Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 27

Marsa

Recommended Posts

Ma saj tudi jaz nisem tako vsepovprek pozitivna in ne vidim vsega samo lepo - se ne farbam v tej smeri. Bolj delam na temu da se namesto na vse "slabe" in težke stvari / trenutke poskušam skoncentrirat na tiste (redke) lepe, pozitivne. Ker če se na slabe me še vse prehitro vleče navzdol - negative mi ni težko "furat". Še prehitro me kdaj zanese ko mi gre res vse v dnevu narobe in me včasih šele nekdo drug opomni naj neham ker razmišljam preveč negativno. Takrat se ustavim in zamislim. Vsakič ugotovim, da si pravzaprav vsak dan znova moram izbrati svoj pogled na stvari. Življenje lahko vidim kot breizhodno, če pa se na kak prav težek dan bolj potrudim, uspem najti tudi marsikaj kar me umiri in mi polepša dan. In tako iz dneva v dan izbiram - pogled, stališče, voljo, pot,...

..........................

butl čestitike za tvojega / vašega malega sončka! :flowers:

Fajn Vilinčica :palec:

Hvala za čestitke

xsrcx

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš
Deli na socialnih omrežjih

MistY vesela zate za Metalcamp, tudi tvoja bivša soseda gresta :)

ne boš verjela, da sem danes jedla čokolado s tvojim nickom... od gorenke, super

Butl lepo praznovanje, naredite tako torto, ki jo bo tudi mičkna smela jesti.. se da... imam dve znanki,ena z otrokom s sladkorno, druga z alergičnimi otrokom, ne moreš verejti kaj vse znasta narediti, da na zdrav način posladkata svoja otroka... drugače se pa da tudi naročiti take torte, tazdrave...

....

jaz nisem za tlačenje negativnega, jaz sem za soočanje, videnje in potem greš naprej... ne tlačit, ne se predat, spoznat in it dalje... ker drugači hitro padeš v svet črnih in belih... ta svet pa mi je že zdavnej postal dolgočasen in kar potlačiš bo prej ali slej dobilo obliko, če ne v tebi, pa zunej tebe...

....

Aliana si kje objavla recept za marmelado... jaz se še učim z marmeladami, lani naredila iz drnul... fina ma hudo pregosta...

letos pa ni skorej ničesar v naravi, suša vse pobrala, sem bla kar žalostna za malinami... tak je.. treba sprejet

...

Hekata lušna si... in direktna... kaže da si res moje sorte... rabla sto let, da sem se naučila, da so površinske in sladke sladke stvari ravno tko pomembne kot ta globlje in grenke... :eek: ma želet dobro ljudem je ena najenostavnejših duhovnih praks, ki vedno obrodi dobre sadove...tudi če je sprva mal zlagano, s časom se poglobi in postane del tebe, način kako funkcioniraš... ni vse površinsko slabo in z vsem globokim se ne splača ukvarjat.rabla res ful časa, da mi je to vsaj mal jasno... tudi jaz hitro dobim občutek, da je vse kar nekaj in prazno... če ni globine...

jaz kuham, poslušam musko, danes ajdo, srečna, da sem jo odkrila, žou mi je le, da sem jo odkrila tko pozno

lep dan vsem in VSE DOBRO :vio:

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

Mihela, mi smo torto kr naročil. Tako, žoftno, s tapravim putrom, z velik smetane /iz mleka, ne rastlinske/, sladko :vio: x:px .

Pomoje je taka fest zdrava, ker jo bomo z užitkom pomlatil.

Hm, tamala pa zna dobit zele z blitvo in krompirjem...kuhan...pa brez soli. Nej še ona mal uživa, a ne da ja.:vio:

x:Dx

Vidim da imate spet *delavnico*. :)

Me veseli, da vam je nekaterim uspelo 'se soočit', 'dat ven' itd. oz. da ste se tega v lajfu vendarle naučili. :palec:

Jaz mam to *srečo*, da kar sproti dajem ven in se soočim (tako s sabo kot z drugimi), pa mi potem ni treba za nazaj predelavat.

