Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 27

Marsa

Recommended Posts

Mislna je telefon + internet=87.......Je full pametna in sposobna ta Djana,pa jo je včasih težko razumet.

Moji žulji na rokah se počas celijo,no utrjujejo.Se delajo na prav posebnih mestih.Drugje je že utrjena koža.Pač smo fizički radniki.And we like that.

Darling,stand by me
Deli na socialnih omrežjih

Zaradi frendice danes navsezgodaj vozila v Zagreb, tkooooo lep dan je bil :2src: , pa prazna cesta! x8Dx Sva ble prvič v centru Zagreba, ful lepo mesto xDDx Pa nisem si mogla pomagat, morala sem vprašat, ko je blo konec razgovora... če so bli pa lih pred mano na mizi ves čas, vseh velikosti... a lahko potipam silikone.... x:Dx it was then or never (no ja al pa tudi ne, sam pač priložnost je bla, in vem, da bi bla jezna nase, če ne bi niti vprašala x:o)x x:Dx x:Dx pač carpe diem x:Dx ) Popoldne in zvečer družba, kok so eni sweet pa warm x:Xx x:Xx x:Xx xsrcx xDDx

*

...na živce mi gre, da mam ful velikokrat filing, da ljudje nekaj hočejo od mene, in se zato počutim ful ogroženo... xrolleyesx :icon16: :sick: xrolleyesx Mi je pa smešno/absurdno/zanimivo, kakšna Santa Barbara je lajf mojih kolegov/-ic in znancev/-k pa njihovih kolegov/-ic in znancev/-k x:o)x Je treba kr razmišljat kdo kaj ve, preden se kaj izgovori na glas... :shsh: :frog: Pa "jz ne grem če ta gre" fore... xcivx Skoz neka drama :zoro: x:Dx In mi naj bi kao bili odrasli xokkx

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Mislna je telefon + internet=87.......Je full pametna in sposobna ta pa jo je včasih težko razumet.

Moji žulji na rokah se počas celijo,no utrjujejo.Se delajo na prav posebnih mestih.Drugje je že utrjena koža.Pač smo fizički radniki.And we like that.

??? hvala, ma verjetno ravno zato tako nezbrana.

upam, da so silikoni fajn prijeli :palec:

Imam kokos olje na laseh in počasi rihtam. ...

zgaga ga me od kafe kafe...

x:Xx

Od česa pa pridejo žulji?

Od kakšnega dela?

Se mogoče hiška zida? x:Dx

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

O marija, dobila sem tudi marriage proposal, sem rekla da sem že oddana....

x:o)

so help me God

Sfurala od forda, do biroja od stanovanja, do servisa za avto prodat, nekaj kuham.

skuhala za puppije kosilo za dva dni, ma niso bile navdušene x:o)x :sori

treniram zen z ušesnim zamškom, in oddala vse jebene račune, naj jih plačajo na biroju (nepremičninski agent, ki oddaja stanovanje).

poslala tudi maiile za spremembo najemnika (tv, ogrevanje, že kanalščino in ostalo)

Im not a viktim.

i might be a looser, but am a winning looser, proud of it.

ta zadnji izpit je biu 8, moram po učbenikk... fak ni cajta, ker mam job.

lubčke, Ky

:eek: :eek: xrolleyesx x?x

Kako je mozno met tak racun za blebetanje?

Hudo hitro.

Pri nas smo imeli pred dvema letoma(matr gre cajt) račun za mobitel 385 evrov. Pa nobeden od naju ni dvojček :vragec: x:Dx x:Dx ok..računajmo pa še to, da bil on daleč vstran..pa da sva se ful reči morala zmenit. Pa skregat par rund. Pa opet pobotat. Skratka...trošit keš.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Zato sem pa menjala operaterja.

So zasolili vsak pogovor v nulo, piko, vejico, cent............ pra pra faktor.

Sedaj so mi nekaj zasračkali, plačala 19€ kot za šalo, seveda navajena plačevat 30++++++++

Posledica je, da že dva meseca hodi prazna položnica.

Jupi.

Visim na telefonu da se me včasih sam Bog usmil, sms-i lavfajo 300na uro.......

Mobitel je sranje dargo, če si starejši od 30 let ali če nimaš službenega telefona.

Ne delam reklame, ne kritiziram, vsakemu kaj paše, meni trenutno moj operater.

