Guest VilaSonca 20. avgust 2012 Prijavi Deli 20. avgust 2012 ahoj. o, VilaSonca, pozdravljena oj oj, pozdravček nazaj. si te predstavljam s kratko frizurco in verjetno ti paše. A tko, pozdravi ga, če bosta spet kej na zvezi, midva nisva bila že zelo dolgo. Da bi se dalo kenslat minuse?Kdo pa misliš da bi lahko to počel? Glede na to da si najbrž opazila, da jih sama ne moreš, bi ti jih lohk sam še jaz, a ne? ... Najbrž so ti najprej eni nabili minuse, potem pa drugi pluse, pa se je izenačilo. Npr. jaz dam vedno plus, če se kdo po dolgem času javi, ne glede na to, kaj napiše.Ker pač v tem primeru plus pomeni prijazen pozdrav. Tako da z moje strani si seveda dobila plus. Minuse si pa dobila najbrž iz provokacije al k te je kdo dolgo pogrešal... pa namesto prijaznega pozdrava (plusa), se jezi in kuja in/ali išče pozornost in je zoprn (minusi). bom ga pozdravla ob priliki. plusi pa minusi se izenačijo, čista matematika torej. ful hecno. ja pol mi je kar tista - 4 rdeča butala v glavo in še neke moraste sanje sem mela in direkt se vmes pojavi tista slika zoprna, brrrrrr. Čau, VilaSonca najs tu si ju Kako kaj lajf?čao tudi tebi. vidim, da šew vedno zajemaš lajf z veliko žlico in svaka ti čast, da tako dobro hendlaš vse skup. pa tako tako, trenutno sem brez joba, delala prej sicer pol leta v enem hotelu ob predavanjih pa še oče je bil hudo bolan, tako da mislim, da si kar zaslužim zdaj malo brezdelja - zdaj sem že tri tedne doma, sicer sem mislila delat malo dlje, pa sem od sekiranja in fizične preobremenjenosti zbolela (še selila sem se vmes iz ene sobe v drugo, pobarvala stene, premestila vso pohištvo sama) in pol me v hotelu pač več niso rabili. kar groza me je iskat zdaj kaj novega, ker pod 5 evrov na uro se ne splača delat oz. živet v Lj, ker ti od stroškov ne ostane nič, glede na trenutno ponudbo in plačilo pa skoraj ne preostane drugo kot iti delat v strežbo. no, bom že našla nekaj kolikor toliko solidnega. vsako delo je bolje kot delo na blagajni, sploh pa v Mullerju, ker ti že na dvominutnem razgovoru dajo vedeti, da nisi vreden nič! ne vem, kako sem sploh zdržala tam en mesec, sicer pa so me zaradi ene napake vrgli. tako pač je, če imaš Merkur kvadrat Neptun, pod pritiskom, v naglici se enostavno zmedeš, sposobnost kakršnegakoli razmišljanja ali računanja zamrzne in se pač zmotiš. občudujem ljudi, ki so zmožni skoncentrirani delat fizično plus s folkom plus z denarjem. pa v absolventa se bom vpisala - končno, hehe. 4 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 20. avgust 2012 Prijavi Deli 20. avgust 2012 VilaSonca, lepo te je spet videt tule gor Kakor pa je razbrati iz napisanega, si za tole življenje izbrala zahtevne preizkušnje in precej trnovo učno pot Ti želim, da se ti čimprej odpre in da ti posije več sonca jest bi pa rabil kakšen fotonček ali sto delovne energije in vneme...a kdo pošlje? Prevzamem stroške pošiljanja Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 20. avgust 2012 Prijavi Deli 20. avgust 2012 jest bi pa rabil kakšen fotonček ali sto delovne energije in vneme...a kdo pošlje? Prevzamem stroške pošiljanja evo js ti jo pošiljam z veseljem, ker jo imam sama toliko, da ne vem kam bi z njohttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif, pa nč ne zaračunavam stroškov pošiljanja, ti jo pošiljam iz http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 20. avgust 2012 Prijavi Deli 20. avgust 2012 evo js ti jo pošiljam z veseljem, ker jo imam sama toliko, da ne vem kam bi z njohttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif, pa nč ne zaračunavam stroškov pošiljanja, ti jo pošiljam iz