Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 27

Marsa

Recommended Posts

Jao spet taka ura. x:px :8): ... Na solopetju mi je rekla, da napredujem, da se pozna da sem že kako mišico razvila xDDx .... Pol smo meli na faksu predavanja o PDI in sem čist navdušena, to bi jz rada znala x^x x^x x^x x8Dx In bom. (si sicer lahko mislim, da zna bit cel suffer to vse, ampak to bi jz rada znala! xcivx ) ... S frendico sva bli na čaju uzuni, pa poslušali dež x:px :2src: xcivx ... Sem se bala, da sem bla do nekoga preveč harsh, pa sem dobila pol lep mail :flowers: ... Kar neki ur sem spet prebirala LNF, neki me spet vleče k raziskovanju astrologije, ugotovila sem da sem velik stvari pozabla, pa tut da zdej gledam na vse z drugačnimi očmi... xwitchx xscratchx

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Deli na socialnih omrežjih

Guest VilaSonca
baje sem besedilo popravila kot se šika, a raje so vzeli eno z izkušnjami. :sori: pa probam gledati s pozitivne plati: za preživetje ravno imam štipendijo in če se odpovem oblekam in podobnemu luksuzu, ne rabim joba. itak me oktobra čaka kruta realnost, ko se bom morala odpovedati večini predavanj na račun joba. torej, imam pol leta svobode ... samo še pol leta. potem nikoli več ne bo tako lepo in ne bo več tega občutka svobode. kar enega joba pa ne grem delat. x:)x sem raje čist skromna in svobodna in se čisto posvečam študiju. x:)x dela bo še preveč ... :o|o: x:Dx samo, sem si pa res želela tak job, a če ne ta, bo pa drug. x:)x

joj, sem brez galuaises, mi pušači smo totalka vir keša za une ta nepušače. ... ki raje popuvajo in žrejo blližnjo Energy. ma sam da je ljubezen. sem spoznala enga mulata dones, ma njegov dvojček brat je bu lih taki kot jazt...

upam da jutre dobim kako doro pošto, pa lubij peljem na žurko

baje sem besedilo popravila kot se šika, a raje so vzeli eno z izkušnjami. :sori: pa probam gledati s pozitivne plati: za preživetje ravno imam štipendijo in če se odpovem oblekam in podobnemu luksuzu, ne rabim joba. itak me oktobra čaka kruta realnost, ko se bom morala odpovedati večini predavanj na račun joba. torej, imam pol leta svobode ... samo še pol leta. potem nikoli več ne bo tako lepo in ne bo več tega občutka svobode. kar enega joba pa ne grem delat. x:)x sem raje čist skromna in svobodna in se čisto posvečam študiju. x:)x dela bo še preveč ... :o|o: x:Dx samo, sem si pa res želela tak job, a če ne ta, bo pa drug. x:)x

ja, sej vejo... držimo pesti zate, vilica...levo.... moth

baje sem besedilo popravila kot se šika, a raje so vzeli eno z izkušnjami. :sori: pa probam gledati s pozitivne plati: za preživetje ravno imam štipendijo in če se odpovem oblekam

Verjetno imaš polno omaro, tako da se ne sekiraj za pov leta.

Jaz si jih nisem kupila (razen perila) že vsaj dve leti.

Dobila sem dvoje kavbojke, dve majčki in nekaj nogavic.

Vse ostalo je staro, pa se nosi tako kot novo, samo zbirčen ne semš bit.

Če nimaš, je vse dobro, samo da približno izgledaš.

Pa ne da mi manjka cunj, samo nisem napravljena po zadnji ali predzadnji modi.

