Marsa 8. avgust 2012 Avtor Prijavi Deli 8. avgust 2012 pa sem dočakala morje...jeeeeeeee... Uživaj! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 8. avgust 2012 Prijavi Deli 8. avgust 2012 Uživaj, Angelit! Ja, Marsa, menda res komarji pridejo nekje do 4 - 5. nadstropja, višje jih pa ni. No, čeprav mi jih tudi v pritličju letos nimamo ne vem kolk .. Razen zadnjič, prvič ko so tamalo na ful popikali (ali pa en sam, ki se je sprehajal). Imava pa res vsak večer v hodniku un za v elektriko vtaknit prižgano .. Se danes pogovarjala z zdravilcem G. o komarjih in teh divjih reakcijah, ki jih ima tamala (šli na bioresonanco, ker ima ritko še vedno vneto) in je rekel, da morda je pa kul, če je ful reakcija na koži .. ker to pomeni, da telo dela, reagira, čisti. Da bi njega bolj skrbelo, če ne bi bilo nič, glede na to s čim vse so današnji komarji nafilani (pesticidi, ...) Drži se (ms) (jaz je pa še vedno nimam sploh .. začenjam mal razmišljat, če bi bilo treba kakega ginekologa obiskat al kaj No, on the plus side, T. definitivno ne bo prehitro dobila bratca Marmelada je očitno uspela (sem razmišljala, da bi se morala imenovat kompolada al kaj takega, ker v bistvu je samo skuhano sadje, na kockice narezano, ene par koščkov zmiksanih vmes, da je bolj gostljato, in nič sladkorja zraven, in v pol ure pripravljeno in spakirano v lončke ... ) uf, ful piha, moram it perilo pobrat, ker ga nisem nič prikljukala ... lep danček vsem 1 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 8. avgust 2012 Prijavi Deli 8. avgust 2012 Da še jaz malo čivknem po sto letih Vmes sem malo "štrajkala" ker mi ni bilo do tiste čudne energije, ki se je spet pojavla. Pa ravno malo pred tem sem razmišljala da kako fajn ker tu že dolgo bi bilo kakšnih izjemno jedkih komentarjev - no in čez dan ali dva par ciničnih izlivov Sem že hotla komentirat, pa potem ugotovila, da je škoda pozornosti in energije... ............. Najprej - za nazaj - vsem puncam, ženskam, ki ste razkrile delček sebe - kapo dol! Vse dobro, polno poguma in srčnosti v življenju zdaj, predvsem pa dvignjene glave - z razlogom ste lahko ponosne nase - da ste naredile korak naprej in navzgor! Uff spet je bilo za par dni branja - je bilo kar v etapah Vmes vidim, da se je razvila debata o otrocih Jaz tu ne morem kaj dosti pokomentirat - razen to, da upam da bom nekoč, nekdaj spoznala moškega (z urejenim podstrešjem - po pretekli izkušnji mi je to sedaj najpomembnejše) s katerim bova lahko ustvarila svojo družino. In upam, da bom dobra mati. Če bom premogla polovico modrosti moje mami, bo že to dovolj. Ker ne glede na vse, kar se je dogajalo v naši familiji, mami zelooo spoštujem kot osebo. Vrednot in načel, ki mi jih je dala ne bi zamenjala za nič na svetu - pa tudi če sem zaradi tega "čudna" v današnjem svetu Če odštejem eno vmesno, zelo čudno obdobje (mislim, da je bila takrat na delu mena in hormoni) nikoli ni bila posesivna, je sicer znala in še zna vzbujati slabo vest, ma zdaj vedno če jo na to opomnim potem ubere drugačen način ali pot. Jaz pa jo potem tudi raje "slišim" in razumem. Znala se je ravno "dovolj" vmešavati v moje življenje - ko sem že bila dovolj zrela za svojo pot seveda. Ne glede na vse kar smo do/preživeli sem vesela da imam prav njo za mamo. Na žalost pa ne vem kaj pomeni imeti očeta (vsaj pravega, svojega ne), tako da si zelooo želim da bi to izkušnjo lahko dala svojim otrokom - da bodo lahko imeli oba starša na katera se bodo lahko obrnili za nasvet, tolažbo, ali le pogovor, druženje,... V vmesnem času pa me čaka