Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 27

Marsa

Recommended Posts

jp, mislim da točno ja. semga vprašala, če je bilo to pred neko trgovino, pa je rekel, da ja. spet zapravljal x:px še n. kupil mini letalo, ki bilo, ko ga ta dobil v roke, cel manj kot minuto x:Dx xcivx čaka zdaj na popravilo, letalo namreč x:Dx

Mislim da je trgovina Schweighofer. Hihihi, moj je dobil modelček za abrahama. Dobil je tudi dveurni polet z ultralahkim letalom po celi SLO in skok s padalom, ker je tak aviofan. Prej si "revež" niti ni privoščil, ker smo v glavnem komaj prišli čez mesec. No, letenje je najprej utrjeval z simulatorjem, kljub temu pa modelček ni dolgo zdržal potem v reali. Zdaj čaka na nek del. Včeraj si je kupil računalniško igrco xDDx Prišel je pa čisto navdušen domov x:Dx

Zdaj imam tudi mir, ker se "otroci" igrajo, to jest moj brat, nečak in mož x:o)x

Deli na socialnih omrežjih

Eh, Hekate .. :o|o: moram priznat, da si me razočarala zdajle .. z brisanjem posta ...

ti bom vseeno odgovorila, ko sem že začela..

Hekate .. da imam plitev lajf s Tji in kofetkanji in taščami x:o)x

anede x:o)x čist, obup, mlaka od plitvine x:Dx

Kaj bi pa po tvoje morala pisat, da ne bi imela plitvega lajfa? mislim tko, čist resno vprašanje na katerga čist resen odgovor pričakujem.

a bi morala iskat kako globji meaning lajfa tlele na lnf? al tam v duhovnosti duhce iskat in se spraševat o afterlajfu in o vzporednih svetovih? Al sodelovat v temah v astrologiji? Ne boš verjela, vse to sem že počela tle gor .. pa se človek v 10 letih malo začne ponavljat, ker je pač povedal kako vidi svet in če zdej kdo ne vpraša direkt mene, nimam nobene želje še 25ič pisat istih stvari. Je pa trenutno tole moj lajf, ja. Plitek mogoče zate. Zame, po vsem kar sem v teh 30 letih že doživela, se naučila, predelala, užila .. je pa en ful lep del lajfa, v katerem totalno uživam, tko kot sem v bistvu še v vsakem obdobju do zdaj ..

Zdej, lahk bi ti predlagala, da greš brat moje poste, (vsaj) dnevnike od 1ke naprej pa se pol o plitvem lajfu naprej pogovarjava x;)x sam bi blo vseen mal preveč levčkasto egoistično, ker tolk te pa tud ne zanimam, a ne x:)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Guest Hekate

@ Aliana

Zbrisala sem post, ker sem včasih preveč direktna in sem raje popravila.

Verjamem, da pišeš tudi zanimive stvari. Ampak, zdej sem te že dvakrat brala in res je bilo plitvo...pisanje. Brezveze, če mene vprašaš.

Sem pa tud razkurjena danes, torej zinem marsikaj. V bistvu bi morala opravit plitvo delo...pranje zaves. Pa se mi ne daaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif

Pol sem pa jezna na ves svet! http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif

