Marsa 22. junij 2009 Avtor Prijavi Deli 22. junij 2009 kaj ti bo stara baba... moje skromno mnenje... :inocent:pazi da ne dobiš kaki herpes od babure stare45letne babure stare znamo bit vcas se kr sexy. Pa tud naj bi ble ze mal bl zrele pa se tko ne dol dajale kr z vsakim, tko da se kak herpes skoraj zanesljivo prej dobi od kaksnih drugih skupin. Osamljena, super da si si na jasnem, kdo si in kaj si zelis itd.Vendar ponavad se v primerih privlacnosti cut obojestranska kemija, sploh pri zenskah, saj si ravno sama poudarila vecjo senzitivnost itd. pri zenskah. Se pravi bi moral bit dvema zenskama se bl jasn, bi moral bit se manjsi problem, sploh ce sta obe enako *usmerjeni* (bedast izraz).Morda se noce 'pechati' s tabo, ker tudi sama ugotavlja da je prevelka razlika v letih, s cimer ne mislim da kdo zarad let ni sposoben ljubit, gre pac bolj za to, da je redkeje da bi pr takih razlikah v letih to lohk blo trajno iz enega samega razloga, v bistvu: ona je vidla se 1x vec soncnih zahodov kot ti. saj ce je namrec 20letnik se tako strasno zrel, stejejo nekaj tud izkusnje, stevilo situacij, ki jih je ze obvladal itd.Mogoce ti noce bit nekaksna 'mama'? Ker si ti tud bolj obcutljive sorte, pa morda ne potrebuje tega, sej tud 45letnice mamo vcas rade ujckanje (ne sam da me ujckamo), poleg tega pa imamo *manj casa*, pa se nam z necim, kar nam tolk ne ustreza, ne da ukvarjat.Kot receno, ce si se tako zrel in moder, je tvoje percepiranje sveta in zivljenja pri 22-ih vendarle drugacno.Nisem proti razliki v letih, nenazadnje so prakticno vsi moji tipi bli mlajsi od mene, vendar vec kot 20-letno razliko pa tud jaz razumem kot precejsnjo.Je pa res, da ljubezen ne izbira, se bl res pa je, da za (vsaj taksne sorte) ljubezen sta potrebna dva. Mick - fajn ko prikrozis, se stirnjam z Aliano, tud men je svec tvoja *nova modrost*. Dbest za babico, se spomnim ze od lan! Zalaya, cestitke tamalim, prav tko Nat! (5 pubertetnic? Blazota! ) Jaz tud cakam sredo, k bo tamal prnesel spricevalo dam; pa smo sfural se en letnik. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 22. junij 2009 Prijavi Deli 22. junij 2009 45letne babure stare znamo bit vcas se kr sexy. Pa tud naj bi ble ze mal bl zrele pa se tko ne dol dajale kr z vsakim, tko da se kak herpes skoraj zanesljivo prej dobi od kaksnih drugih skupin. Pa še kako seksi Enako tudi deci Jaz tud čakam sredo in spričevalo.Potem pa takoj petek in morčita Jupiiiiiiii 10 dni uživancije s 70 mulci Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. junij 2009 Avtor Prijavi Deli 22. junij 2009 Oh, thanx candle! Jp Mitra, sm pogosto razmisljala. To s(m)o 64-letniki, med njimi velik mladostnih in sexy: Sandra Bullock, Keanu Reeves, Leny Kravitz itd., Johny Depp pa je clo se kako leto starejsi.... Ja js tud povabljena na morchita, upam da bo slo skoz.V glavnem - lepo se imej/te! 70?? (to sm sele zdej vidla) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 22. junij 2009 Prijavi Deli 22. junij 2009 Se končno rešila longete Komaj čakam,da je mal lepše vreme,da lahko zajaham svoj bike in se podam mal naokrog. Sprašujem se kje se skriva,da je ni za videt...morda se me pa izogiba...le kdo bi vedel Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. junij 2009 Prijavi Deli 22. junij 2009 Ne vem kam naj tole, mogoče bi v kristalno temo bolj pasalo ali pa k duhovom...kakorkoli.Mama je včeraj prinesla žegnano vodo, da bi sestra blagoslovila pač kraj smrti svakove. (ima non stop občutek, da je opazovana, včasih zazna navzočnost, zavoha njegov vonj in duši jo - nečaka tudi...tudi jaz se zavohala en tak poseben vonj, neopredeljiv, sicer pa nič takega še..