Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 27

Marsa

Recommended Posts

Jaz sploh ne berem teh tem (Konec sveta pa takih).

jes tut ponavad ne.

sem pa šou prej mau ircnit, k je bla tema glih na vrhu tapete...in itak nč bral in povedu samo, kwa o tem koncu mislim... pa se že ena pizdi nekej še po drugih temah x:)x

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....
Deli na socialnih omrežjih

x:o)x sem že pozabila vmes, kaj je blo na tapeti, pa se mi je ful hecno prebralo, da bi ti izpljunila. xDDx

ja, konec sveta. sej a ni bil že enih petkrat al kolkrat? x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest Hekate

x:o)x sem že pozabila vmes, kaj je blo na tapeti, pa se mi je ful hecno prebralo, da bi ti izpljunila. xDDx

ja, konec sveta. sej a ni bil že enih petkrat al kolkrat? x:px

Stokrat. Tisočkrat. In še bo. Verjemi! http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif (Konec Sveta, nemreč). Za violo, recimo, bo namreč konec sveta, ko ne bo morala več nabavit teh zelišč, ki vidim obvlada. Ampak, ona to še ne ve. Jaz pa vem! Zdej je izginila iz debate, ker je bolj ozaveščena od mene glede etičnih vprašanj obnašanja na forumu...pustmo to zaenkrat. Danes ful nerazločno pišem in skačem iz ene teme v drugo. Ni čudno, da ''pljuvam'' vse vprek...Debata je že čist popljuvana in to samo v 5 minutah.

http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_clown.gif

saj, že enih stokrat so se zakvačkal s fail napovedmi...

Hekate, za Viyolo ne bo konec sveta, zelišč mi ni potrebe kupovat,

jih ima mati Zemlja povsod, samo nabrat jih je treba...

And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years.

Guest Hekate

saj, že enih stokrat so se zakvačkal s fail napovedmi...

Hekate, za Viyolo ne bo konec sveta, zelišč mi ni potrebe kupovat,

jih ima mati Zemlja povsod, samo nabrat jih je treba...

Ti kar nabiraj.

Pa še meni naberi kaj, ker jaz nimam pojma o zeliščih in še manj o tvoji materi naravi.

Ni problema. Ti plačam. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif

Tolko zeliščarka pa nisem, da bi znala pomagat pri zajedljivosti in podjebavanju..

lahko pa poskusiš z običnim ašičevim jabolčnim kisom..

nočko..letim brat

And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years.

Guest Hekate

Tolko zeliščarka pa nisem, da bi znala pomagat pri zajedljivosti in podjebavanju..

lahko pa poskusiš z običnim ašičevim jabolčnim kisom..

nočko..letim brat

Kaj naj ti rečem...lahko misliš kar hočeš, ampak se motiš. Sigurno boš zdej brala nekaj o materi naravi, samo pazi da ne zaideš v kakšno sekto al kej tacga. Tej dajejo ful povdarka na materah in naravi. Pol sem pa jaz zajedljiva. Aha, zajedljiva...kaj že to pomeni? Enkrat mi je eden to že napisal. Čudno, da jaz tega izraza ne poznam dobro, taki kot si ti pa obvladajo tovrstne žaljivke.

Ti meni zajedljiva, jaz pa tebi, da si tupa. Pa sva si bot.

Nočka tud tebi.

http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif

:palec:

Enja, ni kej. :palec:

Ja, očtino da morjo bit (čeprav jaz se kateremu komot odrečem xDDx)

Mah, saj bi se vsi komot odrekli...je pa fino, če rečeš...ej mrk (jupiter, saturn, konstelacija xy) ima vpliv x8Dx ......

Nisem odkrila "tople vode".....ampak, .....super muzka iz sosednjega prostora, mir- sama doma, ugodne dišave.....včasih sem sama sebi najboljša družba x:px

:palec: Good for you. x8Dx

Jaz sem si pa praviloma tudi, ampak dons ni tak primer. x:o)x

no se lohk na mrk zgovarjam, bomo vidl če bom uspešna v tem. x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Nisem odkrila "tople vode".....ampak, .....super muzka iz sosednjega prostora, mir- sama doma, ugodne dišave.....včasih sem sama sebi najboljša družba x:px

Jaz tudi danes. I. ima neko celonočno delo, tamala je šla ob pol 9h spat ... Parilnik s pomarančnim EO noter, najedla sem se polente x:px, zdaj pa še malo bluzim in se spravljam počas proti postelji ..

Knjigo sem včeraj dokončala, ob polnoči je bilo 'še čisto malo', ob 3h zjutraj sem pa zlezla v posteljo ..