Ta *način* se mi je do zdaj vedno izkazal za Pravega (vzročno torej predvsem moja iskrenost), je pa res, da nekateri ne prenesejo resnice oz. iskrenosti (in s tem ne mislim iskrenosti tipa: 'ti pa nisi okej' ipd.)

Mam pa vprašanje za vse tapametne (predvsem za Butla in MIHELO):

kaj je bistvo in temelj vsakega odnosa za vas/vaju?

In ali menita, da je možno imeti kakršnekoli odnose brez komunikacije?

(jaz menim, da ni možno, me pa zanima vajino/vaše mnenje)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Znam, ja, zmorem pa tudi, očitno. :)

Čeprav ni vedno enostavno, ker 'ni navodil za življenje, ki bi ustrezala vsem."

ampak svoje 'teme' sama predelam in se iz njih dvignem, ja.

Bi bilo pravzaprav tudi čudno, če ne bi, glede na to, kaj se mi je že vse zgodilo v lajfu, pa sem še vednu tu - in taka. :)

Ja, ni odnosov brez komunikacije.

Se pravi, če ni komunikacije, tud odnosov ne more bit.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Bravo zate :palec:

Sam, vsi niso kt ti. x;)x

Ja, če ni komunikacije, ni odnosov. Itak.

Če bi bil člov zadost sam seb, bi Bog dal vsakmu svoj planet, ne pa, da nas je stlaču na enga.

:vio:

xsrcx

Hvala Marsa, lepo je biti tapamenta... tudi če je na drugi strani sarkazem, tudi ta mora biti....

to je isto kot bi me vprašala ali je možno življenje brez vode ( komunikacija odnosi), komunikacija pa ni nujno samo intelektualna, lahko je tudi dotik, ali pogled ali neka energetska prepletenost.... mariskaj

oh o tem sem že stokrat govorila, predvsem to, da skozi drugega spoznavaš sebe... skozi svoje odzive...

ko gre za enostavne odnose, sorodne odnose pa je neko izginjanje jaza, da me ni ... pozabim sebe... in je neka nova muska, neka nova zgodba... spontanost... srce se odpre... nekaj najlepžga...

temelj odnosa... nimam pojma, verejtno pozornost, spoštovanje, sprejemanje bitja, ne glede na njegove napake...

No konec moje delavnice, se pa jeseni začno astrološke delavnice... za te sem bolj usposobnljena... pa tudi v Emini Astrološki Akademiji bom poučevala prvi letnik, tko da bom spet v vodah, kjer imam kej več za naučit... ker res nisem imela namena modrovati, sam povedati to, kar sem se v desetletjih dela na sebi naučila. Verjetno je meni modrovanje tako domače kot tebi ostrina... taki smo, je težko iz svoje kože, ne glede na ves trud.

mejte se fajn, m

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

Mihela, sem ene parkrat že objavila 'recept', sam ponavadi kar tako, mimogrede, ker je res samo to, kar sem napisala - nakockaš sadje (midva imava rada koščke not, drugač pa zmiksaš), daš v lonec, pokriješ in kuhaš na nizkem ognju ene 10 minut, vsake tolk mal premešaš .. glih tolk, da začne mal vodo spuščat in mehko postajat .. potem na ene parih koncih vtakneš not palični mešalnik in narediš bzzz, bzzz (da malo bolj gosto postane, da niso samo koščki in voda) .. preverjaš temperaturo, da pride tam nekje do 70 - 75*C .. vmes fajn prekuhaš / prepečeš /mikrovaloviraš x:o)x steklene kozarčke in pokrovčke .. naložiš skoraj do vrha in hitro zapreš .. in to je to. Nič sladkorja in konzervansov (včasih sem dajala tisti zeleni Želin, pa sem ugotovila, da ni nobene razlike tudi če ga ne dam), pa recimo da nekaj vitaminov/mineralov ostane v bolj normalnem stanju, kot pri marmeladi moje stare mame (2 dni kuhanja :P )

Tale iz breskev je ful sladka, sem danes odprla en lonček (od 15ih), ki se ni zaprl, marelice zadnjič so pa divje kisle x8Dx tamali jih imajo radi kar take, midva si pa včasih privoščiva palačinke z Nutello in takole domačo kislo marmelado in je to naj, najboljša možna kombinacija x:px Slive tudi delam vsako leto na tak način, tako da te tri vrste sadja so preverjene.