-razen, da me v paniko dan po pogrebu skoraj spravile miši v kurilnici...ampak to nema veze..domišljija na delu).Sestra torej odvleče vodo gor k sebi in me pol pokliče - pridi, ne upam sama. Jaz sicer nekaj godrnjam, ajd, nekega mačka ganjala včeraj, ali pa celo tigra, kaj vem, nekak nisem bila družabno razpoložena...pa vseeno se toplo oblečem. Najprej gledam s čim bi sploh tole požegnale - pa je zraven trta in hitro utrgam zalistnik - sestra prinese šalco z malo te žegnane vode. Najprej se gledava - kako bo tole sploh potekalo, pol pa kar intuitivno naredim tri križe in zamrmram poleg: oče sin in sveti duh. Poleg je prižgana bila sveča(hvala bogi) in na klopci sestrin črni mačkonar Nino, poleg mene naš pesjanar, malo vstran pa sestrin pes.pol na vrsti sestra: uspela je reci in narediti cela dva križa (oče, sin in s...) pol pa nastal pekel.Maček zasikal in planil s klopce. Psa na noge in horuk vstran. Klopca pa - no s klopce pa padela deska. -enih deset -petnajst cm debela. Sestra zakriči in odskoči. Primem jo pod rameni in močno stisnem.Saj ni nič..pes je bil ali pa maček..Ona pa vsa iz sebe - si nora? če je pes poleg tebe? Maček pa tega ne more dol vrečt!Gledam malo naokrog - najprej me še zabavalo malo, pol pa mi se le resnično posvetilo, da ni bilo nikogar dovolj močnega zraven klopce. Sestra dobesedno poletela s to žegnano vodo in križala vse živo - še psa.Pol sem ji pred vhod nasula soli, šla domov po nihalo in cimetova kadila, ter po svojo svečo. Za ziher.Nihalo je pol dobesedno podivjalo in besede za čiščenje energij so kar same privrele: trensformacija negativnih energij v nevtralne...čez čas(nimam pojma čez koliko časa se je nihalo umirilo) in pol sem z nihalom prehodila njeno hišo in bilo je vredik. ko prišel domov nečak, nama seveda ni verjel, itak, da ni za verjet, jaz bi težko kar tako verjela. sploh, to, da tale deska dol pade (saj ima en izraz tale deska pa se je ne spomnim -neki hlod mi roji po glavi pa ni).doma mi šine v glavo, da je bil poletni solsticij, kar koli pač že to pomeni. glede na to, da si je svak sam vzel življenje je tu ostalo veliko neg energije...sploh nejgova stiska v zadnjih minutah...njegovo astralno telo...in ti si mu pomagala, da je šel domov možno je, da sestra še dobi kak 'obisk'......naj mu pošlje še samo ljubezen, da lahka končno zaključi Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 22. junij 2009 Prijavi Deli 22. junij 2009 70?? (to sm sele zdej vidla)Jp Ista poja, kot lansko leto, samo da so se še malo namnožili. Super delavni dopust, s tremi nočnimi dežurstvi Samo vreme in kolikor se da toplo morje , pa se stvar kamot lepo preživi. Ko pridemo domov, je tako ali tako spanje in to tri dni, pa še ne izginejo podučnjaki. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. junij 2009 Prijavi Deli 22. junij 2009 mick fajn da si fajn jst sm tud fajn tolk da veste O mamca Todika, helou in lp. Dans sn mal majn fajn. Tolk da veste. Mick - fajn ko prikrozis, se stirnjam z Aliano, tud men je svec tvoja *nova modrost*. Dbest za babico, se spomnim ze od lan! Thx Marsa Men tud všeč Je že doma babica, sam ji zdaj malo mir dam, dsa si odpočije od bolnice, sicer pa je dobla v poživitev enga novga družinskega člana - mickenega oranžnega mucka. Jp Mitra, sm pogosto razmisljala. To s(m)o 64-letniki, med njimi velik mladostnih in sexy: Sandra Bullock, Keanu Reeves, Leny Kravitz itd., Johny Depp pa je clo se kako leto starejsi.... Kak si te lahko na Micka pozabla? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 22. junij 2009 Prijavi Deli 22. junij 2009 Jap - upam v glavnem, da nisme škodile. Bomo videli.Za mašo in župnika pa sem ji tudi jaz rekla.Škoditi po moje ne more. Je pa bilo resnično kot v grozljivki pozabila še povedat, da pol, ko z nihalom tamle stala ob meni na desni stal mačkonar, pred mano pa naš pesjanar. Tako, da imela živalsko varstvo ni kaj. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. junij 2009 Avtor Prijavi Deli 22. junij 2009 mah nisem hotla bit nediskretna, Mick. kaj pa ce okol pravis da si 70letnik oz. ne obesas let na veliki zvon (medtem k pa o tehle pa na vsaki wiki.. in imdbju lohk chekiras). Noro Mitra! Blazota! Carica v glavnem, to pa ni stos! Upam da bo z vsemi vse ok, ker to je pa kr odgovornost! Nat (sele prej sem prebrala tvoj zapis): hudo! odstekano! sicer pa (men) ne presenetljivo, kot so ze napisal, ker te energije so seveda mocne. Mi je pa vsec, kako sta intuitivno se lotili tega. Rozmarin lohk dasta v kote tud, sicer pa ze tud sol cisti (potreses mal soli v vse kote). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 22. junij 2009 Prijavi Deli 22. junij 2009 Viš na rožmarin sem pozabila, sem pa (spet intuitivno) utrgala tri ognjičeve cvete in jih potrosila tam. Pa sol bo tudi po kotih treba ja - jaz sem ji samo pred vhodom. Pa žajbelj ji moram še dati. So to res močne energije Odpiranje vrat smo doživeli pred 20. leti, po tastovi smrti (tudi samomor...bog pomagaj). Sedeli smo za mizo (jaz, gospodič in tašča), kar se vrata odpro - kljuka dol, pol pa počasi vrata odprejo do polovice in počasi zapro nazaj. Nobenega prepiha nikjer, vhodna vrata zaklenjena(bilo zvečer tole) in zaznaš navzočnost nekoga.(veš v bistvu koga..no) tašča bila bleda kot zid, gospodiču tudi ni bilo vseeno, jaz pa nisem mogla verjeti svojim očem. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. junij 2009 Prijavi Deli 22. junij 2009 valjda, dej nehi, fasala eno 9ico i love music l l l l looooove Much UsefulStuffIsClearly.... bravo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. junij 2009 Prijavi Deli 23. junij 2009 Candle, bravo!!! x^x nat, kakšna izkušnja Upam, da se držiš! Mick. 45letne babure stare znamo bit vcas se kr sexy. Pa tud naj bi ble ze mal bl zrele pa se tko ne dol dajale kr z vsakim, tko da se kak herpes skoraj zanesljivo prej dobi od kaksnih drugih skupin. :palec: Diane Lane naprimer, je 44 in je zame ena izmed najlepših igralk Z vsemi gubicami in čemerkoli že...Pa to sploh še niso nobena leta... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. junij 2009 Avtor Prijavi Deli 23. junij 2009 ja, well done, Candle, cestitke! jp Michelle, ne morem ti povedat, kako sem SITA ze teh plasticnih sihtov. kerokol pogledam, je vsa plasticna ze. Morda se spomnis, kako blazno mi je vedno bla vsec Nicole Kidman... No zdaj pa je tud ona vsa nenaravna, s cudno mimiko in mi skratka ne 'dela' vec. Kako je lepo pogledat kaksno naravno zdravo normalno zensko! aja seveda! Monica Belucci (64') tud. No njo recimo. Susan sarandon! Carica! Pa jih ma ze cez 60!!! Salma Hayek (zanjo ne vem). Itd.So mi tud vsec te *kampanje* razne, ko recimo igralke se zavzemajo za naraven videz al pa protestirajo, ko jih hocjo photoshopirat (mislm da ravno Susan Sarandon).Normalne zdrave lepe zrele zenske, mnoge od njih z boljsimi postavami od marsikake najstnice.Unih 6 gub pa doda zhlahtnost! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 23. junij 2009 Prijavi Deli 23. junij 2009 whatever, itak gre obratnosorazmerno v nazaj vse, tako, da nisem pravi naslov za oceno -tega, kak je kdo privlačen tako ali drugače, ker mam raje odrekanje. ..jutri gremo z rončotom k vetiju, vse zrihtat, vse. zdaj je pri meeni, je vedno lepši. kmalu bo za kako mladostno najstnico. ahahaha Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. junij 2009 Avtor Prijavi Deli 23. junij 2009 nisem pravi naslov za oceno -tega, kak je kdo privlačen tako ali drugačeja, mas prav, fajn stalisce. Tud jaz nisem pravi naslov za taksno.Vseen pa mam nekaksno... (hm, poklicna ze ni, ampak nekaksna *taka/podobna* pa ze) *deformacijo* oz. nacin, da se usmerim v *akcijo* ('ocena', 'kritika', mnenje, nasvet...).Prvic zarad omenjenega (vedno se me bara za nekaksno