Larisa22 19. oktober 2012 Prijavi Deli 19. oktober 2012 Danes sem gledala vremensko napoved. V nedeljo bo sonček. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_onfire.gifPa ne more bit lepšega. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif super da bo vreme, boste lahko maksimalno izkoristli nedeljo http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/ylflower.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/ylflower.gif 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 19. oktober 2012 Prijavi Deli 19. oktober 2012 ojej. priporočam, kot vedno, kopel kopel kopel. pa seveda počitek, kolikor pač lahko počivate/mo ob malčkih. skratka, meni kopel vedno pomaga. kopel pripravim tudi za malega lumpa. zdaj vsaj dvakrat tedensko. ker iz vrtca prinese vsega hudiča nebodigatreba dajem mu tudi sirup rdeče pese (endovital za otroke). med s cimetom. čaj iz 1-2 čajni žlički mešanice enakega dela bezga, poporove mete in rmana - pomaga pri nižanju telesne temperature, redčenju goste sluzi, umirjanju napadov kašlja ... čaj iz bezga, lipe ... pa malce medu notri. tudi molkosan pridno uporabljamo pri nas. pa zdaj začela tamalemu dajati tudi probiotike. tam dvakrat tedensko. sveže sočene sokove tudi priporočam. aja, pa eterična olja (tukaj nekaj na kratko: http://www.ringaraja.net/clanek/etericna-olja-za-otroke_5754.html) pri nas to zelo pomaga. tamalega spravim k sebi v dnevu, največ dveh dnevih. aja, seveda gledam, kolikor se le, da doma n. ne je nič iz bele moke, sladkorja itak ne uporabljamo, čim manj mesa, tudi mlečnih stvari mu ne dajem. s tem ga itak filajo v vrtcu ker vse navedeno ali/in zakisa in zasluzi telo. veliko zdravja.ti, maš kaj za male pujske? Naš se vsak večer pri kopanju tako dere, kot bi ga v vrelo olje namakali. Morda se mu škoda zdi sprat ( z nav.vodo, milo redko uporabljam pri Razbojniku) vso kislico iz švica inu bruhcev Tole ima zazihr po atu še heja bumbarasa ga več ne oraspoloži.Pa oblačit se tut ne mara (hehe, tole je pa po meni) navija do daske ********kosovne odpadke so odpeljali, steklar je svoje naredu, mamo zdej toooook velik špegu, da se lah vsi skupaj naenkrat vidimo pa grlo me boli, jebela grgram Vogelejevo ustno vodo, pa ližem Granobil (jutri pa verjetno prah po tleh ), lipov čaj z medom, žele rojal,... sam še pesin sok mi manjka v pon mi zopet razštemajo dnevno - dobesedno to bo prahu, juhuhuuuu sedim jaz danes lepo v kuhinji, srkam mlačni lipov čaj in gledam (v bistvu sem čakala steklarja) kako se lepo posipa prah po prostoru. Je sijalo sonce not pod takim kotom, da bom zamortizirala metlo praholovko ein zwei drei. Razbojnik ima že tri dni razštelan urnik večernega odhoda v posteljo pa že tko lepo je spal ob 20h do 7h, zdej ima pa podaljšan odhod, a zjutrrrrri je pa taprvi pokonci Bom ukinila drnjohanje v vozičku, ko mami in Pesjanka šibata po PSTju 5 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 20. oktober 2012 Prijavi Deli 20. oktober 2012 ahoj. Cookie, žal, za to pa nimam ničesar naš lump se na srečo zelo rad kopa. včasih se dere, ko mora ven iz vode upam, da bo e. tudi taka, se pravi, ne da se bo drla, ko bo morala iz vode, ampak da se bo rada kopala a tvoj Razbojnik že sedi? čaki čaki, koliko je star? enih pet mesecev,kajne? nekaj takega. daj mu malo igrač v vodo. ali pa se naj gre kdo z njim kopat. naš ima to ful rad. potem pa ne spraviš iz bane ne njega in ne tavelikega bika e. danes prespala bolj ali manj celo noč, od 21.30 do 4.15. seveda mi ni treba posebej poudariti, da to meni zeeeelo všeč. močno upam,da bodo take noči postale stalnice in ne izjema kar naj se zgleduje po bratu. pa en mesec ima danes sama danes z lumpekom in lumpiko. t. dela cel dan madonca, dve uri samo