Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 27

Marsa

Recommended Posts

Kako pa se nabavi keš Kyllah? x:Dx Ok vrt,sam plastični stoliiiii.....to pa ne paše.No edino pred čevapđinico.Če to odpreš pol ja.

Soseda kr nej bo ob meni,sam jst jo ne jebem 100%.Pustim da cel dan gleda moje mišice to je pa to.

Nekam zmatrano se počutm že 2 dni.Kosti bolijo,težko diham.Upam da ni prašičja gripa. x:Dx

Ma ritem mam mal zjeban,pa kolo mi manjka...Sem čist drugačen,če kolesarim vsaj 4x na tedn.Mo-že-Jože. :fiju:

Sončno,toplo in vlažno booo,jeah :wOOt:

Darling,stand by me
Deli na socialnih omrežjih

Jaz pa bil včeraj v Novem Mestu,se oblekel ko medved dol pa 19 stopinj.So me gledal ko,da bi bil z pradavnine.Je fajn,sam Krka jim pa smrdi.Punce so lepe,le preveč neumne.

Torej so nekje med mestom in vasjo. x:Dx Jst nikol ne skrivam svojih korenin,sem ponosen vaščan.Živim v sožitju z naravo. :wOOt:

V glavnem prot večeru sem šel domov,pa nisem šel tankat,ker je bla ura že 23.00 in tko lepo skoz trepetal kje mi bo zmankal,pa še z dizlom in čez Kočevski gozd.

Tale gozd...to je pa itak zgodba zase....čese ti kej zgodi tam,nimaš šanse.Ni signala,prometa tud skoraj nič.Sem lani zbil eno srno,no na srečo sam mal počlo in je šla srnica veselo naprej.

Včeraj pa naštel na cesti 4 srne in eno lisico.To ti kr flash nardi,ko se kr naenkrat pojav na cesti.Kako čš ustavit z 80,70 na uro?

Zdej grem pa drva zložit pa jest kej dobrga. :fiju:

upam, da se tuširaš vsak dan IN uporabljaš deodorant, ker v nasprotnem, zna to biti razlog tvoji samskosti x;)x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

upam, da se tuširaš vsak dan IN uporabljaš deodorant, ker v nasprotnem, zna to biti razlog tvoji samskosti x;)x

A to sklepaš zato,ker sem iz vasi? x:Dx Al piše v kartah al kaj?Ne vidm kje je tuki logika.Najprej sebe povohaj mal,pa pol sodi druge.

Tuširam se vsak dan,tud po dvakrat,če je treba,tko.

Darling,stand by me

Good luck :palec:

Če bi mene ćapo med kosilom, bi pojedu krožnik in sve bi ti pokrala!

Ne ne,med kosilom se ne moti.Sej nism jst na sliki!Očitno ne ane?

Lepo pa da se znaš postavit zase.

Aaa...ja vem da maš laptop.Sem vidu na slikci...A to je posvojitev na daljavo al kako to misliš?

Kašn pes?Pudla ne bi....

Darling,stand by me

Cocky, bi midve nakazali vsaka po 100 eur na kako zavetišče, piši... hvala

Ne ne,med kosilom se ne moti.Sej nism jst na sliki!

Lepo pa da se znaš postavit zase.

po da si humorista, kdor smešno govori ne sere.

jebo te. ajmo nešto napraviti! pizda materina gnjila, gnidasta...

a? a? merdasti jalf

ajmo, ako svi nakažejo iz tega foruma (ta glavni)... oni priljubljeni, ...a ne...

100 eur na zavetišče za živali ?

da ne dodam smeškota, dam raje... ovo....

ajmo šile, ajmo, kaj boš govoro samo.

http://odpmz.bobi4ever.net/image/revse3.jpg

evo, to smo MI, ti, oni...

vsak ko plača naj fukne sm dokaz! inače ja ne šmirglam.

lp

:cry: Sem že dal zavetišču $ svoje čase,pa ne dam več,ker je folk potem še nehvaležen in grdo ravna z živalmi.Keš pa pobaše za svojo rit.

Upam,da vi,ti,bolje ravnate z živalmi...

A to je ta Runo,ko ga maš na avatarju?Pitbull?Lep je...

Darling,stand by me

Veš da sem ti mal fouš.Bi še jst mel tega psa...Maš prav.Če majo pa preveč živali in jih ne oddajo se jih uspava....Lepo ravnaj z njim!

No nej ob tej priliki povem,da je moj stric magne za živali.Takoj začutijo kdo jih ma rad.Je bil enkrat v Lj in je en mešanček mu skočil v avto na prvi sedež ter seodpeljal z njim na kmetijo.Ne bi mu moglo bit lepš.

Sigurno pa je prejšnji lastnik ravnal grdo z njim,sem prepričan!Še zdej se doskrat spomnim na tega psa.Bil je tak:kratke noge,bel pa svetlo rujavo-rumen.In rep je imel na pol odstrižen.

V glavnem,ja,žival ni igrača.

Darling,stand by me

Tuširam se vsak dan,tud po dvakrat,če je treba,tko.

