Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 27

Marsa

Recommended Posts

Vroče je,vročino mam,grlo boli pa še klopa sem mel.In ne samo enega.2 v ponedeljek,ki se še nista prijela,drug dan pod kolenom(prijet) in predvčerajšnim...kje?...na lulku x:Dx Je prišel mal sesat x:Dx

Upam da ni kakšen bil okužen,no saj proti meningitisu si zaščiten,če ga preboliš.Borelija je bolj drek,ker je kronična bolezen.

Pa vzamem pozitivno vsakega klopa....ker sem jih navajen,zgleda da me majo tud oni radi....Pa rad se gibljem po gozdu in vikend mamo zraven gozda,tko da.....Wilkommen meine dammen und herren!

Hmal bo za v kopalke,oziroma je že....

Aufbiks!

Darling,stand by me
Deli na socialnih omrežjih

o ku dobro, mam za avalon-prvi obrok, vse skupaj... zdaj pa v nove zmage...

Je pršu na masažo en zelo sumljiv, verjetno iz OŠ.. že poročen... kupu stanovanje... svašta...

Vroče je,vročino mam,grlo boli pa še klopa sem mel.In ne samo enega.2 v ponedeljek,ki se še nista prijela,drug dan pod kolenom(prijet) in predvčerajšnim...kje?...na lulku x:Dx Je prišel mal sesat x:Dx

Upam da ni kakšen bil okužen,no saj proti meningitisu si zaščiten,če ga preboliš.Borelija je bolj drek,ker je kronična bolezen.

Pa vzamem pozitivno vsakega klopa....ker sem jih navajen,zgleda da me majo tud oni radi.

Aufbiks!

Obelix!

ABC free.. imam en bussiness deal zate... če bi se rad preelil, obstaja možnost sodelovanja z mano- Bi živel v Solkanu?

ps- samo tolk... zadnjič sem masirala enega starejšega gospoda, ki je šepal, saj je imel v nogi dva železna šraufa. mami je rekla "kako se mi ne gadi to" :V: a je človek dobro plačal za uslugo, še peljala sem ga domov in nazaj.

Šla in prišla na lepše :2src: :2src:

Vikend! Sobota delovna, nedelja pa ne (ali pa obratno, bomo videli).

Fajn bi bilo končno iti v Ikeo, ampak če bo vreme bi raje šla malce kolesarit.

Mogoče bom letos morje videla pred dopustom! Yes! Čeprav bo delavno, bo vseeno morje. Pa še 22 stopinj ima že baje!

Vroče je,vročino mam,grlo boli pa še klopa sem

Aufbiks!

Zakaj se ne pošpricaš preden greš v gozd? Odkar je predlani v Tivoliju po meni lezel, ne grem nikoli v gozd ne da bi se našpricala. Tudi psa ne peljem v bližino gozda in travnikov, če nima Advantixa.

To so edina živa bitja, ki so mi tako nagravžna, da sploh ne morem povedati.

Peace! x:px

Karma! x:)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

:o|o: kot moja nona, ki je peštala koloradske hrošče,

tako jaz s klopi, ki pridejo na mojo tijico ali loliko. no merci... špricne do stropa... in to je njihova kri. :C: debeli pujsi. kaj šele uni črni majhni. moram se pohvalit, da na mojih ni niti enega (i think), danes sem šla do enga kužka pri ta novi bajti (moji........), in mu pobrala klopa z glave, ima vodo, vse ok. potem sem šibala skozi travo do nosa, bosonoga, ker sem si hotle ogledat vrtiček, a je med hišami in ga nisem vidla. kačriboflavina.e so se poskrile, name se jih oprime bolj malo, vsi pocrkajo od riboflavina.

upam, da bo še kšna masaža zvečer in da ne pride kaka "sokrv" od moje fotre sodelavcev. :sori: torej rabim lastno hiškico.

OBELIX

Asterix,Solkan je fajn,kakšen busines?

Glede klopov....ne pomaga nič....samo redno pregledovanje telesa.Fajn da imaš partnerja in te pregleda kot kakšna opica....Jst nisem meu in sem fasal klopni meningoencefalitis.

Zdej mi je vseeno.Da bi se še šprical....pa ja....važno da je adrenalin,ko se dričam s kolesom čez skale in med drevesi....

Prehlad in vročina zginjata....hvala-kekcu...

