Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 27

Marsa

Recommended Posts

čaw

sms ms smsm sm sm...ok.... se malo odvajam od foruma. x^x

identiteta nneznana ipd :palec

bobooom ... oz se trudim shujšat, zdaj, že dva dni ugotavljam da moram. in moram res. vsaj tri kg v trebuh-, ostalo drugje. bomo žeeežžžežežžežeže.

to je ful fajn na forumu, da fotlk ne jemlje te kot osebe, ampak kot lik s fruma. zato so vsi moški v tvoji vrsti.

za vas.

zdaj je ful dobr filing blužit takole med črkami, se vživljam. navidez sanjska služba... obilo dirkaških užitkov.... aja, dobila sem dvd (pride zastonj) zdaj pa klic... stik z realnostjo...

tia je umazana od blata) ma zdaj nimam časa it domov po njo in jo kopat, kmalu bo treba se spet cepit, jaz pa delam, jebi ga, tko kot vsi.

:) trepeta mi spodnja ustnica. baje moram pod tuš...

JEBI GA!

Deli na socialnih omrežjih

Tudi jaz se na smrt bojim zobarja... :O:

Tja grem sami v skrajni sili :V:

S seboj pa nesem "macolo", da me z njo po glavi, potem mi je pa vseeno kaj počnejo po mojih zobeh... :vio:

================================

(macola - težko kladivo za razbijanje kamenja)

... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe...

Kako ste?

Cestitke vsem za vse uspehe xsrcx x:)x

Ostali se pa drzte!

Jaz sem se vrnila pred parimi dnevi, maja grem spet (komaj cakam).

Nimam se kaj pritozevati, pravzaprav.

Lp

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

madona sosed tok nabija da se kr trese.

sem pa se mal zazvizgala solo zraven pa to... x;)x x:Dx

bolje sodelovati kot se pizditi. :D

sviraj, jedna zena zna, zasto nemam sna, igram sam! xsingx

dat cu zadnji gros! samo da igram jos! ... xmusicx

kucu da ti dam, dusu da ti dam!

konja da prodam! (x:px)

sve cu da ti dam, samo da zaigram!

(aja ne dela mi youtibe x:o)x x:Dx se prej mi je delal! treba nekaj nainstalirat)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Kako ste?

Cestitke vsem za vse uspehe xsrcx x:)x

Ostali se pa drzte!

Jaz sem se vrnila pred parimi dnevi, maja grem spet (komaj cakam).

Nimam se kaj pritozevati, pravzaprav.

Lp

Kam pa kam????

x:Dx

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

dobro jutro x8Dx

se vidi ,da sm na bolniški,spet zgodi vstala.

zunaj piha ,ko hudič,pa se ne upam na vrt,da me kak prepih ne prime,dokler še rane niso zaceljene,tko ,da mam cajt mal po lnf-ju mal počekirat

glede na to ,da dolg ni blo cajta vas brat. x:px

danes,peti dan po narkozi je tu pa tam še kaka bolečina,ampak čutim ,da odhaja,lažje jo dajam skozi,ker vem ,da ni več

svinjarije po čeljustih in ni več straha,pa morečih sanj o izpadajočih zobeh ipd. :C:

še mal pa bom tkole hodila okrog x:Dx x:Dx x:Dx

vsak dan po malo pripravljam meditacijo po čakrah,da se lotim sistematično ,še posebno grlne čakre.

vem ,da se je svinjarija tu ustavljala ,kjer je izražanje,sodba,kominikacija....nč bat vse bom obdelala počasi.

toliko časa se je nabiralo in bo tudi neki časa se čistilo.važno,da mam voljo in zavedanje. xyesx

moji zobje so glavni pokazatelj skritih frustracij,ki sem jih zavedno in nezavedno tlačila.

to mora ven x^x

še vedno sem mnenja,da bolezen zdravi človeka in ne človek njo.vedno je blolezen pokazatelj,da je treba nekaj spremeniti,torej te bolezen opozori in skuša ozdraviti vzorce,ki so delovali bolano.

lep dan vsem x:)x

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

a se strinjaš?eden redkih,če ne celo edini bi rekla,ponavadi ko to rečem,mi vsi nasprotujejo.

moram pa reč,da so to besede ene gospe,ki je prebolela raka,sem brala takrat njen članek in si ga zalepila v dnevnik,ker mi je blo všeč njeno mnenje in te besede

shakti gawain

Ja se strinjam. Popolnoma! Sigurno se v glavi velik spremeni med prebolevanjem raka ali kaj podobnega. Potem si se zelis, it SAMO k zobarju, pa tud ce bi ti na zivo delal, kar ti je zdaj delal.. Se strah premakne za kaksen nivo ali pa dva.

Igras Travian? Odlicna strateska igrica, pri kateri se lahko naucis nivojskega napredovanja. Zahteva potrpezljivost, disciplino, pogum, tveganje, vstrajnost, strategijo, delo v skupini, pomoc drugim, pogajanja.. in ce vse to zdruzis, lahko napredujes.. sicer pa ne. Ni popravnega izpita.. z eno stratesko napacno potezo, si se unicil.

Zelo podobno laifu.

