Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 27

Marsa

Recommended Posts

:onfire:

x:px xDDx

jp, fotkich, itak (vcer sm ze polnila baterije, je ze pripravljen x8Dx)

thanx za veselje! :palec:

da grem zdej v španijo sama :eek: po moje me pobere od dohcajta x:Dx x:px

no dolgcas mi zihr ne bo (k me bo tamala zihr animirala in to pomen tud mal okol ganjala x;)x), ce pa mislis po dolocenih mini osebicah, pa sam tole: cez 17 let ti ne bo (tolk). x:px x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

O, kok kul! x8Dx

sploh se (se) *ne poznava*, pa *takle*. xDDx x;)x

Thanx!! :palec: x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

sm vas prisla pozdravt, se poslovit. x:)x

Namrec; nikol noute verjel, kam grem jutr. x:o)x x:Dx :8):

Z letalom v Spanijo! :eek: x:Ox xyesx (:switz:)

Tko da jutr potujem z letalom. Na tenerife. x

Saj 2 tedna hitr mineta...

Bodite zdravi in lepo se mejte, ne se kregat, imejte se radi, pa drzite pesti, da me noujo kaksni teroristi sklatl. x;)x xDDx

Marsa, Uživaj maximalno!!! Ti iz srca privoščim tole. :palec: xsrcx

Teroristov pa se nimaš kej bat, oddajaš preveč pozitive okrog sebe. x;)x Srečno!!! x:Xx

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

x:o)x aja (Macka) x:Ix

no sej sm najprej pomislila na kakega *znanega* oz. da je bodisi z novim nikom al pa ze dolg bere in me/nas ze kr 'pozna'.

No fino, tud od tebe sm vesela. xDDx x;)x (x:Xx)

Ale', fino, lepo! x^x :kiss:

sej sm vedla da mi boste ful prvoscl (tud tamal pa moji frendi so ful hepi zame), mdr. tud mal zato nisem nc prej civkala.

da nou tok govora skoz...

pa zato k me *poznate*, da mi je do MB it skor kot za 2 let na japonsk. x:o)x x:Dx x:px

pa sm pol hotla sfurat to drugac. xDDx

Picasso

Teroristov pa se nimaš kej bat, oddajaš preveč pozitive okrog sebe. x;)x Srečno!!! x:Xx

o! tole sm sele zdajle vidla, se opravicujem, sm na stotih koncih hkrati, tako in drugac. x;)x :8):

To je pa zlo lepo blo prebrat, tenkju! xDDx

in v bistvu ni ne res. x:o)x

zato k mam zmer kul odnose s folkom in vse, vse potem lepo laufa, se nekak znajdem. pac plavam. x:)x

(sam PREJ! x:Ox mars u ribama. opozicija uran/pluton... [btw, uran v 9. hisi, v opoziciji s saturnom v 3. x:o)x]. se prav to sm tempirana bomba, dokler ne zacnem plavat. x:px)

O Tantra!

