Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 27

Marsa

Recommended Posts

Prazniki minili v nehvaležnosti in slabem vremenu. Imel sem priliko spoznati novi slovenski izdelek Presnec, kruh pekarne Grosuplje, vam kuj takoj povem, kaj je specifika tega izdelka, da vam za vedno zaprem jezike, ki pravijo, da sem paranoičen. Nu tale presnec je kruh s pehtranom..

Njegov tvorec je pa un kaj je že Bogataj, edini strokovnjak za tradicijo, k se je v slovenskem rodu ne manjka.

Bili smo pri mojih starših, kjer je seveda, tut bilo tradicionalno vzdušje, pet frocov, una nagravžna slovenceljnska šunka, potica z orehi in potica s pehtranom (potratno je mat dala sosedu, ker zakaj bi sin imel edino užitno stvar za použitje) tako da sem energijo črpal pretežno iz kufeta, espressa iz bližnjega Q kafiča, kjer imajo tud ful dober, sladoled pa sladice... pa zravn je še Illich pa take pa to..

Včerajšnji dan je bil pretežno oblačen le tu in tam kakšna kaplja, kar smo izkoristili za obhod stopnišča na nemško Kalvarijo ter sprehod do mariborskega otoka...

Isti dan v neurje grosupelsko nazaj domov.....

nekaj me živec med zapestjem in palcem kljuva, tako, da je k da bi me z iglo kdo zbodel, če naredim prehiter gib... upam, da hitro mine...

Ni lepšga kot videt svojo deco srečno in nasmejano...

Moji dve sta se začeli skupaj igrat in čeprav se ne razumeta glih najbolje, je to smeh in vriskanje non stop, seveda poleg občasnih fajtov...

Kregata pa se v glavnem zarad tistega, kar spre odrasle Slovence in to je lastnina..

http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg

Deli na socialnih omrežjih

Velikonocna malarija v hisi. Koncan osrednji prostor, barve sem pustila skoraj iste, je opecnata keramika po tleh in so potem tudi barve temu prilagojene. Jutri pa druga runda, pride malar, da pobarva se hodnik, stopnisce, spalnico in teraso. Kaksnih sprememb ne bo, terasa pac barve fasade, hodnik in stopnisce bo se vedno v spanskem bezgu... Imam namrec tako malo rustik keramiko v barvi belega kamna, s temnimi, sirokimi in neravnimi fugami, pa temno kovinsko rustik ograjo in mi najbolj pase barva spanskega bezga, unega lila, ne unega roza. Spalnica pa ne bo vec ledenisko modra...saj mene je res treba hladiti, samo toliko pa ne. Tudi marelicna ne bo, ker razvijam alergijo na to nacionalno barvo slovenskih fasad....vlece me v kaksno terra izvedbo.

Se ljubi komu napisat, kaksne barve spalnice se obnesejo? Kaksna bi sploh morala bit po feng suju?

rožnate; roza, ciklam; ne preveč rdeče, pa ne preveč modre (tole za nianse med rožnatimi in vijola).

Pri nas je roza s sivim podtonom.

v ned gostila sorodstvo, včeraj smo si privoščili Snovik (gneča za popiz, voda temu primerna), no Razbojnik je užival sto na uro, men so se pa tiste dobre tri ure vlekle v neskončnost.

Ponoči je imel korepeticije, temu primerno sem zmačkana danes jaz. Rabim bolniško - tri dni bi bilo regenerativnih wow; realnost je pa taka, da bom imela neverjetno srečo, če bom šla danes spat pred 22h.

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Mislim, da je res dozorel čas, da nekaterih stvari vendarle ne jemljemo kot samo po sebi umevne.

Če mi ta ne bo, za določen denar, nudil neko storitev, tako kot si to jaz predstavljam da mora bit nudena , bom šel pa drugam.. ker konkurenca je huda, gospodarska rast in to, hvaležen naj bo.

Ta Cookie in moja tašča trend je treba definitivno obrnit v drugo smer... Delu moramo vrniti vrednost, in tistemu ki ga opravlja ravno tako.

Dumpinške cene so tudi pokopale, to državo in ne sam to.

Če se nam pa zdi storitev predraga ali nevredna svojga dnarja pa si lepo , kupimo revijo "Sam svoj majstor" pa šopaj....

