Osamljena 20. junij 2009 Prijavi Deli 20. junij 2009 Tale dež mi gre pošteno na živce...rada bi šla mal ven, se nadihala svežega zraka. Počutim se tako osamljeno...pogrešam nekoga ob sebi. Nekoga s katerim bi se lahko pogovarjala o vsem, ki bi me razumel, ki bi me objel in mi dal občutek,da me ima rad takšno kot sem. Razmišljam zakaj ne morem zbrat toliko poguma in nekomu povedat, da mi je všeč. Ne vem zakaj mi je tako težko narediti prvi korak... Ko je vsaj ne bi vsak dan videvala...morda bi mi bilo lažje. Po drugi strani mi bo pa morda čez čas žal, če ji ne bom povedala. Zakaj mora biti vse tako zakomplicirano?? Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 20. junij 2009 Prijavi Deli 20. junij 2009 danes sem se pogovarjala z dohtarjem, ki je rekel, da sem v najboljših rokah. zatem me je popikal .... zdaj imam usta alla čačula. menila sva se tudi o lipolizi obraza (liposukcija se za obraz ne uporablja) in si ogledala ves moj napredek oz nazadek. menda bi se lahko pogovorila tudi o laserski terapiji in določila termin za silikonske proteze. o tom, potom... ma glavno, da je... Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 20. junij 2009 Prijavi Deli 20. junij 2009 Mantis hvala ti za svoje mnenje. Razlogov za strah je več. Prvi je ta,da je velik starejša od mene in,da mi vsak soli pamet,da je razlika v letih prevelika. Sicer ne vem kako ona sama gleda na to stvar. Ne vem pa kako si naj razlagam njeno prijaznost,nasmehe...morda bi mogla počakat,da vidim kakšno bo njeno obnašanje vnaprej. Zmedena sem Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 20. junij 2009 Prijavi Deli 20. junij 2009 Je samska in lezbijka. Če ti pa starost povem mi boš pa tak rekla,da sem nora Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 20. junij 2009 Prijavi Deli 20. junij 2009 Pri starosti se pa nisi velik zmotila 45 jih ima, torej 22 vec kot jaz. Skor bi mi lahko ze mama bla. Sam za svoja leta je fullll dobra Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 20. junij 2009 Prijavi Deli 20. junij 2009 sem vedla jaz, da si... Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 20. junij 2009 Prijavi Deli 20. junij 2009 mick fajn da si fajn jst sm tud fajn tolk da veste Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 20. junij 2009 Prijavi Deli 20. junij 2009 Važno,da najdete sebe,ne glede na usmerjenost.Tko,da respect Osamljena. Kyllah razlož kaj ti je nerazumljivo?To,da sem snedel besedo?Men je vse,no vsa ne svetu ne,ampak okol mene več al manj ja. Sam češenj se pa ne prtaknem več.Me je tok rit pekla,da je za znoret. Jutr se spravm na kolo,da mal spet ''zalaufam'' mašino,pa sprobam novo progo,ki sva jo nardila s frendom.Je precej hardcore.Mi je že mat težila,da je slišala ko se je en 31 letnik prevrnil s kolesom in so ga drug dan najdl mrtvega.Bi ga lahko rešil,ker se je zadušil z lastno krvjo. Mah....ne mi to razlagat.Sej itak lahko umreš kjerkoli in kadarkoli.Sej mam čelado in ščitnike,tok pa že mam pameti.Družine nimam še svoje,tko da sem lahko še precej hardcore Sm se zdej spomnu na enga tipa,ko mu pravjo kosmata lopata....he he,zmer mi gre na smeh.Sem ga mel ''čast'' spoznat.Je od sester prijatu,oziroma njenih let je.....pač striptizer,ki ma desno lopatco čist kosmato....in zato je kosmata lopata x:Dx Bolš da ne začnem razlagat prigod z našga kraja,ker bi dol padl od smeha....V bistvu bi blo za eno pošteno kniggo.... by