Je pa to daleč od filinga 'prave' marmelade, sladko sladke in mal karamelizirane x;)x

Danes sem pa spakirala mularijo v voziček in smo šli na enourni sprehod, pa vmes smo se ustavili pri Trnovski cerkvi in prebrali Prešernov sonet (folk se je pa obračal in ustavljal in nas čudno gledal x:o)x )

Marsa, jaz že skoraj mesec in pol ne dojim, tako da bi počas lahko bilo .. saj po moje je fora predvsem v tem, da imam trenutno nekih 45 kil in se mora telo okrepit, ne pa porabljat energijo še za ms oz. potencialno še eno nosečnost. Ma saj narava ma vse poštimano, itak :palec: V glavnem , iz dveh strani (zdravilcev) zdaj že slišala, da eno jajce vsak dan in meso v malo večjih količinah, ne 1x na teden, ker pač rabim .. tako da se delam zdaj na tem, da vsak dan neko konkretno dozo beljakovin dobim. Pa stročnice moram spet začet kuhat, sem vmes kar pozabila nanje :o|o:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Kako je toplo, toplo morje. Plavam ko norc. :vio: Uh prav mišice me bolijo. Zdi se mi neumno, da morja ne izkoristim, ker folk naredi km in km samo da pride na morje.

Danes vstala dobre volje. Pojedla zajtrk. Muzika na ful on in samo akcija.

Pripravile velike škatle in vse stare cunje in čevlje sem pripravila za v smeti. Notri bo pa šla lepa in nova garderoba. :2src:

Ja pa čas bi bil, da grem k frizerju. Imam že kar orenk grivo.

Zdaj čez 8 dni bo imela moja babica 91 let pa razmišljam, da bi jo šla pogledat v dom upokojencev v Domžale. Sem pozabila kdaj ima točno rojstni dan. Nisem vedla ali 17.8 ali 18.8. Vem pa, da se je od vedno zelo

hvalila, da ima en dan za njo rojstni dan Clinton pa sem šla pogledat v google kdaj ima rd Clinton in zdaj vem, da je njen rd 18.8. xsrcx

Zadnje čase zelo veliko mislim na njo. Prvič ko sem jo šla pogledat v dom meseca marca po nevem koliko letih in en teden se nisem pobrala. Jokala sem ko dež vsak dan od šoka. Nisem mogla verjet kako se je

spremenila v teh letih. Na začetku je sploh spoznala nisem pol sem šele dojela da je ona. No pol po eden tednu je bilo kul. Nevem morda v tistem tednu sem dala skozi tudi kakšen proces čiščenja kajti

mnogo stvari se je nabiralo v meni v teh letih in moj obisk mi je dal odrešenje. Sedaj veliko lažje diham.

Moja sestra pa razmišlja, da morda bi bil čas za kakšnega otroka. Ja jaz upam, da bom kmalu teta. xDDx Nevem kaj še cincajo...

Guest Hekate

Čakte, ustavte se! :eek:

Sej nisem govorila o pesimizmu pa da imam tolk lahko življenje, da kao iščem neke ''probleme''. Čisto napačno ste razumeli! Jaz sem največji zajebant, ki bi ga lahko spoznali. Jaz življenje sploh ne načrtujem, ga jemljem bolj kot izziv. Po resnici povedano, mi je res smešno kako ljudje popredalčkajo svoje življenje in kako se sekirajo, če ne sledi nekim stalnim normam. Sam tolk!

Pa itak jaz nisem ''tapametna'', kot je večina (to sigurno!), zato je čisto vseeno. Vsak pa dela kar hoče. Meni se je pač zazdelo, da se vsi neki hvalite kolk ste prisebni, pa kako kako delate na sebi, da bo ''bolje'', celo recepte si delite, da si posladkate življenje, itd...Jaz se počutim malo izven te ''situacije'' pametovanja, pa drezam...x:Dx Saj sem tudi jaz krvava pod kožo, delam enako samo, da tega ne razglašam oz. se ne hvalim.

