Silvija 6. oktober 2012 Prijavi Deli 6. oktober 2012 pih, garancije, pa navodila so šla no, jst sem danes že do zdej izkoristila svoj fraj cajt super.bla v službi do 12h, bla v gozdu ob rekci do 13h,naredila zapestnice(kar nekaj zapestnic)ob lnf-ju in debato s kužico, ki se valja po kavču....se med šivanjem zapestnic zamislila nad Angelit,Silvijo...in še kom,predvsem imam danes cajt za to, kar mi paše...in vmes je to tudi lnf, za katerega drugače težko najdem cajt zadnje leta.dragi je odšel pod Triglav s frendi, jaz pa uživam ob lnf-ju v kombinaciji z ustvarjanjem doma in debato s psičko, ki vse zastopi rada se imam danes in tudi vas,gospod Jutri bo pa spet dal kar bo na sporedu Inf-ju? Kako ustvarjalno pridna si, dan si izkoristila na polno. Še mene sili, da bi še kaj počela danes... Moja sovica z Duolinga se tudi joka ne več, po moje je popolnoma apatična. Ne vem, če se je ne bom lotila. Jutri bom spucala še sanitarije. Gospod Jutri pa naj se usmili s tistim napovedanim dežkom in oblačkom in naj lepo upošteva, da so danes padli drugi načrti. Jz tudi hočem ob rekco in k drevesom, pa k jesenskemu listju Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 6. oktober 2012 Prijavi Deli 6. oktober 2012 Jz tudi hočem ob rekco in k drevesom, pa k jesenskemu listju ne laž' sama sebi, vozi takoj tja!brez izgovorov!(pa ne meni) 1 Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 6. oktober 2012 Prijavi Deli 6. oktober 2012 ne laž' sama sebi, vozi takoj tja!brez izgovorov!(pa ne meni) Pa ne, zdaj bo sonček že kmalu spi... 1 Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 6. oktober 2012 Prijavi Deli 6. oktober 2012 Pa ne, zdaj bo sonček že kmalu spi... au, izgovor baraba.temu se reče lenoba pejt ven, pa zadihej porkodijo 1 Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 6. oktober 2012 Prijavi Deli 6. oktober 2012 au, izgovor baraba.temu se reče lenoba pejt ven, pa zadihej porkodijo Hehehe, poleg ostalih talentov bi lahko bila tudi osebni motivator in trener. Ok, me že močno mika, da grem zadihat. Ti boš kriva, ko bom potem kašljala kot nora Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 6. oktober 2012 Prijavi Deli 6. oktober 2012 Hehehe, poleg ostalih talentov bi lahko bila tudi osebni motivator in trener. Ok, me že močno mika, da grem zadihat. Ti boš kriva, ko bom potem kašljala kot nora to je moj cilj, da boš kašljala od pozitive 1 Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 6. oktober 2012 Prijavi Deli 6. oktober 2012 to je moj cilj, da boš kašljala od pozitive Malo sicer kašljam tudi od vsesplošnega kurjenja, zgleda da na vrtovih, ampak ok, od pozitive tudi 1 Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. oktober 2012 Prijavi Deli 6. oktober 2012 Čer Mi ni uspelo preveč brat za nazaj, mislim da sem kar nekaj strani zgrešila, samo zdajle sem pa tud preveč utrujena .. Luštkan dan, smo s tamalo in taščo dopoldne preletale BTC, sem bila zmenjena za 2 kg konopljine moke za pol cene, da jo nujno danes poberem tam na tržnici in smo potem še par stvari opravile. Na koncu sem še kupila tiste čevlje, ki sem jih že 2x šla gledat pa se nisem mogla odločit .. je tašča dala zadnjo besedo Tamala bila crknjena, ker smo za 2 uri zamudili njeno siesto, tako da je potem prespala obisk enega mini dojenčka Joj, kako hitro se pozabi kako je to majčkeno in nežno za v roke prijet Zdajle zvečer sva pa šli po njenega prijateljčka, ki se je včasih pazil pri nas (potem so dobili vrtec) in ga pripeljali k nam, ker sta se starša danes poročila in bodo žurali še do zjutraj, tamal je pa mrtev od dogajanja in je samo padel v posteljo. Se bosta s T. jutri dopoldne igrala. Sta poleg vsega še cimra iz porodnišnice Pa bomo videli kako bo ponoči izgledalo, ker se menda 2x zbudi in upam, da ne bo