EnglBengl 1. junij 2009 Prijavi Deli 1. junij 2009 Se mi zdi da se mi uresničujejo sanje, dobesedno. Da živim svoje sanje, in ne samo sanjam svojega življenja. Včasih imam tudi težke dneve, ampak saj ne more bit vse idealno... potem bi se verjetno hitro naveličala cukra. Pa tudi mi je prav všeč moj lajf, tudi če se moram prebijat s financami iz meseca v mesec in ne vem če bo dovolj za vse položnice, tudi če še vedno nimam svojega avta in še vedno nimam redne službe, če živim v socialnem stanovanju in se zdravstveno še vedno sestavljam skupaj, sem hvaležna za vsak nov dan, za sončne dneve in trenutke ko lahko uživam, za prijatelje, za pogled da lahko vidim stvari s svetle perspektive, da imam upanje in vero v dobro... in zdaj za osebo s katero preživljam ful lepe trenutke... Bravo, ale'74! Ful privoščim - iz vsega srca! Veliko veliko veliko veliko ljubezni in sreče ti želim Sploh ne veste, kako lepo je po dolgem času prebrati spet eno tko optimistično, tako pozitvno sporočilo - vsaj zame. Mi je prav polepšalo dan. Evo no (zdejel popravljam svoj prej oddani post), sem šele zdej (mišljeno je, potem, ko sem prebrala vse poste do konca) vidla, da je zgornji post razveselil več ljudi. Sem šla kar po vrsti, in ko sem zagledala zgornje sporočilo, sem si rekla, evo, tole morem pa napisat. In pol berem dalje in zagledam, da je podobno zapisala tut Mitra, tako da... Čevlji? Tjazy, a zame tut? Jest mam tut rada čevlje... Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. junij 2009 Prijavi Deli 2. junij 2009 ne bos verjela.. odpiramo trgovino v Grosupljem.. (ena gradnja dogaja a ne?) :!: Evo punce... ce rabte cevlje.. bo verjetno 13. junija nasa trgovina tud v Grosupljem.. in bom zrihtal popust! ti sam povej kje..... sicer pa bravo.... ....in naj vam zalaufa kot je treba..... aja, pozdrave vsem..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 2. junij 2009 Prijavi Deli 2. junij 2009 kak lep dan je zunaj bila včeraj pri šefu, šla malo povohunit, kak mi kaže glede službe po avgustu. po vsej verjetnostise bo nekaj našlo zame. me zelo pohvalil, rekel, da zadovoljen z mojim delom mi tole pol kr polepšalo dantak da zdaj upam, da mi bodo podaljšali pogodbo. se pa prav fajn počutim, fajni kolektiv Mysti, pazi nase Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 2. junij 2009 Prijavi Deli 2. junij 2009 Ta teden grem gledat enga kužlna Raj ne prpopam slikce....ni še moj,upam da mi bo všeč.Placa bo mel,mojo pozornost tud.Starši niso proti,itak bo pa moj,yes! Ko sem bil mlajši smo mel tud po tri pse,a je blo zmeri težko slovo,zato smo se kr mal odvadl met živali... Komej čakam,da ga vidim v živo! Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. junij 2009 Avtor Prijavi Deli 2. junij 2009 Se mi zdi da se mi uresničujejo sanje, dobesedno. Da živim svoje sanje, in ne samo sanjam svojega življenja. Včasih imam tudi težke dneve, ampak saj ne more bit vse idealno... potem bi se verjetno hitro naveličala cukra. Pa tudi mi je prav všeč moj lajf, tudi če se moram prebijat s financami iz meseca v mesec in ne vem če bo dovolj za vse položnice, tudi če še vedno nimam svojega avta in še vedno nimam redne službe, če živim v socialnem stanovanju in se zdravstveno še vedno sestavljam skupaj, sem hvaležna za vsak nov dan, za sončne dneve in trenutke ko lahko uživam, za prijatelje, za pogled da lahko vidim stvari s svetle perspektive, da imam upanje in vero v dobro... in zdaj za osebo s katero preživljam ful lepe trenutke...Mega! ja, saj... itak. zato je pa lohk sploh mega. (ce je dan, je tud noc, ni druge) OO Marsa.. dost zabusavanja... zdej pa delat.. haha ne bos verjela.. odpiramo trgovino v Grosupljem.. (ena gradnja dogaja a ne?) :!: Evo punce... ce rabte cevlje.. bo verjetno 13. junija nasa trgovina tud v Grosupljem.. in bom zrihtal popust! O Tjazy! Men se sicer ni zdel glih zabusavanje ampak seveda je lohk tud t(k)o.Prima, dbest da si podelil, cestitke! (novids ) ..za koji kurac sploh se hodim v sluzbo... :xx!: kje se je zgubu inner child??? nisem o tem sanjal ko sem bil otrok... jebes banko... :xx!:ma ne, morda je kak saturn te tiscal (tud).... pa pridejo dnevi... saj nihce pravzaprav ni svoboden. saj ker ce pa kao si, pa sredstev nimas, tko da tud ta svoboda je pol jebena. Furas kar furas in skusas furat dobro. Kaj pa ves kaj ti se lajf prinese. Nc ni dozivotnega. razen lajfa. Glavobol že