Pa zopet...a še niste razumeli, da ko sem na netu, nimam drucga dela, kot da malce izzivam? Delno je to res odraz moje nature, delno pa samo dolgočasja. Pač, naporen dan potrebuje tudi malo heca. x;)x Zmeraj bolj imam občutek, da sem nerazumljena duša...moj smisel za humor je res ''poseben''. Tudi v pravem življenju so že bili nesporazumi. Pa kaj čmo...sem in bom preživela, kot vsi mi.

Sicer, sem bila pa včeraj slabe volje. Čisto brez smisla (ali skoraj). Danes sem veliko bolje, nasmejana, pozitivna, bolj lahkotna.

Lepo vsem, tudi tistim, ki imate že rahlo alergijo na moje egocentrične in brezvezne poste. xsrcx

• Lajkam 4
  • Buuuu 1

Hekata čist kul si, nič ti ne manjka, in tvoja ostrina je tudi okej, jaz pač moram modrovat, bom provala dat mal na off... ma sem bla tudi jaz grozna včeraj, in sem celo podobno kot ti razmišljala, da je vse prazno in navidezno, neživljenjsko, in me je trgalo notri v pleksusu in sem porabla ogromno energije sam za to, da me otroci ne bi videli v kakšnem šitu sem v resnici. Mož bil dežurn, sem bla sama z njimi... ma sem se počasi sestavla, najhujš je blo, da sem napovedala lep dan... sej veš medsebojna recepcija Venere in Lune,Luna na višini, lepi aspketi, bi se najrajš pod zemljo skrila, k je bil potem v resnici tak šit.

Hvala Aliana, sem copy paste pa v word, vem da je tebi vse to izi, men je pa izziv, res hvala.

Čebelca xsrcx vsi bomo enkrat stari (popravljam ne vsi, sam če bomo imeli to srečo), in kar na enkrat nas ne bo, moja babica je že tri leta mrtva, ma če se spomnim nanjo, je zame še vedno živa in mi je še vedno blizu, ker ga ni človeka na svetu, k bi mi tolk dal kot ona... čist navadna kmetica, garala od jutra do večera, ampak s tako lahkoto, kot da ni nič tazga, jaz ne bi znala preživet njenga življenja.

dnevni horoskop

predvsem to, da skozi drugega spoznavaš sebe... skozi svoje odzive...

Se strinjam:

tudi če je na drugi strani sarkazem

Verjetno je meni modrovanje tako domače kot tebi ostrina...

x;)x

verjetno res.

Meni je modrovanje tudi domače in glede na to, da v drugih vidimo sebe (kot meniš), je torej jasno, zakaj me moti tvoje pokroviteljstvo.

Bolj pa je v nekem smislu zanimivo v tem kontekstu, kje uleti 'ostrina' v te pakete (torej čemu tak tvoj odziv).

Torej pri modrovanju sva si kvit, sicer sem pa jaz še sarkastična in ostra. :vragec: x;)x (je treba še mal dodat x:o)x)

Picasso

moja babica je že tri leta mrtva, ma če se spomnim nanjo, je zame še vedno živa in mi je še vedno blizu, ker ga ni človeka na svetu, k bi mi tolk dal kot ona... čist navadna kmetica, garala od jutra do večera, ampak s tako lahkoto, kot da ni nič tazga, jaz ne bi znala preživet njenga življenja.

Mihela, tebe je vedno lepo brat, resnično http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif, a veš k si napisala to za svojo babico, morm rečt, da sem se spomnla na mojo babico, k je bla čist taka k tvoja...

verjetno pa tudi jaz ne bi znala preživeti to kar je ona preživela, ampak mi je pa zanimivo, da ni nikoli rekla, da bi ji bilo kaj težko narediti, al pa da je kaj trpela, pa vem da v tistem času je marsikaj dala čez, ampak očitno jo je to utrdilo, da je postala taka super oseba http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif

aja, hvala obema, Butlu in MIHELI, za komentar (glede na to, da sem spešl vaju izpostavila). :palec:

....