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

da je ena fiesta opraskala enga na parkirišču. upam, da me ne dobijo, ker jutri dobim novega. definitivno nisem OPRASKALA nobenega, tako, da lahko kar pridejo. svinje, če ni bmw, ... sem jaz kriva... ma prasci, prašiči svinje, gnile... ne moreš verjet, k meni domov so šli, mama jim je dala napačen naslov, haha.

božja previdnost me blagoslovi. amen in -//- avalon

npr... danes sem si ful zaželela klobas... a si jih nisem privoščla, ker so svinjske. napredek.

kako to, da si jih nisem privoščila--- ker imam smisu, tako ali drugače- lp

eni znanci od mojih sorodnikov so hranili svoje domače živali s sojo ipd- zelenjavno hrano.... ideja.... ne vem kako je zdaj s temi živalmi, če so še žive, ampak... verjamem...

da bomo nekoč šli vsi z mano skupaj me vegetarijace, vegije, indijance, nabiralce... vse do naših prednikov.

lp

Hoj :love:

Naj samo povem, da je Mysti carica! x^x Mich pa mevza. x:o)x

Tako zelo lušno jo je bilo videti!

Prijetni dnevi za menoj... no, resni in zaskrbljeni s prijetnim zaključkom. x;)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Hoj :love:

Prijetni dnevi za menoj... no, resni in zaskrbljeni s prijetnim zaključkom. x;)x

nisi mevža...sam čas še ni tapravi x^x x:px

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Vceraj gledala en film, ki me je na koncu, ko so se potem ko so se samoejno potegnile vzporednice, spravil v neutolazljiv jok. Poplava solz, pa sploh nisem cutila zalosti, jeze ali kaj vem kaj, samo naenkrat sem se pocutila v dolgoletnem mojem custvenem stanju :eek: . Nikoli prej dozivela tega. Nasanjala vse zive osebe iz mojega osebnega pantiveka, tako da sem zdaj ze spet pri ta normalnih x:o)x .

Zjutraj projekt - umij se z mikro vode. Imamo redukcije, ker se zaloge manjsajo in baje da bodo samo do septembra letos. Da se zadeva uredi, moramo najti novo jezero za 28 mio mesto in vzpostaviti vso instalacijo, da se bo lahko uporabljalo. No nic kaj posebej se jim ne mudi x:o)x .

Obeta se zanimiv teden, vikend splaniran do konca, 2 Slovenki prisli vsaj na daljsi postanek sem, obe pogresam in upam, da se z obema vidim, v ponedeljek razgovor za sluzbo x:px , ze vse zmenjeno sam se razgovor moram imet xDDx , tule malo hecen sistem. Komaj cakam, da pomenjam, raje bi ucila otroke, pa ne bi, da sem na razpolago 25 ur na dan. No tule so 4-14 let stari otroci in baje da dobim vrtec, cisto ta male xsrcx :2src: x:px , pa ob 2h konec, ce nocem poceti kaj dodatno popoldan x8Dx :palec: .

Ruby, pozdravcek v tvoj konec, upam, da se dobimo na kaksni cajanki poleti xsrcx x:Xx

777 x:Xx :vragec: x;)x

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Nisem. x:Dx Samo malo sadomazohistična x:Dx x:Dx

Tud tebe je blo lepo videti! xsrcx

ko jokcaš... vsi vemo in jočemo s tabo... :vragec:

mogoč nam loh prwoščiš tut kej veselga o seb, da se še weselimo s tabo... x:)x

ke pa si me widla??? aja... x:Dx

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

nisi mevža...sam čas še ni tapravi x^x x:px

čist možn. čeprou...

če se šlepaš in čakaš na prawi cajt...

se u bistwu že priprawljaš, da se boš pol enkrat spet wadiu, da si prawi cajt zamudu :o|o:

seweda pa ircam, pa niti jezička nam pokazou x^x

čist možn. čeprou...

če se šlepaš in čakaš na prawi cajt...

se u bistwu že priprawljaš, da se boš pol enkrat spet wadiu, da si prawi cajt zamudu :o|o:

Taki posti pa nastanejo, ko ljudje ne vedo o čem se gre.

To pri čemer sem bila jaz mevžasta lahko naredim čisto vsak dan do konca svojega življenja in ni taka stvar, ki bi vplivala na kvaliteto življenja oz. ni nek tak napredek in vedno je pravi čas za to.

Taki posti pa nastanejo, ko ljudje ne vedo o čem se gre.