• Lajkam 2
  • Buuuu 5

Sem dvakrat prestavljala gor in dol, pa prejšnjo stran, kaj se mi je sanjalo, da je Hekate to napisala? No, medtem vidim, da si Aliana odgovorila in da sem prav videla. Glih sem mislila že napisat Hekate, pa kaj te tako zbada pri Aliani? Nisem se zadnjič oglasila, ampak ej Aliana, meni si super, prizemljena in stvarna, topla, praktična, prijetna oseba, vedno te rada berem. To življenje niti malo ni plitko, čeprav lahko kakšnemu opazovalcu na zunaj zgleda tako "vsakdanje". A če hočeš to življenjsko nalogo "dobro" izpolniti, imaš presneto dosti za vlagat, razmišljat, se poglabljat, se trudiš, da greš v skupnem odnosu preko sebe, v smeri prilagajanja. Glej, ni treba, da imamo vsi otroke. Poznam nekoga, mlajšega, ki vedno govori: ej, teh pamžev jz ne mislim met in tudi poročit se ne mislim. Pa sem prvo čudno gledala, potem sva o tem večkrat debatirala, nato sem sprejela, da stoji za to odločitvijo. Ok, pa res, zakaj bi vsi morali imet iste vzorce in življenjske poti. Tako da, če nekdo nima otrok, prav, njegova odločitev. In če jih nekdo ima, je normalno, da se vsaj v času najzgodnejšega otroštva življenje suče okrog teh naših drobižkov. V bistvu podreja in prilagaja... Tako je to...

@ Aliana

Zbrisala sem post, ker sem včasih preveč direktna in sem raje popravila.

Verjamem, da pišeš tudi zanimive stvari. Ampak, zdej sem te že dvakrat brala in res je bilo plitvo...pisanje. Brezveze, če mene vprašaš.

Sem pa tud razkurjena danes, torej zinem marsikaj. V bistvu bi morala opravit plitvo delo...pranje zaves. Pa se mi ne daaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif

Pol sem pa jezna na ves svet! http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif

Ja, velikokrat se nam zdijo bolj zanimive tiste stvari, ki jih tud sami poznamo al pa doživljamo v določenem trenutku ali pa si jih želimo doživljat .. in tiste, ki se dogajajo čist out iz našega sveta bedne in plitve ..

Lahk tud tko vzameš, da se iz telih mojih tekstov učiš kaj je zate plitek lajf pa boš vsaj vedla česa nočeš počet ... (sam ej, če boš čez 10 let tle gor .. prav z užitkom ti bom rekla - a sem ti rekla x:px, ko boš mela pol leta starega mulca doma in boš navdušena nad vsakim kofetom, ki si ga boš lahk privoščla s kolegicami :P )

Pranje zaves? :inocent: Jaz sem se temu izognila tako, da sem odstranla vse zavese iz stanovanja .. nepotrebna navlaka, če mene vprašaš .. a da me sosedje vidijo? :inocent: what can I say .. njihov problem x:o)x (pa ok, v dnevni, ki gleda direkt sosedu na balkon, imamo žaluzije al kako se reče tistim belim stvarem, ki niso rulete ... )

loesje

Spet nazaj -

Nisem se zadnjič oglasila, ampak ej Aliana, meni si super, prizemljena in stvarna, topla, praktična, prijetna oseba, vedno te rada berem. To življenje niti malo ni plitko,

da ne bom isto pisala. se popolnoma strinjam. Aliana, ne se ozirat na Hekate. po moje ti malce zavida ...

Pranje zaves? :inocent: Jaz sem se temu izognila tako, da sem odstranla vse zavese iz stanovanja .. nepotrebna navlaka, če mene vprašaš

aneda? jaz jih sploh nisem imela. vedno govorila, da ko bom pa na svojem, ne bom imela zaves. in jih res nimam. sicer so me nekateri gledali čudno, pa kaj.

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

tudi jaz brez zaves, in ne le brez zavest, tudi brez tepihov... :o|o:

in tudi jaz mislim, Aliana, da si zanimiva in te rada berem

ozemljena, storilnostna, in zdravo razmišljujoča, podjetna

vsakdanje je kul.. če prav ne vem kaj je vsakdanjega na tem, da nekdo vozi motor ( ženske motoristke), jaz se še na kolesu ne počutim najbolje x:Ix

v vsakodnevnem se kaže kako se vse globko in filozofsko zna tudi praktično živeti...

kaj ti pomaga vsa globina in razumevanje, če ni sposobnosti delovanja

men je to kul...

in skrbeti za otroke je resno delo, odgovorno in prijetno hkrati

in zrven še delati biznis in začet od začetka, sploh v kriznih časih, in ostat pozitiven tudi če ni še pravih rezultatov in iskati nove možnosti, oh nič enostavnega, sploh pa nič plitvega...

vendar ima vsak svoj pogled, vsak svoj razum in se mi zdi, da je s tem Hekata samo omogočila nam, ki te radi beremo, da se izjasnimo, da to povemo direktno in glasno, ne le z pluski.