Gledam udeležence metal campa pa sem se spomnila na našo Mystico, upam da si bo dobr privoščila žurat.

Ena je rekla, da bi se na mc zabavala kaj 100 dni, 100 let! xDDx

(če sem prav razumela, sem glih vključila).

Picasso

Danes sem naletela na tole misel - je nekako v kontekstu debate tu... x;)x

"A positive attitude may not solve all your problems, but it will annoy enough people to make it worth the effort." Herm Albright :vio:

"In spe nascendi." (Živim v upanju)

Latinski izrek

http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg

Hekate, mah, problem teh tipkanih besed je, da zraven ni barve glasu, mimike, nasmeha ... in potem vsak interpretira direkt iz sebe, tako kot prebere in 'sliši' tisto, kar je prebral. Zato je moj najljubši smajli tale x:o)x klovn pač .. kar v moji glavi vključuje vse, od sarkazma do takrat, ko se mal norca delam iz sebe

Moj problem je pa, da znam bit rada med tistimi 'ta pametnimi' in se tokrat (po dolgem razmisleku xrolleyesx x:o)x) nisem mogla zadržat in sem napisala kako jaz berem ..

ma to se mi fulkrat zgodi v lajfu .. da ne znam držat jezika za zobmi in folku povem, kaj mislim .. preveč direkt ponavad .. včasih tud na tak glup način, da si vzamem dva dni za razmislek in vmes ugotavljam, da tole mogoče boljš ne začet in ne rečt, na koncu pa vseen zinem x:o)x sam mah .. na koncu koncev je to še vedno bilo ok, pač daljnoročno ..

evo, če kaj ne znam, ne znam ovinkarit :o|o: 'tašča' pokliče in ima 5 minut uvoda kako je hišo pospravla ... pa kaj je skuhala .. pa kaj mi kej počnemo danes .. pa če imamo kake plane .. pa .. no, če boste mogoče imel kaj volje lahk pridete ..

jaz jo pa pokličem pa rečem kako ste, a imate mogoče čas pridt tamalo pazit x:o)x

(tole zdajle že zadnjih par odstavkov nima veze s Hekate, misli odplavale ...)

Mihela, super, sporoči kako bo uspelo .. predvsem je treba pazit, da so res sterilizirani kozarci in da jih dobro zapreš (ko se ohladi, potrkaš po pokrovčku, če votlo zveni), ker ni nič drugega, razen vakuma tlele, kar bi konzerviralo ..

veš, jaz sem kuhat in uživat v kuhinji začela šele, ko sem se preselila na svoje, doma je bil štedilnik bolj mamina domena, v bistvu niti makaronov nisem znala skuhat drugače, kot s konzervo raguja .. potem sem pa imela svojo kuhinjo, sama kupovala sestavine in začela uživat .. in na srečo srečala I., ki tud uživa v kuhi in oba rada čarava po svoje pa predvsem - iščeva variante kako dobre stvari naredit bolj zdrave po najinem sistemu in potem nastanejo taki, 'novi' recepti .. :)

pa včasih kaj takega delim tlele, mal zato, da se pohvalim, če kaj rata (jah, trenutno so tole najbolj zabavni trenutki mojega lajfa, poleg froca, tko da .. xnckrivx), mal pa zato, da imam nekje spravljeno za naslednjič ..

*meni je tole res dnevnik .. pač, saj sem vesela pluskov in :palec:, ampak dost stvari napišem zato, da jih ne pozabim, da ostanejo .. do sredi faksa sem pisala papirnat dnevnik, odkar je tlele, sem unega nehala pisat .. upam, da ne bosta M&M skenslala foruma, preden bom enkrat uspela si vzet en teden in copy/pastat vse objave iz Dnevnika nekam na varno .. zdajle, ko sem za tamalo nazaj pisala dnevnik je bil tole edini vir kje najti ta luštne stvari, ki so se dogajale v tem letu in ki bi jih rada delila z njo ..

in OK, sori, spet bom o frocih ...

