetim, bi jo čist sprejela... samo saj pravim, z ničimer znanim nisem mogla povezat, razložit)...

to je bilo ponoči, morda ob kakih 3h, 4h (*pišem zato, k če bi še kdo kaj takega opazil).

Picasso

Marsa popapcala preveč čokoladnih rumovih kroglic. x:Dx Uradna verzija bi bila nekaj v stilu- metereološki balon...

http://www.langkawi.dk/smileys/b336.gifhttp://www.langkawi.dk/smileys/v26.gif http://www.langkawi.dk/smileys/v19.gif

http://www.langkawi.dk/smileys/b336.gif

glih ene take oblike je bil (sam brez unga tazelenga gor pa ne vijolčast ampak zlatkast, lučke so ble pa podobne) xDDx

aha kul, tenx, bom šla čekirat jutr pa povedala če je to to, kar sem vidla.

sam zakaj bi meteorološki balon opazoval ravno mene? xnckrivx x:px

(nič kuglic niti včer niti dons, pa itak so zdej sam še kavine xDDx)

Picasso

glih ene take oblike je bil (sam brez unga tazelenga gor pa ne vijolčast ampak zlatkast, lučke so ble pa podobne) xDDx

aha kul, tenx, bom šla čekirat jutr pa povedala če je to to, kar sem vidla.

sam zakaj bi meteorološki balon opazoval ravno mene? xnckrivx x:px

Ajde bodimo realni, verjetnosti da je bil metereološki balon, so majhne...kako pa veš, da je opazoval glih tebe, kaj pa če je prišel malo obiskat sosedo...kao na zgodnjo jutranjo čajanko...xg:Dx

Vesoljčki ponavadi komunicirajo telepatsko. In če se že komu pokažejo s kakšnim namenom mora biti prej vzpostavljen kakšen telepatski stik (na zavedni ali nezavedni ravni). V takih primerih se tudi ne prikazujejo glih na javnih krajih oz. se lahko s tem da imajo vključen kao "cloaking device"- izraz iz Star Trek...mogoče so pa samo kaj merili al pa čekiral, recimo stopnja sevanja, onesnaženja, ipd...

Sigurno so bili kakšni marsovčki...mogoče pa ti nisi glih zemeljski osebek in si se v prejšnjem lifeu kaj dopisovala z njimi in so te zdaj prišli obiskat...Lahko si kao njihova turistična izvidnica, da malo prečekiraš koliko smo zemljančki pripravljeni sprejeti marsovske turiste. Ker se dolgo časa nisi javila v marsovsko turistično društvo, so pač poslali nekoga, da pogleda če si še živa. Tvoj ime je kao "Marsa", odstraniš zadnjo črko in dobiš mars. Iz tega sledi, da si sigurno kakšen njihov sonarodnjak...mogoče te pa zaradi zemeljske klime malo daje amnezija pa si pozabila iz kje izviraš...

Evo nobene mistike, čisto preprosta in logična razlaga...xokkx

Meni je Brezo(to)va razlaga všeč :)

Jaz sem si v času X-Filesov full želela kak NLP srečat :) pol bi me še Mulder prišel zasliševat :P

Bom pol popoldne kaj več nacvekala, gremo zdaj imet sadni piknik na balkonu :)

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

ja jaz sem tud ene dvakrat že to vidla, enkrat še na morju in enkrat v šentvidu.

Finta je, da je meni dost vseeno. x:o)x

nisem imela kakih teh želja (kot npr. piše Aliana), razen ko sem bila otrok, pa še to ne. Meni je svet že tako dovolj zanimiv - na zemlji. x;)x

Še bolj bi me skoraj presenetila čaplja, če bi jo videla (ker je še nisem nikol ponoči videla).

Mi je pa jasno, da če kej tacga govoriš, na kaj naletiš, in tudi jaz bi, če ne bi sama videla, kar sem, mislila enako (v bistvu kot Alan :)).

In res: a glih v LJ bodo prišli, ko je vse osvetljeno? in nekam za krim se bodo umaknili... in pol bi ga najbrž še kdo videl.

Poseben fenomen pa je, da recimo hodijo pretežno v USA, ne recimo v Horjul ali Hercegovščak. x:px

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...