Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 27

Marsa

Recommended Posts

iiiiiiiiiiiiii Pujsito sem vidla :) in slišala.

Jaz pa ne :sori: Pujsa, link!!! x;)x

Čista monotnost...

Edino, kar je super je to, da bom preživela 14 dni poletnih počitnic z mojim. Neprekinjeno :eek:

To je nekaj neverjetnega. x:o)x

Sem pa jasno vesela!

Nej bo že 1. maj :sori:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Deli na socialnih omrežjih

ahoj x8Dx

od nedelje dalje sama doma x:px prav paše biti malo sam, do sobote bo takle x:)x

sicer po službi pride k meni moj xsrcx

pa končno mi računalnik mal hitreje dela, mi ga je moj v ponedeljek mal zrihtal

jst tudi včeraj vidla pujsito po tv :vio:

nataly, kar tri mačkone,a x:px

malo prej česala našo mačkonko gejo, ji tak pasalo, da se obračala kot kak odojek x:Dx

lep dan vsem x:Xx

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Klin se s klinom zbija. -) [eni].

Nenavezanost, čustveno ravnovesje, prijateljstvo, ... se uri/skozi leta izuri/poglobi. -)

rada mam preizkušnje in čeprav vem,da jih ima življenje polno,me skoraj vsakič presenetijo.

eno in isto preikušnjo mi pošilja po dolgem času spet.tokrat obstaja ena big razlika,grem naprej,brez se kej dosti ustavljat,ker čutim drugače.

starih čustev ni več,so spomini,ki bodo ostali in izkušnje. x^x

čestitam sama sebi,da me ne gane več :palec:

uh,zrasla sem najmanj za pet centimetrov x:Dx x:o)x :inocent:

Have A Good Time. -)

Ubuntu [Linux] gor, se malce potrudit pri osnovah.

PC dela kot treba. -)

ahoj x8Dx

od nedelje dalje sama doma x:px prav paše biti malo sam, do sobote bo takle x:)x

sicer po službi pride k meni moj xsrcx

pa končno mi računalnik mal hitreje dela, mi ga je moj v ponedeljek mal zrihtal

jst tudi včeraj vidla pujsito po tv :vio:

nataly, kar tri mačkone,a x:px

malo prej česala našo mačkonko gejo, ji tak pasalo, da se obračala kot kak odojek x:Dx

lep dan vsem x:Xx

cauci!!

po 20 +9 urah voznje, z vmesnim postankom v Limi, sva prisle do severa Peruja, v Trujillo..

cist crknjene od teh busov, sopotovalka spi v hostlu, jaz sem pa koncno nasla net, ki je malo hitrejsi in dajem fotke gor... tko da moram viset tle zraven in se mal z vami ukvarjat x:px

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

danes sem se zbudila bolj za nič.....včeri ponoč visela na facebooku :xx!: katasrofa,nikol nisem bla tolk na netu,

po takih straneh,kot v zadnjem mesecu ta k.facebook,kr povleklo me je jebemtiš xrolleyesx

ne,ne! bo treba zreducirat tole... x^x

čim se gor prjavim ,se že vsujejo komentarji,čati in vse te neke aplikacije,kr neki v tri dni. :O:

razmišljam kam bo to pripeljalo...

ja povleklo me je ,ker po tolkih letih najdeš kao nekoga od sošolcev al frendov ipd......sam a ni to tko umetno,no?

a se nismo z določenim razlogom oddaljili,sej nas nič ni skupi vleklo,pa se sploh iskal nismo,zdej te pa vsak kr iz dolgcajta najde....

pa vprašanja letijo kje si?...kaj počneš?....a veš ,da je un to pa to?

mogoče sem sam trenutno mal jezna nase ,da sem si dovolila ,ja....kurc

bom že uredila,probala zbrisat gor par stvari ,če se bo dalo al pa zaklent funkcije.

lunin net je edini na katerem bom ostala,dokler bo obstajal,ker so tu teme in ljudje ,s katerimi sem lahko produktivna z mislimi,dejanji in še in še.....

in se nihše ne urine vame,če jaz tega nočem! x^x

lunin net je zakon,jebeš facebook!