Zdej grem pa pod britvico,banjo,večerja.Kupu sem si nove adidaske-originals adicolour II-from germany with love.Edina stvar katero ljubim pri švabih. x:Dx

Darling,stand by me

Mojega psa niti povohajo ne, odkar ma Advantix (če ga nima, je pa takoj akcija), name pa tudi ne pridejo, odkar imam tisto zeleno reč.

Pa brez skrbi, da tečem in doživljam moj adrenalin.

Če pa kljub vsem opozorilom glede okuženih klopov človek nima zaščite, potem naj pa ne jamra.

Kako pa ves, da ni ze krepko cez polovico? :eek:

Tako sem si splanirala.

In trudim se, svoje plane doseči x:Dx :vragec: .

Tu-pa-tam mi sicer ne uspe :xx!: , ampak v tem primeru, gojim močno upanje, da mi bo uspelo :inocent: .

Sanjalica je optimistka. Še posebno maja in decembra. xDDx x:Ix

Zakaj se ne pošpricaš preden greš v gozd? Odkar je predlani v Tivoliju po meni lezel, ne grem nikoli v gozd ne da bi se našpricala. Tudi psa ne peljem v bližino gozda in travnikov, če nima Advantixa.

To so edina živa bitja, ki so mi tako nagravžna, da sploh ne morem povedati.

Peace! x:px

Karma! x:)x

Otroka sem (pred 9leti) z vozkom hotela dati v senco.

Najlažje in najbližje je bilo zategnit pod kuhinsko okno, kjer so rože (bršlinke) od začetka maja pa do jeseni.

Seveda je tam mimo pot do vhoda v hišo, se pravi, mimo se hodi skoz in skoz.

Ko sem ga po nekaj minutah prišla od bližje pogledat, je na njem mrgolelo klopov.

Na rožah so se zaredili do stanja skakanja na žrtve ki pridejo mimo.

Od kje, kako.......... ve samo Bog, al pa še ta ne.

Želim povedat to, da se klopa lahko dobi kjerkoli, kadarkoli.

S špricanjem, brez njega................

Tudi komarji so izgleda že imuni na avtan, saj to leto sekajo kot nori.

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

ravnokar zvedla, da grem med nune.. x:Dx

A je za pohvalit, a se je za zjokat????????? :V: x:px

Želim povedat to, da se klopa lahko dobi kjerkoli, kadarkoli.

S špricanjem, brez njega................

No, potem je pa čisto naključje, da ga nisem dobila odkar se špricam (prav tako pes).

Sama bom pa še naprej zagovarjala, da če se zaščitiš (magar z obleko) je manjša verjetnost, da ga dobiš. Noben me ne mora prepričati v nasprotno.

Lep pozdrav Lunatkerai! xsrcx

Prišla iz jazz koncerta. Neverjetno, pri nas so bili (edini datum v Italiji)

Jazzanova :eek: :eek: :eek:

Fajn x^x

Drugače pa je minilo 24 ur, odkar imamo enega člana družine več-

naš Cvetkovič Maček x:Dx je dobil kompanjona za ubrano skupno spanje in

klatenje po strehah. Je črni Main Coon, lep kot Sfinga, dostojanstven, čisto zaljubljena :2src:

Ime pa mu je Mr. President Obama, za frende Baki x:px

I love cats :2src: x^x

*

Jutri pa catering Ljubljanskim :vragec: x:o)x

xsrcx xsrcx xsrcx

Se veselim pokanja štosov in moje male Zajki :2src: in obvezno zelja s fižolom x:px

Uaaaaa, trga se mi, mislim da ful čutim svoj današnji tranzit Venera trigon natalnemu Uranu (mam drgač že v natalni ta trigon sicer)....... I'm up for sth unconventional, I'm up for changing myself... (tranzitni Uran je sam stopinjo stran od mojga ASC) V meni se zbuja ena bolj sebična Katja, ki se ji ne da ukvarjat z občutji drugih, k ma poln k. tega da se skos ukvarja s tem da je skoz obzirna in sladka in prijazna... :wOOt: :vragec: x:px not my job. :vragec: x:px xegox :onfire: Mogoče bom pa kdaj tut nesramna pa se s tem ne bom obremenjevala. :vragec: :onfire: Stay away from me zdele če si hočete dobro! x:px :vragec: x:Dx :bomb: xsmx

Čao Ruby x;)x Mački so zakon! xokx xsuperx

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

No, potem je pa čisto naključje, da ga nisem dobila odkar se špricam (prav tako pes).