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

Imam zavese, sosednji blok je direkt nasproti našemu. Meni je bolj tečno okna umivat, čeprav, ko se odločim, hop hop hop in je okno umito. Pa nikoli skoraj ne umivam vseh oken naenkrat, danes hitro v kuhinji, jutri v dnevni sobi... In ker zaves ne likam, res ni panike potem dat vlažne zavese nazaj na okno. Edino v kuhinji, kjer je rolo, te speglam, namontirata jih pa mož ali sin.

Jp, tepihov tudi nimam, en tekač, ki ga vržem v pralni stroj. Na wc-ju in v kopalnici tudi ne pogrinjam tamalih tepihov. Klinc xrolleyesx

Ne, saj v bistvu ni. Res je pa tudi, da do letos nisem imela občutka, ker je te zadeve do sedaj vedno mami zrihtala x:Ix

No vidiš, počasi gre vrsta naprej :palec: Meni je tudi mama vedno delala štrudl ali vsaj testo, no, sva se dopolnjevali, vsaka, kar ji je bolje šlo. Ampak zdaj moram pa kar lepo sama. In sem šele letos začela, pa čisto navdušeno delam štrudle ter štruklje.

Guest Hekate

Direktnost in nesramnost ni za zamenjevat... prvo zaželjeno, drugo ne oz. v redkih izjemah (pa še to rajši ne).

Zanimiv slovar maš, ni kaj x:o)x

Slovar? Hvala! http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif

A sploh veš kaj sem napisala, da tko sklepaš?

Napisala sem samo, da je Aliana že nekaj postov nekak, če poenostavim misel, dolgočasna in ponavljajoča. A sem jaz kriva če rajši berem zanimive stvari? Ne vem, mene sicer ne zanima, kdaj je šel kdo spat...in to napisano 10 krat, itd...

Taka sem, al me obožuješ, al me sovražiš. Vsaj ni dolgčas...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/viola-sm.jpg

• Lajkam 1
  • Buuuu 6

Men se Aliana ne zdi prav nič dolgočasna , prav zelo rada berem njen dnevnik. Tako.

O plitvini lajfa..kdo lahko za drugega sodi, da živi plitko? Kdo ima pravico sploh sodit

nekoga drugega? To me spominja na otroško tekmovalnost..moje je tanajtaboljš,

tvoje pa vse za en kurcšlus..haa..

Cena šnopčka..kot povsod, za tistega, ki prodaja, prenizka, za tistega, ki kupuje, previsoka..

Če je pa dober, pol pa sploh.

Silvija, hvala za recept, bom naredila jutri , vedno prav pride.

And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years.

Samo hočem povedat (razen tega, da ste ful naštepali in da nimam časa brat:)))) - no..da me angeli še kar čuvajo...ali vilinci ali gozdni prebivalci...kakor koli...včeraj sem tako grozno grdo padla, da bi po logiki ali a) morala pristati v mrtvašnici z zlomljenim tilnikom, B) ali bi ostala hroma od vratu navzdol, ali c) bi imela vsaj razbito zobovje...pa se na srečo ni zgodilo nič od tega, ker sem kdo ve zakaj glavo držala neverjetno pokonci...in ko se skobacala iz vsega tistega lesa (spotaknila sem se na veji, kaj pa drugega) -sem si najprej oddahnila, da hvala bogi, da so očala cela:))) šele pol sem šla gledat, kaj se zgodilo z mano (vsi naokrog pa so se potem od olajšanja valjali od smeha, ker baje bil moj padec podoben pingvinovemu letu po ledeni ploskvi. Le da jaz nisem imela ledene ploskve, temveč bukove štore. Hm..)