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

hej ,aliana :palec: kolk cajta boš še tam?joj,jst bi tudi x:px

Pa pojdi.. kaj te zadrzuje? x:)x

razen sama sebe seveda...

Sem ugotovu, da vedno sami sebe zabremzamo.. s strahom.. in s tem ko ne verjamemo, da nam nekaj kar si zelimo lahko uspe.

*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy

Pa pojdi.. kaj te zadrzuje? x:)x

razen sama sebe seveda...

Sem ugotovu, da vedno sami sebe zabremzamo.. s strahom.. in s tem ko ne verjamemo, da nam nekaj kar si zelimo lahko uspe.

poglej post nad tvojim,pa boš videl kaj me zadržuje-facebook! x:Dx zezam

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Moje žužke pri meni... kakale, papale, spita zdaj... šem kuhala piščančja jetrca s pašto. :sori: (za kužke) xDDx Včeraj žvečer smo šle z loliko po tri pizzete, dva mesna bureka in pohanček, ... loli je dobila pohančka, obe pa burek, jaz pol bureka dve-tri pizzete... ker bi bila če ne samo na špinači, cel dan... :inocent: Bljeck

Pol gremo obirat Rončota od klopov (brez komentarja) :sori: ... nabavit kako ampulo proti klopom, na banko, zdaj se začenjam nekaj učit in prijetne praznike vsem :)

Dan :2src: :palec: ,

prebrala novice tule, pojedla zajtrk, zdaj pa privat ure Anglescine, kaksna knjiga, film, Scrabble, pa bo ze jutri :inocent: :O: .

Nenavaden obcutek, kot v filmu, sem nedolgo tega gledala enega, katerega naslova se ne spomnim, ko je v mestu razsajala virusna slepota, kako je mesto postalo opustoseno :sori: . Ocitno sem se prevec vzivela, je tudi pri nas zdaj cisto prevec opustoseno, zapiramo se domov pred nevidnim sovraznikom :sori: . Najbolj zoprno je, da ne ves, kako dolgo bo vse skupaj trajalo in kaksne tocne bodo posledice.

Prednost je pa definitivno v tem, da cekiras, kaj delas v lajfu, komu in kaksna custva in energijo namenjas in ce je to to kar zelis, poleg tega pa je cas za pocet vse stvari, za kar v obicajnem tempu ni x;)x .

777 x:Xx :vragec: x;)x

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Dober čever, sem za lap topom in se zabavam po svoje... sem pripeljala svoje pupike, sem tako smotana, da iščem še eno... neeeeeeeee.... bog mi pomagaj, da se uprem tej skušnjavi (jooooj). ko bom imela stanovanje z vtričkom, maybe.... ampak zdaj je še za moje premalo prostora in vsega, nista sobni psički, ampak prav ta pravi, upam da ne bosta požrli vseh mojih obiskovval-cev, ...

Sem jima spet kuhala - pašto s pedigrejem (jušna kocka in timijan, ostal od prejšnjega lastnika), ker prej nista pojedli prav nič, ...sta the best.... pravo meso alpa nič :)

Drugače, sem malo delala, malo urejala domumentacijo "papirje"... je ful zanimivo....to, da rada rihtam dokumentacijo (lih zato, ker sem bolj raztresene sorte, a mam rada urejeno) x:o)x e maram pa nobenih ljudi, ki bi mi (narekovali) kaj naj naredim. :inocent: me prime malodušje in ne morem živet, tko da... jaz bom že zmogla sama s seboj...

Danes sem mela samo eno masažo (en italian, ki je faca drugače.. .. ) ma vseeno bi znal bit preveč zahteven in tko, tako da sem vesela da ni bil preveč zatežen (kem mam fobijo pred norci)... en norec je že drugič odpovedu (kaj čutim do njega- prav nič, hvaležnost da sem ga nadomestila, on pa bo odpadel!) nikoli več z njim opravka- že rekel je, da RES pride, se opravičeval, navedel razlog, tko da... je JASNO! kaj ni za me in kaj jez spoštujem.

mjav, sem jedla danesss... fuuul ... niča... en paninčk pohanček, dodala še malo SKUTE (kok sem the best) in stisnla ajvar dvakrat, pobrizgalo fejst... sej veš ... AJvar...FUKKK

in pol neč ,ta skuta te zapre kot kšnega pujska.... nasiti? itak!