skakala od enega do drugega. enega zrihtala, enemu dala za jesti, pa spet k drugemu ... zdle pa lumpika spi, lump pa za mizo poleg mene. mu dala ono tablo za risanje, pa ima delo zdaj. da lahko jaz v miru, no ja, kolikor se pač da, popijem čaj. krasni dnevi so zunaj. še razmišljam, kak bom danes speljala podvig sprehod izkoristite vikend. pa lep dan vsem 2 Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. oktober 2012 Avtor Prijavi Deli 20. oktober 2012 Naš se vsak večer pri kopanju tako dere, kot bi ga v vrelo olje namakali kakšen stavek, kakšna prispodoba! To je tečno, ja, če se otrok ne mara kopat oz. ne mara vode.Jaz od vseh otrok poznam samo eno tako punčko, tako da nimam nekih izkušenj s tem (pa še to smo bili v takem smislu samo na morju skupaj, morda je bilo pri samem kopanju drugače).Tim je prvič ko ga je babica kopala, se pravi še predno bi se sploh moral rodit , že skoraj 'zaplaval', zdrsnil, smuknil je navdušeno in zadovoljno v banjico, da je še babca bila navdušena in je dala eno pripombo, se ne spomnim točno, ampak jaz sem to pri sebi povzela tako, da je pač tipična ribica. Ja, ful prahu, ne vem odkod pride tolk tega, saj sem predvčerajšnjim al kdaj v nulo vse pobrisala, posesala, celo pomila oz. z mokro cunjo, pa ful spet prahu, ja, ko sonce posveti, je polno teh pikic, ki se rolajo po zraku od nikoder.No vsaj nimam rumenega ('žveplenega' al kakšnega) prahu, kot v Štepiju, ko sem bila direkt nasproti toplarne in so pogosto spuščali rumen dim s totalnim spremljajočim sikanjem po več ur hkrati. (enkrat sem celo fotkala to). ~ jaz sem pa čist zgažena dons, kot bi me nekdo mlatil ponoči. sem pa vseeno že pred deseto nesla kavbojke pa trenirke sušit...ful si dam opravit s temi cotami.pa kuhinjo sem pospravila itd. čist odštekano sem sanjala... da smo v enem stanovanju en folk tekali skozi vse prostore, tako v krogu, po enih hodnikih pa sobah, ampak skoz isto, kot tak sprevodek, z glasbeno spremljavo, v ritmu, no eni so bili pa tko skupaj prepleteni po štirje, tako da so bile v tej koloni take vrste s po 4 ljudmi, ki so se tko držali, kot bi recimo plesali kolo: prepleteno... oz. so se sproti take skupinice oblikovale... jaz sem najprej mislila da se rolamo po teh sobah kar tko, pač naključno, kot v sprevodu, nakar se je izkazalo, da v bistvu moramo bit po 4 skupaj in pol sem se hotla nekak uštulit zraven v kateri niz, pa so me kar stran tiščali - tolk trdno so se držali rpepleteni, da v bistvu se nisem mogla nikamor priključit.... pol sem bila jaz sama med temi skupinicami po 4. Potem sem se pa izločila iz tega gibanja, kroženja in sem odkrila eno sobo, kjer sem imela ful placa in taka dobra svetloba je bila, pa sem pomislila, saj še boljše, saj mi ni do tega capljanja v skupinici v krožnem nenehnem gibanju, glasba je bila pa fajn in sem potem ful doživeto plesala, se zvijala, delala take gibe vse mogoče, pol je pa še tud nekdo nasproti se pojavil pa tudi on tako plesal, zvijajoče. Potem je bil pa kar preklop oz. nenadoma smo se pa znašli na obali in smo potem nekaj časa iskali ugoden dostop do vode in ga našli, tak mini zalivček in tko fajn je bilo za it v vodo in sem bila ravno na tem, da grem notri, ko sem pomislila, samo ne morem v čevljih v vodo in sem se začela sezuvat, da grem notri... potem sem se pa zbudila. Pa še vse živo sem sanjala, ampak se samo tega spomnim. Prej so mi pa po skoraj kakšnem letu ribe totalno zadišale, samo sem pozna zanje za na trg, tako da bom kaj drugega namudrila za danes za kosilo (če ne bo mama si prej oz. vmes kej spomnila).Nimam še nekih planov, mal razmišljam da bi šla kasneje do frende, ampak to tudi ali predvsem zato, da bi se s kolesom mal zategnila kak giro. Lep dan! 