janko 6. avgust 2012 Prijavi Deli 6. avgust 2012 zdele sem slučajno mal mogu gledat met kugle za ženske na olimpijadi. in da skrajšam... da neb slučajno katere slišu, da se kej čez mal celulitka na ritki prtožuje...ker mi bo prtisk skoču... da tut zmerjat nem mogu... fajn se ga imejmo usi skp... pa usak po swoje... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 6. avgust 2012 Prijavi Deli 6. avgust 2012 @ Mihela ojem osebno nebi zdržala ob meditaciji...sem preveč nemirna duša! http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/biggrin.gif Sicer pa, tako kot si napisala, zgleda da tisti, ki nimajo (še) otrok, sploh nimajo nikakršnih odnosov...jaz tega nisem napisala, ne bi mogla napisati, me kar mineva da bi pisala. Imam prekrasne prijateljice, več njih, brez otrok,nekatere braz partnerjev, njihova življenja so bogata, in one mi nosijo ogromno enga sonca in modrosti,... tko da beri kot češ, in bodi sarkastična in kakorkoli že, vendar ne polagaj v moja usta takih norosti, je mojih dovolj...zmenjeno Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. avgust 2012 Avtor Prijavi Deli 6. avgust 2012 ...moji dve napaki, rasteta, ena v prelepo mlado žensko, ki jo sem pa tja kar nemo opazujem, kar ne morem verjet, da ni več punčka in drugo deklico, ki nas je s svojimi velikimi zelenimi očmi popolnoma omrežila, vse , tudi ta velika otroka...pišeš, kot bi bili leta 1930. (pa še 'napaka'! - kakšna 'deklica' bi bla komot žalostna, če bi od svoje mame to nekje prebrala...) ........ jaz bom pa na daljavo negovalka v domu za ostarele (bom od daleč riti brisala pa to ) 3 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
viyola 6. avgust 2012 Prijavi Deli 6. avgust 2012 Jaz bi tud kaj plemenitega na daljavo počela..http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif Citiraj And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. avgust 2012 Avtor Prijavi Deli 6. avgust 2012 aha tko kot Ndugu. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 6. avgust 2012 Prijavi Deli 6. avgust 2012 pišeš, kot bi bili leta 1930. (pa še 'napaka'! - kakšna 'deklica' bi bla komot žalostna, če bi od svoje mame to nekje prebrala...) ........ jaz bom pa na daljavo negovalka v domu za ostarele (bom od daleč riti brisala pa to )moji dve napaki, je bil hec in če bi me brala kaj sem napisala bi vedla za kaj gre, ker sem javno povedala, da sta se mi zgodili, ker sem se uštela. To je hec. In moje deklice vedno da jih imam rada. Kot vsako drugo bitje k je v mojem svetu... ja lih zaradi tega sem nehala pisati pesmi, mi je rekla tršica da sem kot Simon Gregorčič in da v sodobnem času Gregorčiča pa res ne rabimo Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. avgust 2012 Avtor Prijavi Deli 6. avgust 2012 ja lih zaradi tega sem nehala pisati pesmi, mi je rekla tršica da sem kot Simon Gregorčič in da v sodobnem času Gregorčiča pa res ne rabimo Gregor Simončič (ja sej vem za napaki da je blo t(k)o mišljeno... samo za prebrat je blo pa čudno al pa če kdo ne bi sledil...) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
viyola 6. avgust 2012 Prijavi Deli 6. avgust 2012 A veš kaj, Mihela..če pišeš kot Simon Gregorčič, potem kar piši pesmi, kaj potem, če tvoji tršici ni bil všeč...men je ful dober tale Simon Citiraj And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 6. avgust 2012 Prijavi Deli 6. avgust 2012 A še vedno ste pri otrocih?No - imeti deco, (sploh punce) pomeni tudi to, da si greš končno po čevlje...in vzameš poleg mularijo, že zaradi tega, da pomagajo nesti vrečke...pa da mogoče uletijo s kakšnim nasvetom. Na koncu kupiš deset parov čevljev...in od teh je samo eden zate. (pa nema veze 3 za 2). In drugi dan greš "popravit" zadevo in