sin 31. oktober 2012 Prijavi Deli 31. oktober 2012 ja!no, mislim da ni čisto tako zelo enostavno ha haha, lahko pa tudi, samo če boš res imela konstantno dvignjeno energijo skozi tvoje življenje! Skratka, res bi rad srečal junaka, ki je dunajce in pomfri vsaj dan in je zdrav! torej moje mnenje: res se lahko nekaj časa (kdo bolj, kdo manj) tako prehranjujemo, toda v vsakem primeru ima za organizem določene posledice. morda tega ne občutimo takoj, toda sčasoma ali pa ko pride bolezen, večje psihične težave, stres, človeku organizem ni več tako v oporo kot bi mu bil sicer, če bi bil zdrav. določene snovi se v organizmu lahko tudi nalagajo v tkiva, možgane, ožilje, itn, čeprav se mi v določenem trenutku počutimo še tako zdravi. strinjam se v tem, da je hrana zgolj delček energije ki jo vnesemo v telo in da je potrebno predvsem spuščat energijo skozi sebe!! Da! mislim da govoriš predvsem o tem.a vseeno poudarjam, prehrana zato ni nepomemben dejavnik. prvič zato ne, ker ima naša potrošniška izbira posledice, kot drugo pa naše telo ni koš za smeti v katerega lahko mečemo karkoli in bo vse predelal in izločil in se ne bo poznalo nikjer in nikomur. Pa četudi imamo še tako visoko energijo ima vsako telo neke svoje limite. Žal. Seveda pa nismo samo telesna bitja, a o tem ne bom tukaj in sedaj pisal. -jst vedno bolj gledam na to kot proces razvoja ki se dogaja ljudem... pa tudi tako, da okoliščine ljudi vse bolj porivajo na rob.... - ha haha hvala enako .. če ti uspe bit kul in ne v stresu (kar je pač strašno težko danes) .. lahko ješ pomfri in dunajca vsak dan, pa boš še vedno doživel lepo starost in ne bil nekaj strašno bolan zraven moje mnenje, no ... *** napadi anksioznosti -OK, tolk se vtaknem ... Zdaj grem pa še mal brat okol Strašno noč čarovnic vam želim 1 12 Citiraj http://shrani.si/f/3c/LU/qflxJd/ego-eco.jpgNe meči svinjam biserov! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sin 31. oktober 2012 Prijavi Deli 31. oktober 2012 hvala enako Meni je pomagal *red* (da se prisiliš vstati iz postelje, telovadiš, greš ven, na sprehod, pa tudi pozitivne afirmacije oz. splošna naravnanost).Sem pa bila v položaju, da sem poštekala na lastni koži, čemu nekateri ne vidijo izhoda in bodisi naredijo samomor, bodisi se grejo psihiatrično zdravit in tudi s 'kemijo'.Msilim da sem morda bila tik pred tem, dejansko sem razmišljala o tej možnosti. Lepo bodite in radi se imejte. 2 Citiraj http://shrani.si/f/3c/LU/qflxJd/ego-eco.jpgNe meči svinjam biserov! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 31. oktober 2012 Prijavi Deli 31. oktober 2012 moje izkušnje:za depresijo najpomembnejše red, gibanje, delovanje ( kot pravi Marsa)za anksioznost pa dihanje, meditacija, lahko pa tko kot Cigančica... narava, gozd ... no v glavnem hetela vam povedati, da ste mi spet zelo veliko dali, in da ne vem kako je telesne bolezni jemati za izziv, ker nimam razen zobobolov, do sedaj, prav nič izkušenj , s čustvi pa veliko,Cigančin nasvet Mistyci je vsekakor to, kar se jaz trudim živeti, vse vzeti kot izziv... in rasti skozi to... 3 Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 31. oktober 2012 Prijavi Deli 31. oktober 2012 O psihi in hrani je bilo povedano že marsikaj po različnih temah...pa sem mislil, da so vsaj osnove jasne...Pri zdravju povprečnega človeka predstavlja hrana samo 25%, ostalo je psiha oz. vse kar spada pod duševne procese... Ansioznost dobesedno pomeni tesnoba...v ozadju so zmeraj kakšni strahovi, travme, ipd...recimo tesnoba pred zaprtimi prostori...reševanja takih in ostalih "psiho" problemov s tabletkami je samo začasna rešitev... Že samo preprosto globoko dihanje ala joga varianta lahko ublaži marsikaj, lahko tudi preko športanja...Taka stanja se ne pojavljajo kar čez noč, ampak rabijo leta...Pameten človeček se slej ko prej nauči sproščat in soočat s sedanjimi problemi, čustvi, miselnostjo potem pa lepo počasi na tisto kar se je nabiralo leta...