http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gifah, hvala, srček si sicer ne vem točno, če nisi zapakirala napačne vsebine, ker sem nenadoma postal zelo zaspan Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 20. avgust 2012 Prijavi Deli 20. avgust 2012 ah, hvala, srček si sicer ne vem točno, če nisi zapakirala napačne vsebine, ker sem nenadoma postal zelo zaspan Ma če ti tako lušna punca pošilja delovno vnemo, ni čudno, da postaneš romantično zasanjan Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 20. avgust 2012 Prijavi Deli 20. avgust 2012 VilaSonca, lepo te je spet videt tule gor Kakor pa je razbrati iz napisanega, si za tole življenje izbrala zahtevne preizkušnje in precej trnovo učno pot Ti želim, da se ti čimprej odpre in da ti posije več sonca jest bi pa rabil kakšen fotonček ali sto delovne energije in vneme...a kdo pošlje? Prevzamem stroške pošiljanja ah, jaz sem še lahko srečna, ker sem zdrava. zares trnovo je pa bilo za očeta, mogoče bolj še za mamo tole zadnje leto. smo se poslovili maja letos in bolje, da je rešen muk, straha, izolacije itd. itd., mama pa tudi težkih skrbi okoli službe in potem še hude obremenjenosti 24/7 zaradi nege očeta ... jaz takega pritiska ne bi zdržala, sigurno ne.vsak ma pač svoje, sicer pa, kar je za nekoga težko/kazen/ovira, drugi obvlada z lahkoto, vidi kot izziv. življenje je itak ena sama preizkušnja, drugača nas ne bi bilo. ampak pretiravaš totalno. pač stvari, ki slej ko prej doletijo vse, če drugo ne, izgubiš starša, to je neizogibno. brez skrbi, sonce vedno posije, manj pričakuješ, prej posije. *** za znoreeeeet suša & vročina. tu pri nas je trava vsa požgana, na vrtu vse sparjeno. revščina. lepo znajo umetno naštimati vreme, siromašiti zemljo, umetno ustvarjati prehransko krizo. to so PRAVI problemi. kaj bomo jedli čez nekaj let? ostalo so malenkosti, Cashy. 6 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
viyola 20. avgust 2012 Prijavi Deli 20. avgust 2012 jp. men tut zlo všeč video...in še s slovenskimi podnapisi http://dotsub.com/vi...f5-df3f2ba9d5a0 pa kot vidim, zadnjič nisi šla u knižnco po zelanda http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_evil.gif dab te kumar piču http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gif Hvala za link..ahaa..šla po zelanda, pa me je dal na čakanje, vse njegove knjige izposojene..http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon21.gif ( da b ga tud komar piču http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_evil.gif ) 2 Citiraj And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 20. avgust 2012 Prijavi Deli 20. avgust 2012 Ma če ti tako lušna punca pošilja delovno vnemo, ni čudno, da postaneš romantično zasanjan se strinjam s tabohttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 20. avgust 2012 Prijavi Deli 20. avgust 2012 ASTROLOGI SO NAPADLI VESOLJNI DNEVNK KLIČEMO POMOČ POMOČ x:Dx v enem obdobju smo vsi mal obsedeni s svojo karto, potem pa to spustimo in se bolj ubadamo z drugimi... se mi zdi no vsaj jaz naivnost zame ni lepa lastnost Pinka, je nekaj izjemno nezdravega... je nespodobnost videti ljudi take kot so in jih sprejeti... ko sem se začela tega zavedati, sem v bistvu vidla kako sebična sem , s svojo naivnostjo, ker preprosto druge olepšam, jih oblikojem po svoje in jih ne vidim... rada imam da me vidijo, vsaj nekateri, da me res vidijo, tisti, ki jih imam rada... če čem dat nazaj isto... se morem potruditi...in jih videt, sprejet v vseh barvah... v teoriji je lažje, v praksi sem še vedno prehitra o astrologiji drugje, okej, z veseljem, ampak drugje no moj dan, miren... šli