Sama bom pa še naprej zagovarjala, da če se zaščitiš (magar z obleko) je manjša verjetnost, da ga dobiš. Noben me ne mora prepričati v nasprotno.

Saj ne rečem da špricanje ne pomaga.

Sem pristaš obojega, obleka in spreji. :palec:

Prisesa se pa še vseeno lahko, če je kanček nepozornosti in ga spregledaš. xrolleyesx

Drhav krvosesna :sori:

:inocent: dobro vprašanje.. ampak mislm, da bolj za zjokat. Ker bi mogoče nekomu tovrstno stanje ('osamitve') bolj leglo, pa išče lika zunaj sebe.

Potem je to samo za pohvalit.

Jaz osebno nisem za tovrstno osamitev, ker je tu le otrok in mi bolj sede takšno življenje.

Nimam pa nič proti če se za to kdo odloči.

Če samo pogledam sestro Mileno, ki ima naše otroke verouk, in je zares ena zelo topla oseba.

Prijazna, in zelo zelo pridna.

Polek tega da skrbi za bolne sestre, se razdaja z vsem srcem še za naše malčke.

Igra na kitaro, skozi pesem se učijo verouka, vsako nedeljo se zapoje še v cerkvi..........

Povrhu vsega, se na lastne stoške vsak dan (za verouke in maše) vozi 15 km daleč.

Cukerček :palec:

juhu

ne bom živela v slokanu all my life all my life, like watercolors in the rain.

drugače zdeprano, brez smisla in obupano. xDDx in to samo zato, ker nisem poročena... :inocent: srečno. vsaj da bi bloveč denarja. da ne bi umrl,... v pon. je JOB spet...

Asterix,Solkan je fajn,kakšen busines?

Glede klopov....ne pomaga nič....samo redno pregledovanje telesa.Fajn da imaš partnerja in te pregleda kot kakšna opica....Jst nisem meu in sem fasal klopni meningoencefalitis.

Zdej mi je vseeno.Da bi se še šprical....pa ja....važno da je adrenalin,ko se dričam s kolesom čez skale in med drevesi....

Prehlad in vročina zginjata....hvala-kekcu...

Zdej grem pa pod britvico,banjo,večerja.Kupu sem si nove adidaske-originals adicolour II-from germany with love.Edina stvar katero ljubim pri švabih. x:Dx

Obelix,

sem bila na ogledu, hiša je ful velika, zahtevajo ful keša ali nič in je plac za Kužifixe.

srečno.

ja, če ne greš nikamor, itak ne dobiš klopov. :o|o: :o|o:

In kaj bi jst počel v hiši?Kakšen resen posel al to sam tko pravš?Fajn bi blo,da se najprej vidmo in razjasnmo situacijo....

Kolkšna je najemnina?

Masirala bi v hiši ane?Eee.....jst bi medtem se skril/šel nekam....ker nočm bit zravn.

Vse teče z mene.....vidu sm dva ko sta sexala v naravi,čist naravno. x:Dx

Jutr se grem pa mal pražit na sonce,danes je bla glih mal tko podlagca....jutr pa nudl,no skoraj.... x:Ix

Bom pofotkal,če bo kaj zanimivga....oziroma,če bo taprav mood.... w:Iw

Darling,stand by me

Veš kaj...

Hiša je prevelika za 2 in se ne splača nič od tega, res. Itak ti ne verjamem, da bi res bil za to... ker že tolkokrat sva bila zmenjena pa te ni bilo. Hujš kot moje stranke. Tako, da ti ne zaupam.

Ampak, če bi res sodeloval z mano, imaš plac za vse... ko se poročiš tudi za ženo in otroke, jaz bi imela drugi vhod in zgornjo kopalnico s sobo in garsonjero ter vrtiček si deliva, maš lahko tudi ti kužka in po enem letu (odpreva varčevalni račun) dobiva kredit odkupiva kolikor se da in je najina. Je za dve fuckin družini placa,na zunaj za malo zrihtat, možnost dozidave še ene hiše, možnost oddajanja... ipd...

Ne verjamem da je realno, ker ti verjetno ne rabiš to.

lp

Sem vstal w:Iw Pozen zajtrk....

Vem kaj....Si sama rekla da nisi pripravljena za to,pa nisem hotel....pa ja,tud moja napaka,priznam.To zgodbo sem ti pa že raložil,zakaj in kako.Ne bomo izuml tople vode...