*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy

80% zensk, katerih partnerji to igrajo, je alergicna na njo x:Dx x:Dx

zgradis si svoja surovinska polja, in pridelujes les, glino, zelezo, zito, s tem gradis mesta.. naredis vojsko in potem napadas druge... ali pa si naredis samo obrambo. Kakor zelis. Po 60 igralcev se lahko zdruzi v alianso.. in si med seboj pomaga. In potem se alinase lahko zdruzijo v pakte.. in si med seboj pomagajo. Tisti, ki imajo najboljse zgoraj nastete lastnosti.. so najmocnejsi in jih je nemogoce zrusit.

Zlo velik otrok to igra.. kar starsem kravzlja zivce.. ker pac ne poznajo igre.. in ne vejo koliko pozitivnega lahko od nje odnese. Igra pa ne vsebuje nic skodljivih prizorov, fajtanja, kot to vsebuje vecina mladostniskih iger. Vse je narejen bolj matematicno. Pa mislit moras veliko.. in krotit svoje prenagljene reakcije ali akcije.

škoda,nisem ravno navdušena sedet za računalnikom,sploh za igrice....sam eno igram včasih,kr eno ....

pa itak je drugače moj dragi non-stop na igricah na računalniku,ne bi pršla na vrsto x:Dx

shakti gawain

Uf kaoliko dialoga.

Vaju je kar zanimivo brat.

Sem šla v šolo.

Bemo.

Še tantro sem prosila za pomoč včeraj, ker se je mudilo nekaj poiskat na internetu, sedaj pa imam.

Nič nimam.

Predavanja odpadejo, ker se odrasli mulariji ne ljubi hodit v šolo.

Najebam pa jest, ker se predsavanja ne nadaljujejo.

No, je že za nekaj dobro.

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

Potem jo tvoj 'dragi' (koliko pa stane? :D ) sigurno pozna..

ga bom vprašala xDDx ,če ne bo ziher probal,pa ti bom poročala kako mu je šlo,upam ,da ne bo zapravu vsega x:Dx

shakti gawain

Ce zdej zacne.. bo ze mal pozno. ker je en mesec v zamudi. traja ene 4-5 mesecev..

Hej.. kako kej tantra al osho.. pred leti si sprasevala :)

Se vedno v fotografiji?

osho?hja....skoraj ne bi komentirala,me ne zanima ,no....

tantra ?sem razvila svojo obliko x:o)x

fotografija,manj kot prej,zaradi cajta,fotkam pa vseen še,pa tudi službo mam s tem povezano,tko ,da sem nekak skoz v tem .....

sem se septembra preselila na novo lokacijo,pa si isti dan koleno poškodovala fajn,bla na bolniškem,tko ,da me je čakalo dost dela pol okrog stanovanja pa vrta ,pa še me,pa še mahnjenga psa mam ,ki rabi dost muvinga,tko da sm s cajtom mal na tesnm,pa sem

enostavno mal popustila v zadevah ,ki me zanimajo drgač.....ampak bo bo....počasi.bom spet pršla na svoje.....

ti?otroci,žena?aktivnosti?

sam ,da naju marsa ne pošlje zdej na čat x:Dx

shakti gawain

Nisi vec na morju? Al se?

ja,ne več v centru kopra v stanovanju,v dekanih v hiški x^x in to z malim vrtkom.

sem ful vesela zarad tega,zamenjala sem par stvari v lajfu.

npr,moža x:Dx :inocent:

pa bivališče

pa službo

odmaknila sem se od mesta,želim si biti v vasici,kot sem zdej,v svetlem stanovanju,kjer mam lahko par rastlin,zrak brez vlage,

mir,tišino,prostor za ustvarjanje ....vse kar sem potrebovala dolgooooo dooolgo.ja,sprememba mi dobro dene.

ko mal poštimam tle stanovanjce ulet kej k nama na obisk

shakti gawain

ulet kej k nama na obisk

Čaki mal.. da še jst nardim nekaj sprememb.. bom sel kr po tvojem vzorcu.. da se ne matram prevec.. pol pa se najavim za kaksen vikend.. x:Dx

Ce druzga ne, mi bos dala naslov od zobarja, ki dela pod narkozo.. :) Pazi da ne zgubis te dragocenosti.. x:Dx

Čaki mal.. da še jst nardim nekaj sprememb.. bom sel kr po tvojem vzorcu.. da se ne matram prevec.. pol pa se najavim za kaksen vikend.. x:Dx

Ce druzga ne, mi bos dala naslov od zobarja, ki dela pod narkozo.. :) Pazi da ne zgubis te dragocenosti.. x:Dx

rabite spremembe?vas duši zrak v katerem živite?se spartnerjem ne razumeta?vas sosedje tožijo?vas pes ne uboga?

pokličite 0008569321 zdaj in spremenili vam bomo življenje!

če pokličete v naslednjih petih minutah ,vam podarimo še macolo,pips in kontejner za smeti

x:Dx x:Dx x:Dx

shakti gawain

rabite spremembe?vas duši zrak v katerem živite?se spartnerjem ne razumeta?vas sosedje tožijo?vas pes ne uboga?

pokličite 0008569321 zdaj in spremenili vam bomo življenje!

če pokličete v naslednjih petih minutah ,vam podarimo še macolo,pips in kontejner za smeti

x:Dx x:Dx x:Dx

Kompletno vse.. kar si nastela.. samo kuza je se priden.. x:Dx x:Dx Ceprav pa ravno zaradi njega sosedje v luft skacejo.. tko da tud ta ga je zacel biksat.. :)

In tud to darilo bi prav prislo.. x:Dx x:Dx ... predvsem kontejner..

In je zdaj zrak cist? Se lazje diha?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...