To pri čemer sem bila jaz mevžasta lahko naredim čisto vsak dan do konca svojega življenja in ni taka stvar, ki bi vplivala na kvaliteto življenja oz. ni nek tak napredek in vedno je pravi čas za to.

pol pa me weseli, da nisi zdej neki jezna al pa užaljena, ker to ni bil moj namen. u bistwu, ko sm to pisou, nisem mislu na tebe oz. kaj se je s tabo dogajal. valda nism nč wedu o kakšni mewžawosti in mi na misu ne pride krkoli na pamet ugibat pa bluzit. še najmanj pa žalit.

mislu sem čist na splošno in na wse nas. in s tem se še zmerej strinjam. moja izkušnja je pač taka. če ne nardiš nč... se tut zgodi nč... samo od sebe pride samo sranje... žou.

drgač pa... da se ne slinim... eno ta malo rošco x:Dx :flowers:

Jst sem razočaran....v ljubezni namreč.Tud trudu se ne bom več....Pizda kaj nej si kupm BmW-ja,oprijeto srajčko,pustim lase rast?Očitno ni druge. x:Dx

Načrtujem it letos za dva tedna s šotorom v divjino nekam.Brez vseh sodobnih pripomočkov.Sam ne bi pa šel sam,ker bi se rad stiskal,oziroma nočm se z medvedom. x:Dx

Ma,sej mal nakladam,ni tko hudo...

Čez poletje morem dobit dodaten šiht,ker bom živel sam v hiši in bo mal dolgčas....popivat se mi pa ne da okol z frendi....Nekako ne prenesem več alkohola od takrat,ko sem mel meningitis....sej najbrž še bolš tko...Aja,psa...To mi je največja želja.Avto sem hotu tud kupit pa se mi ne splača,ker je ta čist fajn.

Mi je pa fajn brat tuki,ker mate res včasih hude debate.Čeprav se ne znam glih vklopit,sem bolj tiho.

Peace out knedelni :fiju:

Darling,stand by me

Joj punce, jz bi vas res rada enkrat spoznala, že pred mojo nekajletno pavzo od lnf sem razmišljala o tem, ful se mi fajn zdite xsrcx xDDx :palec: x;)x

omg, imam "ga"...

omgomg omg, .... :O: zdaj pa v nove zmage, . x:o)x

kerga? x:px x8Dx

Mitra :palec: jz zadnje čase vedno več govorim po telefonu... :rolleyes:

Pujsita x:Xx x:Xx x:Xx si se morala čustveno spucat... :flowers:

ABCfree :flowers: x:Xx Ne se preveč trudit. Ne se spreminjat. Nima smisla. Zadost si simpatičen tak kot si, tvoja bo že še pršla, itak se to navadno zgodi, ko nič ne načrtuješ in ko pustiš, da življenje prosto teče... xDDx :palec: Do takrat pa max uživaj v življenju kot ga imaš, sigurno ga boš še kdaj pogrešal! x:px x:Dx x;)x

Včeri sm bla v NM na koncertu, roadtrip in družba je bla super, sam koncert pa tko tko no.... I don't like mosh pits, un včeraj je bil kar velik x:Dx Pol sva pa s frendom nadaljevala na Metelkovi, tist je blo pa zaaaakoooon, Bregović! :wOOt: Sva se kr naplesala :P Dans pa pršla domov in pred blokom svadba, the best! Tlele mam zastonj koncert x8Dx x8Dx x8Dx ".......uz Moravu vetar duva, stari ribar tajnu čuva......" xcivx

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

RibKa, se ti pa na polno dogaja x8Dx :palec: , od silikona, koncertov do svatbe x:Dx x;)x .

Se kar ne morem verjet, da je vceraj, ko je sel gledat za Lonely planet knjigo ze sestro, ki potuje v Cile, nasel Lonely planet knjigo Slovenija :eek: :eek: :eek: , po mojem je prodajalca kap, da je koncno prodal knjigo x:Dx , prevec smo oddaljeni in premalo poznani, da bi se ljudje s tule zanimali za potovati v Slovenijo :sori: . Ampak da se to dobi v knjigarni, sredi Mexico Cityja, ne pa knjige Cile, ki so veliko blizje in se od tule dosti veckrat potuje?

Jaz sem spet v fazi kremenckovega pranja perila :vragec: . Zdaj je pralni troj ves blescec doma, pa ni vode x:Ix . Se vedno redukcije, zdaj kar dnevne :o|o: , je pa zanimivo, da ima tule vsako poslopje éksterni vodovod´, se pravi ekstreni dotok vode, da ko je pomanjkanje, se vseeno da imeti vodo. Vecina jih ima namontirane crpalke, ki vodo s tega vira crpa v cisterno, ki je v ta namen montirana, skratka vse poteka normalno preko zunanjega vira... Razen pri nas, ki imamo ta sistem v okvari in cakamo, da nam ga en mojster popravi x:px .