Kaj me pol sprašuješ,če nočeš? x:Dx Ti,ti,ti!

Jst bi sam za ene 2 mesca,najem,ker ne morem pustit hiše,ker jo morem rihtat,zdej ko ni nobenga.Pa še delavnico mam doma....Letos bolj ne kot ja.Ko se pa mal finančno in osebno dvignem,je pa možno.

Kapiš?

Ko se poročim? x:Dx Aja,sej nimam še punce,ne psa....Sem ti pa hvaležen,ker skrbiš zame.Hvala.

Aufidrzen und dankešun!

Boblfix :fiju:

Darling,stand by me

vile so mi pomagale evo da so prsežem;

po treh mukotrpnih večerih in nočeh ga imam, namreč seminar, jeeeee bravo jaz

sem ga poslala včeraj ponoči moji mentorci in danes za foro pogledala moj mejl - ženska mi je že odgovorila z vsemi popravki, jeeee - super je!

in zdaj moram samoše teoretični uvod spacat na brzino, dat lektorirat in traraaaa, ji poslat,da ona pošlje naprej, da potem dobim datum za ta frdamani strokovc.

očitno še nisem totalni debil :palec:

zdaj sem pa tok naspidirana, ko bi blo fajn da grem v krpe, jutri bo en naporen dan, jaz bi pa šla žurat :wOOt:

If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside.

cipcipilonika :palec: xDDx

Uf, kakšna zanimiva noč. Praznovali en rd xDDx sploh nas ni blo neki ful velik, je blo pa luštno x:)x (z izjemo ukradenega ruzaka :sori: pa nekega osebka v daljavi, ki je nekoga spravil v slabo voljo :mellow: ) In jz sm dejansko misnla it z zadnjim busom domov... x:Dx ...pa pršla domov pol ob desetih zjutraj x:px x:o)x Motlo me je samo to, da sem bla zjutraj tko zlo zaspana :o|o: Dva sta skrbela za stalno dinamiko večera, matr je bil pijan pa naporen, ona ga je celo noč zezala, jo je hotu sprovocirat da bi ga kušnla, jo je hotu kušnit, sta padla in se pobila, dubu je nekaj šamarčin od nje, sam na konc sta pa se lupčkala... x:px x:Dx Hrmpf, as far as my friendship goes, pismu, ko pa se bojim, sam je pa tolk prijetno... Bojim se, kako se stvar tko spontano razvija in se raz(za)pleta. In kaj bo pol naslednjič? Al pa še kasneje naprej? Bojim se, da se preveč zapleta, bojim se, da bi v tej prijetnosti zanemarila sebe in stvari, ki jih želim od svojega življenja (in vem, ja, vem, da je to od mene odvisno! xrolleyesx zato se pa bojim, da se bom pustila na cedilu in bo suffer na vseh straneh...) ne vem kje je meja, do kod se bom prepustila in od kje naprej bom poslušala pamet ker so mi druge stvari dolgoročno bolj pomembne.... a je škoda mogoče že nastala, al kje se začne potem delat škoda... ker pol enkrat ko neki je, ne moreš tega izbrisat, erase and rewind ne obstaja in mi ni kul... Rusted brandy in a diamond glass Everything is made from dreams Time is made from honey slow and sweet Only the fools know what it means - Temptation... / ...My will has disappeared Now confusion is oh so clear - Temptation.... ...would I resist? Ahhhhh plus minus konflikt. Predvsem se ful bojim, da bi razpadli, še predno bi sploh zares začeli. :xx!: Pa bemu jutri mam izpit, se morm it učit naprej. Upam, da mi bo šlo. x:)x xgoldfishx xcrossfingx

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

vile so mi pomagale evo da so prsežem;

namreč seminar, jeeeee bravo jaz

x8Dx xsuperx super, evo, tak se to dela x:)x

xwizardx da bi še tale uvod hitro napisala

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Brala eno staro knjigo- Tone Seliškar, Velika gala predstava. x:)x :V: :C: počutje na robu :sori: med prepadom in ravnino. dobro,d a mam ćike. (time out from nonsense)... nekoč sem sedela na eni klopci v parku, počitek od kolesarjenja. k meni stra prišli dve se prerekat. taščici. od takrat je mižerja.

lpp

ne da ne maram lepih ptičov.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...