Skasirala sem ogromno odrgnin, pa plavic in grem stavit, da imam neko tekočino v kolenih..ker grozno otečena in boleča na otip. Sem si namazala zvečer z nekim IcyHotom:) zadeva hladi ful. In bi rekla, da celo pomaga...in če se že sprašujete - ne včeraj, pa nisem nabirala gobe -razen tiste, ki so se same nastavile in so jih deca pa res morala pobrat. Včeraj smo za mojega fotra nalagali in najprej delali drva...sploh zato, ker bila tole A je to, komanda. Nikakva torej.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

(popravljeno)

tale Hekate mi je v uč padla že pred cajtom; pa se ne morm znebit občutka, da gre za eno zelo osamljeno, nebogljeno bitje, ki rado krili, cvili in predvsem žali, pod pretvezo, da "pač rado provocira".

Zna bit, da je v RL neopazna siva miška, ki si da duška le tukaj v virtuali.

Seveda jo motijo/mo vsi, ki imamo (neko) življenje oz. s(m)o z njim vsaj za silo zadovoljni, vsake toliko srečni. Pa je treba prec zabit; kako plitek lajf je to, brez veze, kje so visoki duhov(iti) cilji.

Hekate, ker tako rada poudarjaš kako zelo te tak lajf povprečnih, plitkih xrolleyesx ljudi moti, ti predlagam, da se poslužiš gumba ignore. Pa se rešena enkrat za vselej vse puhlosti, vsakdanjosti in brezveznosti.

zdej pa dost o Otročaju, mam neky ful pomembnega za povedat x:px

ful sem zmatrana, smo selili danes eno kuhno iz tretjega štuka dol v klet, seveda vse po štengah in na rokah (da se človek malo zamoti x:Dx x:Dx xcivx ), Pesjanka mi puli živce, Razbojnik pa je bil danes ful priden, razen ko smo potem, po selitvi, šli na pico. Je rjovel na polno, smo bili vsaj hitro postreženi x:Dx x:Dx

Včeraj smo bili pa v Zvezdinem deliju, ma kok majo luštne delicije x:px (ok, cena je temu primerna x:o)x ), pa ugotavljam, da je moja figova marmelada dr. izobrazbe napram njihovi, ki je bolj pisano zavita. Pa za domov sem vzela one mini tortice (za enkrat v usta), da smo se zvečer malo posladkali (v razširjeni familiji)

Nat, če je koleno zatečeno :O: če maš glino, prec dej glinen obkladek gor (glino razmešaj s jab.kisom), al pa gabezova obloga (mazilo, krema), upam, da je s križnimi vezmi vse ok :palec:

no, tok na hitr, bežim zdej v pojstlo x:Ix

aja, Alianč, jst te rada berem x:Xx

*******sfalila debato o firnkih; jaz jih še nima, se pa menim :O: zanje.

Tepih pa en sam, v kopalnici, pa bo šel lepo v stroj pa je :palec:

Popravljeno -> Cookie

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Slovar? Hvala! http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif

A sploh veš kaj sem napisala, da tko sklepaš?

Napisala sem samo, da je Aliana že nekaj postov nekak, če poenostavim misel, dolgočasna in ponavljajoča. A sem jaz kriva če rajši berem zanimive stvari? Ne vem, mene sicer ne zanima, kdaj je šel kdo spat...in to napisano 10 krat, itd...

Taka sem, al me obožuješ, al me sovražiš. Vsaj ni dolgčas...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/viola-sm.jpg

OK, sori, sam ne morem, da ne bi :o|o: v bistvu si rekla dobesedno, da imam plitek lajf, nisi rekla, da sem nekaj postov dolgočasna in ponavljajoča.