Cookie (pa kogar pač zanima), a veš tista raziskava o mleku, ko sem rekla, da so nam tudi kostno gostoto merili .. in da tamale nisem imela na AD3 kapljicah praktično nič (prve 3 mesece mogoče 1x na teden, če sem se spomnila) .. no .. kostna gostota pri tamali pri 3 mesecih je bila mal pod povprečjem (kar je baje normalno, ker tolk hitro rastejo), zdajle pri 1 letu je pa malo nad povprečjem. Se pravi, vse ok, brez kapljic, samo z dost sonca :palec:

poleg tega imam pa jaz tud višjo kostno gostoto, kot pred 9 meseci, kar je baje zelo kul, ker bi med dojenjem se morala zmanjšat, ne zvečat :palec:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

upam, da ne bosta M&M skenslala foruma, preden bom enkrat uspela si vzet en teden in copy/pastat vse objave iz Dnevnika nekam na varno ..

:) Mislim da se to ne bo zgodilo, gotovo pa ne brez enomesečnega predobdobja (ravno za take primere)...

Ja, ne vidi se mimike, se pa navadno čuti duh in žar, ki je v postih ali pa tega ni.

Ja, meni je tudi to dnevnik v takem smislu kot tebi, ampak ravno zato sem pa včas alergična na pametovanje in 'svetovanje'.

Na nek način je kot bi ti mat uletela brat dnevnik pa se ti vtikala v to, kar pišeš.

Nasvete je fajn dobit, ko/če zanje vprašaš.

Čeprav je pa res, da lohk pol (če nočemo komentiranja) pač ne pišemo oz. si pišemo zasebni dnevnik - vendar tega pa nikdar nisem pisala.

Mogoče če sem sproščeno v dnevni sobi, da se mi ne da vedno poslušat nekoga, kaj meni o eni moji situaciji, ki zanjo, če ne bi bil tu, ne bi vedel. Zato se mi zdi na nek način tudi nediskretno oz. vsiljivo.

Eni pa to marate.

Vsi pa pravimo, kolk je super, če smo iskreni, pa da je treba ven dat takoj in sproti, pravzaprav bi me znali o tem poučevati, a v isti sapi, ko bi jaz pa 'upoštevala ta nasvet', bi pa nazaj dobila svojo dozo. Kar me ne moti. Me pa mal zabava na nek način. :)

Tako da se mi zdi, da nekateri nimajo rpav veliko samorefleksije oz. se raje ukvarjajo z drugimi - lažje je spreminjat druge kot pa sebe.

Meni osebno se zdi prav, da v dnevniku pišeš predvsem o sebi, o drugih naj bi praviloma pisali oni sami. ...

Picasso

.. predvsem je treba pazit, da so res sterilizirani kozarci in da jih dobro zapreš (ko se ohladi, potrkaš po pokrovčku, če votlo zveni), ker ni nič drugega, razen vakuma tlele, kar bi konzerviralo ..

Ojla,

pardon, mene pa samo mermelada zanima x:o)x

Kupuješ nove kozarčke&pokrovčke ali preuporabljaš?

Pa še ali le na roke zapreš ali z ozimi pripomočki za pritrjevanje?

Tenkju! x:)x

... Say what you mean

And mean what you say ...

Meni je modrovanje tudi domače in glede na to, da v drugih vidimo sebe (kot meniš), je torej jasno, zakaj me moti tvoje pokroviteljstvo.

Bolj pa je v nekem smislu zanimivo v tem kontekstu, kje uleti 'ostrina' v te pakete (torej čemu tak tvoj odziv).

Torej pri modrovanju sva si kvit, sicer sem pa jaz še sarkastična in ostra. :vragec: x;)x (je treba še mal dodat x:o)x)

Mislim, da ne tekmujeva Marsa, si me izpostavla in sem se odzvala... tko kot sem se, jaz nisem nikoli trdila, da sem popolna... ostrine imam vedno več in mi postaja všeč... in je izjemno koristna... za sarkazem pa nisem... se mi zdi nespoštljiv do ljudi, ostrina je direktna, tisti drugi ve kaj s tem, se lažje brani, hitreje... pokroviteljstvo pa je tudi nespoštljivo in nisi prva, ki si mi to rekla, tko da ja na tem bo treba delat... ma se res ne zavedam najblj, če verjameš al ne...