tretji dan. Tole padanje v nezavest naj bi bilo samo posledica izjemno nizkega pritiska, upam, da je res tako ... zanimivo, da nikoli nimam miru.O... nc vedla o skup padanju... ampak ce bi vedla, bi ti to napisala (nizek pritisk)... kakorkol, drz se! (mene je tud vcer neki glava bolela, pa dons me tud hoce tiscat, pa sploh nism glavoboljac... ocitno je *nekaj v zraku*) me zelo pohvalil, rekel, da zadovoljen z mojim delom to je pa res super *dobit* Gostim 2 prijetne uporabnice lunin.net iz strokovnih razlogov.Flirt ni razlog. -) Bili v termah ... Zdaj gremo pa s kanujem malo naokoli ...Prima! Super se mejte>! Ta teden grem gledat enga kužlna Raj ne prpopam slikce....ni še moj,upam da mi bo všeč.Placa bo mel,mojo pozornost tud.Starši niso proti,itak bo pa moj,yes! Ko sem bil mlajši smo mel tud po tri pse,a je blo zmeri težko slovo,zato smo se kr mal odvadl met živali... Komej čakam,da ga vidim v živo!Fajn! Ali samo meni danes dela forum neverjetno počasi ali sploh ne. Nekaterih strani se ne da ne odpirat in ne popravljat.ja, tud meni je zatikal, no zdej mi ne vec. ocitno so zrihtal... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. junij 2009 Avtor Prijavi Deli 2. junij 2009 nima smisla. se bos konektala z mantis2. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. junij 2009 Avtor Prijavi Deli 2. junij 2009 Nimaš pojma, nimaš poznavanja mene, kot sicer vedno o sebi misliš, da ga imaš o vseh. Sama si enkrat rekla, da me ne moreš skapirat in tukaj si zdaj dokazala s tem mnenjem, kaj bom jaz. ODGOVOR JE : NE bi se konektala. no vsaj vprvo sem sklepala pravilno. lohk pa probava. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 2. junij 2009 Prijavi Deli 2. junij 2009 druidka, super! Držim pesti!! Se ti oglasim v teh dneh... Sprejela eno veliko odločitev glede nadaljevanja študija. Sem bila najprej zelo vesela, zdaj imam pa tisti cmok v grlu. A bo uspelo? A bo uspelo redno?Al bom pa šele pri 30. mag. Ne, ne, bom še naprej vesela in optimistična. Bom mogla manj časa na luni bit, da bom vse naredila v 9 urah in potem še študirala Poklical me je dedek. To se zgodi dvakrat na leto. Rekel, da sem pridna punca in da morava imeti v kratkem sestanek. :O: Le kaj bo to. Tako je bilo vse bedno že, prezaposleno in monotono, zdaj je pa kar naenkrat življenje malce razburljivo. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 2. junij 2009 Prijavi Deli 2. junij 2009 Glavobol že tretji dan. Tole padanje v nezavest naj bi bilo samo posledica izjemno nizkega pritiska, upam, da je res tako ... zanimivo, da nikoli nimam miru.A kar nizek pritisk???????????'A to je vse?Pa toliko delaš in toliko muvaš???????????'' Bemo, kam nas bo še pripeljalo? Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 2. junij 2009 Prijavi Deli 2. junij 2009 Mich, le pejt naprej Sicer pa si 30 mimogrede Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 2. junij 2009 Prijavi Deli 2. junij 2009 Jaz sem 30?Od kdaj!? Zamenjala si me z Mysti.Jaz sem še mladiček! No, sej je Mysti tud...ampak mal večji mladiček! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 2. junij 2009 Prijavi Deli 2. junij 2009 ne, ne, ne! Govorim iz lastne izkušnje. 30 si mimogrede, pa še počutiš se ne tako. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 2. junij 2009 Prijavi Deli 2. junij 2009 Ajaaaaaaaaaaa. Takooooo!Blond moment! x:Ix Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 2. junij 2009 Prijavi Deli 2. junij 2009 x:Dx mal večji mladiček je rekla Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 2. junij 2009 Prijavi Deli 2. junij 2009 x:Dx x:Dx Na luškan način sem mislila! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 2. junij 2009 Prijavi Deli 2. junij 2009 opa, pa to so bivši sosedi no, sem se odselila, še preden so postali znani, oz. pojma nimam če so že takrat (v mojem času) delovali?Oddaje nism gledala. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 2. junij 2009 Prijavi Deli 2. junij 2009 Bila pri zdravniku danes - še zmeraj moram bit doma, počivat in nov set antibiotikov :xx!: :xx!: V četrtek bodo izvidi in v petek še enkrat kontrola... jest sm pa mislila, da je samo prehlad Sicer pa bo že, se morm hitr pozdravt zdej, ker mam dost tega smrkanja. Ne vem, zakaj ne morem bit pri miru... Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 2. junij 2009 Prijavi Deli 2. junij 2009 Bila pri zdravniku danes - še zmeraj moram bit doma, počivat in nov set antibiotikov :xx!: :xx!: V četrtek bodo izvidi in v petek še enkrat kontrola... jest sm pa mislila, da je samo prehlad Sicer pa bo že, se morm hitr pozdravt zdej, ker mam dost tega smrkanja. Ne vem, zakaj ne morem bit pri miru... Kar resno jih vzemi.Sineta sem že dvakrat peljala na kontrolo, pa je kar energičen amapk še zdaleč od tega, da bi se mu reklo zdrav.Enako očka, bratec........... Ne vem kakšne sorte "prehlad" oz angina je to. Grozen povdarek dajejo na to, če srce še prav utripa.Baje da je resna bolezen, čeprav izgleda nedolžno. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 2. junij 2009 Prijavi Deli 2. junij 2009 Kar resno jih vzemi.Sineta sem že dvakrat peljala na kontrolo, pa je kar energičen amapk še zdaleč od tega, da bi se mu reklo zdrav.Enako očka, bratec........... Ne vem kakšne sorte "prehlad" oz angina je to. Grozen povdarek dajejo na to, če srce še prav utripa.Baje da je resna bolezen, čeprav izgleda nedolžno. Sej jih, Mitra. Bom pridna in počivala in tko naprej. Bomo vidl, sej mogoče pa ni tako hudo. Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 2. junij 2009 Prijavi Deli 2. junij 2009 IZVRŠIL SE JE ROK ZA ZASTARANJE. nč hudga. men se nau nč poznal.bolj kot že zdej ropotaš, se itaq ne da, pa tut če se nehaš bat žandarjou Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 3. junij 2009 Prijavi Deli 3. junij 2009 Oh, now... i ve gotta a massage again! Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 3. junij 2009 Prijavi Deli 3. junij 2009 Ni blo nč z kužlnom,ker so lastniki že oddal.Tipično zame.Rad zajebem situacijo. :!!: Sem danes pokosil cel vrt,pometel okol bajte,je blo tako k pr Strojanovih(včasih,ko vlada še ni šenkala zastonj bajte!).Jutr morem pa živo mejo uredit,je tko velka že,da rabm lojtro.Škoda,ker bo dež in spet ne bom mogu pod lipco se uležt in kej prebrat al pa narisat. Pride nečakinja na počitnce....je bla včeri pr men in mi je rekla:''Se kej plnesm''?To je najbrž v kakšnem lokalu pobrala.....Pa sm rekel:''Ja,eno kao z smetano bi prosim'',pokimala in šla.Oh kok je to en bister in prsrčen otrok.Ko bi jst kdaj mel tazga.... Z kolesom sm pa tud pr koncu.500 EUR me je koštal,pa še brez barve je....Nov menjalnik,prestavna ročka,200mm rotor,gonilna os,zajle,mast....to je pa to.Drag šport... Gargamel Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 4. junij 2009 Prijavi Deli 4. junij 2009 Tudi ne morem brati vse za nazaj (bom v soboto ziher) hotla sem samo čivknit:- da sem te dneve "globokoumno" premišljevala.situacija taka te pač prisili v to.in prišla do sklepov:- da ljudje vedno hrepenimo po tistem, česar nimamo. Nikoli ne cenimo dovolj to kar imamo, vedno hočemo več in tistemu cilju podrejamo vso svojo bit. Pa če koristna ali ne. Pa če jo rabimo ali ne. - da se premalo pogovarjamo. - da premalo poslušamo.- da premalo opazujemo.- da ne čutimo dovolj- da si premalo krat povemo besede radosti in tudi dejanja radosti.. in tule sem ga že biksnila v prvo.me kliče starejša prejle in oznani, da končno naredila en izpit - jaz vesela..in pol pitanjce: s koliko?..kot da je pomembno... tolikovi pa se kregajte dalje Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 4. junij 2009 Prijavi Deli 4. junij 2009 Bravo, ale'74! Ful privoščim - iz vsega srca! Veliko veliko veliko veliko ljubezni in sreče ti želim Sploh ne veste, kako lepo je po dolgem času prebrati spet eno tko optimistično, tako pozitvno sporočilo - vsaj zame. Mi je prav polepšalo dan. Evo no (zdejel popravljam svoj prej oddani post), sem šele zdej (mišljeno je, potem, ko sem prebrala vse poste do konca) vidla, da je zgornji post razveselil več ljudi. Sem šla kar po vrsti, in ko sem zagledala zgornje sporočilo, sem si rekla, evo, tole morem pa napisat. In pol berem dalje in zagledam, da je podobno zapisala tut Mitra, tako da...Hvala EnglBengl! Tudi tvoje poste rada berem. Mega! ja, saj... itak. zato je pa lohk sploh mega. (ce je dan, je tud noc, ni druge) ---Žalostna sem danes, občutek krivde, ker nekomu nisem bila v tolažbo ko me je najbolj potreboval. Rada bi to popravila, pa ne vem kako. Opravičila sem se že. Upam da bo sprejeto. Še vedno je napetost v zraku. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 4. junij 2009 Prijavi Deli 4. junij 2009 Nataly. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.