Mah, saj se mi ne da met teh debat, sam da ne bomo samo plitki .. v bistvu te mal ne razumem, Hekate .. a ti dejansko verjameš, da ne žališ ljudi okrog sebe, kadar jim kaj takega rečeš (in se potem zgovarjaš, da te nihče ne razume in da je bil hec), ali se samo ven vlečeš pol na tako 'blond noto', kao kaj, a jaz, jaz pa že nisem tega rekla in tko mislila :inocent: tega dela resnično ne štekam ... ker mi deluješ ful inteligentna in razgledana oseba in mi pol tole nikakor ne gre skupaj xnckrivx

**

Evo, dež nas je ujel v mestu in smo prišli domov čisto mokri. Še dobro, da smo vsaj do pol poti šli z avtom, ker se meni ni dalo tolk hodit ..

Jutri bo kul dan, s tamalo greva neko konkurenco prečekirat x;)x

Pa še malo se moram pohvalit x^x Fantje in punce iz Zelenega Zabojčka so me povabili k sodelovanju (jim je bil všeč naš homepage pa nekaj smo komunicirali po mailih, drugače se pa še ne poznamo v živo) in bom vsakotedensko blog zanje pisala x8Dx (otroške jedilnike) :palec:

Shit, Nataly :O: :sori: tole zna še bolet začet :sori: sam da si ok .. pa juhej za angelčke xsrcx

loesje

Spet nazaj -

Le kaj bi potem Hekate rekla na moj "plitek" life...zjutraj vstanem, se splaknem z vodo, se odmaram, malo pojedem, se odmaram, malo jedem i opet odmaram...vmes pa odšpilam kakšno igrico, se igračkam s compom in pričam gluposti v virtualnem svetu...pa mogoče grem za par minut pogledat ven ali je zrak še zmeraj tak kot je bil...in če bi to napisal vsak dan, bi me po moje že ta tretji dan poslala v k...Kaj bi šele bilo, če bi opisoval krevet za odmaranje ali stolico na 1001 način...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif

Kaj naj rečem...peace my brothers and sisters...

http://forums.cannabisculture.com/forums/images/graemlins/default/335968164-hippy2.gif http://smileys.emoticonsonly.com/emoticons/h/hippie-3502.gif http://smileys.emoticonsonly.com/emoticons/g/give_peace_a_chance-2759.gif http://smileys.emoticonsonly.com/emoticons/h/hippie-3500.gif

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

Guest Hekate

Pred poroko…

On: Ciao draga!

Ona: Končno, dolgo že čakam.

On: Želiš da odidem?

Ona: NE! Že misel na to me plaši!

On: Me ljubiš?

Ona: Seveda.

On: Si me kdaj prevarala?

Ona: NE! Nikoli! Zakaj to sploh sprašuješ?!

On: Bova seksala?

Ona: Da, vsakič ko bo prilika za to.

On: Me boš kdaj udarila?

Ona: Si ponorel? Saj veš kakšna sem!

On: Ti lahko popolnoma zaupam?

Ona: Da.

On: Ljubezen moja….

Sedem let po poroki – preberi od spodaj navzgor….

HAHAHAHA!!! Dobra, idlična, super! http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif

Guest Hekate

Jaz sem pa sitna, sitna, sitna .. in žalostna.

Mah po enem kr zanimivem vikendu sem spet v službi. In isto kot vsako leto, pristanem na delovnem mestu (nadomeščanje), ki ga sovražim. Od leta 2007 vsako leto isto .... isto, isto. In moje delo stoji, ker morm SKOOOOOZ nadomeščat.

In vse je šlo k vragu, še eno upanje glede druge stvari.

Tukaj ste v istih podjebavanjih vidim. Pa ne da se mi ... mislim, da bi koga z veseljem užgala na gobec te dni. Čakam prvo priliko.

