Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 27

Marsa

Recommended Posts

Meni se je herpes pojavljal dvakrat do trikrat letno. To je jasen pokazatelj, da je nekaj z imunskim sistemom narobe. Nekaj mazati zunaj, je enako, kot bi poliral star avto, kateri se sveti samo navzven, notri pa je še vedno zapacan.

Ja obstaja ena metoda,sam jo ne smem pisati po forumih...

Polirno pasto pa kupi v trgovini z avtodeli, tam bojo razložili, kaj je za kam.. x;)x

Deli na socialnih omrežjih

Guest Hekate

al pa tkole zlobno čarovniško gleda :)

xsrcx včasih še kar ne morem verjet, koliko je predsodkov okrog črnih mačk. te čarovničke male nihče ni hotel posvojit v zavetišču samo zato, ker je črna. xrolleyesx pa je mene počakala ;)

Mijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavvvvvvv!!! Kolk je fletna! Boljš, da grem...še kakšna slikca, pa se bom čist stopila. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif

BTW, tudi moja babica je imela predsodke pred mački, predvsem črnimi. Češ, da prinašajo nesrečo. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/sorry.gif

xsrcx včasih še kar ne morem verjet, koliko je predsodkov okrog črnih mačk. te čarovničke male nihče ni hotel posvojit v zavetišču samo zato, ker je črna. xrolleyesx pa je mene počakala ;)

kok je lepa http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif, Mysti lepo od tebe, da si jo vzela za svojo, se vidi, da lepo skrbiš zanjo http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif

Naši Lini je podobna:))

V naši okolici pa kar mrgoli črnih mačk. Sestra ima črnega mačkonara, mi imamo Lino, soseda ima dva, pa še ta tretji sosed ima črnuha:))

Mi pravi frenda - ti moraš imeti črni avto - imaš črnega psa, črno mačko, ti si črna(nič več žal) :))

Je pa zanimivo, ko grem v gozd - in poleg -vsak na svoji strani Lina in Car :) res čarovniško tole zgleda...ali pa s košarico po zelišča:))) Hvala bogi, da ne živim v kakšnem srednjem veku:) Čeglih na čase ne manjka dosti - kar se mentalitete folka tiče.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

čas je da spokam nazaj nav fejsbuk,ker me bo tale slinavo pozitivna naravnanost, odvrnila od mojega iskanja resnice in sočutja..

Želim se izboljšat, sam s tolk izumetničenim folkom se pa to ne da,saj dobivam morilske nagone..

x:o)x x:Dx :vragec:

Mislim Larisa tko k te berem,k da b fuk fehtarla x:px

no...pa daj...kaki si...da te ni sram x:Dx

Ja se strinjam, mene bi že zdavnej zakurili; rdečelaska, čudno glasbo poslušam in črno mačko mam. Jeeeej!

Saj naravne rdečelaske ste pa itak od hudiča. x;)x (so rekli včasih - rdeči ljudje so vun z vraga:))

Tak, da ti bi bila med prvimi. Pa še črno mačko imaš :O: :wOOt:

xwitchx

Se mi pa zdi, da bo prišlo tako daleč, da bomo znanja razno razna skrivali.

Danes ponoči sem sanjala o kači (klopotači), ki je ugriznila mačko - ker mačka ni prepoznala kače kot sovražnice...(ne sodi glih tule sem, samo zdaj sem spomnila)

Zdaj malo razmišljam ko ste govorili, da ljudje ne nudijo pomoč na ulicah. Italijani so isti.

Enkrat se mi je zgodilo v Torri Europa v Trstu, da sem čist zašla. Zgrešila sem vhod in končala sem v enem kabinetu. Notri ni bilo nobene žive duše. Čista tema je bila. Baterijo na mobitelu sem imela prazno. Klicat nisem mogla. Sem probala odpret vrata pa ni šlo ker so bila takšna vrata da ko greš notri ne moreš ven. Za it ven moraš imet ključ. Sem razbijala po vratih ko norc sam noben me ni slišal jebemti.