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 20. oktober 2012 Prijavi Deli 20. oktober 2012 Hej Marsa, nadvse zanimive sanje. No le daj kakšen giro, pa se bom tudi jaz med svojim kolesarjenjem spomnila nate Midva nikakor ne moreva zapopast ideje, kam bi šla na ta čudoviti dan. Sanjarim o pohodu v kakšni lušni naravi, po travničkih in med gozdički, hkrati pa sem že naveličana tur v naši okolici Nenazadnje mi "prevaguje" odločitev, da bova šla do bližnjega kraja, kolesarsko progo so menda podaljšali ene par km in skozi dva tunela gre...tako da...bo za pošnofat. Ja Cookie pa res, sem že itak rekla, da tako slikovito vse opiše, da bi morala knjigice pisat, za otroke recimo Naša dva sta se na srečo tudi rada kopala, samo za umivanje las je bil problem. Pa starejši za striženje. Na koncu smo lahko hodili samo k eni frizerki, ki mu je dala ogrinjalo z Garfieldi , pa še ta frizerka je edina pridobila njegovo zaupanje. Pri drugi mislim da tudi Garfieldki ne bi prevagali 2 Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. oktober 2012 Avtor Prijavi Deli 20. oktober 2012 nisem imela dobrega dneva danes. tko v prazno se mi je zdel. saj sem ful opravila v bistvu, tud s kolesom sem se šla vozit, ampak kar tko samo malo, ne do frende, nisem bila za družbo.zdaj sem pa še en film gledala (Mati in hči, na tvslo1), pa mi je bil zelo všeč, samo me je razžalostil. Tako da sem dost out. :|Pa še zapestje sem si malo poškodovala pa v koleno sem se udarila, ko sem spravljala kolo. :o)Tako da kar se mene tiče, čist kul, da bo konec dneva zdaj kmalu, upam da bo jutrišnji boljši.Mogoče bo pa tud še kakšen film pa da se mal raztresem.Upam da ste vi imeli boljši dan.In da bo jutri še boljši. Lepo spite... ... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2012 Avtor Prijavi Deli 21. oktober 2012 Dan. Danes sem malo bolje, čeprav sem se vsa žalostna zbudila, samo sem že bolje.Nekaj razpoloženjsko niham.Zapestje me pa nič več ne boli. Koleno pa samo malo pa enih par plavic mam, ampak sej so lahko, ker že zelo dolgo nisem imela nobene. Danes sem sanjala, da je bila vrv za perilo in so gor viseli obešeni na kljukicah taki trakovi, ki so se ful zvijali, ampak trakovi pa so bili kot ena svetloba ali dim (podobno kot slika dneva, ki jo je objavila Shanyah). No in so ful plapolali oz. se nekako 'vili'.Sem najprej od daleč gledala, pa je vse migalo in to, no pol je bilo pa nekaj podobnega, ko sem pobližje zagledala. Danes si pa namenoma nisem nič zadala in se bom samo prepustila dnevu; morda bom lenarila, brala al pa kej.Če bo lepo, se bom pa ven odrolala, vsaj malo. Lep dan! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 21. oktober 2012 Prijavi Deli 21. oktober 2012 Drugače pa ne vem, en tak miks čustev je v meni. Mi ni preveč všeč. Otožnost, mogoče mal egoizma A sem velik egoist, če si ne želim, da moj dobi službo v tujini za nekaj mesecev? Mislim, res ... počutim se kot na gugalnici; po eni strani super, srečna, bo zaslužek. Po drugi pa ... Ne nisi. Čeglih ti lahko s prve roke povem, da hitro mine. keš pa tudi prav pride. pa boš pač več skype več uporabljala:)) jaz pa - se privajam spet držinskemu lajfu nazaj - in mislim, da postavljamo rekorde - cele tri dni zdržali brez prepira. (ker pač bil službeno odsoten in v tujini...in me smo - očitno - kraljevsko uživale). Mi je strašno zdaj se s tem soočat..sam klinc, tak je. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 21. oktober 2012 Prijavi Deli 21. oktober 2012 Ne nisi. Čeglih ti lahko s prve roke povem, da hitro mine. keš pa tudi prav pride. pa boš pač več skype več uporabljala:)) jaz pa - se privajam spet držinskemu lajfu nazaj - in mislim, da postavljamo rekorde - cele tri dni zdržali brez prepira. (ker pač bil službeno odsoten in v tujini...in me smo - očitno - kraljevsko uživale). Mi je strašno zdaj se s tem soočat..sam klinc, tak je. sej če on tut neb uživu, bi bil u dweh dneh nazaj 2 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