Če ne drugega zaradi hitega življenskega tempa, stresa, ipd...da se mu pač ne zmeša...Nespameten človeček pa nadaljuje po starem načinu dokler ga res v redu ne zvije in če preživi začne čez čas mogoče razmišljat tudi v kakšni drugačni smeri... Drugače se mi zdi pa že vse bistveno povedano zgoraj... Če sem realen...šele čez nekaj časa recimo redne meditacije, tehnik sporoščanja, energijskih vaj ali kaj podobnega kao 15-30 min/ dan se pokaže kaj vse ima človek v sebi, kaj vse je na njega podzavestno vplival in se tega sploh ne zaveda...zato pa včasih paše brati kakšne viceve al pa ppogledat kakšno komedijo...kao za srčno čakro, je manjša možnost tesnobe, ker je povezano s pljuči in dihalnimi organi...za smeh pa itak pravijo, da koristi zdravju...skratka več se smejat pa čeprav samemu sebi pred kakšnim ogledalom...http://serve.mysmiley.net/angel/angel02.gif 7 Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 31. oktober 2012 Prijavi Deli 31. oktober 2012 želim ti, da bi čimlepše sprejemala in dojemala preizkušnje in da bi ti prav te izkušnje v bodoče prinesle veliko bogatih spoznanj,ob katerih boš postala samsvoj modrec,se marsikdaj sebi nasmejala in z entuziazmom pričakala naslednjo preizkušnjo, vedno bolj sproščeno,malce humorno in veselo.Hvala cigančica! Saj načeloma sem kar optimistična - vsaj zadnjih 8 let recimo. Ma zdaj je že 2 leti totalno sra*je v službi in je prišlo spet čez meje sprejemljivega. Vsake toliko scagam in se zjokam kot malo dete - češ kdaj bo že konec tega. Ker od kar pomnim mam v življenju nenehne preizkušnje in borbo, jaz pa bi se od vedno rada le umirila. Mi uspeva zadnjih nekaj let, ma vedno je nek faktor, ki me postavlja pred preizkušnje in se z njim ne znam soočit - šola, šola... bo že - trmasta vsekakor sem No - da ne bo samo jamr - sem šla ven na 11 kilometski sprehod kljub megli / oblačnosti in zelo uživala Sem se fizično malo prečistla in predihala po kakšen mesecu lenarjenja. Zdaj, ko je očitno res konec moto sezone nimam več izgovorov za ne-rekreiranje Je pasal tisti mir in narava - pogrešla sem to. Pa uni občutek ko se vrneš domov na toplo, prijetno utrujen in zadovoljen. Je zanimivo brat kako vsak po svoje doživljamo svet in skrbimo za svoje telo. In ja - se strinjam da je vse povezano. Pri sebi opažam povečano željo po vsem sladkem vsakič ko sem živčna in pod stresom. Najbolj butasto je, da se zavedam, da si delam medvedjo uslugo, a se vseeno ne uprem tem željam. Kadar sem zadovoljna s sabo pa telo prav kliče po zdravi hrani. In ne najbolj zdravo - vedno ko sem pod stresom se mi začnejo nabirat kilogrami, ki gredo ponavadi sami od sebe dol ko se spet umirim in začnem delat na sebi. Anksioznosti pa je res ogromno med nami, a se mi zdi da je to še vedno tabo tema, saj se večina ljudi na ven raje kaže kot da je z njimi vse v najlepšem redu, kot pa da bi pokazali da so šibki. Se mi zdi da si v tem času pravzaprav tudi težko privoščimo biti šibki - saj je vsepovsod polno dokazovanja kdo je boljši in zakaj, pa tekme za boljše pozicije, pri katerih se ne izbira sredstev... Težko je biti miren in ohraniti mir v sebi v tem pogosto preveč kaotičnem svetu. Vsaj zame je. Zares umirim se edino doma ter predvsem in najbolj pa v naravi. Lep večer vsem, pa punce ne preveč čarat 3 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sin 31. oktober 2012 Prijavi Deli 31. oktober 2012 torej itaq da ne http://www.youtube.com/watch?v=H-eRXuuH9AI Skratka, res bi rad srečal junaka, ki je dunajce in pomfri vsaj dan in je zdrav! Citiraj http://shrani.si/f/3c/LU/qflxJd/ego-eco.jpgNe meči svinjam biserov! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 31. oktober 2012 Prijavi Deli 31. oktober 2012 in še bi se kej našlo.. ja.predvsem se stres začne že pri otrocih... in najstnikih...in se samo nadaljuje... 1 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angelit 1. november 2012 Prijavi Deli 1. november 2012 Živio,je skoraj zima in se pozna... kila gor, kila dol...kar sem danes dobrega naredila je bil sprehod po obali miramare v trstu, potem sem dobila še kapučino s ful dobro peno kot mam rada.slabo je ker sem spet jedla kruh pa malo piščanca. takoj kila gor.za miklavža dobim 50 odtenkov teme. brat pa dobi avto, ke smo prejšnjega prodali je bil prevelik leasing. jaz pa že kaki dve leti ne vozim, sem prevozila svoje, dobro da nisem šla v zapor. dvakrat sem bila na treznjenju 12 urnem. moja temna stran preteklosti. 50 odtenkov teme bo glih zame. vse to pa zaradi psihe in imam spričevalo iz bolnice da ne odgovarjam za svoja takratna dejanja. najslabše kar je je da mešaš pomirjevala in alkohol, pa tako dobro dene, pa je zaradi tega vse narobe. odvisno tudi od stopnje anksioznosti. rabiš nek preobrat, sperembo okolja. poslabša se če greš spet na staro. sem happy ker sem stornirala glasove, nisem več niti odvisnež od interneta. upam da se ne bom zredila! pa bom spet okoli sebe slišala kako mi pravijo debela, ali kaj takega. no thanks. želim si spokojnosti, miru, sreče, razumevanja med ljudmi, zdravje, denar, lepota ... kužki pred kaminom, sperehodi v naravo, novoletnih lučk, christjana graya ipd :Dpa tudi vam.lp 4 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sin 1. november 2012 Prijavi Deli 1. november 2012 no evo super Citiraj http://shrani.si/f/3c/LU/qflxJd/ego-eco.jpgNe meči svinjam biserov! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. november 2012 Avtor Prijavi Deli 1. november 2012 sem happy ker sem stornirala glasove, nisem več niti odvisnež od interneta. upam da se ne bom zredila! pa bom spet okoli sebe slišala kako mi pravijo debela, ali kaj takegaStorniraj mirno tudi to. ... Men gre pa na živce totalno vse tole z debelostjo pa tud s suhostjo.V bistvu gledaš mal okol, novice pa to, pa je po eni strani ena anoreksična, naslednji dan pa za isto osebo napišejo, da tumač, kolk se je nemarno zredila, k ma milimeter špehčka. ............. Jaz sem se pa premrazila na žuru malo, ampak najbrž sem tudi neprespana. Bilo je super, smo se imeli res fajn, pa večino sem jih poznala, pa dobra kombinacija smo bli (2 škorpijona, 2 ribi, en rak in en kozorog, pol so pa še eni prišli pa ne vem za vse, aja bik in tehtnica, za druge pa ne vem).Ful so me bili vsi veseli, ker se z enimi že nisem videla ohoho cajta (z enim celo 30 let, sva se ful smejala na to foro, sploh smo se totalno smejali, crkavali od smeha, k smo gledal ene videe).Pa Beatle smo poslušal pa Rollinge pa vse živo dobre muzke. Celo igrali smo, smo imel mal tak sešn (en je bobenčke pa konge pa to prinesel pa dva sta imela kitari).Sem pa pogrešala mal več žensk. (k sem se