si kupit še kakšnega...in opet kupiš 3 pare čevljem...in spet samo eden zate...Ali pa bi kupil torbico...in medtem ko čwekaš tam nekaj...ti froc pred nosom spelje glih tvojo ta lepo in nagledano torbico...in se še čudi, kaj se jeziš pol.ali pa iščeš ono luškano majčko...in jo najdeš celo pomečkano in prešvicano u iber v kopalnici...in veš, da je še nikoli nisi imel na sebi.......ampak potem...pa se komaj privlečeš domov...in je doma skuhana najboljša rižota ever...ali pa fantastični goveji zrezki z omako za prste obliznit...pa pospravljeno, brez da sem operne vaje imela...ali pa ker se jima zasmilim, ker boga in garaška in tak vredik...zajtrk na pojstlo in jaz tako utrujena, da sem komaj jedla.......sicer pa moramo biti prijazni do otrok. Dom za upokojence baje hudo drag. 6 Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. avgust 2012 Avtor Prijavi Deli 6. avgust 2012 A še vedno ste pri otrocih?a ne? a mamo lohk ureznine pa če nas lohk grlo boli in ali smo lahko preprosto skuhali kompotov čaj?al je to preveč b.z., ker prvič ni o otrocih, drugič ni o odnosih in tretjič, ni poglobljeno, razmišljujoče in sploh. operne vaje. Ta je pa tak mal *moj*:"Kako čudovita bi bila opera, če ne bi bilo pevcev." (Gioachino Rossini) 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. avgust 2012 Avtor Prijavi Deli 6. avgust 2012 kompotov čajevo ga. (notri je nekaj suhih in nekaj svežih sliv, 3 jabolka nešpricana domača, pol olupljene limone -včeraj sem zarad tega staknila ureznino, k se mi je spodmaknil nož-, malo posušene limonine lupine, ščep češnjevih pecljev, 2 brinovi jagodi, par jagodk gloga in par jagodk šipka... mal lupine rdeče pomaranče in mal hibiskusa... in cimet. mensezdi da je to to. In je svetovno za pit pa tud zdravo. - mami sem dala še med not, k ji je kislo, jaz pa sem samega pila) 5 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 7. avgust 2012 Prijavi Deli 7. avgust 2012 uf, same neke težke debate, kolikor sem uspela prebrati ***vmes bila dvakrat na morju. ta prvič vsi trije, ta drugič pa z n. in mamo. bili sestra in nečakinja sami na morju, ker svak bil službeno odsoten, tak da nas povabli. prav pasalo se malce odklopit od vsega. samo vožnja nazaj domov, uf. ta burja smo načrtovali ta teden še štiri dni toplic, pa ne bo nič iz tega. ker moram neke papirje urejat stanje moje se je izboljšalo , zdrava že itak skoz. tak da vesela aja, pa nič več dolgolasa. se v petek šel t. postrižit, pa rekla, eh, se grem pa jaz tudi malce. poudarek je na malce in zdaj imam kratke lase, čopa si še nekaj časa ne bom mogla narest no ja, mi vsaj vroče ni v vrat pijem zeleni čaj. vsako jutro. pa ugotavljam, da me vedno uspava . če bom spila še eno skodelico, eno sem že, lahko grem po mojem nazaj spat lep dan vsem 3 Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 7. avgust 2012 Prijavi Deli 7. avgust 2012 Hudo. Kva raste paprika. Čist je podivjala. Uni zvončki majo meter pa pol v višino /rastlina, ne feferoni/. Mal pretiravam. Nimajo meter pa pol, ampak še več. 2 Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 7. avgust 2012 Prijavi Deli 7. avgust 2012 Žene su tople, žene su meke Žene su blijede, žene su snene Žene su ukras prirode Žene su ženstvene, žene su ženstvene Žene su stvarnost, žene su bajke Žene su žene, žene su majke Žene su ukras prirode Žene su ženstvene, žene su ženstvene Muškarci su pravi muškarci Rafraine: One ih mole, one ih mole da ih vole, da ih vole jer žene vole, vole žene- - samo kad su zaljubljene Žene žive u pjesmi, žene žive u braku Žene uz goblene, ah žene, žene-sirene Žene su inspiracija Žene su ženstvene, žene su ženstvene Muškarci su pravi muškarci (ah ti muškarci) Al' umjesto da ih miluju, da miluju