lopata Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 21. junij 2009 Prijavi Deli 21. junij 2009 Pri starosti se pa nisi velik zmotila 45 jih ima, torej 22 vec kot jaz. Skor bi mi lahko ze mama bla. Sam za svoja leta je fullll dobra Ljubezen je lahko lepa, pa ni važno s kom.Imaš možnost, da sama izbereš, sama si gospodar sebe. Na leta ne glej preveč, če se med seboj ujameta te nima kaj skrbet.Edina negativna stvar (ki se izkaže kasneje za pozitivno) je, da odidejo vsi tisti, ki si mislila da ti stojijo ob strani.Tu se pokažejo prave vezi. Ljubljena oseba te ne zapusti in je edino kar potrebuješ, ko drugi odidejo.Kasneje najdeta skupne prijatelje in zaživiš srečno življenje. Komentarje kaj je prav in kaj ne, pa veselo presliši, sama se odloči, da ti ne bo žav. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 21. junij 2009 Prijavi Deli 21. junij 2009 kaj ti bo stara baba... moje skromno mnenje... :inocent: Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 21. junij 2009 Prijavi Deli 21. junij 2009 Mantis hvala Mitra lepo si to napisala kyllah- mislim,da 45 let še ni tako visoka starost,da bi ji lahko rekla,da je stara. Sicer pa, kaj mi bo mlada in kao lepega izgleda, če nima v glavi pošlihtano. Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 21. junij 2009 Prijavi Deli 21. junij 2009 :xx!: si kdaj seksala z žesnko? pol ne me jebat... pazi da ne dobiš kaki herpes od babure stare, izkoriščevalke tvoje mladosti in lepote. lp Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 21. junij 2009 Prijavi Deli 21. junij 2009 jaz sem samo happy (kot naveličanka vsega kar ni božanska ljubezen in nesmrtna strast) da je še nekdo bolj navdušen nad telesi žensk kot pa pomanjkljivostih moških. ok moški z moškim... že nekaj... ampak strast je nekaj drugega in nima veze s telesom, mene privlači osebnost, pol pridejo čustva in vse... ok je biu en bodybuilder btw, čist too much hladen in grozljiv zame, ampak... je nekaj... kar čutim moškega tudi v ženskah in me privlači. v moških pa nekaj ženskega... tako, da sploh ne vem kaj je moj namen.... enkrat sem se totalka razcmerila ko sem videla en moški torzo od enega, ki me je prizadel kot prašič čustva... čustva in samo čustva... zame... in tisto "nekaj"... lp x:Ix tisto svojo stvar lahko en lepotec dribla do nezavesti... ob tem bi mogla bit vsaj malo navrušena nad vsaj katero njegovo lastnostjo... in še za to bi se morala preveč namučit. ti predlagam, čeprav nisem tvoj tip, da se kdaj dobiva midve. :inocent: za izmenjavo misli, da pač vidim kaj ti misliš ipd... Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 21. junij 2009 Prijavi Deli 21. junij 2009 Ja verjetno sem že seksala z žensko, če sem lezbijka. Logično,da se ne bi kr tako z njo spustila v spolne odnose...prvo bi jo že verjetno izprašala koliko jih je imela na sebi ali pod sabo. Osebo moreš itak prvo vredu spoznat preden začneš z njo seksat- to je sevda moje mnenje. Jaz sem vedno za pogovor, tako,da ni problema. Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 21. junij 2009 Prijavi Deli 21. junij 2009 Aja, ok... sori, pol si že seksara z šensko.pol že veš, kaj si. za ziher. torej ---- sem ugotovila, da je zame boljš da oseba malo zmutira.... pizda, so moški bolj normalni. kljub vsemu. lpp Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 21. junij 2009 Prijavi Deli 21. junij 2009 Ma meni moški niso bolj normalni od žensk. Ženske znajo biti bolj čustvene, bolj nežne kot bi si moški kdarkoli dovolili biti. Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 21. junij 2009 Prijavi Deli 21. junij 2009 wow, ti si bik po horoskopu? saj, vedno misliš le na seks, oz to... seks je ena zadeva, ki sploh ni fajn. a kar se tiče ženskih, se lahko slinijo kje drugje, ne pri meni, ker njihovi atrbuti ... pohlevno mehkobni... vzbujajo bruhanje. jZ MAM rada osebe konkretne- zato pa sem to kar sem.... JZ Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 21. junij 2009 Prijavi Deli 21. junij 2009 jsstjček. jaz radim delat s kužki, mucami ipd, tudi če bom kidala gnoj in skos z njimi... to je moj lajf... mislite, da kje iščejo to- stanovanje, plac za moje pupse, celo nekaj plačila ipd? .... v bistvu ni stvari, katero bi še delala z užitkom na tem svetu, kot pucala kužkove pupe in jim dajala brezkompromisno ljubezen... buhuuuu, moje pupike so pri starših, pa ne smem taka po njih, jebo te lajf! Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 21. junij 2009 Prijavi Deli 21. junij 2009 Saj dvomim,da bi se katera ženska slinila pri tebi Oh, te morem razočarat, ker nisem bik po horoskupu...si ti? Ne moreš rečt,da mislim samo na seks, ker me ne poznaš lubica draga Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 21. junij 2009 Prijavi Deli 21. junij 2009 Lenoben dan... Včeraj smo praznovali rd našega bobnarja, je blo luštno x:)x Končno smo izolirali plac! Smo pol včeraj not praznovali in igrali in peli.... Ful ful fajn! (ajde, zvadli nismo skoraj nič in se nam je ful poznalo... pa dobr, sej je vseen važno da smo se meli fajn in da je bla publika zadovoljna ) Sem dobila kar nekaj komplimentov včeraj, sem jim bla všeč Pa prijetno je blo Vmes me je sicer neki zafleširal (kar sem opazla že velikokrat, ko sem v glasni družbi, me pol prime da se umaknem pa sem neki časa sama, preferably v temi, pa v tišini.... mogoče si clo kej zapojem... kot včeraj...) .... mah.... :xx!: Jaaaaooooo, jao jao jao jao, kake sanje sem mela, celo noč.... ...me je zbudu lep sms.... ma boljše da ne povem za te sanje... x:Dx ...sem razmišljala neki dni nazaj... da se še vedno sploh ne zavedam, kolk obsežno sem pohabljena, kolk v globino gre rana.... še vedno... še vedno ne vem... :xx!: Vem pa, česa se bojim. (if someone has to lose... I don't wanna play...) Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 22. junij 2009 Prijavi Deli 22. junij 2009 Jutr Dan se je začek kot ponavadi...topla kavica mmmmmm Hvalabogu,da sem se ze zbudila, ker sem imela mal grozne sanje. Upam, da mi danes dan kaj dobrega prinese. Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 22. junij 2009 Prijavi Deli 22. junij 2009 Dobro jutro... Jaz že tud kofetkam in uživam v poslušanju jutranjega ptičjega zbora. Prav vsako jutro posebej me fascinirajo tile pevci... tako majhni, lahko bi rekla neznatni so, pa zmorejo tako ubrano in zelo glasno prepevat, žgolet in čivkat. Res pa je, da je to edini hrup, ki je slišen, vse ostalo je pogreznjeno v spokojno jutranjo tišino. Saj veš, dan ima toliko lepih trenutkov kolikor jih sama zaznaš, oziroma jih vzameš za takšne. Pozorno spremljaj dogajanje v sebi in okrog sebe in z odprtim srcem sprejmi kar ti trenutki ponujajo, saj je teh iskric sreče in lepega polno in vsepovsod dovolj, samo videti in zaznati jih je potrebno... Seži po njih... in uživaj... Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 22. junij 2009 Prijavi Deli 22. junij 2009 Ne vem kam naj tole, mogoče bi v kristalno temo bolj pasalo ali pa k duhovom...kakorkoli.Mama je včeraj prinesla žegnano vodo, da bi sestra blagoslovila pač kraj smrti svakove. (ima non stop občutek, da je opazovana, včasih zazna navzočnost, zavoha njegov vonj in duši jo - nečaka tudi...tudi jaz se zavohala en tak poseben vonj, neopredeljiv, sicer pa nič takega še..-razen, da me v paniko dan po pogrebu skoraj spravile miši v kurilnici...ampak to nema veze..domišljija na delu).Sestra torej odvleče vodo gor k sebi in me pol pokliče - pridi, ne upam sama. Jaz sicer nekaj godrnjam, ajd, nekega mačka ganjala včeraj, ali pa celo tigra, kaj vem, nekak nisem bila družabno razpoložena...pa vseeno se toplo oblečem. Najprej gledam s čim bi sploh tole požegnale - pa je zraven trta in hitro utrgam zalistnik - sestra prinese šalco z malo te žegnane vode. Najprej se gledava - kako bo tole sploh potekalo, pol pa kar intuitivno naredim tri križe in zamrmram poleg: oče sin in sveti duh. Poleg je prižgana bila sveča(hvala bogi) in na klopci sestrin črni mačkonar Nino, poleg mene naš pesjanar, malo vstran pa sestrin pes.pol na vrsti sestra: uspela je reci in narediti cela dva križa (oče, sin in s...) pol pa nastal pekel.Maček zasikal in planil s klopce. Psa na noge in horuk vstran. Klopca pa - no s klopce pa padela deska. -enih deset -petnajst cm debela. Sestra zakriči in odskoči. Primem jo pod rameni in močno stisnem.Saj ni nič..pes je bil ali pa maček..Ona pa vsa iz sebe - si nora? če je pes poleg tebe? Maček pa tega ne more dol vrečt!Gledam malo naokrog - najprej me še zabavalo malo, pol pa mi se le resnično posvetilo, da ni bilo nikogar dovolj močnega zraven klopce. Sestra dobesedno poletela s to žegnano vodo in križala vse živo - še psa.Pol sem ji pred vhod nasula soli, šla domov po nihalo in cimetova kadila, ter po svojo svečo. Za ziher.Nihalo je pol dobesedno podivjalo in besede za čiščenje energij so kar same privrele: trensformacija negativnih energij v nevtralne...čez čas(nimam pojma čez koliko časa se je nihalo umirilo) in pol sem z nihalom prehodila njeno hišo in bilo je vredik. ko prišel domov nečak, nama seveda ni verjel, itak, da ni za verjet, jaz bi težko kar tako verjela. sploh, to, da tale deska dol pade (saj ima en izraz tale deska pa se je ne spomnim -neki hlod mi roji po glavi pa ni).doma mi šine v glavo, da je bil poletni solsticij, kar koli pač že to pomeni. Sicer pa k veselejšim temam: otrovitev potekala dobro - veselje pregnalo slabo vreme in naplesala se ful, spila preveč, jedla dovolj (ne preveč ), ker poleg gozd še ga šibnili pogledat kakšno je stanje z gobami - glede na to, da eden izmed nečakov med potjo iz avta našel jurčka...no, mi smo najdli enih par lisičk samo. Mickeni - vesela za babico. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 22. junij 2009 Prijavi Deli 22. junij 2009 Nataly pri vas se pa dogaja. Skor ne morš verjet.... bi rekla, da sliči grozljivki... ampak se mi zdi, da sta dobro opravili in da se k vam vrača spokoj. Še dobro, da se dogajajo tudi lepe, vesele in zabavne stvari. Drži se ti in vsi ostali Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 22. junij 2009 Prijavi Deli 22. junij 2009 NatalyOdlično opravljeno.Je pač duša, ki se je izgubila in ni znal tja, kjer mu je mesto. Sedaj je vredu in ste mu pomagali tja, kamor sodi. :!: Verjamem pa, da je izgledala grozljivka. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.