mal naveličala da mam nekako v zadnjem času v glavnem oz. večinoma ženske okoli sebe pa še zadnjič netaktno to omenila prijateljici, da me je tko mal čudno pogledala, kot da to pomeni, da mi ona ni kul... no včer se okol tega nisem mogla pritoževat). Ful dobro smo jedli, me pa še vedno peče koža od včeraj (!) od ananasa, sem imela vse okoli ust vneto, drugače je bil pa božanski.Pa naredili so en tak čokoladni kolač, tolk nad dober, da čist konc, se je pa čist razmrcvaril, ko si ga dal iz posode, pa je zgledal precej grozno, kot čisto raztrančirana krvavica. In sem frenda skoz in nalašč hecala (k je vegetarijanec), da bomo zdej jedli krvavice. Predtem je bila pa taka ajdova kaša z gobami (jurčki, eni rjavčki al nekaj takega, pač nekaj sort jurčkov).Pa bio pivo sem pila. (ampak je res dobro, ful dober okus in nič nisi zblojen al pa mačkast al pa kej). No tko da mi je pasal mal požurčkat pa bit tko carsko obravnavana. 3 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 2. november 2012 Prijavi Deli 2. november 2012 angelit drži se! Vse dobro ti želim in ne sekiraj se zaradi opazk drugih ljudi! Marsa super ste tole zažurali! Lep dan vsem Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. november 2012 Avtor Prijavi Deli 2. november 2012 Fajn za želodec! Ja, fajn je malo požurat, čeprav sem tudi jaz mal ven iz tega bila...mi je predvsem pasalo druženje z živimi ljudmi v mal drugem okolju (ne da morš recimo zato v kino al pa na prireditev al pa v oštarijo al pa kej).Pa tko, večina jih je bla bodisi muzkonterjev (ali drugačnih umetnikov), bodisi v teh vodah zarad drugih okoliščin, pa mi je blo to blizu pa fajn mal za spremembo spet.Pa fino je bilo videt folk, k ga že dolgo nisem videla, pa sem včas bila zlo na zvezi. Ko pa že pišem o tem....me je pa en drug frend klical danes in mi povedal, da enega skupnega znanca (včasih mojega zelo dobrega prijatelja) ni več.Potem mi je pa vse mogoče prišlo na misel, kolk smo ga žurali, kaj je vse bilo skupnega, kako smo kuhali skupaj itd.Veliko ljudi iz moje generacije je že odšlo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 2. november 2012 Prijavi Deli 2. november 2012 ... Men gre pa na živce totalno vse tole z debelostjo pa tud s suhostjo.V bistvu gledaš mal okol, novice pa to, pa je po eni strani ena anoreksična, naslednji dan pa za isto osebo napišejo, da tumač, kolk se je nemarno zredila, k ma milimeter špehčka. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_rolleyes1.gif ............. Ja no to je pa res nekaj najbolj bednega http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/SHOCK.gif ...ne vem no se mi zdi, da jaz pri drugih to med zadnjimi opazim...vsi že govorijo o tem jaz pa še vedno http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_eek.gif ....edin če mi kdo kr sam reče ali pa slučajno, da nekoga res dolg ne vidim pa se mu očitno pozna...sicer se mu more kr na faci poznat, da sploh opazim...se pa sicer tud sama zdej po porodu kr neki s tem ukvarjam ampak hitro mine, k si grem takrat kr mal na živčke http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif *** Sem brala, da je ful debata o anksioznosti pa depresiji ipd...vse to že petstokrat dala čez...včasih mislila, da bom tud kakšen napad dobila od vsega tega obremenovanja...moram potrkat, da je sem kr dobr dala čez vse to http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon27.gif za enkrat...nikoli se ne ve kaj se lahko še zgodi...moj moto zadnja leta nikoli ne reci nikoli http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif Mogoče ste pozabili omenit sam še ljudi, ki se ne znajo vklopit v družbo, ki so socialno izobčeni. Poznam enega fanta, ki je tak, ki dejansko ne zna pristopit, ne zna komunicirat, je neprestno v svojem svetu, ga tudi noben ne sprejema itd...žal je ta fant pristal na psihiatriji in zdej ko ga vidim se mu prov pozna, da ni uredu... http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/sorry.gif Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
