Brusnica 30. marec 2009 Prijavi Deli 30. marec 2009 genav Citiraj Education is the most powerful weapon which you can use to change the world.Nelson Mandela Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. marec 2009 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2009 uh kaksen stres je kam pridt brez vinjete! al pa polzja scena... ... pa ne mors it po orientaciji. Recimo ce je nekaj v primerjavi z izhodiscno tocko na SZ, me zmede, ce morm it zarad cest, k pac tko peljejo, ful cajta J(V)... al pa kej. Pa se (ne)signalizacija! Potem pa se ceste kaksne so! Cist popokane in luknjaste, pa mastne, me je kr odnasal.... zoprna scena ful... zdajle sem vidla na Ljubljanci cca... hm, tezko presodim, ampak morda okol 20 nekaksnih *objektov*. Ni spet tolk bliz in ker je tko dezevno in taksno ne vidim dobr, ne morem pa najprej ugant pa potem si priblizat (tko kot recimo laboda), ker so take gmotke ble... Vidt je blo cist odstekan... Kot da se vali ful kakih fickotov al majhnih avtomobilckov po reki (taka cestica). po velikosti je blo tezko presodt, ampak vecje od laboda, za kake 2 laboda, oblike in barve kot recimo ogromne vrece za smeti, al pa uni snopi sena v plastikah na poljih, al pa kante za smeti (to se mi je zdel se najbl verjetno, glede oblike in barv, vendar ne bi ostale zaprte, najbrz, pa bi pol ble tako drugacne oblike, kot bi tud drugac 'plavale').... Ful tega, no, morda clo vec kot 20. Vse v enem shusu. Kot bi se nekaj prevalil v ljubljanco od nekod. Bogve kaj je (blo).Poleg tega pa se neke ogromne karoserije al kaj tacga, cele flehe necesa, kot sm presodla, nekaksne kovine...Tko da glede na vode pa to bogve odkod je to prineslo in kaj sploh je.Me zanima ce bom zvedla.sm hotla fotkat, pa je blo predalec oz. ni blo kaksne oblike posebne, morda se ne bi dost vidl. Daljnogleda pa nisem nasla, vprasanje ce ga mam sploh tle. Drugac pa totalna akcija, diham na shkrge, ne vem kje se me glava drzi... in vse naenkrat se dogaja... no sej po 1 strani nej slabu mal mrdat bl, sam po drugi pa: cel schtraufenpacht. Tko da tud nikamor ne hodim v nobene teme, par njih, no... in nc ne stekam, kaj v *notranjiosti* dogaja... sam na kaksnih 'earth hour' sem bla bl pa taksno.Ni blo tok za govort, po 2. strani bi pa lohk sam pisala...Hude plane mam skoz dneve, pa me pol vse lovi, pa mam skoz filing nedokoncanosti oz. da nekaj se moram in da sm nekaj pozabila in sm ful raztresena. Ful enih dnevnih dogodkov in opravkov, ki vse skup nic oz. nic kej dost, a dnevi grejo ck, jaz pa na konc njih cist zgazhena. Potem pa se ostale ibunge in *soseske*. V glavnem, drma tale pomlad, huh? Bo treba zacet napovedi pisat. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brusnica 30. marec 2009 Prijavi Deli 30. marec 2009 joj ne praši kake poplave so pri nas... ravno tam ko se pred 3 leti utopil prijatelj... tako da me je to malo danes vrglo iz tira ker sem se ravno nanj spomnila.. (pogrešam ga )drugače pa mi jagode tale dežek lepo zaliva... ter brusnice se bodo lepo prijele Citiraj Education is the most powerful weapon which you can use to change the world.Nelson Mandela Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 31. marec 2009 Prijavi Deli 31. marec 2009 en hiter pozdravcek iz otocka... lepo se mejte!! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 31. marec 2009 Prijavi Deli 31. marec 2009 en hiter pozdravcek iz otocka... lepo se mejte!! pa eno na otoček Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 31. marec 2009 Prijavi Deli 31. marec 2009 ne vem koga poklicat, da mi pove kaj naredit da bi delala elektrika, ker se ne prižge nobena luč, na stopnišču pa ja. crknila je medtem ko me ni bilo. tko, da ne bi smelo pregoret. zjutraj pa niso delali radiatorji, zdaj pa ja. ker jem. hahaha Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 1. april 2009 Prijavi Deli 1. april 2009 plac? Plac, kjer mislimo vadit z bandom, sam je potreben obnove Aaaaaaaaaaaaaaa bemu kake tranzite mam dans al kaj... http://emoticons4u.com/violent/sterb073.gif http://emoticons4u.com/crazy/1261.gif Tesnoba je zakon. Ful pomaga zaspat mirno, če te grabi panika. :xx!: Hja LNF je zadnje čase moj ventil. No sej ni vse slabo, sem bla danes po dolgem času spet na jutranjih predavanjih Pa ena upokojena sodnica Supreme Courta of USA nam je ful fajn predavala, je rekla, nej ne gremo delat zarad keša, nej delamo tisto, kar se nam zdi pomembno.... prva sodnica na tem sodišču Ni mogla dobit službe po končanem faksu ker je bla ženska, pač fifties... in je modelka delala zastonj, dokler niso dobili v firmi sredstev, da so jo lahko zaposlili Se ji je lajf pol ful fajn obrnil Michelle, pozdravčke tudi tebi! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. april 2009 Avtor Prijavi Deli 1. april 2009 Brusnica, upam da je ze boljs! Ciao Michelle! In ciao ribic! Kyllah, sm ze vcer vidla nekje.ja kako si pa na netu lohk? no ocitno od drugje.ja poklic na kaksen el. servis v blizini kjer stanujes (glede na to da ti dela net , lohk sama najdes na netu, k bos vedla kje iskat), se predtem pa chekiraj ce je placan racun.Upam da to cimprej uredis in cimbolj smooth (in da ti nou treba kakega dzaznega priklopa nazaj placevat ) ~ Dobila racunalnik.1. april. ne sej ne. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. april 2009 Avtor Prijavi Deli 1. april 2009 necesa sem se spomnila..pa ze nekaj casa hocm napisat, pa v bistvu ne vem, kam. No, ce koga motijo srne, ki hodijo grickat kej na vrt oz. ga unicujejo - ali pac prevec v blizino his pa kaksno skodo delajo in jih skratka nocete tok blizu, obstaja en cist preprost in menda zelo ucinkovit *ukrep*.Na veje grmovja ali (sadnih) dreves ali kamor lahko, obesite odrezano najlonko zavezano, v kateri so cloveski lasje. Baje ni srn (morda pa tud drugih zivali) pol blizu vec. Na ta(k) nacin kao *oznacis* svoj (cloveski) plac in se ga izogibajo.A ni zanimivo? a ste vedl to? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 1. april 2009 Prijavi Deli 1. april 2009 pozdravcek še z moje strani. Preživela včerajšnji dan v bolnici - se doma še preventivno dobro najdela - v bistvu samo obisk ginekologinje planirala, pol pa pristala v bolnici - nekam nezadovoljni oni tam, ker se najedla - je odpadla anestezija zato in se konjskih lokalnih poslužili. (malo zgrožena no..), in glede na to, da jutri spet en obisk pri zdravniku planiram - nič ne planiram bolnišničnega dogajanja. skratka...čudni cajti, res. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. april 2009 Avtor Prijavi Deli 1. april 2009 pozdravcek še z moje strani. Preživela včerajšnji dan v bolnici - se doma še preventivno dobro najdela - v bistvu samo obisk ginekologinje planirala, pol pa pristala v bolnici - nekam nezadovoljni oni tam, ker se najedla - je odpadla anestezija zato in se konjskih lokalnih poslužili. (malo zgrožena no..), in glede na to, da jutri spet en obisk pri zdravniku planiram - nič ne planiram bolnišničnega dogajanja. skratka...čudni cajti, res.uh Nat! sem ravno te mislila vprasat, kaj pa dogaja? (ko sm ujela par komentarjev vmes) K nsiem nc v Dnevnik hodila in nc ne vem kaj dogaja... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 1. april 2009 Prijavi Deli 1. april 2009 No, ce koga motijo srne, ki hodijo grickat kej na vrt oz. ga unicujejo - ali pac prevec v blizino his pa kaksno skodo delajo in jih skratka nocete tok blizu, obstaja en cist preprost in menda zelo ucinkovit *ukrep*.Na veje grmovja ali (sadnih) dreves ali kamor lahko, obesite odrezano najlonko zavezano, v kateri so cloveski lasje. Baje ni srn (morda pa tud drugih zivali) pol blizu vec. Na ta(k) nacin kao *oznacis* svoj (cloveski) plac in se ga izogibajo.A ni zanimivo? a ste vedl to? Nekaj dni, dokler se srne ne navdijo tega, da je skoz tam in se nihče ne premika.Drugače pa učinkovito, potrjeno iz prakse. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 1. april 2009 Prijavi Deli 1. april 2009 necesa sem se spomnila..pa ze nekaj casa hocm napisat, pa v bistvu ne vem, kam. No, ce koga motijo srne, ki hodijo grickat kej na vrt oz. ga unicujejo - ali pac prevec v blizino his pa kaksno skodo delajo in jih skratka nocete tok blizu, obstaja en cist preprost in menda zelo ucinkovit *ukrep*.Na veje grmovja ali (sadnih) dreves ali kamor lahko, obesite odrezano najlonko zavezano, v kateri so cloveski lasje. Baje ni srn (morda pa tud drugih zivali) pol blizu vec. Na ta(k) nacin kao *oznacis* svoj (cloveski) plac in se ga izogibajo.A ni zanimivo? a ste vedl to? Aha,1.april ane? Mene ne bo noben nategnil,jst sm pa že nekoga. Kolikor jst vem,pomaga samo ograja,niso tako neumne srne.Mamo doma veelik vrt,sadno drevje,pa smo že vse živo probal,zdej je okrog vrta ograja in še okol dreves zarad zajcev,srn. Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. april 2009 Avtor Prijavi Deli 1. april 2009 Ne ni prvi april. en mi je to povedal, k zivi na rakitni in mu srne hodijo. pa ni blo sam za par dni ucinkovito, pac pa ze dlje.men se je kr mal... weird zdel al kaksn.no ampak sej smiselno pa v bistvu je.a tko mitra, da se navadjo? pa postekajO? ocitno sem podcenjevala inteligenco srn.No me zanima kaj bo pr temu, ce bo se mel tiste stumfe tam, ko bom naslednjic prisla. sm vprasala: kaj pa je tist? k tam visi? ene cudne pticje pogace? pa je povedal. Pol smo sli pa se nekam na obisk, pa je tm blo tud to obeseno.men se je najprej cist odstekan zdel. ena frenda pa polze tko odganja, da majo enostavno svoj vrt. en mini vrtek zraven vrta. pa jih je najprej mal navajala, cez dajala pa to, zdej pa kr sami tja hodjo - na *svoj vrtek*. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 1. april 2009 Prijavi Deli 1. april 2009 Aha,1.april ane? Mene ne bo noben nategnil,jst sm pa že nekoga. Kolikor jst vem,pomaga samo ograja,niso tako neumne srne.Mamo doma veelik vrt,sadno drevje,pa smo že vse živo probal,zdej je okrog vrta ograja in še okol dreves zarad zajcev,srn. tebe nit ni treba nategwat, k za to poskrbiš kar sam Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 1. april 2009 Prijavi Deli 1. april 2009 Tudi jaz poznam to zadevo za odganjanje srn. Lani sem uporabila pasjo dlako, ki sem jo spomladi sčesala z našega pesjana. Učinkovito! So nam pustile sadovnjak čist pri miru. Letos nam bodo pa menda že nazaj prinesle, kar so nam prejšnja leta pojedle Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 1. april 2009 Prijavi Deli 1. april 2009 pozdravcek še z moje strani. Preživela včerajšnji dan v bolnici - se doma še preventivno dobro najdela - v bistvu samo obisk ginekologinje planirala, pol pa pristala v bolnici - nekam nezadovoljni oni tam, ker se najedla - je odpadla anestezija zato in se konjskih lokalnih poslužili. (malo zgrožena no..), in glede na to, da jutri spet en obisk pri zdravniku planiram - nič ne planiram bolnišničnega dogajanja. skratka...čudni cajti, res.Jebe....i babje riti.Sam težave, pa ne majhne. Lokalna anestezija ti pa noge zablokira (če so ti omrtvičili cev spodnji štuk). Drži se, saj boš zmogla. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 2. april 2009 Prijavi Deli 2. april 2009 Kyllah, sm ze vcer vidla nekje.ja kako si pa na netu lohk? no ocitno od drugje.ja poklic na kaksen el. servis v blizini kjer stanujes (glede na to da ti dela net <nekje>, lohk sama najdes na netu, k bos vedla kje iskat), se predtem pa chekiraj ce je placan racun.Upam da to cimprej uredis in cimbolj smooth (in da ti nou treba kakega dzaznega priklopa nazaj placevat ) Smo zrihtali včeraj, je bilo treba se prijavit na novo- nov podnajemnik. Use kul drugač, ... Zdaj pa študiozno, malkoc prestrašeno, bolj kot ne brezskrbno, dežuje, ... upam pa na ploden popoldan. Srečno! Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. april 2009 Avtor Prijavi Deli 2. april 2009 no fino (sej se mi je zdel da zna bit kej tacga). Zalaya, a tko, ti tud to poznas?ja sej.... tele stare ljudske navadno se najbolj delajo. kaksno vreme!se men je tecn, k cist maram dez.luna v raku pa takle dezevje! ful kompatibilno pa to. racunalnika tud se pogledala nisem. tam je zdaj v skatli. kaj cm pa gledat, pac ena skatla. mater kok me zasipajo s temi tehnikami (ne komp, to je ok, ampak ostalo). cesa vsega ze nisem mela! od hisnega kina do basov, frsterkerjev, sintov in ostalega. in nc od tega ne deluje al pa je kej za popravt (razen basa, ki pa ga ma itak zdej tamal in sm ga ravno zadnjic peljala v menges se z enim frendom, k sta dala popravt kitaro oz. bas).mi je dal frend zadnjic sint, k ena tipka ne dela, pa sm ga zraven vlekla, sem mislila da je pac glasbeni servis, so pa rekl da tega ne delajo. ful ne maram met *stvari*. za ta del je super se skoz selit. ce mam ze jaz svasta, pa nc nimam, kaj majo sele drugi!kok je ene robe! blazota. al pa nekdo meni, da 'to bi blo pa super zate'. in potem ti tisto tam stoji in guzvo dela al mas pa se stroske oz. probleme. kao, zihr ti bo prav prislo, sam das tist pa tist popravt. in pol vcas izpade, da je 'tista malenkost za popravt' 100€ (nova ta stvar pa recimo 300 ali manj). in ko sem potem zadnjic dobila nov mobi, sem se ful zmrdovala. (da kao spet zame sve nekaj dobro pa to, pa da kwa mi folk nos ta jajca) pol se je pa izkazal, da je ful dobr mobi. koncno nekaj da dela! (ceprav je pa mal storast funkcionalno, zato k sem na noiko navajena).je pa lep. pa cesnje mam na ekrancku. Najprej se pa sploh 'ni dal nastimat' (jaz nisem znala). In se mi kar naenkrat nastavi slikca Bleda, nad kicasta. In blazotna okrogla ura s kazalci in rimskimi stevilkami! in ni pa ni hotla it dol oz. da bi kej druzga nastavla. In kao da se ne da. Cist neumn je blo. In sam ta ura. z rimskimi. sem rekla, pa to ni res! da me bojo prisilil, da bom mela to kmetavzarijo gor! (pa mam rada bled jasno in te prizore, sam je res ful kicasta fotka, ura pa grozotna).No pol pa frenda proba in vprasa kaj bi mela? pa mal nasteva in recem ja, ja, cesnje! In mam zdej cesnje, k ful pasejo, k je vijolcast mobi.najbl mi je svec, k ga lohk v roko primem (ne maram cist lahkih plastik in cist mini, da 5 tipk hkrati pritisnem) in mal potezkam, pa k se mi oci dobesedno spocijejo od cistosti displejcka in fontkov in vsega.sm pa zgubila ful cifer, k jih je blo ful na telefonu, k mam premejhen sim. sam sem res totalen les za te tehnike. pa sploh mi ni uzitek. briga me ce lohk muzko poslusam itd. pa kaj jaz vem kaj vse se se da. men je mobi za poklicat pa eventuelno kak sms poslat (pa ze to se mi ne da)... teh kalkulacij pa tega si ne delam, planov, opomnikov itd., mam kr v glavi vse. skratka, 90% teh funkcij sploh ne uporabljam. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 2. april 2009 Prijavi Deli 2. april 2009 čisto živčna sem postala, ker sem nekaj lektorirala in se bojim, da nisem kaj spregledala. i neeeeeeeeeeeeeeeeed a job! i want it! čeprav gre v bistvu bolj za korigiranje predhodno lektoriranega teksta, a to, kar sem jaz zdaj dobila v roke, ne vem, kdo je to lektoriral pred mano. v tožilniku je hčer, ne hči. Marsa, bodi happy, da si sploh dobila nov comp! te pa štekam glede tega, da "ne maraš imeti stvari". sama sem tudi svašta zmetala stran zaradi nenehnih selitev v določenem obdobju. vmes sem šla živet prav domov, ko sem pa šla spet nazaj v Ljubljano, sem bila prav špartanska. in taka ostajam. nobenih odvečnih knjig, samo tiste obleke, ki jih nosim, ena posoda, dva krožnika, nekaj pribora in adijo. pa z največjim užitkom bi imela zvočnike, feršterkerijo, slušalke ... no, bom imela, kaj zdaj. ko bom pač imela plačo in se bom nekje zasidrala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 2. april 2009 Prijavi Deli 2. april 2009 Ne ni prvi april. en mi je to povedal, k zivi na rakitni in mu srne hodijo. pa ni blo sam za par dni ucinkovito, pac pa ze dlje.men se je kr mal... weird zdel al kaksn.no ampak sej smiselno pa v bistvu je.a tko mitra, da se navadjo? pa postekajO? ocitno sem podcenjevala inteligenco srn.No me zanima kaj bo pr temu, ce bo se mel tiste stumfe tam, ko bom naslednjic prisla. sm vprasala: kaj pa je tist? k tam visi? ene cudne pticje pogace? pa je povedal. Pol smo sli pa se nekam na obisk, pa je tm blo tud to obeseno.men se je najprej cist odstekan zdel. ena frenda pa polze tko odganja, da majo enostavno svoj vrt. en mini vrtek zraven vrta. pa jih je najprej mal navajala, cez dajala pa to, zdej pa kr sami tja hodjo - na *svoj vrtek*. ja, tudi lovci to počnejo- zbirajo ostanke las pri frizerjih. Ne vem ali se srne na to navadijo ali pa se vonj sčasoma zdiši...Boljša rešitev so stebrički, jasno pa nekaj stanejo.Tudi moja solata raste neograjena, blizu gozda in potoka.Dokler imajo živali dovolj druge hrane jim moja njivica ni zanimiva.Oktobra pa moram stvari pobrat ali zaščitit z kovertanom.......vsekakor pa jim nekaj malega zelenjave tudi pustim - mi imamo dovolj in zaradi nekaj solat ne bomo lačni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. april 2009 Prijavi Deli 2. april 2009 No, ce koga motijo srne, ki hodijo grickat kej na vrt oz. ga unicujejo - ali pac prevec v blizino his pa kaksno skodo delajo in jih skratka nocete tok blizu, obstaja en cist preprost in menda zelo ucinkovit *ukrep*.Na veje grmovja ali (sadnih) dreves ali kamor lahko, obesite odrezano najlonko zavezano, v kateri so cloveski lasje. Baje ni srn (morda pa tud drugih zivali) pol blizu vec. Na ta(k) nacin kao *oznacis* svoj (cloveski) plac in se ga izogibajo.A ni zanimivo? a ste vedl to? Uh to zveni pa zelo logično in zanimivo Danes sem odlične volje, dame in gospodje.... Sem si rekel bom delil to z vami. *Jure da naokrog ogromno dobre volje!* Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 2. april 2009 Prijavi Deli 2. april 2009 odpadla mi je zavesa. sem happy, ker bom zdaj končala faks, saj imam še samo nekaj izpitov in se še nisem nehala učit- za naslednji izpit. začela. :xx!: šum malo, http://www.martinkrpan.si/img/novice/velike/Pasalic.jpg mooo... kaka guma, pa laško, pa tatooo... čeprav so vsi ful poročeni, i feel better... sometimes...when I see your face... it will be forever...or ill never see your face, ... in daylight... Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 2. april 2009 Prijavi Deli 2. april 2009 res je Luna v Raku in deževno, ampak sem polna energije. smo delali fajne serije magičnih kretenj, tai-chi in trebušnjake. jutri lahko spim do devetih in po pirsing si grem. *** Diana, polno vztrajnosti in opravljenih izpitov ti želim! in avto in službo in stanovanje in živalce ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 2. april 2009 Prijavi Deli 2. april 2009 res je Luna v Raku in deževno, ampak sem polna energije. smo delali fajne serije magičnih kretenj, tai-chi in trebušnjake. jutri lahko spim do devetih in po pirsing si grem. *** Diana, polno vztrajnosti in opravljenih izpitov ti želim! in avto in službo in stanovanje in živalce ... hvala Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.