shanyah 21. oktober 2012 Prijavi Deli 21. oktober 2012 čist odštekano sem sanjala... da smo v enem stanovanju en folk tekali skozi vse prostore, tako v krogu, po enih hodnikih pa sobah, ampak skoz isto, kot tak sprevodek, z glasbeno spremljavo, v ritmu, no eni so bili pa tko skupaj prepleteni po štirje, tako da so bile v tej koloni take vrste s po 4 ljudmi, ki so se tko držali, kot bi recimo plesali kolo: prepleteno... oz. so se sproti take skupinice oblikovale... jaz sem najprej mislila da se rolamo po teh sobah kar tko, pač naključno, kot v sprevodu, nakar se je izkazalo, da v bistvu moramo bit po 4 skupaj in pol sem se hotla nekak uštulit zraven v kateri niz, pa so me kar stran tiščali http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_clown.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif - tolk trdno so se držali rpepleteni, da v bistvu se nisem mogla nikamor priključit.... pol sem bila jaz sama med temi skupinicami po 4. Potem sem se pa izločila iz tega gibanja, kroženja in sem odkrila eno sobo, kjer sem imela ful placa in taka dobra svetloba je bila, pa sem pomislila, saj še boljše, saj mi ni do tega capljanja v skupinici v krožnem nenehnem gibanju, glasba je bila pa fajn in sem potem ful doživeto plesala, se zvijala, delala take gibe vse mogoče, pol je pa še tud nekdo nasproti se pojavil pa tudi on tako plesal, zvijajoče. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif .. sem en preblisk dobila, pa sem rekla ti morem napisat.... večina ljudi se vklopi v ta začarani krog (rolanje po istih sobah) življenja, da pozabimo da obstaja tudi kaj izven tega. Spremembe so vedno težke, zato tudi težko sprejemamo v naša življenja nove in drugačne stvari, oz. opuščamo nepotrebne (prepletenost le 4-ih).Jaz iz teh sanj razberem, da je čist qul če greš mal na stranpoti in kaj novega odkriješ, pa še super se maš pri tem. Brezveze se štult v že oblikovane kalupe in stereotipe... če je tolk lepše, ko poslušamo srce pa gremo po svoje http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_biggrin.gif 2 Citiraj ***********************************************************************************************Out beyond ideas of wrongdoing and rightdoing, there is a field.I'll meet you there.When the soul lies down in that grass, the world is too full to talk about.Ideas, language -even the phrase "each other"- doesn't make any sense.(mevlana jelaluddin rumi - 13th century ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2012 Avtor Prijavi Deli 21. oktober 2012 saj. (tenx za ukvarjanje ) 1 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 22. oktober 2012 Prijavi Deli 22. oktober 2012 sej če on tut neb uživu, bi bil u dweh dneh nazaj skoraj drži. (razen nekaj malenkosti, kot so pač služba in take reči), ampak bistvo pa drži... No - pa da ne bi jamrala preveč - pač naenkrat je treba povedati kam se odpelješ in celo zakaj :xx!: Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 22. oktober 2012 Prijavi Deli 22. oktober 2012 Uj, se je kar dosti napisalo, odkar sem brala http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/whistling.gifvmes sem našla v enih opisih sebe (se m izdi, da tam, kdo gre komu na živce al kako že), pa mogoče nisem, mogoče sem,sem pa premišljevala o tem, če sem - ja, res je, jaz večinoma v dnevnik pišem o svojih doživetjih, občutkih ipd, ker je moja definicija dnevnika ravno ta. Pišem tudi fizični dnevnik že skoraj 30 let, tko da včasih kaj napišem tudi sem (bi