Zakaj to pišem

pred dnevi, sem šel kupit nek izdelek v Supernovo. Prodajalec je bil tok kul pa v redu, pa kr neki mi je zastonj zraven dajal, da sem na končno ceno 56 evrov, rekel Keep the change...

Un se je na vse kriplje branil, češ, to pa že ne, vzamte še eno čokoladico. Pa se nisem dal.

naslednji dan pa v takvini (ljubljančani bi to prevedli, taku jih ni) vidim, da sem dal 70 evrov in ne 60 kot sem prvotno v navalu dobrote imel namen dat.. v smislu, dal sem napitnine 11 evrov in ne pol tist evro.

Torej?

A ni vsevišnji pravičen?

Prazniki HB mimo.

Letos se prvič zgodilo, da zmanjkalo potice (orehove). En del je brez rozin, ker jih ta mlajše dete ne mara, ostalo pa z njimi. Nekaj sem jo dala fotru, pa sestri, pa v soboto smo že morali sprobat kakšna je, pa starejše dete si jo je neslo v MB - in za taščo skoraj ni nič ostalo. Pa za svakinjo tudi ne. Čisto mičkeno sem vsaki potalala..:)

Nimam kaj več za povedat.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Mislim, da je res dozorel čas, da nekaterih stvari vendarle ne jemljemo kot samo po sebi umevne.

Če mi ta ne bo, za določen denar, nudil neko storitev, tako kot si to jaz predstavljam da mora bit nudena , bom šel pa drugam.. ker konkurenca je huda, gospodarska rast in to, hvaležen naj bo.

Ta Cookie in moja tašča trend je treba definitivno obrnit v drugo smer... Delu moramo vrniti vrednost, in tistemu ki ga opravlja ravno tako.

Dumpinške cene so tudi pokopale, to državo in ne sam to.

Če se nam pa zdi storitev predraga ali nevredna svojga dnarja pa si lepo , kupimo revijo "Sam svoj majstor" pa šopaj....

Zakaj to pišem

pred dnevi, sem šel kupit nek izdelek v Supernovo. Prodajalec je bil tok kul pa v redu, pa kr neki mi je zastonj zraven dajal, da sem na končno ceno 56 evrov, rekel Keep the change...

Un se je na vse kriplje branil, češ, to pa že ne, vzamte še eno čokoladico. Pa se nisem dal.

naslednji dan pa v takvini (ljubljančani bi to prevedli, taku jih ni) vidim, da sem dal 70 evrov in ne 60 kot sem prvotno v navalu dobrote imel namen dat.. v smislu, dal sem napitnine 11 evrov in ne pol tist evro.

Torej?

A ni vsevišnji pravičen?

Ugotavljam, da navkljub krizi (?!?) v SLo mrgoli šalabajzerjev svakojakih, ki močno precenjujejo svoje delo oz.vloženi trud - nazadnje me je v to prepričala navadna vrtna lesena hišica za otroke; cena se seveda začne od "akcijskih" 350E navzgor, povorečje kroži okoli 1300-1500E.

Ker se ne pustim na suho nategnit (predigra je pomembna!), smo z neta sneli "ajncvajdraj sam svoj mojster" izvedbo, zraven še pogruntali da tudi Bauhaus nateguje samo z repro materiali (cena je bila za 50%višja kot na žagi) , smo se ročno zapeljali do taprve žage (dve vasi stran :), se zmenili za količino, debelino, profile in pooblane trame, deske, štile in vile (okej, tole tazadnje mamo na broju), pa bomo sami naredili.

Jaz bom komandirala, kritizirala in ocenjevala, dragi bo pa delal http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png

ne, resno; sem mu vse pripravila, skup bova poštrihala, zabit in pošraufat bo pa menda znal http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png jaz sem z izvijačem preveč nevarna - je škoda zagotovljena http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/flirt.gif

rozine so fajn, pa pehtran tudi - obojega nikoli NI preveč http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/love3.gif

v sob sem posprejala odslužene gumijaste vrtne škornje (prepuščali so vodo), malo obtežila, not dala kozarca za vlaganje, vanju pa po dve vejici belo cvetočega grmovja - lepo in decentno.

