Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 27

Marsa

Recommended Posts

Noo.. na tej tocki.. bi lahk ze kaksno povabilo za kofe padlo.. ampak ne bos se enkrat moza menjala a ne? x:Dx x:Dx x:Dx Joke... haha

Sam mogoce pa se res kdaj vidmo na obali.. A soba za goste je ze urejena? x:o)x

bomo zrihtali kej ,še kr za zrihtat......

Ircanje, pred katerim bi še Janko dal kapo dol. :vragec:

don'T be jealuos darling x:Dx

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Deli na socialnih omrežjih

ves.. da ne more govort.. ker je mela operacijo v govornem organu.. in mal vec tipka.. x:Dx x:Dx

bomo zrihtali kej ,še kr za zrihtat......

A to sta kupla? in prenavljata?

*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy

najemnina kot bi na loteriji zadela,za 100kvadratov bivalnega +kantina+vrt+hiška za orodje itd...nešto kao atelje...250e+stroški,to je za obalo skor zastonj x:)x

shakti gawain

jp. sam ker nista tok redna clana zadnje cajte, predvsem pa nista redna ircarja, sem ju pustila, nej se cloveka pomenta.

Zdej pa pejta pocas na OS al pa mail.

(Tjazy, le pazy da se ne razjezim! :vragec: x:Dx x;)x)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

jp. sam ker nista tok redna clana zadnje cajte, predvsem pa nista redna ircarja, sem ju pustila, nej se cloveka pomenta.

Zdej pa pejta pocas na OS al pa mail.

hvala x:Dx :inocent:

shakti gawain

To mata pa res fajn.. x:)x

Kaj pa ce ne podaljsajo?

Ooo.. lej jo.. x:px

Sem bil zihr, da si kje zuni.. x:Dx x:Dx

Bova pridna zdej.. x!x

*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy

cauci :) sam da se mal javim...

noro uzivam ze 4 dni v Peruju, danes z malo bolj bogim zelodcem, ker sva sle letet nad Nazco in gledat geoglife.. Vceraj v Paracasu uzivali v voznji s colnom po narodnem parku... toliko razlicnih morskih pticev v zivljenju nisem videla :)

Danes ponoci se premakneva naprej v Arequipo... v eni noci bo 2000 m visinske razlike... upam, da ne bo prehudo...

toliko zaenkrat :) mejte se fajn ***

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

cauci :) sam da se mal javim...

noro uzivam ze 4 dni v Peruju, danes z malo bolj bogim zelodcem, ker sva sle letet nad Nazco in gledat geoglife.. Vceraj v Paracasu uzivali v voznji s colnom po narodnem parku... toliko razlicnih morskih pticev v zivljenju nisem videla :)

Danes ponoci se premakneva naprej v Arequipo... v eni noci bo 2000 m visinske razlike... upam, da ne bo prehudo...

toliko zaenkrat :) mejte se fajn ***

uuu,fajn x:)x peru x:px

uživaj še naprej!

jst sm pa danes kr celo jutro izkoristila za meditacijo,"pohajanje po čakrah",vdihovala barve,vizualizirala vilinčke,jih risala na kamenčke

iz grčije,si v kopel položila rožce z vrta vseh barv čaker s prelivi in prilivi,okrog kadi sem imele tudi sveče in kristale...da bo stvar konkrentno popolna,anje?

no,zdej je počutje krasno,zvečer bomo ponovili meditacijo i tako i sutra i tako dalje,da si nardim ritualni sistem,da se ne bom več