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

PROSIM ZA POMOČ:

Mi lahko prosim svetujete kaj naj / lahko naredim, da bi zaščitila svoje interese? :vragec:

Kaj se mi je zgodilo:

- prejšnji teden sem šla službeno v Ljubljano in kot ponavadi želela parkirati pred Maximarketom. Parkirišče je bilo polno in sem čakala v vrsti pred vhodno rampo. Pred menoj je bil en velik terenski Volvo. Verjetno je možakarju v avtu prekipelo čakanje in neuspešno pritiskanje na gumb za tiskanje parkirnega listka in je na lepem dal v vzvratno prestavo, pritisnil gas in me pošteno udaril v branik z vlečno kljuko na svojem avtu. Ko me je videl, da sem prišla iz avta, je iztopil tudi možakar in začel kričati, da me ni videl, in da itak ni nič. Ampak - moj branik je bil poškodovan. Možakar se je začel dreti name, da ni nobene škode in da koliko hočem, da mu dam mir. Rekla sem, da nimam pojma kolikšna je škoda, in mi je rekel, da gre itak v parlament in da lahko parkira kje bližje. Rekla se mu, da bom poklicala policijo, pa mi je rekel da kar naj- češ da se mi bodo smejali. No, potem je on predlagal, da se bova znotraj parkirišča zmenila in je šel v avto, da bi vzel parkirni listek, jaz pa sem z telefonom za vsak slučaj slikala registrsko tablico, od udarca poškodovano kljuko na njegovem avtu in poškodovan branik na mojem avtu. Končno se mu odpre rampa, on zapelje na parkirišče, jaz pa za njim in takoj parkiram desno. Grem iz avta in vidim, da se ne misli ustaviti, temveč gre k izhodni rampi. Tečem za njim in kričim, da se ustavi, on pa pobegne!!!! Tečem za njim in grem čez cesto k policaju, ki čuva parlament in ki vse skupaj gleda. Zakličem mu in pokažem s prstom: to je avto, ki me je udaril, sedaj pa beži! In policaj je videl oddaljujoče se vozilo po Šubičevi v smeri Kongresni tg- in zavil levo. Potem sem mu razložila, kaj se je zgodilo in je rekel, da mi ne more pomagati, ker je pač le v varnostni službi. Bil pa je tako prijazen, da je poklical kolege, ki se prišli čez skoraj uro. Naredili smo zapisnik, posredovala sem jim registrsko tablico avta, ki mi je povzročil škodo in navedla kot pričo policista, ki je je na nekaj metrov razdalje zadevo videl! Od tam naprej pa so se začele meni povsem nerazumljive zadeve:

- policist mi je rekel, da naj naslednji dan pokličem na osrednjo policijsko postajo na Trdinovi, da mi bo povedal identiteto osebe (in podatke od zavarovalnice za uveljavljanje škode), ki bo od njih dobila položnico zaradi pobega z mesta nesreče.

-ko sem prosila za kopijo zapisnika mi je policist rekel, da jo bom dobila na policijski postaji

-ko sem naslednji dan klicala, so mi rekli, da naj pokličem po 18.00, da ki takrat pride policist v službo

-ko sem poklicala nasledni dan po 18.00 so mi rekli, da ga ni in da me bo že on poklical, da še ni izsledil povzročitelja nesreče

- ponovno sem klicala 6 dni po dogodku in so mi povedal kdaj policist dela.

- danes sem ponovno klicala, kot mi je bilo rečeno in so mi povedali, da me pač ne morejo vezati z njim. Potem sem jim povedala, da če ne bom dobila podatkov, bom za pomoč prosila svojo ambasado. To je očitno pomagalo, ker me je popoldan klical policist in mi povedal, da lastnika avtomobila ni nikoli doma in da mi ne more povedati njegove identitete. In še mi je rekel, da mi ne more dati zapisnika, ker pač zapisnikov ne dajejo (?!?)Potem pa mi je dal številko zavarovalne police lastnika avtomobila, s katerim mi je bila prizadejana škoda in svetoval, da naj se obrnem na svojo zavarovalnico v Trstu. Kaj naj naredim??? Nimam ne kupona, ne policijskega zapisnika, imam neko številko zavarovalne police, kar pa ni dovolj, da uveljavljam karkoli.

Kaj se dogaja? Zakaj ne dobim podatkov o identiteti in zapisnika?

Zakaj mi policija noče izdati identitete človeka, ki mi je povzročil škodo in zbežal, sem pa po 9 dnevnem vztrajanju le dobila številko zavarovalne police tega človeka, s katero ne vem, kako bi si pomagala? Zakaj nimam pravice do zapisnika?