priporočam vsem đebelim prašičom

:) tudi vi ste ljudje (sem mela že 75 kil pred par leti in vse pokurila) lahko pomagam osebno (os) ali pridem k vam, se pogovorimo in res prinesem domačo nalogo za vas.... (za keš- not much- 50 eur za dve uri, lahko telovadimo in se pogovarjamo in nudim resnično pomoč z zgledom in psihološko podporo- ker vem ... oz. me zanima kaj čutite)... mogoče vam lahko uspe, če dodate fajn trenerja in spoštujete načrt hujšanja ...

hujšanje- topljenje maščobnih celic, nič drugega.... naj vas ne skrbi, če ste prej tši, čez nekaj dni odrekanja hrani malo mehkejši, ... še malo dela in pomoči, gre dol... (veš kaj je tvoj cilj, imaš tehtnico), kupimo ta pravo zelenjavo in živila, ki ti pašejo.... tko, da mrs tehtnica nikoli ne laže.

lpjček...

drugače sem ful mem ker sm (z bratom doma) ostala ful sama, mislim, da je meu frende pri sebi , jaz pa pobrala kužke (tko, da en diha bo meni in energizira flat)- ane da... just Energy.... with your own emotion- you loose weight, saj vendar ne moreš se nažirat če imaš zraven (ljubita lepega, oročke živahne, zahtevne ali ljubljene domače živalčke).... pa pol ko grejo tudi ni treba čutit praznino.

Luv you xsrcx

Tile dnevi vseeno kar hitro minevajo, celo zmanjka cajta za kaj, neverjetno :O: . Vceraj sem nekaj skljocala, se naucila eno lekcijo Anglescine, pogledala en Kusturicin film ; Crna macka bela macka (to bi bil prevod iz Spanscine), oprala eno rundo perila, odigrala 2 Scrabbla, pa je bila ze polnoc :eek: .

Danes imam pa plan pomit po tleh generalno, poskusit umaknit pohistvo, da se teh j.... kukarac morebiti znebim xrolleyesx .

777 x:Xx :vragec: x;)x

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Oh Pujsa, pospravljanje. :xx!:

Jaz imam tudi razsulo, ker sem preurejala... Ogromno stvari vrgla stran, ogromno oblek imam za podariti (to bom itak tistim, kot vedno)... Sem pa našla veliko starih igrač, ki jih moram oprati in otroških knjigic, tistih za do 3 leta. Premišljujem komu naj dam??? Otroški bolnišnici (oddelku) ali kaj? Kdo sploh še jemlje? Nekoč vem da smo poslali v nek materinski dom...

Kar skrivale so se te stvari...ni dolgo odkar sem imela zadnjo generalko.

Spalnica je zdaj čisto v minimalističnem stilu, kar mi ful ustreza.

Potem pa pridem na lunin forum, dobim OS od najbolj simpatičnega lunatika in sem sploh vesela x^x xegox

No, če kdo ve, kam dat igračke, naj sporoči...

Uživajte!

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Najhitreje jih oddaš v zabojnik Rdečega križa, ali kar na sedežu rdečega križa.
Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

Spoznala sem Enjo in njenega moža.

Prišla malo "v vas" kot se je temu včas rekwu. x:Ix

Zelo simpatična in prijetna človeka.

Kljub "brzinskemu obisku (živina kliče), smo se prijetno naklepetali.

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

pozdravcek!

se vedno brez gripe ;)

prejle jahala eno uro konjicka tlele v trujillu, majo konje, ki imajo cisto poseben hod.. bilo zanimivo, sam sem cist prevec navajena na moje islandcke, tako da sem mal storasto zgledala :)

sonce me opeklo po nosu :)

tlele je ful bolj mirno in manj zanimivo kot na jugu drzave... ampak se imava vseeno fajn, mal pocivava,jutri greva pa na celodnevni izlet po rusevinah predinkovskih civilizacij..

pol se bo pa ze pocasi treba zacet poslavljat in vrnit nazaj v normalen lajf... bo kar kriza :)

lepo se mejte!

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...