še veliko priložnosti za osebno rast in motivacijo da naredim (še) več zase in seveda da kar najbolj uživam v življenju glede na trenutne okoliščine. Prva in največja želja trenutno je menjava službe, zato še vedno delam na temu... Vmes pa se sproščam in polnim z odkrivanjem novih krajev in lepih kotičkov bližnje in daljne okolice Lepo mi je to poletje - edino kar pogrešam je odklop na morju, a vse na žalost pač ne gre - ni financ. Je fino ker ni več tako neznosno vroče - mi je všeč da lahko ponoči dejansko spim ker se vsaj malo shladi In kako paše ker je na izbiro toooliko sadja in zelenjave Kot vidim, ste pridni s kuhanjem tudi v poletnih dneh - Aliana mmm breskovova marmelada mora biti odlična! In kompot Marsa kakšna fajn fotka - bi prav pasalo spit kakšno šalčko ali dve Se sploh ne spomnim da bi si ga skuhala. Ga je pa rada kuhala naša nona in tam sem ga z veseljem pila/jedla. Jaz sem še vedno na čajčkih - zdaj mi najbolj paše domača meta - zavrem, ohladim in pijem mrzlo, ponavadi z medom in malo propolisa - zaradi mojega kašljanja. Lep dan vsem - kjerkoli že ste 5 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 8. avgust 2012 Prijavi Deli 8. avgust 2012 Mene pa začuda komarji letos še niso nič popikal pa čeprav sem pa tja kakšnega opazim v stanovanju...mogoče sem pa v dobrem odnosu z njihovo majko...http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/kvasthexa-smiley.gif?1292867630 Danes skoraj nič spal...vsako uro sem se malo prošetal gor in dol...šel celo čekirat lunin koledar...a je možno da ima polovička lune kao večji vpliv kot cela luna al pa mlaj...zgleda, da se je v teh modernih časih in življenskega tempa tudi luni že mal zmešal oz. porušil bioritem... http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/insomnia-smiley.gif?1292867625 2 Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 8. avgust 2012 Prijavi Deli 8. avgust 2012 Vilinčica , da ti rata Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
shanyah 8. avgust 2012 Prijavi Deli 8. avgust 2012 Danes skoraj nič spal...vsako uro sem se malo prošetal gor in dol...šel celo čekirat lunin koledar...a je možno da ima polovička lune kao večji vpliv kot cela luna al pa mlaj...zgleda, da se je v teh modernih časih in življenskega tempa tudi luni že mal zmešal oz. porušil bioritem... http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/insomnia-smiley.gif?1292867625 Nekaj je že moglo bit v zraku... sem imela enih 10 različnih sanj ponoči... pa vse take hard... od smrti očeta.... pa do porok..... lovljenja kač ... pa po vsakih sem se prebudila in nato začela sanjati druge naprej ... Citiraj ***********************************************************************************************Out beyond ideas of wrongdoing and rightdoing, there is a field.I'll meet you there.When the soul lies down in that grass, the world is too full to talk about.Ideas, language -even the phrase "each other"- doesn't make any sense.(mevlana jelaluddin rumi - 13th century ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. avgust 2012 Avtor Prijavi Deli 8. avgust 2012 ... danes je navsezgodaj zjutraj Merkur se spet pričel *normalno* (='direkt') gibat (kar pomeni, da je bil retrograden, pa se je svašta pre- in razpucavalo, pa je morda v tej zadnji pikici tega gibanja pobrkanega še kej skozi *luknjice* ven privrelo, priplavalo na dan... tko si razlagam) Jaz tud sanjala ful v teh dneh...sem nekak se naravnala (v bistvu je kar samo od sebe prišlo), da sem samo opazovala (sama pa sem bla nekako *oddaljena*), kaj je vse teklo skozi moje misli in občutja. Nisem se kej identificirala blazno al pa kej... (sam pustila sem, da gre *skozme*) Tko da od dons naprej pa sam vse super v pravo smer in vse! 2 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 8. avgust 2012 Prijavi Deli 8. avgust 2012 V peeeeeeeeeeeeeeetek grem na Metalcamp za en dan :hepko: Nobenih filozofskih razglabljanj. To je to. Pika. Me happy. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. avgust 2012 Avtor Prijavi Deli 8. avgust 2012 Dbest za metalcamp! (po mojem je to zaznamek za prihodnjjič - da ne boš dobila tega istega. Pri meni tako piše za penicilin pa še par stvari) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 8. avgust 2012 Prijavi Deli 8. avgust 2012 Aja, enga k se mal spozna na zdravstvo prosim sam za en info. Dobila sm napotnico za kirurga, manjši poseg. Pa pod diagnozo piše: CAVE: Klimicin Kaj to pomeni? Imela sm alergijsko reakcijo na Klimic zadnjič, a to napišejo v opozorilo .. pa ne štekam zakaj? A bom spet faking antibiotik fasala?Cave latinsko pomeni pazi oz. pozor. 1 Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. avgust 2012 Avtor Prijavi Deli 8. avgust 2012 ja, opozorilo, saj je rekla sama. (jaz sem namenoma uporabila *zaznamek* - opozorilo se sliši preveč opozorilsko za pacienta finta je pa, da je to 'opozorilo' za stroko [ki jo bo nadalje obravnavala], ne zanjo, da se zasekira...)podonbo sem se jaz, ko je bilo sto enot v obrazcu, jaz pa sem zapela za tripsin, k(j)er je pisalo: 'ni prisoten'. Pa sem pol morila: kaj to pomeni, da ni prisoten? ali bi torej moral bit prisoten? In da ne. Kako pa potem? ...No, sem morala sama izbrskat, da to pomeni, da ne sme bit prisoten (npr. na prvi pogled), mora pa bit prisoten v sledeh... tako nekako po kmečko; no meni niso niti po kmečko znali razložit -storka-, možno pa je, da se izogibajo situacijam, kjer bi lohk bila panika oz. da bi si vsak pacient sam zdaj nekaj interpteriral diagnoze. Kao, cela štala. Enkrat so pri meni ugotovili (gin), da nimam nekih celic...No jaz se nisem kaj preveč zasekirala; očitno jih pač ne rabim. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 8. avgust 2012 Prijavi Deli 8. avgust 2012 Jap... To je kao neke vrste opomba oz. zaznavek, da je treba biti pozoren pri zdravljenju, zlasti pri predpisovanju in dajanju zdravila. Treba je paziti na sestavo zdravila zaradi možne alergične reakcije. V zdr. kartoteki je to ponavadi napisano z rdečim, na prvi strani, da se ja hitro opazi. To se ponavadi napiše za stvari na katere je človek alergičen. Ponavadi se predpiše drugo zdravilo s podobnimi učinki... 1 Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Hekate 8. avgust 2012 Prijavi Deli 8. avgust 2012 Za nekaj časa izginem, pa se že vsi raznežite lažnemu perbenizmu... Nobeden nobenega ne sekira, vsi si ploskate, navijate eden za drugega, želite si vse dobro, itd... Nisem še srečala tako ''dobrih'' ljudi. Vsi za enega, eden za vse. Čudovito! http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif Pa še recepte si delite, kot pridne ženice, dobronamerne, preproste duše. Kako ganljivo vse skupaj!!!! http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_clown.gif 2 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 8. avgust 2012 Prijavi Deli 8. avgust 2012 Vilinčica , da ti rataHvala! ... danes je navsezgodaj zjutraj Merkur se spet pričel *normalno* (='direkt') gibat (kar pomeni, da je bil retrograden, pa se je svašta pre- in razpucavalo, pa je morda v tej zadnji pikici tega gibanja pobrkanega še