Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 27

Marsa

Recommended Posts

Mickeni :palec: lepo videti, da si še vredik in pri lajfi

Pa Aliana x:)x fino, da se javiš. :palec:

Pri nas smo v fazi "birme" - imele probo za obleko, že par solzic tudi steklo vmes, ker ne bo vse tako, kot so želje. Da je recesija na pohodu froc pozablja. Čakamo zdaj še eno finančno dozico, da vidimo koliko folka sploh lahko k bajti spravimo.

Skratka - pestro.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Deli na socialnih omrežjih

ah kje pa..mi smo spet čudni kaj se tega tiče. Izbrali smo mojo sestro, ki je skregana z gnarom. Je pa njena krstna botra in če je bila dobra, da jo je h krstu nesla, bo dobra še za birmo x;)x (malo heca v resnici), sicer pa se imata s ta mlajšo radi (pa tudi s starejšo no).

Lep pozdrav kompletnemu Lunatkeraju xsrcx ; povratnikom, popotnikom, sobotnikom in meni.

Sobota....nekateri še spijo, z Kraljevičem sva se že ful lišpala, počesala, poščipala nohte.

Čakam Plemenite Ljubljanske :2src: , ki pridejo naokoli na modno inšpekcijo, pa seveda šolne kupovat na veliko x:px

, ker sem poleg finega naziva Tržaška Guspa x^x x:px , tudi tržaška teta mili Zajki :2src: , in je treba tale draguljček primerno obut :2src:

Sem si naredila piling, in potem speštala eno jagodo, dodala žlico kisle smetane in tole namazala na obraz- če me bodo Ljubljanski sploh spoznali, ker delujem 20 let mlajša xcivx x:Dx

Lepo se imejte

x:)x

Na živce si grem. Morala bi po treh tednih pobrisati prah (ja, vem xrolleyesx ), pa raje bluzim pred računalnikom, poslušam jazz, pijem čaj in čoham psa!

Upam, da ne bo nič narobe, če se tukaj tole pokažem: KLIK Naj kdo posvoji lepotičko! xsrcx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Ruby, lepo se mejte! :palec:

Upam, da ne bo nič narobe, če se tukaj tole pokažem: KLIK Naj kdo posvoji lepotičko! xsrcx

Take stvari tle nikol niso ble narobe (in nikol ne bodo) x!x

za brezdomce in podobne, za kogarkol v tezavah, se VEDNO lohk objavi bodisi tema bodisi post. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Cigumigu! Pozdravčki!!! x:Xx xsrcx

Mick! x:Xx x;)x

Alianca! x:Xx xsrcx (sem se pred časom spomnila nečesa iz mojih začetkov tle gor - "Aliana de Espańa", pa ne vem več kaj je bla to fora... :inocent: )

Ruby in ostali, pozdravčki tudi vam!

.

.

.

.

Uh kolk stvari se zgodi v enem tednu, odkar nisem pisala semle...

Mela en ful ful prijeten večer, spoznala še enega prijetnega človeka več, smo kr zabluzli, mal tut literarno, zlo zlo pasal... Spet do poznih ur, pa sm pol še nekoga domov peljala x:)x

Naslednji dan sem misnla večer preživet samo v svoji družbi, pa prejela en zaskrbljujoč klic, k ga sploh nisem pričakovala x:Ox :sori: Pa bla pol kr dolg na telefonu :eekblue: Mislim, sem bla ful vesela po eni strani, da smo lahko normalni med sabo, se ne rabmo delat, da se ne poznamo in tko... po drugi strani sem bla ful ful žalostna zanj, da je tko drugače... pravzaprav da je tam, kjer sem bla jaz pred nekaj leti... sem se presenetla, ko sem ugotovila, da bi mu res iz srca privoščla najboljše, da bi bil srečen... in po klicu sem se zavedla, kako fakin srečna sem, da imam tako življenje, kot ga imam, kolk mi je fajn v življenju, kolk sem srečna, da me obkrožajo ljudje, ki me obkrožajo, kolk mi je fajn in kolk sem sebi hvaležna, da si delam tako življenje, kot ga hočem, da vidim vse te lepe stvari in jih ful ful ful cenim... :2src: xsrcx Hvaležna, da sem, kjer sem. Hvaležna, da sem se spremenila. :flower: :palec: (ajde, ni idealno, mam ful trenutkov, ko mi je hudo, sam vem, da je to samo trenutno...)