Kaj sem naredila? Sem pogledala skoz okno in sem vidla da folk hodi mimo tistega okna. Rekla sem si da moram vzbudit pozornost folka in začela sem kričat da me slišijo in da naj mi pomagajo ker ne morem ven. Okno je bilo priprto. Ziher so me vsi slišali vendar od 30-tih ki jih je šlo mimo če ne še več mi je pomagal le eden. Nekateri so se naredili neumne da ne slišijo, so pač ignorirali pol nekateri so se samo malo ozirali na okoli da vidijo odkod prihaja in pol so šli naprej itd.

Pomagala mi je pa ena mlada punca. Je šla poklicat varnostnike in so mi odprli vrata. Pa saj bi lahko počakala ker slej ko prej bi me našli samo vprašanje kdaj. Bila sem pa s kolegico in sploh preden bi opazila da me dejansko ni nikjer po mojem bi šle ure. Folk ti težko pomaga...

Jaz sem pa tudi ena baba neumna blesava da sem zgrešila vhod in pristala v kabinetu. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_rolleyes1.gif

Zadnjič sem gledala skrito kamero ki so jo izvajali v Italiji. En kombi se je vstavil na štirih črpalkah. Šofer v kombiju je imel punco odzadaj zavezano. Ko je šel šofer plačat je začela punca kričat da naj ji pomagajo in samo eden je pomagal. Šel je notri v kombi in jo odvezal. Eden ji je rekel da bo poklical policijo. Eden ni naredil ničesar in eden se je celo smejal in je rekel šoferju da tako se dela...

Folk ne pomaga, ker jih je strah po mojem in se noče umešavat.

Hoj, nisem brala vsega, sam poročam (tako kot sem obljubila):

sem govorila s sosedom, mucka ni več tam, iz česar sklepa(va), da je z njim vse okej. :)

Namreč, lahko bi prišli lastniki stanovanja domov, pa bi ga oni rešili, vendar ni videti, da bi bili doma (čeprav možno da bi šli pač spet ven)... verjetneje pa je, da ga je mački uspelo sami nekako izbezati ven.

Ne gre za balkon v klasičnem smislu, v bistvu je stanovanje, zabačeno z vsem mogočim (kolesa itd.), poleg tega so vmes tri nižja stanovanjska in poslovna poslopja itd., tako da itak ni šans, da bi kaki gasilci al pa kaj sploh lahko dostopali, razen fizićno, v eni osebi, kar pa pač naredi prostovoljna fizična civilna iniciativa v eni osebi x;)x - ne da bi tvegala težave in/ali celo kakšno prijavo in frke.

Skratka, cele zgodbe okoli teh mačk, ljudje pa vsi ne marajo živali, mačk pa eni še posebej ne. Tako da tale sosed je imel že nićkolikokrat težave zaradi njih, pa jih tako lepo pedena. Celo iz lastnega žepa je samoiniciativno plačal sterilizacijo oz. kastracijo vseh hišnih mačk, pa potem kasneje v zvezi z nečim drugim (ampak tudi zaradi mačk) še dobil celo nekakšno denarno kazen. x:o)x

Absurdno, saj je razlagal... starejši uglajen gospod sicer, zelo skrben, res a la mu vera.

No v glavnem, tale mačka tastara pa je edina, ki je še niso sterilizirali, ker se je ne da ujet! xDDx Prišel je celo sam šef Gmajnic in jo ustrelil (! da sem jaz že tako faco naredila, ko sem to zaslišala), ampak z uspavalno puščico, pa se je menda samo malo opotekla in - zbežala. x;)x x:o)x

In je niso mogli ujet, pol ma pa vmes tamale, pa je spet ne morejo ali nočejo, pač z dojenčki, pa je skoz to, tako da je ta sosed praktično skoraj dnevno že na zvezi z Gmajnico (kao da un uleti z uspavalom, čim se bo dalo).