še večkrat, če bi imela čas).Premišljevala sem tudi o tem, da bi rabila prekleto veliko časa, če bi replicirala vsakega posebej, preberem pa, ampak m izmanjka časa za odgovor. Na hitro pritisnem plusek, če m ije kaj posebno všeč, ne pišem pa tega še ekstra. Saj pravim, če bi imela čas, bi lahko visela kar dolgo tukaj gor, debatirala itd.Tko pa kradem minutke... Pa da zaključim glede tega, kot se mi dozdeva, opravičevanja:v bisvtu se nimam kaj opravičevat. Povem svoje mnenje, če grem komu zel ona živce (čist možno), me lahko da na "ignore", lahko mi to tudi pove -sem odprta za konstruktivno kritiko, ker se tko lahko morda porpavim, če je to potrebno.Drugač pa sem zakorakala v peto desetletje, ampak se ne bom sekirala, bom rajši pogledala s pozitivne plati.ta pa je:- sem modra (http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif)- sem izkušena (če ne drugo bolj kot v prejšnjem desetletju)- nekak si jemljem večjo pravico, oziroma sama sebi dovolim, da več povem, kaj si mislim, brez da bi gledala na to, da se ne bi drug počutil ogroženega, užaljenega, narobe me razumel itd. seveda ne žalim nikogar, samo POVEM. Ali še delam na tem, da povem. lep dan, pri nas je sicer še vedno megla, amapk naj bi se razkadila (?), vam želim! 5 Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 23. oktober 2012 Prijavi Deli 23. oktober 2012 dan. treba zabeležit nujno. da sem se spravila, po doooolgem času, spet delat tibetance razmišljala, kaj bi mi v tem trenutku najbolj odgovarjalo. in očitno to tibetanci. sicer pa treba izkoristiti te krasne sončne dneve. baje da nas sonček zapušča konec tedna. Cipci, bila prepričana, da si mlajša nič, grem cote dat prat 2 Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 23. oktober 2012 Prijavi Deli 23. oktober 2012 druidka, ne, sem zaokrožila na 40 http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/pevc.jpg tibetanci, praviš,viš jaz pa delam kathu pranam oziroma ga bom, čim si pospravim prostor, ker mamo na tleh takšno, da nimam niti armafleksa kam dat lep dan Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 23. oktober 2012 Prijavi Deli 23. oktober 2012 Cipcy ti si tehtnica tako ko jaz. Nisem vedla. Evo zakaj imam takšen prijeten filing, ko te berem. Sem se prav vprašala kaj si po horoskopu. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/smile.gif Vse najboljše http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon170.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. oktober 2012 Avtor Prijavi Deli 23. oktober 2012 Vse najboljše, Cipcipilonika! xrosex (jaz sem pa mislila da si lev z ascendentom v tehtnici ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 23. oktober 2012 Prijavi Deli 23. oktober 2012 V teh dneh enkrat bi moral dobiti kopije nekih knjigic, ki jih nimajo v običnih knjižnicah pa da vidim kaj v njih piše kaj pametnega. Sem jih malo na blef naročal oz. če so imeli kakšen "čuden" naslov. Zlasti me zanima Magija sa svečama in Sanje...pa da vidim kaj so bolj pametni človečki od mene napričali...Mogoče bom to s svečami lahko celo malo sprobal zdaj za praznike pa da usput še malo pokurim stare zaloge...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif Sem pa v teh dneh začel malo preveč mislit, prav čutim, da mi škoduje...nisem si mislil, da so lahko rodbinske vezi tako globoke na energijskih ravneh in da lahko v tako veliki meri vplivajo na današnjo osebo. In valjda sem moral malo pogledati Marjanovo zadnjo bukvico in seveda sem mu poslal še mail, da dobim kao potrditev ali so določene stvari res možne ali se meni že malo meša, kar je skoraj nemogoče, ker sem že itak zmešan...in on meni, da je to preobsežna tema in naj si malo preberem Berta Hellingerja (postavitev