Svetujte mi prosim, kaj naj naredim.

Hvala!

:O: :madpro:

Guest VilaSonca
Verjetno imaš polno omaro, tako da se ne sekiraj za pov leta.

Jaz si jih nisem kupila (razen perila) že vsaj dve leti.

Dobila sem dvoje kavbojke, dve majčki in nekaj nogavic.

Vse ostalo je staro, pa se nosi tako kot novo, samo zbirčen ne semš bit.

Če nimaš, je vse dobro, samo da približno izgledaš.

Pa ne da mi manjka cunj, samo nisem napravljena po zadnji ali predzadnji modi.

nimam jih glih polno omaro, samo rada sem lepo oblečena, zrihtana, v stilu, kar dam na videz, no, odvisno, kakor kdaj, kako sem razpoložena, a načeloma se rada igram "stilistko" in "vizažistko". xDDx pa ne oblačim se po kaki zadnji modi. x:)x res je pa, da raje dam 30 evrov za majčko dobre firme, stajliš, ki mi je res všeč, jo vidim in rečem, to hočem met kot pa eno majčko za 5 ali 10 evrov iz H&M-a, ker vem, da bo čez 3 mesece raztegnjena in šivi me bodo jezili, ker bodo štrleli iz vseh koncev. mam pa že raje 5 majic dobre kvalitete kot 20 "bižuterije" in sam škart. itak nosim več ali manj iste stvari, ker sem pač v trenutnem filingu. pol se nečesa naveličma, furam drugo in pol čez mesece odkrijem tastaro in je spet tisto aktualno. a mislim, da če si rada kupim v povprečju za 50 evrov cunj na mesec, nisem razsipna. zbirčna pa sem na svoj način. pa skromna tudi. x:Dx

PROSIM ZA POMOČ:

...

Mah sej ne morem verjet?!

Kera beda :xx!:

Verjetno si naletela na kakšno živino, ki jo kreteni ščitijo :o|o:

Žal nimam pojma, ampak če poznaš koga (familija/kolegi/znanci), ki je na policiji/morda sodniji, povprašaj, kaj se ji/mu zdi, da se dogaja in kaj lahko narediš.

Srečno!

... Say what you mean

And mean what you say ...

PROSIM ZA POMOČ:

Mi lahko prosim svetujete kaj naj / lahko naredim, da bi zaščitila svoje interese? :vragec:

Kaj se mi je zgodilo:

- prejšnji teden sem šla službeno v Ljubljano in kot ponavadi želela parkirati pred Maximarketom. Parkirišče je bilo polno in sem čakala v vrsti pred vhodno rampo. Pred menoj je bil en velik terenski Volvo. Verjetno je možakarju v avtu prekipelo čakanje in neuspešno pritiskanje na gumb za tiskanje parkirnega listka in je na lepem dal v vzvratno prestavo, pritisnil gas in me pošteno udaril v branik z vlečno kljuko na svojem avtu. Ko me je videl, da sem prišla iz avta, je iztopil tudi možakar in začel kričati, da me ni videl, in da itak ni nič. Ampak - moj branik je bil poškodovan. Možakar se je začel dreti name, da ni nobene škode in da koliko hočem, da mu dam mir. Rekla sem, da nimam pojma kolikšna je škoda, in mi je rekel, da gre itak v parlament in da lahko parkira kje bližje. Rekla se mu, da bom poklicala policijo, pa mi je rekel da kar naj- češ da se mi bodo smejali. No, potem je on predlagal, da se bova znotraj parkirišča zmenila in je šel v avto, da bi vzel parkirni listek, jaz pa sem z telefonom za vsak slučaj slikala registrsko tablico, od udarca poškodovano kljuko na njegovem avtu in poškodovan branik na mojem avtu. Končno se mu odpre rampa, on zapelje na parkirišče, jaz pa za njim in takoj parkiram desno. Grem iz avta in vidim, da se ne misli ustaviti, temveč gre k izhodni rampi. Tečem za njim in kričim, da se ustavi, on pa pobegne!!!! Tečem za njim in grem čez cesto k policaju, ki čuva parlament in ki vse skupaj gleda. Zakličem mu in pokažem s prstom: to je avto, ki me je udaril, sedaj pa beži! In policaj je videl oddaljujoče se vozilo po Šubičevi v smeri Kongresni tg- in zavil levo. Potem sem mu razložila, kaj se je zgodilo in je rekel, da mi ne more pomagati, ker je pač le v varnostni službi. Bil pa je tako prijazen, da je poklical kolege, ki se prišli čez skoraj uro. Naredili smo zapisnik, posredovala sem jim registrsko tablico avta, ki mi je povzročil škodo in navedla kot pričo policista, ki je je na nekaj metrov razdalje zadevo videl! Od tam naprej pa so se začele meni povsem nerazumljive zadeve:

- policist mi je rekel, da naj naslednji dan pokličem na osrednjo policijsko postajo na Trdinovi, da mi bo povedal identiteto osebe (in podatke od zavarovalnice za uveljavljanje škode), ki bo od njih dobila položnico zaradi pobega z mesta nesreče.

-ko sem prosila za kopijo zapisnika mi je policist rekel, da jo bom dobila na policijski postaji

-ko sem naslednji dan klicala, so mi rekli, da naj pokličem po 18.00, da ki takrat pride policist v službo

-ko sem poklicala nasledni dan po 18.00 so mi rekli, da ga ni in da me bo že on poklical, da še ni izsledil povzročitelja nesreče

- danes sem ponovno klicala, kot mi je bilo rečeno in so mi povedali, da me pač ne morejo vezati z njim. Potem sem jim povedala, da če ne bom dobila podatkov, bom za pomoč prosila svojo ambasado. To je očitno pomagalo, ker me je popoldan klical policist in mi povedal, da lastnika avtomobila ni nikoli doma in da mi ne more povedati njegove identitete. In še mi je rekel, da mi ne more dati zapisnika, ker pač zapisnikov ne dajejo (?!?)Potem pa mi je dal številko zavarovalne police lastnika avtomobila, s katerim mi je bila prizadejana škoda in svetoval, da naj se obrnem na svojo zavarovalnico v Trstu. Kaj naj naredim??? Nimam ne kupona, ne policijskega zapisnika, imam neko številko zavarovalne police, kar pa ni dovolj, da uveljavljam karkoli.

Zakaj mi policija noče izdati identitete človeka, ki mi je povzročil škodo in zbežal, sem pa po 9 dnevnem vztrajanju le dobila številko zavarovalne police tega človeka, s katero ne vem, kako bi si pomagala? Zakaj nimam pravice do zapisnika?

Hvala!

x^x sam en nasvet

en dober odvetnik!

:inocent: a nimaš enega v bližini, če se mi ni kaj sfuzlalo, se mi vidi da si enega enkrat omenjala

sama podobn primer sam v Celovcu

nč od niča...pol pa odvetnik zaslužu sam zase in za popravilo avta, pa še za prestane bolečine smo dobili, pa oni tip ni bil med zaščiteno vrsto zlatih krav :vragec: x8Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

A si zihr da ni dovolj st. zavarovalne police, da ti na zavarovalnici povrnejo skodo?

Mogoce je bil tajni agent clusoe x:o)x

xcrossfingx

... Kaj naj naredim??? Nimam ne kupona, ne policijskega zapisnika, imam neko številko zavarovalne police, kar pa ni dovolj, da uveljavljam karkoli.

Grozljivo, kaj se dogaja. Jaz bi tudi odvetnika najela. Že zato, da tipsona izuči ali pa vsaj opomni.

Zdaj pa imamo še očeta v MB bolnici - odkrili so mu povečano raven amoniaka v krvi. Upam, da so se iz nekaterih žalostnih primerov kaj naučili..madona veter...foter ves paf. Pa vsi ostali tudi.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

PROSIM ZA POMOČ:

Kaj se mi je zgodilo:

Hvala!