Najs, tenx! :kiss:

~~~

Thanx vsem k ste prec se oglasil, mi pomen, da ne izzvenim v prazno cist, itak vem, da bo se kdo kaj civknil in mi zelel lepo, zato se ze vnaprej zahvaljujem in opravicujem, ce bo izpadlo, da ignoriram al pa kej, ce preprosto mi ne bo zneslo, kajti cajt v takih situacijah hecno shiba. recimo zdaj kar leti. x:o)x ko bom pa na letaliscu v londonu samcata gledala na uro, se bo pa cajt najbrz razpotegnil. no al pa tud ne...

pol za nazaj bo lazje ugotavljat. x:o)x mam pa seveda ene predstave.

sm pa zadnjic rekla po telefonu frendi in sva se ful smejali, da sm zadnjic potovala z letalom, ko so me deportiral iz nizozemske! x:Dx x:Dx

(ni bil dope in nic 'kriminalnega', preprosto nas niso spustil cez nemcijo, k smo mel po glavi premal casha - k smo pac shtopal... in da se ne mormo po nemciji s tistimi ficki rolat x:Dx x:px)

In potem sem mela 5 let v pasoshu VERBOTEN!! cez 2 strani na sredini! direkt tam ga je jasno vsak odprl. x:Dx x:px

eh ja.... xDDx

aja, potem pa sem ugotovila, da pravzaprav ne vem, ce je blo zadnjic.. je pa blo v istem obdobju (se pravi pred cca 25 leti), da sm pa bla na letalu tud do Skopja, k so dobesedno ovce pa kure (x!x x:Dx) ble na pristajalnih stezah! xyesx x:Dx

tko da take so moje izkusnje z letalisci pa tem. x:o)x xDDx

Picasso

o! tole sm sele zdajle vidla, se opravicujem, sm na stotih koncih hkrati, tako in drugac. x;)x :8):

To je pa zlo lepo blo prebrat, tenkju! xDDx

in v bistvu ni ne res. x:o)x

zato k mam zmer kul odnose s folkom in vse, vse potem lepo laufa, se nekak znajdem. pac plavam. x:)x

(sam PREJ! x:Ox mars u ribama. opozicija uran/pluton. se prav to sm tempirana bomba, dokler ne zacnem plavat. x:px)

De nada. :palec: (ko greš lih v španske konce x;)x )

Ja, znaš plavat. Sej malo začetnega zagona pa tudi ne škodi, da se malo adrenalina dvigne. x;)x xDDx

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

itak. xDDx

no sej to itak ni za bat (da [ga] ne bi blo). x:o)x x:Dx x;)x

Picasso

itak. xDDx

no sej to itak ni za bat (da [ga] ne bi blo). x:o)x x:Dx x;)x

sicer ne wem točn, za kwa se gre, ampak sledim črednemu nagonu in ti prawim: užiwej, pa prstki, pa rožice, pa mawrice... bedno...

ej baba... nared po swoje, pa nkol ne puzab, če ti kej nau prou, al pa če ti bo kej prou, da takle mamo. x^x

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Marsa

Najdalše ude stegni in pretegni na kakšnm udobnem ležalniku.

Ko se tega naveličaš, ponovi vajo.

Naj ti "tekne" ZASLUŽEN DOPUST.

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

Marsa :palec: xyesx

Ti totalno privoščim!!!

Uživaj čimbolj!!! xflowx xloveyx

Pa na Stanstedu si privošči Starbucks x;)x

NOOO! Končala za danes! Frej popoldne! Čakam na soseda, da greva skupaj s psi ven. Jupi!!!!

Lepo nedeljo!

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

:)

sem se vgaćala (đebela rit) in sem na dieti zdaj, k sreči neverjetni sem najdla v Interšparu znižane pedigree - piščanec- 2 eur in neki, kupila 2 in še jebene sardele (namesto :OoO: šparove kokoši 5 eur)... kužk຾v gozdi

svinjske

....

xsrcx

stuširali-pol mela job, se namartala, masirala z riževim oljem...

dobila bonus.

...

x:Ix zadnjič odpadel izpit, komi čakam kake super cajte v smislu (cesije)

lp!

Marsa, bon voyage! Uživaj zaslužen dopustek! :flower: :flower:

Gonna rise up

Burning back holes in dark memories

Gonna rise up

Turning mistakes into gold

Per aspera ad astra

Pride kdo na palačinke?Mnjamsi:)

Jebat ga,če ne dobiš pozitivnega feedbacka,se pa zato bolj utrdiš.

Fajn bi blo met dopust,sam jst si ga ne zaslužim preveč.Vsaj kar se tiče pridnosti med letom.Paše,če delaš pridno celo leto in potem brez problema odklopiš za mesec.Tko pa ne.Cilji neizpolnjeni,poleti delat še miško....aha-aha,juhu-juhu :fiju:

Ogorel sem čist....mam razliko od majice brez rokavov,pa klopa sm tud danes že likvidiral.

Če grem v Portorož jutr al pa v torek,vam nardim fotoreportažo,kakšen je kaj turizem doli. x:Dx

Kot je že Dr.Martin Luther King rekel: I have a dream!

Darling,stand by me

Uau Marsa, samo za vikend nekam svignem, ti pa v Spanijo pobegnes :palec: x8Dx .

Vem, da bos nad uzivala, zasluzis si pa res en takle posten odklop :palec:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

MAntis, jst sm iz dišečega in deodoriranega vesolja x:Dx x:Dx

Nat, fulfovš za češnje :vragec: porkaflek kaj se to pravi, že pr regratu mate prednost, zdej pa še pr češnjah :vragec: x:px x;)x

MArsa, ful vesela za tvojo Španijo x:px :palec: Uživiii :onfire: :onfire:

jst pa včer Santosa v Portorožu (pr Rustiki oz tenis placih :shsh: ) vidla x8Dx sam se nism upala pristopit x:o)x pa kaj čem tam v motorističnem kombinezonu razlagat da sem Cookie iz LNF-ja xrolleyesx smo se glih odpravljali, pa večja družba nas je bla; sej me je mal sumljivo gledal, ko sem se režala ko pečen maček pa h njemu pogledovala, pa da pol ne izpadem ko neka oboževalka x:Ix sploh k se je WFC šele dobr zaključil :switz:

paradajze morm v zemljo spravt, pod nujno x!x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

:xx!:

8ni za povedat. Obupna ogab a od lajfa, naj me pustijo ŽIVET prasci.

Bo treba k zdavniku jutri na preiskave, ker ne morem vdihnit, normalno.

...

Zdaj bojo hodili vsake pol re mi gledat v stanovanje, zakaj ni kdo dal kej v denarnico, če jo je že dubu v avtu... noben ne bi je vzel razen njih!

Ma nehaj! ker grem v tujino.

:eek: nope :sori:

zdej sm malček drugačna, kot na onih fotkah; predvsem sem temnejša in manj rdeča :vio:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...