Ob pol 9h mi je pa dete prineslo zajtrk v posteljo (no, eno pirino palčko v bistvu) in ker nisem reagirala, me je za lase zvlekla ven x:o)x

Ne da se mi TVja prižigat, mi tud ful paše tale mir in tišina. (Ok, zdajle je že, prejle so se pa sosedje spravili žagat in zabijat ravno, ko je tamala zaspala. Sem rekla, da jim jo gor odnesem, če se zbudi, pa naj se znajdejo :vragec:)

Včeraj sem bila v gledališču po dolgem času. Pa nič kaj preveč navdušena xnckrivx Sem več pričakovala od režiserja ...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Jaz tudi danes. I. ima neko celonočno delo, tamala je šla ob pol 9h spat ... Parilnik s pomarančnim EO noter, najedla sem se polente x:px, zdaj pa še malo bluzim in se spravljam počas proti postelji ..

Knjigo sem včeraj dokončala, ob polnoči je bilo 'še čisto malo', ob 3h zjutraj sem pa zlezla v posteljo ..

Ob pol 9h mi je pa dete prineslo zajtrk v posteljo (no, eno pirino palčko v bistvu) in ker nisem reagirala, me je za lase zvlekla ven x:o)x

Ne da se mi TVja prižigat, mi tud ful paše tale mir in tišina. (Ok, zdajle je že, prejle so se pa sosedje spravili žagat in zabijat ravno, ko je tamala zaspala. Sem rekla, da jim jo gor odnesem, če se zbudi, pa naj se znajdejo :vragec:)

Včeraj sem bila v gledališču po dolgem času. Pa nič kaj preveč navdušena xnckrivx Sem več pričakovala od režiserja ...

Sem včasih res imela slabo vest - osebe, ki so mi res ljube , pa si človek res oddahne, ko je sam.........sem že zdavnaj dojela, da potrebujem "prostor za dihanje"....to res rabim, da funkcioniram ...

Jaz sem bila pa danes na razstavi Ane Monro (ki se poslavljajo po 30-ih letih) ob Ljubljanici, pa sem tudi *več* pričakovala.

V bistvu ne vem, kaj sem pričakovala, samo sem mislila da bo bolj event, je pa bila bolj razstava.

Saj je bilo zelo lepo, tiste lučke, malo pa tudi nostalgično.

No jaz se spomnim še iz Študenta, ko sem še hodila v OŠ, morda celo v 7. razred, se pravi je več kot 30 let. Sej sem se pol spomnila, da so bili prej Gledališče pred razpadom... mi je tud Roza potrdil, da je bilo že leta 79' x:o)x Blazota.

Sem ga vprašala, če je kaj nostalgičen, pa je rekel, da ni. Jaz pa sem bila malo.

Sva s frendom spila eno kuhano vino, k je glih Martinovo, pol me je pa peljal dam.

Nič zelo posebnega, skratka, ampak lepo.

Sem razmišljala, kako je sve drugače zdaj.

Ko pa smo gledali predstave Gledališča pred razpadom v Študentu (tedaj, l. 79 in 80), je pa to bilo za tedaj nekaj čisto novega in norega, total avantgarda.

Vsa čast. In da so tolk časa *migal*. :)

...

Danes sem spet sanjala (očitno, ker ga ni bilo), da je bil potres. Ornk. Stolpnica se je čisto zibala, da mi je kar v trebuhu tko delalo.

In sredi noči me je zbudilo, ko mi je en moški jasen glas rekel zelo naglas: M... te išče (al nekaj takega).

Potem pa je biloo odštekano, ker sem imela zjutraj od te frende neodgovorjen klic, ko me je klicala ponoči. Čisto odštekano.

Morda me je v resnici zbudil telefon, samo nisem zaregistrirala, k sem ga pustila v torbi in ga v bistvu nisem slišala.

Picasso

Sem včasih res imela slabo vest - osebe, ki so mi res ljube , pa si človek res oddahne, ko je sam.........sem že zdavnaj dojela, da potrebujem "prostor za dihanje"....to res rabim, da funkcioniram ...

Jaz tudi. :)

Praviloma mi paše.

Je pa tudi res, da ko skoraj nikoli nisi sam, si to ful bolj želiš.

Ful si želiš, da boš končno mal sam, SAM!!, sam...

Potem pa si. x:o)x xDDx

Picasso

ahhhh...nedelja, končno. x:)x

že dva dni sama doma, pa še danes skoraj do poznega večera bom x8Dx

(dragi martinuje, ker ima svoje trte in vino na krasu , pa je treba pol

kantino malo oživet...)

včeraj sem kupila ciplje lepo od soseda, pečica jih je pekla x:o)x ,

jaz sem pa lepo ob tv šušljanju in toplem kaminu pletla in šivala,

no končujem počasi eno kolekcijo nakita.

zaspala sem kar na kavču, se zbudila danes ob 7h, zakurila(zunaj piha ful),

nahranila dalmatinčico,obesila cunje in zdejle že počasi začnem naprej s šivanjem x:px

aja, predvčerajšnjem sem pa tkole zvečer naredila nekaj svečnikov iz dasa, pa zdejle vidim ob peči,

da so lepo suhi že, tko, da bodo danes najbrž tudi oni dobili končno obliko in barvo.

sem jih nekaj naredila tkole za komu dat ...že ko se december bliža x:)x

Tko, da lahko pol take kombinacije dam zravn Terana al pa Teranovga likerja,

al pa sol z lavando ipd.