družinsko na Slivnico, sem šla obiskat svojo kolegico , lušna pot, seveda s šririletnim otrokom zelo na počasi, z veliko pravlic, pesmic, opazovanja, blebetanja ( Tamala ima merkurja na mojmu asc) . Ta velkim je to tko prepočasi, da so vedno veliko pred nami in se zmrdujejo ker morajo čakati, ma gre in je prov fajn, sploh ker vem, da moji pubertetniki, prav kmalu ne bodo več hteli z nami. Treba uživat vsako leto. Mož je imel slab dan, priden, vse pripavil , se trudi, vendar se preobremenil in potem gre vsa dobra volja rakom živžgat. In sem mogla delat na sebi, da se ne bi razjezila, da mu ne bo pod nos to metala, kaka tečnoba zna bit, me je držalo, da bi pozabla kaj vse dobrega naredi za našo družino, koliko enga truda vloži za skupno dobro in kolikokrat sem jaz taka kisla zatežena limona. V glavnem učenje o potrpežljivosti, o tem, da hočem, da je moj partner vedno okej, da je v vedno dobre volje in sploh take flance bance, ki niso za nikamor sploh ne v življenje, kjer se vse obrača po svoje in kar je sedaj čez par trenutkov ni več. Navezanost... želje... hrepenenja... obljube sreče.... ena sama iluzija... tu in zdaj, v tem v kar sem dana, nardit največ kot moram... to trenutno deluje bolj smislno zame. Lepo je da smo tu, na Luni, hvala M in M da nam to omogočata. Mislim, da ni to ravno obsedenost ampak skozi svojo karto resnično lahko začutiš astrologijo...resnično lahko začneš verjeti, da je to to-vsaj pri meni je bilo tko...seveda, če si si sposoben priznati vse kar vidiš oz. se znaš videti takšnega kakršen si....in še bi lahko razpredali Sploh ne Mihela...vidim že ampak slabe stvari ignoriram ravno zato, ker ljudi sprejmem...se s slabim ne ukvarjam razen, če začnejo z njimi posegati v moj life in mi mešati štrene...vedno iščem dobre lastnosti pri ljudeh in menim, da je to nekaj lepega...včasih ljudje tudi sami pri sebi ne vidijo lepih stvari in nič ne škodi, če jim kdo kdaj takega pove...oh ja seveda, da imaš rada, da te vidijo...pri meni doma ni nobene naivnosti si kar povemo v obraz stvari, sploh "napake"...včasih boli ampak tudi strezni... ****Sicer danes malo naporen dan...pikica je bila do popoldneva čist fajn pol pa jok in stok, k ji gre že tok na živčke, k jo te zobki dajejo...pa mažem in ujčkam vendar nič velik ne pomaga...zvečer se mi skoz zbuja...sem na vsake 15 minut al pa pol ure pr njej...ne vem kako bomo mi z dojenjem kdaj sploh nehal k njo sam to potolaži...ponoč pa še vedno bolj tko tko spimo...mal sem utrujena... 1 Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 20. avgust 2012 Prijavi Deli 20. avgust 2012 Jaz govorim o delu na sebi, ne od delju z drugimi ljudmi. Do sebe sem stroga mnogo mnogo bolj... in naivnost je ja po moje nerazumevanje človeške narave, nerazumevanje in nepripralvjenost na razumevanje tega, kar nas žene, vodi... ne gre za to, da ti je jasno... gre za to, da si odprt do tega kar se bo zgodilo... da se na primer na začetku odnosa zavedaš, da ne vidiš vsega, da ti je dano samo toliko, kot ti pač je dano, da se po prvem problemu v odnosu ( kakršnem koli odnosu ne le partnerskem) ne sesuješ, se ti ne sesujejo iluzije, ampak si odprt, da vidiš kaj bo prišlo, si odprt za ta nek tango, ki ga življenje skozi odnose nosi. in naivnost zame ni nekaj lepega... ampak je nezavedna želja da vidiš ljudi take kot jih želiš videti, kot hočeš, da so in ne take kot se ti bodo pokazali...verjamem, samo iz lastnih izkušenj, ker nisem v koži nikogar drugega, da je to gonilo za naivnost...nasprotje naivnosti pa kot sem že rekla odprtost, radovednost, včasih tud previdnost. odprtost je pomoje stanje, ko ne vidiš drugega v celoti, vendar si odprt a to, da ga spoznaš... ostaja neka odprtost... ne glede kaj se bo pokazalo... Brez odprtosti bi bil svet pust in monoton...to enostavno more bit, če se ne želiš dolgočasit v življenju...samo z odprtostjo lahko rastemo, se razvijamo...pa še vedno verjamem, da je naivnost lepa http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 20. avgust 2012 Prijavi Deli 20. avgust 2012 Hvala za link..ahaa..