milinu, da ih grle, da ih svuku- oni ih tuku i zaključavaju u kuhinju Rafraine: (ajmo sad svi, a sad svi zajedno, još jednom, a sad ja sam) One ih mole, one ih mole da ih vole, da ih vole jer žene vole, vole žene- - samo kad su zaljubljene Buldožer Všeč A ni lep dan, a ne da ja 4 Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. avgust 2012 Prijavi Deli 7. avgust 2012 Ej, Marsa, I. tud tole pogruntal pozimi (kompotočaj )suha jabolka in slive, ker sva jih imela še ful na zalogi pa mal ingverja .. počakal, da se je malo shladilo in dodal še malo jasminovega zelenega čaja mh .. če ne smem o mulariji govort, nimam nč kej dost za povedat predvidevam, da imam še eno uro miru in tišine, kosilo je že od včeraj pripravljeno (polnjene bučke), tako da .. čaj z okusom čokolade, tamle me čaka ena knjiga, ki že kar mal joka od nebranja .. evo, slaba stran frocov - al pa službe verjetno - namesto, da bi knjigo prebrala v šusu od zjutraj do zvečer, jo berem že 3 mesece še dobro, da so Harry Potterja nehal izdajat, tistega nisem mogla odložit, dokler nisem do konca prišla mal se je ohladilo, kar paše mal vetrčka ful mi je všeč letošnje poletje .. samo še kak dan morja bi, brez komarjev mogoče proti koncu meseca, ta vikend smo še zihr doma, ker imamo žurko za moje sorodnike (lani za obletnice nismo nič naredili, ker so se druge stvari dogajale, tako da sem rekla letos, da skupaj s T. praznujeva 1 in 31 ) En piknik, če so že prikrajšani za krst/poroka/... žurke 4 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. avgust 2012 Avtor Prijavi Deli 7. avgust 2012 Žene su tople, žene su meke ... Muškarci su pravi muškarci ... Al' umjesto da ih miluju, da miluju milinu, da ih grle, da ih svuku- oni ih tuku i zaključavaju u kuhinju Hehe, tole sem glih zadnjič poslušala pa se neizmerno zabavala (pol še en kup drugega od Buldožerjev itd., sem kar mal pozabila nanje). In tole kako zapoje svetsko! x:DxAl umesto da jih miluju, da mi-hi-hi-hi-hiliju mili-i-i-i-nu, da jih grle i da jih svu-u-u-uku-u. :D s tistim glaskom. Mega. Ej, Marsa, I. tud tole pogruntal pozimi (kompotočaj )suha jabolka in slive, ker sva jih imela še ful na zalogi pa mal ingverja .. počakal, da se je malo shladilo in dodal še malo jasminovega zelenega čaja Ja, jaz sem pa zadnjič tko z meto z zelenim čajem naredila (včeraj se mi je zdelo pa dovolj ostalega, pa nisem niti hotla, da mi meta vse nadvlada z okusom).Za ingver mi je blo pa žal, ja, da ga nisem imela, bi ga tud dala (mi je bolj zapasal ta kiselkast pekoč okus kot pa mentolov zraven) mh .. če ne smem o mulariji govort, nimam nč kej dost za povedat sej jaz tud nisem mela: ko sem mela tele vijevaje (vsak korak v bolnici so vsi vedeli na pamet -sam to bi blo res skor za film posnet, za crknit, kaj sem vse počela: vse spalo, jaz pa vijavajala po bolnici po različnih skeri prostorih in še bolj skeri nočnih spalnih prostorih -škripajoče štenge itd., kot v kakšnem starem internatu, čist druga scena kot od dol ko prideš, bolnišnični oz. medicinski del, ko je vse sterilno pa tako... in ti šibaš vsako noč po vsej bolnici, ponoči... in stiskaš mleko čist v enem desetem prostoru, ki ti mroa dat en ključ, s tremi flajštri, ki jih imaš od žuljev, ker napravica pušča in morš tko pa tko stiskat... ...)... al pa ko sem mela vožnje... al pa ko sem karkol delala intenzivno... itd. pač to kar ti v tistem odbodbju dogaja. Jaz se pa itak ful navdušujem oz. totalno not padem v sve kar počnem in mi je tisti trenutek glavno.Pri otrocih in vseh *večjih projektih* je že prav da je tako. ... Lep dan vsem! 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