kej skozi *luknjice* ven privrelo, priplavalo na dan... tko si razlagam)Uff a potem se lahko malo zgovarjam na planete Hehe no - torej je zdaj za pričakovat nove začetke, z našo pomočjo seveda V peeeeeeeeeeeeeeetek grem na Metalcamp za en dan :hepko: Nobenih filozofskih razglabljanj. To je to. Pika. Me happy. Uživaj maksimalno! Za nekaj časa izginem, pa se že vsi raznežite lažnemu perbenizmu... Nobeden nobenega ne sekira, vsi si ploskate, navijate eden za drugega, želite si vse dobro, itd... Nisem še srečala tako ''dobrih'' ljudi. Vsi za enega, eden za vse. Čudovito! http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif Pa še recepte si delite, kot pridne ženice, dobronamerne, preproste duše. Kako ganljivo vse skupaj!!!!Oh, oh kako kakšno svetobolje (če smo že pri "visoko letečih besedah"). Ob pisanju sploh kdaj pomisliš na to, da komu v življenju ob vsemu sra*ju, ki ga doživlja ne preostane drugega kot to, da se koncentrira na pozitivne stvari? Ker se mu sicer lahko samo še odpelje... In ja - tu pišem o sebi. In pišem o stvareh na katere nimam vpliva. Zato ja - če bi vsak dan samo jamrala in jokcala kako hudo mi je, na tem svetu ne bi dosegla ničesar. Se učim na lastnih napakah in se spreminjam. Poskušam! misliti pozitivno. Ne uspeva vsak dan, ma drugega mi ne preostane. Ker če začnem (spet) gledat na vse le črnogledo, potem iz tega res ne vidim več nobenega izhoda. In ker nočem biti (več) slabič, se borim in brcam - do zadnjega atoma energije in volje, ki jih premorem. Očitno imaš ti perfektno življenje - kapo dol! Ko bi bilo vsaj še več takih srečnežev na svetu. 8 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 9. avgust 2012 Prijavi Deli 9. avgust 2012 Zlata pikica ma dons prvo svečko. Kva je to hitr minil 5 Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 9. avgust 2012 Prijavi Deli 9. avgust 2012 butl, čestitke vaši zlati pikici , pa če velik užitkov z zlato pikico vam želim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 9. avgust 2012 Prijavi Deli 9. avgust 2012 butl, čestitke vaši zlati pikici , pa če velik užitkov z zlato pikico vam želim Hvala Larisa Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. avgust 2012 Avtor Prijavi Deli 9. avgust 2012 Čestitke tudi od mene, Butl! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 9. avgust 2012 Prijavi Deli 9. avgust 2012 Čestitke tudi od mene, Butl! Hvala Marsa...sej jst nimam nč pr tem... tamala pa verjetn nč od tega, mislm od rd-ja, razen da bo v stresu, ko nas bo gledla, kako papcamo njeno tortico, ona je pa ne bo smela /cuker pa to/. Čeprav, mrbit pa mal, za pikco odret Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. avgust 2012 Avtor Prijavi Deli 9. avgust 2012 a tko? vi se boste sladkali, ona pa 'ne sme'. Zakaj pa ne - mal tortice? ......... aja Aliana, v zvezi z ms - prišla sem do sklepa, da je to povezano z dojenjem; čim dlje (in polneje) dojiš, dlje se ti zamika ms.Jaz je zelo dolgo nisem dobila, ne spomnim se koliko časa, ampak menda clo skoraj 1 leto - kolikor sem dojila tamalga.Jaz sem ga pol leta izključno dojila, po 6. mesecih sem počasi začela dodajat sokce in banance, ampak so 'glavni obroki' bili še vedno dojenje, do 9. meseca, ko sem pa počasi začela dojit manj in je to bilo do natančno enega tedna pred prvim rojstnim dnem. Mislim da sem pol enkrat pa dobila tudi ms. 