panike, ker ne bo mami .. Zdajle pa z I. uživava v tišini na kavču, vsak za svojim računalnikom. Družinska idila Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sin 6. oktober 2012 Prijavi Deli 6. oktober 2012 jst sem lani zamenjala službo...in prešla v bolj 'fizične' narave službo in super je, ko se med delom čist všasih prepotim od težkega, tko kot glihkar delam v steklarstvu drgač, trenutno sem si pavzo vzela, ker popravljam eno okno in ena vrata mojstr jst Čak, da bom dedca s piskrom sfalila Da ni papagaj? Citiraj http://shrani.si/f/3c/LU/qflxJd/ego-eco.jpgNe meči svinjam biserov! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. oktober 2012 Prijavi Deli 6. oktober 2012 Evo, mogla it prebrat za nazaj (še vedno mi ne dela multicitat, tako da upam, da ne bom kaj spustila) butl: ja, jaz bioresonanco vidim predvsem kot diagnostično metodo in potem kot dodatek/pomoč pri zdravljenju. No, zame se je viroza končala tako, da sem kuhala celo noč, zares zaspala šele ob 6h in se ob 9:30 zbudila s 36* temperature, grlo je pa še čisto malo bolelo, ampak je tudi to čez dan minilo I. je na primer že tri dni nekaj na približno pa jamra, da ga ful grlo boli ...ne vem kaj točno naj ti več povem? saj o BR kako deluje in to si lahko na netu prebereš, jaz tole bolj po svoje razložim in pol folk zavija z očmi, ker je nekaj na približno .. za kaj mi uporabljamo ti lahko povem ... Jaz sem pozdravla dermatitis, ki se mi je iz rok začel širiti na obraz tako, da sem po nasvetu tegale zdravilca začela pazit na kislo - bazično ravnotežje in se odpovedala vsem stvarem, ki potencialno vsebujejo plesen (ker je BR ugotovila, da je to edino, na kar sem alergična, ampak na to kar konkretno). I. je v fazi odstranjevanja amalgamskih zalivk, ker mu je na BR ugotovil, da njegovo telo tega res ful ne prenaša in da zna veliko težav (ki jih ima že dolgo časa in se s prehrano rahlo izboljšajo, ampak ne ful) izvirati iz tu. Pri T. smo preverjali kako je reagirala na cepljenje in kako je spucala iz telesa ostanke cepiva (ok na srečo ) in če ima kake potencialne alergije in zdajle smo preverjali še tele viruse/bakterije. Enkrat vmes so našli še neke parazite, kar je dost normalno, glede na to, da ji dovoliva, da pleza vsepovsod, in smo jih spucali s pomočjo nekih prehranskih dodatkov. Vprašaj, če si hotel kaj drugega vedet Silvija: ja, kar verjamem da je cena našega druženja za marsikoga danes visoka Bi pa verjetno v vaših koncih dobila tudi cenejšo najemnino in posledično lahko znižala tudi ceno obiska. Trenutno imam realno pokrit prvi mesec najemnine, plačujem jo pa že pol leta Je pa tako, da imamo itak prvi obisk brezplačen, naprej pa, če je želja po druženju velika smo se še vednon nekako zmenili, da je bilo za oboje prav Vidim koliko enim otročkom pomeni, da imajo malo družbe, eni celo prvič vidijo otroke svoje starosti, ker imajo same starejše drugače okoli sebe in je to, da po dveh urah druženja zagledaš dva enoletna malčka, ki se lovita po tunelčku in cvilita in se smejita zraven .. neprecenljivo Zalaja: sušilna skrinja sliši se super! A dejansko kaj topel zrak piha, mislim, a dela na elektriko? Daj kaj več povej, sem fiiiirbec druidka: good luck pa uživajte meni se včasih zdi, da je skoraj lažje, če sva sami doma (al pa če smo bili trije sami), ker imaš nekako drugače ritem .. bolj samo tvoj cigančica, fajn te videt mal okol, mal sveže staro-nove energije v dnevniku *** Evo, zdaj se grem pa stihotapit v spalnico po knjigo in bom še tista 4 poglavja do konca prebrala, potem grem pa spat počas ... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 6. oktober 2012 Prijavi Deli 6. oktober 2012 dva dni nazaj sem kozlala kot vidra pa želodec me je (again!!) bolel za popyzd.t, zdej me pa zgaga hoče pečt. V bistvu mam spet težave z želodcem. Prvič, po akupunkturi pred letom in pol okej, vmes smo imel smrt, nosečnost, rojstvo, selitev, krampanje okol/v bajti, tko da...me verjetno lah želodec boli, mislm, mam konkretne razloe za to pa živčn kolerik, kot sem, ne more bit drugače Razbojnik je preživel svoj prvi prehlad - v dveh dneh - če ni bila zaostala reakcija na cepljenje (vročina, zamašen nos, oz voden izcedek, cmeravost) je pa res, da dragega nekaj grlo bolelo, pa je mogoče od njega kaj staknil, če mu je ceplj.oslabilo imun.sistem (ko je bila tašča fejst prehlajena, ni pa nič fasal, takrat tudi še ni bil cepljen).Ma ne vem. Pri zobarju sem bila. Dala popravit osmico, se mi je malček okrušila - če je to edin zob, ki je nastradal zaradi nosečnosti, je super. Pa zobni kamen mi je odštemala. Razmišljam o akupunkturi. No, do realizacije bo poteklo par mesecev, moram pa it pred vrnitvijo na del.mesto. Ker pol bo še manj časa, kot ga imam sedaj. pa Emilijino knjigico sem si privoščila da bo Razbojnik jedel taku ku se zagre (v bistvu je bolj zame, da dobim kake ideje kuharske). aja, gledala zadnjič najnovi reality kuh.šov. Me not like it tako kot mi niso bile do sedaj všeč tovrstne reality zadeve.jajčka na sto načinov, pa z loncem po mesu zoprn folk, zoprn koncept, sploh pa ne maram Ramseya Oliver, pa Nigella teda sta po mojem okusu Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sin 6. oktober 2012 Prijavi Deli 6. oktober 2012 Zanimivo. A z akopunkturo nad želodčne razjede? Kje pa to delajo v sloveniji? Citiraj http://shrani.si/f/3c/LU/qflxJd/ego-eco.jpgNe meči svinjam biserov! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 6. oktober 2012 Prijavi Deli 6. oktober 2012 želodčne razjede KJE si pa to prebral Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sin 6. oktober 2012 Prijavi Deli 6. oktober 2012 nism prebral zdej. sem sklepal po tem, ker sem te razumel, da si že pred časom imela rano na želodcu. očitno sem te razumel narobe že takrat. če je samo kislina se da reševat s prehrano, ko pa enkrat preide v rano, pa je problem večji. hočem rečt, da bi bilo fajn, če bi tudi to zdravili z akopunkturo. zato me je zanimalo če morda slučajno CELO (?) kje zdravijo, namreč ni malo ljudi ki ima take težave.sicer pa se manj verjetno sliši, da bi bolezni v takem stadiju zdravili z akupunkturo, I gues. želodčne razjede KJE si pa to prebral Citiraj http://shrani.si/f/3c/LU/qflxJd/ego-eco.jpgNe meči svinjam biserov! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
viyola 7. oktober 2012 Prijavi Deli 7. oktober 2012 Me jezi..cel teden komaj čakam, da bo spet nedelja, da se naspim, pa se zbudim ob čisto nespodobni uri.. Včeraj je bila posebna sobota, imela popoldne polno bajto obiskov, žlahta, smo se z nekaterimi videli po dooolgemm času. Je nekatere zaneslo po svetu, in sem ravno prej premišljevala..vse tole z enimiokvirnimi načrti, kako naj bi življenje približno teklo. Pa gledam svojega..čist drugač, kot sem si ga zamislila.Noo..sem ga obračala, usoda pa obrnila. Zgleda, ima nekdo zgoraj malo drugačne načrte z menoj, al kako? Pa saj se včasih, amapak res samo včasih zmenva, pa je kaj tudi po moje, ali vsaj približno tako, kot si želim.Čakam, da se zdani, potem se grem shodit..po temi nerada hodim, pa še..kaj če me res medved sreča?Ga vidijo sem pa tja.. ..Silvija, naj se te polprehlad čimprej naveliča, Zalaya, čimveč suhih krhljev.. vsem skupaj eno preprosto lepo nedeljo Citiraj And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 7. oktober 2012 Prijavi Deli 7. oktober 2012 Jutro vsem. Hvala Viyola. Okrog spanja se jz sploh ne sekiram več, vedno se zbujam tako zgodaj. Potem, če je vikend, včasih malo berem, pojem kakšno jabolko in nazaj zaspim. Pa ne več kot do kakšnih 8. Zdaj sem čajček in vanj eno malo žličko ameriškega