shanyah 7. avgust 2012 Prijavi Deli 7. avgust 2012 evo ga. (notri je nekaj suhih in nekaj svežih sliv, 3 jabolka nešpricana domača, pol olupljene limone -včeraj sem zarad tega staknila ureznino, k se mi je spodmaknil nož-, malo posušene limonine lupine, ščep češnjevih pecljev, 2 brinovi jagodi, par jagodk gloga in par jagodk šipka... mal lupine rdeče pomaranče in mal hibiskusa... in cimet. mensezdi da je to to. In je svetovno za pit pa tud zdravo. - mami sem dala še med not, k ji je kislo, jaz pa sem samega pila) ..jaz sem ga predvsem pozimi prakticirala... pa še par klinčkov sem noter vrgla, da bolj pogreje telo ... 1 Citiraj ***********************************************************************************************Out beyond ideas of wrongdoing and rightdoing, there is a field.I'll meet you there.When the soul lies down in that grass, the world is too full to talk about.Ideas, language -even the phrase "each other"- doesn't make any sense.(mevlana jelaluddin rumi - 13th century ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. avgust 2012 Avtor Prijavi Deli 7. avgust 2012 ja, jaz tud šizim na klinčke - jih imam vedno v domači lekarni tud (ne sam kot začimbo), samo jih nisem našla, pa sem dala pol mal več cimeta.Če bi se morala odločat med tema dvema, imam raje klinčke.se mi zdi še polnejši okus in vonj kot pa sam(o) cimet.sem jih iskala, sem mislila da jih imam še jaz nekje, pa mat bi jih tud morala imet (pri zeliščih, začimbah, čajih in tem je pa pri meni skoraj: ni da ni... mat ma pa kar se tiče hrane in tega dost podoben okus (samo seveda poper dam samo sebi... in čili in to, no za obe ko jeva, naredim blažjo koncentracijo, ap potem sebi dodam... )Samo nimajo vsi radi ne_sladko ali celo kislo... npr. Nejc bi ziher okol padel, imava pa za te stvari skoraj identičen okus. On reče, m~m~m, točno pri jedeh, ki tudi jaz rečem tako...sam on reče to tudi pri sladkih jogurtih, kar pa jaz ne rečem. ampak v splošnem, sva pa tu nekje. aja in že milijonkrat se je zgodilo, da ko je prišel, da je imel enake ali zelo podobne barve oblačil kot jaz (tudi s timom se nama to dogaja in s frendami)...zanimivo zato, ker sva oba zelo pisana in enih barv recimo jaz sploh ne nosim veliko (recimo sinje), on pa drugih ne (recimo rdeče)... ampak ko imam jaz ravno enkrat sinje, ima tudi on, medtem ko sva 3x oba imela različne štose zelene, ampak oba v enakem štosu... recimo če sem imela fluorescentno zeleno, je imel on tudi morda rumenkasto, citronasto, k je mal zelenkasta, al sva pa oba imela nek 'vojaški luk'... al pa kej. al pa nikoli ne nosim črnobele kombinacije (razen v istem kosu, npr. čb majica), no zadnjič ko sem pa imela belo majico in črne kratke hlače, je pa on imel spet nekaj podobnega. Kot bi se zmenila. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. avgust 2012 Prijavi Deli 7. avgust 2012 Ejj, Marsa,a veš ko že celo poletje govoriš kako so dobre breskve ...Kupila v soboto 11 kil pri enem primorskem gospodu, ki prodaja tlele na viški tržnici (sem ga žicala celo zimo, če bo tud kaj breskev imel, pa jih je pol res pripeljal par gajbic, in sem posebej zaradi njega ob 8h zjutraj šibala) .. zgledale so grozno zelene in sem bila že skor zihr, da me je mal nategnil .. pa pol doma eno bolj barvasto probam .. divje sladka .. pa za štos probam še eno čist zeleno .. tud divje sladka in okusna in dišeča sorta menda .. v glavnem, zdajle sem v delanju marmelade (tiste moje, v pol ure, brez cukra in dodatkov, da bo tud za otroke) in se komaj zadržujem, da ne bi vsega sproti pojedla tako diši cela kuhinja sem si morala it prav roke umit vmes, da tole napišem če dobr pomislim .. breskve so dejansko moje najljubše sadje, poleg češenj 3 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. avgust 2012 Avtor Prijavi Deli 7. avgust 2012 (za marmeljad) sem