šla po zelanda, pa me je dal na čakanje, vse njegove knjige izposojene..http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon21.gif ( da b ga tud komar piču http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_evil.gif ) k ses mi tko lepo zahvalila, si mi koj na dušo pihnla in mi nabila ego, da ne morem, da te mau spet ne pocrkljam sicer sem ta link že parkrat objavu... pa nisem meu filinga, da je kdo u nezavest od veselja padu.pa po swoje ni nč čudnega... sej u bistvu ne pove nič novega. samo pač še ena od neomejeno možnih poti... http://www.youtube.com/watch?v=LkUxUn9sNlk 1 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 20. avgust 2012 Prijavi Deli 20. avgust 2012 Pa ja veš, nekateri ga tripamo v oddaljenost naši zemlji rodni slabo tripate...ker dober trip... si ves čas usepovsod Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 20. avgust 2012 Prijavi Deli 20. avgust 2012 Eh, norc! Dvigam zastavco hahaha. as tut sama pogruntala, da slabo tripate Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 21. avgust 2012 Prijavi Deli 21. avgust 2012 dobro jutro!par novic iz našga konca:- bili smo na Kolpi, bilo je odlično, tudi zaradi fajn družbe - otroci so se poštekali, odrasli smo meli čas za kakšno rečt, no višek je bil rafting - tolk, kot sem se prerežala, že dolgo ne. Imeli smo en raft za moške in otroke in en rafti za tri ženske. še dobro, da smo si izbrali takšno kombinacijo, ker - kot smo pozneje ugotavljale, če bi bil vsaj en moški v ženskem raftu, bi verjetno do amena zamoril v stilu "Dej tko veslo obrni!" ali pa "Sej sem ti reku, da v drugo smer!" in na primer še: "Levo, veš kaj je levo!" in verjetno bi bil fajt in bi ga složno zabrisale v vodo. Da ne bom krivična, td ena ženska/mama v tavelkem raftu ne bi bila dobra izbira: "Dejte si vsi čelado gor!" "Piki, a te kaj zebe?" in "Pejte vsi v raft, ker je brzica!" Hočem rečt - po materinsko bi zakomplicirale stvari in zamorile. Tko smo pa ugotovile, da naši moški odlično obvladajo otroke, me, pa obvladamo mal omanj raft, ampak žur je bil. Sploh, ker tp, ki nam je posodl rafte, je na hitro povedal, kako in kaj, in nas pustil. Zgledalo je pa tako, da smo morale ugotovit tehniko o metodi poskusov in napak, zgledalo j to potem konkretno v vodi tako, da smo se na začetku vrtele okoli sebe, da so otroci ugotvaljali, da imajo mamice ringlšpil. No, vrtele smo se vsakič pred "brzicami" (jh je bilo bolj malo, ke je bila voda preizka), kot zakleto vsakič, k osmo veslale mimo kakšne plažice s folkom, ki je imel zastonj ultra komedijo, včasih pa tudi kar tako, nevede zakaj. Skratka, rafting na Kolpi (rugje nisem bla) vsakemu iz srca priporočam, kljub temu, da me je še tri dni bolela rit - zanemarljiva malenkost v primerjavi z zabavo. Je bil ozabavno se prepustit samoolji čolna - nekaj se trudiš, čoln (raft) pa po svoje - potem imaš dve izbiri, ali se jeziš in sekiraš, ali pa se prepustiš - do cilja prideš v vsakem primeru. Kot v življenju.Tok te nese dalje, ti pa lahko greš z nim in uživaš, ali bentiš in se jeziš- pa nimaš nič od tega. No, na koncu smo itak dojele logiko veslanja in na cilj priveslale elegantno, si prislužile ovacije naših in tudi ostalih in za