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 9. avgust 2012 Prijavi Deli 9. avgust 2012 Poskušam! misliti pozitivno. Ne uspeva vsak dan, ma drugega mi ne preostane. Ker če začnem (spet) gledat na vse le črnogledo, potem iz tega res ne vidim več nobenega izhoda. In ker nočem biti (več) slabič, se borim in brcam - do zadnjega atoma energije in volje, ki jih premorem. Vilinčica, te čisto razumem...tudi sama sem ne dolgo nazaj težko gledala na stvari pozitivno...sicer je preteklo kar nekaj časa po vsem tem s*anju k sm ga mela, da sem začela na stvari gledati pozitivno... ker tako kot si napisala, če si črnogled, se potem gibljšeš v nekakšnem krogu in težko ptidež iz tega, ampak se da...js sm ob tem full zrasla in se tudi veliko naučila...zato se trudim biti pozitivna in na stvari gledati pozitivno... 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 9. avgust 2012 Prijavi Deli 9. avgust 2012 Bit pozitiven je fajn...ampak v primeru, da najdeš, zakva nisi "pozitiven" in to shendlaš. V tem primeru je bit pozitiven posledica /enga predhodnega dela na seb/ in nekej spontanga, mislm, del tebe. Mrbit enkrat. Bit pozitiven na komando /recimo tud sam seb/, ker karkol /drugi tko hočjo, ti tko hočeš, se ne spodob bit "negativen", si nekej več in je to dobr.../, obenem pa občutit nekej fest druzga in to zatret in pri tem ostat...pa ni dobr. Ne sam da ni dobr...je škodljiv. Prou je, da zatreš izbruh, ki bi lohk enmu škodu, itak, in ga zamenjaš...magar s smehom... ampak enkrat je treba pa tud predelat...sicer škod teb. 2 Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 9. avgust 2012 Prijavi Deli 9. avgust 2012 Ja, res, tako kot je napisala Vilinčica, da ti dejansko ne preostane drugega ob vsem sra*ju. Če se na tak način "skupaj vzamem" lahko imam celo razumevanje za vse tiste pozitivce, ki se mi zazdijo fake in morda to niso. Fejk se mogoče zazdijo, ker mi trenutno ne zmoremo dovolj e za še en krog. Vprašanje oz. stvar percepije je, kaj je to pozitivno in za koga od neke točke naprej.. zato pač sledimo srcu... Kritizirani bomo najbrž itak. :-) 4 Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 9. avgust 2012 Prijavi Deli 9. avgust 2012 Ja, res, tako kot je napisala Vilinčica, da ti dejansko ne preostane drugega ob vsem sra*ju. Če se na tak način "skupaj vzamem" lahko imam celo razumevanje za vse tiste pozitivce, ki se mi zazdijo fake in morda to niso. Fejk se mogoče zazdijo, ker mi trenutno ne zmoremo dovolj e za še en krog. Vprašanje oz. stvar percepije je, kaj je to pozitivno in za koga od neke točke naprej.. zato pač sledimo srcu... Kritizirani bomo najbrž itak. :-) Fajn A bomo kritizirani pa itak ni važen... če ni moja psiha in moj telo tist, ki me kritizira. 1 Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 9. avgust 2012 Prijavi Deli 9. avgust 2012 Ma saj tudi jaz nisem tako vsepovprek pozitivna in ne vidim vsega samo lepo - se ne farbam v tej smeri. Bolj delam na temu da se namesto na vse "slabe" in težke stvari / trenutke poskušam skoncentrirat na tiste (redke) lepe, pozitivne. Ker če se na slabe me še vse prehitro vleče navzdol - negative mi ni težko "furat". Še prehitro me kdaj zanese ko mi gre res vse v dnevu narobe in me včasih šele nekdo drug opomni naj neham ker razmišljam preveč negativno. Takrat se ustavim in zamislim. Vsakič ugotovim, da si pravzaprav vsak dan znova moram izbrati svoj pogled na stvari. Življenje lahko vidim kot breizhodno, če pa se na kak prav težek dan bolj potrudim, uspem najti tudi marsikaj kar me umiri in mi polepša dan. In tako iz dneva v dan izbiram - pogled, stališče, voljo, pot,... .......................... butl čestitike za tvojega / vašega malega sončka! 4 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.