No taka je približno na čimbolj kratko ta zgodba. :)

Lep dan! x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest VilaSonca

Da bi pa kateri prišel buč ven jemat pa ne ali kaj:))

če verjameš ali ne, jaz sem to rada delala nekje od 9. leta naprej. nekoč z mamo in zdaj pokojno sosedovo babico. včasih je bil še foter zraven pa brat. včasih sama pa tolige in sekira. zdaj pa že drugo leto zapored ne. njive nimamo več.

fige so zrele, njami. x:)x orehov še ni za pobirati. trgatev bo čez 2-3 tedne.

upam, da bom kmalu Mariborčanka. zaenkrat imam delo v Ljubljani, ampak me samo še vleče k prijateljici in njenemu. pred letom pa pol, ko sva se menili, se mi je zdelo čist SCI-FI, da se preselim v MB, čeprav sem si močno želela že takrat, zdaj se pa hitro lahko uresniči. pa če že imam tako priliko, da me čakata z odprtimi rokami in v Ljubljani vedno bolj gnijem, je čas, da se premaknem. in še bliže doma bi bila, kar mi tudi dosti pomeni.

zgleda me je delo v hotelu res zdelalo in mi rahlo načelo imunski sistem. najprej sem imela rahle jutranje bolečine v grlu. potem vnetje oči. vneto uho. zdaj spet grlo. si pridno pomagam z arcnijami ... smetlika, netresk, pljučnik, toplo sezamovo olje s sivko in čajevcem, žajbelj, lučnikov sirup. k sreči sedanje delo ni stresno, res je fizično, ampak nobenega gledanja pod prste, šikaniranja itd. vseeno se moram fajn čuvati. xsrcx

v petek mi je profesorica na ustnem izpitu vsa ogorčena rekla, da je moj lektoriran tekst prava katastrofa in da mi je s težkim srcem dala 6 in da naj grem zaradi svojega (ne njenega) izboljševat oceno. počutila sem se kot drek, res. kaj mi potem daješ tisto šestko. katastrofa, kako se obnašajo. pozimi je pa taista profesorica eni sošolki, ki se je pozabila prijaviti na izpit, pred nami vsemi, ki smo čakali ustnega, strgala njen test. mislim, bi nekaj rekla, pa ne bom ... samo to, da sem skrajno ogorčena nad odnosom profesorjev na tem dinozaverskem, zaprašenem oddelku. kakorkoli, ocene ne grem zviševat. gremo naprej, ni časa za dokazovanje in dobre ocene in koliko stvari je bolj pomembnih v življenju. oni si naj pa naprej filajo svoj ego in občutek superiornosti s takimi nizkotnimi poniževanji, če jih to notranje izpolnjuje. x:Dx nikoli, nikoli si ne bom dobra s tem oddelkom. no, saj lepo je rekel en profesor, zgleda edini, ki mu še ni zameglilo uma, je lepo nekaj rekel o takih "profesoricah". njega seveda obtožujejo, da ima ohlapna merila itd., a človek je razgledan, prilagodljiv in bister, napreden. pa še zanimiv povrh. verjetno jim to gre v nos. :vragec: x:Dx

hvala k...u da mucek ni čakal, da se z Brezotom zmeniva, kira služba je pristojna, po katerem členu in po kakšnem postopku, kdo bo plačal vse to.. in na koga se lahk pritožimo...Ob seveda obveznem, Larisinem navduševanjem nad tem in onim ponavadi kar nad vsem.

Če ne bi vedela, da imaš žensko pa deco, bi pomislila, da ima Larissa šanse:))))

A slovenščina to?

Ignore it. Ocene pa res niso pomembne, nihče te nikoli ne bo vprašal za oceno ... jebeš. Sam da se rešiš čim prej.

se strinjam s tabo...včasih sem se tudi sama sekirala za ocene, sam na konc je itak važno, kaj bo pokazal v neki službi, tako da potem me je to minilo in sem delala na tem, da bom lahko pri delodajalcu dala čim več od sebe...

No taka je približno na čimbolj kratko ta zgodba. :)

Kul :palec:

Penny: Oh big deal. Not knowing is part of the fun.

Sheldon: "Not knowing is part of the fun". Was that the motto of your community college?

~

This is where the old mountain goat lives. He hangs out here and has a good time. B. R.

če verjameš ali ne, jaz sem to rada delala nekje od 9. leta naprej. nekoč z mamo in zdaj pokojno sosedovo babico. včasih je bil še foter zraven pa brat. včasih sama pa tolige in sekira. zdaj pa že drugo leto zapored ne. njive nimamo več.

