Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 27

Marsa

Recommended Posts

Jst mam pa 5 okvirjev koles za nekam dat.Aluminijastih.Pomoje bom kr peljal v LJ-Inos,tam ko cigani prpelejo baker in železo. x:Dx Bom dobil za dva pira pomoje...

Danes ponoči sem si naštimal uro,da bom gledal NBA,pa je blo mal preveč pozno in se mi ni dal vstat.To je izjema bla,ker drugač se zmeraj potrudm.

Zakaj more bit skoz nek dež?Ne veš al bi si kratke hlače obleku al dolge.

He he xDDx

Darling,stand by me
Deli na socialnih omrežjih

Guest VilaSonca
fajn sem bla pridna čez praznike, napisala sem seminarsko in izdelala plan za opravljanje izpitov. x:)x pa fajn sem se tudi imela, je bila kar nekaj uživancije in sanjarjenja z najdražjim. xflowx polna samozaupanja sem, ker vem, da mi bo zraven njega uspelo vse, kar mi je namenjeno, tudi faks. lepo nama bo. xpresentx doma nič ne vejo. nočem teženja in hranjenja strahu. x:)x

Pujsa xsrcx vedno kuknem pogledat, kako in kaj si - celo moja sestra uletela včeraj in kar s prstom name: a nimaš ti ene kolegice tam v Mehiki....kak ji je že ime? Sem jo po tv videla!!!!

Zdaj si muvi star v hazolah, kaj češ. Če bi pa o lepih odnosih med Slo in Mehiko govorila, pa te živi bog ne bi poslušal.

:8): :8): (sem ful stvari imela napisanih, pa jih zbrisala.)

ne vem, ali bi v blog sodilo, ali v črno luknjo vse tisto.

Ampak ugotavljam, da sem celih polnih SEDEM let tule. Bluzim že toliko časa, da to ni res.

Na sedem let se celice v telesu menjajo..(sem prebrala nekje)...

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Kolk časa potrebujem do Nove Gorice? Iz Ljubljane?

Odvisno od prometa, zmogljivosti avta in del na cesti. x:)x Sicer pa slabo urco.

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

Odvisno od prometa, zmogljivosti avta in del na cesti. x:)x Sicer pa slabo urco.

pa če nč žejn umes ne rataš, pa spotoma nobenga zanimiwga za šankom ne spoznaš... ... x:px x:Dx

ni prawilo... se pa komot zgodi x^x

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Hvala ale xsrcx

Danes mi ni uspelo, upam, da mi bo jutri, čeprav malce dvomim, ker imam toliko dela...

Čisto sem zmatrana, še tečt se mi ne da... Rožnik sicer vabi, ampak je že pretemno :o|o:

klarus, ma ja, tudi jaz sem opazila to... Po moje kakšen teden nazaj. Mogoče je celo dlje, ampak jaz načeloma ne pišem OSjev enega za drugim...

Jutri si bom pa privoščila palačinke v Romeu. Po dolgem času.

Mejte se!

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Prišla malo "v vas" kot se je temu včas rekwu. x:Ix

No, prišla sva nekaj kupit x^x , pa naju je Mitrina prijaznost, simpatičnost in gostoljubje "zvabilo"na vrt.

Klopca v cvetočem sadovnjaku, okrog nas narcise, s pogledom zajameš velik del K-S Alp in mir...slišiš samo tišino....

Mitra živi v čarobno lepem kraju :2src:

Mitra živi v čarobno lepem kraju :2src:

:palec:

Mislim da še vem ne kaj imam, ko imam mir.

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

En jutranji pofočk

Da se pohvalim, ker sem kao zgodaj vstal x:)x sva (oz. smo xsrcx in kokrpes) bili na nočnem sprehodu, ki se je zavlekel v skoraj jutranje ure xrolleyesx se človek kar zamisli nad sabo, če ob 2h ponoči pozna večino osebkov, ki jih sreča na ulici :o|o: pa sploh jih ni bilo malo (za eno popraznično torkovo jutro), pomlad je definitivno prišla, z njo pa tudi nočna posedanja ob pijači in dobri družbi

Pravi razlog za pofočk je v bistvu srečanje s hipijem Aakhutom :eek: fant je zamenjal frizerja in zdaj bova lahko izmenjavala nasvete za nego najinih gostih, dolgih, črnih, kodrastih las xsmx

Lep in uspešen dan želim vsem lunatkam, lunatkom, pa ostanku Vesolja tudi (da ne bo kdo slučajno užaljen)

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Pravi razlog za pofočk je v bistvu srečanje s hipijem Aakhutom :eek: fant je zamenjal frizerja in zdaj bova lahko izmenjavala nasvete za nego najinih gostih, dolgih, črnih, kodrastih las xsmx

Lep in uspešen dan želim vsem lunatkam, lunatkom, pa ostanku Vesolja tudi (da ne bo kdo slučajno užaljen)

Hi hi

Mislim da bosta res lahko modrovala ure in ure. :palec:

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

Hvala ale xsrcx

Danes mi ni uspelo, upam, da mi bo jutri, čeprav malce dvomim, ker imam toliko dela...

Ni problema. Javi ko prideš da greva na drink. :)

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

V Romeu, ajaaaaa... prvič slišim...

(komunikac, komunikac...)

Tijica je (hvala bogu) zdava na les (???)... se znebila bistva garij in je na pra i poti k okrevanju. Na nesrečo si je poškodovala tačko, sva bile pri vetiju (50eur) in kupile piščance (proti boleznim)...(v spinu)... bo vse ok, imamo tabletke proti bolečinam ( xDDx )

to bi blo ful doro, da bi skom tekmovala kdo bo bolj zaljubljen v psa...

x:o)x

in neč, zdaj piflarija, banka, poštni nabiralnik, ... in samo da najdem telefon, sem bila dva dni sklopljena...