viyola 2. november 2012 Prijavi Deli 2. november 2012 Marsa, fajn za žur..Sožalje za znancem . Jaz bla na kontroli..me je zgleda čist zmetala tale jesen. Se izboljšuje, ampak že peti dan me vročina drma. Zgleda, se mi jesen malo maščuje..k jo glih tko zelo ne sprejemam. Samo sem se pa odločila, da si vzamem čas zase..kolikor ga bo treba. Sem vedno tri dni poležala, pa spet s polno paro naprej. Kot se res nebi imela rada, drugim vedno pametujem, naj se orenh pozdravijo, sama pa tkole. Sem po kosilu zadremala,me je tlačila mora, imela neke čudne lucidne sanje, sem se toliko trudila zbuditi se, pa ni šlo..Mora, v glavnem. Tole s kilami tud men gre na živce. Moram zase rečt, da ko sem mela 10 kg več kot zdaj, sem se ful boljš počutila. Vsak ima svojo specifično telesno zgradbo,nekaj podeduje, nekaj se pridobi, so what? Da se le dobro počutiš v svoji koži, pa če celmu svetu nisi všeč. Naša tamala se trudi zrediti. Je pač take vrste,da najbrž nikoli ne bo imela preveč kil. Ali pa, nikoli se ne ve. Pravim, ni pomembno, samo da smo zdravi. Citiraj And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 3. november 2012 Prijavi Deli 3. november 2012 Očitno se torej premalo smejimo. In časi so pač takšni, da nam je vedno manj do smeha.Je te dneve se non stop nekaj dogajalo v hiši. Čisto zares. Ali so se odpirala vrata (brez prepiha), ta starejša je čutila, da jo je nekaj pobožalo po glavi - a nikogar nikjer, pri ta mlajši v predalniku zaropotalo...skratka imeli smo duhove na obisku. Itak je bila 31. meja med živimi in mrtvimi najtanjša in radi reda in ker tako to mora bit,sem zvečer na mizo nastavila deci vina in en grozd - za verne duše -je imela navado reči moja mama. Pa veliko buč izdolble - sem gledala sestro - je bila vidno potrta in brezvoljna. Tole obiskovanje grobov - mi smo šli. V vsakem izmed obiskanih grobov so ostanki oseb, ki so meni ali komu od naših veliko pomenile.Včeraj sva s starejšo spet šli po gobe. Preverjanje, kakšna je kaj situacija v gozdovih - najdle celo jurčke in veliko sivk - ki jih imam resnično rada vložene in seveda spet padla bogata gobja juha. Prav pogrešala sem tole lazenje po gozdovih. 2 Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 3. november 2012 Prijavi Deli 3. november 2012 Jaz toliko zaspana, da bi si lahko kot Tom, dala zobotebce na oči, da mi držijo veke gor. Nič moram zapustiti ta moj raćunalnik in se lotiti kakega fizičnega dela, ker drugače lahko tle na računalniku zaspim. Nataly faca si, eto nasednjo pomlad ali jesen, če boš pri volji, te bom najela za nabiranje gob in prepoznavanje užitnih. Jaz poznam sam jurčke, marele in lisičke. Pa bi rada še kej druzga znala prepoznat. Eno lepo soboto vsem skupej. Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 3. november 2012 Prijavi Deli 3. november 2012 Hehe - je bilo prav smešno včeraj - je bil gospodič lačen in nič kaj v košaro gledal. Samo nabasal si poln krožnik juhe, se najedel in pol nekaj postava pred košaro in nato s takšni očmi - ti...kake gobe si v juho dala???? (ker v juhi bile: malo jurčkov, dve lisički sivke, tiste ta rumene sivke (žveplenke jim pravijo v naših krajih), turkeci, golobice). In sploh tiste ta rumene so ga čisto šokirale:))) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sin 3. november 2012 Prijavi Deli 3. november 2012 ha ha smešna situacija pravzaprav tole vse dogajanje tuki Citiraj http://shrani.si/f/3c/LU/qflxJd/ego-eco.jpgNe meči svinjam biserov! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 3. november 2012 Prijavi Deli 3. november 2012 Danes smo pokopali babico... v 86. letu se je odločila za odhod v drugo dimenzijo... prav sem se odločila, da sem jo šla pogledat 1. novembra, ker mi je nek glasek rekel, naj grem, in se odpeljala 250 km.... da sem jo prijela za roko in ji rekla, da jo imam neizmerno rada...in bila zadnja, ki jo je videla v tem svetu živo... ampak nek spokojen mir me navdaja, ko pomislim nanjo... in nasmešek, k ose spomnim vseh stvari, ki smo jih počeli z njo, ali ki sva jih počeli skupaj... danes mi je nekdo potrkal na okno, danes med pogrebom sem začutila njeno prisotnost.. in pomirjena sem bila... lepo naj ti bo, najdražja moja babica, tako zelo te imam rada, za vedno!!!!http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/ROSE1.gif 6 Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 3. november 2012 Prijavi Deli 3. november 2012 cipci, moje iskreno sožalje http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/ROSE1.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. november 2012 Avtor Prijavi Deli 3. november 2012 Tudi od mene sožalje... lepo da si se lahko še poslovila. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 3. november 2012 Prijavi Deli 3. november 2012 Danes smo pokopali babico... v 86. letu se je odločila za odhod v drugo dimenzijo... prav sem se odločila, da sem jo šla pogledat 1. novembra, ker mi je nek glasek rekel, naj grem, in se odpeljala 250 km.... da sem jo prijela za roko in ji rekla, da jo imam neizmerno rada...in bila zadnja, ki jo je videla v tem svetu živo... ampak nek spokojen mir me navdaja, ko pomislim nanjo... in nasmešek, k ose spomnim vseh stvari, ki smo jih počeli z njo, ali ki sva jih počeli skupaj... danes mi je nekdo potrkal na okno, danes med pogrebom sem začutila njeno prisotnost.. in pomirjena sem bila... lepo naj ti bo, najdražja moja babica, tako zelo te imam rada, za vedno!!!!http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/ROSE1.gifSožalje.Ti pa iskreno želim, da se jo boš vedno tako spominjala! ...Jaz se pa ne morem potolažit.Pa je že ulala časa šlo.Sploh nisem mirna.Prezgodaj je bilo.Ne zdi se mi niti fer.In ne morem si pomagati, da ne bi pomislila, kako drugače bi sedaj lahko bilo, če bi bil še z nami.Kot da je vsemogočen se mi zdi, da bi rešil kar nekaj težav.Pa saj vem, da je trapasto.Pa ne, ne vem, zakaj prelagam nanj, ko je meni težko.Čeprav me vežejo sami res res prelepi spomini. Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
viyola 3. november 2012 Prijavi Deli 3. november 2012 cipcipilonika...sožalje Citiraj And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 3. november 2012 Prijavi Deli 3. november 2012 sožalje Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. november 2012 Prijavi Deli 4. november 2012 hevchasih je fajn kako staro mashino spet prklopit...pa tkole najdesh passworde za na lnf... skratka....banda...spet fletkano vas brat zlomk...tralalaps. marsi en nadgromozanski cmok 1 Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.