Predstavlji si, da bi bil to moj forum in da te jaz izpostavim, tko na tak mal posmehljiv način, z oznako tapametna... če te kej poznam bi se tudi ti odzvala.

Pa ne gre za to, da v drugih vidiš sebe, vidiš svojo reakcijo, in ta reakcija te uči o sebi. Ne vidimo se, vidimo vse druge, kritiziramo in iščemo napake ali po drugi strani idealiziramo, sebe ne vidimo, ker če bi videli sebe, ne bi nikoli več nikogar kritizirali x:o)x , ker smo vedno en miks, svetlega in temnega... kaluža :xx!:

nihče tu ni popoln, upam vsaj, ker jaz ne maram najbolj ta popolnih... tko da so odzivi to kar so, nekaj živga...

vedno od kar berem ta dnevnik, je veliko interakcije, veliko sočutja, veliko nasvetov in veliko tega, da vsak pove iz svojega zornega kota... razumem kaj si želiš, da bi dnevnik bil, ma dvomim, da je kdaj to bil... da bi se sam nizala izkustva...se bom pa potrudla manj modrovat in sploh tko pokroviteljsko, ker res nimam zakej, ker nimam kazga posebnega znanja al kukr koli že. Sem tku groznu navadna, da je težje biti bolj.

In tko kot nobenmu drugmu mi tu ni treba biti, vendar mi je ta interakcija všeč in se skozi njo učim.

Aliane hvala, sem še to prilimala, tko da je vse v računalniku :) zdej pa še pravo sadje dobiti in bo. Sporočim ko se lotim. Jaz kuham že šestnajst let, ma me vlaganje in marmela in sokovi niso najbolj zanimali... šele lani, ker sem pač našla ogromno drnul, in mi je blo škoda da jih nebi ohranila tudi za zimo, ker so polne C vitamina.

Larisa živeli so v drugem času, bili drugače utrjeni, kot mi, se mi zdi... ne vem pa kdo je na boljem, jaz imam rada svoje knjige in internet in vse to... kdo bi vedu, in zanjo sem bla na koncu skoraj frik, ker nisem jedla mesa in sem spremenila vero... to je blo zanjo zelo naporno... ma dala mi je veliko

Oh spet ne znam nehat, nočko xsrcx

dnevni horoskop

Mihela, če se tako težko upreš temu, da ne bi pametovala, boš morala pa tud ti prenest, da te jaz tako vidim in tudi 'imenujem'.

Tudi jaz prenesem, da me vidiš sarkastično in ostro.

Ne nisva tekmovali, ampak si mi mojo omembo vrnila z dvojno dozo.

Zdaj pa že mešaš not 'moj, tvoj forum'. To se mi zdi brez zveze.

Ne moreva vedet, a ne, kako bi bilo, imam pa občutek, da me morda na tvojem ne bi bilo, če bi pa v vsako temo prišla govort drugim, kako pa kaj, ti ne bi zamerila, če bi me označla za tapametno - nenazadnje bi bil to tvoj vtis, ki nanj jaz PO TEM ne bi imela več vpliva.

Svašta so meni že rekli in to na 'mojem forumu', kar bi me lohk v bistvu bolj motilo, kot če bi se to zgodilo na tujem. :)

Sploh se ti ni treba nič trudit, ker pol pač ne bi bila ti, tako da ti bodi kar še naprej taka, saj vidiš, da imaš dober odziv, folk ti pise, kolk radi te berejo in to. Zakaj je tako pomembno ravno to, kar si mislim jaz?

Jaz -v dnevniku pa res!- komentiram kot oseba, ne kot urednica ali lastnica.

Picasso

Mihela, če se tako težko upreš temu, da ne bi pametovala, boš morala pa tud ti prenest, da te jaz tako vidim in tudi 'imenujem'.

Tudi jaz prenesem, da me vidiš sarkastično in ostro.