si morala it prav roke umit vmes, da tole napišem () če dobr pomislim .. breskve so dejansko moje najljubše sadje, poleg češenj a ne? ne štekam, kako lahko kdorkoli meni drugače! Tudi meni sta to najpopolnejša sadna okusa - upoštevajoč vse: sočnost, 'meso', okus oz. razmerje kislo/sladko, videz... vse. (aja, meni so breskve bolj všeč trše, pa tudi češnje imam raje rdeče kot črne, se pravi mi je bolj všeč trdo in ne preveč zrelo sadje, z izjemo lubenice recimo ali marelice, ki pa mi je všeč, če sta bolj zreli) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Boudika 8. avgust 2012 Prijavi Deli 8. avgust 2012 Meni so lubenice v tej poletni vročini prva liga. Včeraj smo imeli pa pravo invazijo komarjev, nihče ni spal. Ampak drugače to poletje z njimi sploh nimamo problemov. Moram pa it enkrat pogledat ta slavni Lopar na Rabu, izgleda, da so bile tam že vse slovenske družine z otroki, razen naše. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. avgust 2012 Avtor Prijavi Deli 8. avgust 2012 Sem že slišala za Lopar (da je kul pa to). Jaz še nisem bila nikoli na Rabu.Od teh bližnjih otokov sem bila sam na Pagu. Letos nisem pojedla še niti enega kosa lubenice...Nekak nisem prišla do nje; vedno kupim brseskve, letos mi presenetljivo nekam slive pašejo (k sicer ne šizim glih), lubenice pa gledam, pa mi ni tolk zanjo da bi kupila (pa še vlačit se mi ne da, k je prec par kil, k vedno kupim ene 3 sorte paradajza ), sam pol kasneje čez dan mi je pa včasih pol žal, da je nisem. Komar me je en ogabno popikal ali 2, pol je pa čudežno izginil (oz. oba, če sta bla 2), ker ga ni nikjer nobenga več, pa tud pikov nimam. Bogve kam je šel, nisem ga pa jaz skenslala. Mogoče zato, k tolk piha skoz, pa sem precej visoko.V Štepiju, ko sem bila še višje, sploh nisem imela insektov, še veš zelo malo... Nekaj leti po zraku alergijskega in me skoz hoče mal dušit in težko požiram pa mal kašljam... najbrž k veter nosi kej od bogvekje...Sicer sem pa tud drugač boga dons in mam plan mal počivat oz. bit čist na izi.Sam cote sem nesla sušit, pa še to s težavo, pa v knjižnico moram.Pa se bom tle flosala v glavnem. Mogoče bom pa tud kuhala, odvisno kako se bova z mat zorganizirali.Sem imela mal vijavaj ponoči in sem morala celo tableto vzet proti jutru. Sicer sam lekadol, ampak mi je v 10 minutah pomagal in so popustili krči in sem nazaj zaspala... Zdej sem pa kar kul, sam če sem izi bolj. Lep dan! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 8. avgust 2012 Prijavi Deli 8. avgust 2012 Sem imela mal vijavaj ponoči in sem morala celo tableto vzet proti jutru. Sicer sam lekadol, ampak mi je v 10 minutah pomagal in so popustili krči in sem nazaj zaspala... Zdej sem pa kar kul, sam če sem izi bolj. Lep dan! Marsa, pazi nase , pa upam da se boš čim prej bolje počutila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. avgust 2012 Avtor Prijavi Deli 8. avgust 2012 tenx! sej bo hitro boljše (ms). ne bom štrapacirala, pa bo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angelit 8. avgust 2012 Prijavi Deli 8. avgust 2012 danes sem nekaj rihtala na zavodu za zaposlovanje, za zaposlitev. bila živčna. čakam da me pokliče prijateljica. naj bi me jutri peljala na avtobus, ker grem na morje za par dni. upam, da pokliče, držim pesti. pet ur vožnje. enkrat prestop, vmes moram čakat več kot dve uri. lola je dobila nekaj na koži, ji izpada dlaka. pa mažem dvakrat na dan z canestenom in nečim na d. dal veterinar. zdaj sva s prijateljico malo na računalniku, je treba vse prečekirat. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_clown.gif tudi facade. pa sem dočakala morje...jeeeeeeee... lepo se imejte, d. 4 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.