Ti kr brez skrbi. Zdej mamo Kresalovo x^x . Ona ma držo, pa jajca, pa poštenje, sočutje, pa policijo pod kontrolo, pa krivice poprawlja...

Bodo kmal pogruntal, da si si use skup izmislila, sej si bla itak pjana, pa histerična... Rajš bod vesela, da te oni ne iščejo x:o)x

Ka pa če bi šla do adwokata? npr. Senica?

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Guest Jeti
PROSIM ZA POMOČ:

a ni to tko, da greš na svojo zavarovalnico in tam izpolniš "obrazec o prijavi škode", ki je nastala pri nesreči xnckrivx

Ne vemo še.

Ena izmed možnosti: jedla sta z mamo nek konzerviran kompot. Obadva je ful napelo in sta se slabo počutila. Mami je bilo čez par ur bolje, fotru pa je šlo samo na slabše. Ker pa on trmaste sorte človek, je rabil dva dni, da končno odpeketal do zdravnikov.

Zdaj ga razstrupljajo, kaj bo vnaprej pa še ne vemo.

Sem pokukala na netu in povečana raven amoniaka v krvi pomeni hudo poškodbo jeter. Tak, da. :cry:

Ne pije alkota, papca neke tablete za odvajanje vode in nekaj za srce.

no bomo videli kako in kaj

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Ruby ...če so ti dali številko njegove zavarovalne police je čisto dovolj. Zdaj po ta novem ni več kuponov...

pozanimaj se ...

Pa naredi tko kot ti pravi Jeti.

Se samo pridružim vsem komentarjem.

Poizkusi s polico, če manka samo en dokumentek, pa odvetnik, boš dobila še največ kar je možno.

Še za psihične travme, bolečine po nesreči..................

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

Ne bi rad tezil sam tole je za jetra "prava stvar"

Najmocnejsi antioksidant na svetu.

vidm, da maš delouno soboto x:px x:Dx . itak upam da veš, da se zajebawam.

drgač pa... ko naročen si s tem linkom. sm že zanč nosorogu nekej utrujou, pa u bistwu nism niti sam točn vedu, kwa hočm. tole bo nekej tacga :palec:

čeprou... že sam uvod, tam pri vodiku, ki da kao daje življenje, me zlooooo spominja na uvod keldarjevega vrelca mladosti. ampak tam prawjo, da so tibetanske vaje zaslužne za to vitalnost, kle pa vodo zdej hwaljo. x:Ix

bo že držal, da je oboje wežn. pa še kej druzga tut. ja nč... prebrat, pa da widmo.

zato ker je teta dobila revno, pa stric ospice, pa ker je bratranc mel angino x:o)x za vse dobis!

če tole leti na ruby 72. pol maš prou. samo res more pa do senice it. sej če je un tipo šou u parlament, pol se itak poznajo, pa bojo poglihal s čim manj prahu.

sploh pa sm to že mal višje napisou

za kompjutre sm pa še dost večji debil kt sm mislu.

zdej mam nouga že en cajt, pa hotmail na ta starmu, pa k sm seweda gesla pozabu, mi jih lih preč ne rata nazaj dobit, niti spremenit... fak.

pa še ircam pol klele mal iz ta starga, mal iz ta nouga :eek:

ja nč ... takle mam dons x:o)x

Včeraj sem videl nekaj, kar bi bilo blesavejšim forumovcem (janko ...) zagotovo silno všeč. V glavnem - bil sem v Polju na enem pogrebu. In na enem nagrobniku na pokopališču je pisalo: "Če bi bilo po mojem, ne bi bil tu." Brez zajebancije.

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Včeraj sem videl nekaj, kar bi bilo blesavejšim forumovcem (janko ...) zagotovo silno všeč. V glavnem - bil sem v Polju na enem pogrebu. In na enem nagrobniku na pokopališču je pisalo: "Če bi bilo po mojem, ne bi bil tu." Brez zajebancije.

lalala

ampak sm res blesou... ker ne morm pogruntat čigava misel je to bla?

kamnova, al pokojnikova? x:Ix

pa tut brez zajebancije x:o)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...