konec izvedle še par hotenih obratov . - vrt je res suh, zalivam z deževnico, ampak to je kot pljunek, samo buče in paradižnik delajo, bom potem šla fotknit eno zanimivo bučo, me zanima, ali je to mogoče hokaido? bo ALiana povedala ali keri drug, ki bi vedel:) - s taščo sva se včeraj spet spičli . tamali se je igral z mačkoma in je enega - iz fore - zaprl v avto. . šele čez eno uro smo to poštudirali. Seveda je sledilo predavanje, zakaj se tega ne dela in tudi kazen - dva dni se ne sme z mucki igrat in pika. In je to ona slišala in ji ni bil oprav. "Zakaj se ne sme igrat?!" Mislim, zakaj že?! jezna sem bila pa nase, ker sem tko jezno odbrusila, da zato, ker je naredil nekaj, kar se ne dela in zato, ker sem se JAZ TAKO ODLOČILA! porkaš. Uffff, veliiiiko moram še predelat glede najinega odnosa. Rada bi, da me ne bi tako iz tira vrgla.Razmišljam, zakaj še vedno me po vseh teh letih. Zakaj ne zmorem ene normalne komunikacije, zakaj tako zabesnim. Ni mi to všeč... - kupila sem si zemljevid evrope in sveta v Lidlu in ju obsila na stene v kabinetu. Pa sem se malo poglobila v ta naš set... koooooliko držav, koliko vsega je za videt!!Tak osi želim potovati, spoznavati kultur, ljudi, navede, naravo... se mi zdi, da se s tem pojavlja tudi neka širina v glavi. ... _ včeraj zvečer sem si pa kupila na tvju film Rum's diary z Johnnyjem Deppom , ampak sem sredi filma (če ne že bolj na začetku) zaspala - pa ne, ker bi bil nezanimiv, mapak sem bila crknjena. Bojda ga lahko pogledam v 24 urah še enkrat al kako? Danes bom pa otrokoma kupila Črlijeva tovarna čokolade, sta ga že enkrat gledla in jima je bil ful všeč. pa sem se spet razpisala. nekaj sem skušala brat dnevnik za nazaj in sem ga kar nehala, ko je bilo konfliktno. ugotavljam, da se probam vse bolj izogibat negativnim mislim, izrečenim besedam... mi jemlje energijo. zato sem pa tok bolj vesela, ko kdo od vas napiše kaj lepega. Da bi bilo čim več takega!! lep dan vsem!! 7 Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 21. avgust 2012 Prijavi Deli 21. avgust 2012 Čao banda:))ste kregalni ali kaj..no, mi pa prišli z morja - sem nehala godrnjat, ker bil tam en zaliv, ki ga bilo treba vsaj dvakrat dnevno preplavat Tak da super, kar se dopusta tiče.suša da groza, na mojem vrtu delajo: buče - muškatne in one ta rdeče, paradajz, kelj, paprika, petršilj in seveda fižol ta veliki. Nekaj bo zelenjave. Pa breskve so in grozdje tudi.(glih zdaj eno skledo grozdja požrla - dobesedno). aja -buče - one trobentase cipci - so ful dobre v omakah, pa juhah..soseda jih je preizkusila na tanko naribane v solati+krompir..ona pravi, da je ful dobro..jaz pa še nisem probala, tak da nea vem:)) 4 Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 21. avgust 2012 Prijavi Deli 21. avgust 2012 O, kaj bo fajn, ko bo ta teden za en dan krajši v bistvu sem že skoraj na polovici Nonin torek je danes, oziroma moje frej popoldne dva frenda, s katerima sem se nekaj pogojno menila, nista imela časa, tako da sem se spravla ven, pograbit listje na naši 'vaški' zelenici (telih naših par blokov me vedno bolj spominja na kraje, kjer sem včasih živela ) in sem spotoma pobrala še jabolka. Drevesce je očitno žejno in se bori tako, da je prezgodaj spustilo skoraj tretjino jabčkov Sem probala in so fajn kisli, ampak imajo že nekaj okusa, tako da bo zdajle tašča dobila eno vrečko za štrudl, nekaj jih bom pa jaz obdržala za kak kompot .. Soseda iz zgornjega nadstropja me je pa očitno ves čas čekirala, ker je potem na koncu, ko sem pobirala jabčke, odprla okno in sem bila pohvaljena, 'da ne bo šlo vse v nič' sem rekla, če ji prinesem gor za štrudl pa ni hotela O, sem se glihkar spomnila, jih bom jutri med dopoldanskim počitkom narezala in ji nesla gor en lonček, če si bo kompot skuhala .. je v zadnjem letu čist boga ratala, prej sta se vsak dan hodila ven sprehajat, zdaj pa komaj do dol pride .. problem, teli mini blokci, ki nimajo dvigal Še vedno pred isto nalogo, kot tri dni nazaj in še vedno brez navdiha in bluzim VilaSonca .. šele zdaj zares prebrala .. 