Rezultat, lastna mat me je napadla a ni škoda dnarja za nove škornje metat, da pol pred bajto stojijo kot okras; mislm, ti (=jaz) pa RES maš dnar http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/scratchchin.gif

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

:)

zmanjkalo lajkov :)) - ker dobra odločitev za izdelavo hišice. Ni vrag, da ne bi znali dedci skup spravit tole. Čuda stvari na koncu lahko naredijo, če le hočejo oz. če priložnost. (komanda pa tudi mora biti ta prava :))

No..ok...imam kaj za pisat..samo sem že eno rundo odjokala prejle - no...pesjanar se počasi poslavlja. Vidim tisti pogled v očeh in niti s sprehoda prav več ne more, ne da bi si spočil zraven. Dvomim, da bo učakal zimo. Čeglih deset let sploh ni neka starost..in moram rečt, da je vseeno imel lep pasji lajf. Seksal je lahko, celo domov so mu prihajale psice, če imel kazensko -ok..pa da bi vsaj lepe bile...da bi bili mladiči tako krasni kot on...ne psice totaln miks..in njegovi mladiči so se prepoznali samo po črnem jeziku. pa mogoče po zavihanem repu. Ima naš pesjanar kup ljudi, ki ga imamo neizmerno radi..vsi domači, pa ena ženska tam naprej, ki jo je moral vedno pospremit do doma in pri njej preživeti par ur in potem nazaj domov.

Saj mu ne pojem hvalnice. Ne še..samo...pišem pač o njem. V glavnem - njegova življenjska iskra ugaša. To sem hotla povedat.

Ugotavljam, da navkljub krizi (?!?) v SLo mrgoli šalabajzerjev svakojakih, ki močno precenjujejo svoje delo oz.vloženi trud - nazadnje me je v to prepričala navadna vrtna lesena hišica za otroke; cena se seveda začne od "akcijskih" 350E navzgor, povorečje kroži okoli 1300-1500E.

Ker se ne pustim na suho nategnit (predigra je pomembna!), smo z neta sneli "ajncvajdraj sam svoj mojster" izvedbo, zraven še pogruntali da tudi Bauhaus nateguje samo z repro materiali (cena je bila za 50%višja kot na žagi) , smo se ročno zapeljali do taprve žage (dve vasi stran http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png, se zmenili za količino, debelino, profile in pooblane trame, deske, štile in vile (okej, tole tazadnje mamo na broju), pa bomo sami naredili.

Jaz bom komandirala, kritizirala in ocenjevala, dragi bo pa delal http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png

ne, resno; sem mu vse pripravila, skup bova poštrihala, zabit in pošraufat bo pa menda znal http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png jaz sem z izvijačem preveč nevarna - je škoda zagotovljena http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/flirt.gif

rozine so fajn, pa pehtran tudi - obojega nikoli NI preveč http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/love3.gif

v sob sem posprejala odslužene gumijaste vrtne škornje (prepuščali so vodo), malo obtežila, not dala kozarca za vlaganje, vanju pa po dve vejici belo cvetočega grmovja - lepo in decentno.

Rezultat, lastna mat me je napadla a ni škoda dnarja za nove škornje metat, da pol pred bajto stojijo kot okras; mislm, ti (=jaz) pa RES maš dnar http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/scratchchin.gif

Se strinjam. Z veseljem nekomu priznam ceno, pa še napitnino zravn, če bom z njegove strani prejela zdravo odgovornost in moralno poštenost. Vendar mi v trgovinah prodajajo uvoženo italijansko in kitajsko robo za 5 eur po 50 eur... Slabe materiale ter krivo položene gradbene materiale za ceno vrhunske kvalitete... Služili bi, odgovarjali pa ne. Smo vam pri izkopu preluknjali vaši cevi za kanalizacijo? Ok, odgovorni smo. Zakaj, ker vas nismo vprašali za načrt, kje so cevi položene. Ali pa smo vas vprašali na osnovi naših dosedanjih izkušenj in vaši načrti niso bili pravilni, cevi pa na drugem mestu... Smo zgradili in vam prodali stanovanje. Ja kaj nas briga, če se vrata wc-ja odpirajo navznoter, namesto navzven. In je treba prvo stopit v wc okoli školjke, da sploh lahko vrata zapremo... Ja kaj nas briga, a mate vrata na wc-ju? Imateeee. Pol pa ne komplicirajte aneeee, za tak dnar so ta vrata vredu... In ko dobim robo za 10 eur in zraven posmeh: ja kaj pa bi vi še hotli za to? Ej haloooo, pa če 5 in 10 eur, pa če zraven ne piše, da je takšna cena zaradi napake v materialu in izdelavi, si zaslužim spoštovanje za vsak evrček, ki ga dam. Nič več in nič manj. Dost mam šalabajzerstva, organsko ga več ne prebavljam.