zapuščala in zapostavljala. x^x

lep ,čaroben dan želim lunčkoti xwizardx

shakti gawain

Drdan x:)x

Bemu sunac, lnf še diha :palec: Sam pa enostavn nimam več časa, pogost pa tudi energije ne, sodelovat. Vas pa pogrešam mal. Se morm spravt en dan mal prebirat kaj vam dogaja. Men ful. Kot prvo, še diham x:px Pa babica tud x:)x, še mal pa 97. Še vedno uspeva it na kak sprehod, zdaj tak bl kratek. V glavnem sem pa ful zaseden, pa velik bojev na velik frontah z respektibilnimi nasprotniki, tak da se jih tu več it ne morm. x:Dx Ko me zamika se mal posvetovat tuki pa razpričat o tem kaj me muč al celo teži, pa me pogosto ovira dejstvo, da to enostavno ne smem. Brez veze. K bi me velikokrat zanimal širše mnenje, sploh zadnje čase. Smisla lajfa pa niti nimam časa več iskat. x:o)x Verjetno je to dobro, ker ko sem ga iskal, ga nikakor nisem našel. x:o)x Sicer pa lbezn laufa, nov avtek dela k urca, poslovno mi je uspel precejšn vzpon (ziher sledi padec, haha), muzka mi še vedno ful lepša lajf, včasih tud uspem kako knjigo prebrat, potujem bore malo, sred marca sn uspel preživet ful sončn teden na naši obali, upam da kmal spičim mal v Italijo, ful pa iščem destinacijo za dopust (kombinacijo odkrivanja novga in pol lenarjenja kje ob morju), šport je tko tko, košarke spet ne špilam zarad poškodb, neki sn se začel it kombinacije hitre hoje in laufanja, tu pa tam uspem pogledat kak dober film, en kup dvd-jev pa še me čaka (vreji mi je bil un indijski milionar :palec:), sicer pa laski izpadajo, bušček hoče rast pa mu ne dam, v toplicah sn vse pogosteje x:Dx, pa vedno bl me vleče v naravo, si predstavljam bit v eni mali hiški nekje ob robu al v bližini gozda, še raj ob jezeru, morju, sanje..... x:)x Ajd, mejte se :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Drdan x:)x

Bemu sunac, lnf še diha :palec: Sam pa enostavn nimam več časa, pogost pa tudi energije ne, sodelovat. Vas pa pogrešam mal. Se morm spravt en dan mal prebirat kaj vam dogaja. Men ful. Kot prvo, še diham x:px Pa babica tud x:)x, še mal pa 97. Še vedno uspeva it na kak sprehod, zdaj tak bl kratek. V glavnem sem pa ful zaseden, pa velik bojev na velik frontah z respektibilnimi nasprotniki, tak da se jih tu več it ne morm. x:Dx Ko me zamika se mal posvetovat tuki pa razpričat o tem kaj me muč al celo teži, pa me pogosto ovira dejstvo, da to enostavno ne smem. Brez veze. K bi me velikokrat zanimal širše mnenje, sploh zadnje čase. Smisla lajfa pa niti nimam časa več iskat. x:o)x Verjetno je to dobro, ker ko sem ga iskal, ga nikakor nisem našel. x:o)x Sicer pa lbezn laufa, nov avtek dela k urca, poslovno mi je uspel precejšn vzpon (ziher sledi padec, haha), muzka mi še vedno ful lepša lajf, včasih tud uspem kako knjigo prebrat, potujem bore malo, sred marca sn uspel preživet ful sončn teden na naši obali, upam da kmal spičim mal v Italijo, ful pa iščem destinacijo za dopust (kombinacijo odkrivanja novga in pol lenarjenja kje ob morju), šport je tko tko, košarke spet ne špilam zarad poškodb, neki sn se začel it kombinacije hitre hoje in laufanja, tu pa tam uspem pogledat kak dober film, en kup dvd-jev pa še me čaka (vreji mi je bil un indijski milionar :palec:), sicer pa laski izpadajo, bušček hoče rast pa mu ne dam, v toplicah sn vse pogosteje x:Dx, pa vedno bl me vleče v naravo, si predstavljam bit v eni mali hiški nekje ob robu al v bližini gozda, še raj ob jezeru, morju, sanje..... x:)x Ajd, mejte se :palec:

o,mick!pozdravljen.

fajn ti gre,želje o hiški maš podobne kot jaz,poškodbo tud mel kot jaz,hitra hoja pa to mi je znano x:Dx :palec:

bil si na obali? :sniky: nč zvrcnu jebemu sunac....

lepo ,da se maš fajn,pa da se staraš x:Dx :vragec: :inocent: zezam,te je lepo brat po dolgem času...užiwi še naprej v ljubezni

shakti gawain

Tjazy :palec: x:Dx

Cigumigu xsrcx , tak sn bil adio, da mi je ful pasala samota, mir, pa sprehodi ob obali, pa mal kopanja v termah......Bom drugič popravu. Saj to staranje nit ne opazm, čutim tolk, sam dejstvo pa je. Dokler bo tko k je, še bo ful vreji. Z mladmi "manekeni" pa se nem več primerjal raj.... x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...