Jaz tudi. Pa starejša tudi. Ta mlajši pa se lasje še bolj kodrajo, kot jih ima sicer. Ker pa je elektrika draga in varčujemo - pa da ne bo tega lasnega likalnika skurila, sem jo včeraj zato nagnala z njive - k dedeju koruzo luščit:)))

V bistvu mi je pasalo -bit popolnoma sama, opzuješ ptuce, ki se zbirajo....

no, buče imam rada. manj rada imam to, da so mi pokradli muškatne bučke..

Guest VilaSonca

A slovenščina to?

Ignore it. Ocene pa res niso pomembne, nihče te nikoli ne bo vprašal za oceno ... jebeš. Sam da se rešiš čim prej.

ja kaj si pa mislila. xrolleyesx x:Dx mah, ne gre se za oceno, OK, rpiznam, da nisem najbolj srečna, tudi sem bila par ur besna in bi ji kar udarila po mizi in povedala svoje, ampak je ena obveznost manj in to mi je prioriteta. gre se za teženje in gnil odnos. in tisto sošolko je takrat spravila v jok. mah gnusno vse skup, res, svoje frustracije spravljajo na študente. bedno mi je, ker moram še napisati eno seminarsko pri tej vještici in res mi ni, da jo še kdaj vidim oz. da mi teži s tistim histeričnim glasom ... :o|o: bom kar odlašala, časa je še 4 leta in upam, da si ne bo zapomnila mojega frisa. rajši vlečem vse skup, dokler lahko, dokler program ne zapade in plačujem izpite zaradi nestatusa in mam mirne živce.

Jaz tudi. Pa starejša tudi. Ta mlajši pa se lasje še bolj kodrajo, kot jih ima sicer. Ker pa je elektrika draga in varčujemo - pa da ne bo tega lasnega likalnika skurila, sem jo včeraj zato nagnala z njive - k dedeju koruzo luščit:)))

V bistvu mi je pasalo -bit popolnoma sama, opzuješ ptuce, ki se zbirajo....

no, buče imam rada. manj rada imam to, da so mi pokradli muškatne bučke..

ja, meditacija. x:)x :palec:

Preden greš laufat...a si ziher vse naredu??? http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_biggrin.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_biggrin.gif

Smo ravno s hribov..mater, je prelepo..samo naš pesjan je pod vrhom omagal..

ga je bilo treba nest..ampak, štempelj je pa dobil..tko, no..sva zmagala, je osvojil vrh..

šele na pol poti nazaj je spet vklopil svoj štiritačkin pogon.

And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years.

Zlomka, tolk pozitivna, pa se je razpalila, namest da mi da takoj plus, stegnjen palec in kopico komplimentov...xcivx

A nisem pisal glih o tem fenomenu..

x8Dx

niti najmanj. xDDx

:inocent:

Evo pospravil stanovanje,čakam, da se familija vrne z morja..

Ugotavljam, da ne znam bit več sam, mislm ni več takega užitka kot je bil včasih..:o|o:

pa tko mal sem siten......

A naj grem laufat?

Staraš se:))))))

eh, daj ..bejž,bejž...jaz pozitivna???? (si ziher ti to meni napisao=???) veš, da je moje drugo ime..ona ta opasna...(čeglih sem ziher, da je to ljubkovalno mišljeno...slovenčki tak težko rečemo kaj lepega..pol pa je opasna tudi vredik.)

bom se sicer zamislila...ker je pred leti prišel en tip in vprašal kar pri

vratih: "A gdje je ovo zlo?" in so vsi vedeli koga ima v mislih... x:px x:px

Naš pesjanar se je odljubil. Dva dni poležaval doma, ko si mu pokazal povodec je samo pomigal z repom - ponavadi skakal kot nor. Tudi se stara x:Dx

v petek mi je profesorica na ustnem izpitu vsa ogorčena rekla, da je moj lektoriran tekst prava katastrofa in da mi je s težkim srcem dala 6 in da naj grem zaradi svojega (ne njenega) izboljševat oceno. počutila sem se kot drek, res. kaj mi potem daješ tisto šestko. katastrofa, kako se obnašajo. pozimi je pa taista profesorica eni sošolki, ki se je pozabila prijaviti na izpit, pred nami vsemi, ki smo čakali ustnega, strgala njen test. mislim, bi nekaj rekla, pa ne bom ... samo to, da sem skrajno ogorčena nad odnosom profesorjev na tem dinozaverskem, zaprašenem oddelku.

sploh ne morem verjeti, da se obnašajo na tak način....to pa še nisem slišala, da bi profesorica strgala test nekoga, ki se je pozabil prijaviti na izpit...tko da čist sm šokirana in ogoržena tudi sama nad njenim dejanjem....