4 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 22. avgust 2012 Prijavi Deli 22. avgust 2012 ojej... kakšno žalotsno (v smislu da je žalostno npr. meni, da je lahko sploh takšno) mnenje...(pa če tudi izvzameva 'nespoDobnost', ko se razume, da je lapsus calami) Meni se zdi pa ravno nasprotno; naivnost je sposobnost ljudi videti v njihovi lepi luči...Karkoli -pristnega in čistega (će to je, naivnost je lahko tudi ignoranca)- ne more biti nezrdavo.Nezdravo je v tem primeru vse kaj drugega (po mojem mnenju). Naivnost ni 'olepševanje drugih'. Ali vsaj ne nujno. Nasprotno od naivnosti je?Da ti je že vse jasno?Da si torej *nenaiven* (nihče te ne more nategnit? - ali ni to neskončen cinizem???) Si me presenetila s tem stejtmenom...da dejansko kot človek, ki se ukvarja z ljudmi, da vidiš nekaj naravnega in nepokvarjenega kot nezdravo.[/qu Marsahttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif to je za vse tiste minuske, k jih ne morem spremenit v plusek http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif ker mi je tvoje mišljenje tako blizu http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif ***Dobro jutro, sicer težka noč ampak vesela, ker je moja prijateljica včeraj zvečer rodila malo deklicohttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif...no pa smo spet pr otrocih http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_clown.gif 1 Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. avgust 2012 Avtor Prijavi Deli 22. avgust 2012 Tenx, Pinka, očitno sva torej zelo v manjšini (vsaj tukaj, kar je na nek način zanimivo...). Čestitke prijateljici! ... Mačona, sožalje za očeta... 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 22. avgust 2012 Prijavi Deli 22. avgust 2012 Tenx, Pinka, očitno sva torej zelo v manjšini (vsaj tukaj, kar je na nek način zanimivo...). strinjam se z vama tudi jaz ...ampak ker si že ti tako odlično napisala, ni kaj več dodati VilaSonca, sožalje vroče, prevroče skoraj urejala neke papirje dopoldan za vrtec, še malo, pa gre n. v vrtec. se bo moral navadit zgodaj zbujat. zdaj spi tudi do enajstih, s tem da zaspi najkasneje ob osmih zvečer razmišljam, kaj bi lahko počela v bodoče. ker se ne vidim več v šolstvu, res ne. še malo, pa mi bodo vse možganske celice, ki mi še delujejo, pregorele imam zdaj nekaj časa, da se domislim nečesa. Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. avgust 2012 Avtor Prijavi Deli 22. avgust 2012 strinjam se z vama tudi jaz ...Lepo oz. me veseli, da imam vendarle še kakšnega somišljenika... tudi tu. razmišljam, kaj bi lahko počela v bodoče. Nisi edina; nas je dosti takih. Jaz sem se 'preizkusila' že na večih področjih (pa pravzaprav bolj ali manj bila razočarana in v nekem smislu *nepotešena*).Tako da ne vidim neke rešitve (ne da bi se odrekla tudi velikemu delu sebe oz. tega, v kar verjamem - oz. sem verjela...). Ampak saj bo, a ne. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 22. avgust 2012 Prijavi Deli 22. avgust 2012 o naivnosti ne bom, ker imate vso pravico razmišljati po svoje in jaz po svoje jaz sem jo pri sebi spoznala šele pred kartkem in kako vpliva na moje odnose... tako da, mogoče na vas vpliva drugače jaz danes v vlogi učenke srečna rada se učim vas razumem začeti z nova za mano sta dve leti ko sem bla povsem v luknji poslovno mislim kar šlo je vse v falimente in sem se sestavljala počasi tko da vsem, ki se poslovno iščete veliko veliko sreče nočko 3 Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Hekate 22. avgust 2012 Prijavi Deli 22. avgust 2012 Jaz bom tako rekla. Tanka je razmejitvena linija med naivnim človekom in neumnim človekom. Če človek ni še imel določenih izkušenj, mu rečem naiven. Če pa ponavlja iste vzorce in se namerno slepi , je pa neumen. 5 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. avgust 2012 Prijavi Deli 22. avgust 2012 da je nekdo naiven.. ali neumen... ali lep... ali pijan... .... je to lahko kvečjemu lastnost... da pa mu nekdo da tako nalepko... je pa.... kr neki.... 2 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 22. avgust 2012 Prijavi Deli 22. avgust 2012 Jaz bom tako rekla. Tanka je razmejitvena linija med naivnim človekom in neumnim človekom. Če človek ni še imel določenih izkušenj, mu rečem naiven. Če pa ponavlja iste vzorce in se namerno slepi , je pa neumen. modra verjetno naivnost v smislu karte tarota Norec ( naknadno se spomnila), je skoraj taka kot odprtost in ni v njej res nič narobe... sta lahko celo sinomima no eto Hekata zdej pa mi je tvoja misel pomagala vsaj mal razumet kaj je Marsa htela povedat... noro.. kako včasih res rabim neke posrednike, da bolje razumem meni gre bolj v nos to, da nočeš in nočeš videti bitja tako kot se ti kaže... da ga vidiš po svoje... in s tem je po mojih izkušnjah bolečina na obeh straneh... dozdeva se mi, da je odnos kot srečanje dveh različnih svetov, rečmo kot dva balončka, in včasih se sam odbijata en od druzga, in sta vedno dlje, drugič pa pride do pravga stika, in takrat se bitja uzrejo vsaj sem pa tja... in če imaš takrat rožnata očala na očeh, ali pa črna, sploh ni važno v katero smer pačijo, ti je vzet neverjetno lep moment pristnega stika prava bližina je pogosta ob skupni sreči, včasih se lahko zgodi tudi ob skupni bolečini zdej pa res grem, eto me že vlečejo stran od računalnika, čaki , sam še malo, pa pa kaže da res grem nočko 1 Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. avgust 2012 Avtor Prijavi Deli 23. avgust 2012 ja, 'krivci' in sami analitiki in znalci.še predno se sploh ve karkoli.No seveda se ti utrne misel, mnenje... npr. res se zdi čudno da so sploh odleteli glede na to, da že en teden poslušamo o četrtkovem poslabšanju, čeprav je res, da se je praktično v petnajstih minutah sfižilo vreme... ampak da se mal ne čekira... saj to ni hec.In - 32 ljudi se mi je zdelo ogromno, ampak sem pa pol videla, da je največji balon, jaz poznam samo manjše.Ampak kakorkoli; leti se že dolgo, ogromno, številni leti so že bili, pa se do zdaj še kaj takega ni zgodilo (hvalabogu).Tako da pač je zaenkrat smiselno obravnavat kot nesrečo. Več oz. skupek dejavnikov, ki so se takole usodno poklopili...Samo je pa res strahotno.Žalostno žalostno, grozno...In potem vsa ta zmeda, pa otroci... ubogi ljudje, to so moral bit totalno v šoku... vsi, tudi balonarji oz. odgovorni, imet takšnole na vesti... Res tragedija.... En lep dan (tudi jaz sem zgodaj vstala, pa kar že v zraku je bila mal taka čudna atmosfera... pa še sanjala sem nekaj čudnega...)...Folk se je veselil, da bodo šli z balonom (vem kolk so se naši otroci veselili, ko smo na koncu vrtca al kdaj šli), res lepo doživetje... turisti, so si mislili, gremo pa še tole se imet fajn...pol pa tole... me je kar osebno prizadelo, prav žalostna sem... 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.