Tjazy 10. april 2009 Prijavi Deli 10. april 2009 Bom kr verjel.. ker ta razlaga bi bila pa zelo verjetna.. Tnx. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. april 2009 Prijavi Deli 10. april 2009 Zdej pa je to ze mal prevec ocitno... Ker ne nosim ure.. pogledam na uro na mobitel. In ze 2 tedna se mi dogaja.. da vedno ko pogledam spontano na uro je neka povezava med ciframi.. 22:22 11:33 12:12 .. vsaj zadnje dve so vedno enake?! Kaj bi to pomenil?tjazy v mojem blogu imaš opisane osnovne cifre ko pa pridem domov do knjigice...pa ti bom napisla za te številke Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 10. april 2009 Prijavi Deli 10. april 2009 Ne sej ni fora v teh stevilkah... fora je v tem.. da so skor vedno zadnje dve enake.. vcas pa tud vse 4. In to preveckrat.. da bi blo cisto naklucje.. ki pa vemo, da ne obstaja.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. april 2009 Prijavi Deli 10. april 2009 OSNOVNI POMEN ANGELSKIH ŠTEVIL Osnovni pomen števil, iz katerih so angelska sporočila sestavljena je sledeči: 0 Stvarnikovo sporočilo ljubezni. 1 Bodite pozorni na svoje misli; zato razmišljajte samo o svojih željah, ne o strahovih, saj privlačite tisto o čemer razmišljate. 2 Ohranite vero in ne izgubljajte upanja. 3 Jezus ali kako drugo nebeško bitje vam stoji ob strani in vam pomaga. 4 Angeli vam nudijo oporo v dani situaciji. 5 Obeta se vam pozitivna sprememba. 6 Vse strahove, povezane s posvetnim/materialnim svetom, predajte Bogu in angelom.Uravnotežite misli med materialnim in duhovnim. 7 Ste na pravi poti, zato se ne ustavljajte. 8 Naproti vam prihaja obilje. 9 Brez odlašanja se začnite ukvarjati s svojim življenjskim poslanstvom. Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 10. april 2009 Prijavi Deli 10. april 2009 Ne sej ni fora v teh stevilkah... fora je v tem.. da so skor vedno zadnje dve enake.. vcas pa tud vse 4. In to preveckrat.. da bi blo cisto naklucje.. ki pa vemo, da ne obstaja.. ko se men to zdej občasno zgodi... pomislim mal na to. kwa bi blo mogoče treba pa res že nardit Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 10. april 2009 Prijavi Deli 10. april 2009 ko se men to zdej občasno zgodi... pomislim mal na to. kwa bi blo mogoče treba pa res že nardit JAP.. to je to! In tud vem, kaj je treba spremenit.. tnx se enkrat.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 10. april 2009 Prijavi Deli 10. april 2009 JAP.. to je to! In tud vem, kaj je treba spremenit.. tnx se enkrat.. ni za kej... z weseljem. sploh pa te zdej šele čaka ta lepi del . spreminjat karkoli zna bit kr pestro .ampak če weš, da bo pol bolš... je pa tut mal žrtwe vredn Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 10. april 2009 Prijavi Deli 10. april 2009 Tud to vse je res... v bistvu nikol ne ves, ce bo pol boljs.. nikol pa tud ne zves, ce ne probas.. tko da kej druzga ti tud ne preostane.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 10. april 2009 Prijavi Deli 10. april 2009 Tud to vse je res... v bistvu nikol ne ves, ce bo pol boljs.. nikol pa tud ne zves, ce ne probas.. tko da kej druzga ti tud ne preostane.. takle mamo a ne? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 10. april 2009 Prijavi Deli 10. april 2009 takle mamo a ne? kot si nardimo.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 10. april 2009 Prijavi Deli 10. april 2009 In na moji uri kaže, da je Tjazy objavil točno 11:11 Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 10. april 2009 Prijavi Deli 10. april 2009 In na moji uri kaže, da je Tjazy objavil točno 11:11 kar pomeni, da je skrajni cajt, da začneš pit Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 10. april 2009 Prijavi Deli 10. april 2009 Pa res... ob 11:11 sem tisto postnil.. vids.. skoz se mi zdej to dogaja.