družine)...Potem me še en človeček sprašuje, če poznam postavitev družine, da je bil pri parih terapevtih kot aktivni in pasivni opazovalec, ipd...Valjda, da poznam, ampak zakaj bi kaj govoril o temu pa naj gre še enemu pa bo videl...Skratka zanimivo se mi zdi, da Bert omenja, da lahko človek prevzame breme ali podzavestne vzorce od rodbinske osebe, ki ni nujno da jo sploh pozna, ki je lahko mrtva že vsaj 50 let (2-3 rodove nazaj), ipd. scene...govora je o družinski matrici...Se mi je prav malo razsvetlilo v umu, kar jasne so mi bile določene stvari...matr, če bom tako nadaljeval bom lahko kmalu postal psihoterapevt Brezo. Diplomo bom pa itak pošteno kupio...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif V slovenščini so samo tri njegove knjige. Mi je pa najbolj zanimiva tretja- Priznati to,kar je...priporočam tistim, ki hodijo okoli psihiatrov, psihoterapevtov ali pa jih malo bolj zanimajo podzavestni vplivi na psiho... In kot so omenili že drugi pred mano, treba izkoristit zadnje tople sončne žarke...pred zimskim spanjem...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 23. oktober 2012 Prijavi Deli 23. oktober 2012 Ja joj,ja hvala lepa http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_blush.gif leva mam v ascendentu vaga pa sem. glede leva hm, včasih butne ven ko ni treba,vaga pa - sej je kul, sam tisto večno VEČNO tehtanje ufhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/rolleyes.gif Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 23. oktober 2012 Prijavi Deli 23. oktober 2012 oj, Cipci, pa ne, da se tudi ti staraš?! Ker tega sploh ni opazit ne po videzu ne po duši pisanja VSe najboljše! Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 23. oktober 2012 Prijavi Deli 23. oktober 2012 Vse najboljše Cipci . Peto desetletje se huje sliši kot 40 let, tako da, kar v številki se raje izražaj. Ker če jz pomislim, da bom čez dobro leto zakorakala v šesto, me ja skoraj kap Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 23. oktober 2012 Prijavi Deli 23. oktober 2012 Vse naj naj Cisiplonika veliko lepega in veselega, kot se spodobi za leva s tehtnico 1 Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 23. oktober 2012 Prijavi Deli 23. oktober 2012 še enkrat hvalatole sem si našla in bi si dala na majco:http://shrani.si/f/e/zl/1rZkjCm/255381407107279350756209.jpgso me pa v službi presenetli, ker so po celi stavbi nalepil irožce s številko 40 na sredini. meni pa nič jasno cel dan. kako to, da m iotroci voščijo. ojnk?!šele na konc službe sem opazla. pa da mi rožce sledijo.sem jih trgala dol kot nora.da ja ne bi kdo zvedu, da sem že tok stara http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif 2 Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 23. oktober 2012 Prijavi Deli 23. oktober 2012 vaga pa - sej je kul, sam tisto večno VEČNO tehtanje ufhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/rolleyes.gifahahaha....ne govori meni prosim. preden se odločim rabim dve uri pa skoz neki tuhtam pa cincam. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/rolleyes.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/rolleyes.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/rolleyes.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 23. oktober 2012 Prijavi Deli 23. oktober 2012 ane, čebelica?meni je to včasih tok naporno.pa kaj bi pila. pa ko natakar že menca, jaz še gledam al bi to jedla al rajš tisto.po drugi starni pa fajn vtolk, ker apriori pogledam obe plati kakšne zgodbe.. Kaj pa vem http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon26.gifpol te majo za neodločnega.ti si pa v ressnici samo ful preudaren 3 Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.