Letos bodo darila še v večji meri doma narejena kot ponavadi,

malo zaradi finančne situacije, malo iz inata x:o)x ,

večinoma pa, ker je to bolj pristno, kokr darilo raznoraznih kitajskih in ostalih

trgovskih verig.

Kar ne bom sama naredila, bom pa kupila od posameznikov, ki ustvarjajo.

Čimveč hočem podpirati lokalno hrano, obrtnike, ustvarjalce in s tem razveseliti sebe in ostale. xrosex

Lepo nedeljčko xsrcx

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

:palec: x^x

Maš pa fajn in ljubeče zapolnjen in izpolnjen lajf, Cigančica. :)

Superička.

To je fajn; več vas bo/je takih, boljše je za vse. xyesx

Sploh tu ko vas berem, večinoma, se imate kar fajn (v smislu, da imate job, si lahko privoščite kaj, imate hobije, se prehranjujete zdravo, ste v stiku z naravo, ste v ljubečem okolju, se pravi ste ljubeči in ljubljeni itd.).

Več folka se ima kul, bolj je to dobro tudi za ostale. xokx

Picasso

Superička bom rekla tudi jaz, Cigančica, matr je fajn, da prosti čas preživljaš tako ustvarjalno. Sem imela v petek dopust, a sem do 10.ure ostala v postelji s knjigo. A čem imet slabo vest ali ne? Knjige so moje notranje zadovoljstvo, samo slabo vest imam, ker me tako potegnejo, da ostalo delo počaka. No potem sem se spravila v trgovino in pripravila vse za "party" z nekaj prijatelji. Potegnili smo do 1.zjutraj, pa še bi, a sem že močno cvikala zaradi sosedov :vio: V soboto sva lenarčkala in popoldne na dolg sprehod. Za danes pa, čeprav naj bi ob nedeljah povabila vsaj en par od otrok, sem bila egoistično tiho x:Ix x:Dx in se odločila, da bo dan zame(naju). Pobarvala sem si narastek, uredila nohte, nekaj malega bom skuhala, na volitve greva... popoldne pa morda še kakšna kopel in nega kože :fiju: Od jutri dalje pa v poln pogon, naslednji teden planiram 3 dni dopusta, še prej pa bi rada speljala ene dva projekta, poleg rednega dela... Morda pa bom znala bit disciplinirana (temu se rada izognem xOOx )...lalala... xwizardx

Superička, Silvija. Slabo vest je treba pred vrata postavt, pa za vedno odslovit..

ker..kaj je lepšega kot nekaj dobbrega naredit zase..s tem posledično tudi za bližnje.

Delo itak počaka, ne gre nikamor...

Zares upam, da ne bodo zopet poplave.

Tako je. x^x :palec:

Ni treba da se vedno totalno do konca razdajamo in pozabimo nase, tudi če in ko gre za otroke.

Tudi starš mora bit zadovoljen, otroci se pa morajo navadit, da kdaj česa tudi ni oz. da ni samoumevno.

Ja, tudi jaz držim pesti, da ne bo poplav oz. ujm, kar spet napovedujejo - so rdeči alarmi spet za Slovenijo.

Upam na najboljše! xcrossfingx

Picasso

Jah, včasih se, samo ne popolnoma, lahko nas kaj zaobide ali je na malo drugem območju od napovedanega, samo žal imajo večkrat kar prav.

In potem so v smrtnem strahu nekateri, v totalni stiski, se borijo za imetje ali celo za življenje, potem ko je pa 'konec', se pa šele v bistvu začne. :V:

Ocenjevanje in sanacija škode itd.

Grozno.

Picasso

Ja, grozno. Še bolj hudo pa je, da je zima pred vrati..

preden se vse izsuši, pa vsaj za silo nazaj uredi. V ljudeh pa ostane večen strah.

Ja, grozno. Še bolj hudo pa je, da je zima pred vrati..

preden se vse izsuši, pa vsaj za silo nazaj uredi. V ljudeh pa ostane večen strah.

:sori: xyesx

Picasso

jaz imam še vse 4 stare starše žive ..

:sori: nič več.

Hvala punce, za poriv in tistole debato 2 strani nazaj, da sem se zbrcala in šla na obisk xsrcx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...