Pol sem pa mela eno srečanje, ki me je totalno šokiralo, pa tut sesulo za dan in pol... :unsure: :vio: x:Ox :sick: :blackeye: :!!: :zalostko: :V: Se mi je pa dodatno razčistlo, kaj želim in česa ne. Mi je špohtl pomagu dat ven frustracije, res nisem bla za nikamor tisti dan... pa valda zakon družba xDDx :palec: pa še vajo bobnov sem poslušala xcivx

Bla sem na dveh fajn koncertih, pa enga mel tut na faksu z zborom x8Dx Pa ekskurzijo v Dob pa Radeče smo mel, jz pa čist zmačkana x:Ix xcivx Sam je blo pa zlo zanimiv. Dans mela pa izlet v Kostanjevico, kolk je pa to lep kraj.... :2src:

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Guest VilaSonca

ne morem jest, slabo spim, z glavo sem v oblakih ... rada bi kaj pojedla, kruli mi, pa ne morem. :sori: :2src: x:Dx čisto me je zmešal. :2src:

joj. x:Ix x:Dx

ne morem jest, slabo spim, z glavo sem v oblakih ... rada bi kaj pojedla, kruli mi, pa ne morem. :sori: :2src: x:Dx čisto me je zmešal. :2src:

joj. x:Ix x:Dx

He he, hi hi, a ni fajn? xDDx

Prve žrtve pomladi x:Dx x;)x

Dej, Vila Sonca, al pa kdo drug ... naj en malo povoha "5 minut za lepši jezik"

Mam problem, pa še firbc me daje :o|o:

... Say what you mean

And mean what you say ...

Jutrcek :2src: ,

svinjski pozdravcek vsem po Luninem mrku x:o)x , dogodivscin veliko, nekaj tektonskih premikov, ampak povecini fajn zadeve :palec: .

Prezivela Velikonocne praznike, zaradi recesije in Slovenije letos, sva skocila v tule bliznjo Pueblo. Lepo mesto z nesteto cerkvami in prekrasno keramiko, ampak zvecer in tudi cez dan je skoraj popolnoma brez zivljenja, tako da sva ze drugi dan pobegnila v Cholulo. No tam imajo tudi kar nekaj cerkev (39 v malem mestecu) in najbolj znana je zgrajena na pramidi, ki je vecja od Keopsove. Zocalo je bil en sam ziv zav, spuscali so zmaje v luft vsi, od otrok do odraslih in je bilo prav zabavno. Najraje sva sedela na kavcu v lokalu podobnem tistemu od Friendsov, pila oranzado in uzivala v dogajanju.

Uspesno zakljucila tudi projekt svinjskih kavbojk. Nekak sem oboje popolnoma znosila in so se zacele same trgati, nic cudnega, ce sem jih nosila vecino casa tule cez vikend, jasno da se kavbojke riknejo. Eno popoldne sem kot Baltazar hodila not in ven v trgovine z nesteto kavbojkami, ampak nobene niso bile dovolj dolge, ali bi sla pa lahko vsaj 2x vanje x:Ix . Nazadnje sem jih nasla spet v Zari, kjer edino lahko najdem dovolj dolge hlace x8Dx :palec: . Sem pa hotela imeti vsaj se eno alternativo, pa je ocitno ne bo.

Zacela hodit v telovadnico in odkrila, da posedujem nekaj novih misic, za katere sploh nisem vedela, da obstajajo, dokler me niso zacele svinjsko bolet :o|o: .

Marsa, cestitke za nov comp x8Dx :palec: , sem prepricana da ze v nulo obvladas zadeve, tudi ce je zdaj v SLO x;)x .