Guest VilaSonca

sploh ne morem verjeti, da se obnašajo na tak način....to pa še nisem slišala, da bi profesorica strgala test nekoga, ki se je pozabil prijaviti na izpit...tko da čist sm šokirana in ogoržena tudi sama nad njenim dejanjem....

mah ja, koliko jih je takih, pri katerih je skoraj vse odvisno od tega, kakšne volje so na dan izpita. svašta sem slišala. tudi to, da je folk prav sprobaval eno določeno prfokso, ker so sumili, da enostavno naredi dva kupčka iz testov, enega oceni neg., drugega poz. in jih je ene par poskusnih zajčkov esej "okrasilo" s kar enimi besedicami, brez kake vsebinske povezave. in so ugotovili, da res ne bere, ker so eni od teh dobili kar dobre ocene. :O: jao jao. x:Dx

anyway, treba izkoristiti lepe dneve, ker potem bo brrrrr.

Ne vem kaj s to mojo tipkovnico ampak ne morem pisat sumnikov, pa namest z je y in obratno...mal pomoci bi mi prav prslo, ce kdo ve kako to zrihtat bom ful hepi http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif

Mi smo prejsnji teden mal prenavljal, k je bilo nujno, ker nam plesn notri rine, zdej pa na veliko pospravljam, no ok trenutno mam mal pauzehttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_cool.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif Sicer se pa te dni spet neki ukvarjam z odnosi in se resnicno sprasujem ali res kdo se koga res sprejme za to kar je al sam se jamramo, drug cez drugega in se s tem odmikamo drug od drugega. Se sprasujem le kaj narobe delam, da ni ene osebe, ki bi mi kot prijatelj stala ob strani in jaz njej\njemu....Verjetno pa tudi ne morem vec zares zaupat, k je vedno vse v vodo padlo, ko sem bila prevec zaupljiva...hkrati pa sej vemo kako je z nami zenskami...tisto neko ljubosumje ipd...mah cisti mem...mogoce bom razumela, ko se bom nehala sprasevati in bo odgovor sam od sebe prisel ali pa ko temu, ne bom dala vec tok poudarka v mojem zivljenju...no zdej pa sibam mojega soncka nahranit http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

Pinka.. nič ni s tabo narobe.. tak je svet (postal).

Zaneseš se loh samo nase, pa še to včasih zataji x:)x .

Čustva so pa v dobi robotike itak tabu in prej ovira kot pa kj drugega.

Pravi prijatelji pridejo in ostanejo, četudi se z njimi ne slišiš glih vsak dan.. vse ostalo pa so pač znanci al pijavke... al pa mimoidoči.. :8):

Oo, berem da imaš frocka.. najs xsrcx

Se mi zdi, da sem imela vedno cist napacno predstavo o prijateljstvu, popolno zaupanje in iskrenost, pa tud ce boli, k tist, k ti hoce dobr oz., da se razvijas, ti bo tud povedal, ce mas sred cela smrku http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif no itak, da ne govorim o smrkljih http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_cool.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif nekako se mi zdi, da se vedno razvijam cisto v druge smeri, kot moji prijatelji...

pa kao vsi drug drugega kao varujemo, da ne bo bolelo al kako...to mi je tud cist mem...sej ves tista varianta...ti nisem povedal, ker sem vedel, da bi te prizadelo...al pa drug ekstrem neprestano kritiziranje vseh http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon21.gif

dobr si napisala tole doba robotike http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/SHOCK.gif zgleda, da sam se tko lahko nekako komuniciramo...sama niti nimam potrebe po tem, da bi nekoga skoz klicarla, pa da bi se parkrat na teden vidla ampak sam iskrenost in zanimanje drug za drugega...

http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...