Vse zastonj tudi 10 tušev dnevno, če se ne uporablja deodoranta. :ermm:

x:)x

Matr ste tečni x:Dx Sej nism peder,da bi se bril povsod,tuširal 100x na dan.....Seveda pa skrbim za higieno,kaj ste me tko napadl zdej?Ne razumem.Ja ja,fouš ste k ga zabijem x:Dx

Ma grem dol,na eno pivo vn.

Darling,stand by me

Danes je 5 let odkar sem prišla na lnf.

UUUuuuuuuUuuuuu :wOOt: :wOOt: :wOOt:

:love: :love:

jst tut dons lunin rd :xmas:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

jutro :)

kaj je to, nikjer nikogar...

do pol 5h sem zdrzala v postelji in se zbudila ko rozica. po moji uri je zdajle 10 zvecer, sem glih siesto odspala :P pa zvecerja mi je manjkala... grem mal bluzit za eno urco pa nazaj probat zaspat..

nisem se cist navdusena, da sem doma... :inocent:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Malo da se pofočkam tule.

xDDx

x:Dx Volkec - fajn, da si še med živimi x;)x

Dogaja pri nas sto na uro: ful v pripravah na birmo(ki že na smrt obžalujem, da bo doma), pucam ko zmešana, priprave danes na pekarski krožek (dve potratni potici, pa slanike in mogoče orehovo rulado )to je moj delež. Sicer pa sva pecivo itak naročila, ampak ziher je ziher(me jebe ta deviška luna bemti), prijateljica speče rafaelo, svakinja pa tudi nekaj. Tašča pa orehovo potico.

Če že druga ne - bojo pa potice jedli:)))

Kosilo pripeljejo iz ene fajne gostilne, pol pa roštiljada. Pa poskusi plesa bojo, koliko svojo žlahto poznam.

Prvič v lajfu klečala v cerkvi - to je skoraj za povedat - ampak med tem, ko fatirala tam. Se grdo porezala - pa nimam pojma na čem in mi se celo gnoji tole, blajk.

Pravi šovi okrog obleke, jutri ob pol šestih zjutraj imamo frizerja...šovi okrog oblačil in evo - čevljev xrolleyesx

Samo lepo vreme še - ker štirideset folka ne bi v bajti imela - in naj že mine.

Obiske v cerkvi sem not spravila za celi dve ali tri leta. Ziher.

In pesjanar bolan - no na bolniški bi človek temu rekel. Porezane šape ima -obedve prvi. In sploh ne prenaša vročine, tako, da nimam pojma kako bo šele poleti, če že zdaj panika za not - sam si odpre vrata in se skrije v garažo x:)x

Oho Aliana nazaj x:)x x:)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

In najpomembnejše - češnje so že x:px x:px te naše rane - binkoštnice - letos sicer pozna v primerjavi z lani - ampak včeraj jih kar pridno mlatila x:px x:px

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

ahoj x8Dx

sama doma danes x:px se bom malo razvajala(kopel, maska)

včeraj se vrnila iz šole v naravi. smo bli s tamalimi na neki turistični kmetiji. bi kar še ostala.

mir, krasna okolica x:)x si nabrala regratove cvetove, smrekove vršičke, kislico x^x

pa še par tamalih navdušla za rastline, skupaj raziskovali travnik x:Dx

grem vas mal brat in čaj do konca popit

lep dan x:Xx

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Nataly :palec: , držim pesti, pri nas smo imeli lani birmo, pa je to za nami. Hvala bogu.

Zdaj me še lahko doleti kakšna poroka ali krst mojih potomcev, no pa če nam bog da še kakšnega abrahama.

Ti nič ne zavidam delo, ki je ob takem praznovanju, samo ponavadi se poplača v zadovoljnem sijaju v očeh otroka, kateremu je to namenjeno.

Drži se in imejte se maksimalno lepo.

... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe...

Hojladrija. xDDx

Spet vas nisem nc brala ze dolg, k sm mela cist nasponan obdobje, pa sm se rajs sproscala v kakih desetih temah, sm itak zlo v redkih sodelovala.

Tud zdajle diham na skrge, a sm vas prisla pozdravt, se poslovit. x:)x

Namrec; nikol noute verjel, kam grem jutr. x:o)x x:Dx :8):

Z letalom v Spanijo! :eek: x:Ox xyesx (:switz:)

V zacetku aprila me je Ursa (necakinja) povabla, "ker je ravno na bolniski, vse bom imela zastonj, sobo mam speshl, rabim sam za pot - 200, 300€".

In me je seveda to cist obremenil, ker po izkusnjah vem, da to nikol ni sam to in itak pride vse v paketu, plus kej pac rabim itd., zoprno pa je, ker imam junija registracijo, tako bi morala v 2 mescih med 2 'velka casha' (zame).

In sm v bistvu skor odklonila ze oz. ko sem razmislila, sem rekla, da dbest, sam thanx, ne morem prek sebe zivet in furat in si pac ne morem privoscit. Zastonj ze, vse tam, sam je se pot in sposojat se mi pa ne da, poleg tega pa bi pol poleti, ko bi vsi bili na morju, jaz v LJ svicala in ne sam bla brez casha (kot vedno polet), pac pa se dolzna ful! :o|o:

Nakar me obvesti mat, da me caka odlocba z davcne (kar sm itak pricakovala in racunala oz. upala, da bom dobila nazaj priblizno za registracijo , tako da je sploh nisem sla iskat k mami. Pac nekaj kar dobim enkrat kasneje in mam ze porabljeno).