Nataly, vcasih si opislovala bolj zivalske dogodivscine, zdaj si pa vedno bolj na cloveskih x;)x . Ne pozabi na plasticni kostanj, inspekcija pride kmalu naokoli x:Dx

Ruby prepricana sem, da ste preziveli enonavihano carobno popoldne, ne more biti drugace v taki zasedbi, nic pa nisi povedala, kaksen je bil tvoj solnski ulov x:o)x

Ribka fajn te je spet brat, tako in tako x:)x

Michelle ne skrbi, prah pocaka ali ga je pa se celo vec, jaz ga sparam za drug teden, ko se lotim ene ornk cistke :O:

Vila Sonca uzivaj v simptomih, cetudi si malo zaspana in lacna, sem prepricana, da uzivas :2src: :palec:

777 x:Xx :vragec: x;)x

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Guest VilaSonca
He he, hi hi, a ni fajn? xDDx

Prve žrtve pomladi x:Dx x;)x

Dej, Vila Sonca, al pa kdo drug ... naj en malo povoha "5 minut za lepši jezik"

Mam problem, pa še firbc me daje :o|o:

kaj je to, 5 minut za lepši jezik? http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/a040.gif fak, ej, res se ne morem spomnit? to neki je .. aha, pobuda za lepši jezik or what ... temo si pa sama poišči. x:Dx saj ni daleč od te stran. x:Dx

nisem žrtev pomladi ... ampak zelenih učk. :2src:

Vila Sonca uzivaj v simptomih, cetudi si malo zaspana in lacna, sem prepricana, da uzivas :2src: :palec:

hvala. x:Ix

sem že mislila, da se nisem več sposobna za koga res ogret, zaljubit ... wrrrroooong. x:Dx joj joj, spet bom ko zombi en cajt. :vio:

Sem se ukvarjala z urejanjem stanovanja- uštimala zavese...

enkrat že pokažem... ma ne vem kaj je z mano ... to ni tisto, kar bi jaz, pa tut tisto ni to kar bi jaz... :sad: :blackeye

ker sem dala kljukice na trakce, je pa držalo za kljukice... preproga se ne ujema... miza je mimo... masivna temno rjava... stoli oblazinjeni rdeč žamet, ... videz... , preproga! :wOOt: ??? za poštekat barvo.

witch appartment of withckraft and wizzardry...

lučke z vzorcem 5 listov marihuane (euro spin)... maček ki kaka ta prave potičke, krompira pa je bil ena neznana rastlina, soseda visi na oknu je precej kosmata...

maček ki dela samomor na oknu, iz stanovanja se puši...

nujno mora v svobodno okolje, če crkne je užil svobodo, kar je višek.

tudi brisanje mačjih drekov je vaja.. xDDx

Danes bla na ful fajnem koncertu dua klasičnih kitar :irs: zvečer pa začela en maratonski telefonski pogovor, po moje najdaljši, kar sem jih mela v življenju x8Dx (sicer to pomeni, da bo ta mesec račun sigurno višji.... :inocent: :o|o: ...eh worth it x8Dx )

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Oj Pujsita!

Žal - živalsko carstvo pri nas v recesiji. Žučota ni več med živimi :V: , smo pa naročili zato njegovega potomca - pri sosedovih - smo videli, da se s polno močjo udejstvoval tam - če bo kakšen žoltkasti maček se skotil je naš, pa še enega od Žučotove mame (unproforke - take kot jo je Alef včasih imel) - da bo ziher en tak trmasti in jeznogledi mačkonar na svetu, ali pa dva.

In sem vsem obljubila -že vnaprej - sterilizacijo. Na veliko jezo gospodiča.

Car pa kot vedno - priden - samo en drug tipson - tisti, ki ima ovce, je očitno imel koline in pesjanar naš prismrdel po sami crkotini zadnjič - ker se mu nad dobro zdelo požreti ostanke. :vragec: :vragec:

Sicer pa: včeraj zaposlila obiske - s čiščenjem orehov - sem jim dovolila,da so jih mleli poleg x:)x

In pol sem ženski del odpeljala v kabinet pogledat Susan Boyle - da smo malo zajokcale poleg x8Dx

Abc, socustvujem! Nekoc sem mela vnetje pokostnice in to tok strahotno boli!