Ne nisva tekmovali, ampak si mi mojo omembo vrnila z dvojno dozo.

Zdaj pa že mešaš not 'moj, tvoj forum'. To se mi zdi brez zveze.

Ne moreva vedet, a ne, kako bi bilo, imam pa občutek, da me morda na tvojem ne bi bilo, če bi pa v vsako temo prišla govort drugim, kako pa kaj, ti ne bi zamerila, če bi me označla za tapametno - nenazadnje bi bil to tvoj vtis, ki nanj jaz PO TEM ne bi imela več vpliva.

Svašta so meni že rekli in to na 'mojem forumu', kar bi me lohk v bistvu bolj motilo, kot če bi se to zgodilo na tujem. :)

Sploh se ti ni treba nič trudit, ker pol pač ne bi bila ti, tako da ti bodi kar še naprej taka, saj vidiš, da imaš dober odziv, folk ti pise, kolk radi te berejo in to. Zakaj je tako pomembno ravno to, kar si mislim jaz?

Jaz -v dnevniku pa res!- komentiram kot oseba, ne kot urednica ali lastnica.

Ti si gostitelica in jaz gost, kaj naj ti rečem, nisem ena tistih gostov, ki bo tiho ves čas v kotu in sam migala in kimala in potem ko bo gostiteljica pred vsemi drugimi izpostavila mene in mojo napako, kimala še bolj... kar kimala in kimala, nej kimajo drugi. Men se ne da.

In čeprav bi rada bla enakovredna nisi... si gostiteljica... boš vedno gostiteljica, k tebi hodimo, okrog tebe se vse vrti...ti si duša tega foruma, mogoče je bivši partner kreator, ma ti si duša, če češ ali ne in s tem si odgovorna, takav ti je horoskop

si mi pa huda učiteljica ja... in zato ostajam... vraga :vragec:

dnevni horoskop

Meni pa je ta zgornji post všeč - sploh tole - si huda učiteljica:))

Zato evo ga :palec:

Da pa še jaz svoj lonček pristavim - čeprav me pa spešeli niste omenili - glede komunikacije v odnosu - ne, ne gre. Iz lastnih izkušenj povem, da ne klapa - in potem meni hitro pade pozornost, padem v svoj svet in ne slišim več besede izgovorjenega. Ko pa se potemtakem pričakuje odgovor, samo prikimam in odgovorim z enozložnico...ja, saj..ali kaj podobnega. V svojo obrambo naj povem, da se tole zgodi, pri zadevah, ki sem jih slišala trilion krat, pa me ne zanimajo (recimo delovanje motorja, ali zakaj je pomembno zamenjati kakšen kabel...vem, da je potrebno, samo trenutno nimam keša za mehanika...in ko je moj ugovor zavrnjen z sto in eno utemeljitvijo...pač več ne poslušam).

Je pa dejstvo, da se v službi več pogovarjam kot doma. Prvič so tam obojestranske teme, ki me zanimajo, drugič -že zaradi službenih zadev(ki njega najbolj ne zanimajo...oz. si jih spet razlaga po svoje - torej mu pač nič več ne povem). In potem počasi zmanjka tem za pogovor in meni se velikokrat zgodi, da postanem nestrpna. Pa dečwe sta tudi odrasli..v bistvu sva kar uboga no...ni čudno, da pol visim tule gor.

Ker smo ljudje komunikativna bitja..jaz pa še posebej...in potem me dečwe opominjata, da naj ne bom sitna(jaz?), naj ne skočim na vsak njegov predlog(spet jaz??), naj poslušam(jaz???).

In čeprav bi rada bla enakovredna nisi... si gostiteljica... boš vedno gostiteljica, k tebi hodimo, okrog tebe se vse vrti...ti si duša tega foruma, mogoče je bivši partner kreator, ma ti si duša, če češ ali ne in s tem si odgovorna, takav ti je horoskop

si mi pa huda učiteljica ja... in zato ostajam... vraga :vragec:

Spešeli tole zelo všeč...

samo naj dodam - moški zgradi hišo, žena zgradi dom.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...