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 10. april 2009 Prijavi Deli 10. april 2009 Jebenti Glihkar zvedu, da z majem zamenjam delovno mesto. Tle grem peš v službo, tam bom moral z vlakom al pa avtomobilom. Tle lohk kadim, če čem, tam pa ne. Tle je ful svobode, tam je kt kasarna. Tle delo obvladam v nulo, tam se bom moral na novo učit. A je kej plusov? Eeee, jah, službo mam, redno plačo tud, recesija me ne tangira, učljiv sem. Nekej je no. Mah, živi bili pa videli, pravjo. Mal mi je tale novica pokvarla praznike vseen. Sej vem, ene 80000 jih je zlo na slabšem. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 10. april 2009 Prijavi Deli 10. april 2009 Mal mi je tale novica pokvarla praznike vseen. Sej vem, ene 80000 jih je zlo na slabšem. butl...če maš swojo postlo, si med 5 % najbogatejših zemljanou.nč čudnga, da so te s službe fuknl, k pa s tko kratek pa niti tega ti ne powem, da se učas mal zajebawam Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 10. april 2009 Prijavi Deli 10. april 2009 butl...če maš swojo postlo, si med 5 % najbogatejših zemljanou.nč čudnga, da so te s službe fuknl, k pa s tko kratek pa niti tega ti ne powem, da se učas mal zajebawam Si me potolažu, Janko. Sej me niso ven fuknl, sam lokacijo so zamenal. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 10. april 2009 Prijavi Deli 10. april 2009 Tle lohk kadim, če čem, tam pa ne. To je sigurno velik plus... Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 10. april 2009 Prijavi Deli 10. april 2009 Sem polepila oglase... Upam, da ga kdo pozna. :inocent če ne pa, ... če se ne javi noben... če bi ga kdo vzeu... :soriGa bom spoznavala sproti z vami... prevod let me introduce you to him... Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 10. april 2009 Prijavi Deli 10. april 2009 Si me potolažu, Janko. Sej me niso ven fuknl, sam lokacijo so zamenal. ja sej...tam boš pa popizdu, pa sam odpowed dau Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 10. april 2009 Prijavi Deli 10. april 2009 To je sigurno velik plus... Aha, ker bom manj kadil al pa sploh ne bom več /tega plusa se še ne zavedam sicer / ja sej...tam boš pa popizdu, pa sam odpowed dau Ziher da ne. Si bom tko naredu, da mi bo fajn. Sam mal bo trajal. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 10. april 2009 Prijavi Deli 10. april 2009 ime mu bo Bunko skrajšano od Bunkornios Recesias Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 10. april 2009 Prijavi Deli 10. april 2009 Sem polepila oglase... Upam, da ga kdo pozna. :inocent če ne pa, ... če se ne javi noben... če bi ga kdo vzeu... :soriGa bom spoznavala sproti z vami... prevod let me introduce you to him... Taprav Car. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 10. april 2009 Prijavi Deli 10. april 2009 Če ne, mu bom dobila spremljevalko- Emperatris Escorata Taprav Car. Mhm...žal je že oddan... z Emperatris Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 10. april 2009 Prijavi Deli 10. april 2009 takega Bunkota bi takoj imela, če bi ga imela kje imeti. a en dan bom že imela svojega tigrončka. crap! danes sem slučajno naletela na časopis, v katerem je bil članek, ki je bil tudi poskusno besedilo za sprejem na delovno mesto lektorice. ja madona, kdo jim je to popravil!!! in mene niso hoteli, ker nimam izkušenj! pa pizdarija, no! so zgolj izkušnje res garancija za kakovost dela??!!! kdaj bom JAZ imela srečo in bom JAZ nekaj dobila, TISTO, kar si RES ŽELIM??? po diplomi hočem biti lektorica ali delati pri založbi, prodajati knjige, karkoli v zvezi s knjigami in besedili in če mi ne bo uspelo, grem jaz lepo via India Goa, a place for friends in bom obdelovala vrt in ležala v viseči mreži. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. april 2009 Prijavi Deli 10. april 2009 Ne sej ni fora v teh stevilkah... fora je v tem.. da so skor vedno zadnje dve enake.. vcas pa tud vse 4. In to preveckrat.. da bi blo cisto naklucje.. ki pa vemo, da ne obstaja..men je kr mal skeri... sem iz pisarne šla delat v trgovino, pa bi pokaže ekranček da moram vrniti 1.11 eur, al pa 10.11 al pa je znesek plačila 49.49... čezdalje bolj pogosto vse bolj čudne cifre... danes nisem ok, pa se motim s tem da malce forum čekiram... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.