mnenje/nasvet/itd.), drugic zato, ker imam ze od otroka zelo izjasnjena mnenja oz. uvide, sekundno skeniranje al kaj, tretjic pa ker se preprosto pogovarjamo.Nekako povsem na majndu to sfuram: kot bi govorila o tem, ali mi je vsec (in zakaj mi ni ) sladko. In podobno.Ne kritika ali ocena v smislu da se puscice mece in da se nekoga fukne na izpitu - pac pa opazanje, vtis, vse to... moja percepcija. ampak sej ne sekiraj se: velika vecina je folka, k ma rajs mlado, lepo, socno in napeto (pa magar z mal *goljufanja*), kar je tud logicno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 23. junij 2009 Prijavi Deli 23. junij 2009 Zenske so kot vino. Bolj so stare, bolj so sodu podobne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 23. junij 2009 Prijavi Deli 23. junij 2009 ffajn, to... se nikoli nisem prištevala v skupino mladih sočnih napetih, ker sem imela svaćega, dobro je pa to da nimam recimo strij na riti. xsrcx ali stegnih... torej plus... ok imam eno ali dve črtici, ki se občasno pokažejo, potem ko zmasiram grejo dol. sem pa masirala kar nekaj guzica s strijami. .... vsaj nekaj. "za pogledat" se spomnem ene guzice kot čokolada,... a kaj ko gre samo za wellness, sem profi. je kar dolgčas... jaz sem za svoja letafizično kar malo "iz vojne". pa nič zato... tako, da "zavidam " mladim in starim.... Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 23. junij 2009 Prijavi Deli 23. junij 2009 sama niam nič ne proti mladim in proti starim samo tupih pa ne prebavljam tečna sm, valda me neko zvao, čudno luna v raki jst bi pa enga na njuško Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 23. junij 2009 Prijavi Deli 23. junij 2009 samo tupih pa ne prebavljamjaz še tupe prebavljam...finta je sam...da jih morš prej dobro prežvekaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 23. junij 2009 Prijavi Deli 23. junij 2009 kdo sploh je tupe? dej ga nazaj na glavo, kamor spada.prežvekanega...nazaj na glavo...pozabi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 23. junij 2009 Prijavi Deli 23. junij 2009 Dans sem zajebala celo situacijo! Bi blo bolje,da se ne bi srečali. Grem spat, bo bolje. Jutr je nov dan,novi izzivi,nova doživetja...Nočko vsem* Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 25. junij 2009 Prijavi Deli 25. junij 2009 žĆaw. The best. mee meee sežana pride , mjku ne se nisem tjela porolit z bhegovim iz švica za džavljnstvo za ne vem kolk jurjov, tko da jaz ne plačam nikako, ima za mene smisu negdi, jpg.tišmntđebelkaprasac olaptopić mee jebe, ka mojinkužike imajo za jamrat kljub inglišu 5 ma maturimm lola ma itak http://www.lunin.net/forum/style_images/ln...atting.gifstojotia ma tko ka jstrončo je šel skozi, .... ajte zaštekat, da jebena šola nema veze-- jaz ti zrihr mrtla sd itak babamo, ... neki nikzeg<a z ograjo .. obstaja.... tam smo oz tvoj pllus moj ga ći lovvvv v lof ju Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 25. junij 2009 Prijavi Deli 25. junij 2009 meni je tko u know v gotta lajf and so on humaneli utanize him se VA FAN KULO PIZDA "va bine vingo vingo d sm to lih tko koz @mnbcxxbsdvmcn jmmnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnngb,yfoaDP>_Čcv m,tgggfit Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 25. junij 2009 Prijavi Deli 25. junij 2009 meni je tko u know v gotta lajf and so on humaneli utanize him se VA FAN KULO PIZDA "va bine vingo vingo d sm to lih tko koz @mnbcxxbsdvmcn jmmnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnngb,yfoaDP>_Čcv m,tgggfit missslmmmm... ni kej dodat Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 25. junij 2009 Prijavi Deli 25. junij 2009 tak da uvik ne se jebat ako hočeš kešp imaš nil biliu njuen saj bab- a me ---- nianj3xy ji r89q2 bvux Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.