Drdan x:)x

Mahnjen sem na male nakupe s katerimi si polepšam dan. Vsake toliko časa me prime, brez posebnega razloga. V glavnem gre za malenkosti. Kakšna knjiga al CD al celo DVD, al pa malenkosti za v stanovanje ali za osebno rabo. Čeprav je smiselno biti šparavn, pa si knjige, pa tudi CD-je poiskati v knjižnici, DVD pa v videoteki, me vseeno premami. Sploh če mi je kakšna glasba, film ali knjiga posebej všeč, pri srcu. Ali pa me enostavno tisti hip prime in kupim. Ko me ne trga za knjigami al CD-ji oz. DVD-ji skoraj zanesljivo najdem kaj mickenega za stanovanje, karkoli že, pa če je to mal lepša žlica za čevlje, svečnik, roža, dišeča sveča, kaka slika, maska, prt, dišava, kozarc, vaza, podstavki al karkoli že. Tudi stvarce za osebno rabo me kdaj prime kupit, vendar redkeje, včasih me je pogosteje za cote, zadnje čase pa mal manj. Kljub temu si uspem najti kak lep kuli, kako posebno denarnico, omot al obesk za ključe al karkoli že. Včasih tud kravata, no te nisem kupil že večnost.

In današnji izplen? 2 CD-ja, ena knjiga in cigaretnica x:Ix Zadnje čase si pogosteje zaželim slovenske glasbe , torej sem kupil "Srce" od Gala. Kar tko, slišal sam en štiklc do sedaj, všečn. No, pa klasika me tudi zadnje čase malo bolj spremlja, tokrat sem se odločil za takšo bl pop - klasiko - Andrea Bocelli. In knjiga? Zapiski starega pokvarjenca :vragec: x:Dx Charles Bukowski. Kot nalašč zame, če izpustim "starega" x:Dx In čist na koncu, ko sem že zaključil, da sn itak pretiraval, zagledam.....pa sploh ne vem zakaj, ker eno že imam.......cigaretnico x:px Vedno so mi bile všeč, pismo, se jih pri nas ni dal dobit včasih. No, ta je mal manjša, za enih 10 čikov, mogoč mal več. Prav primerna torej, že več mescev skadim med 5 in 10 čikov na dan. Sam, da ni treba nehat xrolleyesx x:Dx No, tolk, da se mal pohvalm, k sn ful dobre, k bo spet nova fajn mjuza in knjiga doma. Tak. Fajn se mejte :palec: in adijo.

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Smo bile v Panovcu, Lola se je seveda izgubila, šla po svoje, ga podivjala, ... jaz znorela, eno peljala domov, se stuširala, šla po drugo.

Lola je prišla hkrati z mano.

Potem smo šle v Hoferr po hrano za pse... medtem ko je prfuknjenc od "či" zjoku, zmljeda bedna, kako ne kupim piščanca od 10 eur (če so že jedle) moram pazit na vsak euro, glede na to, da od takih ni neč.

Zdaj smo v stanovanju (pjuuuuu)... v pizdu maternu vse. ane!

...

komaj čakam, da bom mela "odklop" in da pišem že ta kurčev izpit,. jebo ga peder.

Sem kupila, tunce, meso za golaž in dve PIVE. P akaj.

Jaz pa bil včeraj v Novem Mestu,se oblekel ko medved dol pa 19 stopinj.So me gledal ko,da bi bil z pradavnine.Je fajn,sam Krka jim pa smrdi.Punce so lepe,le preveč neumne.

Torej so nekje med mestom in vasjo. x:Dx Jst nikol ne skrivam svojih korenin,sem ponosen vaščan.Živim v sožitju z naravo. :wOOt:

V glavnem prot večeru sem šel domov,pa nisem šel tankat,ker je bla ura že 23.00 in tko lepo skoz trepetal kje mi bo zmankal,pa še z dizlom in čez Kočevski gozd.

Tale gozd...to je pa itak zgodba zase....čese ti kej zgodi tam,nimaš šanse.Ni signala,prometa tud skoraj nič.Sem lani zbil eno srno,no na srečo sam mal počlo in je šla srnica veselo naprej.

Včeraj pa naštel na cesti 4 srne in eno lisico.To ti kr flash nardi,ko se kr naenkrat pojav na cesti.Kako čš ustavit z 80,70 na uro?

Zdej grem pa drva zložit pa jest kej dobrga. :fiju:

Darling,stand by me

helou x8Dx

čist hin pa zmatrana in taka čudna sedim tule pa mal vas berem, v.d.mož se tamle s tamalim ukvarja ( se na glas reži, kozu mejhn x:Dx ), tavečje čud pa že spi.

noro. sam nam je fajn :vio: cajt pa gre ko šus, komi folgam x:Dx

vidm da se tjazy spet javlja :palec: pozdravljen dedc x;)x x:o)x

pridni bodte :kiss:

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

v.d.mož se tamle s tamalim ukvarja

vidm da se tjazy spet javlja :palec: pozdravljen dedc x;)x x:o)x

O helow.. x:)x

Sam da tvoj t'prav cajt pride na kosilo.. pa bo vse okey.. x:Dx x:Dx Drugac ga je pa najebu.. :vragec:

*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy

Danes bom odprla namesnsko varčevalni račun, varčevala bom več kot leto dni, če bo ratalo tri leta, v teh treh letih, moram nabavit keša za polovico mojega stanovanja z vrtičkom. Kredit se zavaruje z hipoteko na nepremičnino, ki mora biti vredna dvakratno višino kredita.

x^x

primerček... mojega cilja :2src(tehtnica 4 hiša, asc rak, luna oven , kila 57

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...