Rozine so fajn ja...nikoli preveč http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/bucktooth1.gif

Cookie, ti s pa tud...ne sam da si škornje "frnihtala", še barvo si potrošila zanje http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/frog.gif

Se strinjam. Z veseljem nekomu priznam ceno, pa še napitnino zravn, če bom z njegove strani prejela zdravo odgovornost in moralno poštenost. Vendar mi v trgovinah prodajajo uvoženo italijansko in kitajsko robo za 5 eur po 50 eur... Slabe materiale ter krivo položene gradbene materiale za ceno vrhunske kvalitete... Služili bi, odgovarjali pa ne. Smo vam pri izkopu preluknjali vaši cevi za kanalizacijo? Ok, odgovorni smo. Zakaj, ker vas nismo vprašali za načrt, kje so cevi položene. Ali pa smo vas vprašali na osnovi naših dosedanjih izkušenj in vaši načrti niso bili pravilni, cevi pa na drugem mestu... Smo zgradili in vam prodali stanovanje. Ja kaj nas briga, če se vrata wc-ja odpirajo navznoter, namesto navzven. In je treba prvo stopit v wc okoli školjke, da sploh lahko vrata zapremo... Ja kaj nas briga, a mate vrata na wc-ju? Imateeee. Pol pa ne komplicirajte aneeee, za tak dnar so ta vrata vredu... In ko dobim robo za 10 eur in zraven posmeh: ja kaj pa bi vi še hotli za to? Ej haloooo, pa če 5 in 10 eur, pa če zraven ne piše, da je takšna cena zaradi napake v materialu in izdelavi, si zaslužim spoštovanje za vsak evrček, ki ga dam. Nič več in nič manj. Dost mam šalabajzerstva, organsko ga več ne prebavljam.

Rozine so fajn ja...nikoli preveč http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/bucktooth1.gif

Cookie, ti s pa tud...ne sam da si škornje "frnihtala", še barvo si potrošila zanje http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/frog.gif

lepo sta to povedali dekleti, vendar z eno lepotno napako,

Teži se in duška se daje ponavadi na izvajalce del, neposredne, medtem, k tisti, na katere bi moral stresat žolč, pred tistimi pa globok poklon vaša gnada inu milost, strinjam se z vami, poglejte, že čistim z jezikom tla po katerih boste hodili slurp slurp...

preplačilo ostane namreč tem, ovim izvajalcem pa ponavadi mizerija z bogatinove mize..

Ceres naj vas uči omike, etike, bontona in morale, moja tašča pa samo, kako se z jezikanjem potencialno doseže prerano smrt s krampom v betic.

Teži se in duška se daje ponavadi na izvajalce del, neposredne, medtem, k tisti, na katere bi moral stresat žolč, pred tistimi pa globok poklon vaša gnada inu milost, strinjam se z vami, poglejte, že čistim z jezikom tla po katerih boste hodili slurp slurp...

preplačilo ostane namreč tem, ovim izvajalcem pa ponavadi mizerija z bogatinove mize..

Ceres naj vas uči omike, etike, bontona in morale, moja tašča pa samo, kako se z jezikanjem potencialno doseže prerano smrt s krampom v betic.

o kom trabunjaš? al spet lastne projekcije drugim popaš?

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Ne, prosim lepo, nobenega klečeplazenja, ne leporečenja. Samo normalen poslovni dogovor obeh strani. Sem se navadila, da je treba čim več stvari prej dogovorit, rečt za predračun. Mene samo to razpištoli, da mi nekdo položi ploščice krivo...pol se pa zgovarja, da je čisto ok in samo jz kompliciram. Med vrsticami berem: baba skomplicirana. Lej, dej ti meni predračun, v katerem boš ocenil, koliko ur potrebuješ, da boš ploščice položil ravno, jz bom pa potem videla, ali si lahko privoščim it v delo ali pa ne.

o kom trabunjaš? al spet lastne projekcije drugim popaš?

kdaj si nazadnje napizdila direktorja kake firme s katero poslovanjem nisi bila zadovoljna?