Oh, Mysti, ne bit sitna in žalostna. Ne nobenga na gobec, nima smisla tvojega časa in zdravja, verjemi! To je samo negativna energija, ki privlači še več ene negativnosti. Prepusti se toku, pa bo šlo...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif

mislim, da bi koga z veseljem užgala na gobec te dni. Čakam prvo priliko.

jp. swašta imamo fetiše... x8Dx

bo že držal, da se za angelsko faco skriva tut mau hudička, ko se kolenčki zatresejo in metuljčki požgečkajo x:px x:Dx

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Pa še malo se moram pohvalit x^x Fantje in punce iz Zelenega Zabojčka so me povabili k sodelovanju (jim je bil všeč naš homepage pa nekaj smo komunicirali po mailih, drugače se pa še ne poznamo v živo) in bom vsakotedensko blog zanje pisala x8Dx (otroške jedilnike) :palec:

Otroški jedilniki...najs.:palec:

To bi ful rabila moja žena... ker nima idej, kaj kuhat zlati pikici /itak ji kuhanje ni nek izziv in nekej privlačnega, za razliko od mene/.

Drgač pa, Aliana, rad te berem in morm rečt, da ful uživam v vsej plitkosti na relaciji dedek vnučka in mi je fest žal /no, jebiga, se tolažim, da so bli drugi cajti takrat, tko da se ne krivim glih, špikne pa vseen kdaj/, da nisem bil tolk plitek takrat, ko sta bila moja otroka majhna. x;)x

xsrcx

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

HAHAHAHA!!! Dobra, idlična, super! http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif

:o|o: Mah, ni glih, pravzaprav, brezveze :vragec:

A ni lep dan, a ne da je.

xsrcx

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

Tukaj ste v istih podjebavanjih vidim. Pa ne da se mi ... mislim, da bi koga z veseljem užgala na gobec te dni. Čakam prvo priliko.

Eno boksarsko vrečo...pa slikco kakšnega človečka, ki ga ne maraš gor pripopat...in udri...samo potem se ne pritoževat, če bojo zapestja al pa členki kaj bolel...bajke o etiki pa lahko poslušaš tudi kasneje, ko se skuliraš...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif

Vsak človek ima včasih take dneve, da bi koga ustrelil, mahnil in ne vem kaj še vse...recimo temu kao človeški naravni ciklusi...kot pomlad in jesen...i život ide dalje...http://serve.mysmiley.net/angel/angel02.gif

Dni?

Če bi bili dnevi, me tud brigalo ne bi .. tedni, mogoče meseci. Again ... ma sej, ni sam to. Pustmo. Bom že http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/smile.gif

Ommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Predvidevam, da je kaka porodniška...bolj kot Ommm bi mogoče pasala kakšna relax muzika ala klasika varianta...tudi med šihtom...Neke take fore sem jaz izvajal na šihtu, da nisem vrtel kakšne new age zadeve, bi bilo preveč čudno pred folkom...samo potem me je skoraj vsak tretji spraševal ali sem kao ljubitelj klasike...se mi zdi, da je kar bil malo učinek...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif

Guest Hekate

Lej, ne da se mi več... samo slovar res rabiš. Pa mogoče še lekcijo primernega odnosa brez sprenevedanja (po domače laganja) :

Lili Mai. Ne ga srat!

:o|o: Mah, ni glih, pravzaprav, brezveze :vragec:

Ne, tko lepo življensko centrirano. Pa še smešno, obenem.

Predvidevam, da je kaka porodniška...bolj kot Ommm bi mogoče pasala kakšna relax muzika ala klasika varianta...tudi med šihtom...Neke take fore sem jaz izvajal na šihtu, da nisem vrtel kakšne new age zadeve, bi bilo preveč čudno pred folkom...samo potem me je skoraj vsak tretji spraševal ali sem kao ljubitelj klasike...se mi zdi, da je kar bil malo učinek...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif

http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...