Potem pa pri mami odprem posto in ne morem verjet ocem!

Dobim nazaj za pribl. 2 registraciji oz. pomen to, da lohk grem! xokx

Sicer dobim sele konec maja, sam ker vem da dobim (v enem kosu), sm si tud upala sposodit cash in mi je tako mama posodla da lohk grem in mam ze rezervacijo, placano! x8Dx

In me seveda zdej cist vse krivi, vmes mi je jasno konec praznikov padla ven plomba, sem telefonirala k zobarci, pa sploh moje ni vec, je sla v pokoj (k me ze 2 leti ni blo tam), in da lohk pridem septembra. IN sem 10 minut najedala po telefonu, da je na konc rekla, no ko ste najbolj pametni x:Dx x;)x (k sem rekla, magar mi dejte uno provizoricno) in k da sem jo ze prisilila, pa naj pridem naslednji dan ob sedmih.

Jaz pa nisem mela zavarovanja podaljsanega oz. ne placanega za 3 mesce! In sm pol s tem norela pa po faxu s poste posiljala placane racune, da sm sla lohk k zobarci.

In sem potem morala dat (od tega casha k sposodla za na pot) 85€, da sm si lohk plombo ubodla. x:o)x

Skratka, kup frk (cvetna alergija tok huda da sm kr vrocino dobila itd.)

Dejansko se sploh nisem nic veselila.

A sm vzela kot sajn, bozji dar in vse, ko me je tale dohodnina totalno presenetla, kot nalasc pa sem mela se par kart in en mini honorarcek sm koncno dobila po 2 mescih (da sm mela se za sprot), da sm rekla, da to bi bil pa ze greh, ce bi odklonila.

Tko da jutr potujem z letalom. Na tenerife. xokx x:o)x V London pridem ob 19h, potem pa je avion sele 6:45!

In me kr krivi, kr dihat ne morem vsake tolk. Dobila sem tele solate sprintane, rezervacijo pa to in nenadoma nisem znala nc anglesk vec in taksno. In ce pomislim na svojo malenkost na blazotnih londonskih letaliscih celo noc, mi kr srce zacne nabijat.

No ravno zato tud grem - da brejknem, da se 'ven vrzem'.

In mi je kr nerodno; vsakdo bi pograbil, mene je treba pa se skor prosit, tamala je napisala, ne morem verjet, da sm te prepricala. In me ze caka soba in vse. x8Dx

A ni blazotn? xDDx

No in se mi niti ni dal pisat, pa se dodatno nasponavat energije okol tega in v to. Sem skusala cimbl normalno zivet, cimbl skulirano, k sm mela celo organizacijo, pa je pravzaprav kar smooth potekalo vse. x:)x

A milijardo stvari za uredit raznih, kot nalasc vse na kupu blo, tko da takih 2 tednov pa ze dolg nisem mela. Pa tud ni to moj sicersnji 'letni ritem' (za kam it).

Pa ce gres s svojim avtom na hrvask je nekaj druzga, pa vrzes not vse pa briga te... tle pa vse te teze, kufri, ne smes met vode in cel kup prepovedi oz. omejitev in vsi tisti shalterji in vse!!!

Ojej.

No seveda 'poslovit' sem se pac morala pridt.

No vcer sem se mimi oddala, da sm lohk v miru mal spakirala in mam v glavnem vse na broju.

Sem se kar zivcna, pocutim se, kot da se ne bi men dogajal.

Vidla ze prej da bo retro merkur, a tedaj sm se pa ze odlocla in pac, jebiga. tako pac je.

saj en del mene (velik) se jasno veseli - sam morm se do tja pridt. x:o)x (in pol nazaj, menda pa cez dunaj).

Takle mamo. x:)x

Nu tak. Ne vem kolk bom se lohk civkala, niti brala, no dons sm zgodna, k me je spet sosed ob 7:07 zbudil (sicer se je zdaj mal skuliral in sem cel teden, presenetljivo, kljub vsemu stresu, kar dobr spala, hvalabogu, sej sm bla cista crka xDDx).

Saj 2 tedna hitr mineta in itak ma tamala net oz. je moznost neta, tko da se zna zgodit, da se kej javim.

Ce bo kej nujnega, javite mitji.

Upam da nou sto novih clanov odprl milijon novih starih tem in upam da me ne caka ko pridem sedemnajsttisoc prijav na urednistvo. x:o)x x;)x

Bodite zdravi in lepo se mejte, ne se kregat, imejte se radi, pa drzite pesti, da me noujo kaksni teroristi sklatl. x;)x xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

o Todi, thanx! :kiss:

a ves da se bom, sam zdle mi pa kr v glavi buta pa vse telo zuji. x:px

ampak sej bo, neki posebnega zame. x:)x

Ti tud uzivaj max! :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...