Nisem mogla hitro pridt od kina vic do postaje cez cesto, ko ustavi vrhniski avtobus, sem hodila kot v sanjah... z najvecjo tezavo.

In v ful bolecinah, tko me je bolel, kot bi mela polomljeno piscal, pa ko sem hodila, kot da bi vsaka od teh polomljenih delov kosti se tko na silo 'stukali' oz. tiscali druga v drugo. grozne bolecine v glavnem! Upam da bo cimprej boljs!

Ja to z pokostnico je nerodna reč.V bistvu sem pogruntal,da me spomladi najbolj začne,ker niso noge še ''ulaufane'',pa premal mišic mam za svojih 180cm in skoke do obroča.Sem tak,da se preveč odrivam in potem .....Si bom kupil fitnes napravo za ojačitev mišic na nogi.Nujno.

Hvala!

Zdej peljem mamo na bioresonanco,ker ji ne morejo pogruntat od česa ima pike po rokah.V Novo Mesto.Ojej. :sori: Vikend bil pa čist čuden...no comment.

Imamo tri njive.Letos že pripravljene za posadit.Skoraj vse pridelamo sami.Razen mleka,no mleko dobimo od stare mame,imajo kmetijo.

Folk....Splača se met svojo zemljo,vrt,živalce! x:Dx

Je pa super,ker sem prejšnji teden prodal kar nekaj glinenih posod.Za dve dobil 80EUR.300EUR na teden bi blo kar fajn x:Dx Morem pa ta teden kar pohitet,ker je v nedeljo neka prireditev in upam da prodam še enkrat toliko.Juhu-hu-bru-hu-hu. x:Dx

Darling,stand by me

Joj, sem jezna nase in na Mobitel :xx!:

Pred dvema letoma sem ogromno uporabljala njihov email, potem so bile pa neke težave in ni delalo, jaz sem pa sčasoma pozabila. Danes grem pa čisto slučajno na planet, vse še enkrat registriram in najdem 2 leti stare emaile od ene prijateljice, ki se mi opravičuje, pa potem sprašuje, zakaj ji ne odpišem, da nima drugega emaila, pa potem da je to njen zadnji email od nje in da ni pričakovala, da bom taka... :o|o: :o|o: :o|o: Meni se je pa zdelo, kot da se je kar naenkrat pogreznila v zemljo.

Med drugim sem bila povabljena na razgovor za službo (septembra 2007). Očitno sem imela tisti email v CV-ju. Sploh se ne spomnim, da bi iskala, ker sem imela takrat že dovolj stvari za delat...

Zamudila ogromno rojstnodnevnih čestitk, povabil na predavanja.

Prav smotano mi je. Še nikoli v življenju nisem bila tako šlampasta.

Note to myself: Mobitel račun plačat!

Drugače je pa zelo moreč dan.

Vstala ob pol 6. Intenzivno delala do pol dvanajstih, potem je šlo pa bolj počasi... Imam pa še za ene 2 ure, potem se moram pa učit (kot da tovrstnega učenja ni bilo že dovolj za to življenje) za certifikat. xzzzx xzzzx xzzzx

Zvečer bom pa kozarec terana in pred TV bulit neumni kviz z jonasom.

Pujsa, potem sem vseeno pobrisala ves prah... x:o)x Če vem, da moram neki narest, pa potem ne naredim, celo sanjam o tem... xrolleyesx

Komi čakam, da se dobim s prijateljicami ta teden.

Čeprav sem z dnarjem in časom in živci na tesno.

Bo že, a ne x:o)x

Papa

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

vglavnem, danes postala magistrica znanosti x8Dx

:o|o:

ja nč... če si že kle... morš do konca... žou... x:Ix

da nauš ostala en brezwezni piflarski grebator, k je do magistra prpraskou, za doktorja je pa prebutast x:o)x

pa da se zastopmo... spoštowanje itaq :palec:

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...