slamnika, namočenega v žganje. Prvič ga imam na vrtu. No še posebej dobri so bili sprehodi do žganjekuhe Malo višje je kmetija in po sadjevec sva morala še naslednji dan. Tako je bilo dva dni prijetnih sprehodov, pri žganjekuhu pa pokušine Vsekakor sem se spet spomnila na moj "vsakozimoobvezni" ingver, ga bom danes kupila. Kot že rečeno, vmešan v med mi je ogaben, zato ga zjutraj sproti naribam za eno žličko približno in spijem miks s sveže stisnjenim pomarančnim sokom. Kot sem logično sklepala že sama, da je torej pekoče zdravo (mislila na hren), sem včeraj dobila po pošti še ta recept: SIRUP ZA PREVENTIVO 1 l cvetlicnega medu1,5 kg limon (stisniti sok)(3) 4 žlice sveže naribanega hrenaVse sestavine dobra premešamo in jih pustimo stati 4 dni na toplem.UPORABA: vsako jutro zaužijemo 1 žlico sirupa, otroci 1 cajno žlicko.VSEBMOST: hren vsebuje gorcicna olja, ki ucinkujejo proti bakterijam, vsebuje tudiC-vitamin, kalijeve soli in snovi z antibioticnimi ucinki. Zdravi bronhialna vnetja, okužbeledvic in secevodov. Limona je znana po vsebnosti C-vitamin. Med, ki je zdravilo že sampo sebi obogatimo s hrano in limono.Sirup pricnemo uživati v novembru - do aprila.Ob rednem uživanju zagotovo ne bomo prehlajeni! Pa mogoče za naše malčke: ZELIŠCNE BLAZINE ZA OTROKE Te zelo priporocam, ker jih lahko naredimo sami z malo truda.Blazinico napolnimo s kamilico, materino dušico, suhimi smrekovimi vršicki, ožepkom,sivko, timijanom, dobro mislijo, pepermint mentol meto, meliso itd, Lahko pa tudi samekamilice.Zelišcno blazinico zvecer toplo položimo otroku na prsni koš. Potrudimo se, da jezelišcna blazinica cim bolj domiselna, živih barv in zato mikavna. Uporabljamo jo lahkocelo sezono. Aliana, jz te čisto štekam, kot sem že rekla. Tudi sama imam zelo rada otroke in ko bom babica, bi z veseljem šla dopoldne z vnukom, če bi ga pazila, tudi na takšno srečanje. V mladosti sem bila, prek takratnega TVD partizana, vaditeljica telovadbe, so me dali glih za najmlajše, ker sem se jim zdela primerna. Pa še starši se zraven malo sprostijo, ko otroci ne iščejo vse pozornosti samo pri njih. Zato pa, saj pravim, vse skupaj bi se moralo bolj znormalizirat, da bi ljudem ostalo tudi še kaj za "dušo", ne pa trudoma za najnujnejše. Zalaya Cookie, bogaaa. Najhujšejše je pa tole bruhanje... Meni se tudi zdi, da se mi stanje želodca slabša, sem že tudi imela preveč kisline in gastritis. Dobila sem pa tudi napotnico za akupunkturo, ampak pri "uradnemu" zdravniku naše medicine. Poročam... Naša "razbojnika" me pa nista stala zobov, ampak nohtov. Od salamensko trdih sem po porodih pristala na upogljivo mehkih in lomljivih in ni je več sile, ki bi to obnovila. 1 Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 7. oktober 2012 Prijavi Deli 7. oktober 2012 evo, en takih dni, ko te prime neki da bi in evo, pravkar sem si ostrigle dooolge lase kr zdejle v kopalnici na brzino.mela sem jih do pasu in mi že neki cajta presedajo, itak sem jih skoz' v čopu al neki spete mela, pa kaj pol brezveze tole navlako nosit s sabo. fant moj, ko sem škarje prjela šlic šloc je padal na brzino zdej sem kr neki oskubljena , tko manj kot do ramen zadi, spredi pa do ramen.zdej grem pod tuš, da vidim kaj bo ratal, ko lase oprem in posušim, pol pa mogoče še kej barve vržem gor na glavo, ker jih mam doma vseh sort, ki jih kupim, pa se pol sploh ne pobarvam....no, bomo vidli kaj bo z eksperimentom. drgač pa vsem lepo nedeljo želim.Silvija, kul receptAliana helowCookie kaj pa, če poskusiš vsako jutro lanena semena?meni za želodec pomaga lp Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 7. oktober 2012 Prijavi Deli 7. oktober 2012 Ti, da ni šel tja kot moj mož. Pred neko trgovino, kjer imajo letalske modelčke, raj za velike otroke jp, mislim da točno ja. semga