Ne, prosim lepo, nobenega klečeplazenja, ne leporečenja. Samo normalen poslovni dogovor obeh strani. Sem se navadila, da je treba čim več stvari prej dogovorit, rečt za predračun. Mene samo to razpištoli, da mi nekdo položi ploščice krivo...pol se pa zgovarja, da je čisto ok in samo jz kompliciram. Med vrsticami berem: baba skomplicirana. Lej, dej ti meni predračun, v katerem boš ocenil, koliko ur potrebuješ, da boš ploščice položil ravno, jz bom pa potem videla, ali si lahko privoščim it v delo ali pa ne.

predračun reši vse tegobe, vendar, če v predračunu piše, kaj bo dotični naredil, ne moreš pričakovat, da bo za sabo pospravil, posesal prah, nahranil zlato ribico in psa odvlekel v šetnjo..

Običajno pa ljudje pričakujejo ravno to.

Pa dejmo takole, kako bi vedve rešile situacijo v primeru Ceres št 12345/8

Takole na hitro, ker res moram še neki naredit, v glavnem, ko bi naslednjič prišel, bi ga čisto človeško povabila na kafe...vljudno povedala, da sem pričakovala več in poskusila bit čim bolj natančna ter jasna, kaj je to več. In da prosim, če mi še on predstavi, kaj je v njegovi ceni zajeto. Potem, ko je biznis že v teku, pa nisi dorekel prej, tako lahko samo vzami ali pusti.. Mogoče bi tudi sama uvidela, da sem za določeno ceno pričakovala preveč...pač odvisno od dodatno objasnjenih dejstev.

zato pa jaz prepustim vse organizacijske zadeve ženskam (a ne da smo si vsi podobni, mi meščani), ker mal nas je sram, da pač neke stvari sami ne znamo, ker se recimo od tipa še zmer nekak pričakuje, da bo pohištvo sam sestavil, pa štrom sam napeljal, pa krave inu koze sam pomolzel..

tapete, itison ploščice in ostalo malanje je pa skor nuja za tapravga deca.

In ker po tej logiki žive taki samo na vasi al pa so iz BiH ali Kosova, nastopi problem, ker imamo tipi, mal nas je sram no, ženske se pa da na hitro okol prenest (vsaj mislijo si tile) in pol neradi sodelujemo in seveda trpi družinski proračun. zato pa smo pogosto tiho, ko si baba kupi loreal trepalnice maskara tri v enem in tavžent žavb za na lasišče in shujševanje, ker nekak po tihem kompenziramo, tisti manjko znanja in vedenja o moških delih

Drgač pa vse to fajn nadomesti en dolg 20 centimov curakelj, pol ti ni treba čist nč druzga znat...

Evo tolk da veste..

In zato, mi je Cereskin način ljubši kot un od Silvije, ali bognedaj od Cookie, ali še manj bog daj od Silice, ali bog me celo obvarji od Marse..

kdaj si nazadnje napizdila direktorja kake firme s katero poslovanjem nisi bila zadovoljna?

predračun reši vse tegobe, vendar, če v predračunu piše, kaj bo dotični naredil, ne moreš pričakovat, da bo za sabo pospravil, posesal prah, nahranil zlato ribico in psa odvlekel v šetnjo..

Običajno pa ljudje pričakujejo ravno to.