Pa svinjska gripa razsaja po celi Mehiki, nekaj ljudi umrlo, sole so bile vceraj zaprte zaradi epidemije, ljudje veliko nosijo masko za pokrit obraz, tako da se mi zdi, kot da bi se po eni veliki bolnici setkala :sori: .

Drugac pa vikend, soncek...

777 x:Xx :vragec: x;)x

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Guest VilaSonca
Jst sem razočaran....v ljubezni namreč.Tud trudu se ne bom več....Pizda kaj nej si kupm BmW-ja,oprijeto srajčko,pustim lase rast?Očitno ni druge. x:Dx

jaz sem bla tudi ful. ful ful. bala sem se ljudi. izogibala. rekla, nikoli noben vec, ljudje so prasci, moski nimajo pojma, kako se z zenskami ravna. a pol se je cist spontano zgodilo, da me je nekdo prebudil, da zdaj verjamem, da niso vsi ljudje zlobni in da je zivljenje lahko ful prijetno in zabavno. mislila sem, da niti nimam vec v sebi sposobnosti zaljubiti se. pa sem se do uses in cez tko postopoma, da si se priznat nisem hotla oz. nisem opazila. :)

se pa ne trudim in ne pricakujem truda vec ... ker se zgodi spontano, kar pac naredis, reces ... :) drugo je itak preracunljivost in iz straha in tuhtanja in tega nocem vec v ljubezni in odnosih sploh. se zelim malo bolj prepustit obcutkom tistim pravim in tud verjet, da so s kontra smeri pravi, iskreni, ne pa takoj tuhtat, kaksen motiv pa ma osebica zadaj. tudi mene majo lahko radi pac kar tko, tako kot sem. tko se pocutim zdaj ob njem. :)

dobila sem pa tocno takega kot sem sanjala vsa leta, sam nisem verjela, da si kaj takega sploh zasluzim. a ocitno sva se tok pritegnila in si cist paseva. :)

Pa svinjska gripa razsaja po celi Mehiki, nekaj ljudi umrlo, sole so bile vceraj zaprte zaradi epidemije, ljudje veliko nosijo masko za pokrit obraz, tako da se mi zdi, kot da bi se po eni veliki bolnici setkala :sori: .

Sem slisala ja :sori: :sori: Se tega se je manjkalo. Bodi previdna! xsrcx

Ce bi bila jaz tam, bi imela ze simptome x:o)x xrolleyesx

Katja, potem se pa bomo, a ne? x;)x

Mogoče sva se midve že videle, pa sploh ne veva... no, zadnje leto najbrž ne.

Čez praznike bom spoznala še eno bejbo iz foruma in se že prav veselim :wOOt: xhypnox

Tako luškan, sončen dan je bil. Skoraj cel dan sem bila zunaj, seveda smo imeli spet obiske, ampak tokrat je bilo zelo lušno.

Morala bi sicer tudi delati. Bom zdaj pa jutri. Strateško.

Lepe praznike vam želim!

Lep večer vsem! xsrcx

Kakšen dan! Vstala pozno, ker me je mlaj dajal ponoči :o|o:

Imela takooo naporen teden!

Mi pa nimamo praznika v ponedeljek- take sorte praznik je bil namreč danes-

osvoboditev od fašizma :eek: :vragec: :wOOt: :madpro:

Po vseh teh letih se če vedno rogam temu xrolleyesx

Skuhala krompir in mlado blitvo posebej, potem pa na olivnem olju

potenstala krompir, dodala ožeto blitvo in koščke raclette sira

x:px x:px x:px

Dobila končno naročeni drobnjak od kmetice :palec: in ga na drobno zrezala,

spravila v steklene vaze in dala v zamrzovalnik.

Super zadeva! Ko ga potrebujem, ga vzamem na hitro iz zamrzovalnika in malo pobrbam z vilico

po vazici in je x;)x

Končno uštimala do konca teraso in skopala Kraljeviča :2src:

Imel je točno 5 minut snežno bele tace, nakar je šel užaljen zaradi kopanja- prekopat jasmin :o|o: :vragec: :sniky:

Lepe praznike vsem!

R.Katja xsrcx : jaz tudi bila dva dni v Zagrebu, čeprav službeno, grem vedno rada. Maram Zagreb xsrcx

Janica :2src:

Vsaj dvojna čajanka letos poleti!!!! Pazi nase, da te kakšna bulezen ne zagrabi :sori:

Eno krepčilno župo- kot preventivo x;)x

xsrcx xsrcx xsrcx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...