vprašala, če je bilo to pred neko trgovino, pa je rekel, da ja. spet zapravljal še n. kupil mini letalo, ki bilo, ko ga ta dobil v roke, cel manj kot minuto čaka zdaj na popravilo, letalo namreč Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 7. oktober 2012 Prijavi Deli 7. oktober 2012 bioresonanco ...druidka: good luck pa uživajte meni se včasih zdi, da je skoraj lažje, če sva sami doma (al pa če smo bili trije sami), ker imaš nekako drugače ritem .. bolj samo tvoj bioresonanca. mi peljali na terapije n. imel po ličkih hudo alergijo. pa smo ga porihtali. zdaj lahko je vse (no ja, lahko bi jedel, če bi mu dala )in ni nobenih problemov več. tašča bila pred kakimi tremi leti na br, zdravniki ji dajali same neke tablete,pa šla šenabr.kakšna sprememba na boljše, seveda. tak da, mi imamo same dobre izkušnje s to metodo. preživela včerajšnji dan. na srečo bila e. zelo pridna, samo jedla in spala. tak da imela čas, da se posvetila n. ker me kar malce zavračal, odkar me ni bilo doma nekaj dni, ko bila v bolnici. pa še zdaj, ko doma, se ukvarjam z e. (hranjenje) in me n.kar zavračal. no, včeraj pa imela dan samo zase bil cel vesel ob sedmih že spal kot bubica zdle pa si vzela čas samo zase, da v miru popijem svojo dozo zelenega čaja. čeprav slišim in vidim,da gredo n. same neumnosti po glavi aja, zadnjič, ko bila cela mimo glede počutja. melisino eterično olje je ful pomagalo glede glavobola vnetja tudi nisem staknila, na srečo. mi obkladki (od vogla echinaforce in kamilični čaj) očitno pomagali. najprej popustila bolečina, nato čez dva dni tudi rdečica šla stran sem pa, ker mi tisti dan tak padel imunski sistem očitno, staknila ne enega, ampak dva okraska na ustnici Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 7. oktober 2012 Prijavi Deli 7. oktober 2012 našega druženja škoda, da mi tak stran doma. bi zagotovo prišla kdaj in ja, res je, nekateri malčki so tako prvič v družbi svojih vrstnikov. kot pravim, meni zelo žal, da ne moremo hoditi. v naši družbi ni nikogar, ki bi imel otroka starosti n. in se mi zdi, da n. čisto preveč bil navajen na družbo starejših no ja, zdaj se to na srečo spreminja. odkar je v vrtcu. dva dni nazaj sem kozlala kot vidra pa želodec me je (again!!) bolel sploh pa ne maram Ramseya uf, samo da si se porihtala. a da ne maraš ramseya? jaz pa recept:Pa mogoče za naše malčke: ZELIŠCNE BLAZINE ZA OTROKEdobra ideja. se spravljam to naresti že kar nekaj časa. upam,da mi rata Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 7. oktober 2012 Prijavi Deli 7. oktober 2012 Cigančica tebe bi pa prav rada videla na koncu, po barvanju Eksperimenti so mi od nekdaj všeč! ********************************************* evo, lase sem posušila in se odločila, da barve danes še ne bom, mi je kar všeč zdej natur neverjetno, kolk lažja se zdej počutim, pomoje bom še bolj hepi, ko na vago stopim, pa bo ziher kila manj Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. oktober 2012 Prijavi Deli 7. oktober 2012 Uf, vau, preživeli noč Dete se menda ni nič več zbujalo, kot ponavadi (je mamica rekla), ampak se mi kar malo smili, če ima vsako noč takole. Od 3h naprej se odloča, da bi počas vstal, ob pol 6h je pa že čist zbujen in ready sem mislila, da se heca, tiščala glavo v blazino, se delala, da spim .. pa se ni dal potem se je itak še T. zbudila, ko ga je slišala in smo dan začeli ob 6h zjutraj Ob 9h sta bila pa itak oba že čist mrtva (T. ponavadi ob 9h vstaja, tamal je imel pa včeraj tak naporen dan, da ga niti slučajno ni mogel not dobit v tejle noči) in sta padla za 2 uri nazaj v posteljo Midva z I. pa zraven Potem smo se pa vsi zbudili kot novi in se imeli super fajn do prejle, ko je mladoporočenka prišla **v termoski pustila čaj + filter vrečko en teden http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif gravž .. namakam pokrovček že cel dan izmenično v kisu in sodi bikarboni z dodatkom čajevca pa ima še vedno gnil vonj meni se 10€ za liter šnopsa ne zdi veliko mislim, za res kvalitetnega .. sploh pri nama to zdrži po dve leti, tko da res ni nek strošek pol .. ker je res samo za 'arcnijo', če je potrebno ... saj so tudi kvalitetna vina po 10 in več € pa flašo sprazniš ob eni večerjici Cookie, jaz sem imela v letu po T. rojstvu ful neke trebušne gripe, bolečine, kisline in svašta stvari, ki jih nikol drugač nimam. Mogoče en TKM pregled ni švoh ideja, da te mal naštelajo Zdaj grem pa hitro en člančič skup sestavit, ker je T. šla že drugič danes spat. POtem je pa I. sonce napovedal, tako da gremo v mesto na kofe ... 1 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 7. oktober 2012 Prijavi Deli 7. oktober 2012 A tako no Lilimajčica, te bom na privat malo pošnofala, kje je bil nabavljen ta šnops. Tu, kjer sem ga jaz kupila, menim, da je tudi kar kvaliteten, vsaj kolikor se pogovarjam z njim, mislim, da ga kuha iz kvalitetnega sadja. Toliko bolj, ker prodaja tudi nekam na turizem. Ima pa avtomatsko kuho, z nastavitvami časa, ker hodi v službo in ne more zravn kotla stat. Ahaaa, točno še nekam drugam lahko grem, tam ima tudi brinjevec, bom še njega povprašala, kako kuha. Ni pa več to to, ko so kmetje čez dan zraven stali, kurili, okušali, za tak šnopsek verjamem, da ima še posebno energijo . Saj fajn, da kuhaš, smo, ko sta bila otroka majhna, smo za vikende večkrat šli k mojim staršem jest. Sčasoma pa sem spoznala, da dom dela Dom tudi vonj po kuhi, hrani. Vrt mi vedno več pomeni, včlanila sem bom celo v društvo Ajda. Vedno bolj pomembno, da vem, da je to naravno pridelana zelenjava, pa sveže utrgana pred kuho. Danes sem na vrtu pobrala še blitvo in brokoli še režem, hokaido bučke še imam, ma ni boljših juhc, ali zelenjavnih prilog. Naslednje leto upam, da bom ponovno našla več časa za marmelade, letos so bile neke druge obveznosti, pa tudi malin in jagod (na novo presajenih) še ni bilo dovolj. Ampak sploh ni tako "nemoderno", če smo gospodinjski. Hrana, ki jo s skrbjo in ljubeznijo pripravimo, ima svojo dušo in energijo. Glih včeraj sem gledala oddajo o ženskah v Maroku, kako so se učile kuhat od babic in mam, pa kako danes skušajo to tradicijo ohranjati. Saj ok, tudi pa ni treba vedno komplicirance in ne vem koliko kuhat. Cigančica, poznam ta občutek, ko si umiješ lase, ko ti kar neka teža z njih pade. No sedaj imam srednjo dolžino, pa dvakrat na teden si jih umijem, to niti ni več tako izrazito. Pa še tu odgovor, da nam v ustvarjalnici glede kampa. Imaš prav, ni lepšega kot biti sredi narave. Za oglje sem že slišala, nisem ga pa še uporabila. Sve pa letos imela na morju divoto. Sicer v hotelu, ampak ni bilo gužve in sva bila cele dneve na "svoji" plaži, z borovci, daleč okoli nobenega. In to samo deset minut hoje stran od hotela. Tako da, zavestno sva uživala v vsaki minuti. Jp, imeti šotor, prikolico takoj zraven obale, senčko, pa pribor za likovno ustvarjanje...wiiiiiiiii... se kamot vidim takole...sploh pa še, če bodo sčasoma še kakšni vnučki... Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 7. oktober 2012 Prijavi Deli 7. oktober 2012 ne počutim se pa lažje zaradi opranih las, ampak ker sem jih danes tričetrt ostrigla kr sama Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 7. oktober 2012 Prijavi Deli 7. oktober 2012 ne počutim se pa lažje zaradi opranih las, ampak ker sem jih danes tričetrt ostrigla kr sama Hehehe, sori, nisem prebrala o striženju. Kot sem napisala, sem jz večkrat imela tak občutek po pranju las, hehe. Tričetrt, aaaa???? No jz sem se z dolžine do ramen slab mesec nazaj skrajšala ene 7 cm... Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.