Lip-Bled, glavnega (Burja) pisno, tehničnega po gsm (ja, sem ga zvohala in ne, ni ga v imeniku), junij 2012

Pirnar, december 2013 pisno;

morebitne obrtnike izprašam podrobno vnaprej, izvajalcem (v kolikor ni ena in isti) gledam pod prste in sproti korigiram. Imela dve slabi izkušnji in v izogib morebitnim nesporazumom v prihodnosti rajši prej vse vprašam - to velja za vse; tudi dohtarje ;)

Pa dejmo takole, kako bi vedve rešile situacijo v primeru Ceres št 12345/8

ko pride na ogled, mu povem kaj naj bi se delalo/naredilo, št.barve, kako sem si zamislila, ali je to izvedljivo, če da, v kolikšnem času (prbližno, ni treba do min. natančno), koliko bo to koštalo (približno, ni treba na eur natančno, je pa razlika al plačam 100, 200 al pa 500 EUR) kako je z zaščito (zaščitim tla, opremo jaz ali on), ali kaj umaknem, da se ne razbije/uniči, ali odšraufam luči, želi morda kake stare rjuhe, plahte, vodo, metlo, cunjo?

pa valda, da sem takrat zraven ko bo ordiniral (oz. nekdo iz familije, ki vmes malce poškili) oz. se zaklenejo vsi prostori, ki se ne bodo belili (izjema je wc)

Pa kava, sok, voda so gratis.

Če je dober, ga priporočim glasno naprej, če je pa za en qrtz, bo pa gratis popravil kar je frderbal, or else http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon1_bomb.gif

nimam v kleti kopirca da naštampam kar čez dan ponucam.

Sem nočna mora za vsakega šalabajzerja in to tut prec povem; fer odnos, pošteno delo, pošteno plačilo!

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

No vidite drage dame, jaz pa tko ne bi znal, iz, beri zgoraj, razloga in bi vmes marsikaj pozabil. naj pa v zagovor povem, da pa IKEA pohištvo sam sestavim, če to ni vsaj en del možato, pol pa res ne vem kaj je. Aja pa fulm pizdim, preklinjam, in krivim vse druge za manjkajoče šraufe, orodje al pa če kej narobe privijem že v štartu in pol narejeno stvar moram na novo razstavt, skratka boljš, da nekdo drug to dela..

V sebi prepoznam uncle Podgerja iz Treh mož v čolnu a da o psu ne govorimo od Jeroma Klapke Jeroma.

Wow Cookie! Če gre za istega Pirnarja (vrata) - ta je tudi od mene slišal.

..

ja

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Zakaj se kdo ne zmeni takoj, kaj vse spada pod storitev? Mogoče zato, ker enostavno (naivno, se potem izkažehttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon1_blush.gif) pričakuješ, da bo storitev opravljena kvalitetno. Da tisti, ki stvar dela, naredi tako, kot se šikahttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/inno.gif. Potem pa te udari kruta realnost, ko ugotoviš, da so lahko standardi zelo različnihttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/rolleyes.gif. In na koncu res ne veš več, ali je kriv izvajalec, ki je pač naredil tako, kot vedno, ali si kriv sam, ker tega prej nisi predvidel, ali mogoče kriviti nesramno vesolje, ki ti je s tem postreglo (da se nekaj naučiš, seve).

Če ima Ceres romantično denarnico, imam jaz včasih čisto preveč romantične poglede na svethttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_blush.gif

Ceres, če boš tako nadaljevala, ti bo gospod moral plačatihttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif.

Najlaže je res imeti enega prikladnega dedca doma, ki ga lahko še nahruliš, če kaj ni prav narejeno ali samo zato, ker imaš pač PMShttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif.

Life begins at the end of your comfort zone.

Meni se pa folk smili - tak, da jaz nisem glih za jemati mojstre - čeglih sem na koncu jih in se me da kraljevsko napizdit. Čeglih se okrog keremičarstva pa ne dam - fuge morajo biti ravne, zafugirano vredik, ker kar prec povem, da si lahko tole pa sama naredim...fasado smo preplačali..ok..je vredik in lepa in spljoh...samo preplačana vseeno. hmm..mizarji so bili ok...vredik in časovno kot smo se zmenili..keramičarji na koncu tudi. Parketar pa kakor kdaj in kje...zgoraj ok..spodaj pa po liniji najmanjšega napora (itak boste popljavljali pa bomo spet popravljali)..

bila pridna ta čas..cel vrt oplela in prekopala. Pesjanar me nadzoroval iz sence :)

Zbolevam http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon21.gif

Že zjutraj grlo bolelo, sedaj se bezgavka veča, boleče cunjasto se počutim.

Upam, da pravočasno preprečujem tole merdulo.

... Say what you mean

And mean what you say ...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...